Új privát üzeneted érkezett!

Vius, Dy, köszönjük a pocakfotókat, nagyon szépek:))))

Nati, üdv köztünk! És drukk a sikeres babásodáshoz! Nagyon cuki Bence fiacskád!

Zsuzska, nagyon cuki Olivér, hihetetlen hogy már milyen nagyot nőtt!!!:)) Szép baba!:)
Vendég
 


Sziasztok!

A büdös banda egyik tagja jelentkezik! :lol: :lol: :lol:

BIKFY
Miért fogadozol ilyen hülyeségeket?
Szerinted én amikor elkezdtem a babásba írni mennyire voltam terhes? Semennyire. De aztán pikk-pakk.

Tudom hogy ezek csak véletlen dolgok lehetnek, de kisérteties.
A BMC-s topikból átnézett hozzánk néhány lány a babát várunk topicba, rendszeresen jöttek és még írtak is..... szinte kivétel nélkül mind bebabásodott, köztük Vicky is! :)

A teákról láttam az eszmecserét. Én úgy ittam hogy cicka a péig, utána palást amig meg nem jött. A lombiknál ugyanis már nem ittam.
Csak azt szedtem be amit a doki felírt mást nem voltam hajlandó.

DY
Nagyon cuki a pocak! Párom szerint jóval kisebb mint az enyém.
De Viusénál az enyém kisebb! Szóval ő nyert! :)
Minden elismerésem a tiéd, én a combomba nem merném beadni nem tudom miért. Mondjuk ahhoz képest amit az első inszemnél műveltem (ájulás és társai) utána már drogosokat megszégyenítően adtam be a szurikat magamnak. :)

VIUS
Jó ez a pocakösszedugós kép már én is gondoltam rá hogy csinálok apával mert mindenki szekálja hogy ő a terhes vagy én.
Este amikor hazajön meg szokott inni vagy két liter ásványvizet, egy fél dinnyét bepuszil, + még persze a vacsora és akkora a hasa hogy Bud Spencer elbújhat mögötte! :lol: :lol: :lol:

Most már nagyon kiváncsi vagyok hogy a titkolózós babáinkról mi derül ki. Te mikor mész legközelebb?

dita75
 
 


Suska!
Tényleg mekkora baba lett Olcsi! Hihetetlen! Látszik, hogy nagyon jó kedélyű baba, és nagyon elégedett. Látszik, hogy sokat foglalkoztok vele. Annak idején én is ilyen kis vasgyúró voltam. A rokonok állítólag azt mondták, hogy vagy súlyemelő vagy díjbírkozó leszek. A lábamon kis hurkák voltak. Ráadásul a lábamon nem egy helyre estek a hurkák és anu azt hitte, hogy az egyik lábam rövidebb, mint a másik. Aztán a doki megnyugtatta, hogy nem. Végül 3-4 éves korra kinőttem a hurkákat, jobban mondva belenőttem! :oops: :lol:
Hát, szóval, Olcsi tündéri kisfiú!

Dy!
Nagyon helyes pocid van! Tényleg annyira örülök, hogy majdnem mindenkinek nagy pocija van, mert ez nekünk is reményt ad. Én sem láttam rajta sem lukkat, sem hurkákat! :shock: :lol:

rodina74
 
 

 
 

Szép napot!!!

Most készülödök a védőnőhöz kérek tőle beutalót cukor terhelésre.Meg meghallgatom picurim szívverését itt nálunk már azt is nézik.

Dita majd aug 18án megyek uhura én is kivi lennéék már mit rejteget drágaságom annyira.

Dy szép pocak!!!!!!

Bikfy én a helyedben már elmentem volna innen.
öszintén megmondom a védőnőmet sem csipem igazán ő okoskodik mikor még gyereke sincs és kb 2 évvel idősebb mint én.Azt mondta múltkor kerüljem a sót és megkérdeztem tőle hogy a kajába se rakjak azt mondta ne szal ennyit az itteniekről.
Meg a másik unokatesom feleségénél nem lett jó az afp eredmény elmentek (küldték őket )csináltattak 20 ezerért és mikor megjött az eredmény akkor uaz volt mint az első két nap múlva hívták mikor indult volna Kecskemétre hogy bocs az első küldtük mégegyszer. a második pedig tökéletes volt.


Ha megjöttem jelentkezem.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Hát, látom a nagy melegben mindenki eltűnt!

rodina74
 
 


Csajok,
köszönöm a pocak dícséreteket! :wink:

Dita
most jobb hijján a combomba vagyok muszály szúrni,pedig oda én sem szeretem,de már azt is megszoktam,mert időnként azért elő kell venni... :lol:
jól emlékszem,hogy te holnap mész uh-ra?

Rodina,Bikfy
csak idő kérdése csajok,és nektek is lesz ekkora pocakotok,sőt még nagyobb is! :wink:

Vius
f@sza felétek az eü.... :roll:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


halihó!!!

Hogy bírjátok ezt a meleget?
Én csak pihegek.

Na megjártam a védőnőt.5 kg híztam 6hét alatt de lesz@rom.majd lemegy.meghallgattuk drágaság szívhangját nem tetszett neki gyorsan elmászott.
MEgkapatam a beutalót a cukorterhelésre meg kontroll vérképre.
Egész terhesség alatt eddig 8 kgt híztam A többi majd 40et előtte.azt mondta a védőnő hogy sok a 8 kg.

Hát ennyi eddig.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Én nem vagyok terhes, de így is egész nap a hűvös szobába pihengettem. Gondolom ti még nehezebben viselitek!

Vius! Szerintem a 8 kg nem olyan sok!

rodina74
 
 


Vius,
azért 22 hetesen a 8 kiló tényleg sok, főleg a 6 hét alatti 5. Amúgy ha nincs semmi a hátterében, és téged se zavar, akkor mindegy, de a cukornézés biztos jól fog jönni, nehogy azzal legyen gond, és azért jönnek fel a kilók.
Én most tartok 9 kilónál kb. De Lilivel is híztam 9-et, és fogytam 13-at 5 nap alatt, szóval remélem most is így lesz, és olyan vékony leszek, amilyen életemben nem voltam. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!

Most nézem, hogy Te mindjárt szülni fogsz. Még két bő hét! Hogy rohan az idő! Mindent összeraktál már?

rodina74
 
 


Sziasztok!

Hát én tegnap úgy bírtam a meleget hogy lent voltunk a Balatonparton és tök jól fújt a szél. A bokámig mentem a vízbe pedig nagyon király meleg volt.

VIUS
Sajnos tényleg sok a 8 kiló, én egy dekát nem híztam még.
Remélem nem lesz gond a cukroddal.

LINA
Te modell alakú anyuka leszel, büszke lesz majd rád a család!

Megyek dokkerhez fél egyre utána megint irány a part.
Ma lesz a legmelegebb!

dita75
 
 


Rodina,
nagyjából össze van rakva a cucc. Legalábis annyira, hogy szülni már lehet vele :lol: De egy darab ruha nincs benne. Mondjuk úgy tervezem, hogy a kórházi hálóinget fogyasztom majd, mert az tök kényelmes (legalábbis nekem bejön, ha találok megfelelő kicsit), bugyinak tettem hálósat. Majd melltartó kell még, de legfeljebb hoz be a párom, tej úgyis csak 1-2 nap múlva lesz, hogy kelljen, ami megtartja a melltartóbetétet.
Na meg sterilizáló folyadékot akarok venni, de egyetlen gyógyszertárban sem kapok. Majd holnap bemegyek az orvosi műszer boltba, talán ott lesz.

Dita,
te itt a partra rohangálsz, mi meg nem tudjuk, hogy mi van Bogyóka lába közt... ejnye-ejnye :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linacska: Ezen a sterilízáló folyadékon már én is gondolkoztam. A munkahelyemen kapunk steriliumot, de nem tudom, hogy ezt a baba mellett hol tudnám használni. Ez kézfertőtlenítő, de van eszközfertőtlenítő spay-m is, amit még a körmözéshez vettem. Szerinted jók lesznek ezek nekem valamire?



vicky79
 
 


Dita
te aztán jól kitoltál ma velünk! :twisted: képes voltál lemenni a partra anélkül,hogy egy sms-t küldtél volna valakinek! Pedig már olyan kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Linácska

Sterilizáló folyadék a szoptatás előtt kell, hogy a mellbimbó steril legyen? Úristen, azt hiszem sok mindent még nem tudok. Dita is elküldte a listáját, és voltak rajta olyan dolgok, amelyekkel nem vagyok 100 %-ban tisztában. :oops: Igaz, még van időm kiokosítani magam.

Gondolom már azért izgulsz, hogy milyen lesz a szülés. Ilyenkor milyen érzései vannak egy kismamának? Lehet, hogy hülyeség, amit kérdezek, de el sem tudom képzelni, hogy ilyenkor mi játszódik le egy kismama lelkébe, azonkívül, hogy már alig várja, hogy a gyermekét a karjában tartsa.

Dita!

Tényleg nem szép dolog, amit csináltál velünk! :twisted:
Az oldalunkon a hatalmas lukat már semmi nem képes eltakarni! :shock:

rodina74
 
 


Rodina
nem a mellemre akarom a folyadékot, hanem be akarom vinni a mellszívót, mert Lilinél is hasznos lett volna, ha ott van. Kézzel nagyon béna voltam. Ott ugye nincs mikró, hogy kisterilizáljam, viszont vettem egy kis dobozt, abba rakok vizet, bele a folyadék és meg van oldva. Anno a szobatársam is így csinálta. A kórtermekben van kézfertőtlenítő, azzal elvileg a cicit is le lehet mosni, de én inkább csak síma vízzel mostam, miért kellene azt a fertőtlenítőt szopogatnia szegénynek.

Hát ezek az érzések érdekesek. Lili előtt emlékszem, hogy minden este féltem elaludni, hogy mi van, ha most jön rám a szülés. Aztán végül is indított volt, és utólag örülök is neki, mert így egyértelmű volt, hogy az már szülés. Megijedni nem volt időm, mert befektettek, mondták, hogy várunk néhány napot, hátha kijön (dec. 19-e volt), aztán felküldtek a szülőszobára magzatvízvizsgálatra, kiderült, hogy zöldül, és már csak a cuccaimért mehettem vissza a szobába. Előtte mondtam apának, hogy minden ok..., aztán negyed óra múlva hívtam, hogy szülök. És csak sodortak az események. Most egészen más, mert tudom, hogy mi vár rám, és hogy az nem a legkellemesebb, bár igazából Lili elég flottul jött. Tudom, hogy baromira fáj, mindent belémszurkálnak, gátmetszés, varrás... meg utána az a csomó vér, na mindegy, nem ezekre kell gondolni, hanem akiért történik ez az egész.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Vicky,
azért ne dobd ki a sterilizálókat, de szerintem nem kell agyonfertőtleníteni azért. Mondjuk némi hasmenéses-hányásos cucc után jól jön. Mi is akkor vettünk, amikor Lili hazajött a fertőzőről, és a kis DVD-t, meg a cuccaikat, ami bent volt kifertőtlenítettük vele. Meg ha mi felnőttek is esetleg elkapunk valamit, akkor szoktam a wc-t befújni vele.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linacska: Nem is akartam agyonfertőtleníteni, csak nem igazán tudom, hogy pl. ha mellbimbót fertőtlenít valaki, akkor milyennel lehet. Szerintem a kézfertőtlenítő jó lehet, de utána még le kell mosni. Talán... :?



vicky79
 
 


Értem.
Teljesen igazad van, hogy ne a fertőtlenítőt kelljen szopogatnia szegénykének. Azt hiszem sokat kell majd még ezekről tanulnom, és remélem, hogy hamarosan okosodhatom! :)

Ezt a sterilizáló folyadékot, azért már most megjegyzem!

rodina74
 
 


Dita!

Hol vagy!? :twisted:

rodina74
 
 


Dita
csak miattad jöttem,de látom még bújócskázol velünk.... :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dita még mindig sehol?
Dita! GYERE! :evil:

rodina74
 
 


Senki nem tud semmit?

rodina74
 
 


Szasztok!

Bocsi nem olvastam bele csak épp hogy felületesen, most jöttünk meg a partról. Hát kurva nagy kínzás hogy én csak a fa hűséből figyelhetem a pancsoló bandát! :(

A dokim is meglépett szabadságra, én már egyébként nem is csodálkozom, éreztem hogy ma sem lesz szerencsém ultrahang ügyben. Ilyen az én formám, Bogyó egyszerűen nem akarja hogy tudjam mi van a lába között.

Alig aludtam valamit, mert éjjel 1-ig fent voltak tesómék aztán meg párom kapott köhögőrohamot egy órán át, reggel fél 7-kor meg már locsoltam a kertet meg mentem ki kifliért a bandának hogy tudjuk reggelizni.
4-en se ettünk meg annyi kiflit mint a párom fia egyedül, mert vettem 10 zsemlét a partra, meg 7 kiflit a reggelire és a 7 kifliből maradt 3,5 db. Szóval inkább anyuékat fogadom örökbe. :)

A lényeg hogy most megyek fürdeni aztán pihenek majd holnap elolvaslak benneteket, jó éjt!

dita75
 
 


Sajnálom Dita, hogy most sem jártál sikerrel! Mi nagyon szurkoltunk neked, hogy gyere a hírrel.

Legközelebb biztosan meg tudják már mondani, hogy milyen nemű. Tényleg, mikor mész legközelebb?
Jó éjt!

rodina74
 
 


Lassan kihal ez a topik, amit egyrészről nem sajnálok, hisz mindenki babás lett. Másrészt nagyon sajnálom, mert egyedül sz@r levelezni önmagammal. :oops: :lol:

rodina74
 
 


Sziasztok,

Linácska,

a Cicco-nak van sterilizáló folyadéka, szinte minden bababoltban lehet kapni még a Tescoban is. Én literest vettem és azt használom a pelenkázót törölgetni meg akárhol ahol szükség van rá.

Rodina,

nem fog kihalni a topic, csak ilyenkor nyáron szerintem gyérebb a forgalom. Tegnap estig mi is a strandon voltunk mert itthon már iszonyú volt a hőség.

Dita,

sajnálom, hogy megint nem derült ki Bogyó neme. Pedig emiatt jöttem fel ma hajnalban a netre mert éjjel eszembe jutott, hogy lehet lemaradtam valamiről.

Vicky,

a mellet szoptatáskor csak felforralt lehűtött vízzel vagy kammillával szabad törölgetni. Semmi tisztítóval nem szabad, mert a mellnek a mirigyei termelenek olyan anyagot ami miatt mindig fertőzésmentes a bimbó.
Linácskának igaza van, az sem jó ha a tisztítószer ízét szopizza a baba.

Mentünk babaúszásra, mindenkinek szép napot!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Rodina drága: mennek a drukkok! Remélem, hogy érzed, amit érezned kell.))))) Minden nap gondolok rád és szurkolok! Nagyon édi a vonalzód!

Dituli, hát sajnálom, hogy a "kiscsaj" nem mutatta meg magát. De ami késik, nem múlik. Nekem még a genetikai UH-on rázogatták a hasamat és úgy fordult a baba, hogy látszott, hogy kislány gyanús. Aztán most a 18. héten meglátjuk, hogy a gyanú igazolódik-e. Kiderül, hogy Dorottya-e vagy Márk:)
Vendég
 


Dita
nagyon sajnálom,hogy Bogyó így ki tol folyamatosan veled! :x
De ha ez segít,akkor leírom neked,hogy én tündéri kisfiúval láttalak álmomban,és 1 napon szültünk, ugyanabban a kórházban. Na, ebből akár minden igaz lehet,csak az nem hogy 1 kórházban szülünk... :lol:

Én este megyek dokihoz,hát remélem,hogy mindent rendben talál...

Szép napot mindenkinek!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Mamár jobban vagyok. A tegnapi tüneteket nem értettem igazán, mert korán reggel kezdődtek és nem is volt melegem. Utána meg ki se mozdultam a besötétített szobából és ment a léghűtő, amikor már kezdett meleg lenni. Szerintem a melegfront végzett ki, pedig sosem voltam rá érzékeny. Mindegy, ma még diétázom és jobban vagyok egyébként is. Éjszaka meg alig aludtam, mert itt olyan szélvihar volt egész éjszaka, hogy csak úgy mozgatta a redőnyt meg az ablakokat.

monic: Köszi, ezt nem tudtam. Akkor a fertőtlenítő folyadékokat csak ilyen pelekázóra meg ilyenekre használtátok? Szerintem arra jó lesz az, ami itthon van. Legalább ezt sem kell vennem.

dita: Sajnálom, hogy Bogyó ennyire önfejű. De legkésőbb amikor kijön, akkor megtudjátok a nemét. Na jó, csak vicceltem, csak nem takargatja addig.

Most a hétvégére hazautazunk a szülőkhöz. Megpróbálok majd otthonról is jönni. Puszy



vicky79
 
 


Monic!
Én nem bánnám, ha kihalna a topik, és mindenki a babásba folytatná! :lol:

Twist!
Köszi a drukkokat. Most nagyon reménykedem. A vonalzót tegnap csináltam, örülök, hogy tetszik.

Dy!
Ha megjöttél a dokitól, lehetőleg minél hamarabb jelentkezz, hogy mi volt!
Biztos minden rendben lesz. Drukkolunk!

Vicky!
Sajnálom, hogy rosszul voltál. Lehet, hogy a huzamos nagy meleg miatt voltál rosszul? Pihenj sokat, kíméld magad és gyógyulgass!

rodina74
 
 


rodina: Köszi, próbálok ma is diétázni. Ki se mennék a melegbe, de ma utazunk haza a szülőkhöz. Mindegy, a vonaton már lesz légkondi.

Ha nem tudnék jönni a hétvégén, akkor jó pihenést mindenkinek.



vicky79
 
 


Na,megjöttem!
jelentem minden ok. a méhszáj zárt,jól tart. Manócska szépen fejlődik,sőt még nagyobb is egy kicsit mint kellene. Legközelebb 1 hónap múlva kell mennem,de úgy gondoltam,hogy 2 hét múlva elsurranok a barátnémhoz egy uh-ra.

Remélem,hogy mindenki jól bírta a mai meleget! További szép napot,és estét mindenkinek! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Vicky, te is rosszul voltál a melegtől? Én is! Két napig migrénem volt, azt hittem, hogy agyvérzésem lesz, annyira fájt. Mára múlt el. Minden kánikulai napon nem akarom így érezni magam, mert akkor az összes szabim rámegy. Neked mi volt a gond?

Dy, gratula, hogy Manócska ilyen szépen fejlődik:) Van UH-os barátnőd? De jó neked!
Vendég
 


twist: Nem igazán tudom, hogy mi volt a gond. Vagy összeszedtem valami vírust, vagy tényleg a melegfrontot érzünk.



vicky79
 
 


Bikfy,
gondoltam ma Rád!!!! Jó híreket kaptál???? Hogy álltok???

Rodina,
elolvastam az egész blogodat, most is mindennap benézek, hátha írsz frisset a legújabb érzésekről!!!! Nagyon drukkolok Neked, hogy ismét sikerüljön, de most aztán a legvégéig együtt maradjatok :P

Én sajna tegnap teljesen letőrtem... eddig a tüszőérésemmel nem volt semmi gond, remekül reagáltam a clostilra, mindig volt 4-6-7 tüszőm, most meg 2-t látott a doki... :cry: :cry: azt hittem ott menten elsírom magam. eddig volt tüszőm mégse estem teherbe, most az is alig lett így aztán még kevesebb az esély.. persze tudom, egy is elég, de az elmúlt időszak nálam nem igazán ezt igazolta :cry: :cry: :shock:

Vicky,
jobbulást Neked!!!! Remélem tényleg csak a meleg... állati a vonalzód!!! Nagyon tetszik!!!!!!! :wink:

Twist,
neked is jobbulást!!!! Már tudjátok is, hogy kislány lapul a pocidban??? Mikor derült ki?

Dy,
örülök, hogy minden rendben!!! Bencével mi is elég gyakran jártunk uhura, én se bírtam a fenekemen maradni, folyton kíváncsi voltam :wink: Nevetek van már??

Dita,
húúú, izgalmas lehet, hogy a kis Bogyótok ennyire nem akarja magát megmutatni, de úgy érzem lehet benne valami varázslatos is!!!

MOnic,
tetszik a babaúszás? mióta jártok? megkérdezhetem merre laksz? szoktatok énekelni, mondókázni úszás közben?
mi jártunk Bencussal, de nagyon nem tetszett, túl oktatás formája volt... de azt elértük, hogy a kis zsivány élvezi és imádja a vizet, csak úgy csobban benne :P :lol:

Linacska,
te mindjárt szülsz :P de jó, bevallom, kicsit irigyellek!!! Bár nekem is fájt, de úgy érzem a legjobb dolog az életemben. Nekem a kéjgáz sokat használt, de Bencus is aránylag hamar kibújt (oxitocin után 3,5 órával :P ). Szedsz valami homeós bogyót? Málnalevél tea? gátmasszázs? vagy tesó mellett erre már nincs is idő, igaz??? izgulok érted!!! Nem tudtam, hogy Lilinek elvileg gond volt a veséjével, de az szuper, hogy minden rendben!!!! Látod, milyen jó, hogy volt egy görcsöd!!! (persze bár ne lett volna!!)

Vius,
én 4 kilót híztam a közepén 4 hét alatt, utána nagyon odafigyeltem, mert a sógornőm toxémiás lett, és az is így indult, hogy hirtelen sokat hízott. aztán nem lett semmi gond a végére, ami ezzel lett volna kapcsolatos. Vigyázz magatokra!!!

Lányok, van valaki közületek fehérvár környékéről???
Vendég
 


Nati,
nem merek semmit szedni, mert a dokim nincs jövő hét végéig. Max. akkor elkezdek málnalevél teát inni. Amúgy Lilivel nem használtam semmit, és így is a nagykönyv szerinti volt a szülésem. Volt nálam homeobogyó, de azt sem vettem be.
Nekem indították, 6 órán át hatott a méhszájtágító, de az azért nem fájt annyira, aztán burokrepesztés, oxitocin, és 3 óra után már meg is volt Lili. Siettetni kellett, mert zöld volt már a magzatvíz.

Lányok,
szerintetek egy szemölcseltávolító tapaszt miért nem lehet terhesen használni??? Semmit nem találtunk a gyógyszertárban, amit lehetne, csak a vérehulló fecskefűt, de az meg 2-3 hét. Akkor meg már kivárhatom, hogy megszülök.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szia Natikám!

Most nagyon gyors leszek, mert mennem kell kufircolni. :lol:

Mai uh-n: a jobb oldali tüszőm, ami még hétfőn megvolt, az ma már sehol sem volt. (csak abban bízok, hogy az esetleg már megrepedt)
Viszont annak ellenére, hogy a múlt hónapban is a bal oldalamon volt domináns tüszőm, megint oda nőtt egy, hétfő óta. :shock:

Most ez 22 mm, mnyh pedig 7mm. Ez egy picit kevés. Most iszok mint a kacsa, meg túrót eszek, azt mondta a doki, hogy ez egy hétvégi projekt lesz. Hááááááát meglátjuk. Most pl. konkrétan kifingtam a túrótól. Jót akartam, megettem, most meg rosszul vagyok. Pedig össze kell szednem magamat.

Te ne izgulj, ment innen már lány inszemre, lombikra is 1 tüszővel, aztán azzal maradt terhes. Nehogy e miatt elkeseredj. Én egyébként azt gondolom, ha túl sok a tüsző, akkor 1 sem olyan életképes. A példák azt mutatták, hogy 1-2 petivel is simán terhes lehet lenni. Fel a fejjel. :wink:

Rodina!
Gyönyörűséges a vonalzód. Hogy vagy? Várom, hogy leteljen a 7 ill. nekem a 14 nap. Remélem, pozi lesz végre az a teszt. :wink:

Többiek. Mindenkit puszilok, holnap jövök, most mennem kell. Ugye megértitek? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
remélem jót gyömöszkéltétek egymást Apával :lol: :lol: én már rá se tudok nézni a túróra :oops: tegnap este is és ma reggel is azt ettem, most este meg tonhalat.. holnap meglátjuk mennyire hatott :wink:

Lombikra egy tüszővel???? ezt nem is gondoltam volna :shock:

Te most szedsz valamit stimuként??? (bocsi, de nem emlékszem :shock: ). Vagy ez a pihenős, spontán hónap???

azért az szuper, hogy a másik oldalon meg van egy 22mm-es. fura, hogy azt nem látták hétfőn. A másik meg tuti már megrepedt, úgyhogy hajrááááááááááá!!!!
Vendég
 


Nati,
nekem mikor 6 meg 4 tüszőm volt, akkor nem lett semmi. Mikor csak én növesztettem egyet, csak a doki beküldte hozzá a katonákat, akkor fogant Levi. Ja, elvileg a spermák megfagytak útközben és nem mozogtak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linacska,
megfagytak????? :shock: az hogy lehet???? köszönöm szépen a bíztatást, nagyon aranyos vagy!!!
Jó olvasni az ilyenek, mert reményt adnak az embernek :wink:

Drukkolok, hogy most Levinél minden magától elinduljon, de főleg azt hogy ne legyen zöld a víz.

valószínű a szemölcseltávoltító tapaszban olyan vegyszerek vannak, ami bőrön keresztül átjuk a magzatvízbe, ezért nem szabad... szerintem ha nem nagyon sürgős, most már várj.

megyek, Bencus követeli a reggelijét :P

Bikfy,
remélem mesés éjszakátok volt!!!!! mi is kedvet kaptunk rajtad felbuzdulva este :oops: :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Nati!

Én nem szoktam semmi stimulálót kapni, PCOS-ben nem szerencsés. Ez magától érik. Ami ugye több, mint csoda, mert eddig soha nem volt peteérésem. Legalábbis mióta dokihoz járok. 2 hónapja kezdek javulgatni.

Az éjszakánk szar volt, nem megy nekünk a kényszerszex. :cry: Megpróbáltuk, de kín volt. Hátha ma. Még tuti nem repedtem, mert nagyon fáj a bal oldalam. Jó lenne ma egy spontán, kényszermentes kufit csapni. :lol:

Örülök, hogy ti viszont felbuzdultatok.

Rodinám, merre vagy? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hi!
Megjöttünk a nyaralásból! Tökre jól kipihentük magunkat, de most még halomra áll a szennyes, meg itthon is sok a tennivaló.
Majd hétfőtől megint aktívabb leszek. :)

Pusszancs!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Nati,
én mindig vittem az anyagot, a férjem szerintem ott képtelen lett volna bármit is produkálni, itthon is kell vagy fél óra. És november 17-e volt. Szóval fáztak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

DY
Azért bízom benne hogy az álmod többi része sem lesz igaz! :roll:
Vigyázz mert ha megszületik a kislányod veszélyben lesz ám.... kislány lopkodós vagyok ugyanis! :)
Szóval álmodd vissza azt a kistököst nekem! :)
Szuper hogy minden oké babócival.

VICKY
Örülök, hogy jobban lettél, kellemes hétvégét a szülőknél!

TWIST
Neked jó sokat fáj a fejed. Frontérzékeny vagy?

Képzeld én meg lehet hogy találtam megfelelő szert az ájuldozásra. A várandós csomagban volt egy homeos tájékoztató és ott találtam a nevét, elmentem a patikába de nme tudták milyen higitásban kell adni. Felhívtam egy homeos tudakozót és azonnal megmondták hogy C12-esben kell elkészíteni.
Kiváncsi vagyok beválik-e. Hétfőn megveszem és kipróbálom.

NATI
Nem tudom hogy csak ebben a topicban jellemző vagy máshol is de itt a lányok a lehető legkisebb esély mellett estek teherbe.
De úgy látom páran már írtak erről. Szóval nem számítanak az adatok, én erre a lombiknál jöttem rá. Egy lánnyal együtt kezdtük a BMC-ben és fele annyi hormonnal sokkal jobb eredményei lettek. Tiszta ideg voltam hogy előbb is került a leszívásra mint én, többet is szívtak le és mind meg is termékenyült. A nyálkája is extra vastag volt. Aztán neki nem sikerült, nekem meg összejött Bogyó!

Én fehérvár környékén élek. A fehérvári kórházban inszemeztünk.

Én sem szeretnék sokat hízni, remélem 5 kilónál nem lesz több.
Hogy figyeltél oda a végén? Nem ettél édességet pl?

BIKFY
A 7 mm teljesen jó és még a pé után is nőni fog.

Én pont tegnap gondoltam arra hogy 3 évig szinte alig lehetett rávenni apát a kexre mióta babás vagyok állandóan azt csinálná.
Bizony a tiltott gyümölcs...... hát ezek a pasik.
Persze szoktam kényeztetni, de hát azért a pasi mindig többet vagy épp mást akar mint ami van, ami lehet.
Tegnap is olyat nevettem, mert nagyon meleg volt a szobában és egy szál pöcsben feküdt az ágyon a ventillátor előtt. Amikor bementem a szobába össze-vissza kacsintgatott meg kellette magát mint valami rossz kurva pedig előtte este is volt eksön! :lol: :lol: :lol: :lol:

BUMI
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás.

dita75
 
 


Dita
ilyenek ezek a pasik! :lol: Nemsokára este lesz,csak akkor tudok aludni,mert napközben nem megy :? , de megpróbálok neked egy kislányt álmodni! :wink:

Bikfy
sajnos valóban nem jó a kényszer szex,de ha muszáj..... :lol: :lol:
gratula a szép tüszőhöz! :wink:

Twist
hogy állsz a hányingerrel?

Nati
még nem sikerült döntenünk a nevekkel kapcsolatban,de eddig az Enikő vagy a Kata a befutó. De,hogy melyik fog nyerni? :roll:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy, köszönöm kérdésed: a hányingerrel majdnem teljesen leszámoltam, csak ritkán van (heti kétszer kb.), akkor is csak akkor, ha savas ételt-italt fogyasztok.
Pl. amikor kizárólag gyümölcsöket reggeliztem éhgyomorra, égni kezdett a gyomrom, aztán az események pikk-pakk követték egymást....

Most már figyelnem kell arra, hogy mit eszem, az első héten 2 kg csusszant fel rám hirtelen. Aztán csökkentettem a csoki és cukor és süti és keksz adagomat és szépen sikerült visszaállnom a normál súlyra.
Te jól vagy? Ugye milyen jó a hűvös idő végre?

Dituli, remélem, hogy a homeós bogyó hatni fog. Pontosan mi az oka az ájuldozásnak, vérkeringési dolog, vagy inkább ingadozó vérnyomás lehet? Ja, igen, nagyon frontérzékeny vagyok, de a hidegfrontot jobban szeretem, akkor csak izgatott vagyok és pörgősebb. A melegfronttól fejfájás és nyomottság van.

Ja, akartam kérdezni, hogy szerintetek ez nagy hülyeség? Mert ezt találtam a neten:

"Az AFP eredményéből meg lehet tudni a baba nemét: Ha az eredmény 1,5 alatt van akkor általában lány,fölött pedig fiú.Az ismereteégi körömben lévő össze kismamánál bejött.Az egyiknél 0,8 volt,és lán lett,a másiknál 1,6 é fiú stb...Talán van benne valami."
Vendég
 


Dita,
én is fehérvár környéki vagyok, azért kérdeztem :lol: :lol: és kihez jártál / jársz most??? BB-hez vagy RL-hez??? Nekem BB a dokim :P . én is a fehérvári kórházba járok inszemekre. De jó, egy "ismerős".
az én diétám elég spártai volt :shock: . só és zsírszegény kajákat csináltam és minimális szénhidrátot, cukrot ettem a 33. hétig, amikor megindult a szülés, de sikerült leállítani, de Bencus el volt maradva egy-két héttel, s akkor BB azt mondta most már ne diétázzak, egyek ami belémfér... megtettem, azóta csak híztam.. a szopi alatt is... már leadtam 8 kilót, de még van rajtam bőőőőőven, sajnos :cry: .

Dy,
szép neveken gondolkodtok, nekem tetszenek ezek a "régi" nevek!!!!!

Twist,
látom te is reggeli gyümis vagy :lol: . én is, de terhesség idején rá se tudtam nézni, mert már a gondolattól is émelyegtem :shock: .

Linácska,
nem mondod, hogy megfagytak, majd kiengedtek??? :shock: lehet berakom őket a fagyóba indulás előtt, ha ez ennyire hatásos :lol: :lol: :lol:

Bikfy,
ma este már nekünk is nyögve nyelős lesz, és még a holnap is ott van :shock: :shock: én se szeretem ezeket a kötelező sexiket :oops:
azért ez tényleg nagyon jó, hogy van spontán péd!!! S inszem így nem lehet??? VAgy még vártok?? az egyik ismerősöm is poc-os, most clostilt kap, most kell tesztelnie.. kíváncsi vagyok, nagyon drukkolok neki!! Metet szedsz??

Rodina,
hogy vagy???? izgzulok érted!!!!

Én is úgy jártam mint Bikfy... a bal oldalon az egyik tüszöm eltűnt :shock: , de van még egy 22es. s most a jobb oldalon is láttak egyet, bár az ott ma még csak 16os volt, de ma is lecsúszott egy kis túró, sajt, joghurt és tömérdek víz :lol: :lol: , remélem lesz hatása :P . most este kaptam tüszőrepit, hétfő reggel randi a dokival :P :P hát, bevallom, kicsit szkeptikus vagyok, a ti példáitok bíztatnak egy kicsit, különben nem is mentem volna inszemre :oops: . Köszi csajok!!!!
Vendég
 


tnati: Köszi a vonalzó dicséretet. Én úgy tudom, hogyha kevesebb tüsződ érik, akkor azok jobb minőségűek és a terminált együttlétnél, vagy az inszemnél nagyobb az esély. Lombiknál persze a mennyiségre megyünk, de ott a biológuson a világ szeme. Szóval ne aggódj. Egyébként én egyre rosszabbul reagáltam a stimulációkra, aztán meg az utolsónál megint 4 lett.

Ma már jobban vagyok. A nagyapa szülinapján ettem is rendesen. Holnap utazunk haza. Üdv.



vicky79
 
 


Sziasztok,

Twist,

nekem 1 alatt volt az afp-m és Danika igencsak kisfiú. Úgyhogy ezt ne hidd el.
Főképp, hogy a kritikusan alacsony afp a Down kórra utalhat és hát nem csak lányok szenvednek ebben a betegségben. :roll:
A túl magas afp pedig a nyitott gerinc kockázatát jelenti.
Amúgy ez az egész vizsgálat nagyon elavult, 10 kismamából 8-nak tuti, hogy rossz az eredménye. Konkrétan nekem is nagyon alacsony volt és Danika teljesen egészséges, amit a 19. heti genetikai uh is igazolt.

Nati,

Bács-Kiskun megyében lakunk.
A babaúszás nálunk is oktatós de én szoktam énekelni Danikának.
Nagyon szereti a vizet, az oktatáson kívül a férjemmel 2 naponta visszük Danikát az uszodába, nagyon szeret lubickolni. Ma délután is kint voltunk csak a hideg idő miatt a fedett részen.
Nekünk is jó mert sokat úszunk, Danika pedig jól elfárad a vízben és nincs gond az altatással.
:wink:

Linácska,

hát én sem tudtam kitapasztalni, hogy a homeós bogyók és a málnalevél mennyit segít a szülésnél.
Nekem az oxitocin bekötésétől 1 óra hossza alatt megszületett Danika. Mivel 36 hét 6 napos voltam hagytak szenvedni előtte 12 órát.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: