Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem ebben a topikban csupa szép baba van.

Kép
Kép
incike
 
 


incike- ez ám az álom élet! Tv, vagy mozifilmet készítetek? Mikorra lesz kész? Izgalmas élet, gondolom Benji is élvezi!! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Gyöngyi, nagyon édes Marci!! :D :wink:

incike- jöttünk láttunk visszamennénk IV? Csak vicceltem! Melyik film? :roll: :idea:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 

 
 

Incike!
Kislányt nem keresnek????Olyan nagyfejűt mint Izus pl? :lol: :lol: :lol: De ha kékbe öltözik akkor fiúnak is elmenne :lol: :lol: :lol:

Netti!
Kaki sztori nagyonnagy!!!!!

Tinu!
El hiszemh hosszú út ez nektek,de ha nálunk lesz tali akkor oda gyere!!!Ahhoz csak metró kell!!!!

Nozavi!
Na néha mi se tudtuk mit adjunk a gyerkőcre!Hülye szeszélyes volt az időjárás.....

Gyöngyi!
Üdv itt!!!!Jó h nem csak olvasol mostmár!!!Akkor te képben vagy mindenkivel :wink: Tesómék is miklóson laknak!Ti merrefelé?
A képet le kell kicsinyíteni!Ott van h mekkorára!
A linket csak simán tedd be!
Így: http://picasaweb.google.com/Aerfen1978/ ... 8143020098

nagyon édes amúgy!!!!Látom neki is szupi pihiszéke van!!!


Vmit még akartam...

Ja Mozza!
:( Próbálj pihizni!!!

Panndi!
Mi 5ször eszünk,de ha ilyen meleg van akkor 6szor.Tegnap elég volt 5,de ma megint 6 kaja lesz....azt nem tudom továbbra se h mennyit eszik,de kíváncsi vagyok mikor áll át 4 evésre.Mennyi idősen "kéne" 4szer kajálniuk??

A születési súly megduplázását én is 6 hós korra tudom!Szerintem hamarosan elkezd csökkeni a gyarapodásuk,de valószínű h ez is egyéni lesz ki mikor kezd kevesebbet hízni....

Na megyek ebédelni!

annus11
 
 


ja a lényeg!! Vilcsi élvezte a kengurús sétát, én már nem annyira, mert nála is eltört a mécses ha véletlen egy percre megálltam, hogy kiegyengessem az amúgy is sajgó derekam! Aludni nem, kakilni sikerült a séta alatt! Amikor hazaértünk, akkor meg azért volt pityogás, mert ismét bénáztam a levétellel! Nekem valamiért ez nem megy! Vagy a lába, vagy a keze de beakad! :? N amindegy, további próbálkozások várnak még ránk! :D Egyébként nagy segítség volt Netti, hogy leírta, hogy ő hogyan is veszi fel, mert így legalább felfelé kicsit könnyebb volt, mint felülről bedugdosni a gyereket! :shock: :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri,
lesz ez még jobb is :) mi is bénáztunk a fel/levétellel, most már egyre jobban megy.
Bogi nézelődik benne, aztán egy idő után uncsi, akkor ringatom kicsit és bealszik 5-10 perc alatt.

emese1979
 
 


Mi is hazaértünk, nagyon-nagyon meleg van. Oriásbébink 2,5 hónaposan 6240 g és 61 cm.

Incike
lemaradtam a forgatásos storyról. Hogy jött ez az egész? Mit csinálsz ott? Hol forgattok? Nagyon jó dolgod van.
Ja, már ezerszer akartam írni (remélem nem tartasz bunkónak), hogy a muszájt pontos J-vel írjuk :-)))
pumuklii
 
 


Incike, de jó! mesélj még, engem is érdekel!

Gyöngyi, én is a Szent Imrében szültem! Ki volt a doki, aki bebikázta a gyereket? Csak nem SZJ? Mert hozzá nekem is volt szerencsém, lásd a blogban a szüléstörténetemet, Dr Brutál néven... Lehet, hogy mi is taliztunk akkor, mert én Barbival találkoztam. Mi 22-én mentünk haza. Tegyél már magadról képet, hátha megismerlek! Rólam találsz képet a blogban.

Novygirl, köszi, megkaptam a privit. Nem baj, ha gyors itt válaszolok?
OFF
Nagyi nagyon örült neked, mikor felhívtam, szeretettel gratulál Ákoskához!
Most is jól tartja magát, mindenhová bringával megy, és nem beteg. Kicsit le van fogyva, és mondjuk nem fiatalodott ő sem, de más 74 éves asszonyokhoz képest remekül fest!
ON

Na sok puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ja, Gyöngyi, relaxra nem jártál?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi: asszem valaki már belinkelte korábban a súlygyarapodásos táblit, én most nem találom a neten, csak ezt találtam
ÁTLAGOS növekedési adatok:

(A gyarapodás üteme és mértéke változó)
Súlygyarapodás:
0-3 hó 140-245 g/hét
4-6 hó 119-126 g/hét
6-9 hó 84-91 g/hét
9-12 hó 63 g/hét
Szóval elvileg 3 hós kortól van, amit kérdeztél.
És igen, 6 hós korban "kell" súlyt duplázni (persze a kisebb súllyal születettek hamarabb dupláznak, a nagyobbak meg később), és egy éves korra meg háromszorozni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na, Lili ALSZIK!!!!!-koppkopp- :roll:

Gyöngyi!
Üdv!
Tündéri a kisfiad! Nagyon szép baba!!!!
Már másnál is láttam, de most megérett bennem a gondolat, hogy nekünk is kell egy olyan textilpelus :?: , ami Marcid alatt van pár képen...kis vizipacik, vagy 'nemistudommilyenállatkák' vannak rajta. Hol vettétek? Ikea?

Esztó!
Akkor pacal stimmel, már csak egy klassz virágos neilon otthonkát kell levadásznod! :lol: :lol: :lol: Férjed a szádba tenné inkább a cigit, csak változz vissza! :lol:

Csajok!
Nem kell valakinek a konakion-unk? Meg van 2 doboz popókrémünk(Lilinek csak a sudokrém jött be) is. Nincs szivem kidobni. Ha valakinek esetleg kellene, szívesen elküldöm, csak dobjon egy privit!

Na, megyek és folytatom a pakolászást....rettenet meleg van...ki se dugom ma az orromat....pedig dm-ezni kellett volna.... :?

Kép
mozza
 
 


pumukli-az IIIGGGEEEENNN!!! Kolos jól belehúzott!!! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Annus, nem kell négyszer enniük, de nekem Zsófi is négyszer evett :roll: Amikor hozzátáplálásnál mondták, hogy kezdjem a tízórainál kínálni, mondtam, hogy jó, jó, de nálunk olyan nincs :wink: Igaz most meg egész nap eszik. Ma egyszer azon kaptam, hogy kopog a kamra ajtaján, hogy "kérek keksz, kérek keksz"

Fruzsi sokat eszik, ez tény, de mégis alig hízik :? Ő hosszra gyúr ;)

Gyöngyi, üdv köztünk :)
Vendég
 


És megnéztem, hogy Tüci pl. két hós kora után kezdett kevesebbet hetente hízni. NÁla akkor lett lassulás. De sose idegesítettek minket ezzel (védőnő, gyerekorvos). Meglett a duplázás és a háromszorozódás is (negyed kiló híján), szóval még jó is, hogy nem tették sose szóvá a súlyt. (Sőt, igazából volt olyan időszak, amikor megjegyezték, hogy lehet, hogy egy kicsit dagi is TÜci. :shock: Pedig nem volt az. Olyan 8-10 hós korában lehetett. Mindig kérdezgették, hogy ugye, jól eszik? :lol: Pedig nem evett jól egyáltalán, akkor is totál rapszodikus volt, mint most.)

Kép
Kép
tinu
 
 


A Katedrális ami sorozat lesz és a TV2 is fogják majd adni jövőre. A másik meg a Razzia ez egy nagy film.

Annus
Fürdetős jelenet is van és abba fütykös is látszik. :lol: Izusnak meg nincs úgy tudom. Ja és vörösre van a haja színezve Benjinek.

Pumukli
Nem tartalak bunkónak. Evvel a j és ly-vel mindíg bajom van. Nézdd el a vidéinek. :lol:
A védőnőnkön keresztül kerestek meg akkor még csak 1 filmről beszéltünk mostanra már 2 lett. A Ketdrálisban a főszereplő gyermekét játsza Benji a másikban meg háborús család vagyunk, akik menekülnek még több másik gyermekkel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.07.23 14:41-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Ja, és ma már a postára is bugyiban jött Zsófi, már csak alváshoz kap pelenkát :) És ebéd után már ráadtam a bugyipelenkát, aztán egyszer csak szólt, hogy pisilnie kell, pisilt, mondtam neki, hogy utána menjen aludni a szobájába, mondta hogy jó, bement a szobájába, lefeküdt az ágyára és elaludt :shock: Én meg csak lestem, ő még sosem aludt el így :)
Vendég
 


Pumukli!
Azta!!!!!!!!!!!!!!
:lol: Lili is 61 centi, de ő még csak 4600g. :oops: :roll:
Jól tartod a kispasast. Tejed tudja követni az igényeket?
Kolos még mindig bután nézne a cumira... :lol: ....ez meg mi? :lol: :shock: :lol:

Kép
mozza
 
 


Panndi!
Zsófi nagyon jó kislány!!!!!
Kéretik megdícsérni! :lol:

Kép
mozza
 
 


Panndi
Zsófi nagyon ügyes!

Incike
tök jó, van egy filcsillagunk. A végén még eltartja a szüleit :-)

Ja, Kolos se született nagy súllyal, (2990 g), így ő könnyebben hízik, da de ennyire :-)

Mozza
úgy látszik bírja a tejem, nem csinálok semmit vele. Ő eszik 6x, 10 perc alatt benyomja (gőzöm nincs mennyit).
Nekem is nagyon fura ez, mert Maja 5 hónaposan volt ekkora. De egy fiú legyen is nagy :-)
Cumit elfelejtettük, már nem is próbálom kb 1 hónapja, nem kell neki.
pumuklii
 
 


Mozza, igen Ikeás :-) Van csajos pirosas-narancsos színben és kékes-zöldes fiúsban (nekünk mindkét típusúból van, mert szerintem olyan vidámak). 3 darabos egy szett (egy fehér, egy csíkos és egy ilyen állatos mintás). Sztem a legjobb minőségű az összes pelenkafajta közül!!! Ja és nem az Ikeának dolgozom :D
Szofi, relaxra nem jártam, mint sehova máshova sem, mert megrövidült méhnyak miatt ágynyugalom volt a jussom a terhesség alatt. Cserébe viszont profi vaterás meg teszveszes lettem, merthogy a kelengyét vhogy be kellett szerezni. A postás mosolya már rég nem őszinte, annyit kell hozzám járnia mindenféle csomagokkal :D
A bikázós doki az öregebb B. doktor (B.I). A fia volt a választott orvosom (B.P.), akire viszont egy rossz szavam sincs, nagyon csípem!!! De utólag már az öregnek is megbocsátottam :wink:
Fotó rólam (másnap szültem :-)
Kép

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Kolos tényleg jó nagy :lol: Olyan fura, hogy Fruzsi hosszabb, de csak 5,5 kg :roll:
Vendég
 


Gyöngyi: akkor Neked sem lehetett könnyű, vagyunk itt páran, akiknek feküdniük kellett, hát én elég nehezen viseltem :? na de persze megérte :wink:

Persze most de jó lenne egy napig csak feküdni... :wink:
Vendég
 


pumukli: hát úgy bírok több fórumot követni, hogy így... szóval ha van időm, írok, ha nincs, csak olvasok. Most épp mindkettő alszik, minden házimunka kész :wink:
Vendég
 


Bocs Annus neked nem válaszoltam. Az Oázis fürdő környékén lakunk Miklóson egy három lakásos sorházban.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Pandi: én mindig leakadok Zsófin. :) Tücivel ma is közelharcot vívtunk altatás ürügyén. Pedig reggel keltettem, mert el akartunk indulni a piacra. Igaz, már majdnem 8 óra volt. Délután (2 körül) meg ott nyüglődött, hogy ő nem akar aludni. A végén már olyan dühös volt rám (nem engedtem felkelni), hogy pofon vágott. :shock: Rácsaptam a kezére, mert azt nem viselem el, ha bánt. :oops: Na erre végre lenyugodott annyira, hogy nem sokkal később meg elaludt. És még mindig alszik. Ergo fáradt volt. Nem is értem, minek ez a felhajtás az alvás körül. :roll: Van egy álmom... :wink: , hogy majd egyszer azt mondom Tücinek, menj aludni és a kislányom bemegy a szobájába, lefekszik és elalszik. :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Panndi!
Zsófi nagyon ügyes!!!!

Pumukli!
Kolos :shock: Nem semmi!!!!Azt hiszem szépen gyarapszik :wink:

Tinu!
Köszi a hízásról az infót!Na kíváncsi leszek h nálunk h is lesz ez.....

Inci!
Hát nem Benji helyett gondoltam,csak ha kell mellé egy lány :wink: :lol: Gondolom dublőr neki még nem kell! :wink: :lol:

Nozavi!
Én tudod hogy veszem még le!Lehajolok az ágyhoz szinte teljesen és magamról lecsatolom az egészet a gyerekkel együtt(persze óvatosan!),aztán szépen kilazítom a csatokat oldalt és akkor ki tudom venni,főleg ha bealudt,akkor kevésbé kel fel rá!

annus11
 
 


Pumukli
Szégyen ide vagy oda, de tényleg többet keres nálam a gyerkőc, apánál meg főleg. :lol: Igaz annak a pénznek meg van a helye. Egy része lekötés és a másik részét pedig a 2-t gyerekre költjük(pelus, ruha stb.).

Kép
Kép
incike
 
 


Annus
Majd körbekérdezek, hátha. Neked is nagyon jól jönne a suli mellett.

Kép
Kép
incike
 
 


Mozza!
Nekünk is van olyan IKEÁs pelenkánk!Iza imádja!!!Nagyon nézi rajta a dolgokat!!!!Mi kifeszítettük a kiságy felé és vagy 1 órán át bámulta :wink:

Gyöngyi!
Huuu,azt most nem tudom pontosan...de gyanítom h nem ott ahol tesómék....ők a taksonyi híd felé laknak,a csépi útról nyílik az utcájuk!

Én is több fórumon vagyok...összesen hmmm 5,+1 a weddingsen :oops: de nem mind pörög így :lol: :lol: kb 3ba minden nap írok is :wink:

Ma lazac volt az ebéd...nyammmmmmmmmmmm

annus11
 
 


Böbi már nem tudott jönni de megkért, hogy írjam meg puszil mindenkit. ha tud majd jön.

Gyöngyi,
üdv itt :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Incike!
Oké,szólj csak!!!Engem tényleg érdekel,és nem feltétlen a pénz miatt!!!Imádok fotózni meg videózni,nagyon érdekelne hogy készül egy film :oops: Ha meg Iza csak 1 mpre is látszódna...na oda lennék meg vissza,mondjuk meg őszintén :lol: :lol:
Amúgy mamámnál is volt egy filmforgatás 2 éve...már ment is a film a mozikban!(fogalmam ninsc mi a címe...gondolkozom majd....)a romos ház jelenet nála volt! :lol: Nem kellett sokat alakítani rajta...... :wink: :roll:

annus11
 
 


Inci: na lehet, hogy az uramat is valamelyik filmbe hívták statisztálni a kettő közül. Nem ment. Ugyanis a múlt nyáron volt egy-két filmben, amit aztán nem fizettek ki! :twisted: Azóta sem, pedig ígérték. MOst aztán ígérhettek fűt, fát, hogy azonnal megkapja a pénzt a nap végén, akkor sem ment.

Kép
Kép
tinu
 
 


Incike
ha meg nagyobb lány kell, küldöm Maját. :-)

Panndi
barátnőm lánya 4 hónapos 67 cm és ő is 6 kiló. Ő vékony hosszú, Kolos meg kis húsos. Fruzsinak meg lassan indult a hízás, meg nagy súllyal is született.

Asszem búcsúzok, majd vasárnap vagy hétfőn jövök. Jó hétvégét mindenkinek!
pumuklii
 
 


Lemaradt: Húgom a Valami amerika 1-ben volt statiszta. Old men's-ben kellett söröznie egy asztalnál. :-)
pumuklii
 
 


Pumukli!
Nektek is kellemes hétvégét!!!!

annus11
 
 


Nóri, akkor a kengurus beavatás megtörtént.

Incike, és milyen a nagy sztárokkal együtt dolgozni? Mennyire közvetlenek (pl. azt hiszem a Katedrálisban az öregebb Sutherland játszik, ugye? A Donald...)

Tinu, nagyon tetszik mindkét gyerkőcöd neve. Csongor és Tünde, pontosabban Tünde és Csongor. Nagyon édesek :-)

Többen is írtátok, hogy szoktatok énekelni a babának. Nálunk az Állatkerti útmutató a favorit (Halász Judit a zenés változat), annak is ez a versszaka:

A hód, arcán enyhe pírral,
Csókolózik a tapírral,
Rosszalja a jegesmedve,
"Nem vagytok még megesketve!"

Ezt Marcipán imádja, az előbb is jókat vigyorgott rajta, biztos mert sok az 'ó' hang benne. :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tinu
Nem tudom melyik filmbe hívhatták, de nálunk nem volt baj a fizetéssel. Sajnálom, hogy ez történt.

Gyöngyi
Teljesen normálisak. Inkább én voltam parás, hogy minden jó legyen.

Pumukli
Jó hétvégét nektek.

Kép
Kép
incike
 
 


Délután egy órakor megszületett a barátnőm kisfia. Nagy baba lett, ahhoz képest, hogy 36+5-re született 3250 gramm és 53 cm. :lol: :lol:

Gyöngyi! Üdv itt!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny,
gratu a barátnődnek :) mi lett a neve?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó! Ármin Márkó

Kép
Kép
g_reny
 
 


reny,gratu baratnodnek :wink:

panndi,Zsofi ugyes kiscsaj.. :lol:
mennyit szokott napkozben aludni?

hat en nemtudom mikor lassul le nalunk a hizas :roll:
de mi sztem hetfore elerjuk a 6kilot.
igaz hosszu is..

Netti
Kép
maumau
 
 


Ja kicsi Mira mai mérés szerint 5700 gramm! :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Bocs, rohanok, Csani hív...
Tinu, és Gyöngyi, köszi a válaszokat, majd jövök...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Reny: gratula Árminhoz! És Mirához is persze, csak más miatt. :)

Ma megint átfordult az előbb a hátára CSongó. Szerintetek ez már az igazi? :o

Aerfen: hát igen, igen, Tünde után csak CSongor következhet, nem? :P Már gondolkoztam, hogy ezek után egy harmadik gyereknek vajon mi kéne, hogy a neve legyen?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Reny gratula a barátnődnek.Tényleg nagy baba lett.
Pumukli jó pihenést!
Annus jól bírod,én sokszor itt is le vok maradva,mi lenne több helyen is fórumoznék.
Gyöngyi nagyon szép Marcika!Jó nagy pocid volt.Én is feküdtem a 30.héttől.Kemény volt.De most sokszor jó lenne akár fél óra fekvés is.
Úgy néz ki augusztusban keresztelő a csajoknak!Grétinek szerintem kölcsönzünk valami kis koszorúslány rucit,olyanba akar lenni.Bár majd a keresztanyja eldönti.
Azt az Ikeás pelust már én is néztem,de sajna a környéken nincs Ikea. :evil: Pedig ari nagyon.Na meg hát ugye most spórolok,szóval erről ennyit. :)
Na mennem kell.Miért van az,ha ideülök,vagy leülök enni,azonnal észre veszik?????

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kép
Kép

Na dobok képet,a másodikon talán látszik a hajam...
Mindjárt tezsek a blogomba is csini rucis képeket!

annus11
 
 


Gyöngyi!
Pocakos kép a kopaszi gáton készült? :lol:

annus11
 
 


Annus,sztem jo lett a hajad!! :wink:
Boro is imad igy lnni mint Izus a kepen es mindig nez bele a szemembe kozbe :lol:
tetszik neki nagyon.
az apjan nem csinalja .. bar szte kenyelmesebb a cicin fekudni :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus, igen ott készült a fotó, azt hittük egy nagy sétától majd beindul a szülés :D
Jó lett a hajad! Tetszik, hogy többféle szín van benne. Iza szeme kék lesz? A fotón olyan szép ibolyakéknek tűnik.
Na szopi és esti program következik.
Köszönöm a kedves fogadtatást és a Marcidicséreteket.
Szép estét mindenkinek!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Netti!
Na feltettem a többit is!
Iza most volt így először....én inkább mellé fekszem,vagy félig ülök és úgy van rajtam.Fekve még nem próbáltam,féltem h legurul...de annyira bámult h meg se moccant! :lol:
Hajam...mivel tükörbe csak minden 2.nap nézek amúgy is,így nem érdekel h milyen :lol: :lol:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: