Új privát üzeneted érkezett!

Musi, nálunk póz váltás segített! Most úgy szopiznak, hogy ők fekszenek én meg oldalt főlé, olyan hónaljtartásosan (nem tudom érhető-e :roll: ) és valamit adok a kezükbe bizergálni.

verzso

KUBU:kérek én is peget!!!!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Verzso!
èdesek a fiúk nagyon! Ès tök szupi kis birodalmuk van! :lol:

Mush!
Passz! Lehet csak egy kis szopisztrák. Mikor én beteg voltam Vini nem utasította el a cicit. Adjál neki mást és próbáld késöbb kínálni cicivel.

Gabi!
Jó nyaralást nektek! :wink:

Nem irigyellek benneteket otthon. Itt délelött esett,és most tök fincsi kellemes idö van. még 30 fok sincs! :D :D

Cili!
Milyen a baracktorta? Mármint hogy készül? :roll:

SArmon!
Boldog 8 hót Ìrisznek!
susy75

Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntéseket.

Gabi,
Hogy állsz a csomagolással, ha kell még a fenékberúgás akkor küldök egyet, most indítottam.

Verzso,
Jaja jól vagyok, rengeteget jelent h ismerlek Benneteket, elmondhatom, kiírhatom, kapok kedves szavakat, vigasztalást és egy nagy oldalbarúgást éppen most … a kicsi fiamtól.

Eszterke,
Sajna h nem jössz, de lesz még ilyen tali, következőnél mindenképpen bepótoljuk. Ugye ?
Csak félve jegyzem meg Gabi szerintem azért csak összedobálta a ruháit mert öööö izé hát biztosan vasalni akar !!!

Verzso,
Hát tündérek, két kis kópé meg kell őket zabálni. Istenem mennyire édesek.
Ki az a rendes ember aki úgy veszi le nálatok a papucsot ?

Orsi,
Szépek vagytok, Réka nagyon gyönyörű.
Jaj ez az írás. De szép.
Nagyon tutkó a strandról a kép, biztosan kipróbáljuk, nézem is a térképet.
A meztelenkedésnél nekünk nagyon bejött az amikor a kis antennát, popót fújkálom. Imádja, rötyög a kis manó.

Sarmi,
És feloldást csak a személyes látogatás jelent ?
Balaton de jó Nektek :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

orsi nagyon szép az irás. azért még várok két doki is azt mondta h előfordul. most meg csak almát kap nagyon higan ugyis. reggel volt egy szép kaki! kicsit barnább és sűrűbb:) utána meg jött egy higas :roll:
mondom sógornőm kislányának sokáig ez volt aztán rendeződött és semmi baja sincs. dokink szerint érzékenyebb a bélrendszere. nemtom majd kiderül. még várok.

musi NYUGI!!! a betegséged miatt van. nekem is igy volt mikor beteg voltam. ne félj Kincső nem fog éhezni ha éhes eszik. és akkor fejjél h legyen tejcsi. koncentrálj a gyors gyógyulásra és minden rendben lesz. szeded a bogyókat? jobban vagy kicsit? lázad nincs?

sarmi! boldog 8 hót!!!!!!! olyan furi nem?:)

andy

ja lagzi: hát én is gondoltam h elvisszük anyut de szegény nem biztos h erre vágyik h hucoljuk aztán bezárjuk egy hotelszobába. nemtom. na meg apa se akarja mer ugye nem szereti annyira és akkor vele kéne lenni egy napig legalább. majd lesz vhogy.

sátor: aug.11-én megyünk siófokra 16-án meg haza Bicskén keresztül szal ezeken az utvonalokon el tudjuk vinni személyesen is. Ill. apa sokat jár pestre.

Kép
andy30

Verzso:
[quote]n írta:álunk póz váltás segített

Az már nálunk is sokmindenben! :oops: :oops: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

andy:bébiszitter???

Kubu
[quote] írta:s feloldást csak a személyes látogatás jelent ?

vagy ha szerzel és küldesz nekem egy peget... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Marcinak boldog 7.hót!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Írisz, Lotti,
Boldog hófordulót.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.07.23 12:10-kor.

kubuspace

orsi a lányaink kicsit hasonlitanak sztem:)

ja amugy apa tegnap megint meggajdult. minden csoda 3 napig tart? :roll: :(

azér is csesztet mer fórumozok. sztetek féltékeny?

ja meg ugye a költekezés (ami nálam mióta itthon vok kb 10ed annyi de mind1) amiért ugye le vok b...va mindig h nem spórolunk eleget stb (sztem babyblues-a van olyan férfias felelősségpara v nemtom) erre mondom neki multkor h megspóroltam 30ezret mult hónapban titokban vártam h majd örül erre nem lecseszett h mit képzelek h dugdosom a pénzt meg eltitkolom előle mire készülök stb stb :shock: normális?
most apám bekötteti a vezetékes telót havidijat ő fizeti erre már tegnap apa mondja h majd mondjam apámnak h az ő számlájára utalja a havidijat ne az enyémre mert akkor majd el fogom sumákolni, én ne gyüjtögessek a saját számlámon miközben az ő fizetését meg feléljük :roll: :shock: kész!!! :evil:
ez parázik! de miért? :?:

Kép
andy30

[quote]b írta:oldog 8 hót!!!!!!! olyan furi nem?

De!!!Utálom,hogy ennyire szalad az idő.Mindjárt vihetem oviba! :(
Én meg mehetek dolgozni,aztán utána már olyan keveset leszünk együtt... :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Le akartam menni anyósékhoz dunaújba de apa nem engedi, ugyanis vonattal akartam nekiindulni (1x csak ki kellene próbálni) de nem tudom rábeszélni h engedjen el. Szóval tegnap volt apósom szülinapja, a párom nagymamája (apuka anyukája) már megérkezett tegnap Szolnokról és hétfőig ott is lesz náluk. Előbb beszéltem velük nagyon várnak minket a kicsi Marcikát, készül a palacsinta (60 db-ot kapunk apával – huh gurulni fogunk ha azt mind megesszük).

Előbb leugrottam futottam még egy kört, vettem nagyon kircsi tároló háló félét (300 ft/db - pedig először műanyag dobozt akartam ami min 2000 Ft lett volna), kezdem rendezni a hihetetlenül rendezhetetlen bébiszobát.

kubuspace

[quote]n írta:e gyüjtögessek a saját számlámon miközben az ő fizetését meg feléljük

ISTENEM!!! :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

mér nem enged apa kubu?

sarmi több baba nem lesz?

Kép
andy30

Andy,
Te apa hát nem ártana neki egy kis agymosás, hát miket beszél már itt össze-vissza ???????

én apa azért nem enged mert még egyikünk sem tömegezett (asszem) és nem tudja h minek is lehetnék kitéve.... :shock:

kubuspace

Sarmi,
előbb rosszul írtam, Íriszt fiatalítottam egy kicsit, javítottam.

Na menek VASALNI, egyedül valami szerelemes romantikus síros filmet beteszek, legalább ha potyognak a könnyeim nem kell gőzölnöm.

kubuspace

édes ahogy leraktad :lol:

szolnokon kellene találnom valami jó és nem drága ételfutárt.... párom nagyijának

kubuspace

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.23 12:37-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Suzy! Van gyümölcstorta formád? Az a recés szélű? Abba csinálj 6 tojásból piskótát. Mikor megsült kiborítod, mag főzz egy vanília pudingot. Rakd rá a tetejére, és barackszeletekkel díszítsd! Ai legtetejére pedig zselét rakj. Ennyi. Nagyon hamar megvan, és bármilyen gyümölcsből meg lehet csinálni. :D

Kép

Kép
dcili81

Kubu: állat jól haladok pakolással, Kobi is segít, bár egyelőre úgy néz ki, mintha csak szétfelé pakolnánk :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Hát Andy a férjed nem semmi. Szomorú, hogy így gondolkodik a dolgokról.
Mi külön kasszán vagyunk a párommal, de a rezsi meg kaja stb költségek közösek. De ha pl én veszek magamnak vagy Daninak valami apróságot, az az én dolgom, és ugyanúgy az övé, ha magának vesz szerszámot, vagy ilyesmit.

Kép

Kép
dcili81

verzso. angyon edesek a fiuk!
nem semmi miket csinalnak.
probaltam ulve a hintaszekben, sotetben/vilagosban. foldon ulve, fekve, egyszeruen nem erdekeli. :cry:
remelem jobb lesz ha meggyogyulok, addig meg asszem marad a fejes 3 orankent, mint regen. :cry:

orsi. cukorfalat a husgombocod! es jo a strand is.

kubu. anyumnak is kene egy ped egg legyszi. gabi, akkor toled nem kell. koszi

gabi jo nyaralast! erezzetek nagyon jol magatokat!

andy. nem vagyok jobban es szedem a bogyokat. nem sokara jon anyosom manot szorakoztatni, hogy tudjak pihenni kicsit. megint alig aludtam az ejjel, es Kincso is sokszor fent volt. apa nem tudta megnyugtatni, csak en voltam a jo. lazam nincs.
nem semmi a ferjed! :evil: :evil: mi teljesen kozos kasszan vagyunk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.23 12:36-kor.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="andy30"]
írta:
andy30
azér is csesztet mer fórumozok. sztetek féltékeny?

Hát nekem nem a féltékenység szó jutott sz eszembe... :x :x :x :x :x

Kép

Kép
dcili81

Mi is közös kasszán vagyunk, a hitel és praktikussági okok miatt az én számlámnak lett a társtulaja (vagy hogy hívják).

Mush: küldöm a gyógyító energiákat. A homeós bogyeszt ne hagyd abba, sajna az velük a helyzet, hogy kezdetben felerősíthetik a tüneteket, de aztán elméletileg enyhítik.

Kép

Kép
gabilany79

Mush remélem hamar helyrejössz!

Kép

Kép
dcili81

andy. te apa regi szuletese elott is ilyen furi volt? vagy azota gajdult meg? meg minidg kulon alszotok?

KépKép
KépKép
mush589

Nekünk még külön bankszámlánk van, de pont az este beszéltük meg, hogy az enyémet megszüntetjük, de eddig is közösen fizettünk mindent.

Musi sajnálom. Remélem hamar rájön újra Kincső, hogy milyen kincs anya cicije. Gyógyulj meg gyorsan!

Kubu, most nézem, most is így áll a papucsom, ezek szerint én csak így tudom levetni. De fura :roll: :roll: :lol:

Gabi, csak így tovább!! Ha nem sikerülne összepakolni, Nekünk is szólhatsz Mi is elmennénk helyetettek! :wink: :lol: :lol:

verzso

[quote]M írta:it rosszalkodnak a szomszédok? nagyon kukkoltok..

Eszterke! Van egy őrült szomszéd, aki épp kávézaccot és teásfiltereket hajigált ki a gangról az udvarra. Tényleg zizi, nem tehet róla szegény. Ma éjjel 1-től üvöltette a ...sút rádiót. Örültem.

Kép
zölddisznó

Verzsó! Irtó édesek!!!

Kép
zölddisznó

Verzso nekem is mindig így állnak a papucsaim... :lol: :lol: :lol: :lol:
Az uram rendszerint hasra akar bennük esni... :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Morsiorsi! Köszi a képeket, tutikirály. Ha találunk apartmant, megyünk több napra!

Kép
zölddisznó

[quote]C írta:ili:Idézet:
Kisült a zsír is belőlem...

Hú de jó lenne,ha így menne..

Lebuktatok! Norbiztok! Égjen a zsír, mi? :)

Kép
zölddisznó

Kubu! Lábtojást én is kérek! Cupp!

Kép
zölddisznó

Musi! Először is nyugodj meg, és amíg nem szopizik, fejjél bőszen. Az sem baj, ha nem nagyon jön, csak az inger legyen meg. Akár napokig is fent lehet így tartani a termelődést!

Kép
zölddisznó

Kubu! Én is szeretnék egyet és nekem is ráér talira. De csak ha nem gond. :wink:

Sarmi!csomag feladva!

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Musi - jobbulást!!!

Kubu - kérhetek én is ped egget? Nekem postán kellene -mert SAJNOS NEM TUDOK MENNI A TALIRA. Tényleg annyira sajnálom, megpróbáltam máskorra tenni az akkori foglalásunkat, de nem jött össze:(((

Meg Zöldi, Gabi - a több mega-giga bájtnyi mese, dalok stb is érdekelne, de akkor az hogy tudna eljutni hozzám?

Verzsó - neked gratula az elismeréshez, biztos vagyok benne, hogy megérdemled, nekem is vannak ikresek a közelemben, és látom, hogy nem egyszerű (ők 3 hóig kaptak anyatejcsit, de azt is úgy, hogy az anyuka fejte és úgy kapták meg, mert nem bírta másképp)

Kép
trombibébi

Na most jött be a babanetes tali reklám - arra se tudok menni, mert jönnek anyósék :evil:

Egyébként elég rossz éjszakáink vannak mostanság - eddig is tudtam, de most már nagyon, hogy eddig nagyon el voltam kényeztetve ezen a téren. Eddig csak nagyon alkalomszerűen volt 1-1 éjszakai kelés, egyébként este 9-10től reggel 7-8 ig szunya, szopi után még szunya kb 10-ig. Na ez pár hete elkezdett lerövidülni, egyre korábbi kelésekkel, pár napja meg többszöri éjszakai ébredéssel fűszerezve... És most már 7 -f8 a végleges kelés reggel.

Kép
trombibébi

Apa! Mi megyünk!
Andi! Jöttök? Vera! Ti mikor? Többieeeeeeeeeeeek! Millenárííííííííííííís!

Kép
zölddisznó

[quote]N írta:agyon tutkó a strandról a kép, biztosan kipróbáljuk, nézem is a térképet.

Kubu! Ha pl. holnap mennél, és apátlanul, szívesen csatlakoznék ;)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Verzso: olyan édesek ezek a kispasik!!!! :lol: :lol: :lol:

Andy: tiéd apa PMS-ben szenved???!!!! :lol: :lol: Amúgy nekünk külön bankszámlánk van, de minden terhet így az anyagiakat is közösen viseljük. Számlákat én utalom online, épp kinek a számláján van lové. Nagyobb kiadásokat mindig megbeszéljük. Több mint 4 éve tökéletesen működik a dolog!!!!

Mush: nálunk is a pózváltás jött be. Egy időben csak fekve volt hajlandó szopizni!!! :lol: Ma reggel meg négykézláb!!!! :lol: :lol: Tuti megörült a kisfiam. Újabb szokása, hogy mikor a nagyágyban szopizik (reggel és este), ha kész van legördül a ciciről és egyből négykézlábra vágja magát és hintázik. Na ma reggel is ezt csinálta, aztán meglátta a cicit, elkezdett neki "beszélni", finoman "markolászta", aztán rávetődött úgy négykézláb!!!! :lol: :lol:

Gabi: csak nem Bambino???!!! Mi a járókát vettük náluk, igaz személyes átvétellel, mert hát tőlünk nincs messze Szekszárd!!! Szólhattál volna, szívesen elmentünk volna érte és a talira elvittük volna!!!!! PAKOLJÁL MÁR!!!!! :lol: 8)
Vendég

Boci: bakker, ha ezt tudom! De nem baj, 1300 pénzért hozzák házhoz, az még belefér :) Ráadásul ingyé' cserélik, nekem semmit nem kell csinálnom, csak ülni és várni a futárt. Abban meg jó vagyok :lol:
Márton nem őrült meg, csak kicsit korán kezdi a gyakorlást :lol: 18-20 év múlva erre nagyon fognak bukni a csajok (na jó, a négykézláb hintára előtte nem biztos...)

Na, már kb. összecuccoltam, remélem, hogy apa igyekszik haza. Kobit ébredés után megtömöm, aztán mehetüüüünk!

Lehet, hogy már nem lesz időm pápát mondani, szóval most mondom: PÁPÁ! Vasárnap jövök :)

Kép

Kép
gabilany79

[quote]M írta:eg Zöldi, Gabi - a több mega-giga bájtnyi mese, dalok stb is érdekelne, de akkor az hogy tudna eljutni hozzám?

Trombi! Ha majd talizunk a Rómain - ha Kubu nem visz el holnap strandolni ;) akkor akár holnap du. - akkor hozol egy pendrive-ot és átmásolom, oszt postán visszaküldöm.

Sarmi! Köszííííííííííííííí! Megjött a cucc!

Kép
zölddisznó

Trombi: egyszerűen. Te adsz címet priviben, a többit én megoldom :wink:

Kép

Kép
gabilany79

Pápá! És üdvözlöm a palóznaki plébánost!

Kép
zölddisznó

BOLDOG HÓFORDULÓT ÍRISZNEK, LOTTINAK ÉS MARCINAK!!!
Vendég

Verán kívül van valakinek rugós hintája?

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?