Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma délután nyársaltunk egyet itthon négyesben.A párommal meg két lányhaverral.Pont itt vannak Sirokon a motorostalin és leugrottak hozzánk délután.De nyársalás előtt pancsoltunk egyet a medencében!Pontosabban én úgy pancsoltam,hogy párom a medencébe belerakott egy kisszéket és arra ültem.És a többiek meg néha jól lelocsoltak vízzel,hogy a feeling nekem is meglegyen! 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:

Jajj,ezek a rohadt szúnyogok a sírba tesznek! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Az előbb lefújtam magam OFF-al (bár elég erős szaga van,de nem érdekel).Hát ma lesz ami lesz,így off-osan bújok ágyba!Máshogy nem lehet őket elviselni!!!! :? :evil: :twisted: Nálunk a városban nincs igazán sok szúnyog,de a mi utcánkba pont itt van egy patak és a víz miatt! :evil: :evil:

Mrsparis!
Én ma nyársaláskor próbáltam csak minimális szalonnát enni.És még nem jelzi a gyomrom,hogy baj lenne! :roll:
De naon jól esett a csurdítiott kenyér hagymával! :P :P :P :P :P

Bébinyuszi:
Nagyon jó a Ti babakocsitok is! :lol:

Chardonnay!
Jó,hogy írtál! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nyugi,még nekünk sincs semmi meg!Illetve egy-két apróságot leszámítva! :roll:

Nita!
Kb augusztus végén vesszük meg a babaverdát! :lol: :wink:

Kkia!
Nagon ügyes kutyád van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te meg jó kis üzletasszony vagy! :lol: :wink: Le a kalappal előtted! :wink:

Screen!
Jó bulit hétvégére és jó nyaralást jövőhétre! :lol: :lol: :lol: :wink:

Trixi!
Ti mennyiért vettétek a babajárgányt? :lol: :roll:

Monica!
Akkor továbbra is szigorú fekvés! :roll: :roll: :roll: :roll:
És nyugi,Nolcsi nem jön ki hamarabb a 38.-ik hétnél! :)
(Én szóltam Neki,megbeszéltem vele :lol: :lol: :lol: )

Lányok:
A gmail-ről törölni,hogy tudok képet?????? :roll: :roll: :roll:
Na,meg is nézem a mai új képeket!

Jó éjt minden Kismamának! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Szép jó reggelt!

Na,látom tegnap este én zártam a sort és ma reggel én kezdem! :)
Hol vagytok baglyok????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pattogo,csak nem alszol még? :lol: :lol: :wink:

Hajnali fél 5-kor ki kellett mennem wc-re aztán mikor visszafeküdtem a tetves szúnyogok nem hagytak békén. :evil: :evil: :evil: :evil: Inkább felkeltem,minthogy ott vergődjek az ágyban!
Azt hiszem megyek is a konyhába!Csinálok krumplis-hagymás salátát a holnapi Mátrai Borzashoz,csak a salinak kell egy nap,hogy összeérjen! :P :P :P
És csinálok egy tepsi Sport szeletet meg egy Sztercsi féle túrótortát! :P :P :P :P :lol:
Ma délután halászlé főzés lesz nálunk a családdal,holnap meg egy régi fiúhaverom jön vendégségbe hozzánk,azért csinálom ezt a sok sütit! :oops: :oops: :lol: :lol:

Ja,képzeljétek nálunk esik az eső,fúj a szél! :lol: Sokkal barátibb a levegő! :) :) :) :) :) :) :)

Na,aludjatok még helyettem is! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Jó reggelt!


Én 6-ig bírtam, akkor felébredtem valami kretén riasztójára, ami 3 percenként megszólalt :roll: :? de aztán lemerült :twisted: :twisted: :twisted: csak addigra kiment az álom a szememből meg pisilnem is kellett :roll: úgyhogy még kínlódtam egy fél órát, aztán felkeltem kakaózni meg reggelizni.

Itt is elromlott az idő, pedig most nem örülök neki, mert tegnap vettem egy édes ruhát meg vettünk nekem vizifotelt is, hogy tudjak medencézni, ha megyünk strandolni...

Az irományokat felteszem majd a gmailre is, meg ha találok még ilyen érdekeseket, azokat is, majd szólok!

Tegnap életemben először nekem is égett a gyomrom :roll: mondjuk nem tudom, hogy az előző napi szalonna-hagyma kombótól vagy nő a Sophie Baba haja??? :lol: :lol: :lol: Férjem kis kopasz babát akar, mert szerinte az úgy szép, ha csak pelyhes a fejecskéje, úgyhogy tegnap mondta is neki, hogy "nem kell ám már fél percesen rázni a sercit" én ezen annyit röhögtem :mrgreen:

Én ma megyek anyumékhoz, mert a nagymamám még ma ott van, meg jön a nagynéném is és az unokatesóm és meg akarnak nézni, mi meg már a szülésig azt hiszem nem megyünk Feléjük...
Vendég
 

 
 

Lányok, feldobnék egy témát: Ti hogy álltok a szexszel?

Én tegnap egészen elkeseredtem :cry: mert kezdek nehezen mozogni a hasamtól, ráadásul némely póz abszolút kényelmetlen, sőt majdnem csak fájdalmas...persze találékonyak vagyunk, meg hát van alternatív megoldás is (mondjuk ez még korai szerintem...), de akkor is olyan furcsa, hogy nem olyan, mint volt :roll: plusz többször eszembe jut (jó nagy hülye vagyok...), hogy nem rossz-e a picinek, nem lesz-e baj, meg hogy mi van ha a strandon nem én, hanem a férjem kap el valamit és adja át nekem én hiába vigyázok magamra annyira...?! Annyira hülye vagyok és így sokszor tiszta aggódás az egész, már nem tudom annyira elengedni magam...mert első a baba és nem én, de ez így akkor sem normális :?

Meg amúgy is kb. 2-3 napja sokkal nehezebbnek érzem a hasam, mintha húzna lefelé...nekem egyébként nagyon gyors a járásom (ha sietek nehéz velem lépést tartani :D ), de mostanra olyan lettem, mint egy anyatetű, ha kicsit begyorsítok, érzem a méhszalagokat, sőt be is görcsölnek és tudom, hogy ez csak rosszabb lesz! Nem szeretném, ha valami baj lenne!!!
Vendég
 


Jó reggelt!

Itt megint hűvös van...

Kórházi csomag
nekem nincs összepakolva. Igaz, itt szinte mindent adnak :wink:
És én bizakodom, hogy szept. közepe előtt nem születik meg Sophia és Lucas :wink:

Monica
Fekvés! És beszéld meg Noellel, hogy maradjon még a pocakban...ott nincsenek frontok...egyenletes a hőmérséklet, kap kaját... :wink:

Mrsparis
Szex...nem csinálunk belőle gondot...csak a pozitúra :roll: :roll: :roll:
De leleményesek vagyunk... :wink:
Vendég
 


Szépjóreggelt!

:lol: :lol: Igen. 9-kor keltem. :D Hurrá-hurrá. Olyan vagyok, mint a mosott f..s. :? Hajnali fél 2-kor keltem fel, mert Vivi szomjas volt, meg megcsípték a szúnyogok. Persze engem is sz@rrá csíptek.. :evil: :evil: Nézelődtem ki az ablakon, és megállapítottam, hogy a várt lehülés és a 90 km/órás szél itt nincs. Úgy állt itt a levegő, hogy csak na. Aztán kettő körül visszafeküdtem, és 5 perc után a huzat bevágta az ablakot.. :D Kinyitottam, kitámasztottam és 9-ig horpasztottam :D Ha nem lenne 3 gyerek itt, sztem még mindíg aludnék.. :roll: :lol: Csak apus játszott a gépen, Erik csendben zenét hallgatott, a lányok, meg leverték a játékospolcot és még a kiskutyánk is csatlakozott a zörgéshez. Már csak egy motoros láncfűrész, vagy egy légkalapács hiányzott a hangrepertoárból.. :lol: :lol: :lol: Mindegy de így is rekord amennyit aludtam.

szex. Ömmm. Kényel mes pózokat találunk. De olyan nincs, hogy nincs. Max 1-2 nap a kihagyás, de apus akkor már hülye. Hiába pasiból van. Meg hát én is igénylem. Azon gondolkodtam, hogy mikor a lányokat vártam nem voltam oda annyira a szexért. Most, hogy fiú van a pocakban, van, hogy szó szerint kanos vagyok.... :roll: :oops: Na meg az álmaim.. Khm. inkább nem is ragozom.. :lol: :lol: :lol:

kórházi pakk: háááááááááááááááát sztem én valamikor szeptember vége, október közepe felé rakom össze. Vagy csak közvetlenül indulásnál. A lányaim mindent kipakolnak. :roll:

Megyek, mert apa éhes. Csodálkoztam is, hogy a kávéját egyedül megcsinálta. De akkor miért nem tud egy szelet kenyeret kenni magának?? Inkább éhezik. De mindegy. Legalább a kávéját megcsinálta. Ne akarjunk egyszerre túl sokat.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Eszti!
De jó,hogy mondod ezt a vízifotelt!Ilyet én is kérek páromtól! 8) :lol: :wink: :wink: Csak most,hogy belegondolok,idén nem venném hasznát,mert ha megyünk nyaralni,oda ugye a medencébe nem lehet ilyesmit bevinni.A Balcsira meg csk jövő nyáron megyünk! :? :? :cry:

Szex:
Sajna nekünk nagyon régóta nincs semmi,mert veszélyeztetett vagyok és nem igazán engedte a dokinőm.Meg hát párom amúgy is parázik,hogy valami bajt okozna a picinek! :roll: Persze azért én Őt néha meglepem "eezel-azzal",ha érted mire gondolok! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Már krégen kész vagyok a sütikkel meg a salival is. :lol: :lol: :lol:
És elsétáltam a szépségszalonba,időpontot kértem pedikűröztetni.Ha megyünk nyaralni,nézzen már valahogy ki a lábam! :roll: :roll: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Úúúú, Sziszkó és hogy bírjátok???!!! Te jó ég, én nem bírnám ki :shock: én azt a 6 hetet sem tudom, hogy hogy fogom, ami szülés után jön...pedig azzal TÉNYLEG vigyázni kell! :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Mi bolygósított kerekekkel rendeltük meg a Baby Merc Agat kocsit, nekünk volt már hordozó azért ezt.

Remélem,hogy a cukorterhelésnél a 6,6 jó. Nekem a doki nem mondott semmit rá, de a saját dokimhoz csak jövőhéten megyek. Az SZTK-ban csinálták a cukorterhelést teljesen ingyen. Reggel 7-re mentem 11-re megvolt az eredmény... Máshol nincs meg rögtön? Itt addig haza se lehet menni amíg nem adják ki az eredmény és meg nem nézi egy doki...+ szívhanghallgatás óránként, persze én csak a lépcsőzés miatt az utolsóra mentem csak, le is toltak... Próbáltam közben tegnap sokat pihizni a kocsiba, de este így is szurkált a hüvelyembe valami. :( Ha sokat kell dokihoz mászkálni mindig ez van aztán extra magnézium, görcsoldó este... Mikor lesz már szeptember vége....

Kép

Kép
bébinyuszi24
 
 


Majdcsak most már telik az idő. :D

Kép

Kép
bébinyuszi24
 
 


Sziasztok :D

kex:
ha zárt a méhszáj, szabad a pálya :wink: Persze, csak "finoman" :lol: - nálunk most alig van alkalom, Apa folyton utazik, vasárnap éjjel jön, mi meg hétfőn utazunk nagymamázni Vackorral :roll: De 16 éve vagyunk együtt, hogy épp van vagy nincs, ebből nem csinálunk gondot :wink:
Paris-Eszti, Ti biztos friss házasok vagytok :roll: :D

Hétfőn van Apa szülinapja, vakondtúrás tortát sütök, nomeg chilis babot, azt imádják a pasijaim :D

olyan jóóóóó ez a hűvös!!! :D
de az éjjel én sem aludtam sokat: 4.15-kor feküdtem le :shock: Lencsibaba légtornászkodott odabent, már le kellett fognom kézzel a pocimat, mert annyira fájt, ahogy "akciózott"...csak ülve volt jó :roll: - így sorozatokat néztem :lol: - ehhez képest felkeltem 9.50-kor...

tillidian
 
 


Bébinyuszi: 6.6 terheléses cukor: kissé magas!!!
5,50-ig (más helyütt 6.1-ig normál tartomány).


csodálkozom, hogy a dokid nem mondott semmit! Ezzel muszáj vigyázni!!!
próbálj napi 5x enni (minimum), kerüld a cukrot, helyette használj fruktózt vagy Steviát - növényi édesítő. Teljes kiőrlésű szénhidrátokat fogyassz!!! Tízóraira és uzsonnára néhány keksz+ gyümölcs vagy tejtermék legyen! Hús és tejtermék minden mennyiségben!
(étkezések: 7, 10, 13, 16, 19h, pótvacsora lehet 10 után is, de csak tejtermék: sajt vagy túró)

tillidian
 
 


mrsparis: megnyugtatnálak, hogy egyik szülésem után sem vártunk 6 hetet... :roll: max 3-at.. :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Akkor már teljesen nem értem. Nekem azt mondták,hogy 7,8-ig jó? Akkor a doki sem ért hozzá???? Nem tudom,hogy most akkor mit csináljak??

Kép

Kép
bébinyuszi24
 
 


Sziasztok! :D

Hát egyelőre így áll az UH tablónk :D :

Kép
Vendég
 


Képzeljétek Ákos el tudta intézni,hogy idejöjjön 2 hét múlva, és addig marad amíg Mi is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó
szúnyogok :evil: :evil: :evil: :evil:

"Én szóltam Neki,megbeszéltem vele"
akkor jó. 8) :wink: azt is mond meg neki,hogy szeretném ha télleg októberi lenne. :roll:

Képet úgy tudsz törölni,hogy megnyitod, és a kép alatt ott van egy kuka.

"És csinálok egy tepsi Sport szeletet meg egy Sztercsi féle túrótortát!"
Te se kínozz mááárr. :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Eszti
Riasztó :evil:
Úúú én annyira szeretném ha Nolinak hosszú haja lenne. :oops: :roll: Még a gyomorégést is kibírnám. :lol:

"de mostanra olyan lettem, mint egy anyatetű"
:mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :mrgreen:

szex: az meg mi? :roll: egyedül elég nehéz...meg hát most szigorúan TILOS. :roll:

Andi
már beszéltem vele :lol:
meg Sziszkó is 8) :lol:

Pattogó
jó,hogy végre tudtál aludni. :D

"Már csak egy motoros láncfűrész, vagy egy légkalapács hiányzott a hangrepertoárból.."
:mrgreen: :mrgreen: :? :?

Bébinyuszi
Én is úg tudom,hogy 6,1-ig normális. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.25 13:57-kor.
Vendég
 


Monica!
nagyon jóóóóó ez a baby tabló! :lol: :lol: :lol: :lol:
De akkor majd a miénk még kicserélésre vár!Próbálok majd még péntek este elküldeni egyet,ha hazaérünk Petsről! :lol:
Nolcsi jó fiú,hallgat rám! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Októberi baba lesz! :wink: :wink: :wink:

Pattogobolha!
"mrsparis: megnyugtatnálak, hogy egyik szülésem után sem vártunk 6 hetet... max 3-at.. "
Kis szexmániás...... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Tilli!
Vakondtúrás torta........ :P :P :P :P :P AZ is fincsi lehet! :lol: :P

Bébinyuszi!
Nekem a cukorterhelés eredménye 2 nap múlva lett meg.De nálunk a kórházban nincs ilyen,hogy szívhanghallgatás óránként! :roll:
Azért lehettek volna megértőbbek Veled,hogy nem lépcsőztél hozzájuk óránként! :evil: Biztos tisztában voltak az előzményeiddel!
Ezt most kerestem Neked neten:

A vércukorérték akkor jó, ha az étkezés előtti érték 4-7 mmol/l között van, illetve étkezés után 1 órával nem haladja meg a 9 mmol/l-t.

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok...most elvileg aludnom kellene, mert nemrég tettem le Iliaszt, de annyira meleg van, hogy csak ide oda vergődnék az ágyban..szóval elkukkantottam ide egy kicsit.

Nem tudom otthon mi a helyzet, de itt iszonyatosan meleg van. Ma ki sem mozdultunk a kicsimmel a lakásból, még az anyósomig sem-aki itt lakik mellettünk. Kb.12 tájt megfürdettem a kádban Iliaszt hogy egy kicsit felfrissüljön. Nem maradt benne, csak kb. negyed órát, de nagyon élvezte. Bárcsak lenne kertem, hogy beállítsak egy gumi medencét-biztosan nagyon csípné!!!
A kislányom a pociban sem túl aktív ma-de mitől is lenne!! Ráadásul még vasaltam is ma, mert rengeteg volt és itt este falusi buli lesz, amire előkészítettem a ruháinkat hogy később ne keljen tökölni ezzel.

A cukorterhelés eredménye nálam katasztrófális lett. az adatok itt különbözőek az otthonitól, ezért nem írom le őket, ja meg nincs is még kéznél, csak felhívtam a labort. Úgy látom ismét diétáznom kell majd, bár még lesz egy nagyobb terhelési vizsgálat és azthiszem utána dönt majd az orvosom mi legyen. pedig annyira bíztam abban, hogy ennél a terhességnél megúszom majd!!! Mindegy, ez legyen a legnagyobb baj, elvégre nem lehet minden tökéletes. szóval elég a nyafogásból!! :D :D

Monica: fantasztikus a fotóalbum amit feltettél, de sajnos én nem tudok csatlakozni, mert itt Korfun nem csinálnak 4d-s képet, vagy legalábbis én nem tudok róla. Rendes (2d)uh-s képem csak régi van, amin a pici jól látszik, az meg olyan furcsán nézne ki a sok szép fotótok között.

A szerelmi életről......hát én is csatlakoznék a "már régen volt s most nem lehet" táborba. Igazából különösebb oka nincs annak, hogy most nincs, csak mi a vetélés után úgy döntöttünk vigyázunk inkább, meg amúgy sem érezném jól magam-nem tudnék kikapcsolódni, ahogyan azt Te is írtad Eszti!!! Az viszont tényeg látszik kik a friss házasok. Mi a párommal 5 éve vagyunk házasok és 7 éve vagyunk együtt. Természetesen már nem ugyanolyan a dolog mint az első években-akiknél meg igen azokat őszintén irigyelem!!!! Talán azért is van, mert én nagyon szeretem a változatosságot -úgy általában az életemben. Ha valami már sablonos, az már nem az igazi számomra.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


jajj olvastátok,hogy meghalt Roli, az a kisfiú akit ide feltett valamelyik nap egy anyuka? :( :( :( :(
Vendég
 


monica!!!!! Nagyon örülök, hogy jön a párod!!! Szuper hír!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Roliról: én itt semmi hírt nem hallok otthonról...NAGYON NAGYON SAJNÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Bébinyuszi:
Glucose 0 perc: 3.30 - 5.50
Glucose 60 perc: <7
Glucose 120 perc: 3.30 - 5.50 (máshol 6.1)

Ezek a Mens mentis hormonlabor normál referencia tartományi értékei.

Monica
(kisfiú :cry: :cry: :cry: - erre nincsenek szavak!!!!!! :cry: :cry: :cry: )

Betty,
akkor együtt diétázunk!!! :P
Nekem ugyan most 4.4 a 120-as cukor, de az inzulin rezisztenciám miatt több valszeg a magzatvíz :oops: - így muszáj diétázni - de azért néha bűnözök :oops: :lol:

tillidian
 
 


Cukorra én is a 7,8-as értéket tudom, hogy addig jó...


http://www.medlist.com/HIPPOCRATES/I/1/63.htm
http://www.diabion.hu/index.php?option= ... &Itemid=60
http://www.endotext.org/protocols/proto ... 01s03.html

Ha nézem a neten ott is mindenhol ez az érték szerepel...


Nekem 6,9 volt a 2 órás, arra a doktor azt mondta, hogy tökéletes... :roll:
Vendég
 


Monica
Szuper a tabló!
Vendég
 


Én is 7,8-ig tudtam,hogy jó. És a neten is azt találtam.

Kép

Kép
bébinyuszi24
 
 


Ezt írták most nekem:

Ha a 75g-os glükóz terhelésen voltál, akkor a 2 órás értéknél 7,8 a határ.

A tesztreggelisnél mások a határértékek.

Kép

Kép
bébinyuszi24
 
 


Sziasztok,

Monica, először is respekt, hogy így fejben tudsz tartani mindenkit, aki lemaradozik ...

Tény, július elején voltam utoljára, de sajna a hónapban még ezerrel dolgoztam, nem nagyon tudtam írogatni, olvasni is csak részben... :oops: de azóta már felszabadult ember lettem: kis szabi tegnaptól, aztán táppénz. Már nagyon vártam, az utolsó 3 munkával töltött hét már nehezen telt, és az időjárás sem könnyített a helyzeten. :roll:
Melók átadva, én elbúcsúztatva, jövő hét a nyaralásé (Kiskunmajsa), aztán készülődöm ezerrel, mert a nagyobb dolgokat kivéve (ágy, pelenkázó, babakocsi) még semmink sincs.

A hétvége most csak az enyém (apa szülőknél segédkezik vidéken), képzeljétek, ma 10-kor keltett a baba, követelve jogos jussát (reggeli), különben ki tudja, meddig alszom :oops:
és azóta 2x bealudtam a kanapén olvasás közben :lol:
ilyen fáradt lennék? :roll:

Szóval most örülök, hogy többet jöhetek, mindig jó olvasni Titeket, mert jók a témák és sokakat megkedveltem :D

Mint említettem, jövő hét távol, de utána aztán tényleg jövök!
Üdv
Cosmic

Kép
cosmic girl
 
 


Monica, annyira szuper a babatabló!!! Szerintem akinek nincs 4D-s képe, az is nyugodtan küldje el a legjobb sima UH képét és legyen fent az is, elvégre egy csapat vagyunk, ne maradjon ki senki csak azért, mert nem volt 4D-n!!! Hmmm :?: :?: :?:

Cukorterheléshez nem tudok hozzászólni, nekem csak tesztreggelis volt, meg olyan is lesz...ez amúgy mitől függ???

Házasélet: hát...az igaz, hogy viszonylag friss házasok vagyunk, de a szexuális étvágyunkkal ez nem függ össze, 6 éve együtt vagyunk...! Azóta nem lankadt a kedv :wink: csak most kicsit "megzuhantam" :( lehet, hogy belejátszik az is, hogy közeledik a 30. hét, amikor a tesóm ikrei megszülettek és kicsit félek...de nem csak én, anyukám is sóhajtott ma egy nagyot, hogy nehogy korababa legyen Sophie is...persze nem erre gondolok állandóan, csak azért bennem van...

Édes kis Lili unokahúgom annyira bújós mostanában, meglát, már csimpaszkodik is fel, megölel, puszilgat, simogatja a hasamat...úgy imádom!!!

Tegnap amúgy nem tudom mi volt, nekem is szurkált a pocim is meg a nunim (:lol:) de a piacon összetalálkoztam egy szintén kismama ismerősöm férjével és mondta, hogy a feleségét meg be kellett vinni a kórházba és bent is fogták...pedig Neki is még 2 hónap van hátra, remélem nem lesz baj!

Rolit nagyon sajnálom...erre nincsenek szavak! Hol van Róla infó? Én pontosan azt sem tudom, mi történt Vele tulajdonképpen...
Vendég
 


Cosmic, de jó, hogy jöttél! Nekem Te vagy a "párom" totál egy napra vagyunk kiírva!

Kiskunmajsa szuper hely, tavaly nyaraltam ott! A fürdő isteni, az árak nagyon jók, biztos istenien fogjátok érezni Magatokat! És pihenj, most már aztán Rád fér!!!
Vendég
 


Szisz nekünk sincs házas élet már lassan 8 hónapja szintén miattam....de azért néha megszegjük.........csak máshogy.....de nálunk azért voltak kemény veszekedések emiatt.....sajna.....

csajok valaki írja már le a gmailes jelszót meg felhasználó nevet....képet mondjuk nem tudok feltenni ...béna vok.....így Barni uh képét se tudom ide tenni.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! :P

Engem tavaly augusztus óta kezelnek inzulin rezisztenciával, az adatokat (határértékeket) a Mens Mentis hormonlabortól kölcsönöztem.
Tapasztalt cukrosoktól tudom, hogy a 120 perces terheléses cukor (még a 60 perces is!) - ha átlépi a 7-et, ott már komoly gond van!!!
A 7.8 semmiképp nem jó!!!!!

tillidian
 
 


De nem kotnyeleskedni akartam :roll: :P

tillidian
 
 


Sziasztok!

Monica! De,a miénk bolygó kerekű,kérheted olyannal is.

Sziszkó! 69000.-volt mindenestől,hordozó,mózes 2funkciós kocsi,esővédő,szúnyogháló,pelenkázó táska,stb..

http://www.teszvesz.hu/item688540454_uj ... p_top.html

Csak olcsóbb lett valamiért,mire érte mehettünk :lol:

Azóta már tologattam picit :oops:

Ma volt a hosszú napom,reggel 5kor keltem ma volt az esküvős "csapat" és az esküvő is most értünk haza,de az esküvő után még el kellett menni páromnak egy munkát megnézni.

6ra jött volna az első vendég,de elaludtak és csak 7re értek ide :twisted:
Aludhattam volna még egy órát,pont amikor jól lehűlt a levegő.
Most éjjel szerintem bepótolom az 1heti alig alvásomat!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Jöttem kicsit panaszkodni apusról........ Kivagyok tőle.. Elmentünk a barátnőmmel vásárolni. 2 hetente jön és elvisz a tescoba, mert nincs kocsink. Apus nagyon jól tudja, hogy ez kb 3 órás túra. Most 4 órát voltunk el. Hazajöttünk, duzzog, mert hogy idézem: " hogyhogy most? Reggelre vártunk... Adj a gyerekeknek reggelit..."
És frankón a gyerekek éhesek, de basszameg arra nem volt képes, hogy a 3 gyereknek 1-1 tányér kaját... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Komolyan. Mi lesz akkor, ha kórházba megyek???????????? 4 napig nem eszik vagy mi? És most ő van megsértődve, hogy volt pofám 4 órát távol lenni a családomtól.... Szétrobbanok....

Viszont ami jobbkedvre derít. Voltunk a freshnaps-ban, hogy veszek a kutyusunknak valami játékot. Sípolósakat nézegettem és mit láttam 800 pénzért? SÍPOLÓ ÓVSZER kutyajáték.... Hát ha nem látom el sem hiszem.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek mert hulla vagyok.

cosmic: örülök, hogy hallunk rólad. :D :wink:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Jöttem kicsit panaszkodni apusról........ Kivagyok tőle.. Elmentünk a barátnőmmel vásárolni. 2 hetente jön és elvisz a tescoba, mert nincs kocsink. Apus nagyon jól tudja, hogy ez kb 3 órás túra. Most 4 órát voltunk el. Hazajöttünk, duzzog, mert hogy idézem: " hogyhogy most? Reggelre vártunk... Adj a gyerekeknek reggelit..."
És frankón a gyerekek éhesek, de basszameg arra nem volt képes, hogy a 3 gyereknek 1-1 tányér kaját... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Komolyan. Mi lesz akkor, ha kórházba megyek???????????? 4 napig nem eszik vagy mi? És most ő van megsértődve, hogy volt pofám 4 órát távol lenni a családomtól.... Szétrobbanok....

Viszont ami jobbkedvre derít. Voltunk a freshnaps-ban, hogy veszek a kutyusunknak valami játékot. Sípolósakat nézegettem és mit láttam 800 pénzért? SÍPOLÓ ÓVSZER kutyajáték.... Hát ha nem látom el sem hiszem.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek mert hulla vagyok.

cosmic: örülök, hogy hallunk rólad. :D :wink:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


tillidian írta:Sziasztok! :P

Engem tavaly augusztus óta kezelnek inzulin rezisztenciával, az adatokat (határértékeket) a Mens Mentis hormonlabortól kölcsönöztem.
Tapasztalt cukrosoktól tudom, hogy a 120 perces terheléses cukor (még a 60 perces is!) - ha átlépi a 7-et, ott már komoly gond van!!!
A 7.8 semmiképp nem jó!!!!!


Pedig ezt az értéket tartják határértéknek... :roll: :roll: :roll:
Néztem a neten angol, német, magyar nyelven is...
Akkor most mi van?????
Vendég
 


Megnevezés: Glükóz terhelés

Normálérték: A vizsgálat eredménye lehet negatív - ekkor a terhelés utáni vércukorszint a normál tartományba esik -, pozitív, illetve határeset (csökkent glükóz-tolerancia). Nem várandósoknál: - pozitív, ha a 2 órás és még egy érték nagyobb, mint 11,1 mmol/l - csökkent glükóz-toleranciáról beszélhetünk, ha a 2 órás és még egy érték nagyobb, mint 7,8 mmol/l de kisebb, mint 11,1 mmol/l. Várandósoknál: - pozitív, ha a két mért érték nagyobb, mint a vérvételi időponthoz tartozó értékhatár (ezek 5,8 - 10,5 mmol/l között vannak). - csökkent glükóz-tolerancia, ha a 2 órás és még egy érték nagyobb, mint 7,8 mmol/l, de kisebb, mint 11,1 mmol/l.

Ezt itt találtam:
http://www.hazipatika.com/services/labo ... eles?id=26

Eszerint tényleg 7.8ig jó :)

Engem másképp kezeltek...

tillidian
 
 


Tegnap vettem a Tescoban előkéket meg kiszoknikat Toffinak :D

Hoztam Nektek mai pocifotót:
Kép

Ez ugyanaz a pocak, csak tegnap és ruhában :lol:
Kép

Mindenkinek szép vasárnapot!!!
Vendég
 


UHH, pattogo.. nem csodálom, hogy neheztelsz a férjedre... :?
oké, hisztis, de ezt miért a gyerekeken....????
Különben is, van már mobiltelefon, hívjon fel, ha nagyon szükség van Rád, vagy ha nem találja a kaját a hűtőben, nem?

Azt meg alapból sem értem, egy sokgyerekes családanya miért ne mozdulhatna el néhány órára a családi fészek mellől???
Amúgy sem strandoltál, hanem bevásároltál, amit a férfiak nagy százaléka utál, és megint csak végig hisztizik... :shock:

Remélem tegap óta sikerült megnyugodnod, a lényeg, hogy Te ne izgasd túlságosan fel magad...

Kép
cosmic girl
 
 


Paris, bomba ez a ruha!
A poci meg még bombasztikusabb... :D

Irigyellek a köldököd miatt, az enyém sajna totál kifordult, kicsit szégyellem is, minden trikón átüt :oops:
Apa erre elnevezte a pocit Négercsóknak, mert teljesen arra hasonlít az alakja.. :lol:

Kép
cosmic girl
 
 


Sziasztok Kismamik!!

Mindenki alszik még, vagy csavarogtok?
Én egyes egyedül punnyadok itthon. Az uram dolgozik.
Nem voltam szerda óta és 4! oldalt kellet visszaolvasnom. El is lapult az a szép kerek seggem :lol: .
Az én drága ezidáig egyetlen gyermekem elhagyott, hogy elutazzon a mamáékkal Olaszországba 1 hétre. Jövő szombaton látom csak újra. :shock: :(
A görények engem nem vittek :lol:

Eszti: Nekem a gyerekorvos előre felírta a recepteket szülés előtt, de mivel ilyenkor a gyereknek még nincs TAJ száma az én nevemre. Gondolom nálatok is kell gyerekorvost választani vagy körzetes?

Ja, nem tudom ezzel a BS Playerrel hogy kell kivágni képet. Eddig én is fényképeztem, de a jobb felbontás miatt gondolom jó lenne. Kinek sikerül? És hogyan? HEEEEEEEEEEEEEELP! :wink:

Monica: Teccik a tabló :wink:

Hálóing: Tegnap voltam a C&A-ban és nagyon szupi hálóngeket meg pizsiket láttam és le voltak akciózva. Egy Bocis pizsi a kedvencem. Tiszta pamut és nagyon jó minőségűek, szülés után is lehet hordani mert nagyon kényelmesnek tűnik és tökre fiatalos. 1490 és 2290 között volt az áruk. A kínaiba is néztem de ott is 1500-2000 között van.

Cukor: Ahogy olvastam kb. 100 féle értéket írtatok.
Az én leletemen a normál tartomány:

Szérum glükoz: 3.5-6.1
Glükóz terhelés 60': 3.1-10.5
120': 3.1-7.5

aZ ENYÉM: 4.2-6.4-6.0. és a védőnő azt mondta tökéletes.

Ahány labor annyi féle????


Kép Bálna Barbi :)

Eszti: Én ezt találtam hátha érdekel:

A vajúdás jelei
– Rendszeres, erőteljes, hosszan tartó méhösszehúzódások: egyes bábák szerint ötpercesekkel érdemes a kórházba indulni (ha közel a szülészet, három percesekkel is elég), vagyis akkor, ha legalább egy órája rendszeres időközönként ismétlődnek a méhösszehúzódások, alkalmanként 20-30 másodpercig tartanak. Mások már tízpercesekkel is útnak indítanák a leendő szülőket. És mi számít erőteljesnek? Próbáljuk ki, elmúlnak-e a méhösszehúzódások egy jóleső fürdőtől, zuhanyozástól, sétától vagy éppen az éjszakai alvástól. A vajúdás kezdetét jelző fájások általában menstruáció idején érezhető húzó alhasi érzéssel kezdődnek, majd a keresztcsonttól kiinduló erős összehúzódással folytatódnak, s határozottan különböznek a megszokott ?keményedésektől”,vagyis a jóslófájásoktól.
– A nyákdugó távozása: némi rózsaszínű folyás kíséretében távozik a méhnyakat lezáró nyák. Ez azonban önmagában elég megbízhatatlan jel, előfordul, hogy csak hét-tíz nappal utána indul meg valóban a szülés.
- Burokrepedés: általában a tágulási szak vége felé reped meg magától a burok. Ez azért van így, hogy a magzatvíz védhesse a baba fejét a méh szorításától. Idő előtti burokrepedésről akkor beszélünk, ha a rendszeres fájástevékenység megindulása előtt távozik a magzatvíz (akár egy nap is eltelhet addig, amíg maguktól megindulnak a méhösszehúzódások). Ez nem jelenti mindig hatalmas vízmennyiség elfolyását, sokszor csak enyhe kis csordogálásról van szó. Ha a magzat feje már beilleszkedett a medencebemenethez, burokrepedés esetén sem sodródhat előre a zsinór. Ez azért fontos, mert az előresodródott zsinórt az utána jövő baba az anya csontjaihoz szorítja, és így megszűnik benne a keringés.
– Burokrepesztés: a rutinbeavatkozások közé tartozik, pedig nagy körültekintés szükséges ahhoz, hogy az orvos erre a lépésre szánja el magát, hiszen ez azt jelenti, hogy többé nem fordítható vissza a folyamat. A babának körülbelül 24 órán belül világra kell jönnie. A nyitott burok és az ismételt belső vizsgálatok a felszálló fertőzések veszélyét is növelik. Kedvező esetben a burokrepesztés felerősíti a már meglevő gyenge fájásokat, vagyis meggyorsítja az enélkül hosszúnak ítélt vajúdást.
– Hasmenés, étvágytalanság, befelé fordulás: ezek a jelek inkább csak az eddig felsoroltakkal együtt jelzik a várva várt esemény közeledtét.
– A méhszáj tágulása megkezdődik: ezt szakember állapítja meg belső vizsgálattal. Sok kismamánál már a szülés előtt egy hónappal is egy-két ujjnyira nyitva van a méhszáj, ez azonban csak más jelekkel együtt utal esetleg a vajúdás megindulására, önmagában nem. Másoknál a méhszáj kétujjnyi (négycentis) tágulása már a vajúdás komoly előrehaladását jelzi, ilyenkor a méhnyak is megrövidül. Ez azt jelenti, hogy a garbónyakhoz hasonlóan szépen, fokozatosan rásimul a gyerek fejére. Az a cél, hogy tíz centiméteresre nyíljon a ?kapu”, ekkor lassan elindul a baba kifelé.
– Vérzés: a váratlanul fellépő, erős vérzés többnyire a méhlepény idő előtti leválására utal. Ilyenkor azonnal kórházba kell jutni, lehetőleg mentővel, mert császármetszésre van szükség. Ha a lepény teljesen leválik, nem képes többé ellátni a magzatot.

Téves riasztás
Még tapasztalt, másodszor, harmadszor, ötödször szülő nőkkel is előfordul, hogy feleslegesen értesítik a bábát és az orvost, mire ugyanis beérnek a kórházba, a fájások szépen enyhülnek, majd el is múlnak. Vajon az izgalom felelős mindezért, vagy a türelmetlenség? Mindkettő szerepet játszhat benne! Felajzott állapotban talán fájdalmasabbnak, erőteljesebbnek érezzük a méhösszehúzódásokat, s nem figyelünk eléggé befelé. Aki beleéli magát, hogy szülni érkezett a kórházba, nem szívesen fordul vissza. Meggondolandó azonban, hogy vajon jobban járunk-e, ha bent maradunk. Ha valójában nem érkezett még el a szülés ideje, a burokrepesztés felesleges kockázatot jelent, és növeli a császármetszés valószínűségét, hiszen gyakori, hogy a fájások mégsem indulnak meg maguktól időben. Előfordulhat, hogy oxitocin-infúzióra lesz szükség, amely erőteljesebb fájásokat okozhat, mint amilyenek természetes körülmények közt lennének. Emiatt gyakrabban válik szükségessé valamilyen fájdalomcsillapítás, és romolhatnak a magzati szívhangok is. Mindezt végiggondolva határozottan jobb megoldásnak tűnik a türelmes várakozás és a magzattal folytatott szeretetteljes párbeszéd. Pár nappal később talán könnyebben el tudjuk engedni egymást.
anyabebi
 
 


Cosmic, a férjemtől kaptam a rucit pénteken :D én betege vagyok ennek a köldök-kifordulásnak :oops: nagyon nem szeretném, ha kifordulna, minden nap többször nézegetem, hogy hogy áll :roll: úgyhogy megértelek maximálisan!!! Amúgy az enyém is ki van lapulva valamennyire, de szerencsére kifordulva nincs!

Anyabebi, tök jó ez az iromány is, főleg a téves riasztás része :shock: na ezt nem szeretném, de mivel első baba, minden lehetséges...
Vendég
 


Sziasztok!!!
hogyan telik a vasárnapotok?? itt változatlanul tombol a nyár, bár most egész délután fúj a szél ezerrel!!! Délelőtt azért lementünk a partra a férjemmel és a kisfiammal-s szuper volt a víz!!! én is kétszer is fürödtem ma!!!!
Tegnap este volt a falusi buli-egész jól sikerült, ott volt az egész falu népe-plusz környékbeliek. Iliasz állandóan a játékokat leste (tudjátok, azokat a műanyag játékokokat, amiket ilyenkor árulnak-kínaiak általában) de végül lufit, meg pisztolyt vettünk neki. 1 óra tájt jöttünk el, bár ő még maradt volna egy kicsit-ahhoz képest én már éjfél óta ásítoztam :D :D

Eszti: tudom, hogy aggódsz a koraszülés miatt-normális teljesen, de nem hiszem, hogy igazából lenne rá okod!! Hál Istennek eddig minden tökéletes ütemben halad, ne gondolj ilyesmire, ne aggódj feleslegesen!!! Minden rendben lesz meglátod!!
ami a tablót illeti: hát igen, igazad van, ott lenne a helyünk, de olyan koraiak az uh-képeim, ezért írtam, hogy furcsán néznének ki a ti szuper 4d-s fotóitok között. egyébként is csinálunk majd babás tablót is miután megszületnek, nem?? Ott meg biztosan ott leszünk!!!

pattogo: teljesen igazad van, abszolút nem volt fair a férjedtől ez a viselkedés: és tényleg, mi lesz majd, ha bent leszel a kórházban?
Valószinüleg túlságosan elkényeztetted- Te a maximálisat adod mindenkinek a családban-ami több mint normális és én annyiszor kihangsúlyoztam már, hogy le a kalappal előtted, de sokszor mikor a másik mindent megkap sajnos nem értékeli. Talán majd mikor nem leszel otthon, akkor kap a fejéhez.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok! :D

Először is:

Zanikó boldog névnapot neked és a kislányodnak (ha ma tartja Ő is)!!!


Lányok
Örülök,hogy tetszik Nektek a tabló! :lol:

Cosmic
De jó,hogy jöttél! :wink:
Akkor most ár tessék sűrűbben jönni. :twisted: :lol: :lol:
Sajnálom a munkahelyedet, de nagyon jó,hogy ennyire szeretted és szeretnek ott, ritka az,hogy valaki ennyire jól érzi magát a munkahelyén. :roll:

Eszti
szerintem is belerakhatjuk a sima UH képet is,ha valakinek nincs 4D.

úú Rolit valamelyik topicban olvastam, de már nemtudom melyikben. :oops: :(

nagyon szép a Sophie lak :lol: és a ruci és nagyonn jó.

Nita
megy a gmailes infó.
képet meg segítek, ha gondolod.

Trixi
remélem sikerült bepótolnod az alvást. :lol:

Pattogó
párod :evil:
szerintem komolyan beszélgessetek el erről, mert télleg mi lesz akkor, ha te szülni mész? :roll:
Én attól a falnak megyek mikor a férfiaknak vigyázni kell pár órát a gyerekekre és ár kész vannak...könyörgöm ugyanúgy az ő gyerekeik is,mint a mienk. :evil:

"SÍPOLÓ ÓVSZER kutyajáték...."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
az milyen beteg,aki ezeket kitalálja :lol: :lol:

Anyabébi
irigylem a fiadat. :( Olaszország gyönyörűűű. :roll:
[size=9](na meg közel van az otthonomhoz :( )

Ne szomorkodj nemsokára ismét itthon lesz, és addig is pihensz kicsit. :wink:

nagyon szép formás a pocid :lol:

Betty
1-ig bírta Iliász? :shock: az igen...jól be lehetett zsongva :D [/size]
Vendég
 


Névnaposoknak sok boldogságot!

Monica, klassz a tabló-vázlat! Azt a képet tetted be Domiról, ami a kedvencem! Köszi! :D :D
Gratula a jó eredményekhez, és kitartást a további fekvéshez! :wink: Bent lesz Noel a 38. hétig, megy a varázspor! :D
Éés ez szuper, hogy itt lehet a férjed, így tuti könnyebb lesz! :wink:

Szilveaa, hatalmasat nőtt a pocid! Wow! :shock:

Bébinyuszi, nagyon szuper a babakocsi! Nekem is az ilyen típusúak tetszenek a legjobban! :D

Kkia, ügyesen üzleteltél! :wink:

Screen, de kis rendes babád van, hogy megmutatta a pofiját! :D

Sziszkó, szúnyogok: :twisted: :twisted:

Paris-Eszti: én ugyan nem vagyok klasszikus értelemben veszélyeztetett, de pont úgy vagyunk az együttlétekkel, mint Sziszkóék: gyakorlatilag március óta nincs. Ennek az az oka, hogy van egy pici méhszájsebem, és ugyan azt mondta a doki, ha nincs fájdalom és vérzés, akkor lehet, de még aznap volt egy kis rózsaszínes valami utána, úgyhogy inkább nem kockáztatunk, hogy egy esetleges fertőzés vagy bármi legyen belőle. A férjem nagyon megértő, sőt több annál: eszébe sem jut, hogy megpróbálkozzunk vele, én pedig kárpótolom máshogy. :wink: :oops: :wink: Majd október után meg bepótoljuk. :lol: :lol:

További szép hétvégét mindenkinek! 8)
Vendég
 


Paris nagyon csini kismami vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anyabébi te is nagyon csini vagy ám!!!!!!!!!!!!!!
csajok sikerűlt a gmailre képeket feltenni...ezek próbák majd ha lesznek friss képek teszek fel azt is!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Kismamik!

Még egyszer köszi a névnapi jókívánságokat :D

Túlvagyunk a családi összejövetelen is, szokás szerint nem ment simán (a sógornőméknek a 3 órás kezdés 5 órás érkezést jelent, amikor én már szívem szerint el is búcsúztam volna tőlük), de azért hangulatilag jó volt. Nem tudom, hogy a tegnapi egésznapos rohangálástól vagy mitől, de ma nagyon sokat húzódott, szurkált a pocakom. Kristóf is egész nap szörfözött odabent, vettem be 2 szem Magne B6-ot-ot és igyekeztem lazítani. Apa meg ijedezett szokás szerint...

Vcsibe, Szisz, köszi a babakocsi-válaszokat is, lehet, hogy nálunk is ez a típus lesz a nyerő. Tényleg nagyon jó az ára a felszereltséghez és a design-hoz képest. A Lurdy-ban minden típust meg lehet nézni élőben?

Monica, szuper a tabló. Szerdán este megyünk mi is uh-ra, utána rakok fel képeket, remélem, hogy fotogén lesz bébike :-)

Romantika: mi általában a nyugis hétvégi reggeleken szoktunk próbálkozni (és mostanság egyre több sikerrel járni) 8)

Megyek vissza vízszintesbe.

Szép estét!

Kép
kkia
 
 


Sziasztok! Hazajöttünk a Balcsiról,de egyelőre nem sok esélyt látok a visszaolvasásra.Mindenesetre a névnapi köszöntéseket köszi!!!!

Majd holnap bővebben...........

Kép
Kép
zanikó
 
 


miért van az augusztusiak táblija a mi gmailünkön :roll: :?: :?:
Vendég
 


Monica: Jó kérdés. Miért, ott van? :) Ja, és ha nem gond ki tudnád cserélni a képünket? Arra, amelyiken mutat a kis ujjacskájával. Bocsi. :oops: :oops:
bobóbaba
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: