Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!
Nyaraljá már, ne babanetezz!!! :lol: :lol: :lol: Vagy sörözz...

Enikö!
Èn is csináltam nemrég Dr Oetkeres öszi és eper dzsemmet!! :P fini lett!!

Kubu!
Boldog 7 hót Marcinak!!
susy75

nem vagyunk külön kasszán. és nem értem mi ütött belé. eddig nem volt semmi gond. asziszi gyüjtögetek magamnak. ami nem igaz. 3unknak "gyüjtögetek".

na megyek mert lefordulok mingyá a székről

andy

musi jobbulást holnapra!

remélem regus is jobban lesz...

Kép
andy30

estét

csak gyorsba, megyek aludni

lányom fél 9-kor kidőlt azóta vagy 5x volt fent:(

mush: írtam privit, ha meg tudod még rendelni kéne a játék
remélem jobban vagy
köszi, hogy felajánlottad,hogy anyud varra, de varrni anyósomat kérném meg nem akarnám, hogy sértődés legyen, hogy miért nem ő varrja meg az unokának.
egyszerűbbnek látom venni egyet "ketőezeötszázé", mint anyagot venni, meg bélést....

habe: acidum phoshoricum 9ch naponta 1x5 golyó nekem nagyon bejött a tejcsire

enikő: köszi, megnézem a guliverbe
az nem játék nagyker?
ott hogyan vásárolsz?
és ezt a fajtát nem kell szívnia?

zöldi: megkaptam az smst is , közsi, de olyan vagyok mint a kis elefánt elfelejtek. reagálni is
hagyd ne strapáld most magad ebbe a melegbe a fejvégő miatt, ráér majd ha kinyitottak.
addig vagy pépesre veri a fejét vagy megszokja, hogy addig tart az ágya...

cili: mi lenne ha összegyűjtenénk a topikosok nevét és azt tennénk rá abc sorrenbe, a két oldalára, szóközök nélkül
apró lenne akár egy apró betűs újságcikk, de úgyis csak mi értenénk mi van rajta

kriszta: köszi, most már tudom, hogyan keressem:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Susy! Őszi-epret én még nem ettem, de jól hangzik!

Orsi! De nagyker, de ma már magánszemélyként is tudsz vásárolni. Mikor mész be kell kérni egy ideiglenes kártyát, viszont nem egy gyermekbarát hely4 A gyereket nem viheted be babakocsiba, csak és kizárólag a bevásárló kocsiba és nem teheted le a földre.
Az itatót, de szívni kell! Nekem az volt szimpatikus ezzel kapcsolatban, hogy a csőrös része egyben van (nem alkatrészekkből) és olyan puha mint egy cumi, így össze tudja harapni és amikor összeharapja, akkor víz megy a szájába. Szinte minden baba ráharap és így is vizhez jut, mert ilyenkor jön belőle és Milán elég hamar megtanulta szívni is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt!

Gonosz törpöm hajnalban kizavart húslevest főzni, ő meg még negyed 8-ig szunyált....

Orsi ez is nagyon jó ötlet!!!!

Kérek mindenkit, hogy reagáljon!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Cili! Én jó ötletnek tartom és szivesen kifizetem akkor is, ha nem tudok elmenni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő köszi!

Kép

Kép
dcili81

Mush küldtem anyukádnak is a cd-ét,remélem megkapta mert Zöldi és cili igen,még kubu nem jelzett vissza!Kubu,megkaptad?

Valószínű nem tudunk menni Gabiékhoz a talira... :cry: :cry:

magdi nénit a Barátok köztből én is megsirattam nagyon... :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Cili! Én is jó ötletnek tartom, és én is szeretnék, bár nem tudok elmenni.

zsebi_baba

sarmi. ti miert nem tudtok jonni a talira??? ne ma!

cili. en is nagyon jo otletnek tartom!

csajok. bebinek is mehet a coryzalia vagy sinupret? ugy tunik, hogy elkapta. ma reggelre o is taknyos lett. ugye szegeny azt nem tudja megmondani, hogy faj e a torka...

orsimorsi. ha mesz guliverbe, akkor vegyel nekem is egy olyan kerek bedobot legyszives. koszi!

KépKép
KépKép
mush589

orsi. nekem is nagyon raharapot Kincso a cicimre tegnap este is meg ma reggel is, es persze ugyanazt. csillagokat lattam.

KépKép
KépKép
mush589

Morgen,

Szolgálati közlemény,

Aki látta az én kis imádnivaló állandóan csendben lévő, sokat alvó nyugodt Marcikámat megtenné h hazahozza nekünk és helyébe cserébe/örökre odaadnám azt a kis manót aki itt tombol nálunk.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Nem tom mi van ezzel a kölökkel, hajnal egykor állt az ágyában és danolt és rugózott és felkeltett mindenkit, ergo nekem sikerült 2 órát aludnom, apjuk talán 1,5 órát. Majd ezt ismételtük 5-kor, gyerekszem kipattant, kialudta magát, 5-8 között játszottunk. Ég a szemem, hát én a vizsgaidőszakban nem éreztem magam ennyire szarul mint most.
Persze most alszik, elfáradt, úgyhogy most pörgök mint atom mert attól tartok dolce vita nekem többé nem lesz. Persze p.silnem kellene de el nem megyek, az hiányzik h a wc húzástól felébredjen.
Szóval mélyen és teljesen átérezem mindenki hasonló cipőben lévő helyzetét.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Enikő,
Majd fotózok és elküldöm. Sima kis hálós valami, összecsukva, 10x10x2 cm ha lehet. 300 pénz volt, jó élénk szinekben van. Jobb is mintha kemény műanyag dobozt vettem volna a játékainak.
Ilyen poharam nekem is van, múlt héten vettem dm, talán 1100 ft, ja fülét betettem a sterilizálóba, összement…… brrr most mérges vagyok

Cili,
Nekem nagyon teccik ötlet, sőt az Orsi féle meg legjobban.

Sarmi,
Kubu nem kapott semmit, max agygörcsöt de az nem postán jött, hanem a gyerekszobából.
Várom a postást mint messiást, végre ember aki nem a fejét veri az ágyrácsnak hanem kérdez, válaszol…

Musi,
Coryzalia simán mehet, én most azt adom a camomillával keverve.
Én meg szedem a homeós nyugibogyót…

Jaj hát Magdi nénit én is megsirattam, hová lesz a világ.
De én ma a retekklub útinform bejelentkezésén is sírtam, lehet h még egy tesztet kellene csinálnom ???

Ja SK beti volt és petike aki állandóan orvosi könyveket olvas tudta h a tünetek mire utalnak és úgy vitte be a kórházba, hát kérdem én mikor lesz már dr. hp ? (na ezen azért nem sírtam)

kubuspace

kubu. attol meg pisilni elmehetsz, csak ne huzd le a wc-t, amig fel nem ebred! :wink: mi ejszaka nem szoktuk lehuzni eme okbol.
Kincso 7-szor kelt mult ejjel. a 4. utan atvittem mellem.

KépKép
KépKép
mush589

kubu. hogyan adod a coryzaliat? es te mire adod marcinak? o is nathas? mennyit adsz neki egy nap?

KépKép
KépKép
mush589

Musi, Sinupretet Én már adtam a fiúknak, a coryzaliat is lehet szerintem, úgy emlékszem Andy is adta nem régen Reginek.

Eszterke, tápit már ettek idáig is, úgy értettem, hogy elsőnek a hozzátáplálás, "szilárd kaja", utána a cici. :lol:

Cili, jó ötlet mindkettő megoldás!Talán a topicnevekkel az a gond, hogy kik is kerüljenek rá, mert vannak olyanok akikkel együtt pocakosodtunk, de egy ideje idő hiányában nem tudnak jönni. Pl BB, vagy Bkati.

Sarma, na ne már!!! Gyertek már légyszi!!!!!

Enikő, köszi! Apa festette a bamikat :lol: , addig míg bent voltam a kórházban a fiúkkal.

Nálunk apa is néha pampog a net miatt, de csak akkor ha mond valami butaságot (szerintem :lol: ) a fiúkkal kapcsolatban és Én meg lehurrogom, na akkor szokta mondani, hogy persze ha Ti mondtok valamit azt biztosan megfogadom. :wink: :lol: :lol:

verzso

Musi,
tápis kanálban pici vízben feloldom etetés előtt kap 1-1 szemet, napi 5-6 szem.
szerintem a klímázás, autóban hideg, kint meleg stb. stb. megártott egy picit, megint repedt fazék a fiatalember hangja.

Nálunk nincs gond net miatt, tudja hogy mennyire megterhelő egy nap, rosszat nem csinálok :lol: és mindig örömmel mondom el h mit hallottam, vagy mutatok képeket vagy h milyen vigaszt, segítséget kaptam, stb. stb.
Persze néha mondja h netfüggő vagyok, hát inkább gyerekfüggő oszt néha ha van idő akkor netezek.

Jaaa akartam mondani reggel gyerek mászott a lakásban és hát öö izé én elmentem pisilni, wc ajtó nyitvahagy, végeztem addigra pont odaért egyszemke és én pont húztam le a wc-t, hát látni kellett volna, úgy húzott el onnan h döbbenet.

ajaj felébredt, hát viszlát, :shock:

kubuspace

Verzso,
ilyet már láttam, h csinálod ???

kubuspace

Kubu! Mi történt Magdi nénivel?

Verzsó! Apa nagyon ügyes! Gyönyörűek a bambik! Ez a szakmája, vagy csak őstehetség?

Szerintem annak kellene rákerülni erre a kulcstartóra, aki kér belőle! Vélemény?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

kubuspace

Kincsőnek boldog névnapot !!!

kubuspace

Kubu, http://hu.photofunia.com -on!

Enikő, nem szabad kézzel csinálta ám, hanem rávetítette a falra átrajzolta, majd kifestette.

Aida, Jurmine köszi a dicséreteket!! Képeket Ti is hozhatnátok ám!

verzso

Most adtam rá az előkét, bekapcsoltam rajta, elfordulok és az előke a földön.
Hívom apát, remélem nem tárgyal, kell egy kis lelkierő.

kubuspace

Jó reggelt!

Beleolvastam a másik topikba/topikokba. :cry: Biztos unatkoznak, mást nem tudok elképzelni. Szörnyű és lehangoló.

Kubu: az alvós képeket ugye nem felejtetted el? :D (bár ahogy írod most már kevesebb alkalmad van csinálni)

KépKép
jurmine

És akkor egy-két kép: Kép Kép Kép

KépKép
jurmine

hahó

musi oscillot is adjál neki napi 3 tubust 2 napig coryzaliát meg napi 5öt elosztva. vigyizz h előtte utána ne egyenigyon. lázra belladonna.
minél hamarabb adjad neki annál gyorsabban hat.

gyógyuljatok meg!

Kép
andy30

Zöldi,

gondom van, méghozzá fogakkal kapcsolatban kérdeznék,

van már két fogunk, DE az első ami kibújt az az alsó második metsző lehet illetve fent amit most érzek kibújni az sem metsző, sőt még arrébb is van mint az alul lévő.
Aggódjak ?

kubuspace

koszi szepen a koszonteseket Kincso neveben!
verzso tok jo az a kep!

KépKép
KépKép
mush589

jurmine de édes ez a vivike!!

Kincső baba!!!! boldog névnapot és gyógyulj meg!!!!!puszi

andy

Kép
andy30

Jurmine! Gyönyörű szeme van Vivinek!

Mush! Boldog névnapot Kincsőnek! És mielőbbi gyógyulást!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Hannának boldog hófordulót!

Kincső! Boldog névnapot!

Jurmine! Vivi nagyon szép kislány! Többször is rakhatnál képet!

A kulcstartó szerintem jó ötlet, a nevekkel együtt bár nem tudom elképzelni hogy fog ráférni. De biztos megoldható. Az is jó, hogy aki kér az kapjon, de biztos vannak olyanok, akik kérnének, csak mostanában nincs idejük még olvasni sem minket. Esetleg nekik lehetne iwiwen üzenni.

Már egy ideje akartam kérdezni, csak mindig elfelejtem. Gergő kb. 1 hete olyan gyorsan kúszik, hogy pillanatok alatt eljut bárhová. Mi fogja így ösztönözni a mászásra?
Tegnap voltunk doki néninél és azt mondta, ha két hét múlva nem mászik, vigyem vissza, mert akkor elküldi tornára. De miért kell ezt sietettni? Azt tudom, hogy fontos a mászás, de miért probléma, ha mondjuk akár 2 hónap is eltellik a kúszás és mászás között?
Ja és azt mondja, amyíg nem mászik, ne engedjem felállni. Na és azt hogyan? Gergő bármibe kapaszkodva feláll.

Kép
Kép
Kép
erika26

Majd elfelejtettem: 7570g és 70cm, fél kg-ot és 1 cm-t nőtt 1 hónap alatt.
És akkor most képek:
medencében
Kép Kép
hinta mamánál
Kép Kép
hal vacsora
Kép Kép
anyával
Kép

Kép
Kép
Kép
erika26

Mush isten éltesse kincsőt,bocsi a kisbetűkért egy kézzel pötyögtetek,apa halálra röhögte magát hogy éjjel nem huzzátok le a wc-ét,nehogy a gyerek felébredjen.sztem ez tök rossz,mert később nagyon szar alvó lesz minden neszre,zajra fel fog ébredni.nappal többnyire még a szobaajót se csukom be,ugyanúgy mosogatok centriz a mosógép,rendes hnangerővel beszélünk jövünk-megyünk a lakásba,mikor alszik Írisz.

A talira anyagi okokból nem tudunk menni,megyünk 3 napra mickolcra,még arra is kellene valamicske pénzt félretennem,költőpénznek.és több csekkel el vagyok maradva azokat mindenképp most fel kell adnom.Állati kevés a gyedem,már kicsit várom ebből a szempontból hogy dolgozhassak,kicsit utolérjük magunkat pénzügyileg.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

akkor jövök pár alvóssal

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

kubuspace

Enikő,
akkor a hálós tartó

Kép

kubuspace

kedvencek

kezeket fel
Kép

Kép

so what ???
Kép

kubuspace

ígérem több nem lesz, de ezeket még lécci...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

ma reggeli ektiviti végefelé
Kép

yeaaaah
Kép

kubuspace

kubu ezt nem hiszem el h marci már igy áll :shock: az enyém még ülni se tud meg nem is prbálja meg semmi csak kuszás az is hátra! néha pár mp 4kézláb (térden).. :roll: forgás is csak balra.

viszont már megint hason alszik:) éjjel is azt csinálta. eddig ez nem ment neki.

ja és ne tudjátok meg! hajnaéban mire ébredek? zuuuuzzzuuzzüüüüümmmzüümmm durva mély hangú zümmögés majd koppanás a földön! ááááá gyűlölööööm a bogarakat! nem bejött vhogy egy rohadt olyan nagy fekete kemény bogár tudjátok ami nyáron van???!!! villany fel apához átrohanás gyerek szegény felébredt elkezdett sirni (ok már ez reggel 5kor volt lassan ugyis kelt volna) kész lettem mire vége lett. (apa kidobta) utána már el se tudtam aludni rendesen.

Kép
andy30

Erika! Nagyon édes Gergő! A hintás kép nagyon tetszik!
Erre a kúszás-mászásra nncs ötletem! Nekem mindkettő csak pár napot kúszott, utána meg már másztak! Gergő szokott hintázni? A védőnőt sem értem! Minek kellene torna? Nekem Levente 7 hósan felállt, de 10 hós koráig még mászott! Ha valamibe meg tudott kapaszkodni felállt,viszont mászva közlekedett. A bútorok mellett oldalazás is csak 9 hónapos korában volt.

Kubu! Nagyon édes alvó Marcid és a pelenkabontogatós is! :lol:
Jól néznek ki a tárolók! Ezek csak földre tehetők, vagy falra is szerelhetők? Hol veted? Ikea?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

fotelban még instabilan Kép Kép jah ez nem fagyi? Kép fülbevalós Mózessel Kép anya és a kacsa Kép tök szeretem a pipiket Kép fura alvós póz Kép A kis szakácsnő Kép vigyorgósok

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

és köszi a képeket kubu:9 amugy hogyh nem tömegközlekedtetek még? soha? v csak marcival nem?

sarmi azért az 1. gyereknél még biztos nálatok is nagyobb csend volt ha aludt. gondolom ha van még 2 már nem lehet azt tartani. nálunk is csend van éjjel nappal meg féligmeddig. ha sima hangon beszélnék a nappaliban tuti felkelne.
musikincső meg ugye elég rossz alvó nem csodálom ha örülnek ha elalszik és vigyáznak neh felkeljen. én is igy lennék.

Kép
andy30

Kubu! D ügyes ez a fiú! Az ágyat szerintem tedd le a legalsóra, mert már könnyen kieeshet!

Andy! Nyugi! Nem mindenik gyerek fejlődik egyformán.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

andy:
[quote]a írta:z enyém még ülni se tud meg nem is prbálja meg semmi csak kuszás az is hátra! néha pár mp 4kézláb (térden).. forgás is csak balra

Dettó Írisz,és ő pedig már 8 hónapos,én mégsem aggódom! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmi tiszta apja ez a mózes! és már akartam irni h szupi a fürdőruci meg a zsebié is. én is szeretem a csillámokat:) most meg vennem kell nekem is mert kifogytam a régiekből... :roll:

Kép
andy30

enikő sarmi nem aggódom emiatt amugy annyira. majd meglesz minden. csak ámulok és bámulok marcin meg a többi állóbabán:)

Kép
andy30

Alvással kapcsolatban: az nem teljesen igaz, hogy ha csörömpöplök mellette és megszokja jó alvó lesz! Ez azért típus kérdése is! Levente már a pocakomban is hatalmasakat ugrott, amikor valami zaj volt (pl felújítás miatt, vagy csak egy konyhagép), a Milán meg teljesen más és ez szüóletésük után is megmaradt. A Leventét nem lehetne megszoktatni, hogy zajba aludjon. A panelba mindig rengeteg zaj volt minden felől, fel is ébredt rá mindig.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bingó! Vaterásak a cuccok.

Fájó szívvel megválnék Baby Björnömtől. A térdeim-bokám miatt csak háton tudok cipelni, és ez mostanság nem fog javulni :(
Esetleg valaki, vagy valakinek ismerőse? ...mielőtt fellövöm a vaterára?

Olvasok.

Kép
zölddisznó

Jah nem gonoszságból nevettünk a "nem húzom le a wc-ét" mondaton!Inkább felidéztük hogy Mózessel ugyanígy voltunk,lábújjhegyen mászkáltunk mikor aludt.wc-énk nem is volt úgyhogy azt nem is kellett húzogatni... :lol:

Jók a képek Kubu,Erika,jurmine,ne kérjen sztem senki bocsánatot ha képeket rak fel,én legalábbis tök szeretem nézegetni a manókat,melyik mit tud,milyen pofákat vág stb!

Várjuk az ökör postást felpakolva bikiniben,hogy hozza a telefont,aztán irány siófok! 8)

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bébimet a hátamra kaptam egy teregetés és egy mosogatás erejéig, mert nyünnyügött...ez lett belőle :)

Kép

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?