Új privát üzeneted érkezett!

Szegény Emma! Hát, nem is tudom, Anuk, én mit tennék a helyedben... Remélem, hogy minél hamarabb meggyógyul a pocija, és megint sokat fog nevetni. De talán a meleg is kikészíti őt. Sokat gondolok ám Rátok. Gyönyörű ez az idézet a vonalzódon... :oops:

Manó, hát, már többször megállapítottuk, hogy ezek a védőnők fabatkát sem érnek. Úgysem hallgatunk rájuk, csak ha jónak látjuk. :wink:
Tabati, remélem, már jobban vagy lelkileg is, örülök, hogy a mellgyuszid már alakul. Vigyázz Magadra!

Nagyon szépek a babák lányok! :) Niki, Lili tényleg olyan a képen, mintha máris le akarná körözni az unokanővérét... és még az is lehet, hogy azon kívül, hogy unokatesók, még lehet, hogy a legjobb bnők is lesznek.

Heni

Kép
szheni
 
 


Sziasztok!

Ezt a dög meleget mi a barátnőmnél vészeltük át, nála kellemes jó idő volt. Holnap az ikrekhez megyünk :) Most bárhol jó, kivéve itthon, itt van a legmelegebb!

Én Nikit hiányolom, már napok óta nem írt...

Heni nekem a következő jött be: 1.) nem tudom hol alszik Benito, de pl. Áron napközben nem szeret a szobájában a csendben. A legjobban akkor érzi magát, ha a nappaliban val (babakocsiban), és ha egyedül vagyok, akkor bekapcsolom a rádiót, meg telefonálok, stb. Ezt élvezi, és így simán alszik. Ma pl. a barátnőmnél voltunk 4 óra után keltettem, hogy egyen, pedig végig beszélgettünk. Szóval lehet, hogy Benito sem szereti a csöndet...esetleg egy próbát megér.
2.) én Áront letettem, és ha sírt bementem hozzá megnyugtatni, de csak akkor vettem fel, ha nagyon sírt. Ez nálunk este ment. Ezzel az volt a cél, hogy érezze számíthat ránk, ha baj van. Mostanra ott tartunk, hogy este beviszem, adok neki puszikat, jó éjt kívánok és meg sem mukkan. Elalszik! :)

A gyümölcs most még szerintem is korai. Én legkorábban 4 hónapos korban gondoltam.

Amadea, én 3 gyereket szeretnék, de most még én sem vagyok rá felkészülve. Most ÁRon van és kész. De hál istennek ezt nem is kell most eldöntetni. Viszont ha ránézek - és gondolom Te is Nórira - azt gondolod, hogy ha jönne még 1 ilyen csoda, nem tennél azért hogy mégse szülessen meg.

Benta, én még azt hallottam az olvasással, hogy az a lényeg, hogy a megfelelő könyvet kapja a gyerek. Szerintem tökre elavult a kötelező olvasmány rendszer. Emlékszem a Kincskereső kisködmönt, már az öcsém (most 16) szinte szótárral olvasta, mert nem ismerte a szavakat belőle.
A másik öcsém - nem nagyon szeret olvasni - kapott tőlem karácsonyra egy könyvet. Tök sok időt szántam a kiválasztására, hogy megfelelő legyen (olyan vastagságú, amit el tudo olvasni, illetve őt érdeklő téma). 3 nap alatt kiolvasta, és utána megkapta az egész sorozatot, annyira bejött neki!
Én már most mesélek Áronnak - lehet, hogy még nem fogja fel, de én élvezem. Most éppen a mesboltot - talán azért mert ezt én nagyon szeretem, és az összese kívülről fújom! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi,
én is ezt írtam.

Benta

Kép
benta
 
 

 
 

Kész vagyok. Egész nap anyás volt a csaj, cipelhettem a seggét (két óra kivételével, mikor anyósom dajkálta). Azt hittem soha nem fog elaludni!!
Köszi az oltásos hozzászólásokat! Nagyjából én is ezeket fogom beadatni. :)

Heni: ez borzasztó… Miért nem küldöd el a sunyiba az anyóst?!

Mukkancs: Neked is nagyon szép (hajas) babád van!! :)

Benta: én is minden nap olvasok valamennyit, egyszerűen muszáj. Még ha csak pár oldalt is, akkor is kell, nagyon kikapcsol. Úgyhogy lehet, ez jó példa lesz Adél előtt. :wink:
Hihetetlen érdeklődő mindkét fiad! De az sem véletlen, hogy pont ezt a vonalzót választottam magamnak. :)

Anuk: sajnálom, hogy Emma is hasfájós lett! Remélem hamar túl lesztek ezen a nehéz időszakon és hogy használ a gyogyi amit kaptatok!

Noémi: én meg már Téged hiányoltalak. ;)
Nálunk is a nappaliban dekkol a csaj napközben, a saját ágyában egyszerűen nem bír aludni.
Nagyon irigyellek ezért az esti altatásért! Asszem nálunk egyelőre marad a segg- cipelés. Nem tudom mikor kezdjem el rászoktatni az egyedül alvásra. Ezt jól elizéltük Petivel, majd kínlódhatunk. :cry:
tökmag79
 
 


Pókhas :)

Kép
tökmag79
 
 


itttttttttttttt vagyoooooooooooooooook 8)

ma védőnéni: 5370 gr, 59 centi...megnőtt a nyuszifül...08.06.án oltások...jájáááájjjjjj, Rotát adja valaki, minket lebeszéltek? :roll:

bírjuk a meleget, bírjuk...lili si hajlandó vizet inni, eddig nagy ívben köpte ki, de szerintem rájött hogy jó az, ha nem is tejcsi...fincsi hideg...és oltja a szomjat...hál isten nem fáj a poca (Jana baby forralva)

voltunk dokkernál is: minden rendben altájékon...mindent szabad! mikor mondtam neki hogy "úúúgy" sokkal jobb mint ezelőtt, annyit mondott hogy "ja én csináltam, khm..." mondom nem a férjem volt :lol: erre a talpáig pirult :D olyan jót röhögtem rajta...
megdumáltuk hogy tesó olyan 4 év mulva lesz...és úgy hogy ne kelljen nagy pocakkal nyáron lenni :) szóval mint most :)

irt AZALIA-t, ismeri valaki? milyen?

óóó mennem kelllll, kiesett a cummedli

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok!

Niki!
Én tervezem beadatni a rotát, bár a dokinővél még nem beszéltem erről. Amúgy ez tényleg olyan betegség, hogy túlesik rajta és kész, csak nem szeretnék visszakerülni a gyermekkórházba 1 napra se....
Nóri is jana vizet kapott 2x, amikor anya vigyázott rá, nem lett semmi baja, most viszont kiköpi....

Tökmag!
De édes pufók baba a csajod! :D

Anuk!
Emmának gyors gyógyulást kívánok és sok gyógypuszit küldök a pocijára....

Nórival is kakigondok vannak...hétfő óta ma volt először egy kis kaki, az is csak tornáztatásra....ennyire jól hasznosítana? Különösebben nem nyűgös....

Tabati!
Örülök, hogy ha lassan is, de alakul a cicid....

KépKép
amadea
 
 


Mukkancs!
Édes a kispasid :wink: !!!

Magdi!
Igen, autóztunk Nórival szerdán, minden OK volt, aludt végig, csak egy csapat segédmunkás jól megtapsolt, amikor (én hülye miniszoknyában) behajoltam a kocsiba a hordozóért :oops: ....
Holnap is megyünk...gyógymasszőrhöz van időpontom, mert már nem állapot, hogy minden este annyira fáj a hátam, hogy hányok :( ...
Jövő héten csontkovács, lehet oda is vinnem kell....

KépKép
amadea
 
 


Sziasztok!
Niki, jót rötyögtem a dokis történeteden. Klassz, hogy ilyen a viszonyotok :D

Amadea, szereztél egy jó napot azoknak a munkásoknak :D

Noémi, nagyon klassz, hogy ilyen ügyesen szoktattátok Áront az alvásokhoz. Már igazi nagyfiú módjára alszik el. Én, bevallom, esténként, éjszakánként és amikor nyűgös napközben, akkor bizony kézben altatom el. Viszont ha hason alszik napközben, akkor csak elég letennem, picit megsimogatni a hátát és máris húzza a lóbőrt.

Anuk, jobbulást Emmának!

Kismanó, érezzétek nagyon jól magatokat!

Tökmag, nagyon édes Adél baba!

Heni, anyós tényleg tönkreteszi azt a nevelést, amit Ti nagy nehezen próbáltok szoktatni. Kiváncsi vagyok, meddig bírod majd szó nélkül.

Tegnap megjártuk a doktornénit. Gyerek gyönyörű, büszke voltam rá, mert egy hangja sem volt. Még akkor sem, amikor a torkát nézték. Viszont vissza kell fognunk egy kicsit a kajáltatását, mert 4900gr-ot mértek. Úgyhogy este óta fogyókúra van, amit egész jól visel. Azóta egyébként mintha nyugodtabb is lenne. Lehet, tényleg nem tett jót, hogy annyira tele volt a pocak. Azt mondta a védőnő és a doki is, hogy max. 90-100 gr legyen etetésenként. Lehet, ezek után még a tejem is jobban beindul.
Mi is beszéltünk az oltásokról. A rotára annyit mondott a védőnő, hogy végülis legrosszabb esetben infúzióval és egy kis kórházi tartózkodással jár, ha elkapja. Nyilván, ha ott lennénk a kórházban, már szidnám magam, hogy miért nem adattam be. Azért nem egy olcsó oltás. Persze amennyit már kifizettünk Zétiért, ahhoz képest ez már semmi lenne. Majd még megbeszéljük a férjemmel.
Alvással egész jól állunk, letettük este 9-kor és reggel 4-ig aludt. Kezdenek kimaradni etetések. Ma délelőtt is aludt 4 órát és most is alszik. Biztos meg lesz ennek is a böjtje :wink:

KépKép
süni76
 
 


Süni, fogyókúra? Szerintem ez egy nagy baromság! (már bocsi) Áron átlagos 3300 grammal született, és mostanra (ma 8 hetes) 6 kg-os. Ez jóval nagyobb súlygyarapodás, mint az átlagos. Többet is eszik - van amikor 180 grammot is bepuszil. De egy gyereket túletetni nem lehet, viszont ha éhes sírni fog. Én annyit adnék a helyedben amennyit kér. Le fog állni ez a súlygyarapodás is. Áron pl. ezen a héten már nem eszik olyan sokat. Szerintem 7-800 grammot, szóval úgy látszik "jóllakott".

Benta, amit írtál az olvasásról tényleg hasonló, csak nekem valahogy az maradt meg, hogy tőletek is ezt látja. Az öcsém sajnos nem...

Tökmag, Adél tündéri! :)

Amadea, de jó neked, hogy már miniszoknyát is felvehetsz! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Az esti lefekvéshez annyit tennék még hozzá, hogy nekünk is csak azóta ilyen jó, amióta "rituálésítottuk" az estét. 8-kor kezdődik: Beteszem a Cafe del Mar-t. Ezek elég hosszú számok: az elsőre megengedem a vizet, levetkőztetem Áront (kb. 5 perc) a 2. számra fürdünk (kb. 8-10 perc) utána öltözés.
Utána azonnal kaja, és a kaja után vállon böfi, aztán ágyikó.
Az egész kb. 1 óra, így 9-kor tesszük le Áront, és kb. 4 - 1/2 5 - 5 ig alszik. Ma is 5-ig aludt, szerintem már azért is, mert 4-kor most már sötét van. :)
Ellenben napközben egyre többet van fent. De már nyúl a játékok után, sőt ma már egyet a szájába is vett! :)
És ha bohóckodunk neki, határozottan ránk mosolyog! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Köszi a bókokat.:)
Ma is jó nehezen aludt el és már hallom, hogy gügyög. És már megint csuklik, szóval nem fog visszaaludni. :evil:

Amadea: azt olvastam, hogy egyre kevesebb lesz a kaki. Lehet, hogy Ti már beálltatok erre?

Süni: Adél is hihetetlen gyorsan hm… nő :P de azt mondta a doktor néni, hogy ez így van jól. Azért csodálkozott csak, mert Adél anyatejes, mást nem kap és mégis ennyit hízott. :)

Noémi: mennyi idő volt, amíg megszokta, hogy magától kell elaludnia?
Már nagyon várom, hogy tudatosan rám mosolyogjon a csaj! Viszont észrevettem, hogy múlt hét óta mintha kezdene megvilágosodni: egyre jobban érdeklik az arcok. Az első döbbenetnél hihetetlen édes volt, mikor rámcsodálkozott. Még szopizni is elfelejtett! :D

Jajj, már sír is… :(
Tudom hogy a pocija is fáj egy kicsit: hülye fejemmel meggylekvárt ettem és ez puffasztja biztos…
tökmag79
 
 


Tökmag, kb. 1,5 - 2 hét volt.
Igazából nem is számítottam arra, hogy az elalváson is segít ez a módszer. Nekem az nem tetszett, hogy szegénykém végig szenvedte a fürdetést. Ezért csináltam mindent úgy, ahogy a Suttogó írja. Azt írták, hogy a kisbabák a szokásaik rabjaai, és ezért tanácsos minden mindig ugyanúgy csinálni.
Amiben mi nagyon következetesek voltunk, hogy mindig bementünk megnyugtatni, de a kiságyból nem vettük ki csak ha nagyon sírt..de erre nem is volt sokszor alkalom. Szerintem inkább akkor is a meleg zavarta..

Ezek a mosolyok olyan édesek. Áron a napokban kezdte, hogy ránk mosolyog, sőt most már a játékait is észrevette. Ma reggel is mosolygott a zsiráfnak...bár az is lehet, hogy rajtam röhögött: próbáltam szoptatni, de csak nem kellett neki, majdnem elaludt - erre kidrült Viktor 1 órája megette. Én meg azt hittem most kelt, és azért nyöszörög mert éhes. Szegény szerintem tökre nem értette mi van most. :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi, köszönöm a tippeket, én is hasonlóan csinálom. Az tuti, hogy Beni sem szereti a csöndet, viszont nem szeret egyedül lenni. (Nem tudom, kitől örökölte... :)) Annyira, hogy amint lefekszem mellé, elalszik, de egyedül nem hajlandó. Viszont én is sokat mesélek neki, sokat énekelek, és néha olyan érzésem van, hogy mindjárt megszólal, annyira mondaná. Már egy ideje vigyorog a zenélő-forgóján lévő méhecskéknek, sőt, annyira szépen kiszúr magának egy-egy méhecskét, és a teljes körét végigkíséri. Amikor megáll, akkor meg magyaráz... :) Olyan édes, hogy csak!
Tökmag, nagyon édes Adél... :)

Heni

Kép
szheni
 
 


Noémi, azért ezt a fogyókúrát nem kell szó szerint érteni. A doktornéni leginkább azt kérte, hogy ha lehet, minél kevesebb tápszert adjak neki, ha már pótolni kell. Védőnő szerint hamarosan pótolnom se kell. Az igazság az, hogy én rontottam el, mert nem fejtem minden szoptatás után. Úgy éreztem, hogy mindent kiszívott és nincs rá szükség. Hát ezek szerint rosszul éreztem. Mindegy... Remélem a cicim ki fogja tudni elégíteni Zéti igényeit!
Egyszer mi is "félrekezeltük" Zétit :D Nagyon sírt. Gondoltam, nemrég evett, biztos nem éhes. A pelusa tiszta, biztos a hasa fáj. Hát, elkezdtük vasalni a textilpelusokat és raktuk a hasára, mire a férjem belenézett az etetési naplóba és közölte, hogy kaja idő van :D Nekem teljesen összefolynak az órák. Szegény gyerek mit gondolhatott rólunk :D Azért most már nagyjából megismerem a sírásait.

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok!
Remélem mindenki rendben van és a babák is.Nem olvastam még vissza maj este fele és lekicsinyitettem a képeket ugyhogy azokat is fel tudom rakni.Mi lenne ha szerveznénk egy baba-mama találkát?

Kép
kata840725
 
 


Suni!

Nagyon jol csinalod, es tok jo, hogy ilyen kitarto vagy. :D
Jo az is, hogy a dokineni igy all hozza.
Az tuti, hogy anyatejjel nem lehet elhizlalni es tuletetni egy babat.
Biztos, hogy be fog allni a cicid, mindig adj, ha keri! Nem baj, ha nem telik el X ora.
Lehet, hogy eltart 1-2 napig, es addig bizonytalan leszel, de a 3. napra beall minden.

Mi tegnap elvittuk oket a vidamparkba, Dani 5. szulinapja alkalmabol.
Hat az araktol lehet egy hatast dobni, de ugyis 1-2 evente megyunk csak. Lorka vegig mintababa volt, nem szolt semmit, ketszer szopizott es aludt.
Nekem meg iszonyu lelkiismeretfurdalasom lett. Kepzeljetek, kilogott a labszara a babakocsi arnyekabol es lekapta a nap. :( :(
Szinte pedig vegig az arnyekban tartottuk, csak amig attoltuk egyik helyrol a masikra, az is eleg volt.
Szerencsere eszrevettem, es onnantol betakargattam, ugy veszem eszre nem faj neki :(
Kenegetem a popsikenoccsel, remelem az jo ra, vegulis jo zsiros krem.
Ma viszont szinte egesz nap alszik.
Megejtettem az elso fejest holnapra. 4 orat aludt, es a 3. utan lefejtem 70 gr-ot, tobbet nem mertem. Majd megegyszer, ha beindul magatol osszehozok ennyit es az eleg is lesz egy etetesre.
Delelott kiprobaltuk, es elfogadta az Aventes uveget, Emma adta neki, hogy ne en legyek. :D

Lorka is annyira edesen beszelget, mosolyog, es egyre jobban reagal mindenre. Olyan jo nezni, hogy naprol-napra fejlodik.
Este kb negyed oraig neztem a kisagyban, ahogy edesen alszik. Imadom!

Agi

KépKép
lys
 
 


Íme friss képek! Kép
Kép
Kép

Kép
kata840725
 
 


Kata nagyon édes Dominik! Vicces, de én sem szoktam a hátulgombolós ruci felső gombját bekapcsolni - nehogy szorítsa :) Biztos nem, de inkább mégsem! :)

Süni, így már értem. Én fordítva szoktam lenni: azt gondolom van még tejem, elkezdek fejni és semmi..

Megyek, elkezdek készülődni: ma este moziba megyünk. Anyuék jönnek át ők fürdetik, etetik Áront.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok

Látom minden baba csodaszép :) és duci.

Emma úgy tűnik talán javulgat, de nem akarom elkiabálni.
Tudtam szerezni szélcsövet!!! Ma reggel fájdogált a hasa, meg feszített, gyorsan ki is próbáltuk, hát annyi kakát én életemben nem láttam, máskor egy nap alatt termelt ennyit, és rengeteg puki is kijött. Utána baromi elégedett volt magával.
Rod azt mondta, hogy adjunk neki többet enni, de 100 ml-nél simán kinyomja a cumit, hogy kösz elég volt.

Szerencsére már felismerem a sírásait és jelzéseit, így kicsit könnyebb. :D persze mindegyikhez van hangadás is.
- ököl tömés = éhes vagyok
- bal kéz rázás = tiszta pelust akarok
- lábfeszítés haskitolás = fáj a hasam
- morcos nézés, karok test mellett, lábak felhúzva = álmos vagyok, ne piszkálj
- kapálózás mindkét kézzel, lábrugdosás = játszani akarok a bigyóimmal, foglalkozz velem
- két kar széttárva az égnek = vegyél fel

pár kép 6 hetesek, de most lettek kimentve
Kép
Fürcsi előtti mérlegelés

Kép
Már így feltolom magam, és nézelődöm

Kép
Evés után édes a szundi, igaz indulni kéne :)

Kép
Egy félvigyor apának
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.25 17:22-kor.
Vendég
 


Na ezeket most sikerült lekapnom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kismosoly
Kép Nagymosoly

Kép
kata840725
 
 


Sziasztok!

Jó zsúfolt napunk volt: délelőtt egyik barátnőm jött megnézni Adélt a családjával, és délután is barátok voltak nálam. Jó hamar elment a nap! :)
De már megint küzdünk az elalvással. Most tettem le tíz perce és megint felébredt. :cry:
Sebaj, legalább az éjszakákat átalussza!

Noémi: ja, ezt én is betartom a Suttogóból- szigorúan nyolckor van pancsi ugyanarra a zenére és utána szopi, még ha nem is rég evett előtte. Bejött, mert mikor csúsztunk egyszer- kétszer, ő reklamált, hogy idő van. :P
Reggel magyaráztam neki valamit és olyan huncutul mosolygott, mintha értette volna mit karattyolok! :D
És én is elkezdtem felolvasni (A sün, akit meg lehet simogatni- szerintem mindenkinek megvan :D), 21 oldalig figyelt rám!
Hátulgombolós rugi: én nem szeretem, mert észrevettem, hogy megmaradt a nyoma Adél hátán. Azóta nem adom rá. Ja, és előtte kitágítottam a nyakát, pont azért mert én is féltem, hogy a legfelső gomb miatt szorulni fog. :)

Ági: jó lehetett a Vidámparkban! Ezer éve nem voltam. :)

Kata: nagyon édes a csávó! A második kép különösen tetszik. ;)

Anuk: nagyon szép baba Emma!! Zebrás rugi még nem ok rá?

Manóék nemsokára indulnak tengerpartra! De jó nekik! Remélem jó idejük lesz!
tökmag79
 
 


Sziasztok!

Kata!
Dominik nagyon cuki! :wink:

Anuk!
Emma nagyon édes és ahogy látom ügyes is! :wink: És nyugi, teljesen jó húsban van!

Tökmag!
Köszi a felvilágosítást kaki ügyben!

Csajok!
Ez az első hátfájásmentes estém!!! :D
És végre Nóri is este 9-től reggel 5-ig aludt. (De tudnám értékelni, ha ebből rendszert csinálna :D )

KépKép
amadea
 
 


Süni!
A védőnődnek teljesen igaza van, ami a rotavírust illeti...korábban én sem pártoltam, csak most nagyon nem szeretnék visszakerülni a kórházba, elég volt az a 10 nap...

KépKép
amadea
 
 


Amadea: hogy csináltad? Magától elmúlt a hátfájás? Szegényem, nagy nyomot hagyott bennetek a kórház... De totál megértelek: én is kivoltam, mikor Adélt össze- vissza szúrkálták és mi sem mehettünk haza a szokásos 3. napon! :(
Rota nálunk is lesz, azt mondja a doktor néni hogy elég csúnya dolgokat tud csinálni ez a baci. Ne érts félre, nem sajnálom a kislányomtól: de azért nagyon durva, hogy milyen ára van egy ilyen szurinak!
tökmag79
 
 


Tökmag!
Masszőrnél voltam és hetente kell járnom, mert tiszta csomó a hátam, ki kell masszírozni....de legalább használ....
Rotavakcina árát még nem is néztem :oops: , amúgy ez szerencsére nem szuri, szájon át adandó cseppek....
Gratula a 4 héthez! (Csak most láttam :oops: )

KépKép
amadea
 
 


Amadea: Ó, de rég nem voltam masszőrnél! Bár ilyen áron menne a fene, gondolom Te is inkább egy jó kis wellness formájában fogadtad volna el...
30e ft a Rota- és állítólag már olcsóbb is. Biztos akciós- leárazták! :D
Ja! Igazad van, szájon át adják! A doktor néni ezért is szokta csak 3 hónapos kor után beadni, mert azt mondta, hogy addig sokat buknak a babák és fél, hogy nem marad bennük.
4? Már 5! :wink: De köszönjük! Hja, rohan az idő! :)
tökmag79
 
 


Helló Lányok!

Anuk Emma nagyon édes! Kata, Dominikról nagyon jók a mosolygós képek! :)

Anuk nálunk is ez volt: bár én nem vettem még szélcsövet, és mikor kellett, akkor persze vasárnap este volt, de a lázmérőtől is vagy 10 percig jött a cucc Áron popsijából.
Az espumisant próbáltátok? Esetleg más tápszert?
Én eredetileg espumisant nem vettem, mert a védőnőm azt mondta, hatóanyagban megegyezik az infacollal, az meg nem különösöebben segített. De nekünk az espumisan bejött.
Meg most a 4. tápszer - lekopogom - úgy tűnik jó lesz (ez most a Bepa)

Tömag, szégyellem magam, de én a Sün történetét sem ismerem!! :(
Tegnap mozi előtt beugrottunk Viktorral a könyvesboltba - csak a gyerekkönyveket néztük meg. :) Már simán szarrá tudtuk volna vásárolni magunkat - pedig anyu eltette a könyveimet, szóval Áronnak már így is van 2 doboznyi mesekönyve! :)

Nekem a rotára azt mondták 2* 17 000 Ft. Én nem tudom mi tévő legyek: először akartam. Aztán a kórházban az egyik szobatársam egy 4 gyerekes anyuka volt, aki gyermekorvos is. Ő azt mondta ő nem adatja be, mert egyébként sem véd a rota mindegyik típusa ellen, és hogy szerinte nem jó feleslegesen túloltani a gyerekeket...de Áron 1 évesen bölcsibe megy. És nem szeretném én sem őt kitenni....a mi drnőnk ajánlja...
Ezt a cseppeket én sem értem: ÁRon van hogy 1 óra múlva bukik. Az baromira bosszantana engem is, hogy ha megvesszük, és ő véletlenül kiköpi. Nem lehet beletenni a kötelező oltásba?

Tegnap moziban voltunk: herry potter. Nekünk nem tetszett a film, de a lényeg, hogy megvolt az első kettesben töltött estén ÁRon születése óta. Persze rohantunk haza, már alig vártuk hogy lássuk a mi kicsikénket! :)
Anyu azt mondja sirdogált kicsit mikor elmentünk. Igaz már álmos is volt, de valahogy úgy meghatódtam, hogy hiányzunk már neki.
Utána már tök jól elvoltak, csak a vacsival volt gond. Folyamatosan kiköpte, és csak 50-et evett. Végül is így is 4-kor kelt.

Viszont most már 7 óta nyöszörgött. 1/2 8 -ig dugdostam a cumit, állandóan kiköpte. A szeme csukva volt. Na 1/2 8-kor gondoltam felkelek, csinálok egy kávét, és etetek....erre azóta alszik egy hang nélkül! (lehet, hogy csak apával akart kettesben maradni?!)

Mi ma megyünk anyóshoz! Szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


noémi nekem ugyanezt mondta a védőnőm...hogy túl sok vállfaja van...neki volt már olyan babaója is akinek badták, és 2 hónap múlva elkapta...én nem tudom mi legyen... :roll:

na hozok pár képet, csak le kell kicsiinyiteni...

Kép
Kép
mniki84
 
 


tudjátok mit, így egyszerűbb :) aki kiváncsi megnézi :D
http://picasaweb.google.hu/niki.marczal ... soHonapja#

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok!
Erre a nyakpárnára licitáltam 950ft-ért.Szerintetek megéri? Kép

Kép
kata840725
 
 


Ez a pléd 650ft. Kép

Kép
kata840725
 
 


kataaaa boldog szülinapot tegnapra!!!!!!!!!

Kép
Kép
mniki84
 
 


Kööööööööööööössssssssssssssziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Niki!!!!!!!!!

Kép
kata840725
 
 


Sziasztok!

Ma anyósomnál voltunk, megnéztük a F1-et, közben kómázott egyet Adél anyósom vállán, nagyon édes volt. :)

Noémi: elfelejtettem megköszönni a lecsós receptet!!! Köszönöm! :)
Majd jóga után (hahá, jövőhét!!) felugrasz és megnézed a Sünös könyvet, tuti hogy rá fogsz ismerni! :D
Mi már pár éve vettünk egy- két mesekönyvet (Benedek Elek pl.), pedig mi is tele vagyunk. :wink:
Fogalmam sincs, hogy bele lehet- e tenni a Rotát a többi közé… Megkérdezem majd a doktornőt, holnap beszélek vele amúgy is, pont az oltások miatt.
Én nagy HP fun vagyok, de csak könyvben (már kb. 8-szor kiolvasam…), filmben egyszerűen nem bírom elviselni, annyira más! De a közös estéért irigyellek. :)

Kata: nem vagyok tisztában a nyakpánt- árakkal, de nagyon édes és elég jó árnak tűnik.

Niki: végignéztem a képeket, nagyon jóóóók! Különösen tetszenek a cumis és csinirucis képek!
Láttam, hogy FisherPrice kádatok van, Nektek bevált? Nekünk is van, de nem használjuk, vettünk egy simát…
tökmag79
 
 


Sziasztok!

Ugy telnek a hetek, hogy csuda - a babàink meg nönek, nönek...pénteken meglàtogattuk a baràtnöm egyhetes bébijét, az én kisfiam meg màr olyan nagynak tünt mellette...mint egy nagyteso :) :) Mérni nem mérjük, mig van jo kis tokàja és nyugodt, addig nem aggodom - a mérlegünkröl a multkor lebillentettük, igy azota félünk ràtenni :oops:
Igazàbol azt sem tudom, mennyit eszik mostanàban, mert egyre többször szopizik és nem kér tàpit hozzà. Ennek nagyon örülök, màr csak egy szàmlàlo kéne a cicimre, ami méri az àtfolyo tej mennyiségét...

A suttogo nekem nincs meg, de igy, hogy irjatok az altatàsi modszereteket, mi is kiprobaljuk. A magàtol elalvàssal eddig se volt gond, es ejjel sem sir, viszont tartja a 3 orankenti kajaidot, ugyanugy, mint nappal. Csak àmulok, hogy csinàljàtok, hogy olyan sokat alszik a bébitek??? és mit csinàltok addig a cicivel, lefejitek? Nekem a bal cicim rendetlenkedik, miota, eloszor begyulladt, nem merem sokàig ugyhagyni.

most pl. egy ora szopi, felora nyöszörgés, egyora alvàs, és màris jelentkezik az adagjàért. megyek is, mert sir-ri..
preta
 
 


Sziasztok!

Preta,
nagyon jól csinálod, és ne aggódj, más baba is felkel éjjel enni,, pl. az enyém. Ritkán bírja ki a 4 órát éjjel, nappal meg ugyan azt csináljuk, mint ti! Majd eljön a mi időnk is, mikor aludni fogunk!

Tökmag,
a Sün, akit meg lehetett simogatni? Imádom! Meg a vidám meséket is!

Manóék remélem remekül nyaralnak!

Szép hétfőt, mi ma megyünk UH-ra meg csípő-szűrésre.

Benta

Kép
benta
 
 


Harry Pottert
eszem ágában sem volt elolvasni, de a fiam elkezdte, és mivel nagyon bejött neki, és is elolvastam, hogy meg tudjuk beszélni. Első és második osztály közötti nyári szünetben 2 hónap alatt olvasta el mind a 7 részt :roll: Ja igen, és azért kezdte el, mert mondtam, a filmet csak akkor nézheti meg, ha előtte elolvassa a könyvet. Aztán a filmre már nem is volt igénye, szerencsére.[/img]

Kép
benta
 
 


Sziasztok!

Benta!

A Sun es a vidam mesek nalunk is slager. Ami meg a leginkabb bejon, az Bartos Erika konyvei.

Aki nem ismeri, mindenkeppen nezzetek utana, az Alexandra adja ki.
Van egy sorozat : Bogyo es Baboca
A masik medig Anna, Peti es Gergo. Sajat gyerekeirol irt apro torteneteket a mindennapi eletbol, apro konfliktusokrol, szuper kifejezo rajzokkal. A gyerekek imadjak.
Az Alexandra sikerlistajan is rajta van, ezekbol fogy a legtobb.

Tokmag!

Harry Pottert en is nagyon szeretem. Ki sem tudtam varni, mig itt megjelenik, elolvastam mindet franciaul. A fele csalad ott el, igy mindig volt valaki, aki beszerzi. :D

Csajok!

A rotat mi elkaptuk, vagy valami hasonlot, azert irom, mert igy nem olyan misztikus, tenyleg elofordul, hogy egy baba korhazba kerul infuziora.
Dani 5 honapos volt. Anyukamtol kaptam el en, o pedig tolem, karacsonykor...
Olyan beteg eletemben nem voltam. Nyilvan ritka, hogy ilyen durvan jon ki valakin, de en kifogtam.
Dani akkor csak anyatejes volt, mentunk a Bethesdaba, minden kijott belole. Csak hanyt, hasmenese nem volt, szerencsere, mert akkor a Laszlo fertozo osztalyara kuldtek volna minket. Szornyu 3 nap volt. Egy szeken aludtam az agya mellett. Eloszor a gyengesegtol nem volt tejem, aztan meg azert, mert o nem evett.
Raadasul beraktak egy szobaba leguti beteg gyerekekkel, mert telthaz volt, igy a legyengult immunrendszerere elkapott vmit, es majdnem tudogyulladas lett a vege. Az infuziot egyszer melle szurtak, es a kis fejeben a szovetek koze ment a viz. :(
Otthon meg egy het kellett, hogy kitarto munkaval visszajojjon a tej, aztan lassan rendbejottunk.
Ezt a szep kis teliszunetet senkinek sem kivanom.

Azert ez extrem eset, es nem hiszem, hogy ujbol megesne velunk.
Nem is biztos, hogy rota volt, ez a szo akkor nem hangzott el, csak utolag gondolom. Szerintem nem fogom beadatni az oltast, igy is annyi mindent kapnak mar ilyen kicsin. Ma megyunk a 2 hos oltasra, majd azert megbeszelem a dokival.
Pusz,
Agi

KépKép
lys
 
 


szíjjasztok!

van net az anyukám jóvoltából. laptop meg nekem :lol:

Dominik meg Emma csudiszépek.
Lilient ezután sasolom meg, de megelőlegezem neki is a tündibündi kiscsaj titulust, bíttos nem hazardírozott a kijelentés.

Rotát a tavalyelőttiek fórumja kapcsán úgy tudom csak szájon át lehet adni, őket is a visszabukás parája foglalkoztatta.

Szombaton apa ömlő esőben csinálta meg a gulyást, de másnap annyi dícséretet kapott, hogy aszonta: megérte.
Grétikém már 2x hasraesett a víz szélén, de a kis vizimanómnak ez nem szegte a kedvét.
itt 7ágra süt a nap, szerencsére a napsütés mellé a tenger felőli szélfújás is benne van a kemping idénre qrvára megemelt tarifájában.
apa sajna holnap hiányozni fog, ma este hazavonatozik, mett rengetegen várják az árut amit most hozott. szerda reggel indulnak komáink, velük fog visszajönni.
sajna szerda este óta ismét bújócskázik a tejecske, de hát a csütörtöki nap volt nagyon necces, mikor anya is meg sofőr is kellett legyek egész nap. de hazaértünk az anyukámmal meg az összes gyerekemmel.
és Grétikém olyan aranyosan mondja, hogy Géza baba, hogy bármelyik percben megzabálnám.

na léptem, míg csönd van, addig cudar sok tennivalómból valamit véghez is kéne vinni.

pusszantás nektek.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Amióta Bogi megszületett, én elfelejtettem a netet :) Vagy ha leültem mégis kicsit a gép elé, a Babanetig már nem jutottam el :(
Szóval a hiányosságaimat nézzétek el légyszi!
Babák, akiknek a képei ezen az oldalon vannak, tüneményesek.

Kicsi Bogim tündéri, szépen fejlődik és két dolog érdekli a legjobban a világon: az én cickóim és az apukája. Akkorákat vigyorog rá - de csak rá - hogy az hihetetlen :) 1 kg-t hízott, amióta itthon vagyunk, 4480 g-mal született, 4240-nel jöttünk haza június 28-án és tegnap este tök pucéran, éhgyomorral volt 5260. :):):)
Szeret kajálni, de ez nem csak a súlyán, hanem a pelenkahasználaton is meglátszik. Hihetetlen mennyiségű fogy. És kedvenc tevékenysége kicsi lányomnak, h ameddig éppen kibontva van, addig még nyomat egy löketet, ami általában olyan erővel távozik belőle, h engem rajtam folyik végig. Volt, h olyan szaros voltam, h semmihez nem tudtam nyúlni, csak kiabáltam, h jöjjön vki lepucolni minket, mielőtt még vmit összekenünk :)

Nekem két hétbe telt, amíg helyrejöttem teljesen a császár után, az első hét itthon még vacak volt. De azóta már minden happy, hatalmasakat sétálunk, biciklizek, futok is (ha nagyon muszáj), Biust is fel bírom emelni. Mondjuk mondta a dokim, h a második csaszi rosszabb (meg mindegyik egyre inkább).

És képzeljétek: voltunk Pécsen. Bogi csúcs volt, indulás előtt kapott enni, elindultunk, aludt, aludt... félúton megálltunk, a hátsó ülésen a kocsiban megszoptattam, újra bealudt és felébredt a dédimama és -papa karjaiban :) Ők akkor látták először, a többiek mind eljöttek azért hozzánk az első hetekben.

Sajnos kellemetlenség is akadt, férjem munkahelye megszűnik, legalábbis az itteni iroda, úgyhogy most próbálkozunk ezerrel találni vmi jót, vagy legalábbis a legjobban kijönni ebből a szituból, de hát nem könnyű.

Most már megyek, mert már jár az agyam, h miket kéne megcsinálni, amíg még alszik a kiscsaj.
Sziasztok!

Kép
Kép
mimmi
 
 


Sziasztok!

Petra, nálunk is volt egy időszak, amikor Áron éjjel is ilyen gyakran kelt. A könyv azt írta, hogy azért mert nappal nem eszik eleget. Hát próbálkoztam többet adni neki, de ami bejött, hogy este lefekvés előtt megetettem 2 óránként (tehát az utolsó 6 órában 3x evett). Így egy kicsit tovább aludt.
Aztán utána egyszer csak észre vettem, hogy mindig ugyan akkor kel. Az egyik könyvben olvastam, hogy sokszor csak megszokásból kelnek, nem is éhesek. Gondoltam egy próbát megér. Mikor nyöszörögni kezdett beraktam a cumit. Tudtam, ha éhes, kiköpi, és újra sír. De nem tovább aludt. És így kb. 1,5 hét alatt magától kialakult, hogy átaludja az éjszakát. Először 1/2 4 - 4-ig bírta, most már 1/2 5 - 5-ig, de a rekord 1/2 6 volt.

Képzeljétek a fiam "jóllakott" Múlt héten csak 230 grammot hízott. És nem is eszik annyit, amennyit a súlya alapján kéne. De hízik, szaros pelus is van, legalább napi 1, pisis is, szóval minden oké! (így legalább van esélyem, hogy nem kell még 1 nyári kollekciót vennem, mert a 62-es kitart szeptemberig :))

Niki, Lilien nagyon édes! Tetszett nagyon a képaláírások! :)
A felfedeztem a körforgót c. képen látom, hogy az ágya fölött a neve van, tök jó betűkből. Az honnan van? Azt is apa ügyködte? Lefotózod?

Nálunk a hétvége jól telt, Apa itthon volt, jól éreztük magunkat!
Sajnos a lakás csere egyenlőre nem jött össze, de már nem is bánkódom miatta. Helyette új bútort nézek a nappaliba. :)

Benta, nem is baj, hogy nem nézte meg a fiad. Szerintem a HP filmen nem gyereknek való.

Megyek, lejárt a mosás! Ma nagyon takarítós kedvem van. Amolyan fészekrakós...:)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


noémi, ezek hungarocell betük, egy festékboltban vettük én meg temparával lefestettem :) aszszem 100ft/db volt

csajok mi ttudok csinálni hogy 6-9ig ne legyen nyügi... :?

Kép
Kép
mniki84
 
 


noémi, ezek hungarocell betük, egy festékboltban vettük én meg temparával lefestettem :) aszszem 100ft/db volt

csajok mi ttudok csinálni hogy 6-9ig ne legyen nyügi... :?

Kép
Kép
mniki84
 
 


aha, akkor majd utána nézek. nagyon tetszettek! Köszi!

Hát...nálam úgy megy, hogy kb. 6-kor kel, utána kajcsi, és indul a szórakoztatás 8-ig (utána fürdés, kaja, lefekvés, az pont 1 óra)
A szórakoztatás...minden ami eszembe jut: mesélek, zenét hallgatunk, mosolygok, grimaszolok. Ma pl. egy rumbatök szerű játékot ráztam - ez tetszett neki, mosolygott. Felváltva van a játszószőnyegen, pihiszékben, de így is 1 óra után nyűgi, altatni meg már nem akarom, az éjszaka miatt, meg egyébként is kelteni kéne. íilyenkor kézben van...de sehogysem jó.
De szerintem ez is már csak 1-2 hónap, utána már sokkal több mindent tudunk majd játszani!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Nemtom mi volt ma: az egész napot átaludta Adél! Este is egy gyors szopi volt és beájult. Remélem azért aludni fog az éjjel, mert a mostani éjszakánk elég szar volt.

Preta: dobhatnál Te is pár képet a csávóról. :)
Fejés: képzeld, valami miatt nem tudok fejni! Eddig tök jó volt ez a ketyere (Avent), most meg mintha nem szívna. :(

Benta: a Vidám mesék nincs meg, ez nagy szívfájdalmam volt gyerekkoromban. De én most meg fogom venni Adélnak.
A Sünös könyvben nagyon tetszenek az állatnevek: Dobdob az orrszarvú, Trikó a zebra, Balegyenes az oroszlán, stb. :D
Hát ez nagy ötlet! Elmeséltem barátnőmnek, hogy vetted rá kisfiad, hogy olvassa el a HP- t, azt mondta hogy ő is így fogja csinálni!
Mi volt UH- on?

Ági: Anna, Peti és Gergő barátnőm kisfiának nagy kedvence. :)
Én egyszerre kaptam meg páromtól az első öt HP-t: amíg ki nem olvastam, nem lehetett hozzám szólni. :D
Ez szörnyen hangzik!!!! Remélem nem kapjuk el ezt a vírust, te jó ég!

Manó: de jó, hogy bejelentkeztél! Nagyon jó lehet most nektek! Csinálj nekünk jó sok fotót!!!!

Mimmi: sajnálom, hogy pont most kell férjednek munkahelyet váltania, remélem hamar sikerül találni egy jobbat!

Niki: én is felolvasok Adélnak (múltkor 21. oldalig sikerült jutnom!), és mi úgy szoktunk játszani, hogy hirtelen megpuszilom valamilyét, utána az orromat dörzsölöm a kis hasához- ez nagyon tetszik neki. Vagy „megeszem” a mancsait. :) Ezzel is elvagyunk úgy ... negyed órát… :D
És körbehurcolom a lakásban, mert egyelőre csak a szobáját és a nappalit ismeri jól. :)
tökmag79
 
 


Sziasztok!

még csak a 201-ik oldalig olvastam vissza...
Moncsy: nagyon megható Benekdek baba születéstörténete, egyszerűen fantasztikus! Micsoda történet...

Tökmag: jezsuiták katolikusok, egy szerzetesrend. Tényleg velük próbálj beszélni, hátha. Azért jobb esetben nem az kellene, hogy számítson az egyházaknál, hogy nőjön a statisztika, hanem, hogy aki ott van, komolyan gondolja...

Én is egyetértek Kissmanóval, hogy egy gyerek nem gyerek. Bár elfogult vagyok, mert nekem soha nem lett testvérem, és mindig szerettem volna. Meg vagyok győződve róla, hogy a szülők akkor tesznek legjobbat a gyerekkel, ha testvért adnak neki. Persze nem akarok bántani senkit, ez csak az én véleményem, és mint írtam, én elfogult vagyok. Nem lettem szociűlisan hátrányosabb, és talán önzőbb sem azért, mert egyke vagyok, de mégis nagyon-nagyon hiányyzik még most is. És elég olyan praktikus dolgokra is gondolni, hogy anyukméktól 400 km választ el, és egyedül csak nekem kell majd velük törődni, csak rám számíthatnak majd- és ugye nem biztos, hogy mindig ott tudok majd lenni, bármennyire is szeretnék... Persze akinek nem lehet több babó, mint pl Anuknak, azt teljesen megértem. Na, de hagyjuk is, nehogy valaki magára vegye, pedig nem úgy szánom.

Kiütés: nekünk is votl a héten a melegtől 2 napig is. Estéte mindig elhalványodott.

A nyaralás nagyon jól sikerült, Borcsa is jól viselte, semmi gond nem votl vele. Egytől kettőig-háromig délután bent voltam vele a házban, de egyébként a szabadban voltunk, mindig jól elvolt. Szopi is volt mindig, de napközben 2x nem fejtem. Nekem nem lett ettől kevesebb szerintem. Viszont sajnos attól igen, hogy még mindig gond van az elektromos mellszívóval. Após bütykölt rajta vmit, akkor jó volt, de megint elromlott, a kapcsolójával lehet vmi. Ma István elviszi szervízbe, ha nem megy, akkor veszek másikat. Bár így is bőven elég a tejcsi, de azért érzek némi lassú csökkenést.
Volt a fesztiválon egy csaj, állandóan hordozókendővel vitte a babáját, megtanított egy annyira kényelmes, egyszerű, gyors kendőkötési formát! Nagyon jól bevált! Kár hogy leírni nem lehet egyértelműen, mert megtanítanám szívesen...

Mensi: na, nekem megjött múlt héten. Így egyáltalán nem mehettem bele a Duna holtágba, még derékig sem :( Kevés vér volt csak, és hamar elmúlt, nem is fájt.

Ma kapta Borcsa a DiPerTe-t és a pneumococcust, eléggé sírt, de most bealud. Mindjárt fel is ébresztem enni. Remélem, lázas nem lesz. Tegnap pedig a kórházban voltunk kontrollvérvételen. A fertőzés már elmúlt, és a vasértékei is jobbak, bár még mindig vérszegény.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Még azt akartam írni, hogy nagyon csodállak Benneteket, sokgyerekeseket, most Lys kapcsán jutott eszembe! Fantasztikus ez a jó időbeosztás, én ezzel mindig is kínlódtam, és most sem megy jól. Örülök, hogy nem ikrek születtek, és kicsit félek, hogy mi lesz, ha itt lesz a köv. baba, mert mi ugye kb 7 hónap múlva szeretnénk megpróbálni a következőt. Hogy mit fogok csinálni, amikor semmire sincs időm- tuti rosszul szervezek mindent. Mert ráadásul kezdő háziasszony is vagyok ugye. Most lesz egy éves házassági évfordulónk, de amíg Ausztriában laktunk, csak egy kis lyuk volt, amiben éltünk, és azért ott máshogy volt minden. De itt annyi feladat van. Ugye valahogy ügyesedtetek Ti is? Ráadásul nekem itt van megint ez a hülye vérszegénység, egy hete megint kapok vasat, így már annyira nagyon nem vagyok erőtlen, de mégmindig nagyon rossz, vannak olyan napok, amikor állandóan álmos vagyok, és mindenben nagyon elfáradok... Ja, és István megint látott pár ősz hajszálat a fejemen :cry:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Csillag: persze, igazad van, de mi sem "csak úgy" akarjuk megkereszteltetni Adélt, mert ez egy szép hagyomány... Nem azt mondom, hogy hitbuzgó emberek vagyunk és minden vasárnap misére járunk, de ne is erről szóljon a hit mert azt viszont képmutatásnak tartom hogy valaki mindig ott dekkol, közben meg szar életet él. Én szeretem a vallásomat, csak az intézményi rendszerét nem tudom elfogadni, egyáltalán nem szimpatikus.
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok!
Testvér: mi is szinte csak hugommal számíthatunk egymásra, nagyon szeretem őt! De biztos mindenkinek megvan az alapos indoka arra, hogy miért nem vállal mégegy babát, nem lehet és nem is szabad ítélkezni (tudom, hogy nem annak szántad :) )
Barátnőm is egyke, ők három babát terveznek. ;)

Noémi: nem tudom letölteni a jóga órarendet! Lehet, hogy teljesen más most így nyáron a szabadságok miatt... Megnéznéd?
Jövőhéten akkor megyünk? :)
tökmag79
 
 


Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak nem nagyon jutok gépközelbe!

Csillag!
Én is pont úgy vagyok, ahogy te! Állandóan álmos vagyok :? és semmire sincs időm....

Vettünk Nórinak egy rezgő pihiszéket, mert már nem bírom egész nap cipelni a popsiját (5kg-os a drágám, nekem meg ugye fáj a hátam), na tegnap végre mostam, 3 adagot, 2 géppel reggel 9-től délután 4-ig....kicsit gáz vagyok :oops: ...
Ma reggel anyukám vigyázott Nórira: 2 óra alatt: megfőzött, elmosogatott, puccba tette a konyhát és a babszobát és mosott egy adag ruhát, ja és közben vigasztalta Nórit, mert hisztiske volt....

Oltás:én alapjában véve szkeptikus vagyok a vírusellenes vakcinákkal, a vírusok nagyon gyorsan változnak (lsd. influenza), viszont én ettől a rotától félek, mint a tűztől (vagyis inkább attól, hogy megint kórház lesz a vége és itt a gyerekfertőzön nincs anyukás szoba), szóval Nóri megkapja majd...Az ára tényleg kicsit húzós- főleg így autóvásárlás után- de majd kispórolom valahogy...

KépKép
amadea
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?