Új privát üzeneted érkezett!

Annus,Anikó,Ancsika,és mindenki aki ma ünnepelt!
BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!! :D
Úgy n.ki,mi is megyünk holnap Hannával! :)
Remélem már semmi nem jön közbe.
Már kérdeztem,mit vigyünk?
Jóéjt!
Pusza!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Tinu!
Persze, jöhettek 11 előtt is, max. nem leszek kész az ebéddel :wink:
Tüncit itt is megpróbálhatod lefektetni, ha gondolod és akkor nem kell hazamennetek. :D
Fiúk is itthon lesznek.

Dóri!
A blogban a nevem alatt van a cím és a tel. szám, várunk Titeket is szeretettel :wink:

Hajna!
Van itthon végül is minden, ha bkv-zol főleg ne cipelj semmit!
Van víz, icetea, almalé, narancslé. Csinálok spenótos-tonhalas tésztát, meg tiramisut. :wink:

MINDENKIT VÁRUNK SZERETETTEL!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Minden Annának Boldog Névnapot!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 

 
 

Mozza, szerintem is hasonlítanak a férjeink tulajdonságban: dehát mit tegyek; én imádom a határozottságáért, azért, mert okos, a racionalitásáért (a gyerekkel kapcsban is) najó, nem fényezem tovább... :D

Szofi, mert a csaj szerint ki a korban férjedhez illő :?: (nálunk +8 a férjem javára. És én is ismerem a Vanni-szituációt, uez. volt :oops: )

dejó nektek a holnapi tali!

Pumukli, nagyon édesek a gyerekek! :D

Annuskám, boldog névnapot és az Anikóknak is!

Jóéjt!

Kép

Kép
adraci
 
 


Tényleg,
Anikónka, Annusnak és Anitáknak nagyon boldog névnapot!!!

Tinu,
ne haragudj rám, nem akarlak piszkálni meg semmi, de a vírusos torokgyuszi a gyógyulás után nem fertőz már? Ne haragudj, tényleg nem rossz indulatból stb. kérdem.

emese1979
 
 


Húúú, Barbi, már alig várom a holnapi talit! Megyünk-megyünk mindenképpen!!! Szerintem mi ilyen 11 körül induluk otthonról, de közel vagytok!

Vannikám, jobbulást nektek mielőbb!

Jólvan, akkor rácuppanok erre a tiny love körforgóra! Nagyon köszi a válaszokat. Még egy kérdés: az elem mennyi ideig bírja?

Puszi, jó éjt!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hali, ma utoljára. :)

Vanni, Zsüci, jobbulást a térdeknek!

Hannák nem tartottak szintén névnapot? Ha de, nekik is boldog névnapot! Anitáknak is, ha Anita-nap is volt! Huh, micsoda nap! :lol:

Barbi, köszi az infót, igazán megnézhettem volna... :) Meglátjuk... Van közeletekben ingyen parkolási lehetőség? Ha nincs, az se baj, csak tudjam... :) Nem oly rég nagyot koppantunk... Anyósoékat látogattuk meg egyik kora este, megbüntettek... Hétköznap volt (mindig hétvégén szoktunk menni...), és 6 óra előtt vmivel.. Fizethettünk 1600 vagy vmi hasonló összegű Ft-ot... Grrrrrrrrrrrrrrrrr!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jó reggelt! :) Na, csak vicc, még megyek vissza aludni, de nagyon vissza akartam már olvasni... mikor máskor, ha nem most? :(

Barbi, de szépek a gyerkőceid!
Anyaság: szerintem is van oka annak, ha valaki nem akar gyereket... Bennem nagyon későn ébredt fel az anyai ösztön... először az anyukámmal kellett dúlőre jutnom a fejemben.. ő sajnos nem volt egy minta anya a messze menőkig... gyenge volt hozzá és ezt nagyon nehéz volt feldolgozni.... gondolom tudat alatt nem akartam megismételni azt, amit ő tett, ahogy ő csinálta a dolgokat... talán ezért is vagyok paramami:) Hú, ezek bonyolult dolgok... Tinu, te ehhez jobban értesz.... :roll:

Szoptatás: már kevesebbet küzdök a kizárólagos cicizésért... mármint kora este nem engedem, hogy 4-5-6 órát lógjon a cicin, csak mert ha nem, akkor üvölt az éhségtől... inkább adok neki pótlást... nem sokat, mégis az elején sírtam,,. féltem, hogy ezzel vége a szopinak... lehet, hogy emiatt fogok rövidebb ideig szoptatni, de már éreztem, a házasságunk mehet rá, ha nem csinálok valamit...
Valami miatt délután- kora este annyira alacsony néha a prolaktin szintem, hogy volt, hogy 6 óra alatt jött össze 100gr... homeózok időről időre... ja, és pihenek, mert az is csodákat tud művelni a tejjel.. azaz, alszom vagy 6 órát éjjel... De nehéz, mert a férjem speciel már több mint egy hónapja kérlel, hogy haygjam abba a szoptatást, mert ki vagyok merülve, minden e körül forog, menni szinte sehova nem megyünk, mert belecsúszik az etetésbe... ő már rég megelégelte...
Szóval igazából én sem szeretek szoptatni.. az üveg mögül olyan édesen ki tud vigyorogni, és miközben eszik folyamatos a szemkontaktus... bezzeg, ha szopik, ott nem szokott mosolyogni se előtte sem utána...
Viszont tudom, hogy neki erre van szüksége a legjobban, pláne, hogy korababa volt... és még egy, csodálatos dolog. látni, hogy a testedből gyarapszik napról napra....

Rongyi:
Valaki mondja el, mi aza rongyi? mi kaptunk 2 plüssfejű rongyban végződő játékot, ezt már most lehet odaadni a babának? Én azt gondoltam, hogy még korai, attól tartván, hogy bevesz túl nagyot a szájába belőle, és akár meg is fullasztja magát...
Anita, írod, hogy büfi folt van rajta... szóval akkor ezt nem kell mosni "minden nap" ? Mert amit pelust teszek a kiságyba, azt minden nap cserélem, mivel szokott bukni piciket, és a kis ökle, keze is hozzáér ugye, és azt szopja... gondoltam a 2 napja kibukott tejet ne csócsálja...
:roll:
vanni
 
 


Köszönöm mégegyszer a köszöntéseket!

Akkor mi is megyünk talira!Mi 6körül ettünk most,elméletileg 12kor lenne a köv kaja...de majd kiderül a köv etetésnél!És lehet h a déli etetés majd ott lesz!Már keresem a megfelelő NEXT rucit,reélem van vmi nyári is,csak fogalmam nincs,majd mindnek megnézem a cimkéjét 8)

Vanni!
Ennyi herce hurca után én megértem ha a férjed arra kér h hagyd abba a szopit....tényleg Te azt hiszem erőn túl teljesítettél!!!!Ráadásul Marci makk egészséges,gyönyörű nagy baba!!!!
Sajnálom h nem jössz,mielőbbi gyógyulást!!!

Szofi!
Nekünk már merülőben,pedig tök keveset megy....inkább aksit tegyél bele ha sokat járatod!!!


Na vmit bizti kihagytam...majd jövök!

annus11
 
 


Na megvan!
Vanni!
Nyugodtan odaadhatod neki a rongyi babát!!Amúgy igen,az az!(a blogomban van róla kép,max nézd meg h egyre gondolunk e)Szóval ezt már lehet neki,nem baj ha bekapja...a miénk is már picit büfis,majd kimosom mostmár.Nekem alváshoz használja,és ilyenkor sűrűn bejárok,nézem mit művel,ha elaludt akkor elviszem a fajétól!Volt h mikor bementem a fején volt 8) de kapott levegőt,szóval nem fullad meg tőle,meg ennyi erővel az öklétől is megfulladhatna meg bármitől.Na meg nekem a pelust is kiszedi a feje alól....

annus11
 
 


na akkor akiktől eddig képet kaptam!!!
Adraci,Ági,Anita,Anyettka,Barbi.Böbi,Edua,Emese,Eszti,Fabri,Moncsi,Harhaj,Hean,Kutyafüle,Niki,Mozza,Nozavi,Petra,Pumukli,Reny,Sissy,Susycat,Sün Balázs,Szofi,Tinu,Trixi,Vanni,Vki,Zsüci és Jómagam :lol:

annus11
 
 


Jó reggelt!

Igyekszem visszaolvasni, de addig is:

Annus, boldog névnapot!
És még ma küldöm a képet :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Utólagosan is, bocsi a csúszásért, de:


Nagyon sok boldog névnapot kívánok, Annus, Anikó, Anita!! és azoknak is, akik esetleg titokban tartják, de szülinapjukat ünneplik!

Visszaolvasok, majd jövök! A hétvégén nagyon el voltam veszve! :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Húúú, jesszus, ennyi névnap! Én meg azt hittem csak Anna. Elnézést, utólag is minden drága lánynak minden szépet és jót kívánok, akit illet!

Csanival minden ok. Tegnap du. mondjuk nagyon nyűgös volt, ki is maradt a fürdés :oops: , de végül f11-kor zökkenőmentesen elaludt, és f7-kor kelt. Most jókedvűen nézegeti a kocsiban a játékait.

Hát, nekünk asszem nincsen next rucink, de kiteszünk majd magunkért!Egy első osztályú kantáros farmergatyóra gondoltam! 8) Barbi, nálatok milyen idő van? Úgy értem kb. hány fok lesz szerinted? (Mert pl. ha légkondiztok, akkor adok rá hosszúujjút)?

Vanni, szerintem is van ami talán már túlzás! Szerintem szoptasd egy órát, ami lejön az lejön, a többi meg pótlás. Marci makkegészséges kis húsgolyó, kap tejet is, minden ok lesz vele. Szerintem az 5-6 óra cicizéssel érdemes volt megpróbálkozni, de ha nem szaporít kellőképpen, ez nem lehet hosszútávú megoldás! Marci mindjárt 4 hónapos lesz, most már nem lehet semmi, de semmi baja az immunrendszerének szerintem. Petrus (de rég voltál!), esetleg erősíts meg, vagy cáfolj...?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Lányok, szerintetek van olyan, hogy nem elég tápláló a tejem? :roll: Fruzsi 5,5 kg, ez alapján 825 gramm körül kéne ennie egy nap. Ő ennél többet eszik 850-860 körül, mégsem hízik, sőt... mi lehet az oka? :?
Vendég
 


Jó reggelt!

Jó és zökkenőmentes baba-mama találkozót kívánok mindenkinek, aki Barbihoz készül! Biztosan csinos lesz minden bébi, udvarláshoz illően! :)

Járóka-kérdés: azt hiszem Esztó, Netti, Mozza ti írtátok, hogy van járókátok a nappali térben. Mekkora méretűt javasolnátok (100X100-ast vagy 120X120-ast)? Fa járókát szeretnék venni ( a hálósnál jojózna a szemem egy idő után, meg szerintem a gyerkőcnek is).
Köszi a válaszokat előre is.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Panndi, nekem a védőnő mondta, hogy ne ijedjek majd meg, a kezdeti ugrásszerű gyarapodás (heti 350 grammot produkált Marci!!!!) le fog állni és akkor majd meg fogok ijedni :-) Szóval tréningezzem magam előre is.
Szerintem figyelj meg még egy hetet, aztán ha továbbra is vannak kétségeid be lehet vizsgáltatni a tejcit. Azt hiszem az Országos Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozástudományi Intézetben végeznek kérésre anyatej-bevizsgálást.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Bocs, még vmi eszembe jutott. Ha jól emlékszem Fruzsi nem sokat alszik napközben, ráadásul nagyon fejlett és mozgékony baba. Lehet, hogy sokat számít ez is. Lemozogja... Vagy ez hülyeség?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!
Jó talit nektek mára!
Én június 2-án tartom a névnapom,Hannáét meg május 20-n.De azért köszönjük. :wink:
Panndi,létezik,hogy nem elég tápláló a tej.Nekem is az volt a vége felé,én is láttam hogy csak eszik és nem hízik,meg szürkés áttetsző volt.
Járóka:Mi kaptunk Grétinél hálósat.Nem lehet emelni a szintjét.Gréti elvolt benne.Nem egy nagy méret,de nálunk már egy gombostűt sem lehet elejteni. :lol:
Vanni:Morzsikendő.Hanna is azzal alszik,az én blogomban is van kép róla.Épp ezért büfis.Szoktam mosni 3-4 naponta,csak frissen nem szereti,mert már nem az ő illata.Már bizti írtam,anno Gréta a textelpelusért volt megőrülve.Vettem neki 2 nagyon mintásat és azzal alszik azóta is.Pufunak hívja egész picike kora óta.Ő rendesen az orrára teszi és úgy alszik el.Na tőle már kb 6 hós kora óta nehéz elvenni mosásra,pedig van váltós.Volt olyan hogy inkább nem aludt,mert nem volt ott a kis büdi pufukája. :)
Érdemes 2 egyformát beszerezni,ami nekünk most nem sikerült.Ezért kéne venni míg még lehet 2 egyformát.Na nézek is majd
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Fú az utolsó két oldalt olvastam csak vissza, mert a többi esélytelen, valahogy mostanában szita az agyam, és úgy sem tudnám megjegyezni :? . De,

Szofi nálunk én győztem 1 nap híjján 2 hónappal. Alapból nincs jelentősége, de leírva furi, mert én 79, ő meg 80. :D

Pumukli-Kolos is, és Maja is gyönyörű! :wink: na persze te sem nézel ki rosszul, főleg így szülés után 2.5 hónappal :wink:

Képzeljétek megnéztem a körforgókat, és érdekesen tapasztalom, hogy nekünk Fisher Price van, de otthon ilyet nem láttam. :roll: Mondjuk tök jó, mert az első dalt svédül elénekli Manónak!

Esztó, nagyon sajnálom, hogy már megint áll/t/ a bál!!! :?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Emese: nem, a vírusos torokgyulladás nem fertőz, ha már meggyógyult a gyerek. :) Nem is tudom, van-e olyan betegség, ami fertőz, ha már gyógyult valaki. Végülis ezt jelenti a gyógyulás, nem? Mármint hogy eltűnnek a szervezetből a vírusok. De a doki is azt mondta, mikor lementünk, hogy kb. 3 napig fog tartani. Így is lett. Ha bölcsis lenne, akkor is megkapnánk a gyógyult igazolást, hogy közösségbe mehet. De nyugi, most nem jár bölcsibe sem, hogy valamit elkapjon. Azt sem tudom, hogy ezt hol szerezte be, mert nem voltunk sehol sem. :roll: És tök megértem, hogy aggódsz. A férjem is rögtön ezt mondta, mikor hallotta, hogy el akarok menni talizni, hogy reméli, nem szedünk össze semmi betegséget. (Paraapu...) De hidd el, akárkitől el lehet kapni bármit, aki ma egészségesnek látszik. Velünk is volt már ilyen, hogy összeeresztettünk két gyerkőcöt, tök egészséges volt mindkettő, aztán a tali után mindketten megbetegedtek. Már kideríthetetlen volt, hogy melyik kapta el melyiktől. Szóval a kockázat persze benne van, de az anyatejes babók szerencsére ritkán betegek. (Arról nem beszélve, hogy BKV-val megyünk, szóval még az is benne van a pakliban, hogy onnan szedünk össze valamit. AKkor most ne menjünk ezért???)

Pandi: én úgy tudom, hogy a súlygyarapodás akkor is megtorpanhat, ha a baba hossza nő, vagy ha valami újat tanul (fogni, forogni stb.).

Kép
Kép
tinu
 
 


Jajj, és képzeljétek, úgy örülök, ALUDT a kenguruban!!!!!
Most pedig már egy fél órája beszélgettünk, de most feladta, és inkább alszik! :D Vagy csak én szeretném? :oops: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Esztó,sajnálom a vitát.
Pumukli nagyon jók a képek,szépek vagytok.
Én 24 leszek 6-n az uram pedig 28 éves.
Én is úgy tom,hogy gyógyulás után nem fertőz.Öcsém is torokgyuszis volt kb 4-5 nappal ezelőtt ,mi tegnap már voltunk náluk,mivel a doki gyógyultnak nyilvánította.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Köszi a válaszokat :)

Gyöngyi: erre a lemozogja dologra én is gondoltam. Köszi az anyatej bevizsgálás ötletet, ez nekem eszembe sem jutott!

tinu: 65 cm volt a múlt héten, én nem tudom, hova nő már :shock: Éhesnek amúgy nem tűnik se etetések között, se etetések után.
Vendég
 


Annus!
Azért beengedlek, ha nem next ruciban jöttök :wink: :P
Ja és van lift, igaz kulcsos, majd mindenki elé lemegyek!

Dóri!
A mi utcánk nem fizetős, viszont az összes keresztutca igen sajnos :(

Tinu!
Persze, hogy gyertek, ha Tünci meggyógyult! :wink: :D

Tészta a sütőben, tiramisu a hűtőben, rend is aránylag elég jó, megyek és kicsit összekapom magam én is :wink: :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Az én lánykáim még alszanak!!! :shock: Igaz Hanna volt fenn 6kor enni,de ennyi.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Az enyém gyerek úgy tűnik visszaeső típus kajaügyileg!! Tegnap délután óta megint 2-2.5 óránként eszik!!! :shock: Sőt az adagját is "megemeltette"! Már zsinórban 150-175 között nyammog!! Pedig már olyan ügyike volt, a 3.5-4 óráival!! :? Szerintetek mi történt, hogy ilyen étvágya van? Anyára ütött?? :oops: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


barbapapa-tiramisut MZ/X módjára várom! Ja és kinyitottam az erkély ajtót... :lol:

Jó talizást, képeket várok, meg sztorikat! :wink: :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Vanni!

Jobbulást és sajnálom, hogy nem jöttök! :(

Nóri!
Már küldtem is :wink:

Én uram 5 évvel idősebb, mint én :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Hali!

Na, mi ma 7kor keltünk...1 szopi....azóta durmol Lili. :D

Szofi!
Nálunk egy sima tetra textilpelus lett rongyi....szereti markolászni, belecsimpaszkodik, a fogást gyakorolja rajta. Imádja!
Nálunk mivel kb. 5-6 pelus van folyamatos 'üzemben' ezért mindig van olyan, ami kellőképpen büfis-tejcsi illatú, szóval észre sem veszi ha cserélem. :D

Gyöngyi!
Járóka:
A mienk Brendonos 100x100as ö.csukható...ilyen 120x120asben nincs. Elég praktikus, mivel nem kell szétszerelni, ha esetleg el akarnám pakolni (eddig max. takarításnál volt ö.zárva mondjuk... :roll: ). 3 szintbe emelhető, ez nagyon hasznos!
Ja és mindenképp a dokink a fát és a 4zet alakút javasolta, mivel ált. a sarokba csimpaszkodva szoktak először felállni a babák.(ott a legkönnyebb magukat kitámasztani és felhúzni)

Esztó!
Mizu máűr megint? Front van férjednél???? :roll:

Adraci!
Dettó. Én anno ezért (is) szerettem bele és azóta is imádom a férjemet. Az első olyan párom, akit nem tudok elnyomni, magam alá gyűrni és mindig mindenben fel tudok rá nézni. (én is elég karakán vk.)Ez pedig rettentő vonzó....absz. ő a másik felem, jó hogy egymásra találtunk! :lol:

Vanni!
Szerintem ezért teljesítesz te erődön felül már a szopi témában is!
Nagyon jó anya vagy! Ez a picurka nem véletlenül született hozzátok!
És azért azt tényleg ne felejstd el, hogy nemcsak anya, hanem feleség is vagy és néha a párodnak is kell a melegség, gondoskodás, hogy érezze fontos.
És saját magaddal is foglalkozz, akkor fog mind2 fiú felnézni rád, nem szabad hogy ezer %-osan alárendeld magad bárminek is, és elvesszen az amiért te önmagad vagy! Inkább adj 50-100 (vagy amennyi kell ) pótlást, ne kockáztasd emiatt, hogy eltávolodtok egymástól....a CSALÁD érdekeit nézd globálisan, akkor lesztek kiegyensúlyozottak mindannyian! :roll:

Barbapapa!
Nagyon jó talit nektek mára. Én tegnap csináltam spenótos-fenyőmagos tagliatellet! :D

Kép
mozza
 
 


Barbapapa!
Bakker.....ez szállt be az ablakon....félremehetett! :lol:
Kép

Kép
mozza
 
 


Szofi!
Nincs légkondink, szerintem elég egy rövid ujjú is :wink:

Mozza!
Hú, akkor küldök újat Nórinak is! :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem többet nem szeretnék ide írni. Sajnos írtam valamit, és többen, ANÉLKÜL, HOGY NORMÁLISAN ELOLVASTÁK VOLNA, kissé túlreagálták a dolgot. Többször kiemeltem valamit, amit annak ellenére kiforgattak, megsértődtek rajta némelyek. Csak pár reakciót olvastam,de az is éppen elég volt ahhoz, hogy belássam nem érdemes írnom, hiszen csak a vita van belőle, és nekem is ahogy itt mindenki másnak kisebb gondom is nagyobb annál, mint hogy vitatkozzam.
Mindenkinek további jó fórumozást kívánok.

Böbi!
Elküldöm postán a napozót,amit a talin adtál nekünk kölcsön.

Mindenkinek jó egészséget,és sok örömöt kívánok a továbbiakban!

(Akinek ígértem a positörlőt,annál jelentkezni fogok, amint megvan)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi!
Szerintem csak az első kommented volt a témában félreérhető!
Azóta már jópárszor leírtad , hogy mit hogyan gondoltál...így már 1értelmű volt mindenkinek és ebben a formában már senki számára nem lehetett sértő.
Mivel én is kiakadtam az első írásodon és nagyon szélsőségesen értelmeztem ezért megkövetlek ezúton is! :)
És már szerintem mindenki 1etért ezzel!
Szóval ne menj sehova!!!!!Maradj!!!!!!

Kép
mozza
 
 


Nem lelépni ám egy kis vita miatt :wink:
Vendég
 


panndi

unokanoveremnek nem volt tul taplalo a teje,naluk azet allt ez a problema fent. pedig rendesen etkezett meg minden. bar en nem ertek ehez.
nappal sehogyse tudod alvasra birni Fruzsit?

Netti
Kép
maumau
 
 


Trixi,nehogy eltünj már!!!Olyan jókat írsz,hasznos dolgokat!!!Maradj!!
Hanna a pihiszékben ül,és Grétivel "beszélget"Olyan édik...

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Trixi, megpróbáltam megkeresni a szoptatós- tápszeres írást, az IKEÁs történet, igaz? Szerintem azért váltott ki szélsőséges indulatokat (?) mert egyből ítélkeztél felettük. Lehetett anyatej is az üvegben, van aki nam szeret szoptatni közösség helyen, és hiába van szoptatós szoba, ott sem.. Pl én is, htalmas csöcsöket nem fogok senki előtt elővenni, diszkréten nem lehet, engem feszélyez, szopiszoba meg kiesett, metrt vcsak fekve szoptatok/szopik a kisfiam. Ez van . Ezt a testhelytezetet szereti ő is én is. Visszük a lefejt anyatejet csuporban, úgy néz ki, mint a tápszer...Meg elég érzékeny és intim a téma. Szerintem senkinek semmi köze sem a szoptatáshoz, sem a tápszetezéshez, csak anya és baba magánügye. Olyan, mintha a gyerekgyártásnál is be lehetne szólni, hogy ne úgy, tee, egy kicsit jobbra inkább...
Az meg hogy jött hozzá, hogy az IKEÁs társaság milyen babakocsikkal volt?
zili
 
 


Hello csajok!

Na igen, nem lelépni, nem sértődni! :lol:

Én gyerekem ma délelőtt akkora hisztit vágott le! Hűha! :shock: Csak akkor fogta be a kis csőrét, ha járkáltam vele. :D Hiába tettem a térdemre és mutattam neki a kedvenc játékát, még a fejét is elfordította! Erre most dühből elaludt kaja után... :lol:

Ja, Mozza, én is rászoktam a Stop Shopban meg Park Centerekben történő vásárlásokra, mert ott lehet parkolni az üzlet előtt. Ma du. is csapok egy kört, ha már Marci így előrehozta az alvást... Elázott az összes melltartóbetétem, újabban éjjelente úszom... Nade sebaj. 8)

Nekem is küldjetek már egy adagnyi Tiramisut, lécci! :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 


Jaj, nm okítás Trixi, elég nyersre sikerült az irományom, szóval az lenne a lényege, hogy érzékenyen érint minden kit a téma...
zili
 
 


Tiramisut én is akarok!!!! :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Zsüci! Mi 5,14 kg-ok voltunk tegnap. Szerdán leszünk 3 hónaposak.
De én nem aggódom emiatt,látszik Hannán,hogy jól van. Oylan hurkás már :lol:

Annus! Nálunk ez a hiszti szopinál már hetek óta tart. :( Először csak egy-két szopinál csinálta, de mostanra már egyszer sem akar szopizni :? Amint látja,hogy mit akarok rögtön ordít és eltolja magát tőlem. Nagyon szomorú vagyok ilyenkor,úgyhogy nincs mit tennem,muszáj fejnem.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Jó talit a többikenek! majd rakjatok fel képeket róla a blogba! :D

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Trixi!!!! Na nehogy már eltűnj!!! Tényleg ez egy olyan téma ami kit így, kit úgy érint! Ennyi! Kitárgyaltuk, talán kicsit hosszabbra sikeredett, mint általában a felröppenő témák, na de legalább mindenki kimondhatta magából a fájdalmát! NAAAAAAAAAAAAAA!!!Irgum-burgum lesz!!! :twisted:

Vilcsikém Drágám, aludt egy órát, és azóta meg úgy döntött, hogy mászkál egyet az idegrendszeremen! Ugyan azt játsza velem, mint Adracival Marci! Csak kézben, csak járkálva, mindenre "fintorgva". Próbáltunk beszélgetni, de az első megnyilvánulása egy puki volt! :lol: Utána pedig elkámpicsorodott, és elkezdte előről a műsort! Az RTL Klubon működik a műsorszünet, Vilikénél nem akar, sőt cifrázza... :roll:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


barbapapa-tényleg köszi, isteni volt!!! :lol: Remélem mozzanak is ízlett az első adag!!! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Szopás helyett visítás:elérkezett az idő a szoptatás gyakoriságának csökkentésére...:)Nagyobb fiamnál ugyanez volt, vísított, ahogy meglátta a czickót, kiborultam, jó sokára rájöttem, azért csinálja, mert még nem akar enni, én meg csak erőltettem volna. Próbáljátok ki, hogy jó, akkor lesz kaja, ha te kéred...Akkor enni fog sírás nélkül. - cumisüvegből azért fogadja el jobban, mert ömlik, jön, nem ő szabályoz, nyelni kell, nincs mese:)A cickóból meg ő dönti el, szívja-e.
Tényleg, a nagyobbik fiamnál ez volt a baj forrása. A kicsi is kezdi már, most is nehéz elfogadnom, teljesen kikészít.
zili
 
 


Sziasztok!

Hú, esélytelen a visszaolvasás. 20 oldal?!? Az utolsó pár oldalba azért belekukkantottam... ;)
Láttam, komoly szopi-téma is volt. Én a 3 Nagyot egy éves koráig szoptattam, (a 7-8. hónaptól ez inkább már csak anya-gyerek kapcs.nak hívnám, mennyiség csak az esti elalvás előtti szopinál volt.) Bogyó is szopik csak, de mivel a saját testvérem kálváriáját egész közelről láttam, tudom, hogy milyen borzasztó nehéz, mikor v.ki AKAR szoptatni, de nem megy. Szegény, totál kiborult! De megoldotta. :) A Fiúk (ikrek) most lesznek 1évesek, és még mindig szerez v.honnan anyatejet nekik. Persze, most már csak kieg.nek a kajákhoz...

Mi folyamatosan csak mentünk az elmúlt 2-3 hétben. Először barátnéméknél voltam a 2 kicsivel (pontosabban: a 2.sz. gyerkőc a majd' 8 évével már nem minősül picinek...), aztán egy hétre lementünk a "családi birtokra", Zalába, a szőlőbe.
Balcsit nagyon jól bírta Bogyó, csak az első nap nyügi volt a borzasztó meleg miatt. A másik helyet viszont nehezen szokta meg.

Barbapapa! Most egy pár napig itthon vagyunk. Mehetünk mi is ma? Viszek babysittert, ha nem gond! :) 12 éves nagylányom imád a picikkel foglalkozni! Bogyót is fürdeti, pelenkázza, stb
:shock: :shock:

Kép
szkitty
 
 


Szopi közben hiszti témához:
Lili kb. 3-4 hete kezdte. Ő szopizik vagy 7-8 percet és elkezd kapálózni, hisztizni, üti a cicit....aztán jön a másik cici, ott semmi nyafi....eltelik 8 perc majd megint kapálózik....jön a tápi (du-n) azt meg benyakalja...
Lilinél azért van, mert nem jön 1 idő után könnyen sok tej és ettől begurul....elfárd, de még farkaséhes.... :roll:
Ez nálunk d.u.-n szokásos műsor....miután teletömte magát a pótlással elégedetten vigyorog! :roll:

Ja, ma rekordot döntöttünk 2. szopira 230g-ot evett!!!!!!!! :shock: :shock: :lol: Tuti növ. ugrás van! :D
És a 68-as H&M-es rugik és napozók jók már rá!!!!! :shock: Azokat kb. augusztusra lőttem be.... :lol:

Kép
mozza
 
 


mozza, nalunk delutan ugyanez van :roll:
( a csomot a tenyeremnel meg elkezdtem bioptron lampazni. ejjelente tokre szurkal.... de msot igy jobb sztem. remelem kihuzom vele egy ideig. vagy esetleg el is mulik :lol: mert semmi kedvem leszedetni...... )

Netti
Kép
maumau
 
 


Jó rá? Lehet akkor hogy én is kipróbálom majd!
Én nem hadakozom Lilivel sokáig ha 'hisztiszopi' van.... 2-3 percig még próbálgatom, büfi közben, nyugtatgatom....de ha nem, akkor nem....max. még 15-20ml lehet amúgyis bennük...próbaképpen lefejtem múltkor fél óra alatt jött le ennyi.... :?
Az első 2 szopi a legjobb(akkor nem kell pótlás), olyankor annyira szeretem szoptatni....boldog, ömlik a szájába, közben mosolyog, kacag, belebújik.... :D
Boró mennyit eszik mostanság?
Te továbbra is méred szopi előtt, szopi után pótlás előtt és után is?
(ergo pontosan tudod hogy oszlik meg a tej/tápi arány?)
Én mostanság már csak szúrópróbaszerűen mérek kaja közben.
De minden evést mérek....grammra pontosan tudom mennyit eszik 1szerre. :roll:
(mikor fogok erről leszokni.... :roll: ...de engem ez nagyon megnyugtat)

Kép
mozza
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: