Új privát üzeneted érkezett!

sarmi, enikő: nagyon sajnálnám ha nem tudnátok jönni, pedig már úgy vártam,hogy megismerjünk benneteket

solyapa: gyógyulást Olinak, szurkolunk

KépKép

Kép
orsimorsi

KépKép

Kép
orsimorsi

Meg hát!

Kép
zölddisznó

licitáltam:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Én is! De nem arra! Köszi, ezt az oldalt nem ismertem még ;)
http://www.boltamarson.com/TopNProduct. ... ctID=22494
Ezt vettem. Kicsit drága vót! ;)

Kép
zölddisznó

Zöldi:
[quote]m írta:ennyivel lógok Jégkoriért

ne viccelj má! :wink:

[quote]T írta:egnap Hanna is felállt

Nálunk más is... :oops: :lol: :lol:

Hannának boldog hófordulót! :lol:

Erika,megjött a telcsi nagyon köszönöm,el se hiszed mennyit segítettél vele.Egyébként hasonlóképp Andyékhoz mi is be akarjuk ismét vezettetni a vezetékes telót,pont ilyen hülye helyzetekre.

Kubu,köszi,jó volt a pancsi!

Verzso nekem is jött ilyen kupon emiailben.

Jurmi
[quote]n írta:em azt írtad, hogy barna a hajad

De nem sötét,világos!És már ahol kopik le látszik tincsekbe az alatta lévő szőke...szal elég gáz a frizum... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

zöldi: én se ismertem beírtam google-ba, hogy formabedobó
és ezt adta ki....
csak nem egy újabb babakocsi:)
hányadik már?

KépKép

Kép
orsimorsi

vajon a kocsi esernyőt, bármelyik babakocsira fel lehet szerelni?

KépKép

Kép
orsimorsi

Nekünk ilyen formabedobónk van,szeretik a gyerekek nagyon,Írisz is mert levesszük a tetejét és ki-be pakolgatja a formákat.
Kép
Mai strandolás:
Kép Kép

Ja és múltkor a babafogkeféről volt szó,anno Mózesnek volt ilyesmi fogkeféje,most is láttam ilyet a patikában,de venni nem vettem mert még nem kell... :roll:
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]c írta:sak nem egy újabb babakocsi:)
hányadik már?

Orsi! Dede! 5. De van mentségem! Egy rossz volt, egy a bagaméris, amit ugye nem szabadott kihagyni (meg is tartottuk Hannának játszani) egy a lellei, egy a pesti. Ez meg 3 kiló kb, és 1000.- pénz, ráadásul szinte helybejön. :) ...meg amúgy is függő vagyok!

Tessék többiekről is strandolósat!

Kép
zölddisznó

Apa jött, oszt ellopta kölköt plázázni, megeteti mozizás közben, engen meg vár kilencre vacsoráldába. Ma nem főztem. Jeeee! Utána még tekergünk egyet, fagyizunk...és holnap Lelle. Sedatif berakva ;) :)

Musi! Ha anyudnak jó, holnap délután/este átvinnénk a babakocsit, meg még amiket ígértem. Csak szerdán este jövünk vissza Pestre, és így nem kéne békávéznom vele.

Kép
zölddisznó

megnyertem 690 forinért:)
asszem jó vétel volt

KépKép

Kép
orsimorsi

ez ugye nem abba az értelemben póráz ahogy a pórázt értjük?

http://www.boltamarson.com/TopNProduct. ... ctID=19532

KépKép

Kép
orsimorsi

orsi, de igen! csak ezt nem a nyakara teszik a babanak. majd probalok kepet keresni neked. egy repteren 3 gyerekkel pl kifejezetten hasznosnak tartom.

zoldi. sajnos mar nincsenek meg a kepek a Hannas bebibjornrol. :cry: Hannanak nagyon boldog 8. fordulot! anyummal probalok ertekezni es szolok! nem veszi fel a telot jelen pillanatban.

erika. nagyon cuki gergod. a furdokad oldalan levo jatekot hol vetted?

kubu. marcid egyszeruen halali! annyira vicces dolgokat csinal, es a pozok, ahogy alszik! asszem adhatna Kincsonek leckeket!

Laura. Hunor is edespofa!

zoldi. ez mi? marmint amiben Hanna van.
Kép
amolyan hatizsakfele? tudnal esetleg egy ilyet loni nekem! nagyon tetszik az otlet, hogy hatamon hordozzan a bebit, elol helyett.
jo apazast neked estere! gondolom a vasalni valo is osszegyult! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

orsimorsi.
Kép

KépKép
KépKép
mush589

Orsimorsi! Aranyos vagy! Én is nagyon szeretnék menni, de lehet pont elutazunk, ha mégsem akkor megyek!

Teszek pár képet:
Kép pancsi1 Kép pancsi2

Kép
Kép kaja

Kép alvás
Kép térdel

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

eniko. edes milan es levente

habe. a kutyeevod is nagyon aranyos.
eszmeletlen mi jon kia sterilizalobol miota minden alkalommal teszek bele citromsavat! :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Hellabella!

Szuper napnk volt, tízórai után kiköltöztünk a strandra, és ötig ott hobóztunk. :lol: Kristóf evett, csicsizett, játszott, Balcsizott ( :oops: ), én napoztam, fürödtem, vizibicajoztunk, ettünk. Nagggyon jó volt. Aztán hazajöttünk, grilleztünk, pingpongoztunk, Kobi kidőlt, már húzza a lóbőrt. :)

Annyira jók a fotók!

Kincsőnek boldog névnapot utólag is! És gyógyuljon meg hamar anyuval együtt.

Boldog hófordulót Hannának és holnapra Izának!

Enikő: mi alapból ilyen itatópoharat vettünk (asszem, BociMártonnak is ilyen van), dm-ben egy ezres körül van, és lehet hozzá pót szilikon-fejet kapni.
Közös fotókat elküldenéd nekem?

Verzsó: olyan kivi vagyok a képre, de ez a gép nem engedi vagy nem tudja megnézni. Rosszgonosz :evil:
Na, majd otthon.

Sarmi: sajnálom a talit :(. De ha azon múlik, akkor csak gyertek el, és semmibe nem kell beszállni, csak legyetek itt. Vagy a benzinköltség is sok lenne?

Zöldi: Tanú köll? vagy megvan?

Cili: kérek kulcstartót!

Solya: nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen Olival.

Mush: a zsé a talin is ráér.

Kép

Kép
gabilany79

Sarmi! Igazán nincs mit.

Musi! Úgy kaptuk ajándékba, most jutott eszembe, hogy van, mert Gergő állandóan ki akart mászni a kádból. Gondoltam leköti és tényleg tök jól el van vele.
Egyébként Auchanba láttam ilyet, Fisher Price.

Vera! Mi volt?

Zöldi! Sedatif tényleg jó, tegnap kipróbáltam.

Ez a póráz hülyén hangzik, de tényleg hasznos lehet, mikor a gyerek már tud járni, de még nincs veszélyérzete és nem érti mit miért nem szabad, a kezét viszont nem engedi megfogni, mert élvezi, hogy egyedül megy. Szóval én nem tudom elképzelni, hogy használjam, de jó lehe 1-1,5 év között.

Kép
Kép
Kép
erika26

Gabi! Elküldtem!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

koszonjuk a koszontest! :lol: kapott egy szofis bogret a baratnomtol. :lol:

jelentem en jobban vagyok kicsit. mar nem faj annyira a torkom, es nem faj szunet nelkul a fejem. igy az is elviselhetobb, hogy nem kapok levegot. :lol: Kincsonek meg folyik az orra, adtam neki Coryzaliat meg oscilot is. hat majd meglassuk, hogy lesz-e rosszabb neki. ma elkezdett picit elore kuszni. :lol:

gabi. irigykedem egy ilyen nap utan.

KépKép
KépKép
mush589

Enikő: megkaptam, köszi :) Szerintem nem is rosszak, és apának is nagyon tetszettek.

Leégett a vállam :( fáj...

Kép

Kép
gabilany79

Suzy nagyon boldog szülinapot!

Kidőltem, csók!

Kép

Kép
dcili81

Gaby megkaptam millió köszke és puszi.
Írj mennyivel jövök!

Sarmi te is!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Helló Csajok!

Na, megint lemaradtam... :-( Visszaolvasni nem lesz időm...

Nálunk: Zsófi tegnap reggel leesett a franciágyról. :cry: Csajok, azt hittem, ilyen velem nem fordulhat elő... Takarítottam, Zsófi a padló kúszott-mászott, majd felraktam az ágyra, hogy feltöröljem a padlót. A felmosóért kiugrottam a 3 lépésre található fürdőbe és akkor huppanás... rohantam be, gyerek az ágy mellett a padlón, üvölt, mint sakál... felkaptam, nyugtattam, szerencsére hamar abbahagyta a sírást. Egyből felhívtam dokinénit, berobogtunk a rendelőbe, mire beértünk, már lett egy lila pukli Zsófi homlokán. Megvizsgálta, nem talált nála semmi gázost, hányni sem hányt, aluszékony sem volt... megúsztuk! De azóta tiszta lelkibeteg vagyok... nagyon bánt a dolog és nincs mentségem. 100-szor bocsánatot kértem Zsófitól, ő meg csak lelkesen vigyorog rám...

Kép
Kép
lbernuska

berni. sajnalom. :cry: aterzem teljesen. tudod mi is jartunk igy.

solya. jobbulast Oli babanak!

sarmi. anyukam megkapta a dvd-t. koszi szepen. mennyivel jovunk?
aranyos a strandolos Irisz.

gabi. a habtapi is odaert. koszi. majd ha hazaertel ne felejtsd el megirni mennyi volt.

KépKép
KépKép
mush589

Gabi! Gyertek máskor is!

Berni! Tudom mit érzel, mert Milán is lepottyant egyszer, azóta nem is hagyom sehol ott, ahonnan leeshet.
Viszont most nyugogyál meg, az a fontos, hogy nem lett semmi baja!
Kulcstartóval kapcsolatban: mit szolnátok, ha egyik oldalán egy baba lenne, másik oldalon meg találkozó????

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Berni! A lényeg, hogy Zsófi jól van. Semmi baj. Ezek szerint ő is gyorsan közlekedik.
Úgy látszik tényleg igaz, hogy mindenki saját kárán tanul.

Én nem is mondtam, hogy Gegő meg tegnap előre bukott a pihenőszékkel. Annyira előrehajolt, hogy felborult. Apa ott volt, elkapta, de a száját beütötte. Azt hittem ezek úgy vannak kitalálva, hogy ez nem fordulhat elő.

Kép
Kép
Kép
erika26

erika. a pihenoszekeket ha jol tudom addig lehet hasznalni amig nem tud ulni a bebi, utana mar balesetveszelyes.

KépKép
KépKép
mush589

Tudom, hogy lesz még ezer ilyen dolog, kisebb-nagyobb baleset, de ez volt az első és 100%-an az én hibámból, ezért bánt annyira... Na majd kiheverem.

Erika!
Zsófi a hordozójával állt függőlegesbe. Én is csak lestem...

Csajok!
Mi ez a kulcstartó dolog??? Picit le vagyok maradva.

Kép
Kép
lbernuska

Csak egy rövid mert hulla vagyok!

KINCSŐNEK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép

SUZY BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép

Zöldi: bocsi, mégsem kell. Apával átrágtuk a dolgot és erre jutottunk!!!

Enikő-Gabi: igen, ilyen van Mártonnak is!!!!

Gabi: irigy a Balcsiért!! Ti holnap Kristófoztok??? :wink: :lol:

Bernuska: nyugodj meg. A lényeg hogy nem lett semmi komoly baj!!!
Vendég

Mush!
Kincsőnek boldog névnapot! Jobbulást nektek!!!

Na megyek, elteszem magam holnapra. Kipihentnek kell lennem a ruhapróbára. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Cili, Bocika!
Köszönöm szépen a köszöntést,arik vagytok!!!!

Kép
susy75

Berni: A lényeg, hogy túl vagy rajta, nem lett baj, következő meg nem lesz... :D

Vera: Mi van???

Erika: Hogy tud előreborulni egy pihenőszékkel? Már nekem is nehéz úgy megdöntenem...

Tegnap volt dokibá kontrollon, Domi tökéletes, azt mondta, hogy szerinte kezdjem el a husit, csirke és pulyka cici. És hetente egyszer spenót vagy sóska, mert szerinte a bőre színéből következően picit vasszegény. Szerintetek az aventes poharakba lefagyaszthatom a husi adagokat?

Kép
mannababoca

en ma azon gondolkodtam, hogy ez kb 1 eve volt. Kép
a vege fele ez lett belole:
Kép
es annyira hihetetlen es csodalatos, hogy O bujkalt odabent:
Kép Kép

KépKép
KépKép
mush589

Suzy. boldog szulinapot!

boci.barni. koszi nektek is!

zoldi. irtam emult!

KépKép
KépKép
mush589

Susy! Boldog szülinapot!

Mush! Nagyon aranyos Kincső!

kulcstartóval kapcsolatban senki nem reagál?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sziasztok!

Jöttem visszaolvasni,csupán csak 5 oldal :lol:

KépKép
lyndee

Csajok a dvd-ért nem kell fizetni!ajándék. :wink:
Jó nagy vihar volt éjjel a két lurkóm végig a seggembe aludt,apának át kellett mennie a gyerekszobába... :cry: Írisz aludt mintha misem történne. :)
Tarját sütök ma krumplipürével.Most reggelizni megyek apa sütött rántottát.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kristófnak boldog névnapot! :D

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

kubu:én is Szolnoki vagyok!De sajnos ételfutárokban nem vagyok jártas!Sikreült a maminak intézni vmit?
Késő még kérni peg-et? :? én is csak postán :cry:

zöldi::te már ne fogyj tovább,nagyon vékony vagy! :D Annyira ügyes Hanna, és szép és és és......... :wink:

gaby:PÁPÁ,igaz holnap már jöttök vissza....... :roll:

boci:Nem semmi Marci cici produkció! :lol:

mush:gyógyulj meg mielőbb!!!!!!!!!!++++++++++++++++

Cili:kulcstartós ötlet király!

KépKép
lyndee

kubu:milyen nagy már Marci!És hogy áll :shock:

mush:mi sem húzzuk le a wct éjszaka :lol:

zöldi:most látom a bikinis hozzászólásodat.......szerintem nem igaz.én a képekből nem így látom

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Manna! Ez olyan pihenőszék ami hintaszék is, de én azt gondoltam úgy van kitalálva, hogy ilyen nem történhet. Tévedtem.

Musi! Egyébként ezt 3 éves korig ajánlják.

Enikő! Milán olyan nagy és Levente és annyit változott, olyan kisfiús lett. Nagyon aranyosak, ahogy együtt játszanak.
Kulcstartó: valaki mondta már, hogy a tali dátuma legyen rajta és arra is írták, hogy nem jó, mert nem mindenki lesz ott.
Valami olyan kéne, ami jelképezi, hogy ehez a topikhoz tartozunk.
A 2008. dec. nem jó, mert ugye sokan nem akkor szültek, de ha úgy lenne, hogy 2008. decemberi babanet topik?
A babakép nekem tetszik.

Berni! Cili találta ki, hogy kéne valami emléket kitalálni, amit mindenki kérhet aki szeretne. A kulcstartóig eljutottunk, csak nem tudjuk mi lenne rá a legjobb felirat.

Kép
Kép
Kép
erika26

cili:én kérek kulcstartót az tuti!esetleg képet tennél róla?arra gondoltam a gyerkőcök nevét is rá lehetne írni :roll:

solya:Szegény Oli!Remélem jobban vagytok :cry:

gaby:
[quote]L írta:eégett a vállam fáj...

kellett neked jó idő :lol:

vera:mi volt?

KépKép
lyndee

Kincsőnek Boldog Névnapot!

Suzy:Boldog szülinapot!

Fordulósoknak boldog 8.hót!

Kristóf babának Boldog Névnapot!

KépKép
lyndee

Suzy! Boldog szülinapot!
Most jelöltelek iwiwen, nem voltál még az ismerőseim között.

Kép
Kép
Kép
erika26

[quote]a írta:nyummal probalok ertekezni es szolok! nem veszi fel a telot jelen pillanatban.

Musi! Köszi neked is a köszöntést!
Szerintem 3-4-nél előbb nem indulunk, addig próbálj meg anyázni :)
Babakocsi, játékok, naptej, ...mit ígértem még? (Hálózsák, takarók? Rucikat majd jössz, és válogatunk együtt, ha megérkeztetek, jó? Utazóágy, kád, etetőszék, Lellére...mi még? )
Eszembe jutott, hogy a "gluténmentes bolt elköltözött a Lehelről a Váci, Dózsa sarok közelébe. Szólj, ha valami kell, beszerzem...vagy majd együtt...

Hanna új (1 forintos :) ) kenguruja:
Kép
Azért szupi, mert hátra is köthető, és így jobban bírják a rozzant csülkeim...éééés apát is körülérei :)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Hu de régen voltam itt... :shock: :shock: :shock:
Remélem mindenki jól van, anyuka, baba egyaránt!!!

Én is köszöntöm a névnaposokat, szülinaposokat, hófordulósokat!!! Cup-cupp nekik!!!

Mi jol vagyunk, Anettnak kibujt szinte egyszerre a lenti metszőfogak.Nyűgi volt, van ezerrel... :(

Itt van egy-két képecske rólunk:

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

[quote]a írta:molyan hatizsakfele? tudnal esetleg egy ilyet loni nekem! nagyon tetszik az otlet, hogy hatamon hordozzan a bebit, elol helyett.

Ittenre odaadom szívesen a hátihordozót, ha kéred!
Kép
Nem nagy az esély, hogy mégegy ilyen tudok lőni, de megpróbálom.

Hogy van a disznónáthád?

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?