Új privát üzeneted érkezett!

Monica,
tényleg ott van? Vaksi tyúk vagyok :roll: :lol:

Lányok :D
el sem hiszem: sikerült fényképeket feltöltenem a gmailre!!! :D :D :D
Gyönyörűeket raktatok fel!!!! :D Végignéztem ám! :wink:

Tettem 4D-t is :D

tillidian
 
 


Eszti, köldök nekem is para... Még nem ugrott ki, de azért nem olyan mint volt, távolról sem... naponta ellenőrzöm... Pl. most derült ki számomra, hogy van benne egy anyajegy.. Nem is tudom hogy élhettem eddig enélkül az információ nélkül.
Ez amúgy megúszható, vagy törvényszerűen ki fog puttyanni?
Ja, férjed jó arc ezzel a serci beszólással! :lol: :lol:

Szex: hááááááát.... őszintén szólva a terhességben ez az egyik legneccesebb. Legalábbis számomra. Nálunk is van, a rendszerességgel nincs gond, de hát távolról sem ugyanaz. Nekem pl. állandóan bekeményedik a hasam közben, úgyhogy laza, felszabadult együttlétről nemigen tudok beszámolni. Pedig párom iszonyat lelkes: az orbitális melleim teljesen lázba hozzák... :roll:

Monica, de klassz, hogy a párod jön és veletek lesz végig!!! Én nem is tudom hogy tudnám az utolsó hónapokat egyedül végigcsinálni... Nyilván menne, de érzelmileg padlóra tenne...

Pattogó, jól nyomjátok a férjeddel... :shock: :D REmélem már kibékültetek :lol:

Lányok, akik már rutinos versenyzők vagytok, lsz válaszoljatok: egy 120x60 cm-es ágy meddig elég a babának? Nekem fogalmam sincs és addig nem tudok továbblépni, amíg ezt nem döntöttem el... Azt hallottam, hogy fél éves kortól, amikor már megfordulnak, elég kicsi ez a hely. Ez igaz???

Kép
szilveeaa
 
 


Szilveeaa,
ez a kiságy kb. 2.5 éves koráig megfelel a Csemetének :D
Utána is elfér még benne, de akkorra már igényei lesznek: autós vagy hercegnős ágyat szeretnne :wink: :lol:

Vackorom 2 évesen tanult meg a teljesen leeresztett kiságyból kimászni, no onnantól megszűnt a nyugalom! :lol: Ott kellett ülni 1,5 órákat, mire elaludt, máskülönben kiszökött...de az ágy mérete tökéletesen megfelelt, pedig Manóm nem épp kisnövésű :P

Szóval én most is ekkorát vettem! (Az Ikeában, 7.900-ért, + matrac).
Láttam 130+70-eseket is 40.000 fölött, amik később heverővé alakíthatók, így sok anyuka elcsábul, hogy "milyen praktikus, mert 12 éves koráig jó lesz"...csak azt felejtjük el, hogy a gyerek vágyni fog az újdonságokra!
(Vackor először versenyautós kiságyat kapott, majd 4,5 évesen csúszdás kiságyra fájdult meg a foga :lol: Mostanra ezt is megunta...)

tillidian
 
 

 
 

Szilveeaa én olyan pici ágyat tuti nem vennék...nem sokáig jók....mi most is 140x70cm-et vettünk......
a Mátékámé is ekkora és még most is bőven jó neki......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Monica!
Hogy kerülnek hozzánk az augusztusiak?????Ide ugye senki nme írt se jelszót se felhasználónevet.Valaki közülünk elmondhatta valakinek??????Bár ezt kétlem!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Szerintem meg kellene változtatni a jelszavunkat,nem??????,

Szilveeaa!
Bár még nem vagyok rutinos anyuka,de én is Tillnek adok igazat.AZ a 120x60-as kiságy szerintem is sokáig elég lesz a picúrnak!
(Bocsi,Nita,tudom most ellened beszélek! :oops: :oops: :oops: )
Nekünk ismerősök is és a bababoltba is ezt ajánlották.

Till!
Tényleg az Ikeában ilyen olcsón vettétek az ágyat?????Az tök jó!Én kis balga meg azt hittem,hogy az Ikea meg a Kika nagyon drágák! :roll: :shock: :shock: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Na,mára sikerült kipihennem magam végre.

Én is vak vagyok,mert nem találtam az augusztusi tablit a mi gmailes fiókunkban.


Reggel nagyon aktív volt a babucink,kirúgta a ház oldalát majdnem,de győztem én és az hogy fáradt voltam és tudtam tovább aludni.

Nekünk 140x70 es a kiságyunk,kivehető 2db rács,hogyha ki tud majd mászni akkor már tudjon önállóan közlekedni a mi ágyunkig...
:lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Szisz nem beszélsz ellenem....mindenki mást szeretne....én picinek találom azt az ágyat...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok.
Jó sokat írtatok péntek óta.Győztem vissza olvasni.

Monica UH tabló nagyon szuper :D

Pattogó remélem párod már lenyugodott.Nem viccből mentél el othonról,és ennyi "kikapcsolódás" Neked is jár.

Mrsparis szép a pocid és nagyon csinos vagy :D
Anyabébi ez rád is vonatkozik. :D

Kkia,Zanikó utólag nagyon boldog névnapot. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Vcsibe mégegyszer bocsi,hogy zavartalak pénteken telefonon de úgy éreztem azonnal orvosra van szükségem olyan rosszul voltam,és gondoltam mivel Te is az Istvánban szülsz és mondtad,hogy itt Gyártelepen is rendel a dokid talán próbálkozom hátha rendel.De sajnos nem.
Azért köszönöm szépen a segítséget.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Elmesélem mindenkinek mi volt velem,lehet,hogy már valaki volt ilyen vagy hasonló helyzetben.
Pénteken 10-körül reggeliztem és 11-től nagyon nagy görcsök törtek rám jobb oldalt lent a vakbél környékén.A reggelit csak azért írtam mert azt hittem van valami összefüggés közte ugyanis tartalmazott paprikát és paradicsomot is.
Fél óra elteltével csak nem akartak szünni a görcsök ,jött a Férjem és bevitt az István kórházba.Vettem be egy Panadolextrát attól kicsitt jobb lett.Persze már majdnem beértünk hozzáteszem nem lassan mentünk és ezt a rendőrök is észrevették gyorsan utánunk jöttek a piros lámpánál mellénk álltak :?
Férjem átszólt nekik,hogy a Feleségemet viszem aZ István kórházba.
Jó fejek voltak mert bekapcsolták a villogót és a sziránát mondták,hogy menjünk utánuk és így már nem is volt előttünk akadály. :D
Így vissza gondolva és elmesélve elég vicces de nekem akkor nagyon jól jött.
Beértünk nem akartak velem foglalkozni igazán mert,hogy dél volt ebéd szünet stb.Közöltem,hogy a Koiss dr.betege vagyok akkor mondták ja igen akkor máris jönnek.
Jött egy dr.nő megvizsgált ,uh.,stb.közölte,hogy minden rendben a babával és nőgyógyászatilag is de valószínű vakbél és keressek egy sebészt.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ekkor kész voltam :evil: :evil: :evil:
Át mentünk gyorsan az 1sz.sebészeti klinikára mert ott van a kezelő orvosom ugyanis én Crohn beteg vagyok sajna. :? :?
és ott műtöttek.(szóval ezért van a gyomromon egy nagy vágás)
Persze szabin volt a dr.nő de küldtek egy sebészt megvizsgált ő is azt mondta valószínű vakbél.Ott is uh.csináltak jó sokáig,és vértvételt aminek az eredménye meg is volt 1,5 óra alatt.
utána orvos kupaktanács és úgy látták kár lenne egyből neki esni a vakbélnek mert nem látják megalapozottnak. :? és lehet,hogy a Crohn rendetlenkedik kicsit.
De feküdjek be 24 órás megfigyelésre.
Saját felelősségre hazjöttem és megígértem mindent,hogy jó kislány leszek,fekszem és diétázom is.
Hazaértünk ettem ittam lefeküdtem,és az én kicsi fiam elkezdett olyan szinten mocorogni,hogy mint még soha.Ez konkrétan 15 percig tartott de nagyon intenzíven és utána mintha elvágták volna a fájdalmaimat. :D
Szóval fogalmam sincs,hogy ez mi lehetett de megígértem a kis kukacosomnak,amikor megszületik kiteszem ezért a hóra amiért így ráhozta mindenkire a frászt.Szóval ezért nem voltam itt 3 napig mert "pihentem"többé kevésbé.Lehetséges,hogy valamit nagyon nyomott nekem belül?

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


szép napot Minden anyucinak!!!

kicsike: sajnálom, ami veled történt, biztosan jól megijedtél de nagyon örülök, hogy végül is nem volt semmi baj!!!!!!! Lehet, hogy tényleg a pici ügyködött valamit odabent! Mindenesetre VIGYÁZZ NAGYON MAGATOKRA, PIHENJ SOKAT!!!!!!!

Zanikó, Kkia: Boldog Névnapot Kívánok én is így útólag nektek!!!!!! Olyan bajban vagyok, mert itt nincsen magyar névnapos kalendárom,ezért nem tudom időben a névnapokat!!!

majd még írok, csak visszahozták a kincsemet és mennem kell!!!

puszi mindenkinek!!!

Betty
ui: ja, egyébként szerdán megyek uh-ra és kontrollra. Ma kaptam kézhez a laboreredményeket és megállapítottam, hogy jól kikapok majd az orvosomtól!!!! (vérszegénység, cukor...stb. Legalább a vizeletvizsgálatom jó lett!!! hurrá!! :D )

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Lányok, köszi a tanácsokat!
Till, szerintem akkor maradok ennél a méretnél... Ha magamból indulok ki, az én kislányom is elég hamar öntudatára ébred majd és attól tartok igen határozott elképzelései lesznek az ágyával kapcsolatban... :lol: :roll:
Én is az Ikeában láttam egy kis piros rácsos ágyat, 30 ezer körül van asszem és nekem pont az tetszik benne, hogy nem fa színű.

Nitácska, praktikusabb a te álláspontod, de most nem annyira szeretnék sokat költeni ágyra... Amiket néztem nagyobb méretben, 60 ezer körül volt, hát nemtom... :?

Kicsike, örülök, hogy jobban vagy!!!

Kép
szilveeaa
 
 


Lányok jelentem, megkezdtem az utolsó munkahetemet! Mondjuk hetek óta gondolatban már otthon vagyok, alig köt le a meló idebent. :roll: Szóval már várom nagyon a táppénzt. 8)

Monica, én sem láttam az augusztusi táblát a gmail-en. :oops: :oops:

Uhh, Kicsike, jó kis kalamajkán vagy túl, de a lényeg, hogy minden rendben! :lol:

Szilveeaa, nekünk is a kisebbik kiságyunk van. Nővéreméknél is bevált, a kisfia csak azért költözött ki belőle 2 évesen és 10 hónaposan, mert jött a hugi. :lol: :wink:
Vendég
 


Sziasztok Kismamik!

Betty, köszi :-)

Kicsike, jól megijedtél elhiszem! Nem is tudom, egy terhes nőt egyébként gond nélkül megműtenének vakbéllel? Tegnap én is írtam pont, hogy mennyit fájdogált a pocakom, csak nem voltak olyan erősen a görcsök, hogy orvoshoz is menjünk (bár ahogy az uramat elnéztem, legszívesebben azonnal kórházba vitt volna).

Szerintem a babák most kezdenek igazán rohamosan nőni és ezt érezzük ilyen intenzíven, nyúlnak a méh szalagok, ezért szúrkál, görcsöl itt-ott (egyébként nekem is leginkább a hasam jobb alsó részén). Kristóf este lefekvés után új produkciót talált, teljesen kitolta a lábait a jobb oldalamra, ilyet messze még sosem járt...De azért tényleg nem árt az óvatosság, a Magne B6 ilyenkor (akár napi 3*2) segít.

Ma mondtam a kolléganőimnek, hogy most kezdem igazán érezni az "elbálnásodást". Fél óránál többet nem tudok már egy helyben ülni, ilyenkor megyek egy kört, iszom egy kicsit...

Szép napot nektek!

Kép
kkia
 
 


Szilveeaa ismerőseim gyermekeinek 60x120-as kiságya van mindegyiknek és abban is elférnek a gyerekek pedig 2,és 2,5évesek.
mi a Soroksári úton a Baby outletben vettük a kiságyat igaz ez 70x140cm.később átalakítható heverőnek és 30.000Ft.volt.
De valóban lehet olcsóbban is venni egyszerűbb ágyakat.
Megvettük a babahordozót is Graco és olyan aminek van az a bázis talp nevezetű része is.Így a hordozót csak kikell pattintani a talpról és a talp ugyanúgy marad a kocsiban bekötve.Már nagyon sokmindenünk megvan pl.a babakocsi is és megmutatnám de nemtudok ide feltenni képeket.Mi lehet az oka?Valamit elbénáztam?
pedig a kép nagysága megfelelő.
Most nincs nálam a tel szám de szívesen megadom nektek is akitől vettük a hordozót vadi új és 18.000Ft.nagyon sok babakocsija van új és használt is ,hordozók stb.helyileg a 18.kerületben van .
Holnap elhozom a számát is kiteszem nektek is .Azt mondta képet is tud küldeni a kért termékről.Fa járókája is szokott lenni de mi arról pont lecsúsztunk.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok! :D

Mire este megnéztem eltűnt a tábli. :roll: de ott volt, és meg is tudtam nézni. :roll: Szóval sztem is jó ötlet lenne jelszót cserélni és csak az kapná meg akinek vannak képei is meg telószám is megadva. :roll: Vélemények??

Bobó-Csilla
Persze kicserélem a képet :D

Till
Nagyon szépek vagytok Ti is! :wink:
Lencsi baba bekerülhet az UH tablóba?

Szilveeaa
A kisággyal kapcsolatban teljesen igaza van Tillnek.

Sziszkó
Mi is az Ikeában vettünk kiságyat és az se volt nagyon drága.

Kicsike
Úúú...ez elég durva :shock: Én biztos sírógörcsöt kaptam volna ott a várakozás közben. :oops: :roll:
Vigyázz magyon magadra!!
És mit mondtak meg kell majd műteni???
Vendég
 


úúúristen Lányok már egy csomóan a 30. hétben vagytok!! :shock: :shock: nemsokára a mi topicunk következik :shock:

úú most tele ment a gatya rendesen :shock: :lol: :lol:
Vendég
 


Mónica műtétről egyenlőre nincs szó de ha újra ilyen görcsök vagy valami fájdalom lépne fel akkor azonnal menjek be azt mondta a doki.mondjuk szombat este kicsit megijedtem mert néhányszor bele szúrt,erre én gyorsan összepakoltam egy kórházba menős cuccot letusoltam,és lefeküdtem pihenni.Férjemnek szólni sem mertem mert ő még jobban megrémül mint én.Tegnap mikor rákérdezett,hogy mi az a táska hova készülök akkor mertem eláruni,hogy beijedtem.
Azt kellett volna mondanom,hogy megyek nyaralni :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


kicsike lehet hogy a kis kukacos nyomott ott szervet!!!!!!

Szilveea nekünk ez az átalakíthatós 140x70-es ágy 12.000ft volt és új!!!szerintem ez nem sok........
annyi hogy nem brendon meg mini manóba kell menni!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Huh, de hosszú volt visszaolvasni titeket. :)

Kicsike! Jaj, de sajnálom ami történt. Rákerestem a betegségedre és ezek alapján persze, hogy aggódtál.

Eszti! Pár napja nézegetem, mióta írtál a köldöködről és azt veszem észre, hogy kezd kijönni. SZerencsére nem az a észes nagy gömböc :( inkáb ez, mint a csíkok a hasamon. Na az nem kell!!!

Betty! Néztem a hiradóban, hogy 39 fok volt Athénban. Nálatok is döntögette, döntögeti a rekordokat a meleg? Nekünk talán most egy kis enyhülés van. Jobban is érzem magam.

Szilveeaa! Mi direkt nem vettünk nagy ágyat. Szeretnénk majd később még egy Törpit. Így praktikusabb talán. Ha átalakíthatót vettünk volna(praktikus nagyon), akkor a picit hova rakjuk? Vagy hülén gondolkodok?


Hétvégén csavarogtunk. SZombat anyósomékél a "kertben"(panelban laknak, van egy vikkend házikójuk sok gyüm és zöldségel), kerti parti, stb. Utána osztálytalira mentem, 10 éves érettségire. Ott is ettem :) Aztán este már szét akart szakadni a hasam :? . Egy jó alvás segített. Vasárnap délután újabb kerti parti. Ezúttal halászlé a barátokkal. Olyan FINOM volt. Este meg nem győztem kekszet enni, mert az olajos cuccos eléggé fent volt már. Néha az rosszabb a savnál. :(
Törpi egyre többet mocorog :D NAgyon sokat hullámzik a hasam :)

Na megyek, össze kell szednem magam, ma nem igazán pörgök, pedig sok még otthon a tennivaló :(

Szép napot!

Sztercsi
Vendég
 


sziasztok!

Kiságy: 140*70-es bővíthető modell párti vagyok. Ebből még a mai napig sem tud kimászni a fiam és nagyon kényelmesen el tud benne heverészni. A nyaralónkban a kiságya csak a 120*60-as és abban elalszik ugyan, de amint ébred rögtön ki is kéri magát belőle. Ha hagynám, ki is mászna.

Augusztusi tábla a gmailen? Ennyire egyértelmű lenne a jelszó? :shock:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziszkó azthiszem Te kérdezted,hogy tud-e valaki olcsó pelenka boltot.Most kaptam meg az egyik szomszédomtól a címet ki is szállítják de üzletük is van.
Gézengúz Bababolt 1186 Bp.Ipacsfa-Tövishát u.sarkánál
Nyitva:H-P.11-18
SZ.10-14
Tel.:06-30/97-16-663
Írok néhány árat is.
Pampers újszülött45,10Ft./db
Libero újszülött 49,6Ft./db
Majd othon scenelek és felteszem a kis táblázatot.
Vannak mini pelusok27Ft./db-tól.stb.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!
Most értünk haza a dokitól. Egy órát kellett rá várni, mert elnézte az órát... :twisted: De a lényeg az, hogy minden rendben van, teljesen zárt vagyok. Aug. 18-án megyek uh-ra. :)
Kicsike: Elhiszem, hogy megijedtél. Szerintem is valamit nyomott a babócád, és amiatt lehetett. Mindenesetre akkor már most egy jó nagy kópé... :D Nem tudom, ki mondta, hogy nem hiszi hogy ilyenkor terhesen is megműtenek vakbéllel. Úgy tudom, hogy igen, mert sokkal veszélyesebb lenne, ha hagynák a dolgot. Amikor bent voltam a kórházban, mellettem feküdt egy kismama, akit pont vakbéllel műtöttek... De reméljük, hogy nem lesz rá szükséged!!!
bobóbaba
 
 


Ja, tudom mit akartam még! :D
Kiságy: Mi egyenlőre úgy gondoltuk, hogy elég lesz a 60*120-as egy ideig, aztán meg majd Kevin segíthet kiválasztani a következőt! :lol:
bobóbaba
 
 


bobobaba örülök hogy minden rendben van!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Kicsike!
Örülök,hogy jobban vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: Hú,mi is rohantunk volna a kórházba,az tuti! :roll: :roll: :shock: :shock:
Nagyon drága vagy,hogy még eszedbe voltam!Igen én kérdeztem a pelenka boltot!Most pénteken megyünk Pestre,azt hiszem útba ejtjük azt is!Köszike! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bobóbaba!
Örülök,hogy Nálatok is minden oké! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No de azért,jól elnézte a dokid az óráját! :roll: :roll: :oops:

Sztercsi!
Hú,jó izgalmas lehetett akkor a hétvégéd! :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor most pihend ki magad! :wink: A házimunka megvár! :lol: :wink:

Kkia!
Nekem jelenleg 2 napja a bal mellem alatt szúrkál! :shock: Ha ülök,vagy hírtelen mozdulatot teszek.És érzem,hogy egyre jobban feszül a pocak és egyre nehezebb! :roll: :roll: :roll: :roll:
És ez már nem lesz jobb! :shock: :shock:

Zaniko!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Szex: nálunk még nincs komoly gond vele. Néhány pozíció nem túl kényelmes, vagy eleinte jó, csak a végén nem. De mivel a Tomi nagyon vékony, akár szemből is megy még. :lol: A gyakoriság sem változott, nem nagyon bírnánk ki.
Az viszont jó hír, hogy nem kell feltétlenül 6 hetet várni utána, a kedvesem már előre kiborult a lehetőségtől. :lol:

Pattogó, nem semmi a párod. Az enyém is elvan veszve a konyhában nélkülem. Ha nem tolom elé a kaját, legalább mondanom kell, mit vegyen elő, mi hol van, stb. Remélem később nem lesz olyan, mint a te párod.

Babaágy: én nem vennék 60x120-as ágyat, elnézve azt, sokáig nem lesz elég. Inkább a 70x140-esre szavazok és majd átalakítjuk, ha már nem kell a rácsos.

Kicsike, semmi gond, sajnálom, hogy nem tudtam segíteni a dokival. Annak viszont örülök, hogy semmi gondot nem találtak és már jó is vagy. :) Remélem nem lesz több ilyen gond…

Sziszkó, szerintem a rekeszizmot nyomja a baba és azért szúr.

A kedvesem most azzal szórakozik, hogy cuppanós puszikat nyom a hasamra. Erre Nünüke elkezd pattogni. Én meg vihogok, mert csiklandós. :D

Amúgy most éppen Sopronban nyaralunk. Eddig nagyon klassz, csak már lejártam a lábam… Pedig csak tegnap jöttünk… Izomlázam van a fenekemben… :lol:
Kép
Nagycenken is jártunk.
A pocim azért lóg ki annyira, mert az még egy régi pólóm... :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Helló csajok!

Pelenka:
http://www.pelenka.com/index.php?action=2&pid=1
Nem tudom milyenek lehetnek, de régen a Moltex jó volt és itt is van és olcsó.

Reggel én is arra keltem, hogy a bal oldalamra nem tudok feküdni mert belenyilalt a fájdalom. Átfordultam a jobb oldalra (jól beszartam) és a gyereket megböködtem, mert akkor kezdett mocorogni ő is. Kb. 5-10 perc alatt fokozatosan elmúlt. Tuti hogy ráfeküdt valamire.

Bébikről jut eszembe, az egyik kolleganőmnek egy hónapja 5.85 kg-al született a kisfia császárral, csak mindig elfelejtem mondani, a másik kismamánkkal meg ma beszéltem Augusztus 20-ra volt kiírva és a múlt héten megszült. 36. hétre 3 kiló 3 dkg 54 cm kisfia lett, gyönyörű, egészséges, ő persze 1.50 magas. Ha kihúzta volna a végéig biztos lett volna 4 kiló felett.

Kiságy
: Az első gyerekkel kombi gyerekágyunk volt 70X140 cm-es. Kb. másfél évesen a pelenkázón keresztül elkezdett kimászni belőle, na akkor kapott egy normál méretű (90X200) ágyat és onnantól abban aludt. :)
MOst 60X120-as ala natur kiságyunk lesz, utána a Barnival lesz egy szobában, ott emeletes ágy van. Megörökli az alsó helyet. :P
anyabebi
 
 


Köszi csajok az ággyal kapcsolatos véleményeket - most már nagyon képben vagyok! :D

Látom, most már mindenki kezd panaszkodni erre-arra; nekem az alvás egyre rosszabb, már arra is gondoltam, hogy esténként iszom valami gyógynövényes teát, ami nyugtat / altat, nemtom... :?
Szombaton meg elkezdett fájni a derekam plusz a szeméremcsontom is (ez már volt két hónapja, de azt hittem túl vagyok rajta) - úgyhogy megint előadtam a Csillagok Háborújából a Birodalmi Lépegető számomat... :roll:

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok. Apussal kibékültünk még aznap. 2 órát bírtam, hogy ne szóljak be neki, hogy mekkora egy bunkó. :roll: De aztán kibukott belőlem. Nem szólt semmit. Csak este jóól kibékültünk.. :oops: :oops: :lol: :lol:

kicsike: basszus. Remélem tényleg csak nyomott valamit a baba. Nekem Vivivel egy epegörcsöm volt, meg szülés után vagy 40, Larával meg egy szaftos vesegörcs. Ezekről tudok nyilatkozni.. :roll:

kiságy: megvettük anno a legolcsóbb szabvány 60x120-as kiságyat és a 3. gyereket szolgálja majd. Vivi 2,5 évesen abban aludt, míg Lara meg nem született. Szerintem bőven jó. Utána meg már úgyis jöna barbies, pónis, autós korszak. :D

Ma állatkertben voltunk. Tök jó volt. Megállapítottam, meg sztem a fél állatkert is, hogy Lara az iszonyú hisztisgyerek kategóriába tartozik.. :evil: cirka fél órás műsort nyomott le az állatkertben. Ő az a fajta gyerek, akinek ha rákezd sem a hidegvíz, seggrevágás, figyelemelterelés nem segít. Őt hagyni kell, hogy kitombolja magát és utána jön tovább. Jó volt fél órát fapofával sétálni az egyik oldalamon visítva örjöngő 2 évesemmel. Nem is néztek csak 200-an... :evil: A vonaton hazafelé meg szimplán szirénázott. De mindezeket leszámítva tényleg jó volt. Simogattak óriáskígyót, tapiztak zsiráfcsontot, voltunk az állatkerti 3D-s moziban-ami ingyenes-, sziklátmásztunk. Szóval hazaértünk fáradtan, koszosan, büdösen. A helyzet mostanra annyit változott, hogy csak álmosak vagyunk :D Majd holnap rakok a gmailre képeket.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ja a kismamanyavaják. Ma reggel egy nagyon találó hasonlatot találtam: Csak annyiban külömbözök már egy pingvintől, hogy neki több a tolla... :lol: :lol: :lol:
Amúgy, az éjjszakai egyik oldalról való átfordulás a másikra című darabot 3 felvonásban adom elő, alattam a marhára nyekergő ággyal, és hangos fújtatással. Reggeli lemászás az ágyról az átfajult valami groteszk vígjátékká. A férjem menet közben már nem is kérdez tőlem semmit, mert tudja, hogy amúgyis elszívom az oxigént a környezetemből ha már kicsit is sietni kell.
Örülök, ha egy idős nénit megelőzök az utcán, irritálnak a fitnesstermek plakátjain pózoló kerekvasbetonseggű, laposhasú bigék, és 3 éve nem aludtam hason.
Dús a hajam, aminek nem örülök, mert amúgy is rengeteg- a férjem szerint, ha 10 cm-nél hosszabb a hajam, úgy nézek ki, mint akinek kucsma van a fején..
Címszavakban, de még sorolhatnám. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó! Én lassan tőled fájdulok meg! :mrgreen:

Na meg a Birodalmi Lépegetőtől! :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anyabebi
 
 


Sziasztok! :D

ez a kiságy:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00115751

és a matrac:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50108282
(ebből van 120x60-as, ezt 6.900-ért vettük)
Így matracostul kijöttünk 15.000-ből :P

Kicsike,
hűűű, izgalmas napotok volt! :oops: Hál'Istennek, hogy nincs baj!!!
(A rendőri felvezetés tetszett :lol: )

Pattogó
:lol:

Monica,
megköszönöm, ha Lencsi is bekerül az UH tábliba! :P (de ha lehet, Lencsi néven kérném :P )

tillidian
 
 


Jó reggelt Kismamik!


Úgy látom, ma én vagyok az első terhesbagoly! :lol: Férjem elment dolgozni, természetesen tovább nem tudok aludni :roll: hiába, ez a szerelem :wink:
De sebaj, készítettem egy nagy bögre kakaót meg 2 sajtos szendót és teljes a boldogság, még így reggel 6-kor is :lol: képzeljétek el, ez a harmadik nap, hogy elhagytam még azt a reggeli 1 tejeskávémat is, amit eddig ittam...valahogy nem esett jól napok óta, most már csak kakaózom. Helyette annyit alszom, mint egy mormota; tegnap éjjel csak 5 órát sikerült aludnom, így délután 4-től fél 7-ig pótoltam, aztán este fél 11-kor már megint elájultam :shock: mondta is a férjem, hogy látszik, hogy közeledik a vége...

Kiságy: mi valószínűleg 60x120-ast veszünk egyelőre, aztán majd cserélünk...már hetek óta vadászok komplett egyben kapható bababútort (kiságy, pelenkázókomód, szekrény), ami nem túl nagy és nem túl drága. Valószínűleg fogunk költözködni míg a baba pici, így nem akarok böhöm nagy bútorokat. Az ifjúsági ággyá alakítható kiságy meg nekem nem nagyon jön be, addigra úgyis másmilyet akarunk majd...

Szilveeea, nem törvényszerű a kiputtyanás, nővéremnek az ikrekkel csak elsimult a köldöke (igaz, csak 7 hónapig hordta őket), meg láttam már nagyhasú kismamákat, akiknek nem volt kint. Szerintem ez is egyénfüggő, nekem pl. eredetileg elég mély volt, így talán nem fog kifordulni!

Kicsike, jó izgalmas hétvégéd volt :shock: :roll: de ne stresszelj és pihenj sokat, nem lesz semmi baj!!!

Betty, köszi a megnyugtató szavakat!

Judy, gratula az utolsó héthez! Respekt, hogy eddig bírtad!!! De majd meglátod milyen jó lesz otthon!!!

Sziszkó, nem tudom emlékszel-e, én már írtam hasonló fájdalomról. Örülj neki, hogy most kezdődik, nekem kb. 2-3 hónapja jelentkezett és azóta csak egyre rosszabb :roll: szerintem a gyomor ilyenkor már annyira fent van, hogy a bordákhoz nyomódik a gyomorszáj...vagy a rekeszizom (mert nagy levegővételnél is jobban fáj), szóval valami ilyesmi, nem egy nagy élmény...és tényleg nem lesz jobb!

Pattogó :lol: :lol: :lol: annyit tudok Rajtad röhögni!!!
Vendég
 


Ja és köszönöm a dicsiket! Hozok majd nektek egy vicces képet...
Vendég
 


Jó reggelt!

Vcsibe írta:
"Szex:
"...Az viszont jó hír, hogy nem kell feltétlenül 6 hetet várni utána, a kedvesem már előre kiborult a lehetőségtől. :lol:"

Nem akarlak elkeseríteni, de örülsz majd ha 6 hét múlva kívánni fogod a szexet annyira kimerült leszel és egész máshogy fog működni az agyad. Hidd el a férjednek sem ezen fog járni az esze minden pillanatban, mint most. Az új helyzet egy kicsit át fogja rendezni átmenetileg a szexuális életeteteket. Hangsúlyozom, hogy átmenetileg. :lol: Nem beszélve arról, hogy a gyerekágyi folyás azért eltart 6 hétig és a sebgyógyulás miatt érdemes kivárni, hogy szinte teljesen elmúljon.

Vakbél kérdés: imádom a frászoltató dokikat. Bár inkább figyeljenek, minthogy baj legyen. Én úgy tudom, ha akut a probléma, nem várnak, műtenek, nehogy a perforált vakbél nagyobb bajt okozzon.

Baba: én azon vagyok, hogy inkább kisebb súllyal szülessen, majd itt kint szépen megnő. Én a 3 kg körüli értékkel vagyok kibékülve.:P Közel 5-6 kg-os kisbabákat normál úton nem igazán tudom hogy tudnak megszülni egyesek. :oops: :shock:

Kép
Kép
tündér09
 
 


A gyermekágyi folyással kapcsolatban ráadásul olvastam, hogy FERTŐZŐ, tehát az apát is veszélyezteti... :roll: Úgy gondolom, nálunk reálisabb hogy a szülés után következő 6 hetes szünetet tartjuk be, mint hogy most fogjuk vissza magunkat :wink: már csak azért is, amit Tündér ír, szerintem örülni fogok, hogy lyuk van a seggemen...!

Valamit kellene csinálnom, de olyan rohadt lusta vagyok...! Ááá, most találtam ki, meglepem a férjemet palacsintával!!! Ettől odalesz :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!

Tegnap a munkaügyes barátnőm a frászt hozta rám. MOndta, hogy nem fogok fizut kapni mert nem ért be a központba a tp-es papírom, tátárátárá. Tiszta ideg lettem. Pénzügyekben nem lehet velem vitázni mert mindig tudom pontosan mennyi a pénzem, mikor mi jár. Szóval felhívott reggel, hogy mégis kapok mert 2 hét már leért, meg majd hónap közepén kapok hóköziben 4 hetet. Tele a tököm a tb-vel, hogy nem elég hogy nem dolgozom és táppénzt kapok, azt az orvos csak 2 hetente adja oda a papírt, és akkor így csak 2 heteket fizetnek ki. A lakáshitel, miegymás meg gondolják belefér!!!??? Gyerek kezdi az iskolát. Na jó nem panaszkodom, de ez a pénzzavar megőrjít. :x

Ha valaki unatkozik nagyon, szuper programot töltöttem le (ingyér)
és szupi képeket kreálgatok :)


Kép Magic Photo Editor

Magic Photo Editor és kidobja a címet ahonnan le lehet tölteni :)

ESZTI!!! Még mindig nem tudom a BS Playert használni. HELP!!
anyabebi
 
 


Anyabebi, Screen-t tudom Neked ajánlani, hogy segítsen, mert én sem használtam még képkivágásra, csak a sógorom, ő mondta, hogy azzal lehet...de miután ajánlottam, Screen írta, hogy sikerült Neki!!!

Palacsintatésztám már bekeverve pihen :P

Felső szomszédom fél 9 óta fúr és kalapál :evil: :evil: :evil: rohadt idegesítőőő!!!
Vendég
 


Hoztam Nektek az ígért képet, így ettem szőlőt hétvégén, hááát már megáll a tányér a hasamon :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég
 


Na húzok palacsintát sütni!
Vendég
 


Eszti!

Megkérdezném, amúgy te néger vagy??? :mrgreen:
anyabebi
 
 


Néger vagy cigány, nem tudom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pedig most még kicsit vérszegény is vagyok, így nem is barnulok annyira, mint "fénykoromban" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég
 


Sziasztok Kismamik!

Életjelet adok magunkról!!!

Sajnos bekövetkezett,amitől tartottunk,apukám nem bírta tovvább a megpróbáltatásokat..... :cry:

Babával meg velem minden ok!

Múlt héten voltam az új dokinál.dr. Ruzsvánszky István, Szt. Margit kórház. Nagyon szimpi,megvizsgált,beszélgettünk,körbevezetett a szülészeten!!! a vajúdóban is voltak,meg pont szülés is volt,hallottam ahogy a csajszi nyög és tól..... húúúúúúúúúúúúúúúú

Mondom a dokimnak,én inkább mennék már,köszönöm elég volt a "tárlatvezetésből"!!!!!
Nagyon betojtam,pedig max. 2 hónap és én is ott leszek!!! teljesen be vagyok szarva..... :oops: :?

Röviden ennyi,majd megpróbálok többször jönni...
bár most meg festés van nálunk a héten......

Kép
jovana
 
 


Sziasztok!

Jovana! Örülök, hogy jelentkeztél. Nagyon sajnálom az apukádat. Fogadd őszinte részvétem!A legfontosabb, vigyázz a Pocaklakóra!!!!

Sziszkó! Nekem is szúrkál. Helyzetváltoztatás, aztán minden ok. Pihizek suttyomba. De jön ma a nagynéném, 2 uncsitesóm és a Mamám is.
Hadd ne mondja, nem én vagyok a 10 unoka közül a kedvenc. A legkisebbeket szereti nagyon. Szinte nem is keres engem egész évben, szerinte nekem kellene keresnem őt. Szüleim elváltak, vszinű ezért is a távolságtartás. De most a dédunoka kicsit felvillanyozta és hogy milyen szép házunk van, szóval jönni akar :) Nem tudok én haragudni senkire se. Ez mindíg a vesztem.

Tündér!A barátunknál 4800-as baba természetes úton született. A nagymami a szülésznő. azt hiszem 55 cm-el. Most se kis baba :) Nekem is elég a 3800 körüli súly.

pattogo! Én már pár hete röhögök magamon, ahoyg úgy járok mint egy pingvin, de neki tényleg több a tolla!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti! Én a tálcát egyensúlyozom a hasamon, de az azt hiszem nagy falat :) De barnaságod irigyelve végre kimerészkedek a napra. Eddíg a foltoktól féltem, de kell a nap, hiányzik. Na meg olyan sápadt vagyok. Állandóan ezt hallgatom. Ja, sötét a hajam, alacsony a vérnyomásom és napfényhiányban szenvedek.

PALACSNTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nyami! Már nem is kívánom a rántott patiszont ebédre :? :?
Vendég
 


Jovana, jó, hogy jelentkeztél! ŐSZINTE RÉSZVÉTEM!!! Vigyázz Magatokra!

Sztercsi, hajrá napozás!!! :lol: Hmmm pedig a rántott patiszon is fincsi kis ebéd! Én csokipudingos meg őszibaracklekváros (házi, anyukámé) palacsintákat csináltam, most várom a férjemet, szerintem nagyon fog örülni, imádja a palacsintát!!!
Akartam kérdezni már, hogy merrefelé laktok Győrben? Mostanában gyakran jártunk arra, voltál eszembe!

A felső szomszéd még mindig kalapál és fúr! :evil:
Vendég
 


Jovana
Fogadd őszinte részvétem! :( Nem lehetett ez nektek most könnyű időszak. Nem is tért magához apud?
A szülőszoba elhiszem, hogy nem volt túl kellemes élmény. Nem is nagyon érdemes előbb szétnézni ott, minthogy menni kell...

Eszti
Palacsintát nekem is küldhetnél :D

Anyabébi, klassz ez a fotó :)

Vcsibe
Sopronban vagytok, de jó :D Régen jártam arra..

Mónika
Nehéz elképzelni, hogy az augusztusiak táblája véletlenül kavarodott oda.... lehet valaki tud a jelszóról, úgyhogy tényleg nem árt ha megváltoztatjuk..

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Jovana!
Nagyon sajnálom, ami apuddal történt! :cry: Legyél erős, és vigyázz magatokra! Tudom, nem könnyű! :(
Azért jó, hogy végre jelentkeztél!

Pattogó, örülök, hogy rendben vagytok apával! :lol:

Eszti, tényleg irigylésre méltó színed van! :lol:
Egy palkót ide is küldhetnél fénypostával. :wink:

Sztercsi, napra fel! :D

Monica, lehet, tényleg jobb lenne jelszót változtatni...
Vendég
 


Ja, a gmail: én nem is értem, hogy kerülhetett oda a másik tábla?! Mert még ha tudák is a jelszót (de honnan, csak priviben küldözgettük...?!), miért tették volna fel hozzánk??? Nem értem...mondjuk szerintem azonnal változtassunk jelszót, annyi beteg ember van itt a babaneten, tesómék is belefutottak már, ráadásul fent vannak az elérhetőségeink...! Meg nem ártana az augusztusiaktól megkérdezni, hogy mi is volt ez!!! Hmmm???

Palacsinta bejött, majdnem mind elfogyott, már csak morzsákat tudok küldeni Lányok :wink:
Vendég
 


Jovana fogadd őszinte részvétem,nagyon sajnálom ami történt.
Vigyázz Magadra és a babára.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: