Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Csajok!

Rita, aranyos a torta!

Madár! Jó, h. írtad, h. hétvégi ház... :wink: de tényleg barátságos, aranyos kis házikó!

Ma hajnalban gyomorsav problémákra ébredtem, bevettem a Rennie-t, rendbe hozott, erre reggel ismét gyomorsav problémákra ébredtem, na utána már nem feküdtem vissza, borzalmas volt!! Ittam tejet, remélem rendbehoz. Biztos nő a baba, és már nyomja felfelé a gyomromat...

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Szénsavas: Én se voltam oda értük, néha egy-egy pohár cola light. De most meg vagyok veszve az olyan egészséges itókákért, mint Apenta málna. :wink:

Próbálok egy egyértelműbb vonalzót kreálni, mert ez engem is összezavar néha. :oops:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Látom, korán keltetek! :D
Én tudtam volna még aludni, meglepően jó idő volt már este a hálónkban, de a kicsi fiam az éjszaka egy részében össze-vissza ugrált, így nem hagyott rendesen aludni.
Később meg azért ébredtem többször, mert vérvételre akartam menni, de nem volt beállítva az óra (a locsolás elindulására 6-kor úgyis mindig ébredek).
Sikerült is elmenni, már vissza is értem (itt az SZTK-ban olyan "rárepülősen" megy a dolog, nyitásra oda kell érni, különben tuti várni kell, még ha terhesen tolakszik is az ember (egy ablakos beutalóbevétel van), ma ráadásul elég sok terhes is volt).
Néztem egy nagyot, mikor elkezdte a kémcsőveket pakolni, végül 6-nál :shock::D állt meg... (Ez egy a szülés előtti utolsó laborvizsgálat volt, a kórházi protokoll szerinti, ott kértek egy csomó mindent (gondolom az esetleges műtét, altatás miatt).)

Ikea: a budaörsiben voltam nemrég, ott nem tűnt akkor ott akkora káosznak és átalakítósnak. Igaz én nem jártam végig a felső nézegetős részt.

Madar!

Szerintem egy nagy korkülönbség nem könnyebb, mint a kicsi. Jó, hogy ő már sokmindent megért, ugyanakkor sokkal inkább csak vele volt törődve, sokkal több ideig, mint egy kis korkülönbségnél, senkivel nem kellett osztoznia. És nem csak a szülőknél, hanem más rokonoknál is, főleg ha nincs a mamáknál másik unoka.
Szóval erre is kell készülni, és számítani a reakciójára. (Én nem mindig azt erősíteném, hogy ő milyen nagy, mert nehéz lehet mindig nagynak lenni, ha ő is pl. babusgatásra vágyik. Az ésszerűség határain belül miért ne lehetne baba? (Pl. nem adok pelenkát, de megkóstolhatja a bébiételt... (persze nem most, majd ha arra kerül a sor))

Astrid

Kép
astrid
 
 

 
 

[quote="dorkamartini"]o írta:dorkamartinioo mano kár, hogy nem tudtok balcsizni - este sem mentek le? Mi azt terveztük holnapra, ha belefér a progiba.. a víz végülis meleg este is:)))..és lángost is sütnek:))


Ááá, azért ez egy gyerkőccel már nem olyan eccerű... :? Meg Míra mostanában a kocsiban se nagyon alszik már el. Szerencsére még holnapra is szuper időt mondanak, így simán be tudjuk pótolni... és talán 40 fok se lesz, mint amit mára ígértek.. Pedig ma be kéne mennünk a városba.. dm, bank, corso... még nem sikerült eldöntenem, hogy be merjem-e ezt a lánnyal vállalni.

[quote="dorkamartini"] írta:dorkamartinitennap rendeltem mascarponés krémmel töltött diós körtés palacsintot az egyik étteremből:))) háááát az valami fenséges volt:)))


Hol lehet ilyen fenséges kajákat kapni???? Csorog a nyálam a billentyűzetre... :oops:

Kép Kép
manósziget
 
 


Tádáááám!!!! Mindenki betöltötte a 30. hetet!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép Kép
manósziget
 
 


Manó,köszi a táblázatot.Olyan jó,hogy betöltöttük mind a 30. hetet.Szuperek vagyunk na :lol: :lol:

Kép
v.andi
 
 


csunyeszka annyira édes voltál ahogy örültél :)) tök jó kedvem lett ahogy olvastam:) örülök, hogy minden rendben veletek, nagyon ügyi vagy:)))

mano a tomassonak van (nemtom mióta) megújult lapja. Rendeltünk pizzát amikor hazaértünk és akkor adtak hozzá lapot. Tök jó cuccok vannak rajta....én nagyon meglepődtem.


Kutyunkat éjjel kétszer is be kellett vizezni annyira meleg volt, és reggel 5 kor kikéretőzött mert annyi vizet ivott szerintem, hogy már nem bírta tartani....

mano mi tennap voltunk efféle körúton...csak dm helyett városháza:))) megcsináltuk az apaságis pappert, meg ugye fogdoki...
jajjjj lányok....:)))))))))))
el is felejtettem mondani.....
az apasági nyilatkozatot úgy mentünk kikérni, hogy nekem közben a fél arcom ugye még el volt zsibbadva és alig tudtam beszélni:))) Amikor odafelé tartottunk mondtam is páromnak majd azt hiszik jól behúzott eggyet, hogy mondjam az övé a gyerek.... erre ez a lüke a hivatalban még rá is játszott aztán amikor a nő kezdett aggódó pofát vágni akkor röhögte el magát, hogy no para....fogdokinál voltunk:)))))))) tiszta lüke....

KépKép
dorkamartini
 
 


Andi, asszem ma nem lesz jó napom... Az előbb Dorka palacsintájára voltam ráizgulva, most meg a te hekkedre. :oops: 8) Lehet terhes vagyok? Szerencsére azért míra még kicsi ahhoz, hogy pontosan megjegyezze mit mondtunk, hogy ma vagy holnap megyünk Balcsira. :wink: Így reggel mikor mondta (mert azért emlékezett rá), hogy megyünk fürcsizni... mondom neki igen, holnap megyünk, mert ma még apa dolgozik, ma megyünk a városba busszal vásárolni. ;) És itt hangzott el a varázsszó: a busszal... Nagyon szeret buszozni (velem ellentettben), így már el is volt felejtődve a Balaton. :)

Csunyeszka, gratula a jóóó hírekhez!!! Azért csak okosan hancúrozzatok apikával. ;)

Ikea... még jó hogy nem indultunk neki, pedig még szülés előtt fel szeretnék oda jutni, mert kinéztem egy csomó mindent... Na, majd 7.-e után talán.

Madar, car éjszaka... Kb. én is így voltam ma éjjel. Óránként felébredtem, hogy vagy folyik rólam a víz, vagy Míra mocorog az ágyában vagy Ákos rugdalja a ház oldalát bentről. :S Így valszeg ma elég használhatatlan is leszek. Te meg 6.30-kor ébresztő... háááát, engem akkor egy 2 tonnás daruval se lehetett volna kiemelni az ágyból.

Rita, nagyon jó a torta. Andrisnál biztos nagy sikert fog aratni. A képeket majd várjuk.

Kata, 31 fok a lakásban? :? Az durva nagyon. Hétvégére mondanak egy kis felfrissülést. Remélem tovább fog tartani, mint a múlt hétvégi...

Csatlakozom az alapból nem szeretem a szénsavas dolgokat, de most pocisan megveszem értük csoportjába. Igaz próbálom kerülni, de ha lehet akkor azért hetente becsempészek vmi kólaféleséget a hűtőbe. 8)

Tesókérdéshez még egy pár szó... Én is rágódok rajta rendesen hogy lesz, mint lesz. lesz-e féltékenykedés, stb. Nekem fura lesz a helyzet az tuti, mivel nincs tesóm. Na, szóval több ok miatt is mi úgy döntöttünk, hogy bár most még Míra rácsos ágyikóban alszik (70*140 átalakíthatós) és még jó darabig jó lenne neki, de inkább ő kapjon normális ágyat és öcsi megörökli az övét. Amióta ezt mondtam neki sugárzik a boldogságtól, hogy lesz új nagyágya, amin már nem lesznek ott azok a csúnya rácsok. Úgy érzem, így hogy ő is kap vmi újat (persze azért apróbb ajándékot öcsi is fog neki hozni ;)) talán nem fogja magát olyan elhanyagoltan érezni. És már most készítem fel a családot, hogy ha jönnek majd babalátogató ne mindjárt a picihez rohanjanak majd, hanem mint ahogy eddig is tessék csak picit Mírával foglalkozni..

Astrid, 6 kémcsőőőőőő. jesszus, még belegondolni is rossz. De legalább túl vagy rajta.

Dorka, most látom Tomasso.... hmmm, meglátszik mostanában máshonnan rendelünk pizzát. de akkor asszem a közeljövőben meglátogatom az oldalukat vagy átsétálok. ;)
Jó kis sztoriaitok vannak mindig... Jó kis páros lehettek! :lol: :lol:

Kép Kép
manósziget
 
 


Na, én közben megszerveztem a mai napom. ;) Anyummal fújatom a medencét, apum pedig jön értünk és megyünk hűsölni.. már amennyire lehet majd ebben a melegben de azért a hűs vizecske és a lengedező szellő az árnyékban biztos jobb lesz, mint akár a várost járni vagy itthon a lakásban rohadni. :lol: :lol:

Nem is mondtam, tegnap este voltam dokinál. Minden rendben, méhszáj kőkeményen 2000. Még mindig fejfekvésű... de valszeg ez sajna mindegy lesz, mert a méretei miatt és az előző császárom miatt nem valószínű, hogy meg kéne kockáztatni a normál szülést. Most ennek örülök is meg nem is. Nagyon készültem a sima szülésre, mert tudom, hogy egy csasziból felépülni nem 2 nap alatt lehet, de ugyanakkor paráztam is már rendesen, hogy milyen egy igazi mindent beleadós szülés... Na, majd még meglátjuk. most az a lényeg, hogy minden ok, mindent lehet csinálni. ;)

Kép Kép
manósziget
 
 


Rita: igen, ezt is mondták nekem is, hogy legyenek csak neki szóló programok, hisz a huginak is lesznek privilégiumai (pl. szopi, pelenkázás stb.). Szóval ez szerintem is jó ötlet. :)
Tanítás? nem is tudtam, hogy tantó néni vagy. :wink:

Peppino: húúú, Rennie-t lehet szedni néha. És használ is? Mert nekem is néha iszonyú sok a gyomorsavam, de már kezdem kitapasztalni, hogy mitől. Pl. narancsléből egyetlen kortyot sem ihatok.

Astrid: nagyon hatékony voltál ma reggel. :)
Persze igazad van, én sem gondolom, hogy könnyebb a nagy korkülönbség. Pont azt írtam, hogy mindegyiknek van előnye és hátránya is. Főleg, ha az egyeduralom "törik" most meg. Sőt ahogy említettem már, mi is kis korkülönbséget szerettünk volna, de így alakult.
Nem is arra gondoltam, hogy a nagyságon van a hangsúly, amit mondogatnunk kellene neki, hanem az ügyességen, hogy mennyi mindent meg tud ügyesen csinálni, és erre mi nagyon büszkék vagyunk, és ez egyáltalán nem zárja ki, hogy Ő ugyanúgy babusgatható, szeretgethető, sőt. Szóval ebben nincs köztünk nézetkülönbség. :wink: Persze megkóstolhatja a bébiételt is, sőt talán a tejcit is, ha akarja, de szigorúan pohárból és nem ciciből. (!) Viszont vannak dolgok, amiket lehet nem díjaznék, pl. ha elkezdene gügyögni. Na pl. ilyenkor mondanám neki, hogy annyira örülök neki, hogy Ő már ilyen szépen, választékosan ki tudja fejezni magát, milyen szépen, tisztán beszél stb. szóval, ilyesmire gondoltam, ezért írtam,hogy nem a nagyságon, hanem azon van a hangsúly, hogy mennyi mindent már milyen jól, szépen stb. megtanult. :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Hát szép jó reggelt,vagy inkább napot,mert akkor élet volt itt reggel,hogy alig győzöm visszaolvasni.

Madar,az ikea.hu-n még bevásárlólistát is össze lehet állítani,de én még azt nem használtam.
Bútorkészítés:itthon lerajzolom,kiszámolom melyik elemből mennyi kell,elmegyek egy lapszabászatba ott leszabják,majd vagy berakatom a kocsiba vagy apa hazahozza ,és ő összecsavarozza.Ennyi.Ez nem fárasztó.

Story :lol: :tegnap du meglocsoltam az udvart,hogy könnyebb legyen kikapálni a fiúknak a gazt.Erre délután jön a párom haverja berakni a maradék szúnyoghálót és látja hogy tök vizes a föld,Kérdi is hogy mi miért locsoljuk a gazt???? :? Hát mondom neki tudod mennyit fizetnek a gyomirtó cégek a gaztenyészésért????Ha nincs gaz nem tudnák eladni a szereket!!!!! :lol: :lol: :lol: Kész volt teljesen a srác.

Torta nagyon jól néz ki,sajna a mi családunkban nem nagyon van nyári,így sokára lesz míg újból tortát ehetünk. :(

Dorka,veletek mindig ilyen vicces dolgok történnek :lol: :lol: ,biztos nem unatkoztok egymás mellett.

Kata, 2000.- lesz fejenként a tanfolyam ára

Manó, eredmények :) ,szülés :( .

Astrid,remélem hagytak pár csepp vért ezek a vérszívók??!!

sutimano76
 
 


Meleg,Nekünk akkor szerencsénk van,mert este már nagyon kellemes hüvi jön be az ablakokon,akkor,meg hajnalban van egy nagy szellőztetés,persze fent nyitva vannak az ablakok,aztán,mostanság fogom becsukni,így kint marad a meleg.Jelenleg 26 fok van a nappaliban.

sutimano76
 
 


Manó: iszonyú meleg lesz. Szerintem napold el a programot, ha nem sürgős. ... Már látom, változott a program. Helyes. :)
Kösz az aktualizálást. Mindjárt 30 nap alá megyünk Petrával, Astriddal! Juhééééj! :)
Császár: Nekem is az volt Julcsi, mert nem voltak fájásaim egyáltalán, két oxitocin, burokrep. .... semmi ... fájás nélkül meg nem lehet szülni ... aztán a hasműtétek :( ... szóval most is tuti csaszi. Én Julcsi után nagyon gyorsan felépültem, nincs semmi rossz emlékem kínlódásokról, amiket itt is olvastam ... azt tudom, hogy apa huga ellátott mindenféle homeos bogyóval, hogy ennek köszönhető-e vagy csak genetika ez is, nem tudom. De ha érdekel megkérdezem és megírom, hogy miket kell szedni ilyenkor.

Tesótéma: Manó ez is fontos, amit Te írtál igen, már nem tudom, hogy itt írta-e valaki, vagy máshol hallottam, de azt mondták, hogy a tapasztalt és rutinos rokonok nem a kicsit látogatják, és visznek neki ajándékot, hanem a nagyot és mellesleg megnézik a picit is. Már én is kezdem erre trenírozni a családot. :) :wink:

Dorka: apa nagyon vicces kedvében volt. :) gratula a papírhoz. Ez még ránk vár, majd kb. 1,5 hét múlva lesz rá idő, mert holnap megyünk Balaton, apának bajnokság lesz, aztán kedden és vissza Bp-re, de apa marad Füreden, én vissza hozzá szerdán és szerintem hétvégig maradunk is. Remélem addig Veronika is a pociban marad, mert különben gondban leszünk a névvel. :roll:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Süti: ikea.hu köszi, meg is nézem majd :)
Bútorkészítés: én most erre "ez nem fárasztó"-ra is alkalmatlannak érzem magam.
story: :) :) :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


[quote="madar"][ írta:madarb]Süti: ikea.hu köszi, meg is nézem majd :)
Bútorkészítés: én most erre "ez nem fárasztó"-ra is alkalmatlannak érzem magam.
story: :) :) :)


te erre,én meg arra hogy nap mint nap bejárkáljak a városba!!!Ha lehet elkerülöm ,hogy be kelljen mennem.

sutimano76
 
 


Süti: én intézem a járkálós dolgokat helyetted, Te pedig tervezed Nekem a bútort.
:wink:

Holnap kellett volna mennem dokihoz, labor + UH. Most hívott a doktor bácsi, hogy elmenne 1 nap szabadságra, ha tudnánk módosítani a holnapi időponton :( ... hát, elengedtem. :wink: Annál is inkább mert a Balatonhoz megy Ő is, így a hétvégén közelebb lesz hozzám. :) ... Kedden úgyis vissza akarok jönni én is 1 napra ... tudjátok programom van :wink: úgyhogy megegyeztünk egy kedd 9:30-ban, így elég ha Füredről 8-kor visszaindulok.

Én nem tudom mi van, idáig egészen jól megúsztam a lábdagadást, de tegnap este brutális volt .... és most ... még csak reggel van, de nagyon durva már .... :oops: :oops: :oops:

Bibi: eszem a kovi ubit, és azt hiszem, rájöttem a titokra :wink: tegnapelőtt megettem egy csomót és olyan szomjas voltam utána, mint aki egésznap egy sótömböt nyalogatott. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Jó "reggelt" :lol:

Nagyon hatékonyak voltatok már kora reggel, helyes :lol: :lol: :lol:

Én most két napig "szigorú" szobafogságra fogtam magam, ebben a dög melegben ki nem teszem a lábam az bizti :) :)

Aztán remélem hétvégére, ha csak pár fokot is, de csökkenni fog a hőmérséklet :roll:

Erika, ilyen pólót csináltathatnánk mindannyiunknak, tőlem is ugyanezeket szokták kérdezni 8) 8) 8)

Madar, kis házikó nagyon tetszik :)

Manó, hát igen, ez a progi (medencés) jobban hangzik mint a város béli 40 fokban a mászkálás, ügyik vagytok :wink:

Kata, ma már remélem minden ok veletek :!:

Taranee, nagyidnak drukk :!:

Ikea, mi is megszívtuk pár hete....

Adni, örülök, hogy jól sikerült a tegnapi hekkezés :)

Szénsavas: én sem rajongtam értük, de én is oda vagyok a kólától mióta babát várok. De már pár hónapja nem ittam, tegnap majdnem elcsábultam, de vettem helyette inkább egy jégkrémet 8) 8) 8)
De úgy érzem a héten egyet majd mindenképp beiktatok 8) 8)

Lina, neked is gratula a 30-hoz :) :) :)

Floranan, merre bújkálsz? Már hiányzol ám nekünk :wink:

Kriszti?

Móka?
Vendég
 


Madár! Rennie-t lehet szedni várandósan is, nekem használ!! Bár itt egy páran írták, h. nekik nem. Azért szerintem egy próbát megér.

Én is megveszek ám a kóláért, de ha van is itthon, akkor is max 1-2 kortyot iszok, mert tudom, h. nem tesz jót a babának (sem).

Lina! Hurrá, h. túl vagy a 30-on!! :lol:

Meg már mindenki!! :) Manó köszi a táblázatot!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Sziasztok!

Visszaolvastam, de reagálni nem vagyok képes, bocsi :oops: :oops:
Kisebb családi gebasz van, szerencsére nem a szorosan vett családban, hanem oldalági szinten.... Viszont a feszültség az gyűlik, gyűlik, gyűlik, előbb utóbb robbanni fog.... Szóval ja... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ma, megyünk dokihoz, majd referálok. Remélem minden okés, s zárva vagyok, mert zuhanyozni nem szeretek ;)

vicger
 
 


kéépzeljétek annyira örülök:) sikerült 1700!!!!! ftért turiznom 2 ujjatlan 4 rövidujjas melegbe rucit babónak meg egy kispulcsit amit nem bírtam otthagyni és egy kantáros édes rövidnacit:)))) szóval akár augusztusban is előbujcizhat nem fog megkukkanni a téli rugikban:)))) és ollan kis szépek

viszont mit csinál a nem noormális kismami.... hogy teccen apának elmegy ma!!!!! egykor fodrászhoz.......... - lehet csak festést kérek és a szárítást megoldja a nap..:)))

ja amúgy azért indultam el a városba mert pár házzal arrébb ki van írva, hogy manikűr pedikűr...... nekem meg már nagyon kellemetlen a lábamat rendbetenni...... babóca iszonyat tud hisztizni ha ráhajolok...., de sajna csak reklámnak volt kíírva a pedikűr......nem vállalnak....
tényleg mano, nem tudsz valakit akihez nincs 2 hetes sorban állás és rendbetenné kezem-lábam?
Amúgy ti eléritek a lábatokat?:)))))) vagy csak én vagyok ilyen béna?

KépKép
dorkamartini
 
 


Dorka... dehogy vagy béna.... :wink: én sem érem el már jó ideje... :? :? :? Nagyon ügyi vagy, hogy kisbabónak szupi cuccokat tudtál beszerezni.... :)

Tegnap este mi is voltunk apikával egy kis körúton... és vettünk télre pici sapit, kesztyűvel... (450 FT!!!!) meg kettő rugit a C&A-ba... (790 FT!!!!!!!!!! ) nem vásárolni indultunk... de megláttuk és megszerettük....
Meg szörnyülködtünk az árakon... papááááám .... képzeljétek a C&A-ban volt egy édes kis ruha kis pólóval... 6990 Ft... majdnem hátast dobtunk... (lehet, hogy csak én háborodom fel ezen a drágaságon!!! ???? de szerintem ez nagyon durva!!!! )


Manó... ügyes vagy a program-váltással... :) :) :) És köszi a táblit.... :)

Kriszti... remélem megoldódik a családi gebasz.... :wink: gondolom ebben a melegben ventilátorozol.... :) :wink:

Süti... én is most írom össze, hogy milyen méretű anyag kell a pelenkázóhoz és egy szekrénykéhez a babónak... oszt majd apának mutilom, hogy mit hova kell rakni.... :wink: :wink:

Madar... irigy...irigy... vagyok balcsi miatt.... :) de jó hétvégét nektek! :) Doki bácsival meg nagyon rendes voltál, hogy elengedted.... :) :wink:

Én is korán keltem reggel... olvastalak is titeket... csak reagálni nem bírtam... bekapcsoltam a tv-t.... (bár ne tettem volna... :evil: :evil: :evil: :evil: ) bemondták, hogy a jegybank azt akarja, hogy a forint alapú hitel felvételénél 70% kell legyen az önerő... akkor kérdezem... kiatökömfoghiteltfelvenni????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a másik, hogy az nem számít, hogy politikuséknál csak röpködnek az 50 milliók a semmibe... a kisember meg mehet a sunyiba.... rohadjanak meg!!!!

Bocs a kirohanásért... :? :? :? :?

Jaaa majd elfelejtettem.... tegnap este vettünk egy karton citromos nesteát... éjjel rohadtul szomjas voltam és gyors felbontottam egyet... s beleittam... :oops: :oops: ... és a korty után azt sem tudtam hirtelen merre rohanjak nagy kómásan..... mert olyan íze volt, mint a bornak... pffff nagyon car volt.... :? :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Naaa mék hűsölni tovább.... :wink: :wink: Vigyázzatok magatokra... és babákokra.... :) :wink: :wink:
vikiviktor
 
 


Kata: Leállították a szülést, mert nekem elindult a 27. héten. Bent kellett infúzión lennem a kórházban egy hétig, vagyis bent kéne feküdnöm, ha a 3 gyerekemre lenne más, aki vigyáz, főz, mos...szóval saját felelősségre, de vagyok, és még jó híreket is kaptam a dokimtól.

Kösz csajok, hogy örültetek az estémnek, bár azt hiszem nem sokat változott a házaséletünk minősége ettől, eddig sem lehetett panaszkodni rajta :wink: .

Éjszaka: Már nem tudok aludni, savam is egyre rosszabb, hiába minden csodabogyó, éjszaka 6 pisilés, majd 2 alkalommal inni 2 dl tej keksszel...aludni nem sikerült! :? 5 kor felkeltem, neteztem, majd mostam, vasaltam és 7 kor megfürödtem, mert már addig levert a víz, délelőtt nem épp pedagógiai módszerrel állítottam neki csemetéim, hogy mindenki aktívan álljon oda a melóhoz, mert megdöglök!!!

Most fogunk ebédelni, mert 10 kor keltek a csemeték, és a reggeli is akkor volt. Addig kitakarítottuk a lakást, szép rend van! Megjön párom 2 körül megnézzük a tegnapi mozipremier ifjúsági regény 6. részét :wink: (nem írom ki) és irány a Balcsi!

Dorka: Nálunk is volt a turiban akció, mire odaértem elvittek minden pocaktakarós felsőt, pedig 250 Ft/db áron volt minden :evil:

Császár: Én azért félek tőle, mert a szülésből akár egy órán belül is csak a kellemetlen vérzésed marad (enyhe fájdalommal), de a nagy hasi műtét nem ecccerű! És ha még a picit is el kell látni na meg a nagyot is...én inkább kínlódok a vajjúdással többet, de magamtól nem választok csaszit! Nagyon sajnállak Titeket, akiknek nem adatik meg a választás, bár lehet valagba rúgnátok, mert a fájásokat is el kell tudni viselni :wink: Mindennek meg van az előnye! Én mindig a napos oldalát igyekszem megragadni a nem rajtam múló dolgoknak.

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Másik topikból:


Az anya meg a szülő


Ez a két fogalom alapjában véve ugyanazt jelenti, de azért mégsem ugyanaz. Olyan különbség van köztük, mint - hogy is magyarázzam - mint amikor az ember azt mondja, hogy állam, meg azt, hogy haza.


A hazáért élek és halok, az államnak meg adót fizetek. És annak ellenére lényegesen könnyebb, mint meghalni, mégis több emberről hallottam, aki lelkes örömmel halt volna meg a hazáért, de soha senkiről nem hallottam, aki szívesen fizetett volna adót.
Hát így vagyunk valahogy az anyával, meg a szülővel is. A szülő hivatalos kifejezés, az anya magánjellegű.
A szülő minden, ami értelmet jelent, erőt és kötelességet, az anya pedig minden, ami érzelem, áldozat és a leggyönyörűbb gyöngédség a világon.
Az anya, meg a szülő egy ember. De ennek az egy embernek egészen más tulajdonságai nyilvánulnak meg az anyában, mint a szülőben.

Aki a harmadik szobából csukott ajtón át is meghallja, hogy hathetes kislánya sír, az, az anya.
Aki szeretne berohanni hozzá és egy kis jó, langyos tejecskével elcsitítani azt a kis ártatlant, még az is az anya.
Aki be is rohan hozzá, megnézi, kibontja, tisztába teszi, de soron kívül egyetlen korty anyatejet sem juttat neki, hanem szigorúan alkalmazkodik az orvosilag előírt étrendhez, az már a szülő.

Akinek majd a szíve szakad ki, amikor a gyermeknek fogzási fájdalmai vannak, az, az anya, de aki csukamájolajat ad neki, hogy minél előbb nőjön ki a foga, az már a szülő. Általában aki képes arra, hogy saját önszülött gyermekének beadja a csukamájolajat, azt a csúszós, szörnyű, kibírhatatlan ízű kotyvalékot, az nem is lehet anya. Az csak szülő lehet.
De aki közben azt hajtogatja; jaj de jó, de finom, a mama is ezt eszi, és hősies elszántsággal a szívében, de háborgó indulatokkal a gyomrában maga is megkóstolja azt a szörnyű kotyvalékot, az már megint az anya.

Aki büszke arra, hogy az ő kisfia már olyan nagy, hogy az első osztályba iratkozik, az a szülő. De aki az iskola megnyitásának napján sírva kíséri a gyereket abba a tiszteletre méltó épületbe, és amikor beengedi a többi gyerek közé, akkor úgy érzi, hogy a fia Dániel, aki most lép be az oroszlánbarlangba, az már megint az anya.
Aki nappal megbünteti a gyermeket, mert elszaggatta a nadrágját, az a szülő, de aki azt a kisnadrágot éjjel könnyes mosollyal foltozza meg az, az anya.
Aki azt mondja: haszontalan kölyök, már megint nem tanulsz, az a szülő, de aki fűnek-fának keservesen panaszkodik, hogy annak a szegény gyereknek már megint mennyit kell tanulnia, az, az anya.

Aki a kamasz fiát tánciskolába viszi, az a szülő. Aki büszkén figyeli, hogy az a haszontalan kölyök milyen ügyesen teszi a szépet annak a copfos kislánynak, az még mindig a szülő.
De aki ugyanakkor nagyokat nyel, mert úgy érzi, hogy most kezdik tőle elszakítani lelkétől lelkezett magzatát és szeretné a fia táncpartnerét, azt a kis kacér, szőke démont megpofozni, az már megint az anya.

És mégis az anyából lesz a jó anyós, a szülőből pedig a rossz. Amely anyósi állapot tart mindaddig, míg meg nem születik az első unoka. És akkor valami egész váratlan és csodálatos dolog történik, eltűnik a szülő, eltűnik az anya, mondjuk inkább a kettő összeolvad és nagymama lesz belőle

De ez a nagymama nem hasonlít sem az anyára, sem a szülőre, annyira nem, hogy hadilábon áll mindkettővel, a szülőt ridegnek, az anyát túlzottnak tartja, és csak egyvalakivel azonosítja magát teljesen és százszázalékosan, a gyerekkel. Mintha soha nem lett volna szülő, mintha soha nem lett volna anya.
Mintha így született volna ötvenegynéhány éves korában egyenesen nagymamának

Kép
arvaerika
 
 


Csunyeszka.... a császárról ugyanez a véleményem... én rendesen félek tőle... nem mondom, ha nagyon muszáj... de ha lehet akkor szeretném megszülni Dóra babát.... :wink: :wink: (pedig még egyet sem szültem... lehet utána nem ezt mondom.... :? :? :? :? )

Erika... póló készítésre már én is gondoltam... a "hogy bírod ezt a meleget?" kérdésre azt szoktam válaszolni, hogy télen se jobb szerintem... + nem mindegy, hogy magamra rántok egy kisruhát... vagy 3 rend téli kabátot veszek, mert bálnásodom.... :roll: :roll: :roll: :roll: :? :? :? :wink: :wink: :wink:

Tegnap megkérdezte egy illető, hogy hány nap van még vissza... ??? Nap... talán hét.... majdnem hanyatt estem... nekem nem tűnik olyan nagynak a pocim... (pedig a környezetem eléggé szörnyülködik... :? :? :shock: :shock: )
vikiviktor
 
 


Erika... ez olyan igaz.... :) :) :)

Ma este megyünk barátokkal éjszakai fürdőzésre... úgy váááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááárom mááááááááááááááááááááááááááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor
 
 


Manó!

De ez azért nincs kőbe vésve, nem? Nekem a 2. császár volt, ha utána nem ment volna spontán, akkor most valószínű nem várnánk együtt babát... (3 császárnál többet nem vállaltam volna, szóval max. 4 gyerekünk lett volna). Ja, és a 3. gyerkőc nem volt épp pici, ő volt a legnagyobb közülük, 3800 g és 56 cm. Jó, azért nem 4 kg fölötti.
A 6 kémcső azért rémísztett meg, mert reggel picit szédültem (éhgyomor), már azon godolkodtam, hogy a páromnak el kellene kísérnie, nem kellene vezetnem. De végül egyedül mentem. És ugye haza is kellett jutnom.

Peppino!

Igen, nekem még beleférne egy 6., ha a körülmények adottak. Talán a többgyerekesek megerősítenek, hogy egy 3., 4., stb. gyerek már nem akkora különbség. Mondjuk azért ennyi gyerekre bizony kell azért anyagi bázis.
A 2. császár volt, az első kettőnél kaptam szurít, hogy lazítson, de ez ténylegesen nem csillapította a fájást, de az elsőnél picitg gyorsította a méhszáj tágulását. Mivel a második császár volt, ezért a harmadiknál se gyorsítás, se fájdalomcsillapítás nem jöhetett szóba, mert csak így volt esély a spontánra. Negyediknél meg már olyan tágulással mentünk be, hogy nem is jöhetett volna szóba.
Szerintem egyébként nem a fájdalom a legrosszabb, hanem a félelem a fájdalomtól. Jó, hogy szólnak arról, hogy fájni fog (persze olvas az ember olyat, hogy valakinek nem fáj, meg pikk-pakk gyorsan szül, de elsőre azért jobb a rosszabbra készülni). De az már szerintem nem, hogy ennek szerintük a megoldása pl.az EDA. Ugye volt itt már szó róla, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy állunk hozzá. A legfontosabb, hogy nem egy öncélú fájdalom. (Egyébként én írtam, hogy azért nem bírom annyira a fájdalmat, mégis az előző szülésemnél még a 8 éves gyerekem se vette észre, hogy már bizony erősek (csak a párom arra figyelt, hogy hagyjanak, ne épp akkor akarjon valami társalgásba, velem való játékba kezdeni, arra nem lettem volna vevő), csak akkor küldtem át a csapatot a szomszédba, amikor már nagyon indulni akartam (5 percesről váltott 3 percesre).)

Erika!

A forróvizes héjlehúzást csak az nehezítette, hogy elég aprók voltak a barik.
A tankönyvvel csak az lenne a gond, hogy nem biztos, hogy "csak kicsit megrongálódna". :(

Csunyeszka!

Fejvégűek? Írtad már, csak én nem láttam?

Süti!

Miért ne lehetne miattad összebújni? Jó, a poci egyre nagyobb, de hát azért ha valaki akar, akkor tud leleményes lenni... :wink: :D
Nálunk is kérdezték a szomszédok, miért locsoljuk a gazt, de nálunk az is gond, ha nem locsoljuk, akkor meg por van...

Madar!

Nem is azért írtam, mintha nem értenénk egyet, csak azt tudom, néha felnőttként én se akarok se okos nagy, se ügyes, stb. lenni, hanem úgy lennék gyerekül felelőtlen, gondtalan stb. Ebből indultam ki, amikor azt írtam, hogy az ő szintjéhez képest ez annyit jelent, hogy ő se akar se nagy, se ügyes lenni, hanem pici ügyetlen, babusgatott baba. Mint a tesó.
És ezt is érteni kell, és bizonyos szintig engedni is, mint ahogy magunknak is megengedjük időnként, hogy "gyerekek" legyünk. :D:D

Astrid

Kép
astrid
 
 


Az előbb nézegettem a picassos táblázatot... egy csomóan nincsenek... Manó.. neked szólt valaki, hogy vedd ki a tábliból? Pl.: Picibo? őt már nem is látom a táblázatban.... :? :? :?

És hol vagytok többiek? Floranan, t-pk, nikilány, lina85, szezso?????
vikiviktor
 
 


Hgrita!

Boldog szülinapot a kisfiadnak! (Kisvakond nálam is nyerő)

Astrid!

Ha nem lennék annyi idős amnyi, én is szülnék még(mondom ezt úgy, hogy épp szülés előtt állok és azt sem tudom, milyen lesz)

Épp ma beszélgettem anyóssal a gyerektémáról ( ő nagyon ellene volt, hogy vállaljunk még, szerinte gyerekbuzik vagyunk :roll: ). Én meg elmondtam, hogy ők az életem értelmei, nem tehetek róla. Persze könnyebb lenne nélkülük, de minek?????
Erre bevallotta, hogy már sajnálja, hogy nem lett több gyereke és hogy csak a munkának élt. Azért is váltak el, mert soha sehova nem akart menni a családdal, mindig előrébb való volt a házimunka, mint az, hogy a gyerekeknek élményt nyújtson....

Azért azt becsülöm benne, hogy legalább bevallotta....

Ma a védőnő is rám ijsztett, hogy nagyon lent van a pocakom.....csináltam tesztet, amiben volt Hgb(vér) és szerinte ez lehet, hpogy a méhszájnyílástól van.
Gyorsan elrohantam dokihoz, tök rendeset fogtam ki, meg is vizsgált, de szerencsére ugyanannyi, amennyi volt(2100)tehát a belső zárva van. Elküldött vizeletvizsgálatra, holnap kell visszamennem az eredményért.
Este leugrunk Siófokra a gyerekekkel (plusz anyóssal :wink: ). Fannt alig tudtam elaltatni, annyira várja már.(mármint a fürdést) úszógumi,csónak, mellény, labda ott alszik vele az ágyban....

Kép
arvaerika
 
 


Nagyon utálom ezt a dög meleget! :x Ebéd után próbáltunk aludni, de csak vergődés lett a vége és az egész pólóm tiszta víz lett. :roll: Azt akarom, hogy legalább 10 fokkal hidegebb legyen, irgum-burgum!!!

Erika: Remélem minden rendben lesz a vérvételen! És jó fürdést az egész családnak!

Viki: Neked is jó fürdőzést!

Vicger: Remélem nem olyan nagy a baj és hamarosan megint minden rendeződik!

Császárt én sem szeretnék, hacsak nincs tényleg indokolt oka. Ezért szuggerálom Mátét, hogy forduljon csak irányba. :wink:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Manó!

Le tudnád nekem írni pár szóban, hogy mennyire nehéz webáruházat üzemeltetni?
Ilyenek érdekelnek, hogy:
- milyen háttér kell hozzá (cég, engedélyek)
- mekkora készleted van az egyes dolgokból
- számlaadás, garancia, csere
- adózás (minden dologról számlát kapsz a beszerzésnél?)
meg még nem is tudom, mi, csak hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ha lenne egy kis időd, válaszolnál priviben?

Astrid

Kép
astrid
 
 


[quote="astrid"]M írta:astridanó!

Le tudnád nekem írni pár szóban, hogy mennyire nehéz webáruházat üzemeltetni?
Ilyenek érdekelnek, hogy:
- milyen háttér kell hozzá (cég, engedélyek)
- mekkora készleted van az egyes dolgokból
- számlaadás, garancia, csere
- adózás (minden dologról számlát kapsz a beszerzésnél?)
meg még nem is tudom, mi, csak hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ha lenne egy kis időd, válaszolnál priviben?


Manó: én is kíváncsi lennék a tapasztalataidra !!! (A kiscipőket szeretném nagyobban csinálni :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Viki: vagyok csak olvasó módban.Egyébként meg nagyon irigyellek az éjszakai fürdőzés miatt!!! :D

Köszi mindenkinek végre betöltöttem én is a bűvös 30.hetet. :D

Én ma kijöttem anyuékhoz,talán jobb is,hogy itt vagyok ebben a melegben velük,mint otthon a panelban egyedül.Így van aki vigyáz rám. :D

Ja nem is meséltem.Anyuék vasárnap jöttek meg nyaralásból és anyu vett Vikinek egy kis rugdalózót a következő szöveggel: Mama szeme fénye vagyok! :D Majd lefotózom és felteszem.
Vendég
 


Astrid,én úgy tudom beindulhat a szülés a sextől,és az utsó hónapban már nem ajánlják,csak ha túlhordás van.

Viki,én Nikilánnyal irogattam skypen,jól vannak,a táblázatba be is jelöltem hogy fiút vagy lányt vár.Még dolgozott és azért nem tudott jönni.Sztem olvasgat minket.T-pk meg Lina szokott jönni,Piciibo és Szezso tényleg eltűntek.

Vicger,remélem probléma hamar megoldódik.

Mindenki aki fürcsizni megy,arra nagyon irigy vagyok.Na sebaj,én épp pizzát eszek és utána desszertként és lehűlésnek fincsi hideg meggylevest vaniliafagyival!!!!

sutimano76
 
 


Csak elmentem ma is Budapestre, most értem haza. De azért beiktattam egy fodrászt is, csak hogy csatlakozzam a nem normális kismamák táborába. :wink: Hát, meg én is tetszeni akarok holnap apának. :wink: Sőt, ha már ott jártam, Julcsinak is megmosattam a haját, aztán hagytuk hagy száradjon meg magától. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én alig bírok már kb. 2 percnél tovább lehajolni, és azért Julcsi hosszú haját megmosni kicsit tovább tart, szóval, vessetek meg, éltem a lehetőséggel ... :oops:

Boboka: jól tetted, iszonyú meleg van. Eddig is volt, mit olvasni, de ha mindenki otthon marad, nem győzök majd olvasni. :)
Floranan nem azt írta, hogy elutazik? :?: :?: :?:

Peppino: teszek is egy próbát a Rennie-vel. :wink: Majd referálok a hatékonyságról.

Kriszti: családi gondok. :( Az jó, hogy nem a közvetlen szűk családban. A feszkó alól pedig valahogy, amennyire lehet próbáld meg magad kivonni.
Várom a doki után a híreket, de minden rendben lesz, tudom.
:wink:

Dorka: vásárlás - ügyes, érthető az öröm. :) :) :)
Akkor én sem vagyok nooomális, pedig nem is olvastalak még, amikor fodrászhoz mentem. :lol:
Jaj, Dorka én is ilyen béna vagyok, de bevallom töredelmesen, hogy én pocak nélkül is. Én ehhez korábban is "szakember" segítségét vettem igénybe. Valaki egyszer írta és igaza van: ennyi jár. :wink: :)

Viki: vásárlás - Nektek is dícséret, ezek tényleg jó vételnek számítanak. :) Lehet, én is megállok holnap délelőtt az egyiknél.
Te irigy? Látnál engem az éjszakai fürdőzés miatt ... miatt sárgulok
:oops: :lol:
Kérem szépen, protestálok az egyik mondatod miatt. A jó bor finom, nagyon finom ... ne tessék egy nestea-hez hasonlítani, maximum egy nagyon rossz borhoz. :wink: :) :)

Csunyeszka: nem semmi éjszaka, hajnal, délelőtt .. viszont most már a megérdemelt pihin, ott áztatod magad Balatonban. :)

Astrid: igen, igazad van, pici aranyos babusgatni való néha én is szeretnék lenni .... és ezt Julcsinak is meghagyom ... :wink: :) Erről az jut eszembe, amikor egy ismerősöm a nagyon kemény egyik egyetemi szigorlat után totál kiakadt az, mert ezt kapta az anyjától .... "Tudtam, Neked mindig jól sikerül" stb. még véletlenül sem azt, hogy "de jó, ez tényleg nagyon nehéz lehetett, ügyes vagy stb. stb. stb. pedig a kedves mama nem akarta megbántani ...

Erika: már Te is biztosan pancsolsz :) azért vigyázz magadra.

Astrid, Bibi: mi ez a nagy vállalkozókedv? :)

Lina: hol a fotó, este már láthatjuk?

KépKép
KépKép
madar
 
 


Madar: este még nem hiszem,de megpróbálom holnap megoldani.
Vendég
 


OK, várom :) Délelőtt még gép közelben leszek, aztán délben irány a Balaton 8) :lol:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Süti: ez nem volt sportszerű. Én is akarooooook!

KépKép
KépKép
madar
 
 


Süti!

De hát pont az utolsó hónapban (főleg a 37. héttől) már nyugodtan beindulhat a szülés! :):)
És arról is volt szó, hogy még a szextől (és a papaanyagtól) is csak akkor indul be egy normál terhességnél, ha a baba is készen áll rá. A szülések amúgy is elég különböző időpontban indulnak, tehát még azt se lehet mondani, hogy biztos attól indult be. Túlhordásnál meg azért ajánlják, mert a papaanyag tartalmaz egy olyan anyagot (prosztagladin), ami segíti a méhszáj érését (ezt szokták szintetikus formában méhszájérlelésre orvosilag is használni),és az orgazmus esetén pedig pont az az anyag szabadul fel, amit indításra vagy fájáserősítésre szoktak használni (oxitocin).
Szóval szerintem pont az utolsó hónap az, amit érdemes kihasználni, utána 6 hétig amúgy se lehet, és nem esélytelen, hogy a kisbaba miatt (pl. fáradság) vagy amúgy más okok (hüvelyszárazság, fájdalom, mell érzékenysége) miatt kevésbé van kedve az anyukának hozzá, mint még terhesen.

Madar!

Egyrészt jó lenne még valamit gyerek mellett csinálni, ami érdekel és tetszene is, elfoglal, esetleg pénzt is hoz! :) De nem kell vele elmászkálni, hanem itthonról is végezhető.
Későbbre, ha a gyerekek nagyobbak lesznek, van már tervem, csak ahhoz meg nagyobb anyagi keret is kell.

Astrid

Kép
astrid
 
 


Astrid: én is ilyenben gondolkodom, itthon csinálható, érdekel, pár órában elvégezhető stb. :) Már van is tervem, babonából még nem írok róla, de már dolgozom az ügyön és remélem, hamarosan be is számolhatok eredményekről. :wink:

Tetszett a tudományos okfejtésed, amit Sütinek írtál. Meg vagyok győzve. :wink:

Ráadásul apa most hívott, hogy elindult haza, és nem áll meg a Balatonnál, hazajön (bár csak hajnalban fog érkezni, Toszkána kb. 8-9 óra autóval innen), holnap délelőtt kicsit dolgozik, és este vagy szombat reggel együtt megyünk a Balatonra. :) :) :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Sziasztok!

Ma én is a fürdőzők táborát erősítettem. Délelőtt az aquaworld-be voltunk lányostul, meg nagypapástul. Ott összefutottunk párom unokatesóival, meg egyikük kislányával. Na onnantól lányomat nem lehetett a vízből kiszedni. Én is bemerészkedtem, persze csak a benti részben. Tök jó volt! :lol:
Aztán jött a feketeleves, ki a melegbe, mert ugye valahogy haza kell jutni. De túléltük.

Most pihi a lakásban, itt csak 27 fok van. Aztán irány görkorizni este 7 fele.

Igazából éjjel lenne jó kimenni, akkor hüvi is van, meg aludni se tudok. De lányomat azért hagyom. :lol:

Hányadik héttől nem problémás már a szülés? Vagyis arra gondolok, ha mostanában megindul az még gáz, vagy már nem? Van ilyen határ?

Peppino: Hogy hívják a szülésznődet? Én 3-án megyek a dokimhoz, azt mondta ha gondolom akkor ajánl valakit. Van több is akivel dolgozik, megnézi ki lesz akkor amikorra várható a baba.

További szép napot!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Derűset!

Remélem mindenki túlélte a mai napot.Én sokkal rosszabbra számítottam.

Peppino,a szénsavas dolgok is csinálnak savat.A rennie sztem csak helyi érzéstelenítő,a Salvus víz jó,csak k..va drága.

Mano,túléltétek Mírával a buszozást?

Madar,jó fej vagy,de ha már a dokid is Balatonhoz megy,akkor akár rád is tudna nézni.Szólj neki,UH gép legyen nála :lol: :lol: Banyek nem vagy semmi ezzel a Bp. túrával.Én sem megyek,ha nem muszáj.

Kriszti,várunk a hírekkel,hogy mi volt a dokinál.

Mi ma felavattuk a medencét,elmondani nem tudom,milyen jó volt.Eszünkbe juthatott volna előbb,hogy megvegyük :idea: :!:

Kép
v.andi
 
 


Úgy látszik ez a hét a fodrászoké!! Én is ma voltam!! :) Mondjuk állandóan az összes fodrász mániája az, hogy kiegyenesíti a göndör hajamat, ami abszolúte nem áll jó nekem, ezért itthon leöblítem, és újból megszárítom göndörre... de jól esik most, mert nem melegít a hajam, levágott belőle jó sokat.

Taranee: Bányai Nóra.

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Peppino,lehetne ezt képpel is illusztrálni????
Megmondjuk mi neked,hogy mi áll jól!!!! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi
 
 


Peppino: én is szívesen látnék egy fotót az új hajról. :)

Bibi: hol vagy egésznap? Csak egy gyors egymondatos bekukk volt.

Kriszti: doki ???

és a Többiek? Ma mindenki kánikula üzemmódban van? :wink:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Sziasztok!

Végigolvastam, de kicsit később jövök.
bex13
 
 


Sziasztok csajok!!

Órák óta olvasok, hétfőn néztem be utoljára asszem... jól vagyok, köszi mindenkinek az érdeklődést, csak KO, rohangálunk, most hétvégén lesz a párom rendezvénye, rengeteg vendég, szervezés, kész vagyok teljesen, mindezt 20000 fokban.

Holnap elkezdenek azok a vendégek csordogálni, aki nálunk laknak, majd, keddig lesz itt az utsó, utána festeni / tapétázni kéne, meg valamit nyaralni is, de igyekszem jönni, de simán lehet, h csak kedden élőben tali, odamegyek akkor 15:30-ra...

Süti írt valamit, hogy szólni kéne neki a keddel kapcs, elküldenéd nekem privátban vagy emailben, smsben, mit kéne nyilatkoznom, mert azt jobban tudom követni!! Köszike!!
(Ez mindenkire vonatkozik, ezeket gyorsabban meg tudom nézni, ha írtok, és reagálni is könnyebb!)

Egyébként teljesen jól vagyunk, Ébano állandóan mocorog, mindig jobbra felfelé rúg, nagyon édes...nől a pocim is, ma csináltam egy képet mobillal, igyekszem feltenni...

Én eléggé nyűgös vagyok mostanában, pedig nem jellemző, remélem elmúlik, engem is zavar már... tegnap megajándékoztam magam 3 rucival, majd azokat is felteszem...

Manó, pont én is a webáruházat akartam kérdezni tőled, próbállak felhívni, ha vége a bolondokházának nálunk, ha esetleg írsz másnak, elküldenéd nekem is légyszi?? :oops:

Bocsi mindenkinek, h nem nagyon reagálok.... de mindent figyelemmel követek, ha kicsit késve is....

Puszi nektek, igyekszem jönni!!

floranan
 
 


Ui.: Tegnap voltam a táppénzes papírért a dokinál (egy új fiatal, kedves nő van, nem a füstölgős gyárkémény...), kezdődik nálam is az OEP-para...

Jah, és most nézem a vonalzót, 31+1, én simán bemondtam neki a 30-at :D

floranan
 
 


Hűvös estét! :)

Gyors lerendeztük a dokit, minden okés, méhszáj kőkemény és teljesen zárt. Írt fel maltofer-folt, lehet rágni napi kettőt. /én lenni kicsit vérszegény ;) / ÉÉÉÉÉéééééééééééééééés 3 hét múlva NST!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondtam neki, hogy bakker... öregszem :)


Ja, mi Atesszal már kb 3 hónapja lebeszéltük, hogy szept. 18-án, délelőtt illetve reggel 8-kor fog Luca megszületni, vagy elindulni, de mindenképpen 12 előtt ki kell bújnia, mert ez a dátum tökéletes :) /ha 12 után születik, akkor plusz egy nap a kórházban, és ezt a luxust Ati, Vica, Gergő miatt nem engedhetem meg magamnak/ Na, és közöltem a dokival az időpontot, mondta, hogy okés, pont ráér. úgyhogy lezsírozva minden. Lehet hátradőlni ;)


Iszonyat fülledt idő van, megvadulok teljesen...

családi gebasz röviden: sógornőmnek van hitele /mi lakásunkon jelzálogként/ és most éppen a megnemértett királynőt játssza és ül a trónusán Bcsabán a színházi lakásban, szerződése nincsen, pénze nincsen, szarik a világra és a benne élőkre, csak őt hagyják már békén. Szóval a hitel fizetése elég érdekes.. most anyós fizeti neki, de lehet h augusztustól neki sem lesz melója, úgyhogy fizethetjük mi, mint a katonatiszt, ha nem akarjuk, hogy elárverezzék a kecót a fejünk felől... Csak az a nagyon nagyon dühítő, hogy azt a pénzt a gyerekeim elől veszi el őszínésznősége :evil: :evil: :evil:

vicger
 
 


Sziasztok,

itt vagyok ám!! Csak az emelet van a gép és itt "kuva" meleg van és mire végig olvaslak benneteket folyik rólam a víz.

A melegen kívül jól vagyunk. Bár nagyon megijesztett egy hír egy másik fórumról, ahol a 38 héten egy ikres kismami elvesztette az egyik babáját - és csak a kórházban derült ki, így gyorsan császár. Azóta próbálom megkülönböztetni a törpöket a pocimban - kisebb nagyobb sikerrel.

Nem tudom ti hogy bírjátok, de én rendkívül hamar elfáradok - igaz figyelek is, mert hamar keményedik a pocim + szurkál a hüvely körül, így inkább vigyázok, mert a 37 hét elött nem bújhatnak ki!!

A babaszobával már majdnem teljesen készen vagyok. már csak a légzésfigyelőket kell betenni és felhúzni az ágyakat + cumi fertőtlenítés és persze az én kórházi csomagomból hiányzik még pár dolog.
a férjemre rábíztam a hivatalos papírok intézését - így max az marad el :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára t-pk 2009.07.23 19:33-kor.

t-pk
 
 


Mivel elhagytam a 33 hetet, így már 34 hetesnek mondom magam - olyan jó érzés!!

Én csak két hét múlva megyek dokihoz ctg-re, de már nagyon várom, mert már 3 hete nem láttam a pocaklakókat.

Nevek: kicsi férjem - aki persze most is szörfözik, így nem is reménykedem, hogy világosban haza ér - kitalálta, hogy tetszik neki a Zsófi név. Képes havonta új nevekkel hazaállítani. De valahogy én nem vagyok kibékülve vele. Nővéréék Londonban laknak és amikor meghallották, hogy esetleg Boginak fogjuk hívni az egyik lányzót - közölték, hogy az annyit jelent, hogy takony. Tök jó, mert azért biztos lesznek kint náluk Londonba nyaralni vagy suliban - és nem szeretném, ha csúfolnák őket. Így ezt a nevet elvetettük - bár így belegondolva még nem biztos, vagy nem is tudom.... Fő a határozottság, főleg ami a neveket illeti :lol: :lol:

Na most már befogom....

t-pk
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?