Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Fórumozók!
Én hmbori férje vagyok. Távollétében engem bízott meg, hogy írjak nektek mindenképpen..igazából 1 napot késtem (nagyon későn értem haza).
Tegnap (július 22.-én) 11:45-kor megszületett Bettina, 3000g, 55cm...ja és nagyon szép.
Minden jót!
Kép

Kép

Kép
hmbori

Hmbori,
GRATULA!!! Betti nagyon szép baba!

Adri

Kép
Kép
flake76

Mimi,azért jó,hogy megengedték,hogy legalább megpróbáld a sima szülést.Itt nálunk nem engedik..legalábbis az én tudomásom szerint...

Bori,Gratulálunk,jó egészséget és sok sok tejcsikét kívánunk!!! :) És tényleg nagyon szép babuci!!! :) :) Várunk vissza benneteket!:)

Kép
Kép
tundi24

Hmbori és Párja!
Nagyon nagyon gratulálok nektek Bettinához!
Gyönyörű baba!!!
Jó egészséget, sok Boldogságot kívánok Nektek és a kismaminak sok sok tejcsit!

Velem annyi történt ,hogy kezdett rendszeres lenni a fájás....miután már majdnem elkezdtem készülődni :shock: addigra elmúlt,de nagyon nem egyszerűen elmúltak a szurkálások és keményedések!
Mostanra annyira semmi bajom nincs,hogy azt el sem tudom mondani!!!
Hihetetlen!
Holnap reggel 7:30ra megyek a dokihoz és kérlek drukkoljatok nekünk :D

Kép
noki&potyi

Hmboriék!
Sok szeretettel gratulálok Bettihez. Nagyon szép kislány. Símán született???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nagy nagy gratula Hmboriéknak minden jót és sok-sok tejcsit kivánok.Győnnnyőőőőrűűűűűűűű!

Most jöttem be kinnt voltunk pancsizni vagyis én csak láblogatni....de apa hazajött igy most elmntek motorozni...

Noki megy a drukk holnap reggelre :P

Noémi ...azért a 20 óra az durva..hiába nem voltak fájások...és addig a többiek visszajöttek Érdre?Vagy végig ott maradtak veled?
Szabi,hogy viszonyul a tesóhoz?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Hmbori:Gratulálok a kicsi Babócához!!És nagyon sok tejcsit és egészséget kívánok!

Kép
bener

Hmbori[b] Ggatulálok a babához

Megjöttem a uh-ról, és teljesen megnyugodtam, a sztk-s doki jól benézte a combcsontot, 66 mm-helyett 73 mm mért.
Ez már megfelel a korának.
A rossz hír, hogy faros, és biztos, hogy császár lesz.

Kép
krisztina25

Kriszti,jajj de jó,hogy a dokid is megnyugtatott! :) Sajnálom,hogy császár lesz..és megvárják még beindul vagy programozott lesz?
De tudod én úgy vagyok vele,hogy nekem az a lényeg,hogy egészséges babám szülessen,és nem az hogy milyen módon bújik elő.
Persze a természetes úton jobb lett volna szülni,de én sem tudtam mit csinálni,meg a dokik sem ha egyszer "fájásgyenge " vok,így mentünk a műtőbe.
Úgyhogy fel a fejjel!!!Lesz egy gyönyörű egészséges kisfiad és ez a lényeg!! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Bener,olyan keveset jelentkezel :? :?

Kép
Kép
tundi24

Hmbori:NAGY-NAGY GRATULA BETTIHEZ!!!!nAGYON SZÉP KISLÁNY :D
Vendég

Bori és apuka
Sok szeretettel gratulálok a gyönyörű kislányotokhoz!
Vendég

Bori, és Bettina apukája, hatalmas gratula a gyönyörű babához.
Jó egészséget, és sok tejcsit kívánok nektek.

Noki, most holnap megindítják a szülésedet? Szorítok neked holnapra nagyon.

Én is eléggé szenvedek a pocakom már majd szét szakad annyira érzékeny már a bőröm, h néha az is fáj, ha a ruha ér hozzá.

Piroska igen azért tettem oda a :cry: jelet.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sissi nagyon örülök, hogy minden rendben volt a felülvizsgálaton, sokat gondoltam ma rátok.

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri,ha szépen megkérlek rá,bemásolnád nekem a csirkés receptet? Lusta vgyok visszakeresni, :oops: :oops: meg ha megvan a többi reci azt is megköszönném,csinálok már nekik egy mappát! :) Előre is nagyon szépen köszi!!!!!!!!!!!
Ha emailben jönnek az sem baj.

Kép
Kép
tundi24

Milyen csirkés receptet?

Adri

Kép

Kép
irdab

Hmbori és férje nagyon nagy gratula, gyönyörü kislány Betti és nagyon sok tejcsit kivánunk

Margit
Vendég

Adri,az a csirkecombos,sajtos..nem emlékszem már ki tette fel vmelyik nap..
Arra emlékszem,hogy 5db csirkecomb kellett hozzá...és te írtad,hogy kimentetted...

Kép
Kép
tundi24

Kriszti,
még megfordulhat a baba. A barátnőm járt úgy, hogy 38. hetesen ki volt írva másnapra műtétre, mert faros a baba, de a műtét reggelén mondta, hogy nézzék már meg, mert annyit mozgott. Hát fejvégű volt, műtét törlöve, két hét múlva szült normál módon. Ja, és a lány így nem terhesen kb. 45 kiló és 150 cm.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bori és Bettina apukája és Bettina ! Gratulálunk ehhez a gyönyorű kisbabához ! Legyen nagyon boldog, egészséges életetek és sok tejcit !!!

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Nem semmi, hogy már mennyien érezzük itt a finishdolgokat, délben elaludtam Mátéval és én is úgy keltem, hogy fájdogáltam, aztán szép lassan két óra múlva elmúlt.

Irdab - ugyanaz van nekem is, hogy már akkor is fáj a bőr néha, ha a felsőm hozzáér, annyira rossz. MOndjuk neked aztán tényleg nagy a ha sad, bár az enyém sem kicsi. Tényleg végül mennyit híztál? Én 8 kg-ot kb., de vizesedem is azért.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sissi - jaj dejó, hogy minden ok volt, milyen elváltozás van a szemén? én erről lemaradtam.

anettoo

Bori és Bettina Apuja: hát gratulálunk!!!! Lám-lám valaki nem jön fél napig és kibújik a babája :lol: :lol: :lol: :lol:
Sok boldogságot, egészséget és tejet kívánok!!!

Kép

Kép
dbea

mimi12: Tako hordozónk van, de szerintem nem a hordozó márkájától függ hogy be lehet e kötni hátra, inkább az öv hosszúságától

cscsi: nekünk nincs légzsák a kocsiban így nem kell kiiktatnunk semmit :lol:

hmbori: gratula Betti babához
Vendég

Úgy látszik, hogy a lányos anyukák tényleg hamarabb szülnek.....én is akarok, én is akarok már, annyira szeretném már a kezembe tartani, persze azért jó ez a várásdi is, várni, hogy na, mi lesz, mikor lesz, mikor indul, csak ne szakadjon már tovább a hasam, mert úgy fogok kinézni, mint egy zebra.

Laptető - naccerű.

anettoo

Bori, gratulálok Bettina babához! Sok boldogságot kívánok a kiteljesedett családnak!

Tündi, a recept: én "érzésre csinálom, ezek nem kőbe vésett mennyiségek:
5 csirkecomb (le szoktam szedni a bőrét, a sajt elég zsíros...)
1 nagy doboz tejfölbe 2 gerezd fokhagyma, 1 tk vegeta, 1 kis olaj, 20 dkg reszelt sajt, petrezselyem. Ezt összekevered, és beborítod vele a combokat, hogy ellepje!
Ebben a sajtos-tejfölös cuccban fognak átsülni a husik, naaaaagyon finom lesz! Rizzsel vagy tésztával finom.

Én is igencsak szurkálódtam-keményedtem ma. A derekam is fáj :) Ilyenkor elképzelem, ahogy minden szúrásnál egy picit jobban kinyílik a méhszájam (elképzelésem szerint most tartok 2 ujjnyinál :wink: ). Sétáltunk egy órát, este kex, mi bajom lehet?????
Vendég

Bori és a párja! Nagyon gratulálok, nagyon szép kislány Bettina! Sok boldogságot és sok tejet kívánok!

Krisztina: örülök, hogy megnyugodtál... Ilyen fejkörfogat mellett ez volt a legvalószínűbb magyarázat. :)

Csilla: írtam privit, kettőt is, de nem tudom, hogy átment-e.

Kép
bikmakk

Sissi
Ez jó hír, hogy Ati rendben van!
Mi a gond a szemével?
Villő 2320-szal született, 6 naposan jöttünk haza, akkor volt 2200g... most 2670g :lol: :lol: :lol: :lol:

Mimi
Szépek vagytok!

Kitartást mindenkinek! Gyerek pocakban még nem maradt :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Valaki kérdezte, hogy milyen kocsit vettünk: végül a Quinny márka mellett döntöttünk... Egyelőre jónak tűnik.
A hordozót ki is próbáljuk, nehogy nálunk is rövid legyen az öv.
Én nem szeretném előre tenni a babát!!!

Ágota, írhatok majd neked sms-t, ha nálunk is idő van? Addigra Bömbike már nagy kislány lesz és Te már biztos nem mész szülni :lol: :lol:

Kép

Kép
dbea

[quote="dbea"]
írta:
dbeaÁgota, írhatok majd neked sms-t, ha nálunk is idő van? Addigra Bömbike már nagy kislány lesz és Te már biztos nem mész szülni :lol: :lol:

Persze, hogy írhatsz!
Szülni biztosan nem megyek...bár, még elég nagy a hasam... :oops: :wink:
Vendég

Nézzétek az RTL KlUB-ot... Nicsak ki beszél?
Tanuljunk :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megint milyen jó hírekre jövök.

Bori és Betti Apukája, szívből gratulálok a Csajszihoz, nagyon édes kislány.

Sikerült fotóznom a szobákat, igaz még pár dolog hiányzik de már itt tartunk. :D

Kép
Kép

Hulla vagyok, vasaltam, kikészültem ebben a melegben ráadásul görcsöl a hasam is.

Megyek elteszem magam holnapra.
Mindenkinek Jó éjt
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Nekem is nyugodtan küldhettek sms-t.

A szemének ideghártyáját nézik.De többet nem nagyon tudok róla irni.A betegség neve retinopathia. Ezt is most találtam a neten.

Tényleg edig Ati kivételével lányok születtek :D .
Nálam viszont hiába folyt a mviz Ati nagyon érezte magát odabennt. :D :D Iszónyú erős rúgásai voltak.Pisilnem meg annyira kellett mintha az utcsó hetekben lettem volna.
Vendég

Kedves Kismamik!

gremese vagyok a "2007 szeptemberi babák" topikból.
Szeretnék nektek bemutatni pár saját készítésű MEI TAI-t, amelyet meg is vásárolhattok tőlem.

A MEI TAI egy ősi ázsiai babahordozó eszköz. 3-4 hónapos kortól (de azért egészen piciket is (1 hónaptól) lehet) 15 kg-ig (vagy ameddig a mama elbírja) használható.

Pár fontos információ a megkötésről:

A MEI TAI pántokat mindig csomóra kössük.
A baba hasa simuljon hozzánk, akkor elég szoros a hordozó.
Még nem ülő babáknak a háta mögött kössük a vállpántot.
Már ülő babáknak a feneke alatt köthetjük a vállpántot.
MEI TAI háti hordozást először másik felnőtt jelenlétében gyakoroljunk, ágy mellett.
A pántok a vállunk közepén menjenek, ne a nyakunknál.

Elöl hordozásnál az ajánlott kor: 1-6 hónap, csípőhordozásnál: 3-10 hónap, háti hordozásnál: 3-24 hónap, vagy ameddig elbírjuk csemeténket.

Az általam készített MEI TAI kétoldalasan hordható, megerősített varratokkal készül, bélelt derék- és vállpántokkal, bélelt combrésszel, és a vállpántokon akasztó fülecskékkel ("színén és fonákján" is), jó minőségű anyagokból!

Ára: 5300 Ft helyett Babanetes kismamiknak: 4700 Ft!

Amennyiben felkeltettem valakinek az érdeklődését, több képet szeretne látni a hordozókról, az kérem írjon privit.

További kellemes babázást!
:D :D :D

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Nagyon-nagy gratula
Kenderike-babához
Bori-babához

szuper!!!! :lol: :lol:
ma nem tudtam jönni, meg nem is bírtam magammal ebben a nagy gatyarohaszó hőségben... :roll: :?
ma voltunk utoljára a baba születése előtt a védőnéninél, ill. a tanácsadóban töltöttem a fél délelőttöt két szaros beutalóért :evil: :evil: ráadásul végig állni kellett, annyian voltak, az etnikum persze családostul-pereputtyostul, helyet nem adtak át... mondjuk nem is kívánkoztam közéjük (bocs :oops: )

asszem mától tényleg beoroszlánosodtunk vagy nem? :?: :?:

holnap jön a lehűlés, juhéjj!!!! tényleg a csajok előbb jönnek, hhúú, gyors egy táblit nézek, ki jön szerintetek???? Bár asszem most már senki nem lenne talán koraszülött, igaz?

Bea szép a szoba :lol: :lol: majd én is megpróbálok képet feltenni, mert mi is készen vagyunk vele. már csak a függöny hiányzik. Meg szerettem volna néhány képet a falra, de nincs ihletem--- :roll: :roll:
jó éjt! 8) 8)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Hú, a nagy betűket ibolyára szerettem volna, nem feketére. brrr! :twisted:

madaran

Sziszka :lol: :lol: mi volt a szerdai uh-n??? vagy lemaradtam???

madaran

hmbori:
Gratulalok! Gyonyoru! :)

En ma voltam, de eppen annyi idom volt eddig, hogy elolvassam, amit irtatok. :)

Noki:
Holnapra drukkolok.

linacska:
Orulok, hogy jobban lettel.

anettoo, irdab:
Nekem a vedono mondott egy jo tippet a pocak borre. Olajos tusfurdovel kell mosakodni es naponta haromszor zsiros kremmel kenni. nekem is fajt mar a borom, meg repedt, miota kenem nem faj, nem viszket es kevesbe reped...

Voltam ma uh-n. Azt hiszem ez az utolso volt. Kisfiam 3115g-ra lett merve, dehat ugye ez nem biztos, hogy igaz. :roll: A combcsontot vagy 3x merte a doki, a hasat meg szerintem ranezesre is kisebbnek a valodi meretnel... Csodas kepek keszultek rola, majd megprobalok holnap feltenni valahogyan belole.

agota:
Mar akartam irni, hogy a napraforgo olaj nagyon jo ilyenkor, ha hamlik a kis boruk. Timinek is hamlott az ujjacskajan a bor, mondjuk neki a tulhordas mistt, de ez segitett par nap alatt rendberakta.

beus:
Nagyon jol nez ki a szobacska. Foleg a csikok tetszenek rajta.

baratodildi

Bori, Kenderike: HATALMAS GRATULACIO NEKTEK!!! JO EGESZSEGET ES BOLDOGSAGOS BABAZAST!

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Sziasztok

Hoztam hölgyről egy képet , aztán ha sikerül még ma akkor jövők írni is. A hölgy nagyon édes és jó lány, eszik alszik, még nem igazán halottuk sírni. Csak nekem nagyon dagad a lábam és húzodik a sebem ha ülök, ezért nehéz követni titeket egyenlőre.

Kép

Kenderike
Kép
kenderike

Bori Gratulálok, tüneményes a lányka. Jó egészséget nektek.

Kenderike
Kép
kenderike

Nekem is hihetetlen görcseim voltak az éjszaka, már biztos voltam benne, hogy menni kell még hajnalban, erre semmi. Vártam, hogy rendszeres legyen, de mindig elaludtam és arra ébredtem, hogy fájok.
Lehet, hogy a szél? Vagy ekkora nagy szél éjszaka csak nálunk volt?
Ha a szél ilyeneket csinál, akkor a ma esti kettős front csak beindít?
Az a baj Baratodildi, hogy feladtam a kenegetést, mert hiába kentem eddig, mégis repedt, de lehet, hogy igazad van, a bőrirritáció lehet, hgy nem lenne, ha kenném.

Sajtos husit én is elmentettem. Köszönöm.

Beus - irigy, irigy vagyok, olyan jó lett volna már Matyit a felépült házunkba vinni haza. Na, de hol van az még, több év, talán majd böcsibe vagy oviba oda járnak, na de legalább már elkezdődik valami, nem szomorkodom.
Ma ugye azért nem kellene szülnöm, hogy holnap megyünk a telekkel ártárgyalásra, és akkor ha hazajövünk indulhatnánk is be.

Mondjuk addig meg szüljön Jimbone vagy Irdab vagy Judi vagy ki akar még ma?

Sissi - utánaolvastam nagyjából ennek a retinoakárminek, ez azt jelenti, hgy a cukrosság miatt jött elő? vagy csak épp azoknak szokott lenni, ha felnőtteknél van? de olyan ügyes és erős, hogy minden rendben van ! :)

anettoo

Kenderike - nagyon édes a kis hölgyed, és milyen jó husiba van, mintha nem is pár napos kép lenne, hanem már egy hónapos baba. Nagyon cuki.

anettoo

Anett:beteszem ide a cikket amit találtam a neten.Ez korababákra jellemző.

http://www.koraszulott.com/kora-szotar/ ... a-rop.html

Kenderike:nagyon édes Livi baba!!!
Sajnálom,hogy fáj a sebed,pár nap és már jopbban lezsel.
Vendég

Jó reggelt csajok!

Hmbori és párja: gratulálok tündéri kislányotok születéséhez! Nagyon sok örömet, és boldog anyatejes napokat kívánok!ű

Majd igyekszem reagálni, de olyan nyamvadt vagyok, hogy az valami hihetetlen! Nálunk is baromi nagy szél volt éjszaka, és szinte semmit nem aludtam, nem tetszett a pocaklakomnak az idő!

Na vajon ki lesz a következő? :wink: Tök jó, hogy egyre több baba születik a topicban! :P
Tegyetek fel sok-sok képet, mert olyan jó nézegetni!

kenderike: nagyon szép formás a kiscsajszi! Gyönyörűség! :P

kovisziszka

Jó reggelt!

Kenderike,pihizz amennyit csak tudsz! :) Gyönyörűséges szép a kishölgyetek! :)

Anett,akkor te csak holnap menj szülni! :) Szél itt volt jó nagy,kicsit hült a levegő,de már alig érezni....

Nokival ugyan mi lehet,ma ment fél8ra ha jól emlékszem...

Ildi,várjuk a képet!:)

Anna,én ha most szülnék még korák lennénk,de még ti is.Úgyhogy nekem még 2 hét,neked meg egy! :) De kitartunk! :)

Ágota,én egy darabig néztem a filmet,de utána kidőltem.Igaz láttam már párszor! :) De Lucám annyira édes volt,fent volt még mikor kezdődött,és mondja,hogy baba pancsi...mikor még az anyukája pocakjában volt a kiskölök :)
Beus,nagyon klasszak a szobák!:)

Cscsi,köszike a recit! :) Ma megcsinálom,csak elkéne vonszolni magam a boltba....

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Itt is hatalmas szél volt az éjjel, de nálam semmi. Tegnap elmetünk apával sétálni, fájdogáltam, de amilyen hamar jött olyan hamar el is ment. Nah meg persze sza@rrá csíptek a szúnyogok. :twisted:
Ma ismét útrakerekedünk ma estefelé, és ma már kex is lesz, ma ügyeletes a dokim. Hátha...

Anettoo én 8 kg 60 dkg-nál járok, de már vízesedek is sajna.
És én egyre éhesebb is vagyok. Pl: Lightos vacsorákat nyomok: 2,5 szelet grehem kenyér, kacsazsírral, füstölt csípős kolbásszal+koviubival. :oops:

Én vagyok a kivétel "a lányos kismamák hamarabb megszülnek" :?

Ildi, én kenem a pocakom, és olajos tusfürdőm is van, és még is mindegy. A pocakomon a fény már csillog, nagyon fáj :roll:

Beus, nagyon szépek a szobák :lol:

Kenderike nagyon szép babád van. Olyan jó kis húsosnak tűnik :lol: Én is nagyon szeretnék már babázni.

Cscsi, köszi a receptet, múltkor ezt a receptet csak memorizáltam, de jó, h megint feltetted, mert a fokhagymát kapásból kihagytam volna belőle. Úgyhogy most tényleg lementettem.

Kinnt csinálják az utat, mennek a munkagépek, és sípolnak+ dudálnak, de minek? Tökre idegesítő :twisted:
Közbe megy az ütvefúró is :twisted: :twisted: :twisted:
Közben szakad rólam a víz, azt hiszem lezuhizok, aztán benyomom a klímát.

Ma jön a közmetikus bundát letépni, azt hittem, már nem kell jönnie szülésig, de hát így alakult.

Adri

Kép

Kép
irdab

Jimboine, Noki, Judi veletek mi újság egyben vagytok még?

Ahhoz képest, hogy hmbori kiakarta húzni augusztusig, és erre meg megszűlt :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Jimboine, Noki, Judi veletek mi újság egyben vagytok még?

Ahhoz képest, hogy hmbori kiakarta húzni augusztusig, és erre meg megszűlt :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri,drukkolok,hogy mostmár hamar kibújjon Zora.hátha az esti kex majd megindítja a kis drágát! :) De hát a pocakban még jobb lenni úgy van vele...

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?