Új privát üzeneted érkezett!

úgy tűnik megint meghírdették a társkereső rovatban (heves megyei napilapban - asszem) TÉVESEN a számom.
ő: ring-ring, jó napot
én: jónapot miben segíthetek
ő: bugó hangon, nem zavarok, mi van rajtad ?
én: a gyerek
zugó hang, telefon megszűnt

agyam, pedig már írtam is az újságnak h nézzék már meg mert ez állandóan kikészít

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jajj, Sarmi! Mondd, mennyivel lógok Jégkoriért! :oops: Bocs, hogy elfelejtettem.

Kép
zölddisznó

Jól van Kubu...ha neked holmi palacsinta fontosabb! :twisted: :lol:

...ja, DM babylove.

Kép
zölddisznó

ja musi mindig elfelejtem bocsi: igen külön alszunk, de amugy nálunk ez nem ront semmit (már tovább) a dolgokon, sőt, multkor is mikor bent aludtam vele pár napig mind2nknek rosszabb volt, én alig aludtam vmit (horgol, mocorog, füleltem a gyereket,apa reggel baromi korán kel és zajong, már nem tudtam visszaaludni miatta) meg apa se aludta ki magát mert mikor felsirt a gyerek és én átmentem-visszajöttem mindig felébredt. igy meg mind2en jókat alszunk. amugy is ő este korán lefexik (fél10) már összebujás ugyse lenne sőt még a kisvillanyt se olthatom fel mert kiakad h nem hagyom aludni tehát csak beosonok 11körül lefeküdni mellé. szal most igy jobb nekünk ez.

manna: neked is akartam irni, h este amikor itt ülök és irogatok akkor apa már lefeküdt.. szal nem apa helyett vagyok itt, addig kint vok vele a nappaliban (ő a barátok köztöt nézi :? -arról nem mond le :? de téleg nem birja, mert van h már azon bealszik... és ah irtam musinak fél10kor már ágyban van. én azután jövök ide ált.ban.

andy

Kép
andy30

Enikő! Itatás: Hanna már majdnem mindenből ki tudja nyerni a vizet, ...aztán jól kiköpi. :)

Kép
zölddisznó

Hannának boldog 8hót!

Enikő már akartam kérdezni h milyen kint lakni? Leventének nem hiányzik a város, barátok, ismerős helyek? és neked nem unalmas v vmi? bár gondolom nem, inkább nyugis lehet.

na menek lassan ébred sztem

andy

Kép
andy30

Enikő,
Hát nem igazán rakható fel, ugyanis nincs merev része, de végül is van két füle, talán akkor egy akasztóra. 300 Ft-os boltban vettem itt Erzsébeten.

Most hétvégén letesszük az ágyat a legalsó állásba, félelmetes, alig pár hete mentünk a középső szintre aztán már az sem jó.

Sarmi,
Csak ismételni tudom magam, helyes egy család vagytok. Menjen már az a postás, aztán irány a nagy víz !!! Jó pancsizást.

Andy,
Marcival zéró tömeg ezidáig, meg magam sem nagyon, talán azért mert anno munkahely és lakás nagyon messze volt egymástól (50 km egyirány) és akkortól lett az autó, aztán azóta meg én hiába szeretnék néha (talán pótolni ami kimaradt), apa félt minket, meg h most van az influenza stb. stb.

Zöldi,
Akkor álljak neki mosni ?
Palacsinta kárpótlás most a hét eleji történtekért. Párom nagyija (88 éves) már számolja a perceket ma délutánig h mikor is talizunk.

Andy,
Jövő héttől bariközt szünet lesz, akkor extra szabadidő apával !!!!!!!!!

Megyünk sétizni, fotóalbumot készíteni nagyinak, felmérni pedegg készleteket, fagyizni...
hátha megéhezik mire hazaérünk, aztán meg jól elfárad az evés utánra.....
csak remélni tudom

kubuspace

Tegnap esténk:

Tér-film-zene Wstend tetőkert kivetítőn mese, koncert, aztán Tanu (imádom) Közben Hanna aludt egy fél órát, majd kajált, szopizott, és lenyúlta a szomszéd srác sörét :)
Utána séta fél 11-ig, aztán egy kis éjjelnappalizás, ahol összeismerkedett egy komoly, 3 éves férfivel, aki szintén éjfélkor fekszik.
Hazaérvén egy nagy pancsi együtt, egy kis későesti híradó, és szopi közben elalvás. semmi nyüglődés, forgolódás... Hát fogok én erőlködni? Ha egyszer a lányom is ilyen mediterrán mostanság ;)
Aztán nyomta megint 9-ig. Jeeeeeee! És csak 3* szopizott (10 helyett).

Kép
zölddisznó

tévedtem. még alszik. már másfél órája:)hason nagyobbakat alszik.

kubu nálunk apa forditva: vinni kéne a gyereket tömegközl.re hadd szokja stb. én vok nálunk teapa h félek.

bariközt szünet hiába mert van helyette meccs :?

Kép
andy30

[quote]m írta:i lenne ha összegyűjtenénk a topikosok nevét és azt tennénk rá abc sorrenbe, a két oldalára, szóközök nélkül
apró lenne akár egy apró betűs újságcikk, de úgyis csak mi értenénk mi van rajta

Orsi! Ez azért gáz, mert ki számít topikosnak?

Kép
zölddisznó

Kubuci! Enyim is így kezdte! 2 hónapja, amikor elkezdett négykézlábazni :)
WC deettó!
Én örökbefogadom!!!

Kép
zölddisznó

Kubu! Fog miatt ne aggódj, ritka, de előfordul.

Kép
zölddisznó

Erika! Köszi a köszöntést!
Mászás: egy barátnőm kölke sem mászott, és rákérdeztem annó dévényesnél. Azt mondta, jó lenne ösztönözni rá, mert a tényleg fontos. Nem katasztrófa, ha nem teszi, de ha tudtok rá áldozni, érdemes megtanítani mászatni.

Kép
zölddisznó

Tegnap Hanna is felállt!

Kép
zölddisznó

Megnéztem magam bugyiban és melltartóban...nem veszek bikinit...de egyberészest sem...csadorban és a legnagyobb napszemüvegemben fogok fürdeni továbbra is alkonyatkor a nádas között.

Kép
zölddisznó

Hanna, boldog hófordulót Neked!!!

Máté úgy csinálja, hogy ha valami közeli dologért akar eljutni, akkor mászik, viszont ha távolabbi a cél akkor átvált kommandós kúszásba.
Nővérem egyik gyereke sem mászott, hanem nagyon hamar felálltak és hamar el is indultak(kb 10 hónaposak voltak). A legnagyobb 14 éves és végig kitűnű tanuló volt és imád olvasni. Úgyhogy annyira nem izgulok.

verzso

Lányok kell valakinek 400 Ft-os Pampers pelenka, illetve 200Ft-os pampers positörlő kupon? Corában és Rossmanban váltható be, e-mail-ben küldeném!

verzso

Hannának boldog hófordulót kívánok! Ti aztán jöttök mentek, tök jó!

KépKép
jurmine

Zöldi:És rémisztgeted így beöltözve az embereket? :lol:

KépKép
jurmine

Zöldi! Hanna okos lány! Miért nyelne le vizet bármiből is, amikor cicicsomagolásból megfelelő mennyiségű folyadékhoz jut! :lol:

Andi! Aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Igazából a hely jó, a környék csodálatos, csok olyan sok idegesség, bosszankodás van egyelőre mindennel, hogy nem jut időnk a csendre, nyugalomra és arra, hogy élvezzük. Még a hálóval kell valamit kitalálnom, mert nagyon rosszul alszom.
A gyerekek élvezik, Leventének nem igazán voltak ott olyan barátai, akik hiányoznának neki! Majd teszek képeket!

Kubu! Mi az ikeába egy polcrendszert vettünk, amibe majd dobozokkal tervezem a játék berakását. Tök jó textildobozokat láttam, amik zipzárral zárhatók.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Biztos simán felvehetnéd a bikinit!

Köszönjük a dicséreteket!

Sarmi: nem azt írtad, hogy barna a hajad?

KépKép
jurmine

[quote]B írta:iztos simán felvehetnéd a bikinit!

Zsörmi! Rosszul tudod :(

Hanna néni köszöni az öregedéséről való megemlékezéseket! :)

Enikő! Igazad van, tejimádó a lelkem.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

BOLDOG HÓFORDULÓT HANNÁNAK!!!!
Zöldi
:na én vettem most Babylove-os kölest a DM (!!!!) -ben :lol: :lol: Délután kipróbáljuk. Engem érdekelne a kenguru! Írj privit a részletekről!!!!!

Kubu: ez a gyerek haláli!!! Imádom!!!! :lol:

Erika: Gergő nagyon szép gyerek. Márton is kúszik, de még nem mászik. Ezerrel négykézlábazik, hintázik, de nem mászik. Én nem aggódom!!!!
Vendég

Jurmine: Vivike tündéri!!!

Ja és ilyen bio köles cuccot láttam a SPAR-ban is a bébikajás részlegnél, azt hiszem 800 valamennyiért!!!!
Vendég

Sziasztok!

K...a meleg van!!! :evil:

Trombi! Panka-udvarlós kép nagyon tuti!

Jurmine! Ha lánykád a fiúkra néz majd... Hú!!!

Erika! Gergőd nagyon szép. A hinta nálunk is nagy haver!

Kubu! Marci-alvás utánozhatatlan!És milyen ügyes!

Mush! Kicsi-Kincsőnek boldog névnapot! És mielőbbi gyógyulást!

Cili! Kulcstartó jó ötlet! A nevek szerintem is okozhatnak gondot, esetleg sértődést, úgyhogy szerintem ne kerüljenek rá!

Boldog 7 és 8 hónapot a babukáknak!!!

Én ma szabadnapos vagyok, de délelőtt bent voltam a munkahelyemen. Holnap és holnapután reggel 7-től 16-ig nyomom! :evil: Vasárnap Zalánt elviszik anyukámék, pénteken megyünk érte, aztán jövő szombaton irány a nyaralás!!!
Egy felvétel menő-manóról:
http://www.yv.hu/p=f4fac3181f6ace371f50dfec3cfacbb5

Megpróbálom elaltatni, ma még alig aludt. Igaz, az éjszakáink sokat javultak, ma reggel 5-kor kelt este 9-től.

Zöldi! Huni ma ivott folyadékot bőven, de eddig ő sem rajongott semmiért. De a cici az jöhet bármikor!

Kép
Kép
szeles4

Hello!!!!

Azt hiszem tényleg jobb lenne, ha nem a nevek szerepelnének rajta, hanem az eredeti felállás (Babanet, 2008. december).

Akkor aki kér a kulcstartóból nekem jelezze! Köszi!
Arra gondoltam, akinek lánya van pirosat kap, akinek fia kéket...

Mush: Kincsőnek boldog névnapot! Gyógyulj meg minél hamarabb!!!

Hát az én fiam úgy teper, alig lehet utolérni... :D :D :D

Pusztulat meleg van, mindenhol folyik a víz rólam, most fejeztem be a főzést, már csak a romeltakarítás van hátra... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
dcili81

sziasztok

solya-apa vagyok,orsi kért me h írjak nektek,mert ő most nemtud.kedd óta kórházban vannak Olivérrel.
Olivér elájult,most megfigyelik.
bocsánat ha betolakodtam
sziasztok

solya051020
Káld

Boci!
Részletek: 4000.- :) Postát állom!

Cili!
Kulcstartó: Háááát nem tom. A Babanet o.k., a dec. nekem nem tetszik. Tudom, ez a topik neve, de mégsem.

Huni a király!!!

Kép
zölddisznó

Zöldi akkor valami tipp?

Még olyat tudok elképzelni, hogy a másik oldalon a tali dátuma lenne...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dcili81 2009.07.24 14:11-kor.

Kép

Kép
dcili81

O, istenem! Köszönjük Oliapa, hogy jöttél, és írtál nekünk. Millió gyógypuszit küldünk (az épp nyaralók nevében is) a kismanónak és Solyaanyának! Reméljük, csak a hőségtől volt.

Kép
zölddisznó

...hát tipp az nincs, majd jönnek a többiek és jól kitalálják. :)

Kép
zölddisznó

Solya Olinak sok gyógypuszi!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Hanna kisasszony, Boooldog hófordulót.

kubuspace

Oh Solya és Oli hatalmas gyógyöleléseket küldünk Marcikámmal.
Várunk Benneteket gyorsan vissza.

kubuspace

Apa most telefonál és mondja h holnap csak el kellene menni pancsizni is, na ja, meg kell keresnem az úszóruhám (az a legnagyobb) és még a környezetet sem bántó fürdésre alkalmas ruhadarabom.
Szóval lépek én is, vár a silkepil meg úgy hallom egy pelenkát alma-málnával telenyomó kisember.

kubuspace

Solya és Oli! Mi is sok gyógypuszit küldünk, várunk vissza benneteket!!! Laura és Hunor

Kép
Kép
szeles4

Zöldi: kép???

Drága Oli, jobbulást!
Vendég

Solya-apa! Remélem nincs semmi Olival, kívánom, hogy minden rendben legyen. Köszönjük, hogy írtál, Olinak gyógypuszi!

Zöldi! Köszi, mondjuk pénzbe nem kerülne, csak a benzin, mert a doki néni korai fejlesztőbe küldene, nem dévényre és ez alapítványi.

Boci! Én csak azért aggódok, mert tudom, hogy fontos a mászás és ha így is elér bármit, akkor nincs ami ösztönözze.

Raknék fel videot róla, de nem tudom hogy kell. :oops: :cry:

Enikő! Nagyon szeret hintázni, csak a hintaállvány is még anyuéknál van, valahogy nem akar ideköltözni. :evil: :D
Bár közel laknak, de azért nem mindig jutunk le.

Kép
Kép
Kép
erika26

Ja bíróságtól kaptam levelet, végre elindul a végrehajtás, persze két év úszott, mert nem fogadták el, amit az ügyvédnő írt. Az nem rosszhiszeműség, hogy önként nem akar fizetni és az sem, hogy nem elérhető és nem tudjuk hol lakik. Na akkor mégis mit jelent a rosszhiszeműség? :twisted: Na mindegy.
Ügyvédnő is kapott egy levelet, hogy miért akarjuk Budaörsre a tárgyalást, mert persze az sem elég indok, hogy Cegléden, ahova tartoznak, az unokatestvére bírónőként dolgozik. :twisted:

Kép
Kép
Kép
erika26

Hanna boldog 8. hónapot!

Istenem de megy az idő!!!

Kép

Kép
dcili81

Solya: jobbulást nektek!

Erika: nekem Gyuszi volt olyan, hogy nem mászott, csak kúszott, egyetlen hátránya volt csak a dolognak, hogy amikor fogzott és ömlött a nyála és utána végigkúszott rajta mondjuk egy fehér bodyban- szóval ösztönözte az embert a napi többszöri felmosásra :lol: :lol: . Aztán ő mondjuk 7 hónaposan elindult, majd 1 éves kora körül rájött, hogy lehet mászni is.

Mush: Kincsőnek boldog névnapot, és jobbulást

Kubu: Marci nagyon aranyos és ügyes!

Sarmi: szépek vagytok, jó fürdést!

Zöldi Hannának boldog hófordulót. Az oké hogy a vizet kiköpi, de mit csinált a szomszéd srác sörével?[/b]

Kép

Kép

Kép
habe

[quote]Z írta:öldi Hannának boldog hófordulót. Az oké hogy a vizet kiköpi, de mit csinált a szomszéd srác sörével?[/b]

természetesen anyának lopta!

Kép
zölddisznó

Ma Kende iszonyatos hisztit rendezett. Én ép elugrottam WC-re, mikor jövök ki, Kinga röhögve újságolja, hogy Kende ki akart menni, és ő kinyitotta az ajtót. Kende meg szépen kimászott a teraszra egyenesen a kutyára vetette magát épp meg akarta kóstolni az ebet, amikor elválasztottam őket. És persze ez nem tetszett az úrfinak.
Ma a spenótot is a képembe köpte, pedig nagyrészt anyatejből volt. Nem tudom mikor lesz hajlandó főzeléket enni. Lehet hogy átveszi nővére példáját, akivel ugyanígy küzdöttem és kb. 11 hónapos volt, amikor etettem a csirkecicivel és zöldséggel, az asztalon meg ott gőzölgött a sült csülök és az én kis lánykám iszkiri kimászott az etetőszékből fel az asztalra és boldogan vetette rá magát a csülökre. Én meg mentem, és turmixoltam neki egy adagot- azt már ette.

Altatás: hát mi az első gyereknél sem jártunk lábujjhegyen, csináltuk a napi dolgokat, most meg már meg sem tudnánk tenni, mivel gyerekek egy szobában, de pl. Kende simán alszik, akármit is csinálnak mellette a nagyok.

Kép

Kép

Kép
habe

Habe! 7 hónaposan :shock: nem semmi. Na igen, minden nap fel kell mosni, de így is tiszta szösz a bodyja.

Kubu! Marci édes pofi! Olyan jó, hogy bárhol elalszik, nekem egyik fiú se volt ilyen.

Csajok! Akinek nem tetszik a nőies, vonzó, manöken testetek, az majd keres magának másik strandot! Ne legyetek má ilyen buták! Csinosak vagytok és kész!
Én sem érzem jól magam a bőrömben, de ha strandolni kéne menni, nem érdekel ki mit gondol. Főleg mikor látok fiatal lányokat, akiknek semmi okuk rá, hogy akkorák és büszkén mutogatják magukat. Na ilyenkor tök jól érzem magam. Csak azt nem értem őket miért nem zavarja.

Kép
Kép
Kép
erika26

Boci!
Pontosan ilyen, csak a mosástól fakóbb.
Kép Kép Kép
Nem találom saját Hannás fotókat.
Egyszer Musinak küldtem, hátha neki még megvannak.

Kép
zölddisznó

Az én vizitörpém :D
Kép Kép

Kép

Kép

Kép
habe

Vizitörp :)

Kép
zölddisznó

Apa ma itthon maradt!!! Juhééé!!!! Így olyan mintha nyaralnék... :D Tegnap este meg megnéztük az excsajom szelleme című amerikai maszlagot a barátnőmmel!

Kubu, Zöldi: Nagyon édesek a képek.

Cili: A kulcstartó jó ötlet, csak ki kellene találni valamit a hátára...még gondolkozom.

Ja.....és végre reggel beüzemelte az antennás a műholdat, a hálóban is lett egy tévé, így most bemegyek felrakom a lábam és bámulom az olasz tévét. jééééééééééééééé!

Kép
mannababoca

cili: én kérek kulcstartót,nincs jobb öteletem a neveknél, hiába dec atopik neve ha sokan nem akkor szültek.
a tali dátuma meg azért nem jó, hisz aki nem jön annak nem sokat fog jelenteni az aug 8.

zöldi: abbaól a szempontból lehetne a topikosok neve, hogy csak azok neve szerepelne rajta aki kért kulcstartót.
de amint látom ez lett vetve

kubu
: Marci nem csereszavatos, eddig volt szép világ:)

mush: nem nagyon megyek mostanság a gulliverbe a taliig biztos, hogy nem.

édes vizitörp, kutya megmászó:)

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote="verzso"]
írta:
verzso
Nálunk apa is néha pampog a net miatt, de csak akkor ha mond valami butaságot (szerintem :lol: ) a fiúkkal kapcsolatban és Én meg lehurrogom, na akkor szokta mondani, hogy persze ha Ti mondtok valamit azt biztosan megfogadom. :wink: :lol: :lol:

DETTÓ,apa szerint függő vagyok....én apa azt mondja bezzeg ah én mondom azt nem hiszed el, de ha ti akkor az már jó....
sőt neki 33 évesen sosem volt pihenőszéke bezzeg a kis csajnak,meg habtapi...persze mindezt viccesen és poénosan
ő az aki mindent megvesz egy szóra a lányának

KépKép

Kép
orsimorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?