Új privát üzeneted érkezett!

Jaj de Édi! Nagyon éhes ez a picifiú, hogy ilyen heves, mert nem gondolom, hogy második babánál Jimbone csinálná rosszul vagy nincs beedzve a mellbimbója.

Na, Kata, akkor ha ma megvan a baba, akkor te már kedden itthon is vagy Milivel, nem semmi !

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Anett,11milla egy telekért?Nem sok egy kicsit? :roll: Merrefelé nézitek?Na jó persze itt vidéken ugye másabb árak vannak :wink:
A kisruci pamutból van.De ha olyan nagyon meleg lesz akkor rövidujjú badyval adjuk rá.

Kép
Kép
tundi24

Hú Kata.Ezek meglepő hirek.Remélem hazajöttök és méhg nem jön Mili.

Jimbone:Donát nagyon szép kisfiú4!!!!!Gratula mégegyszer.Tényleg gyors szülés volt,remélem a cici hamar rendeződik.

Noki:örlüök,hogyjobban vagy.
Vendég

Tündi:mi is fehérbe hoztuk haza Atit,sőt ha jól emlékszem Márkot is.
Most is sokszor van rajta fehér rugi,mivel még agyon pici ruhák jók rá és örültünk,hogy kaptunk. :D :D
Vendég

Megvolt a ma délelőtti maratonunk is. Lovaglás, baumax, Auchan, meg a Tanyacsárda. Hát belibamájaztam. Meg ittam kólát, őszilét is. 5 perc múlva mérem a cukrom :oops:

Jimbone,
gratulálok Donáthoz! Én is így képzelem a második baba születését. Az első 9 óra volt, a másodikat 1-2 óra alatt szeretném lezavarni :lol:

Anna,
sok boldog névnapot kívánok Neked!

Cscsi,
mi újság, nincs folytatás???

Irdab,
milyen volt így egyben a nyákdugó??? Mert sárgás nyúlós valami belőlem is jön, de hetek óta, szerintem csak a ki nem írtható gombás fertőzésem. Tényleg, gombánál is nézik a babát??? Vagy csak bacinál???

Na majd én is csinálok képet a hazahozósnak szánt ruciról.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok,
töpörtyűs pogácsa, libamáj+krumpli+pár falat rizs+ két deci kóla+4 deci cukros őszilé.... cukrom: 5,8 :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina irigy irigy :cry: a Tanyacsárda miatt...a pogijukat imádom... :P
Végül is nekem mindegy mert ott minden izlik... :wink:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Teszek képeket:

38. hetes pocak
Kép

Hazahozós ruci:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sissi,hanyas mértet hordtok?50 vagy 56?Vagy közte is van vmi?

Lina,fincsit ettél! :) Rengeteget nőtt a pocakod! :) Csini lesz Levi ebben a szerelésben :) Ez már olyan nagyfiús :wink:

Lassan megyünk grillezni,apa most sütötte ki a rákóczi túróst,nagyon guszta..alig várom,hogy odaérjünk és ehessek belőlle :oops: :wink:
Este jelentkezem :)

Kép
Kép
tundi24

Jimbone: GRATULALOK DONATHOZ!!! Gyonyoru kisfiu, nagyon helyes kis kerek pofija van es nagyon nyugodtnak tunik. Mintha nem is ujszulott lenne. :)

Kata: Drukkolok!

Tundi: Igy utolag is BOLDOG SZULETESNAPOT!!!
Szerintem nagyon szep ez a hazamenos szett es siman lehet egy fiu teljesen feherben. Valahol epp azt olvastam amugy is, hogy jobb a szinezetlen ruha mert azt kevesebb vegyi anyaggal kezeltek. :)

Penteken voltam nst-n. Mar szinte meg sem lepodok, megint azt mondtak amit szoktak, hogy minden eredmeny olyan mint ahogy a nagykonyvben meg van irva. :) Szerencsere a streptococcus is negativ lett.
Doki tok jo fej volt, kozolte, hogy ket jo hire van, az egyik, hogy minden eredmeny tokeletes, a masik meg, hogy most mar akarmikor johet a baba. :)

Linacska: Jo nagy mar a pocakod neked is. :) Nagyon kis vagany ez a szett! :) Igazi rosszcsont kisfius. :)

Nem is tudtam, hogy a lepcsozes "segithet". Mi is a harmadikon lakunk anyuek meg eggyel folottunk a negyediken es vannak napok amikor 3-4szer is felmaszok meg se tortenik semmi.
Nem tudom mi van velem... Este nem igazan tudok mar aludni, viszont utana meg egesznap alomkoros vagyok es vegig tudnam aludni a napot. Mondjuk altalaban a vernyomasom is alacsony, lehet, hogy emiatt.

Tovabbi kellemes vasarnap delutant mindenkinek!!!

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Tündi.Ati 44-50es ruhákat hord :D talán a 44-st már kezdi kinöni.

Lina:hatalmas a pocid!!! nagyon jó Levi hazamenős ruhája.
Vendég

Jimbone: Gratulálok Donát babához. :D :D :D

kata: Azért még remélem hazajössz, akkor feltétlenül írj. Ha meg mégsem, akkor ügyesek legyetek.

Csilla: Tök szupi a szoba. Miluval egy szobában lesz a kicsi?

Tündi: Szerintem aranyos a ruha. Az ágynemű is nagyon szép.

Linácska: Neked is vagány a hazahozós ruha. Szép a pocid.

Megyek, mert Ádika sír...

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok Lányok!

Megint született egy topik babánk ez anyira jó.

Jimbone: Hatalmas Gratula Donát bébihez nagyon édes kissrác.

Mindenkinek szép napot. Remélem holnap is ilyen hírekre jövök.

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Kata
Drukk!!!!

Donát nagyon édes!

Linácska
Jó nagy a pocid :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Megyünk sétálni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tündi,
szerintem teljesen OK a hazahozós cucc, mi Ábelnek egy fehér-zöld összeállítást néztünk ki, szóval nálunk is fehérben lesz az ifiúr :)

Earhart-Kata
Majd írj a fejleményekről!

Adri,
te nem vagy semmi, szerintem megdöntöd az utolsó pillanatban takarítás rekordját.

Madaran,
Boldog névnapot!

Cscsi,
Én végül nem kaptam ricinusolajat, így maradt továbbra is homeós bogyó + málnalevél tea kombó.

Nálunk annyi történt, hogy ma megint voltunk CTG-n, ami mutat fájást, de nem ritmusosat, szóval doki néni továbbra is azt mondja, hogy ez nem jelent semmit. Meg is vizsgált, méhszáj 2111, ez legalább haladás a múltkori 3100 után. Annyival bíztatott még, hogy Ábel határozottan lejjebb van, szerinte ezek mind jó jelek. Holnap töltjük a 39. hetet :!:

Adri

Kép
Kép
flake76

Jaj! Majdnem elfelejtettem: Jimbone, gratula Donáthoz, nagyon cuki baba!

Adri

Kép
Kép
flake76

Jimbone: gratulálok és sok boldogságot Donáttal!

Noki: de jó, hogy végre jobban vagy! Kívánom, hogy így is maradjon egészen a picike születéséig! :wink:

Madaran: boldog névnapot kívánok én is!

Irdab: de édes tiéd apa, hogy ennyire tetszik neki Betti! :lol: De a Tiétek biztos szebb lesz - már az ő szemében... :wink: Mindjárt csatolom az újabb képeket!

Linácska: tyű, mekkora a pocid! :shock: Én ekkora méretről sajna lemaradtam... :( (És irdab, a Tiéd is biztos már ennél is nagyobb!) És tökjó, hogy így a végefelé már rendeződni látszik a cukrod!!! :lol: :lol: Grat! :wink:

Tündi, utólag is nagyon sok boldogságot és gyors, sima szülést kívánok! :wink:

Kata, megy a drukk!!!!

Na, és akkor 1-2 sztárfotó:
Kép Betti 3 órás

Kép Betti 3 naposan alszik

Kép Betti 3 naposan figyel

Kép Betti 4 naposan mosolyog

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok Lányok!

Milagros úgy döntött, hogy nem vár tovább.
Kata a kórházban, Davido vele van.
5 perces fájások, 3 ujjnyi méhszáj :wink:

Kata mamája :lol:
Vendég

Bori Igazi kis tunder ez a leanyzo!!! :) Es ez a mosoly... *olvadozik* :roll: :)

Orew

orew

Kata, Kata mamaja Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Orew

orew

Kata,
gyors szülést kívánunk!!! Hát Mili tényleg nem várt sokat. Jól számolok, hogy Kata még nem töltötte be a 37. hetet???

Kata mamája,
várjuk a további híreket a kisunokáról, és anyukájáról, és köszönjük :lol:

Bori,
nagyon édes Betti. Hogy telnek a napjaitok? Éjszakák?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata
Drukkolunk!

Gratulálok minden megszületett babához!
Nagyon édesek a csemeték!

Kitty

Kép
krissy86

Dani baba
Kép

Kitty

Kép
krissy86

Kép

Kitty

Kép
krissy86

Sziasztok!
bocsi a bepofátlankodásért, csak Kata miatt írok :oops:

Kata dejóó,lehet már ma Milagrosozol :lol:

mennek a drukokk Tőlem is++++++

aztán majd tessék képeket hozni Hozzánk is. :wink:

puszi,Móni
(a külföldi topicból)
Vendég

Kata, drukkolok, hogy gyorsan és minél kevesebb fájdalommal érkezzen meg Mili! Talán már meg is született :)? Úgy látszik, csak a nagyszülők érkezésére várt :).

Nagyon szép Betti és Donát baba is!

Kép
angelita

Kitty, köszönjük Dani babáról a képeket, nagyon helyes kisbaba :)!

Kép
angelita

Kép

Nem győzöm frissíteni :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dbea

Bean tök jó a tabló, de nem tudnád egy kicsit nagyobban feltenni? Nem tudom elolvasni a neveket :oops:
Vendég

1248631729.9884.ppt

Még így tudom küldeni, mert nagyobba nem tudom feltenni...

Kép

Kép
dbea

dbea,
elvileg ha ezt az egész ppt-t bemásolod paintbe, és ott elmented jpg-ként, akkor utána képszerkesztővel lehet méretezni, hogy ha majd nagyobb lesz, még akkor is felférjen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata mennek a drukkok :wink: ügyi leszel :P
Kata mamája köszönjük,hogy irt nekünk :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Hűha, ezek aztán a hírek!

jimbone: gratulálok Donáthoz!

kata: megy a drukk!

kovisziszka

Kata: Mennek a drukkok, gyors szülést kívánok neked.

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Kata
Hatalmas drukk!
És villámgyors szülést neked!

Kitty
Nagyon édes Dani baba!
Milyen volt a szülésed?
Ha van kedved akkor mesélhetnél!

Kép
noki&potyi

Orew – na, akkor neked is tuti, hogy nem segít a lépcsőzés, ha általában is annyit lépcsőzöl.

Linácska – húha- jó nagy pocid van már tényleg, és jó nagy ebédlőtök, nekünk szinte a lakásunk ekkora.

Tündi – ne is mondjad ! mi is sírunk majd amikor ki kell fizetni ezt az összeget a telekért, de Nagykovácsiban ennél olcsóbb telek szinte nincs is és most már beleszerettünk Nk-ba, sok települést, falut, stb-t megnéztünk már a megyében meg a pilisi részt is és egyszer már ezelőtt a Tököli Parkerdőbe is beleszerettünk. Ki tudja, ha még nem adtuk volna el a lakást mi lett volna a következő szerelem.

Ágota – most mentek először? Jaj, de jó !

Noki – most már minden rendben lesz, élvezd ki még itt a végét.

Hmbori – nagyon szép kislányotok van. Ez a három órás cucc saját? Nálunk a Flórba azért nem adnak ilyen jó kisrucit.

Kitty – nagyon cuki a kisfiad. Hogy vagytok, írjál valamit.

Na, meg egyébként is csajok !!!!!!!!!!! Miért nem írtok, hogy mi van a babákkal, hogy alszanak? Hogy bírjátok? Fáradtak vagytok? Szenvedtek a szopizással vagy megy majdnem mindenkinek. Persze tudom, hogy Ágota nektek nem és gondolom azért Sissi nálatok sem nagyon.
Hgy bírják a kicsik a meleget és ezeket a frontokat?
Ágota milyen először lent sétálni, emlékszem, amikor legelőször Mátét levittük babakocsizni, hihetetlen boldog voltam !
Meg mindenféléről írhatnátok, ne csak a mi szenvedésünkkel legyen már tele a topic, nem pocakosok?

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Kata mamája !
Köszönjük az izgalmas hírt !
Nagyon-nagyon drukkolunk Kata, ügyesek legyetek.
Tényleg igaz lehet, hogy megvárta még a nagyszülőket !
:)
Várjuk a további híreket, már nem lehet messze a babázás, Kata mamája tessék jönni írni !!!

anettoo

Kitty,
nagyon aranyos a picifiad.

Csajok, én normális vagyok, vagy csak terhes??? A kiskutyát úgy szoktatjuk, hogy éjszakára, meg ha nem vagyunk itthon, akkor be van csukva. Na kb. egy 25 m2-es helyre, szóval bőven elfér, csak a nagy kutyával így külön vannak választva biztos, ami biztos, mert a héten már volt baleset. Na ez nem tetszik neki, és most már kitartóan fél órája sírt. Úgyhogy kimentem, ölbe vettem, elaltattam, mikor már teljesen elnehezült, meg álmában morgott, akkor bemásztam vele a házába, betettem a kis kosarába, pár percig még ott maradtam, aztán kisettenkedtem :lol: Ugye épp most rontom el???????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jimbone: gratulálok a babához, nagyon szép! Sok boldogságot és hosszú életet kívánok neki! Milyen jó, hogy végre Áron is veled lehet!

Kata: drukkolok, hogy könnyen és gyorsan menjen minden!!

Linácska: kiskutya :D :D :D

Kép
bikmakk

Hazaértünk a grillezésből,Luca hamar ki is dőlt.De én úgy teleettem magam,hogy csak na :D

Orew,köszike neked is! :)

Sissi,nem is tudtam,hogy van 44es kisruha is.Még sosem láttam akkorát.50es volt a legkisebb amit a kezemben fogtam.
De azért Ati fiú is szépen növöget,úgyhogy kerülhetnek elő a nagyobb rucik :wink:

Bori,nagyon szép kiscsajszi Betti! :) És hogy a mosolyt is sikerült elkapnotok,szupi :)

Kitti,jó hogy tettél képet Daniról :) Helyes fiúcska :) Ha van kedved gyere és mesélj!!!!!

Kata mamája,köszönjük a híreket,nagyon szorítunk értük!!!

Dbea,köszi a friss tablót! :) "gyülnek" már a babucik :)

Anett,így már érthető a telek ár :) Gondolom,hogy hiányozni fog az a pénz,de szép helyen lesz egy szép új házatok! :)

Lina,kiskutty biztosan örül,hogy ennyit foglalkozol vele :) És biza el lehet kényesztetni :wink: :D

Kép
Kép
tundi24

Kata:mennek a drukkok!!!! várjuk ahireket.
nem tudom ki kérdezte,de ha jól emlékszem Kata a 36. hétben van.

Kitty:nagyon édes a kisfiad!!!! Ha van kedved irj.Miulyen otthon?

HmBori:nagyon édes Betti :D .Szupik a képek

Anett:jól gondolod aszopi nehezen megy,de azért nem adom fel.Persze fejek is ezerrel azért nem minden etetés után,mert úgy nagyon húzos lenne.De még tudok is belőle eltenni.
Aszopi maitt mérni kell,de éjszaka nem szoktam.
Én már irtam az éjszakák szupik. Általáb 11-12 felé kel enni majd 3-4 de van hogy 5 órát is alszik egyhuzamban.Igy panaszom nincs rá.

Sétát én élvezem,márk szépen jön mellettünk.De holnap érkezik a testvérfellépő úgy még könnyebb lesz.Legalábbis remélem.
Mi már 1 1/2 órát is voltunk kinnt vele.Ma is játsziztunk hármasban,igaz aszél miatt adtam rá sapit.

Ágota:ti még csak most vittétek ki először?

Holnap megyek a dokihoz a 6 hetes kontrollra.Most a Timmermnnhoz megyek mivel Ő csinálta a császárt.Majd vmikor a sajátomhoz is szeretnék menni,bemutatom neki Atit.
Addig hozzá szeretnék járni amig az Öreg nyugdujba nem megy.

Ijátok meg mire vagytok kiváncsiak.Szivesen irok ill. válaszolok.
Vendég

Kata:
Nagyon drukkolok!

jimbone:
Micsoda hirek! Gratulalok, sok tejcit kivanok nektek es nyugodt elso napokat!

kitty:
Hat ez a masodik kep szuper cuki! Micsoda kis csokos grimaszmuvesz! :lol:

Maris olvasok vissza... Nagyon mozgalmas hetvegenk volt, csak most tudtam jonni, talan holnap delutan megint lesz idom reszletesebben jonni. Nalam semmi uj, vannak kemenyedesek, meg kemeny fius rugasok, de ennyi...

baratodildi

Hú, de le vagyok maradva! :oops:

Gratulálok Líviához, Bencéhez, Bettinához és Donáthoz! :D

Kata,
hajrá! :D

Többet most nem írok, mert csak nyavalyognék (félreértés ne essék, én még NEM akarok szülni, majd csak egy hét múlva, lehet drukkolni, hogy bírjam addig, rengeteg még az elintéznivalóm).

Gyors szülést mindenkinek, aki szülni szeretne, aki meg nem, annak meg drukkok, hogy maradjon még a babó!

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Lányok!

Tegnap este 10:45-kor megszületett Milagros Letitia! 3140g és 50 cm. Gyönyörű babácska! Jól vannak!
Lehet, hogy már délután jönnek haza, ha nem lesz semmi gond.
Davido ott van velük.
Az ellátás szuper a kórházban!
Vendég

És néhány kép :wink:

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kata és anyukája!
Sok szeretettel gratulálok Milihez!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata Gartulálok nektek, sok boldogságot az egész családnak. Nagyon aranyos a pici lány.

Kenderike
Kép
kenderike

Jóreggelt!
Kata nagyon-nagyon gratulálok ! Sok egészséget, boldog és hosszú életet a csepp lánynak ! Nagyon szép és nem semmi méretekkel rendelkezik.
Ha a 40. hétre szülsz mekkora lett volna?

Milyen jó neki, hogy nem kell bent éjszakázni több napot a kórházban, de ezért már régóta irigyeljük Katát ! :)

anettoo

Zsizsa - jó régen jöttél. Mi van veletek? Bár gondolom nagy a család van mit csinálni a nyári szünetben, de azért írjál, ha megszületett a baba !

anettoo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?