Új privát üzeneted érkezett!

Tapi gyorsan megrendeltem a szert, úgyhogy tudják egyszerre postázni, nem kell kétszer fizetni érte. :lol: Már nagyon várom hogy megérkezzenek doki szerint úgy fogom érezni magam mint akit kicseréltek. Kíváncsi leszek. :wink:

Bea, végre, akkor legalább kezdhetsz. :lol:
vayacon
 
 


Zsó, vagy esetleg még aki ért hozzá, egy kérdés: ugye most csinálom az ovulációs teszteket és tegnap meg ma is halvány volt a második csík. Azt írják hogy ilyenkor még ez negatív, de ez hogy szokott lenni, akkor várható hogy nemsoká pozitív lesz vagy ez semmit nem jelent? (nyákom csak két nappal előtte meg az előtt egy nappal volt, tegnap már nem)
vayacon
 
 


Vayacon,
még soha nem használtam ilyen tesztet,most fogok először.Az is lehet,hogy erősödni fog a csík,de nem lehet,hogy későn kezdted és lemaradtál róla?Jaj,nem akarlak ám összezavarni,olyasmiről fecsegek,amiről semmi tapasztalatom nincs :oops:
Vendég
 

 
 

Zsó bocsi tényleg azt írtad hogy most fogod kezdeni. Hát nem tudom holnap is csinálok majd aztán meglátjuk. Bár szerintem nem kezdtem későn mert attól fogva csinálom hogy megjelent a nyák.
vayacon
 
 


Vayacon
Én is ovuteszteltem elég sokat. Nekem pl. sohasem volt olyan erős a tesztcsík, mint a kontrollcsík. Úgyhogy erre nem lehet adni. Van akinél ez bejön. Ha már halványodik, akkor a legerősebb színű napot vedd pozitívnak. Amúgy szerintem a nyák megbízhatóbb, főleg, ha utána 1-2 napon belül felmegy a hő. Akkor tuti volt pé.

Bea
Drukk holnapra!

Kitartást mindenkinek! Sok sikert!
Puszi!

Kép
p__lilla
 
 


Hű,Lilla,igencsak finisben vagy!Neked is kitartást,mindjárt itt a baba! :wink:

Én is nagy nyák-hívő vagyok és kíváncsi is vagyok,mire megyek majd az ovu-teszttel 8)
Vendég
 


Szia Lilla! :) Hogy vagytok?Bírod ezt a meleget?
horváth beáta
 
 


Hali lányok!

Bea,
akkor hajrá fagyi babák!! :wink:

Vayacon,
én már jó sokszor használtam ovu tesztet. Nekem a csúcs napon minig erősebb szokott lenni a tesztcsíkom. ha halványodik, akkor lehet kekszelni ezerrel :wink: Egyébként a jövő hónapban én is veszek megint...most ugyanis Piroska van nálunk vendégségben legalább 5 napig. De a kis szenya, megint korábbi busszal jött :D
...na és ennyit a természetgyógyász cseppeiről. Hát olyan jól vagyok tőlük, hogy bár ma megjött, egyáltalán nem vagyok letörve. Tudom, hogy nemsoká én is kismama leszek! :D
Amikor az első évben jártam hozzá, eufórikus érzés volt átélni, hogy a saját testem képes önmagát meggyógyítani és az egész világot gyönyörűnek látni :D Most is arrébb tudnék hordani egy hegyet :wink: Egyetlen szavát sem hittem el amikor először találkoztunk, csak azért szedtem be amiket adott, mert bazi drágák voltak. Egy hónap után pedig rádöbbentem, hogy meggyógyulok! :D Nagyon szorítok, hogy hatásos legyen nálatok is a kezelés!

Lilla,
hogy vagytok? De jó, hogy bekukkantottál! Nem akarsz egy naaagy pocakos fotót dobni nekünk? Biztosan szépen kikerekedtél már :D
tapedli
 
 


Sziasztok Csajok!
Köszi a kérdéseket, jól vagyunk. Jövő kedden megyek uh-ra, már kíváncsiak vagyunk, mekkorát nőtt a babánk. A héten már nem dolgozom, szabin vagyok. Kész a gyerekszoba, most takarítom az egész lakást, jól elfáradok minden nap. Sőt a csípőm nagyon fáj. Férjem és védőnőm szerint egy idegbecsípődés lehet a csontok tágulása miatt, mert annak vannak ilyen tünetei. Péntek óta szenvedek vele, de úgy veszem észre, ma délutántól talán kicsit már jobb. Így elég nehézkesen megy a takarítás is.
A meleget elég jól bírom, szerencsére nem dagad a lábam sem. Van itthon klímánk, mondjuk csak ma kapcsoltuk be, mert eddig iszonyú por volt a lakásban a glettelés miatt, csak felkeverte volna a port.
Dobok nektek egy mai pocakfotót (34+0):
Kép

Kép
p__lilla
 
 


Lilla!

Súúúú de szép pocakod van! :D Se csíkod nincs se plusz kilóid! Nagyon csini kismama vagy :D
Óvatosan takaríts, bár az idegbecsípődés a mozgástól meg is oldódhat. Mindenesetre azért csak szépen lassan :wink:

...többi kismamit is szeretettel várjuk. Katerina, Fleur jelentkezzetek :D
tapedli
 
 


Lilla,
nagyon szép a pocid! :wink:
Vendég
 


csak egy gyors beköszönés, mert ma rengeteg a dolgom. ma pozitív lett a tesztem (mondjuk béna vagyok mert pont most olvastam utána hogy nem reggel kell tesztelni de majd belejövök). nekem most lett erősebb a kontrollcsík, érdekes hogy előtte meg két nap is halvány. úgy látszik nálam a közeledtét jelezte. egyébként nekem a nyák jó pár nappal korábban volt.

majd délután próbálok jönni, akkor reagálok arra amit irtatok

mindenkinek szép napot
vayacon
 
 


Lilla,
gyönyörü pocakod van :D

Vayacon,
ti most akkor spontán megpróbáljátok? ezért nézted a nyákot?

Tapedli,
jó, hogy a cseppek segítettek!

Zsó,
veled mi újság mostanában?

Bea,
hogy sikerült a mai napod?
dina34
 
 


Fú Lilla le a kalappal!Szép kismami vagy! Én is kiegyeznék majd ilyen alakkal! :)

Ma tök hamar végeztem Tapolcán alig voltak. :) Irtak fel ESTROFEM-et, holnaptól napi 2*1-et, jövő csütörtökön megyek majd UH-ra. Remélem mihamarabb lesz beülti! :)
horváth beáta
 
 


Bea,
bocsi, de nem vagyok képben. mennyi fagyibabátok van? kb. mikorra várható a beülti?

Jövö hét szerda megyünk a Kaáliba. már nagyon várom. remélem jól sikerül majd a konzultáció.
dina34
 
 


Sziasztok!
Egy jó hír:
Katerina sms:
"július 23-án 1.41 perckor megszületett Littikénk természetes úton, 54 cm és 3220 gr :D"

Isten éltesse az egész Családot!!!! :D :D :D
Kat, szuper ügyes voltál!!! Gratulaaaaa :D :D :D

tillidian
 
 


Katerina

Gratulálok!!!!!! Sok egészséget, boldogságot, tejcit kívánok nektek!

Kép
p__lilla
 
 


Katerina,
szívből gratulálok! :D Isten éltessen benneteket egészségben, boldogságban! Sok tejcsit a babucinak! :D :D :D
...tillidian, köszönjük szépen az infót! :wink:
tapedli
 
 


Hű,ez ám a jó hír!Köszönjük az értesítést!

Gratulálunk,Isten éltesse a kicsi lánykát és boldog szüleit! :wink:

Bea,
nagyszerűen haladnak a dolgok,és olyan jó,hogy ez egyszerűbb lesz!

Dina,
nincs semmi különös velem,tegnap voltam 3.napi vérvételen...még 3x megyek ebben a ciklusban.Férjem várhatóan szeptemberben megy vizsgálatokra.
Vendég
 


Kat!
Szívből gratulálok!!! :)

Dina!
4 fagyibabánk van, bízom bent hogy 1 vagy 2 túléli azért a fagyasztást! Fogalmam nincs mikor lesz a beülti,meddig szoktak ilyen méhnyálkahártya növelőt szedni. :( Biztos kell majd még mennem jövő csüt. után is UH-ra.De kezdek izgulni....
Nektek mi lesz majd konzultáció után?

Csajok, ilyenkor is ajánlatos már a fehérjedús táplálkozás ugye?Azt hiszem az segít a méhnyálkahártya növelésben.Jól tudom?

Zsó!
És mikor lesznek majd kb. eredmények?Remélem minden okés lesz és belevághattok ti is! :wink:

Bumi?
horváth beáta
 
 


Bea,
Bumi nyaral,azért tűnt el.

Nálunk,ha meglesznek a férjem eredményei,vissza kell mennünk a klinikára a dokihoz,akkor tudom meg az én eredményeimet.
Azt mondták,ha mindkettőnknél minden rendben,először ún.terminált együttléttel próbálkozunk.Ez azt jelenti.hogy UH-n figyelik a peteérésemet és talán tüszőrepesztő szurit adnak(de nem biztos),mindenesetre megmondják;mikor kell együtt lenni.Talán nem kell majd mesterséges dolgokhoz folyamodni,meglátjuk.
Vendég
 


Zsó!
Hát az akkor hasonló mint az inszem.Én nagyon drukkolni fogok akármilyen "módszer" lesz! :wink:
horváth beáta
 
 


Nagy gratuláció Katerináéknak és sok boldogságot! :lol:

Zsó, ez jól hangzik, lehet, hogy elég lesz egy pici segítség a sikerhez.

Bea ez nagyon izgi biztosan felébrednek majd, ne izgulj.

Dina hipp hopp eltelik ez a néhány nap és már mehettek is a konzira. Onnantól már minden megy a maga útján. azt hiszem te kérdezted :roll: igen mi most spontán probálkozunk még a nyár végéig, aug 17én megyünk konzira a BMC-be.

Lilla, tényleg szép vékony vagy helyes kis pocakod van na én biztos nem így fogok kinézni :oops:

Tapi olyan jó hogy neked hatott a termgyogyi kezelés én szinte csak ezért bizom benne :roll: mert amúgy olyan hihetetlennek tűnik ez az egész. már megérkezhetnének a cseppek :x várom
vayacon
 
 


Bea,

úgy tudom a sok folyadék vastagítja a méhnyálkahártyát. SZóval igyál amennyit csak bírsz :D

Zsó,
nagyon drukkolok, hogy ez a kis figyeléses módszer azonnal meghozza a sikert. :wink: Szerintem elég is lesz az.

Vvayacon,
az egész természetgyogyis dologra ne is gondolj. Csak szedd szorgalmasan amiket kaptál. Aztán egyszer majd a buszon bambulva vagy reggel amikor felébredsz és épp csak kinyitottad a szemed, arra döbbensz majd rá, hogy imádod az életet és mindenben bízol. Hogy hetek óta csak jó dolgokra gondolsz és mindenben a jót keresed. Hogy elképesztően szép vagy és a férjed még ennél is sokkal jobban néz ki :lol: Hogy a fülig szerelmesnél is szerelmesebb vagy akárhány éves is a házasságotok, hogy senki és semmi nem tud úgy igazán megbántani. Nem kapod el azt a náthát amit körülötted mindenki, bazi jókat alszol, finom az étel és a bor. :wink: Na ezeket szoktam úgy összefoglalni, hogy arrébb tudnék hordani egy hegyet, mert annyira sok energiám van! :lol: :lol: :lol:
Szóval türelem...kb. két hét és megváltozik a világ :wink:
Azt viszont nem tudom mondta-e a doki, hogy az elején azért lehetnek furcsa érzéseid. A homeopátiás szerek először felerősítik a tüneteket és utána oldják meg a problémát.

Mi most elutazunk a szüleinkhez, így csak vasárnap este jövök. Szép hétvégét mindenkinek! :)
tapedli
 
 


Vvayacon=Vayacon :oops:
tapedli
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk a Balcsiról! nagyon jó volt, tökre kipihentek vagyunk. Aztán hétfőn újra indul a mókuskerék. Addig meg itthon kell rendet vágni.
Hétfőtől rendszeresebben jövök.
Pusz!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!Jó, hogy kipihentétek magatok!Kellet is ez a kikapcsolódás!Újúlt erővel neki lehet vágni megint! :)
horváth beáta
 
 


KAT!!! NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!PUSZI
Lilla szuper csini vagy.szép a pocid.
Bumi ismerős érzés. én is jól kipiztem magam. 5 napig voltunk Hajdúszoboszlón, de sajna már hétfőn hazajöttünk. jó volt. az idő is,a víz is.....
képzeljétek 6 napja késik. :roll: tegnapi tesztem negatív.
gyógyvízben voltam, ettem minden nap citromot..... okozhatja?????
vagy esetleg később beágyazódott baba???

Kép
kissedi
 
 


Kissedi szorítok Neked, hogy baba legyen. Majd írj, mi újság! :lol:
vayacon
 
 


Katerina!

Szívből gratulálok a kicsi lányhoz! Hosszú, boldog életet kívánok neki! Szép nevet adtatok neki! :wink:

Mindnekinek++++++++++++

Kép

Kép
gröni
 
 


Kat!
gartulálok és kívánom, hogy boldogságban neveljétek fel Littikét!

Bea,
4 fagyibaba! hát ez remek! és egyébként mindegyiküket kiolvasztják egyszerre? és esetleg mindegyiküket beültetik?
a sok folyadék jót tesz a beülti elött. úgyhogy igyál rendszeresen!

Vayacon,
sok sikert a spontánhoz!

Zsó,
nagyon drukkolok, hogy a férjed eredményei jók legyenek és akkor nekikezdhettek a babagyártásnak!

Bumi,
légy üdvözölve a pihenésed után! biztos tele vagy energiával!

Csajok!
férjemmel ma voltunk vérvételen, genetikai vizsgálatot fognak végezni. mert 4 éve volt egy vesztésem. és én nem akarok úgy nekifogni a lombiknak, hogy nem tudom, ez a dolog rendben van-e nálunk. az eredmény 3 hónapon belül lesz meg. addig neki sem fogok a lombiknak. tehát szerdán a kaáliban már fogom tudni mondani, hogy kb. okt. ill. nov.ben vágunk bele a dologba. persze, csak ha minden rendben lesz. szóval most már kérek sok-sok drukkot, hogy genetikailag rendben legyünk! mert rettegek eleget!:cry:
dina34
 
 


Sziasztok!

Kat!
Gratula Lettikéhez!

Látom lassan mindenkinél beindulnak a dolgok, remélem sikerrel fogunk járni mindannyian.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dina!
Drukkolunk a jó eredményhez!Biztos rendben lesz minden és akkor belevághattok ti is!

Fogalmam sincs hogy működik ez a fagyibabás beülti. :oops: Szerintem mind fel fogják olvasztani.Egyszer beszéltem ott 1 csajszival neki is 4 fagyibabája volt és csak 1 lett jó belőle,de beülti után se maradt meg neki az az 1. :( Majd csütörtökön már többet tudok talán! :) Én nagyon bízok most is!
horváth beáta
 
 


Bea,
aranyos vagy, hogy drukkolsz nekem. most nagyon szükségem van a biztató szavakra.
én is drukkolok neked és a fagyibabáitoknak! csütörtökön jelenkezz, hogy mi újság!
dina34
 
 


Dina,
megy a drukk szerdára! :wink: És persze a jó vérvétel eredményhez is. Mi is megyünk valami vérfaktor nézésre, de nekünk azt mondta Fülöp doki hogy a genetikai vérvizsgálat majd fél évig tart :shock: Mert mi is rákérdeztünk, hogy azt nem kellene-e megcsináltatni. Azt mondta, sok vesződség és szerinte nincs ilyen gond nálunk...gondolom egy beéípett mikroszkóp van a szemében azért állította ilyen biztosra :? Erre ki utalt be benneteket és hol csináltatjátok?

Bea,
megy a drukk Neked is csütörtökre! Egyébként ha csak egy éli túl a hűtőszekrényt abból is lehetnek ikrek is :wink: Nagyon kalssz, hogy pozitív és bizakodó vagy! Hajrááá! :wink:
tapedli
 
 


persze nem kalssz, hanem klassz :)
tapedli
 
 


sajna ott figyel egy 4 cmes ciszta a petefészkemben, úgyhogy nem kezdhetünk. :(

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Jaj Bumi nagyon sajnálom. :( És most mi a teendő, meg kell várni, míg felszívódik?

Dina majd írj mi volt, szorítok Neked én is.

Bea ne foglalkozz vele, hogy másnak mi volt, és mi sikerült, mi nem. Az jó, hogy bizakodó vagy, mert csak így van esélye a babó(k)nak. Megérzik ám, hogy mit gondolunk. :wink:

Lányok én most elég sokáig nem fogok tudni jönni, mert ez a hét elég hajtós (megyek két állásinterjúra + vannak külsős munkáim is), szombaton pedig irány Balcsi egy hét, majd pár nap Kövesden anyósoméknál.

Úgyhogy mindenkinek hajrá, csak jó híreket szeretnék majd olvasni, ha visszatértem. :wink:
vayacon
 
 


Köszi a drukkokat mindenkinek! most sietek én is, majd írok, hogy mi volt a mai konzultáción.

Bumi :cry:
dina34
 
 


Bumi,
sajnálom :cry: mi következik most?

Dina,
várunk!

Vayacon,
Sok szerencsét az interjúkhoz,és nagyon jó nyaralást!

Bea,
hajrá holnapra!
Vendég
 


Bumi sajnálom! :( Remélem nem sokat kell kihagynotok!

Dina?

Vayacon!Szép nyaralást, jó pihenést! :)

Zsó! Nálatok mizu?
horváth beáta
 
 


Bumi :cry: sajnállak!
Vayacon jó pihit nektek. Irigyellek, én is visszamennék még egy hétre Szoboszlóra :wink:
Bea szorítok!!!!
Nekem tegnap megjött. Most egyébként akármilyen csúnyán hangzik egyik szemem sír, a másik örül,ugyanis most kaptam egy óvónői állást. Nem szerettem volna igazán úgy kezdeni, hogy már babásvagyok. Dejólett volna. Majd lett volna valami.

Kép
kissedi
 
 


Itt vagyok, "ragyogok"!

dr.Boga nagyon kedves és bármit kérdeztem válaszolt. szóval az elsö benyomás jó volt. igazából az intézet sem rideg, eléggé barátságosan van berendezve. én kijelentettem, hogy szeretném minden vizsgálatnak alávetni magam, ami kizárja a szervi problémákat. hát ö ezután a hysteroskopiat ajánlotta /méhtükrözés/ - van vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? ezenkívül immunologiai kivizsgálást ajánlott. ezzel kapcsolatban már léptem is, pénteken kapom meg az idöpontot a vérvételre. hát ma ez történt velem, csajok.

Vayacon,
jó pihizést!

Bea,
holnap jelentkezz!

Zsó,
SZIA :D
dina34
 
 


Dina,
szia :lol: ez most a CIRIS-ben volt?

Bea,
nálunk semmi különös.A SOTE I.Női Klinika meddőségijén kezdtük újra a kivizsgálásokat.Most volt 3.napi vérvétel,aztán LH tesztet kell csinálnom,és az alapján menni még 3 vérvételre.A férjem is megy majd andrológushoz fizikális vizsgálatra+2x megnézik az ondóját.Szép lassan végigcsináljuk,aztán meglátjuk,mit tehetünk.
Vendég
 


Zsó,
a kaáliban voltunk. de ma ahogy felkeltem, elkapott a bögés. félek a méhtükrözéstöl. mert mi van, ha akkor rontanak el vmit, akkor sosem lehet majd gyerekem? mert szerintem velem minden rendben...teljesen össze vagyok keveredve. nem tudom, menjek-e a tükrözésre.
dina34
 
 


Dina,
a Kaáli jó hely,megbízhatóak.Ne félj a méhtükrözéstől,biztosan értik a dolgukat!Nem fogják elrontani,ez olyan rutin beavatkozás.Fontos a bizalom!hidd el,értnek hozzá!
Vendég
 


Sziasztok!

Dina!
Nekem volt méhtükrözésem. Itt a klinikán van egy speckó gép, az a neve Office Hysteroscopiát csináltak vele. Ez azért speckó, mert ambullánsan végezhető, de csak feltárásra jó, ha bibi van, ahhoz operatív hystero kell. Nekem az OHSC-n derült ki a polip, és utána jött az operatív hystero, ahol is kivették. Az operatív vénás bódításban megy, nekem utána sem fájt, még aznap hazaengedtek.
elrontani nics mit, szóval ettől ne félj. Sőt, az ilyen beavatkozások után általában megnő a spontán teherbeesés valsége.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Edi!
pirit sajnálom! Az álláshoz gratula!

Zsó!
Mi most várunk, hogy elmúljon a ciszta, mert amíg a ott van, addig nem lehet stimuzni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!
Ugyanazt kell most is szednem csak napi 3*1-et , meg plussz még napi 2*1 Utrot.Kedden kell telózni Tapolcára mi ujság a fagyibabákkal.Ha lesz ami jó,akkor aznap kb. 11-re megyünk!DRUKKOLJATOK!!!
horváth beáta
 
 


Bea,
millió drukkom küldöm +++++++++++++++++++++++++++++

Bumi,
:( a fenébe! Olvasgasd sokat a vozástörvénye oldalon leírtakat...a kínaiak szerint a cisztára hajlamosság az el nem feledett sérelmek dédelgetését jelenti. Koncetrálj arra, hogy minden ilyentől megszabadulsz, hátha a ciszta is felszívódik gorsan! Szurkolok, hogy így legyen! :wink:

Dina,
én most voltam ilyenen és a lombik előtt is csináltak. Feltöltik a méhed kontraszt anyaggal és megnézik ultrahanggal vagy röntgennel, hogy be van-e elváltozás. Aztán azt is, hogy a kontrasztanyag ki tud-e jutni a hasüregbe. Nekem uh-s volt, Mzsónak röntgenes nemrég. Az enyém, ha beleszámolom a vetkőzést is :) , akkor max 10 perig tartott. Egyébként 4-5 perc alatt kész az egész. Nincs benne rizikó és nekem egyáltalán nem is fájt! Minden rendben veled, neked sem fog. Egy kb. 2 mm-es vékony katétert vezetnek fel a héhedbe meg egy kicsi ballont amit felfújnak. A méhnyak azért ennél sokkal többet is kibír :wink: Szóval egy percig se aggódj...a Kaáliban meg csupa profi van. Szóval nyugi :wink:

Eddi,
gratula az új állásodhoz! Most akkor ennek nyugalmával és örömével már a baba is jöhet :wink:

Vayacon,
jó nyaralást! :D

Zsó,
milyen LH tesztet használsz? Kazettásat? Vagy csíkot?

Mi jövő héten megyünk vissza a természetgyógyászhoz a férjemmel a bogyók miatt amiket szed. Közben megkezdtük a lakásfelújítást, amivel a 19-i nyaralásig el kellen készülnünk :shock: Nem unatkozunk :D


T
tapedli
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: