Új privát üzeneted érkezett!

Berni,
Sajnálom, lényeg h nem lett nagyobb baj.

Erika,
Dettó, etetem rosszcsontot, végeztünk, elfordulok, gyerek földön lát valamit és előrehajol, persze bele volt kötve, de dobtam egy hátast a látványtól. (mi etetőszékünk kb. 15 kg-ig van kalibrálva, és gondolom addigra gyerek már ül, jár, moziba megy :lol: )

Lyndee,
Néztünk pár ételfutárt, most regizek és kérek mindegyiktől étlapot h mire kedden mamika hazaér ott legyenek és tudjon majd jól választani :D )))
Marciállás: HÁT EZ AZ, én erre nem voltam felkészülve, kiságy alsó állásban, lassan csörlő kell h a gyereket alvópózban be tudjam rakni. Tegnap pl. teraszon állt nagyapja ölében, kapaszkodott a korlátba, rágta a korlátot (persze törcsivel le volt takarva) és nézte az utcán az autókat, legalább fél óráig).
Pegbeszerzés, természetesen intézem, és postázom.

Ja 88 éves Mamikával együtt neteztünk dunaújban, édes volt a kis drágám, végigizgulta ahogy a teszveszen vettem egy járókát (harmadik) Marcikámnak. Érdekelte hogy lehet licitálni, hogyan érdeklődhetek ha kérdésem van a termékkel kapcsolatban stb. stb. majd megzabáltam.

Gaby,
Bezzeg múltkori nyaralásnál nem panaszkodtál leégésre. 8) 8)

Boci,
Szerintem nem rossz, sok medence van (15) sőt !!!! van bármedence is, legközelebb apával kettesben kipróbáljuk :oops: . Az ár kimondottan zsebbarát. Marci nagyon élvezte a medencézést, majd 2 órát bugyborékoltunk.
Apa megette a palacsintát, pedig most akartam küldeni.

Enikő,
Hova mész Te egy hónapra ? Ennek a pasinak tök jó babakocsijai vannak, majd számolj be ha megérkezett.
Nagggyon jó a polc.

Musi,
Legyen jó idő, tesódék meg nagyon akarják a micimacibizgentyűbeszerzést. Lééééécccci.

Vera,
Sajnálom a történteket, ha majd musinak írsz lécci nekem is elküldöd.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jaaa:
Müllerben vásárolók: ha jól láttam a szórólapot akkor 350 helyett 250 egy csomó hippes kaja (öööö de lehet hogy csak a dunaújvárosiban) akkor Cili ez Neked szól.

Tegnap szilvát desszerteztünk, hát mondanom sem kell hogy egy szép nagy kékes-lilás csomagom érkezett a pelusba.

Lehet megdumálom apát h ugorjunk ki dunakeszire a járókáért.
http://www.teszvesz.hu/item696299595_br ... aroka.html

kubuspace

[quote="kubuspace"]
írta:
kubuspacedrágám, végigizgulta ahogy a teszveszen vettem egy járókát (harmadik) Marcikámnak.

tehát nem III. Marcinak vettük a járókat, hanem a harmadik járókat Marcinak.

tudom elég fáradt vagyok.

ööö úgy hallom hálóban valakik mesét néznek, nos kezdődik a nap.

kubuspace

Kubu! Pontosan Csíkszentdomokosra megyek! Ott élnek a szüleim! :lol:

Járóka: nekem ezekkel a hálós járókákkal az a bajo, hogy rettenetesen fárasztja a szemet! Még én is elszédülök, ahogy átnézek rajtuk, akkor gondolom a gyerkőcnek sem jobb! De persze ez csak az én véleményem!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Tehát,

ezidáig pedegget rendelők:

Gabi 1 db
Verzso 1 db
Sarmi 1 db
Musi 1 db
Zöldi 1 db
Erika 1 db
Trombi 1 db
Lyndee 1 db

holnap megyek és beszerzem őket. Addig ha még valaki úgy gondolná... akkor szóljon.
Pussz

kubuspace

Enikő,
jogos, engem is zavar a háló, DE apósék kiállnak amellett h nem lehet fajárókába tenni a gyereket, mert ha elesik jajajajaj mi lesz vele beüti a fejét az oldalába, (hát pedig nekem is fa volt, és lám mégis itt vagyok).
Na mindegy, előre tudom amennyit a járókában lesz a gyerek.....

kubuspace

jo reggelt.
szakadt az eso. :cry:

orsimorsi. mar csak 4!!! :lol: :lol:

kubu. miert kell harmadik Marcinak 3 jaroka?

KépKép
KépKép
mush589

Muszáj kiírnom magamból, mert felrobbanok.
Rohadtul felhúztam az agyam azon, hogy a 3 napos nyaralásból sikerült 1,5 napot hazavágni amiatt, hogy apa amúgy kőgazdag unokatesója sajnálta a pénzt normális vitorlás kibérlésére (pedig nem mellesleg mondjuk zsebből tudna venni nem is egyet).
De ő inkább valami cimborától kért kölcsön vitit. Apa úgy ment el tegnap féldélben Aligára, hogy 1,5 óra és itt vannak, mert segít áthozni a hajót Csopakra. Na, ennek jegyében este 1/2 10-re értek ide, mert minden szar volt a hajón, vitorlát kellett cserélni, megpuszlott a motor, stb., stb. Persze a kocsi meg Aligán maradt, azért most indultak el (mert eddig segített unkatesónak összecuccolni), de még beugrik valahová bébikajáért, én meg itt hobózok Kobival...
Tudom, hogy nyilván ez legyen a legnagyobb bajom, csak kicsit rosszul érintett, hogy végre tudnánk együtt pihenni, és jó idő is van, meg én is ki tudnék kicsit kapcsolódni hosszabb időre, erre ezzel az erővel akár otthon is lehetnék... :(
Na, mindegy, legalább gyógyul a vállam...

Köszönjük a köszöntéseket, drágák vagytok!

Kubu:ezer hála meg egy láda csokoláda :)

Orsi:bár nem tőlem kérdezted :oops: , de itatópohár full csöpögésmentes, csak akkor jön belőle, ha összeharapja bébi...

Zöldi: integetünk vadul....

Kép

Kép
gabilany79

Kubu! Én is kérnék szépen tojást! Köszönöm!!!

Kép
Kép
szeles4

sziasztok!

Manna:Boldog névnapot kívánok!

Iza babának is boldog hófordulót tegnapra! :oops:

Vera:ledöbbentem teljesen,nem szégyenlik magukat?hogy tehetett ilyen a barátnőd is?tönkretenni egy családot? :evil:

boci:nem apa csinálta a grillezőt,csak ő állította össze :lol:
biztosan klassz lehet az öntözőrendszer.én is szeretnék majd de előtte szép normális füvet is szeretnék a kertbe :roll:

mush:én szolnoki vagyok!Meddig maradtok Magyaro-on?

laura:nagyon édes Huni és ügyes!Jó nyaralást Zazának! :wink:

gaby:elhiszem hogy mérges lettél,elszarakodták a drága időt a vacak hajóval :evil:

KépKép
lyndee

megyek járókáért juhééééjjj, fiúk alszanak én meg meglepem őket mire felébrednek :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Gabi! Nagyon sajnálom, hogy idióta rokon tönkretette ezt a 3 napot is! Legalább észrevette magát?

Manna! Boldog névnapot! Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Manna. Boldog nevnapot!

[quote="lyndee"]n írta:lyndeeem apa csinálta a grillezőt,csak ő állította össze :lol:

nem fel??? :wink: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

vera:totál eldurranna az agyam,nem is tudom mit csinálnék mérgemben.tuti visszaadnám neki vhogy :? nincs vmi pasi ismerősöd akit elvihetnél hozzátok mintha.....? :roll:
nehogy már jólérezze magát :evil:
szted a barátnőddel van?

KépKép
lyndee

Vera! Te hogy vagy? Szerintem ő ebbe nagyon nem gondolt bele. 5 gyerek után fizetni, azt jelenti, hogy neki szinte semmije nem marad, ritácskának meg pénz nélkül biztos nem fog kelleni. Szóval a vége az lesz, hogy két szék közül...
Arról nem beszélve, hogy 5 ilyen szép gyerekkel, hogy tudja ezt csinálni?
Gyerekek mit éreznek az egészből?

Kép
Kép
Kép
erika26

csajok. szerintetek vigyem Sophie kiskonyvet magunkkal?
suzy. te vitted vinzentet?

KépKép
KépKép
mush589

vera. hihetetlen hogy mit muvel a ferjed es a baratnod! meg egyedul hagyni teged 5 gyerekkel, hallod, nem lehet semmi. van egyaltalan 5 perced magadra? a gyerekek hogy birjak?

KépKép
KépKép
mush589

Röff!

Csajok! Van valakinek (Musin kívül) ilyen 8 szögletű járókája?

http://www.vatera.hu/jaroka_xxl_meret_v ... 05399.html

Most bontottuk ki itt a nagyiknál, és vettük észre, hogy nem 100 cm egy elem, hanem csak 90 cm. Nekem meg főleg arra kéne - kellett volna - hogy éjjel bedobjak két szivacsot, és együtt tudjak aludni bébivel.
...ma kipróbáltuk, hogy ébredés-szopi-kiságyba vissza...áááááááá...ha mellettem van, ez kb 5 pec, és alszunk tovább mindketten, ha külön van, akkor sírva ébred, ki kell bányászni az ágy mélyéről kómásan, aligtudokráállni lábbal, aztán ébren szopiztatni, mert ha elalszom, itt lemászik, utána megvárni, míg rendesen visszaalszik, és becsempészni a kiságyba, ami általában nem megy elsőre, mert felébred. Na, ez meg egy óra. Erre kéne ez az elcseszett nagy járóka.

Mit lehet ilyenkor csinálni? Nem azt kaptuk, amit rendeltünk!

Kép
zölddisznó

irj az eladonak, mert a hirdetesben tisztan az van irva, hogy 100cm egy elem!
vagy ugorj be egy 90 fokos mosasba. :wink:
mingya lemerem a mienket!

KépKép
KépKép
mush589

[quote="zölddisznó"]. írta:zölddisznó..ma kipróbáltuk, hogy ébredés-szopi-kiságyba vissza...áááááááá...ha mellettem van, ez kb 5 pec, és alszunk tovább mindketten, ha külön van, akkor sírva ébred, ki kell bányászni az ágy mélyéről kómásan, aligtudokráállni lábbal, aztán ébren szopiztatni, mert ha elalszom, itt lemászik, utána megvárni, míg rendesen visszaalszik, és becsempészni a kiságyba, ami általában nem megy elsőre, mert felébred. Na, ez meg egy óra. Erre kéne ez az elcseszett nagy járóka.

DETTO!

nalunk apa ilyenkor atmegy a masik szobaba, en meg befekszem kozepre a bebivel. hatamat egy nagy parna tamasztja, a bebit meg 3 normal meretu vedi a leesestol. ez nem megoldhato nalatok?

lemertem es a mienk is 90cm-s. esetleg nem tudsz meg elemet rendelni hozza?

KépKép
KépKép
mush589

[quote="harivera"]j írta:hariveraelentem tegnap óta nem jött haza. szerintetek?????

Szerintem? Köszönd meg az eddigi együttműködését, és váljatok el!
Azt hiszem az én uramnak nem kellene hazajönnie ilyenek után!

Manna boldog névnapot!

Minden kis érintettnek boldog hófordulót!
És névnapot!

Gaby: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nagyon szuper volt a hétvégénk, apa végre itthon csak velünk... :D

Kép

Kép
dcili81

Zöldi! :lol: Te magadnak akartad a járókát és kicsi? :lol: :lol:
viccet féretéve, tényleg kérdezz rá az eladónál nem kavarta-e össze az árut.
Amúgy ezt csak szabályos 8 szögletüre lehet összerakni? Mert ha kicsit lehetne nyújtani, akkor lehet elég hosszú lenne a középső pontjánál?
A babakocsi szakértelmedet igénbe vehetem? Szerinted milyen, amit a vaterán lőttem? Igaz már kifizettem, de érdekelne a véleményed!

Mush! Szerintem Hannának a párna már kevés. Éjszaka felül, a párnákat odébbteszi és leszáll! :lol: Én tuti nem tudnék így nyugodtan aludni, hacsak nincs az ágy falnak tolva, de még úgy a lábrésznél leeshet.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Helló Csajok!

Szüleim ma délután mentek el. Remek volt a hétvége, leszámítva az éjszakát, kb. 6-szor keltünk éjjel Zsófihoz, nemtom mi a harag volt vele, de folyton felsírt álmában és csak ölben nyugodott meg. :evil:

Tegnap voltam menyasszonyi rucit próbálni és naggggyon jók voltak! Kettő van, ami közül választanom kéne, hát nehéz kérdés lesz... Délután meg megint moziztunk Apával, HP aktuális részét néztük meg, nem volt túl izgi...

Vera!
Én tuti zárat cserélnék és kitenném a küszöbre a cuccait! Menjen a nőjéhez! Gyerekeid nem kérdezősködnek, hogy hol az apjuk???

Manna!
Boldog névnapot!

Zöldi!
Megérdemlem a lecseszést. :cry: Bár a lelkem azóta is romokban. A járókáért reklamálj, nem azt kaptad, amire licitáltál. Nem tudod úgy összerakni, hogy az egyik oldalon falnak tolod és akkor több elem marad a hosszú oldalakra. -10 kilóhoz gratula! Nagyon ügyi vagy, én meg irigy. Én kenyeret, meg hasonló nyalánkságokat nem eszek, este csak minimálist kajálok, szobabiciklizek, hasizmozok, de eddig semmi. :-(

Gabi!
Tied Apa burzsulj uncsitesója mondjon le! Így elcseszni a nyaralásotokat!!!

Mush!
Szerintem hozd el Kincső kiskönyvét. Jobb, ha nálatok van. Jobban vagytok már???

Kép
Kép
lbernuska

Andy! Zöldi!
Voltatok szombaton Babanetes talin Millenárison? Milyen volt?

Kép
Kép
lbernuska

mush:én is elhoznám a kiskönyvet,biztos ami biztos!

vera:hazaért már a férjed?

solya:jelentkezz ha otthon vagytok!

többiek?

KépKép
lyndee

Musi,
Szóval nem harmadik Marci csak harmadik járóka. Elvem h amire nem muszi nem költök sokat, ergo kerülöm h brand new cuccokat vegyek amit rövidebb hosszabb idő után úgyis töredékéért tudnék továbbadni. Szóval sógoromék adtak 2 db járokat 1.000 Ft-ért, persze ezeket mind továbbvittük nagyszülőkhöz, így kellett még egy, amit nálunk a nappaliba tudok betenni. Hát ezért.

Gabi,
Hát gáz, sajnálom az elcseszett pihenéseteket.

Szeles,
Akkor Neked is beszerzem a tojást.

Vera,
Szerintem ? Cserélj zárat.

Musi,
Szerintem nagyon nem kérdés a könyv, HÁT PERSZE, anélkül egy lépést sem, sehova !!!!

Úgy tűnik, nem akarom persze elkiabálni, de visszakaptam a kisfiamat, a csendes, sokat alvós kismanót. Ma 11.30-kor kidőlt és 16.40-ig aludt, játszottunk, evés, pancsi, evés újra, játék, és most itt szundizik már egy órája mellettem. Imádom.

Holnap megyünk dokibához 7 hós kontroll.

kubuspace

apropó,

csajok szeretnék Marcinak valami fejkendőt, de nem tudom milyet, hogyan és hol.
Kérdésem, kérésem h valaki rakna fel képet h hogy is néz ki egy ilyen ? Sima valami vékony anyagos, egy négyzet az egész ?
Esetleg ha valakinek van és nem használja..... én szívesen fogadnám :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Sziasztok!

Gabi: Köszi a fagyasztós tanácsot, nem találtam meg a jégkockatartónkat, így most a tejfagyasztós zacsikba fagyasztom, már fő is a husi…

Lyndee: Király a grillező!!!

Kubu: Én is vettem egy hálós járókat és nekünk azért nem jött be mert Domi rendszeresen beesett a háló és a lapja közé az oldalánál. Amikor először megláttam elájultam, szegénykém mozdulatlanul feküdt, mint egy hal a hálóban. Úgyhogy járóka kuka. Most fa járókánk van és nagyon szeretem, a szélénél pedig van egy védőtakaró (IKEÁS) így még ha le is bucolja, nem számít.

Cili: Örülök, hogy jól alakult a hétvége.

Zöldi: És ha csak egy hétig mégiscsak kelnél Hannával és visszaimádnád az ágyába? Tudom nagyobb a meló, de aztán ha megszokja, te is hosszabban és nyugodtabban tudsz aludni az ágyadban. Én is szenvedek, amikor Domihoz kelek, átmegyek, altatás, kiságy, de ha két éjszaka mellénk rakom, egyre romlik a statisztika..:) Csak egy tipp.

Berni: KÉPET A RUHÁRÓL!

Vera: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nem is tudom, mit írjak...

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!!! Aranyosak vagytok.

Én három napja nyaralok. :lol: Apa itthon hosszúhétvégézett velünk, kirándultunk, nagyokat ettünk, ma délután pl. egy órát aludtam kint a hintaágyban... :lol: isteni. Ráadásul pénteken megyünk Egerszalókra négy napra!!!! :lol: Alig várom! :lol:

Kép
mannababoca

Manna,
igazából azért vagyok nyugodt mert Marci áll és mivel a feje már ki van a járókából és ha eldől akkor is puhára zuttyan és semmihez nem tud hozzáérni. Tehát ebben igaza van apósnak, ha most egy fajárókában dőlne el álló pózból hááát azt nem bizti h túl sikerülne élnem.

kubuspace

remélem apa nem veszi a fejem h felteszem a képeket.

az új fürdőgatya
Kép

Kép

apa a csajokat nézte !!!! 8)
Kép

kubuspace

[quote]b írta:ebit meg 3 normal meretu vedi a leesestol. ez nem megoldhato nalatok?

Musi! Hát nem. 30 cm magasat simán átmászik.

Nem akarok több elemet rendelni, de már kitaláltam: csinálunk egy U alakút (na jó, alul nem lesz görbe) és betolom majdnem a falig. 2 m-és a matrac, 10 centin meg még az én kis manöken bébim sem fér ki.

Anyud hol dolgozik? ;)

[quote]A írta:múgy ezt csak szabályos 8 szögletüre lehet összerakni? Mert ha kicsit lehetne nyújtani, akkor lehet elég hosszú lenne a középső pontjánál?

Enikő! Bárhogy össze lehet rakni. Én 2*2-es négyzetre akartam, mert akkor pont elférnek benne a matracok, és rés sem marad.

[quote]A írta: babakocsi szakértelmedet igénbe vehetem? Szerinted milyen, amit a vaterán lőttem? Igaz már kifizettem, de érdekelne a véleményed!

Aranyos vagy:) Ez egy atomtámadást is kibír! Ha nem kell sokat emelgetni, akkor tutikirály.

[quote] írta:n tuti nem tudnék így nyugodtan aludni, hacsak nincs az ágy falnak tolva, de még úgy a lábrésznél leeshet.

Nemcsak hogy falnak, két falnak is van tolva - vagyis sarokban van, de az a helyzet, hogy a lábamon is gyorsabban átmászik, minthogy kikómásodnék az álomból, melyben egy királyfi puszilgatja éppen a bokámat ;)

[quote]
írta:
Én kenyeret, meg hasonló nyalánkságokat nem eszek, este csak minimálist kajálok, szobabiciklizek, hasizmozok, de eddig semmi.

Berni! Az a titka, hogy nagyon daginak kell lenni, és akkor az első kilók rohamosan olvadnak. Aztán már csak heti fél kiló, de nekem az is jó.

[quote]V írta:oltatok szombaton Babanetes talin Millenárison? Milyen volt?

Én nem voltam. Jó volt :) ...aludni helyette ;)

[quote]Z írta:öldi: És ha csak egy hétig mégiscsak kelnél Hannával és visszaimádnád az ágyába? Tudom nagyobb a meló, de aztán ha megszokja, te is hosszabban és nyugodtabban tudsz aludni az ágyadban. Én is szenvedek, amikor Domihoz kelek, átmegyek, altatás, kiságy, de ha két éjszaka mellénk rakom, egyre romlik a statisztika.. Csak egy tipp.

Manna! Azért nem jó megoldás ez most nálunk, mert ő is sokkal nyugodtabban alszik mellettem - nem felriadva ébred, azonnal visszaalszik... - és én is. Nekem a legnagyobb probléma az, hogy ha vissza is tudom altatni cici nélkül (még mindig nem célom amúgy) akkor sem tudom letenni, mert felébred. Most én kellek neki. De én ezt élvezem.
Vasalnivalóm meg annyira horkol, ...de h ezt már megdumáltuk.
Szóvan én tök jól alszom Hannával, és tudom, ha MEGINT ÁTALUSSZA AZ ÉJSZAKÁT - ez véletlenül lett nagy, de lehet, hogy isteni jel :) - na szóval akkor majd megint kiságyazunk, mint 3-6 hóig.

Kép
zölddisznó

Mush! Ott nem adnak EUS TB kártyát? Mi mikor külföldön voltunk kellett iginyelni a TB-től, mert állítólag csak ezzel vehetjük igénybe az EU-ban szükség esetén az orvosi ellátást.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kubu! Nem is látszik apa új fürdőrucija ;)

[quote]a írta:pa a csajokat nézte !!!!

Marcid meg engem :oops:

...de honnan ismerős nekem apa? Nem tudod megkérdezni, mert akkor lebuksz, hogy feltetted, és nem lesz többé fejed :)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés, reggel indulunk nyaralni!!!! :D :D :D
Jók legyetek! :wink:

zsebi_baba

Manna!

Csak neked, csak most a befutó ruhák:

Kép

Kép

A második nem tűnik túl dekoratívnak, de rajtam sokkal másképpen (szebben :-D) áll. A képen abroncs nélkül van, de én abronccsal próbáltam, az is sokat dob rajta. Nekem a második nagyon tetszik, egyszerű, de gyönyörű ruha. Az első viszont... hát az pazar...

Zsebi!
Jó nyaralást nektek!!!

Zöldi!
Rajtam sok a felesleg, szóval ha ezen múlna... Régen nem is volt gond a fogyókúrával, persze akkor aktívan mozogtam mellette. Te még a terhesség alatt felszedett kilókat gyűröd most le, vagy ezek korábbi lerakódások?

Kép
Kép
lbernuska

zsebi. jo nyaralast!

zoldi. otthon! :wink: :lol: de ott sokat.
mar ertem, nem tudtam, hogy Hanna mar ilyen sebesseggel nyomja. :oops: na igen en bebim is mindig ilyen almokbol ebreszt fel.

eniko. mindkettonknek van olyan kartyank. ill apanak is.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznó
akkor sem tudom letenni, mert felébred. Most én kellek neki.

ez nalunk most annyira igaz. par napja siman vissza tudtam tenni a kisagyba, de miota folyik az orra ejfeltol csak velem hajlando aludni.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi! Köszi! Igazábol nehéz terepre vettem! :lol:

Ibernuska! Ha szavazhatok: Nekem a 2-es számú jön be minden tekintetben! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

berni. en a masodikra szavazok

KépKép
KépKép
mush589

kubu:cukik a fiúk!Apának egy szót se! 8)

zöldi:megnéztem a youtube-on Hanna produkcióit!Áruld el mi a titkod,hogy ez a kiscsaj ennyire ügyes! :D

berni:nekem így első ránézésre az első ruha jobban tetszik.De lehet azért mert nekem jobban tetszenek a díszesebb menyasszonyi ruhák :wink:

Husi::szerintetek mikortól kezdjem el adni a husit Arninak?
Akik már adnak a bébinek husit mivel pépesítitek?
Délután az almában maradt egy picike darabka és kisfiam fuldokolni kezdett,le kellett nyúlnom a torkán hogy kiszabadítsam.Megfogadtam,hogy az almareszelő után még botmixerrel átnyomatom :roll:

KépKép
lyndee

Itt voltam.
Manna boldog névnapot.Jó szalókozást,mi is voltunk már ott tök jó a fürdő.

Iberni,nem baj ha én azt mondom nekem egyik ruha se jön be?!Ne hari,nekem ezek túl egyszerűek.Tényleg ne hari,mindenkinek más az izlése... :wink: De ha mondjuk mégis választani kellene akkor az első.

Zöldi légyszi súgd már meg hány kiló vagy hogy ennyire dagizod magad még mínusz 10 kilóval is,és nem mersz bikinit se felvenni?Én nem hiszem már el hiszen t e kismaminak is annyira jól néztél ki!

Zsebi jó nyaralást kívánok nektek.

Mush jobbulást a kismanónak!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi! Oksi! :D Akkor reméljük Hanna olvassa a nagybetűket! :lol:

Berni: ELSŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!! GYÖNYÖRŰ!!!!!!!

Képzeljétek kint voltunk a Brendonban, az alábbi paramétereknek megfelelő gyerekülést kértem:
- Maxi Cosi vagy Römer;
- kifordítható
- isofixes.
Mondta az eladó, hogy túl sokat akarok egyszerre, ilyen nincs. :shock:

Kép
mannababoca

[quote]T írta:e még a terhesség alatt felszedett kilókat gyűröd most le, vagy ezek korábbi lerakódások?

Berni! A 10,5-ből 4 maradék kiló, 6,5 már kezdősúlyból ment le.

[quote]z írta:öldi:megnéztem a youtube-on Hanna produkcióit!Áruld el mi a titkod,hogy ez a kiscsaj ennyire ügyes!

Lyndee! Jó a személyi edzője :) (én :oops: :oops: )

[quote]Z írta:öldi légyszi súgd már meg hány kiló vagy hogy ennyire dagizod magad még mínusz 10 kilóval is,és nem mersz bikinit se felvenni?Én nem hiszem már el hiszen t e kismaminak is annyira jól néztél ki!

Sarmi! Ezennel elindítom a tippelő-versenyt!
183 cm, éééééés ????????????? kg = egy dagi malac?

Kép
zölddisznó

hahó

olvastam.

csak párra van időm.

berni első ruha egyértelműen,de igaz h felvéve kell látni, nekem is az változtatott annó.
2. nem láccik rendesen a képen.

manna már rég tervezzük mi is szalókot! igaz h szombaton szilvásváradra megyünk de ha vmi közbejön v ránktör a fürdési vágy még szalók is lehet belőle!

kisdrágámon ma megint kijött pár pötty a hátán (ma kezdtem megint krumplit adni neki) most már erősen gyanaxom a krumplira :? na de pont a krumpli? :roll:

millenárris: volt vki??? mi nem :)

vera: :? :? gyerekek? :?: sok erőt neked!

na most csak ennyi remélem holnap talán.

jóét

andy

Kép
andy30

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok

jelentem hazajött. és mint ha mi sem történt volna úgy viselkedett de letörtem a szarvát. Egy kicsit elbeszélgettem vele de folyamatosan ő van megsértődve mint ha én csaltam volna meg. röhej.
Mondja hogy már intézik a papírokat a ahhoz a lakáshoz ahova költözni fognak majd a csajjal meg a gyerekével.
és írtam tegnap neki gyönyörű smseket a csajnak hogy mi a helyzet.
aug 10-ig kapott a kiköltözésre időt. Frankó lesz egyedül lezavarnom két lakás festését no meg a cserét majd.

Plusz a sok adósság.

gyerekek hát csak a nagy folyik bele rendesen de mivel őt állandóan szekálta örül neki hogy elmegy. De a viselkedéséből szerintem azért ő se tudja pontosan milyen lesz az ha elmegy az apja. A többiek nem tudják vagy is nem értik mi folyik itt.

holnap megyek a gyámügyre meg a családsegítőkbe is elindítani a válópert.

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, basszus, ez nagyon durva!
Szólj, ha segíthetünk!

Kép
zölddisznó

Vera! Sajnálom, hogy így alakult! Nem lesz könnyű neked 5 gyerekkel!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Képzeljétek tegnap este Domit letettem korábban, 9-kor már aludt és nyomta reggel 7-ig egyben. :D Reggel a dumálásra ébredtem, annyira édes volt, kérdeztük egymást a férjemmel, hogy ki kel éjszaka.....én nem, te? én sem... :lol:

Este még felraktam egy maszkot az arcomra, nézem a tévét, erre bejön a férjem, rámnéz és közli, reméli nem ébred fel a gyerek, mert soha többet nem fog visszaaludni... :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mannababoca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?