Új privát üzeneted érkezett!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, laptető!!!!!!!!!!!!!
KÉrlek, még ne most!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Hehhheee Dorka!
APám...........hát ezen bocsi de k.jót röhögtem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira kemény beszólás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: / lsd. Balwinjuditék?/ Istenkirály!

Merre lesz a csoportotok? Jobbra vagy balra? Mikor kezdtek beszokni?
Köszi szép.... 8) aranyos vagy...megoszlanak a vélemények van akinek bejön az új imidzs van aki meg azt mondja hg nem én vagyok......De hát ez nálam változik...mikor megunom lesz más... :D

És akkor aug. 3ig mit csináltok a Csöppel? De ez azért nem fájdalmas ugye?

Amúgy meg elmondanááááááááám......... hg ma láttam HUNORT!!!!!!!!!!!!! Igazi férfi! Reméljük jó gyerek nem lesz!!!!!!!!!! CSak akkor bandázunk!

Télleg borzongós ez a szülés dolog......én már télleg annyira elfelejtettem......mármint magát a fájdalmat...hg meg is lepődnék....

fanna3

Niki! Méghogy szemöldökcsipesz... :shock: miért, a kedves dokker azzal szedte ki? :x

Balwin! Tök jól leírtad! Én is beleborzongtam... ilyenkor úúúúúúúgy szülnék még pár gyereket... :roll: minden fájdalmával, kínjával együtt... azért a Csodáért, mikor kibújik...

Fanna! Akkor ezt jól kiveséztük! :D Csak felismertem akkor a Kisszerelmem! :wink: Jó szövege van, írod az aranyköpéseket?

Dorka! Nekünk Pap Ádám csinálta, sztem akkor sanszos Nálatok is ő. ( Egyébként ő a Gyenes O. férjura. ) Úgy rémlik, Katlináék is voltak már nála.
Próbálj meg nem kibukni rajta, tudom, könnyű mondani, de állítólag csak az a rossz a babóknak, hogy nagyon erősen leszorítják a fejüket! Rendben lesz minden, Bálint még nem is lesz olyan nagy, mikor csinálják!
És ha elfogadsz egy tanácsot: NE KÉPZELD MAGAD ELÉ A BEAVATKOZÁST!!!!! Én sokat szenvedtem emiatt, éjjeleken át, hogy mit művelhettek benn szegénykémmel... :cry:

Szabinak is jó dumája van akkor! :D

donkoaniko

Sziasztok!

Azta balwin Judit! Nem semmi szüléstörténet! Köszi, hogy megosztottad velünk!
Balázs születésekkor nekem sem volt időm sírni, mert a gyerekem is ordított, Peti meg zokogott mellettem. :lol: Nekem kellett tartani a frontot. :lol:
Épp tegnap este beszélgettünk volna a mi szülésünkről. De Petinek és persze nekem is egy csomó minden kiesett már. :cry: Ezek szerint Attila videózott? Akkor ti nem fogjátok elfelejteni a dolgokat.
A labdát biztos én is rosszul használtam, mert nem osztott, nem szorzott semmin.

Fanna! Jó Nimi beszólása! Balázs így mutatkozik be (persze csak nekünk): Balázs, Szekeres Balázs. :lol: (Bond, James Bond). Mindig akkorát röhögök rajta. :lol:

Niki, Judit és többi mozizós lány! Nekem mindig minden jó!!!
Sajna fél 6-os előadás van már csak a legkésőbbi a Nász-ajánlatból. :(

2009. július 22.
14:30 (1. terem) 17:30 (2. terem)
2009. július 23.
13:30 (2. terem) 17:30 (2. terem)
2009. július 24.
2009. július 25.
2009. július 26.
2009. július 27.
2009. július 28.
2009. július 29.

Olga

Kép
juhaszolga

BalwinJudit, nagyon jó volt olvasni!!! :) Én is beleborzongtam, de én néha a sokkba :D Én ugyebár császáros voltam, ezt nem élhettem át, nem is tudom kibírnám-e ;) :oops:
De ilyenkor én is úúúúgy vágyom egy ilyen picibabára :)

Mozi: Niki, köszi hogy gondoltál rám is, de én sajnos esélytelen vagyok a mozizásra, mert Apa nálunk 7-fél 8 körül ér haza este :( Nagy szervezés kéne hozzá hogy mégis elmehessek. Max. valami 8órásra vagy még később ;)

Niki, Judit, mikor mentek nyaralni? És pontosan melyik városba is?Néztem én is egy ausztriai szállást, mert szerettünk volna a Sonnentherme-be elmenni 3napra, de horrordrága volt :(

Kullancs: akiben már volt, mondja már el hogy milyen?? Simán észre lehet venni, egyből tudnám hogy az az?! Életemben nem láttam még senkiben (szerencsére). De mindig vizslatom a gyerekeket.

Dorka, Szabolcs dumája :lol: Ezt a szerintem-et Jázmin is használja :) Olyan édesek.

Jázmin most mindenre azt mondja hogy "...mint a majac", pl.olyan álmos vagyok mint a majac, olyan éhes vagyok mint a majac. Erre valamelyik nap beáll a tükör elé, illegeti magát, és megszólal, hú de csinos vagyok..... mint a majac :D:D
Én írom, mert pont a napokban olvastam vissza Bence naplóját (108 A4es oldalt írtam róla 3-4éves koráig) és annyira jó volt visszaemlékezni miket mondott ő is ;)

Olga, nem semmi hogy Balázsra nem jó a gatya pociban! :D Bencére meg mindig nagy volt. Lassan nálunk Jázmin beéri Bencét kilóban.. 12 és 15 kilók.
Van egyébként egy pár nadrágunk most is, őszre valók, meg melegítő együttesek is, most fogom őket a teszveszre felrakni augusztusban, de ha esetleg érdekel, előtte megmutatom.
98as méret mind, azt hiszem...
Vagy más fiús anyukának esetleg (Dorka)?

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vera! Érdekelnek majd a kisruhák, köszi! Majd csak megosztozunk rajta a többi topikos érdeklődővel! :lol: A 98-as még jó ránk. Elvileg.
2 éve mi is voltunk Sonnenthermben. Mi Bükkfürdőn tanyáztunk. Zilce? talán, ott át lehet menni mostmár autóval is (akkor még nem lehetett 2 éve), de kb. 5 percet kellett sétálnunk a határtól. Ha gondoljátok...

Olga

Kép
juhaszolga

Má meggent gyorsan...

Vera, észre fogod venni, ha lesz benned, vagy a gyerekekben :) Szabad szemmel jól látható, főleg, ha már meg is szívta magát. Szürke/szürkés színű, kb. (fél) kisujjköröm nagyságú. Az "enyém" legalábbis ollan volt. De érezni is lehet, persze. Én kullancsot illetően a tapogatás híve vagyok...
És tévhit, hogy gáz, ha bentmarad a feje. Csak akkor, ha fuldoklik (bekenik valamivel), vagy tekergetik kiszedés előtt - ilyenkor ürül a sebbe a nyála). Határozott mozdulattal meg kell fogni és kirántani.
Megjegyzem az én eddigi első és egyetlen kullancsom láttán (combtőhajlatban...) sírógörcsöt kaptam :oops: De kiszedtem... Lucában még nem volt, hálistennek!

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!
Meg vagyok én is. Olvastalak benneteket, csak éppen reagálni nem volt energiám. Az új főnök totál kipurcantott-becsavarodott.Majdnem veszélybe került a nyaralásunk is miatta.Tiszta stresz lett a régi jó munkahelyem. Na itt náluk nem kell versenybe szállni a "CSALÁDBARÁT"-unkahely versenybe.Az összes dolgozó kikészíti a főnök idegileg. De ma panaszt tettünk ellene a Polgármesternél. Majd kiderül mi lesz ennek is a kövezkezménye.
Egyébként már nagyon várom hogy vasárnap legyen és induljunk Tihanyba.Már egy csomó látnivaló böngésztem ki a netről. Remélem idő jó lesz.
Bár már nem olvassák a nyaralók, de bízom benne hogy szép időjük van és kellemesen nyaralnak.
Balwin! Tök jó volt olvasni a születéstörténetedet.Átéltem olvasás közben az egészet.2 császár után ha még egyszer terhes lennék már akkor sem szülhetnék természetes módon, pedig szívesen átélém személyes a szülést.
Olga! Nagy mázlid volt, hogy meg lett a pénztárcád, nem beszélve arról hogy híres is lettél.
Bbj! Nagyon klasszak a fotók. Talán a nyáron mi is beiktatunk egy Szilvásváradi kirándulást. Kristóf nagyon szeretné kipróbálni a bobozást.
Szolkata! Tök jók a fotók. Persze hogy nálam is a 2-es a favorit.
Anikó!Kullancstól én is tartok.
Kullancsriasztó karkötőt én is vennék.

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Vera!
miért nem mentek sopronba a sziesztába? még mindig 39600/fő/7éj félpanzióval, sé onnan 30 perc autóval sonnentherme. 6 évesn alatt ingyenes... annyira nem gáz képeket vizslass, és annyi kedvezményt adnak!!!!én úgy tudom még mindig nem lehet átmenni autóval, csak gyalogosan, vagy bicóval, de tényleg Zsirától néhány száz méter.

Veldenbe megyünk,a wörthi-tó mellé 5 napot, aztán hazajövünk zenekarosra(ahoyg Gréti mondja) a mendánba egy hétre

104 oldal? én mindig elfelejtettem leírni, ah nagyon jó volt, beírtam ide, de semmi.. irigy vagyok érte, de ez van, ez az én lustaságom...

ja akkor egy: most hoyg voltunk Szilvásváradon, tata éppen akkor baktatott le a szállásukról sántikálva túrabottal, mire Gréti: Tata rosszban sántikál....

és tényleg észreveszed, mint egy szemölcs, ami pár óra alatt nőtt ki, és határozott rántással ki vele, a mi módszerünk is ez!

a moziba általában a 20, vagy a 20:15-re megyünk!!!most ez kivétel lenne

na melyik nap legyen akkor? ráérek!!!!illetve holnap nincs autóm, csapágyas lett a bal kerék...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ja Anikó!
igen, az a neve a szalagnak de már megent elfelejtettem!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Most csak ennyi:

http://www.babaorrszivo.hu/bugslock.php

Azt nem tudom, hol lehet venni, sztem talán patikákban? :roll:

donkoaniko

Má megincsak gyorsbae...

Luca valszeg rágót nyelt... nyugtassatok már meg lécci, hogy nem lesz semmi baja :| Lebomlik ez odabent, vagy egészben távozik? Kb. 3-5 percig rágcsálta...

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!

Leti már vagy 5-6 db-t lenyelt, szóval NYUGI!!!!!!!én még egészben nem láttam vissza, sztem lebomlott... bár igaz, hogy nem is kerestem

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, köcce! :D Most már nyugodtabban alszok :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Jó rég voltam! Gyermekek és a külföldi rokonság itthon van így az idő nagy részében családozunk ezerrel. Bátyámat egy évben csak egyszer látom. Hétvégén anyósoméknáál szintén naaagy családi hepaj. Megpróbálok visszaolvasni és reagálni. Remélem mindenki jól van, a gyerkőcök különösen! Puszi!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Anikó! Karkötőt én is szeretnék venni. De ha nem muszáj netről nem rendelnék=postaköltség. Bár egy csomó ilyen babás oldalt dob ki, de a Brendon nem árulja, már néztem. Szerintem patikában vagy Omker-ben kellene megkérdeznünk... Ha egyszer akkor is eszembe jutna, ha arrafelé vagyunk...

Andi! Akkor jó hepajozást! :D

balwin Judit! Szerintem sem lesz baj azzal a rágóval!

bbj Judit! Akkor ezt a filmet nézzük, a fél 6-ost? Niki? Nekem mindegy! A nap is, meg az időpont is, Peti fél 5-re itthon van. Nekem a jövőhét kedd nem jó.

Márti! De jó! Tihany! Ha netalántán már nem jönnél erre addig, akkor jó időt rátok és érezzétek jól magatokat! Tavaly voltunk ott, egy nap erejéig. Akkor voltam először, hát nagyon-nagyon tetszett! Szilvásvárad, Tihany, hát csodálatos helyek! Bál milyen volt? Főnök hülyeségeit sajnálom, hátha lesz valami változás most hogy szóltatok.

Délután valaki(k) Tiszaligeti strand? Rajtunk kivül?

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Megfőlök. Most értem haza. Elvertem turiban egy csomó pénzt.

Olga: Karkötőt kérdeztem a pláza patikában. Nem is hallottak még róla.
Nem tudom a mozi összejön-e még nekem, egyik nap sem jó igazán, jővő szerdán meg már megyünk. Szerintem kihagyom most, majd nyaralás után megnézünk valamit.
Én délután lehet kimegyek a strandra úszni egyet.

Balwin Judit: Szerintem sem lesz a rágótól baja Annalucusnak, Dorka is nyelt már párat le. Olyan jó volt olvasni a szüléstörténeted.

Márti: Jó nyaralást!

Niki

Kép
Kép
csni

Niki! Okés megértem a mozit! Hol voltál turizni? gyerekholmikat vettél ugye? Én Balázsra már csak őszi dolgokat akarok majd venni. Vagyis még most kellene egy szandál. Nem látott valaki valahol gyerekszandál leértékelést? Elvileg már fut kifelé... Vagy nem?
Mi 5 után érünk ki a strandra, valahol a gyerekmedence körül tanyázunk, bár Balázs a múlthéten csak fél percig volt abban, a sokcsúszdásba kellett menni, ott húzni az autós gumimatracán. :lol:
Hát nem tudom a Bugslockot hol lehetne beszerezni. Néztem a kullancstérképet, azért a Balaton környékére igencsak nagy és sok kullancsjeleket tettek.

bbj Judit? Neked még a mozi esetleg? Vagy halasszuk augusztusra? Ez a Sandra Bullockos jónak tünik, csak a fene enné meg, hogy fél 6-tól van. Matiné. :lol: Az nem olyan nagylányos. Világosban jönnénk haza fele. :lol: Kivéve ha utána még beülnénk valahová. :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Márti!
jó pihenést nektek! majd Te is hozzál fotókat!

Andi! Ti mentek valahova nyaralni, ha elment mindenki haza? vagy velük együtt mentek?

A bugslockot sztem horgászboltban is meg kellene nézni! a mienk asszem onnan van közvetve...

Olga!
akkor hétfő???nekem jó!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Judit! Horgászboltos tippet köszi! Megkérdem ma! Mozi hétfőn okés. Fél 6-os? Németek jönnek Petiékhez munkahelyre, de megmondom lépjen le időben! :D

Dorka! Szilbee! Jó volt tegnap látni benneteket!

Olga

Kép
juhaszolga

Hálló!

Olga!
Hol láttad Szilbeet meg Dorkát??????????

De jó hg nem néztem...tegnap tökre mentem volna strandra!!!!!!!! :?

Most olvasom Csernus Férfi c. könyvét......tetszik...bár nekem a Nő is tetszett.... 8)

Kellemes Hétvégét Mindenkinek!

fanna3

Anna, jaja, strandoltunk! :) Nagyon fasza volt, Picibálint tök jól elvolt a babakocsiban, felváltva vigyáztunk rá, amúgy meg bandában pancsiztunk! :)

Kép fókák Kép Kép a legkisebb is élvezte

Kép
Kép
dorkáék

Dorka, naggggyon édes Bálint!!! :) ez a vigyor, tündéri :):)
A fiúk meg látom jól megvannak még mindig ;)
Szilbee, nem szeretnél visszajönni? ;) Jó lenne rólatok is olvasni!!

Judit, köszi a soproni infót de csak 3-4napra mennénk (mentünk volna) valahova, Ákos csak csüt.-péntekre tud szabira jönni.
Vagy 20helyről kértünk ajánlatot, már sehol nincs hely amiket kinéztem :(
Úgyhogy sztem marad az egynapos kirándulás ide-oda.
Debrecen (vonattal a gyerekek kedvéért ;)), Szilvásvárad, Balatonlelle a kitűzött cél még :)

De a gyerekeknek ez is nagy öröm (és még utazni sem kell érte ;)):
Kép
Kép

ez mamámnál van Tiszaföldváron, rohangáltak a szőlőben :)
Kép

abonyi vadaspark:
Kép
Kép
Kép

esti locsolás
Kép

KépKép Kép
76vera

Azta Vera! De jó képek! Aranyosak, szépek a gyerkőcök! De jó volt ilyen képekre jönni! :) A szőlős a mamádé? Vagy csak a környéken van?

Olga

Kép
juhaszolga

Isten éltesse az Annákat!!!

Balwin Juditék Annáját!

Szamócáék Annáját!

Fannát!

Jaimee-ék másodnevű Annáját!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó, Téged is isten éltessen Anikók napján!

Szilbee: Leventének boldog szülinapot!

Márti: Kristófnak boldog névnapot tegnapra!

(remélem senki nem maradt ki... :roll: :wink: )

Kép

Kép
szolkata

Hazaértünk tegnap,képeket most rakom a gépre,majd jövök.....:)

Névnaposoknak és születésnaposoknak sok Boldogat!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

a képek nagyon szuperek! látom a víz minden gyerek lételeme... Leti újabban úgy ébred, megyünk vízbe?

Annáknak Anikónak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kristófnak is sok boldog névnapot!
Kép

Katlina!
én várom a képeket!

tegnap mi is kerti buliban voltunk ahol 55 meghívott vendég lebzselt, a gyerekeknek élménypark volt, ugrálóvár mászókonténer, állatsimogató, apáék is jöttek hintókkal, szóval minden....

Judit,
Kép
Kép
bbj

ISTEN ÉLTESSE AZ ANNÁKAT ÉS AZ ANIKÓKAT ÉS LEVENTÉT SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL!

Niki

Kép
Kép
csni

KRISTÓFNAK IS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Niki

Kép
Kép
csni

képek: Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Nagyon boldog névnapot kívánok a névnaposoknak!

Katlina! Fújd ki magad, aztán gyere pár sorral! Jók a képek!

Judit! Balázs is igy szokta! Menjünk Trandra! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Én is kívánok mindenkinek BOLDOG NÉVNAPOT!

Olga neked HOLNAPRA!!!!!! :D

Katlina!
Nagyon csini anyuka vagy! És akkor most kipihenitek a pihenést???? Mesélj!

fanna3

Anikó és Annák, valamint Kristóf, Nektek nagyon boldog névnapot kívánunk!!!
Tessék képeket tenni! ;)

Katlina, nagyon szépek vagytok! :) Robika élvezte a Balcsit? Medencéztetek is? Melyiket szerette jobban?
Ti hol is voltatok pontosan??? Mert ez a delfines medence ismerős a képről...

Mi végül Balatonszemesre megyünk a Szindbád wellness hotelbe 4napra egy másik családdal. Lellére szerettem volna, de végülis ez a szomszédos város.

Dorka, nektek van már valami fix napirendetek? Mikor szoktatok délelőtt sétálni? Akár találkozhatnánk is valamikor. Mondjuk egy Tisza-part? ;)

Olga, köszi :) Ti mikor és hova mentek a Balcsira? És TRANDRA mikor mentek legközelebb? :D
Majd küldök nadrág fotókat hátha érdekel vmelyik ;)
A szőlő a mamámé, jó nagy, vagy 200méter hosszú :roll: Volt hely rohangálni, csak sütötte a lábukat a homok. Bence csak úgy sprintelt hogy ne égesse!

Judit, 55vendég egy kerti partin?? :shock: Nem semmi! Mekkora kert volt az? :D

Azt nem is írtam hogy voltunk Bencével Paxy Kláránál és hát nem teljesen jó Bencus szeme :( Az oviban jól kiszűrték. 0,7es mindkettő, így első vizsgálatra. Majd szept.1én kell mennünk újra, de úgy hogy előtte 3 napig itthon csepegtetni kel a szemébe.
Volt ilyen valakinek??? Milyen ez? Nagyon nehezen viselik a gyerekek? Mennyire ront a látásán arra a 3napra?
Mindenképp meg akarom nézetni neki így is, bár szemüveget még nem szeretnék neki, mert onnan nincs megállás és úgyis egyre erősebb kell akkor neki :? Iskolás koráig várnék, mert az oviban végülis hátránya nem származhat abból ha egy kicsit rosszabbul lát. Bár itthon semmi jelét nem vettem észre...

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Köszönjük Mindenkinek, aki gondolt ránk!!!

És köszönjük a köszöntéseket is!!! Átadom a Négyévesemnek! :)

Pusza! :)
szilbee

Helló!

Minden Ünnepeltnek boldog mindent!

Judit: olyan igazi családi nyaralás idén nem lesz, de nem is nagyon szoktunk menni. Építőiparban ez a szezon. Karácsonykor szokott apa szabit kivenni. Menni akkor sem nagyon szoktunk, de legalább együtt vagyunk. Kettesben egyébként voltunk 2 napot a balcsin, a lányokkal, meg voltam egy hetet sógornőméknél. Segítettünk költözködni. Gyönyörű ország Svájc, csak nem lilák a tehenek...

Hétvégén már augusztus. Mindjárt itt az ősz!

Andi

Kép
Kép
andii

Naszóval....... :D

Nyaralás nagyon jó volt,Balatonszárszón voltunk,egy magánlakásban.
Nagyon kellemes csendes falucska,igaz mi legtöbbször azért a háznál voltunk,így hogy volt medence senkinek nem volt kedve gyalogolni a balcsihoz.Gyerekek nagyon élvezték úgy kellett őket kikönyörögni a vízből.
Balcsi nagyon meleg szó szerint meleg a víz,Robinak mindkettő tetszett,szerintem jövőre is ide megyünk

Kullancs:
Én nem merném kiszedni,orvoshoz mennék is!

Kata!
Hátha alakul a derekea,ezért én sem választanám le a gyereket

Olga!
Nem semmi hogy meglett a tárcád :shock:

Fanna!
Én a ki nevel a végén könyvét olvastam nekem bejött,most akarom megvenni a férfi és a nő könyvét is!

Dorka!
nagyon jók a képek,sajnálom hogy vinni kell Bálintot.Amúgy mi is Papp Ádámnál voltunk nagyon aranyos a gyerekekhez!

Balwin!
Hát nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetedet,egy kicsit átéltem az enyémet is.
A labda nekem is nagyon bevállt,és hát igen a szülésznő sokat számít

Kép

Kép
katlina

Kép
Az esti ladbázás,résztvevői-ez a társaság negyede volt a többiek már aludtak

Kép Robika táncolt 8)

Kép szombat esti vihar után

Kép

Kép
katlina

Isten éltessen Olga névnapodon!

Elin: Liliána napján boldog névnapot Lilinek!

Kép

Kép
szolkata

Olga, nagyon boldog névnapot!!!! :)

Katlina
, nagyon jó képek! Hányan voltatok? Annyira jó hogy ilyen népes a baráti körötök. Nekünk mióta gyerekek vannak, sajnos nagyon megkopott :(
Akkor ezek szerint ez a delfines megoldás (a medencében) máshol is van, mert én ezt valamelyik hotel lapján láttam ;)

Andi
, új képek a lányokról?? ;)
Az már lehet hogy már be is költöztek a régi házatokba itt Szandán? Mindig ott áll két autó. Elég gyorsan ment az eladás lebonyolítása, nem?

Szami, tőled pedig azt szeretném kérdezni, hogy a Gekkoban hogy voltatok heti többször is, ha csak heti 1alkalmat engednek? Vagyis van olyan lehetőség hogy akár többször is vidd egy héten? Ilyenkor pluszban kell fizetni? Vagy ti akkor pótoltatok és azért kellett többször menni?
Ma megyünk Bencével a képességfelmérőre, jó lenne ha az ovikezdésre kicsit megerősödne önbizalmilag.
(Ezért addig vinném akár többször is egy héten, mert ez most nekünk nagyon fontos lenne)...

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket!

Lilcsinek nagyon boldog névnapot kívánok!

Levinek kicsit megkésve nagyon boldog születésnapot kívánok!

Vera! Pénteken indulunk és jövőhét pénteken jövünk haza. Mi is Szárszóra megyünk vissza, ahol Katlináék is voltak (nem abba a házba). :lol: Tavaly is ott voltunk, hát az kimondottan kisgyermekes családok részére van kialakítva.
Trandra még nem tudom mikor megyünk. Igazából ha gondolunk egyet akkor. Ti tervezitek most hétközben?
Freemail-es címem megvan a tábliban, ugye? Majd a ruhaképeket küldeni...
De ha nem akarsz fényképezni, akkor egy randit is összehozhatunk valamikor!

Szemcsepp: Balázsnak nem volt ilyen három napos. 1 éves korában vittük mi is, de ott azt sztk-ben cseppentettek neki 3x 10 percenként. Páromnak többször volt ilyen szemvizsgálata (anyajegy van a szemgolyóján!), és ő azt mondta, hogy fényre borzasztóan érzékeny volt a szeme. Tehát csakis napszemüveget ajánlanék utcára Bencusnak, otthon pedig elsötétített szobát.

Hát szemüveg ügyben... Igaz, attól függ, hogy kinek mi a baja a szemével, de én úgy tudom, hogy sok esetben gyermekeknél a szemüveg viselése még helyre is hozhatja a bajt. Doki biztos mond majd valami okosat.

Andi! Ne siettesd már azt az őszt! Mi még csak most megyünk nyaralni! Meg augusztus közepén! Ráér még a hűvös idő! :)

Katlina! Jók a képek, szuper a medencés-baráti társaságos kép! Ezek után elhiszem, hogy van mit kipihennetek! :) Embered dolgozik, vagy még pihen pár napot? Emlékeztem a medencére, anno belinkelted ide a hely elérhetőségét.

Na Judit! Elfelejtettem a kullancskarkötöt megkérdezni a horgászboltban! Na majd... Írok pü-t!

Olga

Kép
juhaszolga

Itt voltunk

Az az igazság hogy nem kimondottan jártunk össze ezekkel az emberekkel akikkel mentünk,de persze mindenkit ismertünk,nekünk a fodrászom szólt hogy mennek és van még hely ránk gondoltak,de nagyon összeverődtünk mindenkivel :wink:
Mi is így vagyunk amúgy mióta Robika megszületett,nincs igazán baráti kör,találkozunk beszélünk de már rég nem olyan mint azelőtt-de szerintem ez az élet rendjemi már bulizni nem járunk vagy ha igen akkor elég öregesen

Kép

Kép
katlina

....öregesen...ja.... :wink: :lol:

Köszönjük a köszöntéseket!
Pusszzz.....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Katlina!
Nagyon jól néz ki a szállásotok! tényleg, hányan voltatok, ha ott csak a negyede látszik???
Látom apának nagyon bejött a vizipuska! :lol:

hát a mi baráti körünk is módosult....a gyerektelenek találtak újabb mozgósíthatóbb barátokat, habár bármikor számíthatunk egymásra, és állandó kapcsolatban vagyunk, de már nincsenek névnapok/szülinapok ünnepelve, de nem vágyok hétvégei bulikra, szó sincs róla!

Andi!
hát Svájc is elég nagy nyaralás volt, még ha pakolásról is volt szó! képek???? svájc melyik részére mennek lakni? és most már végleges, vagy ez csak ideiglenes áthelyezés?

Vera!
én is majd az iskola előtt viszem őket, akkor már állítólag nem kell ez a csepegtetés... de ez lehet nem igaz... aki tudja, esetleg, elárulhatja...

nem volt nagy kert, meg ennek kb 1/3-a volt a gyerek, három helyen is meg volt terítve, így bőven fértünk, és állandóan mozgásban volt mindenki...

Balaton? na akkor jó pihizést! nagyon jó időket mondanak megint a hétre, már mi si készülődünk, én lassan végig érek a nagytakarítással, és pakolom is a bőröndöket...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga!
nagyon sok boldog névnapot!
Kép

Lilcsinek is nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Annáknak, Olgának, Anikónak boldog névnapot!

Kép

Olga: Kiderült végül a Z doki féle szűrés eredménye? Vagy már nem is foglalkoztál vele? [/size]

Márti: Jó pihit nektek!

Kata: Hogy vagy? Hátad? Nagyon jók a képek!

Vera: Nekünk volt ilyen 3 napos csepegtetéses történet, majd leírom, milyen volt, de a lényeg, hogy nem volt vészes, van egy technikája a csepegtetésnek is. Végülis a fényre volt érzékeny Réka szeme, de ugye akkor január volt és nem verőfényes nyááár....Nem tudom, előny vagy hátrány ilyenkor, ha a baba kisebb, RÉka 1 éves múlt, amikor átestünk ezen.

Mi volt a GEKKOban?

Andi: Én is aszontam a minap Apának, hogy mindjárt itt az ősz....dehát azért még odébb van az, na. :wink: Hogy vagytok?

Szami: Hol van a beszámolód??????

Vera,Dorka, BBJ: szuperek a képek, gyönyörűek a gyerekek!!!

BBJ: Dejóóóó! Mikor is indultok? Nagyon jó pihit nektek!!

Névnapi köszöntéseket köszönjük, ünnepeljük az Annát is, csak úgy csendesen. És a "jópihit!" jókívánságok is időben célba értek, volt net a szállodában.

Rólunk: a nyaralás szuper volt, majdnem bőgtem, amikor elhagytuk a szállodát. :oops: :oops: :oops:

Kép Kép
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.07.27 16:32-kor.
jaimee1

Jaj, kérdésem is volna. Téma: vécészűkítő.

Úgy néz ki, Rékát nem érdekli a bili, viszont szívesen ücsörög a vécén (mint anya és apa) és lelkes, amikor a pelenka tartalma a vécében landol. És integet is, amikor lehúzzuk a vécét. Bocs, aki éppen eszik....Szóval gondolkodtam, hogy esetleg érdemes lenne beruházni egy vécészűkítőbe....Tapasztalatok? Vagy esetleg a bilivel érdemes kezdeni a szoktatást? KÉsőbbi fázis a szűkítő?

Kullancs: Apa szerint határozottan kirántani és kész. Ahogy a kutyáknál. Hát nem tudom, mindenesetre ő távolítja el, ha kullancs lenne RÉkában.....nem én.... :roll: :roll:

Baráti kör: Részemről maradt nagyjából ugyanaz, Apa baráti kapcsolati lettek lazábbak....De nem is csoda, folyamatos az időhiány
jaimee1

Jaimee, nagggggyon szép képeket hoztál!! :) Réka édesbogár a képeken :) Főleg a veled pancsizós tetszik ;)

Wc-szűkítő,bili téma: nekünk mindkettő van... egyik sem érdekli Jázmint, pedig ő már 2 éves elmúlt. De nem is erőltetem mert már a bili szó maga is dacot vált ki belőle.

Én azt olvastam vki "okostól" hogy a bili jobb a gyerekeknek mert ott stabilan érzi magát, leér a lába, és nem a magasban ül. Mi egy darabig biliztünk Bencével, aztán áttértünk a létrás verzióra, azt még a mai napig használja Bence néha :) Érdemes egy olyanra beruházni sztem. Főleg ha Rékát a wc érdekli jobban.

Jázmin is szívesen felült Bence létrás wc-jére, meg a bilire is könyvekkel :D de csak játékból. Aztán mikor néha mondtam neki mikor pucérkodott hogy a bilibe kell ilyenkor pisilni, akkor egyből kérte a pelenkát hogy nehogy véletlenül is rá kelljen ülni.
Nem ér rá :D
Én Bencével nagyon elrontottam. Szerintem.
Mert 2 és fél éves kora körül, még annyi sem volt, bugyit adtam rá és 5percenként kérdezgettem hogy kell-e pisilni, óránként rá is ültettem, ha épp közben be nem pisilt :? Rengeteget takarítottam utána! Így nekünk nagyon el is húzódott ez az egész, 2-3hónap is volt mire biztos lett, de csak a pisire. Éjjelre pedig 4évesen lett csak szobatiszta. Sőt, aszem már 4 is elmúlt...
Úgyhogy én most kivárok Jázminnál, nem kapkodok el semmit ;) Tökéletesen szépen beszél, tudna szólni ha akarna, de valamiért még nem akar. Még nem érett rá.

Olga, talizhatunk is majd, de akkor már csak 10-e után valamikor ha már mindketten visszajöttünk :) Mi 6-9ig megyünk a Balcsira.

Köszi a szemcseppes infót (Judit, Jaimee nektek is!!! :)). Azt mondta a doktornő hogy fényre érzékeny lehet... Akkor majd erre figyelek.
Egyébként úgy van hogy előtte 3napig csepegtetni kell itthon, de ha érzékeny lesz rá, hőemelkedése lesz vagy kipirul tőle, figyelni kell nagyon mert allergiás reakciót válthat ki :roll: akkor azonnal abba kell hagyni és akkor kedden a megbeszélt időpont előtt egy órával oda kell mennünk és majd ő csepegtet 10percenként 3szor. Tehát lehetne ez is, nem is tudom miért nem ezt alkalmazzák alapból ha ilyen is van :?

KépKép Kép
76vera

Jaimee, megnéztem a blogodat is. Annyira jó képeket csináltatok!! Látszik hogy Réka mennyire élvezett mindent! ;)
Az alvós kép gyönyörűűűű!!! Gratula a fotósnak ;)
És nekünk is van ám olyan spagettipántos bodynk a C&Aból mint ami Rékán van, és pont így lecsúszik Jázmin egyik vállán is :D

Jaaa, és ezek szerint Apa beengedte a kislányát a Balatonba? :D Te írtad előtte ugye, hogy ha rajta múlna, Réka 3éves koráig nem mehetne vízbe?

KépKép Kép
76vera

Vera:

[quote]T írta:ehát lehetne ez is, nem is tudom miért nem ezt alkalmazzák alapból ha ilyen is van

Igen, én is kérdeztem ezt annó a blogon és kaptam egy ilyen választ egy tapasztalt anyukától.

[quote]A írta: doktornéni jót akar Rékának, ezzel a szelidebb, lassabb tágítással, amit Ti fogtok otthon csinálni. Amit ő csinálna egy órával előtte, az sokkal durvább, mert pillanatok alatt lazítja el a szemét, és tágítja ki a pupilláját.
jaimee1

Köszi, a fotósnak átadom. :D :wink:

Apának nem volt választása. :wink: Réka ment, mint egy tank és feltartóztatása heves hangreakcióval járt volna. Illetve járt is, ha nem az alkalomhoz volt öltözve. És Apa nem bírja, ha sír, elolvad, bármiről is legyen szó.

Ja, a királylányos bodyk? Nagyon szeretem őket. :)
jaimee1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?