Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bábaildi nagyon jó viharoktól mentes nyaralást Nektek.

Eszti: Nagyon várom hogy gyere és mesélj. Örülök hogy jól vagytok.

Morca: Várom a képeket. Milyen tortát kapott Ákos? Lehet hülyeséget kérdezek de ő már eszik mindent, mert én 1 éves koráig nem szeretnék tejterméket adni neki, de még olvasgatok ez ügyben. Talán túrót, joghurtot fogok, csak tejet nem.. te hogy csináltad?

Fáj nagyon a fülem. Anyu fog vigyázni Dórira én meg megyek 5kor fülészetre. Mindkét fülem lüktet és szét akar robbanni. Volt már ilyenem, akkor a doki valami gyóygszeres vattával teletömte a fülem 2 napig kellett bennehagyni, nem hallottam 2 napig csak alig. előnye is van, tompítani fogja a lánykám hisztijét, mert mostanában kapok belőle...
Vendég
 


Sziasztok!!

hát én sokkot kaptam.. :shock: a drága kicsi Ákos fiam simán kimászik az ágyából.. :shock: :shock: kimentem Matyinak egy alsó gatyóért és mire vissza értem Ákos félig kint lógott az ágyból.. (alvás helyett) :shock: :shock: kívülről is simán felmászik, úgyhogy rendezhetjük át megint a szobákat.. 8) így most eljött az ideje, hogy átköltözzenek a fiúk a gyerekszobába.. 8) egyenlőre én is megyek, és Ákossal fogok szivacson aludni, hogy ne nagyon bolyongjon éjszaka.. :shock: apa, meg egyedül fogja bitorolni a nagy ágyat.. :shock: :lol: na, hát ez van.. 8) remélem mindenki jól van.. :wink:


Dóri: MERRE VAGY????

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!
Ildi nem lesz semmi de jobb félni mint megijedni!!!!
ma voltam dokinál...sajna van kis gombám...
:(
a jó hogy méhszáj teljesen zárt!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Sziasztok!

Nitácska, nekem azt mondta a dokim, hogy ez előfordul a kismamáknál gyakrabban.... (nekem is volt)

Rein Daninak pedig BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!!! :)

Morca, hát lassan felnövünk mind :) Ákos is egyre önállóbb lesz, főleg, hogy látja Matyit :) :) :) olyan kis édesek lehetnek!!! :)

Bábaildi, vigyázzatok Magatokra, és jó pihenést!!!!!! :) :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: hát igen, de a kis drágám utána a szoba ajtón is majdnem kimászott.. :shock: :shock: nincs még benne üveg, és még gondoltam is, hogy milyen jó lesz, legalább hallom, ha banditáznak.. na, és erre az ajtót is ki kellett cserélni, üvegesre.. 8) ilyen gyorsan senki nem önállósodik..:shock: asszem el kell beszélgetnem Matyival..:wink: :lol:

viszont, kapott egy frankó fotelágyat.. :P :P (legalább már lesz hol aludnia éjszaka.. :P :P )

most éjjel együtt aludtam vele, és éjjel kettőkor arra ébredtem ,hogy keresi a cicit, pedig már legalább két hónapja nem kel fel enni éjszaka.. 8) persze cici helyett cumit kapott, ami miatt akkora patáliát csapott, hogy beleremegtek a falak.. :lol: :lol: ma már nem is merek vele aludni.. :wink: :wink: (de azért ott maradok a közelében, egy szivacson.. 8) ) most ha jobban belegondolok, rajtam kívül mindenki ágyban fog aludni.. 8) hát így jártam.. :wink: :P

nemsokára uh!!!!!! kíváncsi vagyok már nagyon ki lakik odabent.. 8)

DANIKÁINKNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Beagle: most láttam meg csak, hogy írtál..:oops:

hogy van a füled????? :roll: remélem már nem fáj egyáltalán.. 8)

képeket majd rakok fel, csak még nem százas a gépem, még nem működik minden program rajta.. :roll:

Ákos tortáját mi csináltuk, egyszerű torta lapot megkentünk csokipudinggal és reszeltem rá keserű csokit.. 8) épp, hogy evett belőle pár falatot, a széttrancsírozás, sokkal jobb móka volt.. :wink: én viszont, nagyon jót ettem belőle.. :P :P
Én már próbálkoztam joghurttal, túróval, de megdobált vele.. 8) gondolom ez azt jelenti, hogy egyem meg én, őt meg hagyjam vele békén.. :lol: :lol: viszont a fagyit, meg a túró rudit keményen követeli.. :shock: :lol: :lol: (persze nem kap sokat)
tejet sem kapnak, mert nem hajlandóak meginni semmilyen formában.. :roll: mondjuk én sem szertettem sosem.. :roll: sajtot viszont sokat eszünk... 8) :lol:

mennem kell, mert Ákos mindenáron írni akar a gépen.. :P :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


küldjön nekünk üzit Ákos!!!!!! :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: óhajod számunkra parancs..
Ákos

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbvvvvvvvvvvnbvccc cc ccccc ...................................................................... ,,,,,,,,,, vvvvvvvvvvvvvhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhccccccccvmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.j,gm ht4zuu 4ucrhrrrrrrrrrrrrrrfhc vi vv vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbm,nnnnnn vvvxxxíííííííííííííííkkíííkkk,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vv,v v bbbbbbbbbb

pussz

Ákos :P :P :P :P :P

Kép

Kép
morca
 
 


de édes!!!!!!!!!!!!!!!!
fordítsd le anyuci...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Kicsit uborkaszezon lett :D:D:D:D

Hová lett a nagy rész? :D

Eszty, remélem, minden rendben nálatok, és már haza is mehettetek! :)

Morca, nagyon édes Ákostól, hogy írt nekünk :) :) :) és biztos finom volt a tortája, nekem már csak olvasás után is összeszaladt a nyál a számban tőle :lol: és várjuk a képeket!! :)

És jiippiiiii már szerda van, holnap reggel meg megyünk uh-ra :D jaj már úgy várom :) megint bekukucskálunk a Manóhoz :D olyan jó lesz :) szeretem ezeket az alkalmakat, és már nagyon figyelem a Pocakot, hogy mikor érzem meg, hogy ő ott bent matat :lol: most már lassan időszerű lesz :D

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka hamarosan eljön az idő mikor majd ki rugja a ház oldalát!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Etelka: biztos mindenki nyaral.. :lol: :lol: holnap van rá esély, hogy kiderüljön, ki lakik odabent?? 8) én os imádtam uh-ra járni.. :P én minden héten láthattam Ákost a terhességi cukrom miatt.. :P öröm az ürömben.:P :P
hm, a torta tényleg finom volt, és a tejszínhabot el is felejtettem írni.. 8)
hát, igen Ákos tényleg ari, hogy írt nektek, de majdnem hazavágta a gépemet, úgyhogy asszem egy jó darabig majd én tolmácsolom a mondanivalóját.. :lol: :lol:

Nitacska: nemsokára te következel.. :P :P
fordítás: millióóóóó puszit küld Ákos....:P :P :P

CSAJOK TESSÉK ELŐ KERÜLNI.... :!: :!: :!:


pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Eszty: pár sort írj nekünk, hogy mi újság veletek, milyen volt az első éjszaka otthon.. :wink: :P

na, csajok, akkor most lesz tali..:?: mert el kéne kezdeni szervezni a dolgokat.. 8) :wink: :!:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Igen, már várom, hogy kicsit mocorogjon többet :D:D:D:D
És nagyon izgi lesz a holnap :) megbeszélem vele, hogy mutassa meg magát, szülinapi ajándéknak az apjának :)

IGEEEEN :) legyen találkozóóóó :) én már beizzítottam a kispapát, hogy elmegyek :) :) :) azt mondta, egy nap a költözködésből is kimaradhat... viszont a rossz az, hogy ha minden úgy alakul, pont a jövő hét szombat az, amikor átcuccolnánk mindent Csepelre.... úgyhogy még meg kell beszélnem ezt jobban vele :) :) :) (de egy-két órácskára el tudok "szaladni" otthonról :) )

Kép
Kép
etelka
 
 


Nah, beszéltem a férjemmel, ráérek a jövő hétvégén még :) azt mondta, nem sürgős a költözködésünk, így még van egy hétvégém :lol:

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: nagyon helyes, tessék csak jönni hozzánk Dányba.. :P :P :P

priviben elküldöm a pontos címet, és írok egy útvonalat, hogy minél könnyebben idetaláljatok.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Nem tudok visszaolvasni, csak életjelet jöttem adni magunkról. Hétfő reggel óta a kínok kínját élem át. Hétfőn voltam a fülészeten kiszúrták a szemem egy hülye cseppel, kedden már zokogtam a fájdalomtól visszamentem, más rendelt a főorvos asszony. Megnézte, hát nem szép, de nem vészes mondta... tett bele csíkokat, és minden nap mennem kell cserére. Ma is voltam és könyörögtem hogy adjon erős fájdalomcsillapítót, adott helyette antibiotikumot, az jó, fájdalomcsillapítóból már mindent beszedtem (4 félét), nem tud mást adni. Jaj lányok, én ezt már nem bírom, kicsit se érzem hogy jobb lenne. A héten minden nap mennem kell csík cserére.

Dóri se tudja mi van, anya van valahol a lakásba elbújva, kiabál a párnába hogy más ne hallja, néha odamegyek megölelem, de mindig más van vele...szegény nem is alszik el éjfélig, csak bömböl, nem érti. De majd utána sülve főve leszünk. Sok segítségem van, húgom, a barátja, anyukám, apukám, férjem. szóval ez a része rendben van.

Küldjeetek nekem energiát, mert nagyon a végét járom. Egy hang nélkül fájdalomcsillapítás nélkül megszültem Dórit, ebbe a fülfájásba meg belebolondulok :cry:

Tali Morcánál:
Mindenképp megyünk, fel van írva naptárba. Csak ha valami nagy katasztrófa közbe nem jön, tuti ott leszünk. Remélem a fülem is megjavul.

Ja és Dóri egyedül felállt a járókában.
Vendég
 


Beagle: jajjjjj, nagyon sok energiát küldök, hogy bírjad és kívánom, hogy nagyon hamar rendbe jöjjön a füled.. :roll:
borzasztó lehet, most neked, tényleg nagyon szorítok, hogy elmúljon a fájdalom.. :roll: :wink:
a talira mindenképpen várlak benneteket (is).. :wink: :wink:

a kis hős Dórinak pedig millió puszi.. :wink:

(gyógy) pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


MOrca Ákos üzijétől most elpirúltam!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
előttem nincs senki?én szülök következőnek???,huhaaaaaa :D

én csak akkor tudok menni a talira ha valaki lefuvaroz....api már dolgozik és gyerekkel nem merem már bevállalni az utazást egyedűl........ :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska, írtam privit :) nagyon izgi, hogy legközelebb Nálad kopog a gólya :) tök jóóóóóó :)
És már nagyon várjuk Esztyt! :) de azért reméljük, sokat pihen, illetve, sokat tud :)

Beagle, ez nem jó hír, hogy ennyire fáj a füled.... :( átérzem, hogy mit érezhetsz, nekem gyerekkoromban 14-szer szúrták fel a füleimet, felváltva.... aztán meg állandóan villanypárnázni kellett, amitől viszont megfájdult a fejem.... DE szorítunk, és küldjük a pozitív energiákat a gyógyuláshoz!!!!! Reméljük minél hamarabb rendbe jössz!!!!!!

Szép estét Mindenkinek!!!!! Holnap jövök az uh-eredményekkel :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka válaszoltam!!!!!!!!!!!!!!!millió pussz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reméljük hagyja a kis tökmag pihenni Esztit!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nem hiszem, hogy itt sokan emékeztek rám, amíg babásodtam mindkét Jahn-os topikot látogattam. Ma már leginkább olvasó :oops: :oops: üzemmódban vagyok. Most is csak a nagy hírre pofátlankodom be:

Nagyon sok szeretettel gratulálunk Esztinek a kisfiához! Isten hozott Dani! Kívánunk minden jót és szépet!
A pocakosoknak további jó pocakosodást, babásoknak babázást, betegeknek gyógyulást kívánunk!
Aki nyaral annak szép időt! Név- és születésnaposoknak így egyben sok boldogságot!

Szép estét mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina
 
 


Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, de csak pici időm van, de akartam már jelentkezni nálatok!
Mindenekelőtt itt vannak az első képek: jobrelax.jap.hu/kris.
Aztán majd jönnek frissebbek is, amint lesz erőm feltölteni.

Bábaildinek ezermillió köszönet, hogy ilyen hulla fáradtan is végigcsinálta velem a szülést, bátorított, és hihetetlenül tökéletes élménnyé tette az egészet!!! Nagyon jó nyaralást és pihenést neked, Ildi!!!!

Röviden leírom a történetet. :lol:
Az egész szülés rövid volt, de annyira, hogy még számomra is hihetetlen volt! Péntek délután egy órakor figyeltem meg, hogy besűrűsödtek a fájások, amik már igazából reggel óta voltak, de ezek teljesen elviselhetőek voltak, úgyhogy addig nem is nézegettem a köztük eltelt időt. Egykor aztán elkezdtem írogatni, milyen időközönként jönnek. Ezt csináltam 3-ig, olyan 5-6 percesek voltak. Akkor letusoltam és felhívtam Ildit, hogy bent van-e. Most láttam, hogy itt a fórumon írta, hogy ne menjek, mert hulla. :lol: Hááát, én tettem még rá egy lapáttal! :oops:
Szóval Ildi mondta, hogy bent van, menjünk csak a párommal. András hazaért 4 körül, addig hazamentem, beraktam az utolsó dolgokat a tatyóba, Orsi átjött velem, meg papával és nagynénivel pár dvd-ért és játékért, elköszöntünk, aztán indultunk a kórházba. Fél 5-kor Ildinél voltunk, aki megvizsgált, és mondta, hogy bő 3 ujjnyi a belső méhszáj, szépen nyílik, és olyan 9-10 körül meglesz a baba. A fél 7-es vizsgálatnál repesztett burkot, addig fél óránként vettem be a homeós gobyókat (először arnica-t, majd cimicifugát). Ildi akkor mondta, hogy a kádra sem lesz idő, sőt semmire sem, mert nagyon jön a baba. Egy óra, és meglesz. Nem hittem a fülemnek. Visszamentünk simán a szülőszobába, ahol még egy nagy adag magzatvíz kiplaccsant (egyébként is rengeteg volt), jött 5-6 fájás, aztán fel az ágyra, próbanyomás, ágyat gyorsan szétkap, és szintén 5-6 fájás alatt megvolt a baba. Icipicit kellett csak vágni, aztán Ildi kiszedett még egy granulómát is, és a hüvelyizmon is igazított. Este 19:40-kor megszületett a manóka, a stoppolás még kb. fél óra volt, és fél 10 körül kerültem le az osztályra. Fantasztikus volt, hogy Ildi mindig mondta, mi mennyi idő lesz, és valóban annyi volt!!! Ez hihetetlen segítség volt, be tudtam osztani az erőmet! Ez (is) nagyon hiányzott a múltkor!
Ez a szülés egyszerűen tökéletes volt!!!!!
És most már én is megerősíthetem, hogy az oxitocinos fájáserősítés nagyon felerősíti, a kelleténél sokkal jobban a fájásokat. A természet pedig jól elrendezte: pont annyira fáj csak, amennyire kell! Fantasztikus!!! Nagyon örülök, hogy Ildi jóvoltából megtapasztalhattam ezt!! És most már teljes a szülésélményem, már nincs bennem hiányérzet! KÖSZÖNÖM NAGYON!!!!

Hát ez lenne a történetünk! A Danó csodaszép!!!

Másik Danónak is boldog névnapot kívánunk!!!!

Puszi nektek, és majd próbálok jövögetni!
Egyébként a kölök egy angyal!!! Egy szava nincsen, eszik alszik, nézeget! Hihetetlen!!! De nem akarom elkiabálni!
Ha megúsznánk azt az első 3 hónapot, ami Orsival iszonyat volt, az maga lenne a földi csoda!!!

Puszi nektek!
eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszti még olvasni is öröm volt a szüléstörténetet!!!!!!!!
ez most egy kis bátorítás is volt felém !!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Eszty: annyira szép amit írtál.. :P potyognak a könnyeim.. 8) nagyon ügyes voltál, és nagyon örülök, hogy sikerült megélned úgy a szülést, ahogy szeretted volna.. :P :P tudom, hogy most nagyon kevés időd lesz ránk, de amikor csak tudsz gyere közénk és írj nekünk pár sort..:wink: Ildi most sem hazudtolta meg önmagát..:wink:

Bábaildi: egy igazi kincs vagy..:wink:

mindjárt megnézem a képeket is..

drága pocakosaink: nektek is ilyen gyönyörű szülést kívánok.. :P :P :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Eszty: sehogy sem bírom megnézni a képeket.. :cry: már az msn-t sem tudtam megnyitni.. :cry:

Kép

Kép
morca
 
 


Eszty: sikerűűűűűűűűűlt... :lol: :lol:

CSODA SZÉP DANI BABA... :P :P :P :P

puszi neki.. :P :P :P

szopival, hogy boldogultok?? remélem minden oké.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Eszty: Örülök hogy otthon vaygtok minden rendben van Veletek. Meghatódtam a szüléstörténeten és megnéztem a képeket, nagyon szépek vagytok. Danód teljesen olyan volt mint aki rendes udőben született nem előbb. Szép erős baba. Remélem a szopi is szépen alakul. Orsi hogy fogadta a tesót?

Etelka: Várjuk az uh eredményeket, drukkolok, hogy megmutassa magát a pocaklakód.

Morca: köszi köszi a vigazstalást, most is azért ülök itt, mert begolyózok mindjárt annyira fáj. Nem értem én ezt ha nem vészesen ronda a fülem (doki szerint), akkor miért ilyen.... ma meg holnap anyukám szabin lesz,segít egész nap, aranyos.

Lányok most magunkról nem írok, mert Dórival minden ok, de én még pocsékul vagyok.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!!!!

Eszty, ezt olyan jó volt olvasni!!!!! Gratulálunk hozzá, és örülök, hogy valóban olyan élmény volt, amilyet szerettél volna!!!!

Beagle, nem jó, hogy még mindig ennyire fáj a füled.... :( úgyhogy még több pozitív energiát küldünk!!!!!

Nitácska, válaszoltam :) :) :)

Voltunk reggel uh-n.... és az összes bacis, meg minden eredményünk negatív lett :) szóval semmi para, dr. Somogyi uh-ozott :) és ott is mindent rendben talált :) megnézte a gerincet, azt mondta, kicsit mélyen bújócskázik a Manó, így nem is mutatta meg magát... Úgyhogy még várnunk kell..... :) talán legközelebb :) Addig úgysem nyugszom, míg meg nem mutatja magát :D:D:D:D:D augusztusban akkor 4D-re is megyünk :D:D:D:D:D
Bár a férjem most éjszaka azt álmodta, hogy fiú :) és a múltkor én is fiút álmodtam :) úgyhogy majd meglátjuk :)

Szép napot nektek, és vigyázzatok ebben a melegben!!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok! Ez már csak az indulás előtti utolsó bejelentkezés, mindenkinek szép nyarat a hátralévő néhány hétben, pocakosok nődögéljetek, de ne hízzatok, Eszty csak bátran a szoptatással, emlékezz miket mondtam, és ne add fel, menni fog! Én már cuccolok, holnap még egy szülés, szombat reggel pedig elfúj minket a szél a Balatonig.
Valamennyi topiclakót üdvözlöm, bő 3 hét múlva jelentkezem.
Ildi
bábaildi
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönök mindent!
Csak kutyafuttában.
Itt láthattok frissebb képeket, bár ezek még az első három kórházi napon készültek.

http://www.flickr.com/photos/boeszter/

Puszi nektek!
Próbálok majd jönni.

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszty: köszönjük a képeket.. :P :P annyira jó nézegetni, nem lehet betelni csodaszép úrfival.. :P :P :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Eszti gyönyörű kisherceg a Dani baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


a balcsi isteni volt....nagyon jól éreztem magam ismét!!!!!!!!!!!d szerintem ez volt az utsó......többet már nem tudok messzire menni.....nehezen birom az utazást................majd jövőre!!!!!!addig marad még az itthoni medence:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok.
Hulla vagyok, éjféltől 5-ig nyüglődtünk, biztos ez a hülye szél. :-(
Próbálunk most pihenni, de most sem az igazi.

Vigyázzatok magatokra!

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszty: Orsi mit szól a tesóhoz most, hogy már otthon van.. :?: 8)

az én manóimat is mindig megviselte a szél, mikor kisebbek voltak.. :roll: a frontokat még most is nagyon megérzik.. :roll:

Ákosom most egy fogával szenved éppen.. :?

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


éjjel én is szenvedtem......vagy inkább féltem...akkora szél volt...... :? :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nekem meg tele van tömve a fülem és semmit se hallok, ilyenkor milyen jó....

jaj sziasztok Lányok!

Eszti: megnéztem a képeket, nagyon szép Dani babád, olyan kis elégedett arcocskája van. Kicsit zavarban vagyok, mert azt hittem a krisztiánt használjátok vagy hogy is van ez? :)

Etelka: Tudom mit érzel, én a 27.héten tudtam meg, hogy Dodim kiscsaj, amikor is a kötelező uh előtt egy héttel elvágtattam 4d-re csak ezért. Én se nyughattam addig :D Jó, hogy minden rendben volt. Nálad se értek valamit, biztos a fülem miatt van ez a sok értetlenkedés.. nem úgy volt hogy Szigethalomra költöztök?

Mindenkinek kitartást ebben a melegben. holnap megint égszakadás lesz, amit én annyira nem is bánok.
Vendég
 


Sziasztok!!!

:) Eszty, gyönyörű szép ez a kis herceg!!!!! :) és az a mosoly!!! :) :)
Nemsoká vigyázhatsz a lányokkal :lol:

Beagle, Szigethalom csak terv volt anno, nézegettünk házat ott, de mi Csepel-csepelre :D:D:D megyünk, a 21. kerbe. Szigetszentmiklós-üdülőteleptől nem messze. :)

És képzeljétek :) a barátnőm, aki szintén babát vár, tegnap derült ki, hogy két kis manócska költözött be a pocakba :) :) :) :) és nagyon-nagyon örülünk neki :D

Mi meg strandoltunk ma :) igaz, nem hosszú ideig, de jó volt :) nem mentem vízbe, csak néha lezuhanyoztam :) de így is nagyon jól éreztem magam :) :) :)

Vigyázzatok Magatokra!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!
Beagle: remélem, jobban vagy!

A Krisztián a második neve a babónak, mert a párom nagyon akarta, de amióta "kint van", azóta ő is Danózza! Nem hitte el nekem, mikor a pocakban volt, hogy ő egy Danó teljesen, nem érzem Krisztiánnak. :lol:

Orsi csodálatosan áll a dolgokhoz! Nem is hittem volna! Sosem "tolja oda magát", mikor épp a tesót etetem, amit szoktak csinálni a tesók állítólag. Szépen teszi a dolgát, térültében-fordultában simogatja, mindenkinek újságolja, hogy a tesókája már nincs anya hasában. Nagyon édes!! Igazi nagy lett mellette!
Tényleg olyan hihetetlen volt, mikor meglátogattak a kórhában és jött Orsi is, tényleg olyan hirtelen nagy lett a szememben, ahgy Morca is írta még régebben. Megnőtt az én pici lányom egy pillanat alatt!

Az éjszakák nagyjából jók, most kétszer voltunk fenn 1-1 órát a szél és a vihar miatt, de egyébként csak enni kel fel és vissza is alszik.

Most megyek pihenni!
Puszi nektek!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Eszti: Értem már a név kérdést, és nagyon igaz hogy egy anya érzi hogy mi is illik a babájára pedig még a pocakban van. Nálunk a párom kis Zsuzsit szeretett volna, de én mondtam hogy nem mert ez a baba nem "Zsuzsis" na meg nem is annyira tetszik a nevem. Mondjuk mi Dórit nem nagyon hívjuk még Dórinak, csak amikor rosszalkodik, amúgy Dodi az itthoni beceneve.

Nagyon jó baba Danó, akkor tudsz pihenni is mellette valamit. Van segítséged?
Orsi tényleg nagyot nőhetett, lehet hogy tetszik is neki, hogy a gyerekek között most ő a kis "felnőtt", gondolom ő is segít neked, szeretik a gyerekek hasznosnak érezni ilyenkor magukat, jó ha hozhatja neked a tiszta pelust vagy tehet egy pötty krémet a pici popsijára. Sokat olvasok tesó témában, hátha majd nálunk is így alakul :)

Fülem kicsit jobb, dehát már ideje volt ennyi antibiotikum és fájdalomcsillapító után, még mindig nehezen hallok, és fájdogál is, de már napi 2-3 fájdalomcsillpaítóval elvagyok a 6-8 helyett :shock:

Lányok Tali ügyben mi a helyzet? Morca kb hánykörülre tervezed, mit vigyünk (kaja, pia? )
Vendég
 


Eszti akkor Danó nagyon jó baba!!!!!!!!!
Orsi meg egy igazi nagylány!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Eszty: nagyon örülök, hogy jól alakulnak a dolgaitok.. :lol: Orsi, nagyon aranyos, csuda okos nagylány.. :lol: látszik, anyucija nagy szeretettel nevelgeti..

Beagle: örülök, hogy jobban van a füled.. :lol:

a talira holnap este visszatérek, mert most nem tudok sokat írni.. :? egész éjjel rosszul voltam, délelőtt telehánytam a rötyit.. :? (az epém szokott szórakozni velem a terhességek óta) most már jobban vagyok, csak nem tudok enni, és így túl sok erőm sincs.. :? kiveszem a gyerekeket a kádból és húzok aludni.. :? holnap csak késő este érünk haza, akkor jelentkezem, mindent leírok, és elküldöm priviben mindenkinek.. :wink:

mindenképpen talizunk, már nagyon szeretnélek benneteket "élőben" is látni, megismerni.. :P

szerintem nyugodtan jöhettek 10-11-től.. kaját nem kell túl bonyolítani, szerintem mindenki hozzon valami apróságot, amit gondol, és svédasztal szerűen tálaljuk.. 8) én lehet, hogy főzök valamit, majd meglátjuk.. 8) ja, és inni valót is hozzatok, meg sok mosolyt, jó kedvet.. :wink: :lol: :lol:

Nitacska: ugye el tudsz jönni :?: :?:

na, megyek regenerálódni.. 8) holnap este jövök.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca Etelka el tud vinni de ha Mátéra nem vigyáz senki kell szereznek kocsiba ülést..........csak tudnám kitől........ :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Először is: Isten hozta Danit!!!! Eszty, nagyon örülök a szülésednek! És annyira sajnálom, hogy nem voltam itt, amikor eljött az időtök... :( Itt sírok miatta... De mostmár örülök, hogy tudom, minden rendben, jó baba Danó (a mi Danónk is az! És mi is hívjuk DanóManónak :) ). Születése és névnapja alkalmából is Isten éltesse!
Nagyon drukkolok a szopiho, biztos minden rendben! :) De azért mesélj! Nekem is volt gond Samuval, de Danóval minden rendben ezügyben! :)

Ákosnak (és jól értettem???) BábaIldinek is áldott születésnapot kívánok utólag! Sajnálom, Ildi, hogy már nem olvasod... :( De nagy szeretettel! Mindannyian nagyon örülünk, hogy ismerhetünk!!! :)

Beagle! Ha tudtam volna, hogy a füleddel van gond mostanság... Nekem is ilyen volt pont, ajánlottam volna vkit, aki biztos nagyon odafigyel rád. De örülök, hogy alakul-gyógyulgatsz. Dóridank kitartás! Neked meg jobbulást!

Nitácska, örülök, hogy jó volt a nyaralás! Leégésed helyrejött? Tényleg te leszel a következő! :)

Nem tűntünk el gonosz módon, csak (emlékeztek?) votl az a vihar, azóta nem volt netünk, most tudtuk helyreállítani (ill. múlt hét végén, csak vasárnap elutaztunk és ma jöttünk haza, szóval ez az első alkalom, hogy ide tudok ülni írni nektek). Danó most volt 3 hónapos "tegnap" (nekem még ma... :) ). Ez azt jelenti, hogy mostmár nem újszülött. Nagyon durva... Úgy megy az idő...

Morca, nem tudom a hétvégét. Nagyon kimerültem ezen a héten, remélem sikerül összeszednem magam, és el tudok menni, de a talit követő napon ismét elmegyünk 1 hétre, egyre csak fáradok, nincs pihenés... Még az utazás sem kikapcsolódás, nagyon jó, csak igen munkás, hogy nincs a megszokott hazai terep... De nem panaszkodom, jó dolgom van ezekkel a törpékkel, hogy el tudok velük menni, és jól viselkednek! :)

Minden kép nagyon jó, Mó külön kösz barátnőd babájáról a képet! :)

Kíváncsi vagyok én is, ki lakik a pocakban! Drukkolok, hogy AFP-ügyben minden rendben legyen, de biztos nincs semmi gond. Nekem kicsit alacsony volt az érték (a korrigált igaziból nem is), de nem jelentett semmit. Danó egészséges mint a makk. :)

Megyek, mert itt állnak a hazahozott csomagok, vmit kezdeni kell velük...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Morca: rendben akkor várom a pü-t, de írok neked én is, vannak kérdéseim :)
Sajnálom hogy te se vagy jól... remélem ma már jobb.

Dóri: Aranyos vagy hogy tudtál volna valakit ajánlani, de a főorvos aki kedd óta kezel ő nagyon jó, csak nagyon lassan javulok. Még megyek hétfőn és szerintem még kedden is. Már nem kell fájdalomcsillapító, de be van dugulva mindkét fülem és mintha hangyák rohannának benne állandóan olyan érzésem van. Neked mitől lett, strandvíztől?
Nem semmi hogy ilyen sokat nyaraltok ilyen pici babával, megértem hogy nagyon fárasztó is. Én ezért nem megyek addig nyaralni amíg nem jár és nem eszi azt amit mi, mert nekem ez nem pihenés, de lehet én csinálok valamit rosszul, mert olyan sokan járnak picikkel nyaralni.

Nitácska: Én szívesen adnék, de Dóri még a hordozójában ül az autóban, ülése még nincs, Remélem meg tudod oldani valahogy.
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!!
úgy néz ki tudok menni a talira Etelkával!!!!!!!!
Mátét szombaton viszem vissza anyuékhoz!!!!így nem kell gyerek ülés!!!!!!

Dóri Boldog 3. hófordulót Danónak!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi, Nitácska! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Fülem nemtom mitől gyulladt be nagyon, de mielőtt kitört a nagy baj, előtte hosszú ideig be volt dugulva nagyon. Csak azt hittem minden nap, hogy majd holnapra kidugul... Hát, nem... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


remélem már azért jobban van a füled?!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska, nekem ez régebben volt. :) Danóval terhességem előtt pont. :) Kb ahogy elmúlt lett Danó. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Beagle: jobban van a füled? Vigyázz nagyon magadra!

Dóri: nagyon boldog 3 hónapos fordulót a kis druszának!!! :P

Én kicsit szenvedek, mert a hónom alatt is vannak tejmirigyek, viszont azok irtózatosan fájnak, és bármilyen pózt próbálok, nem ürülnek ki rendesen. Akkorára vannak dagadva, mint egy teniszlabda, és nagyon fáj. Lefejni szopi után nem tudok többet 20 ml-nél, és a baba sem nagyon bírja leszívni, küszködik szegény. Nem is biztos, hogy elég neki. Jön majd a dokinő megnézni, hogy állunk. Be is lázasodtam, 40 fölé ment a lázam, meg se bírtam mozdulni, András úgy vitt ki a mosdóba. Meglátjuk, mi lesz a vége. Lehet, hogy mégsem fog menni a szopi, de még próbálkozom.

Vigyázzatok magatokra!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?