Új privát üzeneted érkezett!

Esztó-juhéjjjj!!!! Na most már jobban rajtad múlik a du és este alakulása!!! :wink:

Netti- kakisztori, :lol: :lol: :lol: , én még ennyire durván nem jártam, de volt már rá példa, persze az én idétlenségem miatt, hogy amikor kibontottam, Vilcsi elsőre talpikával putty! :shock: Na de többek között ezért is szép a baba-mama kapcsolat!

Pumukli- Sandviken kb. 150 km-re van tőlünk! Stockholmtól meg 200-ra. Gävle alatt van nem sokkal! Ők mióta vannak kint, és hogy kerültek ki? Szülés! Nem meri bevállalni itt? Nekem nincs rossz tapasztalatom, mondjuk jó sem! Ami jó, hogy a gyereket ahogy kiemelték egyből ment apuka kezébe, se fürdés, se semmi, a magzatmáz úgy szívódott fel a bőrén. Így utólag már bevallom, hogy a gyerek 3 napos volt amikor először vizet látott, mert olyan hideg volt a kórteremben, hogy nem engedtem az Anyukámnak, hogy megfürdesse, inkább csak áttörölgettük a hajlatait gyorsan. A másik, hogy otthon a gyereket már "tisztán" adják ki szopizni, na itt nekünk kellett a magzatszuroktól megszabadítani, és ez azért furi volt, főleg, hogy még előtte életemben nem láttam ilyen fekete kakit! :D De egyébként jó volt, mert ránk se bagóztak, csak ha problémánk volt. Harmadnap reggel jött a doki, kívülről megnézte a hasamat, ami le volt ragasztva, és már jöhettünk is haza! Hétfőn mentem egyben, szerdán jöttünk külön! :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Netti, ott a múltkor nekem is volt vitám, de sztem írtam :)

Zsófival és a 3 hetes Fruzsival voltam, és sok levéllel. A mögöttem lévő nő meg kérdezte, hogy ezt mind fel akarom adni? Hát mondom igen, azért hoztam el a postára. Erre ő, hogy engedjem már előre, mert el van törve a lába :shock: Mondtam, hogy ne haragudjon, három hetes a kisebbik lányom (közben Zsófi az ölemben volt, aludt!, Fruzsit, hogy ne sírjon, a lábammal hintáztattam a hordozóban), sietek. Aztán egy pasi beszólt a nőnek, hogy törött lábbal mit járkál, meg amúgyis, képes lenne egy kismama elé betolakodni?

Mókás volt... :D
Vendég
 


mozza, igy van.. nehogy mar neki jo legyen akkor :evil: :lol:
eleg hasonloan kezeljuk akkor ezeket a roppant jo helyzeteket :lol:
ferjed biztos jot akart Lilivel,csak hat nem a legjobban tette :roll:

neha ugy raformedek gabira .. mikor vmit nem ugy csinal ahogy kene :oops: de mar probalok szepen szolni neki.. teny h sokat dolgozik es nem o van itthon vele.. nemtudhat mindent :? de mostanaban egesz ugyes lett :roll:
leszamitva h 4x atpelenkazta ket es fel ora alatt legutobb Borot mikor nem voltam itthon mert szte az zavarta :lol:
nalunk is a munka miatt sokszor stresszes es faradt..de en is azon vagyok h konnyebb legyen itthon minden.. panaszkodni nem panaszkodhatk. mert nagyon jol keres tenyleg,persze sokat is dolgozik. de azert itthon se a legkonyebb egesznap mindig helyt allni...

ugy nez ki h vmikor nemsokara itthon kell dolgoznia majd vagy nemtudom h lesz.. a tenyeremen kb 5-6 evente kijon egy kis csomo.. kb fel centis. mindig leszedik. megeroltetestol van.
gondolom Boro nehez neki.. nem nagy cucc csak nem emelhetek vele 2 hetig tuti...... :shock:
nemtudom hogy lesz.. de 5p alatt megcsinaljak.. es 5-6 evig megint jo :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

ja és itt nem ismerik a 6 hetes kontrollt, szóval augusztusban azt azért elintézem otthon, igaz nem 6 hetes lesz, hanem 12, na de bumm! Pedig magyar orvosoknál szültem, akik végtelenül aranyosak, de a protokoll az protokoll!! :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


panndi, ja igen ezt irtad :lol:
brutal...... nem is ertem hogy gondoljak :shock: :shock:
engem ezekkel nagyon kiakasztanak.
ami meg volt a postan az az h ramszoltak h miert nem megyek ki ha SIR. :lol:
akkor hogy adjak fel vmit?!
sose kerulnek sorra..
raadasul nem visitva sirt,csak felsirt percenkent..
jol fejbe kene verni nehany embert ott :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Panndi
hogy bírsz több fórumot is követni?

Nóri
nem nagyon tudom ezeket, mert kb 2 éve láttam őket. Innen-onnan hallom az infokat. Nincsenek még kinn 1 éve. Ha jól emlékszem tavaly nyáron voltak spanyolban nyelvet tanulni. Gondolom nem okoz nagy nehézséget a svéd unokatesónak, beszél vagy 7 nyelven. Kolost se fürdették, kádba született, így felesleges volt :-)

Akkor Dunakeszire se megyek postára :-)
pumuklii
 
 


Esztó,
na alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt! Estére lehiggad...

Amúgy meg igaz a mondás, hogy a férfiak a munkahelyi problémákat hazaviszik, a nőkzeltem itthon, pedig a magánéleti problémáikat a melóhelyre. Legalábbis én meló miatt nem nagyon stresszeltem, pedig néha lett volna min...
Férjem meg ha gáz van bent, itthon is nyünnyüg... mindig mondom is neki, hisztisebb, mint a lánya :)

Netti,
Lánykád is tudja, ivel szórakoztassa az anyját :)

A belinkelt mei tai nagyon nagyon szép, asszem vaterán v tezsveszen már láttam. Ha nem vettem volna kengurut, lehet beruháztam volna egyre...

na lefürdetem a dögöt, még békésen szunyókál, nem tudja, mi vár rá :wink: :D

emese1979
 
 


Netti!
Nemár! Nekem is ez van, nekem a bal kézfej-csukló találkozásánál.
Valami betokosodott ideg.
Egyszer már nagyon kész voltam tőle...brutál fájt...a gépen nehezeket pakoltam....2 megoldás van.
1. Valamivel beszúrják....az áll. semmit nem ér
2. 2-3 napra befekszem a kórházba és megműtik....öszetörik gumikalapáccsal és kivágják.....(azt egyik barátunk megcsináltatta, 3. alkalomra lett jó, addig u. úgy visszajött és fájt)

Neme vsz. muszáj lesz megműttetnem, mert mostanság nagyon fáj megint...éjjel fáslizom....de semmit nem ér...Lilit napközben meg emelgetni kell, nincs mese. :?

Szopi alatt epidurállal műthetik?????

Kép
mozza
 
 


Elolvastam mindent, de olyan nehéz reagálni... Időhiány...

Mi kamikazé-akciót valósítottunk meg reggel. ELmentünk négyen piacra! :lol: Tőlünk kb. 5 megálló busszal. Csongort életében először bepakoltam a kenguruba. Először nem tetszett neki, de aztán elaludt. Tücit kézen fogtam, és az uram meg emelgette a buszra fel (persze, hogy nem alacsony padlós). A gáz csak az volt, hogy még nem fejeztük be a vásárlást, Csongi felébredt. Aztán melege lett és elkezdett sírni. Akkor átrohantunk a sok sávos úton gyerekestül, mert pont jött a busz és nem akartunk várni üvöltő gyerekkel a következőre. :shock: TÜci útközben elhagyta a sapiját, én felvettem. Aztán átadták a helyet a buszon, de akkor még nem láttam, hogy oda fog sütni a nap. Na bekecmeregtem CSongorral, Tüci mellettem, az én kezemben egy szatyor két sárgadinnyével, a férjemében egy szatyor egy bazi nagy görögdinnyével. Ja, Tüci arca és keze egymerő csoki volt, mert csokis croissant evett a piacon és persze hülye anyja nem hozott semmi törlőkendőt, de még egy papírzsepi sem volt nálam. :oops: Erre elkezdett ezerrel sütni a nap befelé az ablakon, pont Csongi fejére. A gyerek elkezdett ordítani megint. Akkor persze egy idő után elkezdtem cihelődni, hogy én ezt hazáig nem hallgatom, felállok, mert ez így nem lesz jó. Tüci le az ülésről, én ki, még szerencse, hogy megint átadták a helyet a másik oldalon. CSongi ezek után elhallgatott és nézelődött, félig kikapcsoltam a kengurut is. A bugyimig leizzadtam, pedig fél 10-kor már itthon voltunk. Nem hiszem, hogy sűrűn el fogunk járni két gyerekkel piacra...

Kép
Kép
tinu
 
 


Nóri
azt szerettem volna még kérdezni, h kint hogyan zajlik a terhesgondozás, szülés? Miért volt Neked császár, he me szabad kérdezni?
A magzatszuroktól nekünk is magunknak kellett megszabadítani a babát, reggel7-11 ig volt velünk a szobában, így igazából mi láttuk el :) a magzatszurok meg aztán tényleg szép kis termés :) :)

Netti,
nagy az isten állatkertje.... idióta nyanya.

Pumukli,
Te melyik kórházban is szültél? A kádban szülés szimpi nagyon, vajúdni nekem nagyon jó volt ott, biztos a kitolásnál is jó lett volna...

emese1979
 
 


Na csak a lényeg maradt le, hogy miért írtam. Szóval ennek a piacozásnak a fényében, még igen elgondolkodom a taliról. :roll: Innen tőlünk a Móricz egy busz, egy metró és egy villamos. Két gyerekkel igen necces. CSongi sem tudom, bírná-e, főleg, ha hétfőn már meleg lesz megint és nem korán reggel indululnk, hanem már késő délelőtt. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


mozza,
nemtudom .. max nicns szopi addig :roll:
de nekem is meg kell csinaltatnom,mert csak jobban fog fajni.. meg csak par napja jott elo.. pedig azt hittem mar nem latom tobbet :roll:
de hat nehez a gyerek es konnyebb mar nem lesz.
Apunak is volt ilyen.. neki 2x csinaltak meg,viszont mar 20 eve es azota mar nem jott vissza.
Csak nemtudom mikor kene megcsinaltatni..... nemtudom mennyire fog jobban fajni .. ahh :x :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


mozza, az epidurális érzéstelenítés a gerinctől lefele van! A kézfejet szerintem helyi érzéstelenítéssel csinálják. Kicsi lidocainnal körbe szurkálják és már nyesik is! :D

pumukli-akkor gondolom ő is orvos. Mert Sanyiék voltak az első olyan gárda aki helyben tanulta a nyelvet, pedig hmmm Spanyolország!!!! Na mindegy ez ilyen formában kimarad, de talán egyszer nyaralásként bejöhet! :oops: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Tinu, melegben sztem nagyon necces elindulni.. egy gyerekkel is :? nem hogy kettovel :roll:
de azert kedvesek voltak h atadtak a helyet!!

Netti
Kép
maumau
 
 


mozza, nekem amugy mar ketszer leszedtek ezt a kis csomo feleseget,gyongyszemnek hivtak. helyi erzestelenitessel volt. tulkepp nem fajt csak tok ereztem ahogy "kaparja" a csontrol le..
par perc volt vegulis.. de utana nincs emeles arra a kezre! ket hetig tuti.. addig viszont segitenie kell vkinek otthon a baba miatt..
mondjuk en ma mondtm Gabinak,azt mondta nem gond.. de hat majd meglatjuk

Netti
Kép
maumau
 
 


Nóri
igen orvos, felesége is de ő vmi kutatóként dolgozott, meg tanított is.

Emese
Szent Istvánban. Azt mondta a doki, h nyugodtabbak a kádban szült gyerekek, gondoltam, hogy ezt ki kell próbálni :-) Aztán bejött.
Már Maját is ott kellett volna :-)
pumuklii
 
 


Barinőmnek burkot repesztettek, de négy előtt nem várja a doki a babát. A férje szerint nagyon szenved szegénykém. Ráadásul pont ma, amikor 40 fok van. :shock:

Megyek takarítok kicsit aztán jövök a hírekkel meg vissza is kellene olvasni.

Kép
Kép
g_reny
 
 


emese- itt kint a terhesgondozás nagyon leegyszerűsödik, 8 hetesen UH, 20 hetesen vérkép, 32 hetesen vérkép, és onnan kezdve hetente jársz MVC-be /tanácsadó/, ahol is minden alkalommal megszúrnak vércukor miatt, 36 héttől pedig van a CTG! Ennyi! De ezt csak utána járással tudom, mert én terhestanácsadásra inkább otthon jártam még. Itt először április 30-án voltam a MVC-ben, hogy betudjanak regisztrálni, ha véletlen hamarabb szülnék, utána május 5-én voltunk a kórházban, majd 18-án szülni. A szülést is előrébb hozták egy héttel, mondván, hogy tervezett császár, és minek kivárni a 40 hetet. Azért volt császár, mert nem szülhetek spontán, mert 7 éves koromban aneurysma műtétem volt a bukómban. Ráadásul altatásos, mert spina bifidám van, és olyan régen volt gerinc röntgenem, hogy nem merték bevállalni, hogy "hátba szúrjanak"! Rendesen összerakott egyén vagyok! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


pumukli-itt kint Hudikben is rengeteg magyar orvos van, pedig ez csak egy kis 15000 lélekszámú városka. Kapásból amit tudok, 3 röntgenes /ebből egy apánk/, 1 belgyógyász, 5nőgyógyász, egy érsebész. Ezek amik hirtelen eszembe jutottak. De délebbre is vannak ismerőseink, ott van pszichiáter, neurológus, meg sebész!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


mozza és Netti, ez azért kemény! KÉT HÉT?? Egy kis bogyó miatt! Az epidurállal én nem biztos, hogy szenvednék, mert mondjuk ha nyakba adják, akkor teljesen lezsibbad. Nekem meg most kb. 2 napja valamiért érzéskiesésem van a "csüngős" hasikám alján, meg leszakad a derekam. Nagyon én meg nem bírom emelgetni Vilcsit, persze ettől független emelgetem, mert nem bírom ki, hogy magamhoz ne öleljem, meg kell is! :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri
svédeknél orvoshiány van? Vagy miért van ennyi magyar orvos kinn? Más külf-i doki is sok van?
pumuklii
 
 


A rtg, a belgyógy és a nőgyógy elég vegyes! Van sok német, macedón, orosz, meg sok féle fajta. Hogy orvoshiány lenne azt nem tudom, de szerintem nem véletlen jönnek ki, ha érted mire célzok! Megéri az biztos! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


pumukli-ejnye, hogy mindig utólag jutnak eszembe a dolgok, pedig most rólam van szó! :oops: :shock: :D Ha minden úgy alakul ahogy tervezzük, akkor engem is várnak gyes után melózni! Legalább felügyeletet tudok tartani a röntgenben... :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Sziasztok!
Ha megengeditek, csatlakoznék hozzátok. Kisfiam, Marci május 20-án született, most 9 hetes. Read only-ként követtem a fórumot terhességem félidejétől (ekkor parancsolt ágyba a dokim). Nem regisztráltam, mert féltem, hogy sok időmet elveszi a fórumozás, de aztán rájöttem, hogy enélkül is mindig itt ülök, olvaslak titeket és olyan bizarr, hogy én csak "kukucskálok" :-)
Eddig is sokat segítettek (látatlanban) leküzdeni az első pár hét káoszát , remélem most már én is segíthetek, ha tudok :)
A babók gyönyörűek, gratulálok mindenkinek!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Szia Gyöngyi!

Gratulálok Marcihoz! Két nappal fiatalabbak vagytok nálunk. Nekem Vilcsikém van! :lol:
Kérhetek képet a kislegényről?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Gyöngyi én vagyok az előtted levő aki regisztrált, én is még egy hónapos vagyok... :oops: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Mozza,
sajnálom az éjszakát :(

húú kár volt írnod a pacalt :) imádom nagyon. most úgy ennék :)

Reny,
drukk a barátnődnek, reméljük hamarosan baba lesz.
nem irigylem ebben a melegben...

Tinu,
nem semmi ez a piac sztori :) nem lehet egyszerű két gyerekkel. mindenesetre viccesen írtad le :)

Netti,
nagyon sok idióta van...de ez a dunakeszi posta hemzseg tőlük :D

Panndi,
Fruzsi jó sokat eszik :) mekkora már?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


na kutya megfürdetve.. gyerek mélyen aludt mikor nekiláttam, persze már a samponozáskor felébredt... utána meg még törölközés, a fürdő kiganézása, nekem fürcsi... szóval végigüvöltötte az egészet :( most a vállamon nézelődik...

Nóri,
köszi. Sajnálom, h ezek a dolgok miatt császár volt.

Gyöngyi,
üdv! mesélj majd magadról, hol laktok, hanyadik baba, hogy született Marci, és persze kérünk képet is :)

Tinu,
hétfőn 10 fokkal hűvösebb lesz, legalábbis a 3 oldal szerint, amit néztem, sztm azért az már jobb lesz! :wink:

emese1979
 
 


emese, gratu a kutyához... :lol: de ez így szokott lenni, én tegnap voltam tiszta malaj kézügyileg, paníroztam a cukkinit, amikor is felébredt a drága kisfiam, na gondolom nem kell tovább mondjam. Bezzeg most meg úgy alszik, mint akit felbe kólintottak. Ma még egy fél órát volt ébren. :shock: A második hamikát alva ette meg, büfizni, meg két horkantás között büfizett, mert a legújabb, hogy horkol! Nem náthásan, hanem alapból. TISZTA APJA!!! Férfiak!! :roll: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Sziasztok!
Próbáltam a tegnapi napot visszaolvasni,de esélytelen. Rolikáért imádkozom.Minden nap erre gondolok, hogy csak vele ne történjen valami.Meg Danival se.
A pihiről egyelőre lemondtam. Tegnap egész du. keresztelőruciért jártam a várost.Hát hihetetlen.Nem lehet kapni.Az én igényem egyszerű:68-as fehér, színes minta nélküli rugdalózó. Szerintetek van? Majd a sógorom hoz Szegedről,mert ott le tudtam beszélni egy boltban a nővel.
Ma meg ügyintézünk.Még később megyek a plébániára leadni a hiányzó papírokat. Aztán most meg remélem elaludt kismanóm én is pihizek a kövi etetésig. Tegnap voltam dokinál.Rendbejött a méhem!!!!Annyira örültem, legalább megint egy izgulnivalóval kevesebb.
Anita!Megértelek, én is sokat szoktam görcsölni a pénzen, és sajna Daninak sincs kilátás jobban fizető melóra. De mikor nagyon elkeseredek erre gondolok:Ahová az Úr bárányt adott, oda ad legelőt is. Nem túlzott vigasz,mikor látja az ember azokat,akiknek mindennapos az,ami másnak még álom se lehet, de héha megvigasztal!!! Egyébként én is megint fogytam kicsit.Már csak 3,5kg van rajtam.Fél kiló választ el a csodás fehérneműimtől.Engem most ez dob fel!!!!
Emese,ez a napirend dolog annyira anya és baba függő. Az olyan típusú embernek,mint én,pl. szüksége van napirendre. Én nagyon rendmániás meg precíz vagyok, megőrülnék az összevisszaságtól, a legkisebb kellemetlenség kizökkent a ritmusomból. Ha egy anya ilyen huszonéves fejjel már nem tud megváltozni, de tud változni, meg alkalmazkodni hozzá egy baba. Nála be lehet vezetni a napirendet, és jó lesz mindenkinek. Ha az anya spontán típus,akkor tuti gyötrelem lenne egy napirend.Meg az Izus típusú babáknál,akik maguktól beállnak egy ritmusra is felesleges erőltetni szerintem. Rikinek nem volt semmi ritmusa,enni sem evett rendesen,én is olyan vagyok,ezért lett nálunk. És műxik és jó. Ezt mindenki érzi, hogy szüksége van e rá, erőltetni tuti nem szabad, csak mert sokan csinálják. De ez csak az én véleményem. Te tudod csak egyedül mi a jó mindkettőtöknek. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szia Gyöngyi! Mesélj, küldj képet! mi vagyunk Csanival Nóri meg köztetek május 19. :D

Esztó, mostmár tényleg este beszéljétek meg! Tök édi, hogy küld szerelmes levelet!

Tinu, ez a sztori ez metál! Megnéztem volna kandikamerán az akciót!

A postás sztorikon falnak mentem...

Meddig kell megennie a gyereknek a súlyának az egy hatodát? Mikor lassul le a 15-25 dkg/hét hízás?

Na menek...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Nos, Szigetszentmiklóson élünk immáron hármasban (Marci, férjem + én). Én is a 30-on túliak társaságát gyarapítom, 31 leszek augusztus 22-én :)
Marcipán igazi másodikgyerekreösztönző baba, mert szerencsére nagyon kiegyensúlyozott (igazi bika...állítólag :-) Megpróbálok képet is feltenni, bár a tudomány még hiányzik hozzá, remélem sikerül (a melléklet feltöltése-vel kell, vagy tag-es szerkesztéssel?) :P
Egyébként Barbapapával együtt szültem a Szent Imrében. Vicces volt, mert csak a fórumon jöttem rá, amikor először írt nektek és csatolt egy képet Lénájáról. Akkor döbbentem rá, hogy ismerem látásból (megismertem Lénát a hazamenős dögös rucijában :-) Pont akkor indultak haza a kórházból, amikor én még kint búslakodtam a váróban a férjemmel amiért nem engedtek bennünket haza (sárgaság miatt :-) De azért csak hazakerültünk mi is :-))
Marci szopik, naponta 5-6-7X (kedvtől függően) lassan 6 kiló

:lol: A szülésem 2 hónap távlatából csodálatos volt, amúgy meg nem egy fáklyás menet, de hát ezt nem kell nektek ragoznom :-)
[/img]

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Sziasztok!
Gyöngyi üdv itt!Kérünk képet is!!!
Kutyafüle,hát remélem igaz amit írtál.Jó lenne egy kis "legelő". :D
Netti,nagy az Isten állatkertje.
Tinu,elhiszem hogy nehezen indulsz el.Én még el sem mertem. :D Nálunk a buszidő kb fél óra lenne.Meg olyan 1-2 óránként jön vissza busz,így nehezen indulok el.
Mennem kell...hívank

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Üdv. itt Gyöngyi! Ha lesz időd, mesélj magatokról!
Marci egy napon született Ákoskámmal. Szép nap ez a május 20., életem legszebb napja. :)

Szofi, ezt nem tudom pontosan, de azt hallottam, hogy féléves korukra kell duplázniuk a születési súlyukat...

KépKép
novygirl
 
 


Igen, Szofi, még emlékszem amikor "elindultál" szülni, mert aznapra voltam hivatalosan kiírva és irigykedtem, hogy én meg még mindig itt ülök és semmi Aztán a másnapi NST után úgy (de úgy) megvizsgált az ügyeletes orvos, hogy "meglepetésre" be is indult a szülés. Azóta mondjuk, hogy "megbikázták" a gyerkőcöt (mivel így épphogy csak bika jegyű lett Marci).

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


kengurura fel!!!!!!!!!!!!!!!!! Szorítsatok, hogy bejöjjön!!!!!!!!!! :? :lol: :lol: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Szia Gyöngyi! Jó, hogy előbújtál! Hihetetlen, hogy bírtad fél évig :-)

Ja, 6 hónaposan kell duplázni, Kolosnak 2 hónap alatt sikerült, nemsokára beérjük Maját.

Tinu
nagyon bátrak voltatok! Ha nincs ez a dögmeleg sima ügy lett volna.

Mindjárt indulunk védőnőhöz, 40 fokban, már hiányzunk neki.
pumuklii
 
 


Nóri, Pumukli, sok sikert az akcióhoz.
Próbálkozom a képfeltöltéssel, előre is bocsi...
Kép

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


...perszepersze sikertelen képfeltöltési akció. Pls help! Hogy csináljam? :oops:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi,
alul, mikor írod az üzit, van egy melléklet feltöltése felirat, arra katt, és ki tudod választani a képet (jól le kell kicsinyíteni, mert nem enged túl nagy képet feltölteni).

Vanyek, asszem koszmós a gyerek feje :( persze az én hibám, mert csak egy kis területen olyan, ahol a haja totál le volt tapadva a fejére, én hülye meg nem fésültem neki "fel"... gondolom összegyűlt ott a cucc... :x :( de remélem csak korpa, mert csak fehéres színű...

emese1979
 
 


cseppet sem vagyok mérges :evil: :evil: :evil: nem volt áramszünet!!!!!De akkor minek írták ki h lesz!!!!!Ráadásul az ELMÜ itt állt a ház előtt...valószínű h amit lezártak az nema mi trafónk volt.....persze nem mertem benyomni a gépte...nehogy épp akkor mégis elmenjen az áram :evil: :evil: :evil: Most h elhúztak már benyomtam :roll: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Iza meg nem tud aludni most...valószínű a meleg......mindjárt jövök......

annus11
 
 


Sziasztok!

Üdv a társaságban Gyöngyi.

Novygirl
Én nem tudom mikorra kell megduplázni a súlyukat(már nem emlékszem, hogy volt Marcinál), de, ha ez így van akkor mi már lassan át is lépjük. :shock:

Esztó
Próbálj meg higgadtan beszélni a pároddal. Tudom, hogy nehéz, de muszály. Viszont nem muszály úgy ugrálnod ahogy neki tetszik. Minden ember 1 egyéniség a hozzá tartozó életformájával. Próbáld megértetni vele, hogy te ilyen vagy és emlékeztesd rá, hogy, ha szeret akkor szeressen olyannak amilyen vagy és ne akarjon átformálni, mert akkor ő (bocs most nyers leszek kicsit) nem téged szeret, hanem azt akivé formálni akar és az nem te vagy. Tudom miről beszélek az én férjem is ilyen volt az 1. gyereknél, bár ő az a típus, aki hirtelen lekiabálja a fejedet és utána pár napig kerül, én meg a robbanós fajta(jó párosítás) vagyok, aki azonnal megakarja oldani a problémákat vagy így vagy úgy. Türelem és Higgadság. Inkább számolj el 10-100-ig mint robbanj. Bocs, ha sok voltam.

Annus
Még forgatunk. Most párhuzamban 2-t filmet. A másikban én is szerepelek, az 1 háborús krimi. Benji nagyon jól tolerálja a dolgokat és egyáltalán nem borította meg a napirendjét. Ráadásúl a producer (Sergio Mimica-Gezzan: Terminátor; A szökés; Csillagközi romboló, stb.)is úgy alakítja az időrendet, hogy legyen idő etetésre, pihire stb. Így nekünk 1 külön fullexterás lakókocsiban van a pihenőnk ággyal, konyhával, fürcsiszoba, légkondi, hifi, tv stb. minden van benne. Kaját meg italt csak szólunk egyet és hozzák, erre külön kiszolgáló személyzet van. Szóval nincs okunk panaszra. A pénz meg a normál fizetés Xx-se és úgy számolj, hogy napi 4 órát dolgozunk, hetente 2-3 napot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.07.23 13:49-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Tyű, Incike ez nagyon jól hangzik!!!!
milyen filmek lesznek majd?

emese1979
 
 


Emese
Priviben megírom és, ha lesz időm képet is melléklek, hozzá.

Kép
Kép
incike
 
 


Emese
Az egyikben Jan Reno a főszereplő. Szerintem kitalálod melyikben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.07.23 13:50-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Köszi Emese, akkor próba 2.
Kép

Kép

Kép

Incike, csak nem a Leon, a profi II lesz a Jean Reno-s film? :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi ez most nem nyert!

Kép
Kép
incike
 
 


Incike,
igen :)

emese1979
 
 


Gyöngyi,
nagyon szép a kisfiad :)

emese1979
 
 


GyöngyiNagyon cuki Marci. Látom mosolygós baba ő is.

Kép
Kép
incike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: