Új privát üzeneted érkezett!

Na ma elég rosszul indul a nap, már vagy egy órája görcsölgetek, alig bírtam Lilit elvinni az oviba. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy melyik szervem. Remélem nem megint a vesém. Olyan, mintha folyamatosan wc-re kellene mennem. Mondjuk ma reggel már 3-szor voltam is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina :roll: ez nem jó próbálj pihizzni..

Ez az idő engem kikészít ,alul meginnt reggelre bedurrantam és viszket is egy kicsit lehet,hogy most a vizeletem csipte ki :oops: mert már elléggé nehezen tudom azt is tartani...most letusolok akkor bizti jobb lesz...De azt nem tudom miért nem tegnap durrant be legalább látta volna a doki :x ha már ennyire be akkart durrani...

Jimbone akkor neked is immunis a sétára és a lépcsőre :oops:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok
Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást.

Kenderike:Gratulálok a kislágyodhoz, jó egészséget nektek

Nekem is szar éjszakám volt, nem aludtam a combcsontpara miatt, + az idegességtől meg a sírástól keményedett a hasam. Vettem be magne b6-ot és sikerült hajnal felé elaludnom. De elhatároztam, hogy mára kérek időpontott a saját dokimhoz, és megnézetem vele.

Kép
krisztina25

Linácska - húúú, jól megszenveded itt a végét. Mit fogsz csinálni? Felhívod a dokidat?

Csilla - na, akkor lehet, hogy most a nagy front megindít?

Most ez a péntek vagy vasárnapi megindítás ez úgy lesz, hogy pénteken bemegyek NST-re, viszem a cuccaimat és ha úgy látja, hogy mehet a dolog, akkor ő nem vár, inkább burokrepeszt (én nem tudom, hogy ő miből fogja ezt látni), ha pedig nagyon semmi változás a tegnapihoz képest, akkor még vár két napot.
Én meg remélem, hogy ma megyünk végre szülni.

Ha apa hazajön megyek lépcsőzni, aztán nemtudom...

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok
Mára már egy kicsit sikerül talán összeszednem magam :roll:
A lábaim akkorák ,hogy a bokám a combommal van egyenlő méretekbe :shock:
Vettünk tegnap este jégzselé nevezetű krémet és így tudtam elaludni.
Hiába polcoltam fel, vagy borogattam hideg törölközővel......semmit nem ért!
A kicsi lánykám ahelyett,hogy lefelé indulna el.......folyamatosan nyomja a gyomromat és rugdossa a bordáimat.
Eszméletlenül fent van a pocakom :shock: ,lehet valóban irányt tévesztett :D
Mától kis oroszlánok születnek :D Kíváncsi vagyok,hogy mennyire lesz akaratos a lánykám :D

Kata
Nagyon szép pocid van!
És ezek a hírek ,hogy 3hónapig ott lesznek nálatok a szülők!!!!!
Eszméletlen jó fej a férjed,hogy ekkora meglepit okozott neked!
Linácska
Reméljük csak jósló fájásaid vannak, és nem a szülés akar beindulni vagy épp a veséd szórakázik megint :roll:
Beus
Nagyon sajnálom ,hogy ennyire nem vagy jól!!!!
Pihenj sokat és ha bármi van akkor szerintem ne habozz felhívni a dokidat!
Kenderike
Nagyon gratulálok a Bébidhez :D
Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
Anett
Nem semmi ,hogy már milyen szép nagy a fiad :D
Kíváncsi vagyok ,hogy kell e indítani a szülést....holnaptól jön a hidegfront....lehet ,hogy az majd mindent megold!
Én is arra gyúrok :D
Csilla
Külső belső méhszáj nyitva és nem tartott bent téged sem a doki?
Sissi
Nagyon ügyi Ati :D
Várjuk a híreket!

Most megyek ,mert megint mindjárt lemerül a gép :cry:
Majd igyekszem jönni még ma!
Addig is kitartás csajok és ha valakinek beindulna a szülés akkor a legjobbakat kívánom neki!
Könnyű és hipergyors szülést!!!!!

Kép
noki&potyi

Anetto,
nem tudom mit csináljak, ez az a hét, amikor se dokim, se védőnőm, se senki nincs. Az urológus számát már kikerestem a neten, de ő meg nem helybeli, csak heti kétszer jön rendelni. Ma este pl. Szekszárdon rendel, oda csak nem megyünk el. Amúgy valószínű, hogy megint a vesém, mert 40 fokban ráz a hideg (de jó nekem :lol: ), már 4-szer voltam wc-n, és egyátalán nem a hasam érzem. Férjem Pesten, anyukám dolgozik, ha be is szeretnék menni megnézetni csak TB alapon, akkor a kórház 20 km. Elég reménytelen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

mimi12

Kenderike!Hatalmas gratula nektek!

mimi12

sziasztok

Kenderike gratula a babához és sok tejcsit :D

csajok annyit irtatok h nemgyőzök visszaolvasni
én at este voltam carul anyira keménykedett a pocakom :shock: alig birtam menni.
csajok én még tegnap is olyan pipa voltam az orvosra nem is adtam neki semmit.
irtatok itt a lelki kötődésről hát nekünk ez már az elején ki alakult amikor elakarták venni 7 hetesen és előtte elvittek uh-ra és láttam h ottvan és ahogy dobog a szive és tudtam h elakarják venni tőlem azota minden nap töbször is beszélek hozzá csak valahogy nem tudom a nevén szolitani Mini-manonak hivom :wink:

Kata mivel nekem tervezett császár lesz ez az elképzelés remélem ki birjuk aug közepéig legalább.
szép a pocak foto :wink:
milyen jó fej a párod h igy megszervezte a szüleid érkezését :wink:
Vendég

egy gyors kérdés

tegnap vettem pampers pelust 2-5 kg 1600Ft és 43 db van benne szerintetek az jó mármint a méret és az ár :?:

Margit
Vendég

linácska: nem tudsz valakit megkérni, hogy vigyen el a kórházba? Jobb lenne, ha látna orvos! Sajnálom, hogy nem vagy jól! :(

noki: jégzselé???? nem hallottam még róla! De jó, hogy használt! :wink:

anetto: gondolok rád és szurkolok, hogy megszüljél! :wink: Próbálj meleg vizbe üldögélni, lépcsőzni és ha a párod is otthon lesz.... egy jó kiadós 'kex"! Hátha bejön! :wink:

krisztina25 ne idegeskedj a combcsont miatt! Hidd el nincs semmi baj és tök jó méretekkel fog megszületni a bébid! És ne vegyél be mg6-ot, 36. hét után én úgy tudom, már nem lehet szedni! De erről kérdezd meg a dokidat!

bim-bam: baccuskulcs! Tényleg miért nem a doki előtt durrant be, miért pont utána! Jobbulást kívánok neked!

jimbone: reméljük megszülsz hétfőig, sőt megszülsz és kész! :wink: Megy a drukk, még van pár napod!

kovisziszka

kenderike, gratulálok!!! Ha tudsz, majd tegyél fel képeket is!

Kép
bikmakk

tegnap voltam dokinál! uh-n kisebbnek mérték, kicsit elkezdtem én is magamba zuttyanni! De aztán rájöttem, hogy nem baj, mert meg is kell szülni! 2630 g-nak mérték! De amikor bementem a dokinénihez mondta, hogy a gép alul mér, tehát több, meg azt mondta, hogy tuti nagyobb, ahogy vizsgált, ezt vette le!
Szerintem is nagyobb, amikor megkeményedek és kitapintom a hátát, lábát, lehet érezni, hogy mekkora!
Amúgy minden rendben van! Fejecskéje lent van, méhszáj még csak kicsit nyitva, méhnyak nem rövidült meg! lepényérettség I-II fok között! szóval szerinte a héten még bent marad, de aug 10-ig viszont tuti nem!

Uh után begörcsölt a hasam, szerintem nem jól feküdtem! Amikor kijöttünk a dokitól még 15 percet ültünk a kocsiba, mert úgy begörcsöltem! Éreztem, hogy nem a manóval van baj! De nagyon iszonyatosan fájt! Aztán egyre jobb lett és elmúlt! Rájöttem, hogy elnyomta a belemet uh-n fekvésnél!
Na aztán éjszaka megint kezdte, szóval most sem sokat aludtunk!

kovisziszka

Sziszka,
úgy néz ki, rendeződik a dolog, már csak nagyon tompán fáj, úgyhogy felkeltem, és eszem a tízóraimat. Ha gond van, akkor anyu élettársa el tud értem jönni, csak 20 km ide, és ugyanennyi vissza.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

ez az alvás akkor láttom mindenkinek szupi :oops:

Én már tegnap átköltöztem egy másik szobába mert szerintem már apát kicsit idegesítem a sok fordulgatással,nyögéssekkel,állandó wc.járással.Nem mondta igaz még ,de reggelre nem valami fitt :? és ha én már megfordulok ő is pattan fel,hogy na mi van?rosszul vagy?Igy jobbnak láttam,hogy átmegyek legalább egyikünk ne legyen mosot rongy :?

Margit én nem tudom én is vettem liberot meg pamperst de az árról ne kérdezz ..gőzőm simcs.... :roll:

Szilvi pont ez az mindig akkor jön ki amikor nem tudja megnézni...és én elmagyarázom neki kézzel ,lábbal... :shock: ,hogy milyen is de ő azt mondja,hogy látni kellene az a biztos...

Margit azt akkartam irni tudom,hogy császis leszel de azt érzem,hogy nem vagy valami biztos a dokidba,nem gondolkozol,hogy váltasz orvost?Már igaz neked sincs sok hátra de lehet,hogy jobban megbiznál egy másikba.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Lina: én a helyedben Apát hazahívnám a munkahelyéről és megkérném, hogy vigyen el kórházba!!! Ennyi idős terhesen nem szabad ilyen dolgokkal várni! Főleg ha még lázas is vagy!!! :shock:

Kenderike: gratulálok a babához!!! :D :D Az enyém is farfekvéses még mindig, remélem azért megfordul egyszer!

Nekünk szerencsére nyugodt éjszakánk volt, egész éjjel ment a klíma. De még most is kicsit nyomi vagyok, pedig el kellene indulnom a dolgomra, de ebben a melegben nem sok kedvem van...

Azt írtam tegnap, hogy végre vettünk babakocsit??? :D

Eddig négy babáról van képünk, Kenderike majd biztos küld még, de a többiek képét nem emlékeztek hol lehet megtalálni? Pl. Nóci Regijéről, vagy Kitty Danijáról?

Bea

Kép

Kép
dbea

Bim-bam

én is gondolkodtam a dokiváltáson de az a baj h magas beosztásu orvos és semki nem válalna el :cry:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mimi: Regi nagyon szép kislány!

Noki: Gondolj bele már csak reggelig kell várnod és lehet holnap meg is lesz Réka, azt már fél lábon is nem? :wink:

bim-bam: nemtudom olvastad-e múltkor nekem a dagadásra mit mondott a doki, pont be voltam ott dagadva megkérdeztem megnézte azt mondta vizesedés. Láb polcolás hideg víz vagy zseléspárna és pikk-pakk elmúlik :oops:

Nekem a zselés párna vált be. Nagyon jó dolog ajánlom mindenkinek hűteni és melegíteni is lehet és tökéletes mikor tejbelövelés van.

Mindenkinek szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Margit ja igen most már emlékszem,te irtad,hogy ő a prof nem?Mondjuk én akkor is megpróbálnák egy másikat keresni biztosan sikerül, föleg,hogy nállatok problémák is voltak és a bizzalom meg nagyon kellene ilyen helyzetben.

Bea és milyen babakocsi mellett voksoltatok végleg?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Beus igen olvastam de én nem vizesedek sehol nincs a lábam se bedagadva...lehet,hogy nállam csak alul jön ki :?

Van nekem is ilyen zselés párnám ilyen kék színű ..valahol van ..meg kellene keresnem :oops:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok, megjöttem nst-ről meg a vizsgálatokról. Minden rendben, csajom nagyon jól érzi bennt magát. Belső méhszáj zárt külső kicsit nyitva :cry: Dokim jól megturkált. :shock:
Ha nem indul be a szülés keddig (júli 28-ig) akkor reggel irány 7re a kórház, megkaptam a beutalót is. Azt mondta a dokim, akkor jövő hét kedden vagy pénteken meglesz a baba, beindítja, majd a keddi vizsgálattól teszi függővé.

Nagyon röviden ennyi, mert megyek zuhizni, pokol van kinnt, majd jövök utánna.

Kenderike nagy titokban ment a szülés :lol:.
Hatalmas gratula Livi babához, és kérlek gyere képekkel.

Mimi, Regi gyönyörű :lol:

Sissi mi volt ma a dokinál?

Adri

Kép

Kép
irdab

bim-bam: én sem vizesedem csak ott. Vagy ha nagyon sokat vasalok akkor kicsit a lábam, mert én állva tudok vasalni.

Üdv
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Beus köszi :wink: na most meg keresem és kiprobálom hátha nekem is bejönn :wink:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok

Köszönöm mindenkinek.

Dbea Kívánom hogy megforduljon picurod, de természet szerencsére tudja mi a dolga. Nálunk kevés lett volna köldökzsinór, hogy ki tudjon jönni. De ez csak utólag derülhet ki pontosan. Én örülök, hogy nem fordult meg, hogy az orvosom úgyan úgy gondolta mint én, hogy nem véletlen lehet a dolog, és hogy császár lett. Habár császárt szívesen kihagynám, nekem sokkal rosszabb most, mint sima szüléseim után. Nem értem azokat, akik orvosi indok nélkül csak divatból ezt válasszák, nekem kevésbé volt fájdalmas a sima szülés mint ez.

Mimi csuda édes Regi : milyen szép hosszú a haja.

Lina jobbulást, vigyázz magadra, nehogy bajotok legyen.

Anetto drukkolok hogy minden jól alakuljon

Krisztina: drukkolok, hogy ne legyen baj.

Hu ma ennyire futotta tőlem, pedig akartam még írni lánykáról, lehet legközelebb inkább azzal kezdem nem visszaolvasással.
Képet is hozok majd, de kisasszony imád aludni hason, úgy meg nehéz képet csinálni róla. De a héten mindenféle hozok róla képet.

Kenderike
Kép
kenderike

Dbea,
nem vagyok lázas. Csak rázott a hideg. Amúgy a 4. wc-re menetel után úgy néz ki, elmúlt a dolog. Közben már aludtam is egy órát, de szerintem folytatom.
Apát azért nem olyan egyszerű hazahívni, mert a főnöke is szabin van még a jövő héten is, és mára valami határidős dolguk van, nem is tudom, mikor jön haza. Persze ha szülnék, akkor jönne, de ha más van, azt megoldom én.
Max. szegény lányom megint számítógépezik ovi után, mint tegnap :oops: , amíg apa haza nem jön, én meg döglök. Jó kis anya vagyok... :oops:

Szegény kiskutyát sajnálom csak, ebben a dög melegben nincs sok kedvem kimenni hozzá. Meg felügyelni, így külön vannak választva, viszont így a kicsi ugye a betonon van. De megnéztem, van neki árnyék, meg fel is locsoltam neki a betont, meg mind a kettő kapott most friss vizet, egy óra múlva meg úgyis etetés.

Irdab,
de jó neked, jövő héten tuti babázol már. Én azt számolom, hogy ha aug 9-ig nincs meg Levi, és befektetnek 10-én, és esetleg meg is indítják, akkor igyekeznem kell, hogy 10-i baba legyen, mert 11-én van a volt kolleganőm szülinapja, aki mint utólga kiderült elég mocskos módon viselkedett velem, szapult a hátam mögött a főnöknél, mert nem bírta elviselni, hogy a GYES alatt én védett vagyok, és a munkahely megszűnésével engem nem tudnak elküldeni. Na mindegy, nem akarom, hogy 11-i szülinapja legyen. Mondjuk 12 meg a sógornőmé.
Úgyhogy marad az eredetileg tervezett 09.08.07 :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Helló Mamik !

Gratulálok az újjabb babához, LIVIHEZ !!!!!!!! :D :D
Várjuk ám a képet róla ! :wink:

Cscsi, Anettoo, Jimbone, Irdab
Hajrá !!!!! :lol:

Mimi
Nagyon szép Regi baba !! :D
Meg akartam kérdezni, hogy nyaralásra te már vitted a kórházi csomagot vagy úgy vitték utánad ?

Ágota
Villő is gyönyörű !!! :D
Képekből sosem elég ! :wink:

Sissi
Mostmár nagyon szépen hízik Ati baba !

Linácska
Pihizz sokat !!

Kovisziszka
Nálunk nem is mérnek babasúlyt, mert szerintük úgysem ad valós értéket ...

Fedi
Gondolni fogok Rolira ! :(

Rólam :
Ma voltam 2. nst-n, minden rendben volt !
Az alvással én is ezerrel küzdöm éjszaka ! :shock:

Kép
Kép
rilla_

Köszönjük a dicséreteket! :lol:
Beszámoló itt
http://noi-mimi.blogspot.com/

Rilla!
Nem vittem semmit.De hogy őszinte legyek,kb 2-3000ft ért meg lehet venni a dm-ben rossmanban ami kell.
És ami kellett.Eldobható bugyi melltaró betét,baba pelus és popsitörlő.Kb ennyire volt szükség a kórházban,abból a kb 10.000ft-oas listából amit mindenütt reklámoznak :lol:
Amúgy a párom meg vett mindent amit kértem,így mire a gyerekágyas osztályra kerültem az örzőből,minden ott volt ami kellett.
Pólók voltak nálam,és a barátnőm piacon vett egy rövidnacit pizsinek.
Ja a kórházi pakk természetesen itthon volt :lol:

mimi12

Sziasztok!

Kenderike gratulálok a kislányodhoz!
És tegyél fel róla képet hogy minél hamarabb belekerüljön a babatablóba!

Ma voltam CTG-n, 1 óra hosszát ültem mivel az első negyedórában nem indították el a papírt a második negyedórában Hajnus nagyon aludt ébresztgetni kellett és aztán még fél óra hogy legyen is valami a papíron. Egyébként minden rendben, mindenki azt mondta hogy nagyon nyugodt a kislányom és látszólag még nagyon jól érzi magát odabent.

Az éjszakám másokhoz hasonlóan állati rossz volt egyfolytában fájt a derekam.

Linácska: nekem azt mondta a védőnő hogy ha folyamatosan arra koncentrálok hogy mikor és hogyan szülessen meg Hajnus akkor az úgyis fog történni, tedd te is ezt :lol:
Vendég

Irdab: de jó neked, akkor 1 hét múlva lehet hogy már babázhatsz.
De miért tettél :cry: jelet a külső méhszáj kicsit nyitva után? Azért mert csak kicsit van nyitva és szeretnéd ha jobban nyitva lenne?
Vendég

Ágota: Bömbike szerintem nagyon kis aranyos. A hámlás meg biztos hamar el fog múlni. Nyugodtan tegyél fel sok képet. Én imádom nézegetni.

Mimi: Regi baba is egy kis tündér. Még mindig sokat szopizik. Gondolom van tejed rendesen.
Nem semmi a szüléstörténeted.

Kenderika: NAgy nagy gratula. Sok tejcsit. Ha lesz időd rakjál képeket.

Kép

Kép
ádibaba

Piroska,
én is próbálom szugerálni, hogy legyen augusztus 7, az egy péntek, akkor már apa itthon van, mondjuk du. 4 körül induljon el, és estére legyen meg, mikor már nyugi van a szülőszobán, nem mászkál ott mindenki. Ja, és max. 2-3 órát szánjunk erre a szülés dologra, többet ne :lol:
Csak az a baj, hogy sokat jár a fejemben az is, hogy nehogy császár legyen, és mivel olvastam a Titkot, félek, hogy pont ezzel vonzom majd be. Úgyhogy marad a fenti verzió a gondolataimban is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: miért lenne császár, van rá valami ok?

Azt tudom hogy a kismamákra inkább a székrekedés a jellemző, de az nem kóros dolog ha valakinek napjában 3x-4x kell székletet ürítenie :?: :?: :?:
Vendég

Jaj és a legfontosabbat majdnem kihagytam! Tegnap bepróbáltuk a kocsiba a hordozót hogy fér be meg hogy lehet bekötni, és képzeljétek hátul nem elég hosszú a biztonsági öv így amíg nem cseréljük ki hosszabbra addig csak elöl tudjuk majd vinni Hajnust mivel csak ott tudjuk szabályosan bekötni. Ezt nevezik szívásnak :evil:
Vendég

Milyen hordozótok van?
Amúgy sok hordozót nem lehet hátulra bekötni.Nem is igen értem??
De előre ezeket állt be lehet kötözni.

mimi12

Sziasztok
Nagyon szurkál ott lent és annyit keményedik a pocakom,hogy már csillagokat látok!
Mi lehet ez?
Beindult a szülésem, vagy csak a méhszájam nyílik még jobban?

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Megjöttünk a kórházból.Atival minden rendben hallásvizsgálata jó lett.Szemészeten a jobb szemén az elváltozás egy minimálisat nőtt,de nincs nagy gond.2 hét múlva kell legközelebb menni,akkor lesz vérvétel is.Addig pedig kapja a vascseppeket.Nem hoiszem,hogy meséltem,de múlt héten amikor apa kiváltotta a cseppeket először rágótabletát kapott.Én vettem észre visszament,hogy nehezen tudná egy 5 hetes baba megrágni a patikus közölte,hogy ez van arecepten.
Másnap telefonaltak,hogy a kollegnő elnézte a dolgot és tényleg csepp jár Atinak.

Mimi:nagyon szép Regina és nekem nagyon nagynak tűnik Ati után. :D :D Köüszi a szüléstörténetet jó volt olvasni.De a 20 órás vajudást nem rirgylem tőled.

Pelus:mi Márknál liberot használtunk a pampersből mindig kifolyt a pisi.De minden baba más és vkinek ez válik be vkinek pedig a másik.

Aki szeretne már szülni annak kitartást!!!! Jön már az a baba.

Lehetm,hogy én is bevonzottam a korai szülsét ugyanis jan elején az egyik volt knőm is a 32. hétre szült és akkor egyfolytában azon rágodtam,hogy mi van ha Ati is akkor fog születni.Erre tessék.Igaz a 30. hét környékén már nem gondoltam rá.De lehet benne vmi.

Kenderike: császárral kapcsolatban teljsene egyetértek veled.Nem értem sokan miért akarnak császárral szülni. Itt nem azokra gondolok akiknek muszály hanem akik már eleve eldöntik vagy megbeszélik a dokival.
Vendég

Noki:egyfolytában szurkál? vagy bizonyos időközönként?nézd az órát.
Vendég

Piroska, ha csak előre tudjátok bekötni a hordozót, akkor ki kell iktatni a légzsákot! Ezt sok kocsinál csak a szakszervíz tudja megcsinálni :evil:

Sissi, de jó olvasni rólatok :) Tennél fel fotót Atiról? Rágótabletta :roll:

Mimi, Regi csudaszép lányka!
Vendég

Sziasztok lányok!

Sikerült visszaolvasnom az elmúlt két nap 'termését' :)!

Kenderike, gratulálok Livi babához, jó egészséget Nektek :)!

Én tegnap voltam nst-n, ultrahangon, babával szerencsére minden rendben. Viszont azt mondták, hogy nagy baba lesz, most 3300 grammra becsülték (amit azért a múlt heti 2700 gramm után 'kicsit' sokallok...). Azért remélem, a 4 kilót nem übereljük :)...

Kata, szuper, hogy a szüleid ennyi időre ki tudnak menni Hozzátok, nagyon jó, hogy lesz segítséged Mili első hónapjaiban :)!

Kép
angelita

Margit, a pelust jó áron vetted -ahol és amilyeneket én néztem, kb. 40 Ft-ra jön ki egy, szóval az ár teljesen normális! Mi is Pamperst vettünk, plusz egy csomag Liberót -majd meglátjuk, melyik válik be.

Kép
angelita

Piroska,
én a nagydologgal újabban ezt csinálom. 2 napig semmi, aztán egyszerre egy napon akár 3-4-szer is.
Egyébként nagyon tompán még mindig érzem a vesém, lehet, hogy ma is kijött valami belőle. Bár a doki kedden megnézte UH-n, és azt mondta, hogy nagyon szép.
A császárra alapvetően semmi ok, max. nagy baba Levi, de Lili is az volt, és kifért. Most nem tudom, hogy ez a vesedolog bekavar-e valamibe???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mimi
Nem vagy semmi, hogy csomag nélkül is megoldottátok a szülést !...mi meg mekkora felhajtást csinálunk belőle, hogy jajistenem ki ne maradjon valami ! :lol:
Tetszik a szüléstörténeted ! :D

Noki
Remélem, hogy a méhszájad nyílik ... :wink:

Sissi
Hogy lehet babának rágótablettát felírni !!! :twisted:
De a lényeg, hogy Atival minden rendben !! :D

Kép
Kép
rilla_

Kenderike:
Gratulálok a kicsi Leányzóhoz!Nagyon sok tejcsit kívánok neked!!!

Kép
bener

Sziasztok!

Megjöttünk kécskéről,nagyon jó volt ebben a melegben.Lucát alig lehetett kiszedni a vízből....Azóta is alszik ahogy beszállltunk a kocsiba,azt hioszem este igen későn fog kidőlni :?
ebédre ettem egy jó kis rántott gombát,olyan jól esett.. :)

Visszaolvastam,de tudjátok agyam szita,biztos kihagyok pár embert,bocsánat :oops:

Mimi,jó kis szüléstörténet...de 20 óra vajúdás 3gyereknél...nem írigyellek..Regi nagyon szép csajszi :) És az a rengeteg fekete hajacska,meseszép :)

Anett,akkor a héten már tuti babáztok! :) De jó lesz :)

Lina,örülök,hogy már jobban vagy!

Kenderike,sajnálom,hogy nem vagy vmi jól a műtét után..Remélem hamar helyrejössz.Én most azt érzem,hogy mivel most is műtétem lesz,nehezebben fogok talpra állni,pedig hát muszáj lesz...
Várjuk a képeket!:)

Sissi,jajj de jó,hogy mindent rendben találtak Atinál.A szemecskéinél milyen eltérés van?

Kriszti,eltudtál menni a dokidhoz?De sztem ne aggódj ezen a combcsont méreten ennyit!!!!!

Margit,azt hittem,hogy tegnap rendes volt veled a doki :? Sajnálom,hogy pont így a vége felé kezd romlani a viszonyotok...

Noki,mi a helyzet,hogy vagy?Amugy holnap kellene menned vissza ugye,és akkor meg is indítják?

Piroska,jó sokat kellett akkor várnod a ctg-n :?

Kép
Kép
tundi24

Jimbone,huha lehet ma meglesz Donát? :) Értesíts ám bennünket ha mész :)
Egyébként nagyon szivesen az érdeklődést! :)

Kép
Kép
tundi24

Jimbone,
te a júliusiakhoz már nem szoktál írni??? Én néha átnézek babákat csodálni, és látom, hogy benne vagy még a táblázatukba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tündi!
Nekem egyik sem indult meg magától.Most viszont az előző csaszi miatt nem kaphattam erősebb oxitocint,így sikeredett 20órára a vajúdás.Amúgy nem is voltak nagy fájásaim,néztem a gépet és max 60-70-ig ment fel.Inkább unalmas volt,hogy nem jutunk előrébb.
De hát ez van.Megpróbálták a dokik,és én is.Szülhettem volna simán,de a regi nem állt be a szülőcsatornába.Bizti meg volt rá az oka...

Rilla!Mikor ott vagy élesben,rájössz,hogy a fele tök felesleges amit össze vásárolunk :lol:
De azért én szültem már 2x és emlékeztem mi az ami kell,és tényleg hasznos volt.

Boni!Igen PP a babakocsi.A mózest a szomszédtól kaptuk kölcsön :lol:
No és köszönöm szépen mindenkinek a dicséretet!

mimi12

Jimbone,
Hajráhajrá!!! Éjszakára állítólag erősödik a kettős fronthatás is :D

Adri

Kép
Kép
flake76

Kedves Fórumozók!
Én hmbori férje vagyok. Távollétében engem bízott meg, hogy írjak nektek mindenképpen..igazából 1 napot késtem (nagyon későn értem haza).
Tegnap (július 22.-én) 11:45-kor megszületett Bettina, 3000g, 55cm...ja és nagyon szép.
Minden jót!
Kép
[quote="hmbori"]S írta:hmboriziasztok!

Család-téma: igazán szerencsésnek érzem magam, mert nagyon-nagyon jó a viszonyom mind a szüleimmel, mind a férjem szüleivel. Nem voltak válások sem, féltesók sincsenek, szóval minden szép és jó! Sajnálom, hogy néhányatoknál kisebb-nagyobb gondok vannak... De hát (bölcs mondás) az ember a barátait megválogathatja, a rokonait nem. :roll:

A mai nap legnagyobb híre: bepakoltam a kórházi csomagom! Kicsit elszomorító, mert így aztán tényleg nem marad más hátra, mint menni... Amíg nem volt kész, még nem tűnt olyan közelinek a szülés, de így... Végülis már 38+1 naposak vagyunk, ez már hivatalosan is a 40 +/- 2 hétben benne van, szóval egy rossz szavam nem lehetne, ha akár ma szülnék. De azért még nem szereténk - bár ez nem kívánságműsor. Ha Betti úgy gondolja, akkor jöjjön, szeretettel várjuk! :D
(Még egy adag babaruha azért még várakozik mosásra, vasalásra...)

Drukkolok holnapra az nst/ctg-seknek!
Linácska, irigy-irigy az állatkert miatt!

Nekem szerda lesz a pesti napom: reggel vérvétel (sajna... lefelejtették a legutóbbi beutalóról a vércukrot...), közvetlen utána nst, aztán 5-től torna. Lehet, hogy már az utolsó lesz? :roll: Remélem, azért még egy majd még belefér. :D

Ja, talán azt nem is meséltem, hogy múlt héten, amikor uh-n voltunk, hiába volt 11-re időpontunk, csak 1/4 2-kor kerültünk be... A dokinő nem nagyon zavartatta magát a csúszás miatt. De szerencsére türelmes-típus vagyok, nem akadtam ki ezen, mások persze ott puffogtak, magamban csak mosolyogtam rajta, de azzal sem tudtak a helyzeten változtatni.
Amúgy 9-re már a kórházban voltunk, hogy 11 előttre befejezzül az nst-t is, így a kórházban töltöttünk több, mint 5 órát... A párom viszont nehezen viselte a várakozást - szegény, sajnáltam nagyon. :(

Körkérdés: akik mostanság mennek nst-re, azok - felkészülve mindenre - beteszik a kocsiba a kórházi csomagot? Végülis a kocsi elbírja... (Most igazából magamat győzködöm... :lol: :lol:)

Kép

Kép
hmbori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?