Új privát üzeneted érkezett!

Kata,akkor jó étvágyat az ebédhez nektek! :) anyukád kényesztet?Vagy te őket? :)

Lina,nálunk most nagyjából rend van..persze ha nagyon akarnék tudnék mit csinálni,na de nem is akarok igazándiból :roll: :?

Kép
Kép
tundi24

Irdab,
képzeld el, sütöttem piskótatekercset, és megettem 3 szeletet :oops: uzsira, és 5,4 lett a cukrom. Tök boldog voltam.

Na a család felkelt, Lili 4 és 3/4 órát aludt. 14:14-19:00-ig. Azt hiszem készülhetünk este egy maratoni fentlétre.

Holnap meg nem kell főznöm, megyünk a Tanyacsárdába :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,nálunk Luca csak másfél órát aludt 2től fél4ig...de hogy 10nél előbb nem fog aludni az tuti :? És igencsak produkálja magát.
huu de jó lesz nektek holnap :) egyél vmi nagyon fincsit :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Na látom mindenkin rajta van már a nem bírom tovább szülni akarok hangulat...
Én most épp nem ezért vagyok kiakadva hanem mert valami elmebeteg 3 napja hívogat rejtett számmal ma is már vagy 10x hívott persze ha felvenném rögtön lerakná, na meg az is durva hogy egyszerűen nem is lehet kideríteni hogy ki lehet az, komolyan mondom olyat beletudnék vágni a pofájába hogy szétszakadna :twisted:
De nem vagyok ám agresszív ennyire :lol:
Vendég

Nálunk Márk hamarabb elaludt mint a tesó.Itt volt anyós és a párja.Hamar eltelt a nap.
Apa elment kártyázni igy enyém a gép :D :D

holnap nekem sem kell föznöm,mert ma megcsináltam a pasticiot és nagyon sok maradt belőle.

Drukkolok,hogy aki akar menjen szülni.

Lina:aug 7-e jó időpontnak tűnik.én aug 4-t néztem ki :D

Nekem Márkál volt beöntés.Túl lehet élni,csak utána nagyon felerősödtek a fájások.

Hbori:jó volt olvasni a szüléstörténetet.Hamar meglett Betti.
Vendég

Sissi, mi az a pasticio?

Piroska, a szolgáltatónál indokolt esetben le lehet nyomoztatni a hívó felet. Én már végigjátszottam :evil:
Vendég

Sziasztok!

Elmaradtam megint... Bocsánat.

Kissé melankolikus a hangulatom. :(
Tegnap volt az utolsó napom a munkahelyemen... :cry:
Elbúcsúztattak, én meg bőgtem. Teljesen magamon kívül voltam, remegett kezem-lábam, meg mintha kívülről figyeltem volna azt ahogy mindenkit megölelek, mindenkivel váltok egy pár szót. Furcsa volt. Nehéz... Nehéz, mert ez az a hely ahol felnőttem, ahol az őrült, folyton bulizó lányból egyszercsak egy szerelmes nő lett, majd nem sokkal később várandós nő. Ez az a hely ahol a munkatársak nemcsak végig kiálltak mellettem, de amiben lehetett segítettek. Velem örültek amikor végre Davidnek sikerült itt Magyarországon találni és ideköltözhetett. És most mind szomorúak vagyunk. Mondják, hogy hiányozni fogok. Hiányozni fog nekik a pozitív hozzáállásom, a kitartásom, a kemény munkabírásom, az hogy sokat nevetek, hogy mindenkinek igyekeztem segíteni. Nekem meg hiányozni fognak ők, akik közül sokan nemcsak munkatársak, kollégák, hanem barátok is lettek.
Nehéz lesz feldolgozni, hogy nem dolgozom hiszen amióta leérettségiztem folyton dolgozom. :cry: :(

Angelita: Kérdezted a keresztnevemet. :) Persze, hogy meg lehet kérdezni. Orsinak hívnak :) Az Orew-et még öcsém találta ki ezer éve, azóta minden internetes helyen ezt használom, mert szerencsére senki másnak nem jutott még eszébe ez a név.
Egyébként volt olyan fórum (diaksziget) ahol azt hitték fiú vagyok emiatt a név miatt. :)

Dbea: Mi éjjelifénynek egy kisebb méretű sólámpát fogunk használni. Én nagyon szeretem a fényét, mert olyan természetes és nem olyan erős mint egyes lámpáké, plusz sokan mondják, hogy egészséges is a használata, mert megszűri az elektroszmogot. Ajánlják asztmásoknak is többek között. Persze remélem nem kell majd emiatt használni a pici szobájában, de talán megelőzésnek is jó.

Végre csináltunk ma egy pár pocakos képet. Mondjuk én nem rajongok értük, de azért feltöltöm őket ide.

Kép

Kép

Kép

Kép

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Tündi:BOLDGO SZÜLINAPOT KIVÁNOK NEKED!!!!

Csilla:görög rakott tészta. Én nagyon szeretem.
Vendég

Orsi:jó nagy már a pocid.
Vendég

Cscsi,
mikor nyomoztattad le a számot??? Elvileg már megszűnt a rosszakaratú hívásazonosítás (adatvédelem :twisted: ), elvileg a nyomozóhatóságokon keresztül lehet csak.

Tündi,
ma van a szülinapod? Mert akkor sok boldog szülinapot kívánok neked!

Húúú, nekem ez a délutáni alvás nem jön be. Vagyis nagyon bejön, csak az a baj, hogy utána alig tudok felébredni, kómás vagyok egész délután.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sissi,Lina,köszi szépen a köszöntést! :)

Sissi,kapunk majd egy receptet? :)

Lina,én reggel alig bírok magamhoz térni...van hogy 2 óra is kell mire észhez térek :roll:

Orew,biztosan nagyon nehéz az elválás a munkahelyedtől és hát ez érthető is. ha meglesz babuci egy kicsit könnyebb lesz,de biztosan fogsz visszavágyni.Legalábbis én magamból indulok ki,pedig csak 1évet melóztam,de mégis hiányoznak sokan.De egyszer ennek az időnek is el kell jönnie :wink: Gyere és írj sokat,majd segítünk átvészelni amennyire csak tudunk :)
Szép nagy a pocid! :)

Cscsi,van már hatása a koktélnak?

Piroska,majdcsak megunja a "kedves " telefonáló a hívogatást!!!!

Kandiról tud vki esetleg vmit?

Adri,voltatok sétálni?

Nézi vki az Anna-bál közvetítését a Duna tv-n?
A füredi Anna bálon szól a zene szól.....lalalala....na jó visszaveszek magamból :oops: :P :roll:

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!!!!

Kép
Kép
beusmimi

Tündi: Sok boldog szülinapot!
Vendég

Jó reggelt!

Beus,Piroska, köszi szépen nektek is! :)

Hírek Jimbone-król :) Reggel 7 körül érkezett az sms.

"Megszületett kisfiunk Donát,4.45-kor 3400g,54cm.szőke hajú,mint Áron.alig értünk be a kórházba olyan gyorsan jött! :) "

Írtam neki,hogyha tud küldjön mms-t és akkor majd felteszem a képecskét a szőke hercegről! :)

Más nem szült meg éjszaka? :wink:

Én olyan jót aludtam...szupi idő volt :) Most meg ezer ágra süt a nap :)

Kép
Kép
tundi24

Anna,nagyon sok boldog névnapot!! :)

Kép
Kép
tundi24

Jimbone Gratulálok nektek, jó egészséget.

Kenderike
Kép
kenderike

Jó reggelt, micsoda szuper hírre jövök.

Jimboine gratulálok a kis szőke herceghez :lol:
Irigy-Irigy. És így Áron is hazajöhet végre.
Van egy olyan megérzésem, h Judi sincs már egyben.
Jimboine egy nappal járt elöttem, jó lenne ha belehúznék....

Én még mindig egyben. Habár tegnap 3 és fél órát sétáltunk. Jobban bírtam mint apácska, csak az a fránya pisiliés szólt közbe.
Apa elvitt salátázni is, nah végül is ott távozott az igazi nyákesz, a délelötti csak előszele volt.
Azóta is takonyszerű valami jön belőlem....
Fájás semmi, de mindjárt nekiállok nagytakarítani.
Apa szerint ma vagy holnap megszülök, bár úgy lenne.

Tündi, így utólag is nagyon sok boldog szülinapot. A tök azért hasonlít az enyémhez, ha legközelebb csinálok én is rakok képet.
Örülök, h ízlett.

Cscsi egyben vagy a koktél után?

Linácska ha ilyen szuper az értéked, máskor egyél többet :lol: . Bevallom neked őszintén, én egy hete már nem is mérem :oops: Persze betartom a diétát, de már kalóriában dús tápanyagot nyomatok. Én így a végefelére eléggé éhes lettem.

Orew: nagyon szép a pocakod, és csini kismami vagy. Szerintem eléggé lent is van a pocak. :lol:
Elhiszem, h sz@r így eljönni, de jó okod volt rá. :wink: Erre gondolj, hogy pár hét vagy esetleg nap, és szerelmetek gyümölcsét már ott tarthatod a kezedben.

Kata, elküldenéd nekem a táblához ismét a jelszót, mert sikerült kitörölnöm :oops:

Bori drága, hol vannak azok az igért képek. Enyém apának nagyon tetszett lánykádról a kép, azt mondta ő is hasonlót akar.
:lol:

Nah megyek porszívózni :lol:

Anettoo és te egyben vagy még?

Adri

Kép

Kép
irdab

Anna sok boldog névnapot :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!R

Jimbone:NAGY GRATULA DONÁTHOZ!!! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT!!!

Anna:Boldog névnapot kivánok!!!

Tündi:receptet majd leirom.
Vendég

Kalandos volt az én éjszakám is.
Éjfél után fájásokra ébredtem... Két órát vártam itthon, még a kádba is beültem, hogy tuti nem jóslók -e. Szabályos 5 percenként jöttek. Két óra múlva riasztottam anyukámat és elindultunk a kórházba.
Ha hiszitek, ha nem: még a folyosón is fájt. Viszont amint felraktak a ctg-re elmúlt :evil: :twisted:
Na, mondom ez tök ciki :twisted: :( Produkáltam még pár egyre gyengébb görbét, de már én is éreztem, hogy semmi az egész. Mindez 3-fél 4 magasságában... Jöhettünk haza :(

Jimbone, gratulálok neked Donáthoz![/b]
Vendég

Jimbone

Kép
Vendég

Anna
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép
Vendég

Cscsi
Játszik veled a picurod :lol: :wink:
Vendég

Felporszívóztam, felmostam, mostam, mosogattam, még vasalok egy kicsit.
Szurkálás van lent rendesen :lol:

Cscsi ez a koktél hatása lehetett? Volt töle hasmars? Lehet innod kéne még egy koktélt?

Ágota Te is tehetnél fel friss képeket Villőről?! Voltatok már kint sétálni vele?

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri, a koktélnak SEMMI hashajtós hatása nem volt, wc-n sem voltam tőle, nem is csikart, nem fájt...
Vendég

sziasztok!

Jimbone hatalmas gratula Donát fiú érkezéséhez :P Jó egézséget és sok tejcsit kívánok :lol:

Na én rájöttem,hogy nem a melegtől nem tudok aludni..simán jó idő volt az éjszaka mégis csak 3 körül tudtam becsukni a zsemem...már a tv. is idegesit azt se kapcsolom be sötétben ,csendben kuksolok :? :roll:

Tündi,Annák boldog név és születésnapot igy utólag :P :P

Csilla akkor neked nem jött be a bábakoktél :roll: és volt egy potya utatok is :roll:

Irdab az én gondolatomban Te voltál a következő .

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Adri,köszike neked is a köszöntést! :) Takarítgassál, hátha meghozza a várva várt hatást! :)
Én azóta is a tököt eszem..azt vacsiztam,most tízóraira,és ebédre is ezt fogok :oops:

Cscsi,hörpints le mégegy adag koktélt! :) De azért jó hogy nem tartottak bent feleslegesen...nálunk már ki nem engedtek volna...De majdcsak kibújik már a bébike :)

Ágota,igen igen képeket Bömbikéről :)

Kép
Kép
tundi24

Jimbone !!! Nagyon sok boldogságot, egészséget és hosszú-hosszú életet Donát kisfiúúnak !

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Tündi Boldog Születésnapot !!!
Anna Boldog Névnapot !!!

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Irdab - jó kondiba vagy te is, hogy nem hozza meg ez a sok séta, lépcsőzés a szülést, na de majd hátha a takarítás.
Nyákdugó is jó hír azért szerintem.
Én is most gyalog vittem le a szemetet, belehúztam felfelé, de még semmi.
Szóval még itthon.
A koktélba meg elfelejtettem piát venni, pedig most voltunk a boltba. :(

Csilla - én is mindig attól félek, hogy nem tudom, hogy menni kell-e, de szegénykém te meg jól megjárod.
Bár tavaly egy nappal hamarabb mi is bementünk, mert a szülésznő mondta az nst-n, hogy menjek be, aztán persze semmi nem volt, hazaengedtek, de másnapra mégis elfolyt a magzatvíz, úgyhogy talán ma este már te is szülsz.

Kata - én is kérek jelszót, egyszerűen nem tudok belépni már vagy egy hete. :( Előre is nagyon köszike.

anettoo

Anett,köszike neked is :) Sikerült a tegnapi tárgyalás?

Rakok képet a kiságyról,pólyáról+a hazahozós ruciról.aztán mondjatok ám véleményt,hogy kisfiúra lehet-e ilyet ráadni.Kaptuk a rucit,én vmi színesebbre godnoltam,de megbántani sem akarom a mamát.

Kép Kép Kép

A képeket telóval készítettem,nem a legjobb minőségű.

Kép
Kép
tundi24

Bim-bam,köszike neked is a köszöntést! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi szerintem tök jó a ruci :P mi is Nolit fehérbe hoztuk hazza anno... :D Végül is nem kókusz pólyát vetettek?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bim-bam,én kókuszt szerettem volna,de ezt a pólyát a bnőm adta nekünk.Nem is használták.Én meg ha már adta nem utasítottam vissza,és így nem lesz kókuszpólyánk...hacsak nem kapunk azt is :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok
Nagyon szépek a pocakos és a babaszobás képek!
Tündi
Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánok Neked!
Anna
Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok Neked!
Jimbone
Nagyon Gratulálok Donát Fiadhoz!
Jó egészséget és sok tejcsit!

Velem úgy néz ki,hogy rendeződnek a dolgok!
Nincs hasmancs, se róka.....
Folyamatosan csak aludnék és aludnék.
Este rettenetesen fájt a fejem,de ez az Algopyrin csodákra képes :D
Nemsokára megyünk anyukámékhoz ebédre, utána meg a tesómékhoz mert a sógorom ma 39éves és lesz egy kisebb szülinapi zsúr :D
A pocakom annyira fent van ,hogy rendesen fájnak a bordáim! :roll:
Szomszédunk mondta,hogy ebből egy darabig nem lesz szülés szerinte!
Én megpróbálok nem görcsölni mostantól azon ,hogy szüljek!
Jön amikor jön.....ha augusztus közepén jön akkor akkor jön :D:D:D
Csak ne legyen addig sem rosszul...legalábbis ennél ne legyek rosszabbul mint ahogy pl ma is érzem magam :D

Puszi mindenkinek és kellemes szép vasárnapot!
Aki szülni indul....annak gyors szülést kívánok!

Kép
noki&potyi

Bim-bam de édes vagy, hogy rám gondoltál, de látod mindenki beelőz :lol:

Tündi, akkor még jobban örülök, h ennyire ízlik :lol: . Amúgy én sem ettem meg a tököt, és ezzel szerettem meg. Jah apum se eszi meg a tököt, de ezt a verziót ő is imádja.
A ruha nagyon szép, és simán fel lehet adni fiucskának. Én több verziót is pakoltam hazahozatalra.
És a kiságy rész is nagyon szép.

Anettoo, hanyadikon laktok? Lehet többször kéne le-fel menni? Mi volt tegnap a telekkel kapcsolatban, haladtok?
Fény postán küldjek páleszt? Milyet kérsz?

Cscsi, ahogy Anettoo is írta lehet a mai lesz a Te napod?! :lol:

Kivasaltam, most megyünk anyumékhoz ebédre, megpróbálok nem bezabálni :oops:
Aztán jövök du, és szerintem ha addig semmi újra séta. Remélem apa ma jobban bírja majd. Mondjuk nagyon Édes volt ma is, nagyon sokat segített a takarításban is, közben meg kaptam a puszikat, és dumált Zorához, hogy jöjjön már ki :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Noki bocsi lemaradtál :oops:
Örülök, hogy jobban vagy, és tényleg ne stresszeld magad, jön a baba amikor ő akarja :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Jimbone
Gratulálok!

Nekem olyan rendszertelen fájásaim vannak... nem tudom eldönteni, hogy jóslók, vagy rendes fájások :oops: :cry:
Vendég

Képek tetszenek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Jimbone, gratula Donát babához, jó egészséget az egész családnak :)!!!

Nálunk is tök volt a tegnapi menü, főzelék formájában, maradt belőle egy kevés mára is, szerintem tök jól sikerült :). Míg szüleimmel egy háztartásban laktunk (júni közepéig) nemigen főzőcskéztem, most kezdem felfedezni a 'konyha örömeit' :).

Nagyon szépek a babaszobák, nálunk még nincs teljesen kész állapotában, de már nem sok minden hiányzik hozzá.

Tündi, én is csatlakozom a köszöntőkhöz: Isten éltessen sokáig!

Anna, Boldog Névnapot kívánok!

Orsi, érthető, hogy rosszul viselted a mh-től való elválást, de hidd el, jobb lesz már ennyire a 'finisben' otthon, a babavárásra koncentrálni, a kollégákkal pedig nem kell, hogy megszakadjon a kapcsolat, még ha már nem is lesz napi szintű :)!
Szép nagy már a pocid!

Én most kezdem magam beleélni a közelgő szülésbe: baba elég sokat mocorog mostanság és már jó szűk neki a hely, csak úgy feszít néha, szóval ha 1-2 héten belül jönne, már nem bánnám én sem :)!

Adri, szerintem hamar túlleszel a szülésen, ha ilyen fitt vagy :)! Kívánom, hogy most már mihamarabb jöjjön Zora baba :)!

Kép
angelita

Jimbone :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratulálok Donát gyors érkezéséhez!!!!!

Köszi mindenkinek a köszöntéseket, nagyon jól esik! :lol:

Tünde :lol: :lol: Boldog szülinapot!!! :lol: :lol: Nagyon jók a képek: tetszik az ágy is és a hazahozós ruci is! Miért baj, hogy fehér? Ha meg nem tetszik, nem mindegy, mit szól a mama?? Én simán elhárítom, ha valami nem tetszik... :wink:

Adrikám :lol: :lol: de beindultál!!!! Szerintem Zorácskára már nem kell sokat várnotok!

Kata :lol: :lol: HOgy vagy??? Fájsz még v. elmúlt??

Noki :lol: de jó, hogy jobban vagy!

na, pusszancs!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Tündi, Anna
Kép
Vendég

Tündi
Szerintem, simán lehet kisfiúra fehér ruhát adni :wink:
(én csak rózsaszínt nem adnék rá)

Ital
Nálunk is van mindenféle... viszont ricinus nincsen... :wink:

Madaran
Fájogatok... :cry:
Lehet, hogy bemegyünk a kórházba...
Vendég

Jimboni!
Hatalmas gratula nektek!

Anna!Boldog névnapot!

Tündi!Boldog szülinapot!

Mennyi minden egy napra :lol:

Kata!Remélhetőleg csak jóslók.

mimi12

Tündi, a ruhácska nekem tetszik! Viszont ha Te mást képzeltél hazahozósnak, akkor inkább válts arra, az a lényeg, hogy Neked tetszen :)!

Kata, írj majd, mi a helyzet! Lehet, hogy a kórházba indulás előtt még érdemes várni egy kicsit, nézegesd a fájások gyakoriságát, rendszerességét.

Kép
angelita

Jimbone hírek!

"Fénykép majd megy.burokrepesztés után negyed órával meg is született villámgyorsan.Utófájások brutálisak,rosszabb,mint a szülés.Strep poz miatt branült kapott buksijába,gyógyszert kap"

Köszönöm az újabb köszöntéseket! :)

Hazahozós ruci:lényegében tetszik,csak nem tudtam eldönteni,hogy nem "gáz"-e ha ennyire fehérkébe van :)

Kata,még egy kicsit azért várhatna Mili,jelentkezz azért ahogy tudsz!!!Drukkok mennek.

Adri,apa megkóstolta a tököt,azt mondta jó,de nemigen evett belőlle többet.De nem baj,több marad nekem :wink:

Noki,örülök,hogy jobban vagy!:) Ne is siettesd a szülést,mert sztem ha sokat görcsölsz rajta,annál később fog eljönni az idő.Szóval kitartás!:)

Kép
Kép
tundi24

Kérdeztem Jimbone-t,hogy meddig kapja Donát a gyógyikat és Áron mikor ér haza....

Ez jött válasznak:"Kenetet vettek tőle,keddre tenyészik ki,ha pozitív 5napig,de addig is kap napi kétszer.Már véresre szopizott :? Áron ma már jön is tesónézőbe.Mindenkinek ilyen szülést kívánok!"

Kép
Kép
tundi24

Felhívtam a szülészetet... azt mondta a szülésznő, hogy menjünk be...legfeljebb vizsgálat után hazajövök... :wink:

Az egész család ugrásra készen....
Vendég

Szorítunk Kata! :)

Donát babáról egy képecske! :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Tündi - nekem nagyon tetszik a fehér ruhácska hazahozásra ! és a kiságyad is, de nem lesz meleg? nekem is van ilyenk kis fehér, csak sajnos plüssben :(

Irdab - nem semmi, hogy jobban bírod, mint a férjecskéd ! Sajna nálunk annyira érdekes dolgok történnek még a szülésen kívül, hogy apát teljesen lefoglalja, na meg itt van Máté is, úgyhogy anyukámon kívül leginkább ti vagytok nekem, akivel a terhességről beszélhetek :).

A harmadikon lakunk, úgyhogy párszor megtehetném, de most úgy beebédeltem, hogy nem akaródzik szaladgálni.
Pálesz jöhet - valami kőkeményet. Mondjuk szilvát ! :)

Mimi - mi van veletek?

Kata - Húúúú - Mili kikívánkozik? Várjuk nagyon a híreket !

Angelita - ezzel a főzésdologgal hasonlóan vagyok, amatőrbe.

Telekkel kapcsolatosan végülis a fiatalabbik nőnek mondtuk, ha a mamáját rábeszéli, hogy 11milla, akkor megvesszük, de most nagyon gondolkodunk, mert elég magasan van a talajvíz, ok szupi, hogy lenne kutunk meg minden, de még előtte valami talajmechanikai vizsgálatot kell csinálni, hogy hogyan kell majd ott építkezni.
úgyhogy még ma megnézünk egy-két másik telket, de csak ilyet, ami erdőszéli.
Azért ha más nem, akkor szerintem ezt megvesszük, mert tetszik nekünk.

anettoo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?