Új privát üzeneted érkezett!

Kedi

Írd meg a telcsiszámodat és küldök neked sms-t a tesztemmel kapcsolatban!!!! :wink: Nem venném a lelkemre ha miattam fúrná ki a kíváncsiság az oldaladat!!!! :lol:
Vendég
 


Köszi,Lányok a "részvétnyilvánításokat" :lol: ne tudjátok meg,milyen rettenetes depressziós voltam!Aztán elmentem a Gellérthegyre sétálni (egyedül,a férjem 10-ig dolgozik),és minden helyrejött.
Azon azért elgondolkoztam,nem kéne-e egy pszichológus nekem.A klinikán azon a hosszú kérdőíven volt egy ilyen kérdés,hogy gondolom-e,hogy egy pszichológus segíteni tudna,de azt írtam,nem.De most elbizonytalanodtam.
Azért kérdeztek ilyet,mert ha valaki igényt tart rá,tudnak ilyesmit biztosítani?

Ditke,
szerintem se gondolj semmi rosszra!Nekem is volt,hogy szurkált a petefészkem és izgultam is,hogy most az UH-n nem lát-e majd valamit a Murber,de nem látott.Ezer drukk neked!

Twist,
na én ezt várom a legjobban a terhességben,ha sose látnám UH-n,az se zavarna,de érezni csodálatos lehet!

Kedi,
Isten éltessen,te kis fiatalka! :lol:
Vendég
 


Naaa, mit mondtam a laptetővel kapcsolatban! Ditke, jókor jött a laptető!!!!! Gratulálok!!!!!
Rendi vagy, akkor priviben megírom!

Mmzsó, igen, azért kérdezték a kérdőíven, mert ott van pszichológus. Ha szeretnél, el tudsz menni ott is, de nem tudom a menetét. Jártam én is egynél, méghozzá egy nagyon jónál, aki a Klinikán dolgozott, most ment onnan nyugdíjba. Jelenleg magánpraxist visz: dr. C. Molnár Emma. Tv-ben, a Csak csajokban sűrűn elő szokott fordulni. Egyszer voltam nála, de az, hogy összeraktuk a dolgokat és lámpást adott a kezembe már sokat jelnetett, segített. Itt meg tudod nézni
www.anoezerarca.hu
Sajna az én pénztárcám nem bírta a további alkalmakat, de fantasztikus volt vele beszélgetni és feltárni néhány dolgot. Jelenleg könyveket olvasgatok, s már tudom mitől lett endometriózisom, s miért ez a női problémám, ami.
Köszi a köszöntést! 3.x leszek!!!
Vendég
 

 
 

Köszi,Kedi az infót,nagyon jó,hogy a klinikán van ilyesmi,lépni fogok!
Emlékszem,írtál C.Molnárról,és priviben még az árakat is megírtad,el is ájultam tőle. :roll:

Szerintem nagyon jó dolog harmincasnak lenni,majd meglátod!
Az én húszas éveim rettenetesek voltak,így alig vártam a 30.szülinapomat :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most jelentkezek be, de állandó pörgés volt ma idebent az irodában! :(
Reggel, nem csináltam tesztet, mert előző este diabetikus fagyit ettem, tejszínnel felturbózva és estére nem, de reggelre rendesen meglett a hatása, volt is rendesen hasmarsim :oops: , így örültem, hogy eljutottam a wc-ig, majd örültem, hogy „élve” ki is jutottam. :oops: :lol: A fagyi nem hinném, hogy hibáztatható lenne ezért, inkább a tejszínhab. :oops: :lol: Na mindegy, a lényeg az, hogy nem csináltam meg a tesztet. A napközbeni teszt elvégzésen gondolkodtam :roll: , hogy meg-e csináljam vagy sem, aztán amikor eldöntöttem, hogy megcsinálom, jött valaki és utána is jött valaki, majd nekem kellett elmennem. :evil: Így úgy döntöttem holnap reggel ismét neki futok :!: :D :)
Köszönöm a szurkolást, drukkolást mi is reménykedünk azért benne, hátha mégis csak sikerült spontán a kisbabánk :!: :D
Egyébként már a férjemet is megette a kíváncsiság, de persze Ő se meri bele élni magát, hogy 2 csíkos lesz, akárcsak Én! :roll: :D
Az biztos Lányok, hogy Ti mindenképpen értesülni fogtok a nagyhírről, ha jön valaki, ha el kell mennem valahová, valamilyen úton módon értesíteni foglak Titeket. Pl-ul: telcsin neten, tv-n v. újságon keresztül stb. :D :wink: :lol:
Vendég
 


Holnap reggel mindenkinek írok, de most már megyek aludni! :(

Jó éjszakát Mindenkinek! :D
Vendég
 


Twist
Hát igen a férjek, párok már csak ilyenek………féltenek minket, nőket, a csalódásoktól! Kép Aranyosak, hogy így féltenek, de mi nők hajthatatlanok vagyok ugye Twist, így igaz azt mondják, hogy ne végezzünk el tesztet, de mi akkor is elvégezzük :!: :wink: Ha a teszt negatív lesz, csalódottságukat van, hogy úgy fejezik, hogy kicsit „mérgesek” lesznek és azt mondják nekünk, hogy bár meg se csináltuk volna azt a tesztet, mert akkor igaz, nem tudnánk meg az eredményt, de nem is lennénk csalódottak. De bennünk nőkben másfajta érzések, hormonok vannak, amik azt súgják, hogy igaz a csalódásra is számítanunk kell, de azt most figyelmen kívül hagyjuk és csak azon vagyunk, hogy a tesztet elvégezzük :!: :D Talán ez a hajtó, belső érzés egy olyan dolog, amit ha akarnánk se tudnánk megmagyarázni a párunknak, mert ezt csak mi élhetjük át. :roll: :D

Most, hogy írod Twist, én se csodálkoznék rajta, ha pozitív lenne, hiszen, ahogy írtad az IR probléma már javult nálam és nem is kicsit + még erősebb gyógyszert is szedek rá. Az endo dokink azt mondta, hogy most már sikerülhet így a baba, tehát most szabad a pálya! :D :wink: Köszi a drukkot! :D

De jóóó, már kezded érezni a manócskádat!!! Kép Biztos, hogy a leírtak a baba mozgását jelentik! :wink: Nagyon jó érzés lehet érezni, hogy mocorog benned egy kis életke! :D 8)

A lombikprogrammal kapcsolatban kérdezném, hogy Téged hogyan altattak? Csak azért kérdezem, mert az inszemikkor mikor a műtőben feküdtem, a baloldalamon volt egy infúziós állvány, infúzióval előkészítve, amiből azt szűrtem le, hogy biztos, hogy a lombikprogramnál kapják ezt a nők. Te injekciót kaptál vagy infúziót?
Vendég
 


Kedi
Tesztelés, holnap reggelre elhalasztva! :?
Igen, elég sokat vártunk már, tényleg jöhetne már a spontán kisbabánk! Kép v. Kép Kép Óriási öröm és meglepetés lenne mindannyiunk számára az biztos :!: :!: :!: :D 8) A költözésünkkor már nem kellene cipekednem, mert már meglenne az én „kis csomagocskám”! :D :wink:

Gyönyörű helyre mentek nyaralni Kedi :!: :D :D :D Lehet, hogy már túlfáradt vagyok, de az is lehet, hogy nagyon jó képzelő erővel rendelkezek, mert amikor megnyitottam a szállásotoknak a honlapját, a képeket nézve, olyan szabadság érzést éreztem az irodában, mint, mintha csak ott lettem volna, mindentől távol a párommal együtt! :D :lol: :lol: :lol: Szerintem árban teljesen jó, szép a szoba, gyönyörű maga a ház, szóval biztos, hogy nagyon jól fogjátok magatokat érezni ott. Drukkolok, hogy szép időtök legyen! :D 8) :wink:
A lakásotokról készült képeket én is megszeretném nézni, biztos nagyon szép lett már az ami készen van! :D Küld el nekem is légyszíves! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Mmzsó, remélem, hogy már nem vagy szomorú csajszi, fel a fejjel! Nemsokára eljön a te időd is!:)

Röpcsike, a Kaáliban injekcióval altattak. Infúziót utána kaptam, amikor kint feküdtem az őrzőben punkció után, aszem egy órán át ment az infúzió, amikor beszívtam az egészet magamba, akkor vették le. Utána kaptam finom teát és kekszet és csak akkor engedtek el, amikor már "viháncolósan" jó kedvem volt:)

Nem tudom hogy lehet a SOTE-n ez a dolog. Talán ott is szurival altatnak és az infúzió a műtét után kell....nem tom....

Röpcsike, ne félj, merd megcsináni a tesztet, jobb mielőbb tudni, hogy babát vársz:) Ha nem, akkor pedig továbblépni és a kérdés nem kérdés többé. De ha sikerült, hú, mekkora öröm lenne!:)


Kedi, válaszolok a mail-edre:)
Vendég
 


Ditke
Tesztelés, holnap reggelre elhalasztva! :?
Én is a Bromo-ból ½-et szedek! :D
Igen, köszi már jobban vagyok! :D Jajjj a privit elfelejtettem elküldeni, na majd most, vagyis reggel elküldöm. :oops: :D

Köszi, Anyának azóta nem volt rosszulléte…..szerencsére! :D :wink: Szerintem, az előző lakásunk eladása miatt volt annyit ideges, mert amióta azt eladtuk, azóta sokkal, de sokkal nyugodtabb! :D Persze még hátra van a másik lakásunk eladása is, de mivel azon a lakásunkon nincsen hitel és nem magas a közös költsége sem stb. nem annyira sürgős számunkra az eladás, így lazábban is veszi ezt az ingatlant, nem úgy, mint azt, amit már eladtunk.

A mosógépet, az egyik barátnőm édesanyja vette meg, akinek már 3 hete ígérte a bátyám, hogy amint lehet, elszállítjuk neki és akkor Ő ki is fizeti neki. A 3 hetet viszont túllépte és most hétvégén a legnagyobb viharba szállították el a férjemmel. :evil: :? A mosógép sikeresen megérkezett a barátnőmékhez, a fiúk be is állították a helyére, a bátyám megkapta a pénzt és mire elvonult a vihar Ők visszafele jöttek már az iroda fele. A mosógép ára viszont nem sokáig maradt a bátyám kezébe, ugyanis pénteken mikor kint volt nála a gázos azt mondta, hogy olyan rossz állapotban van a berendezés, hogy még szerencse, hogy nem robbant fel olyan xar az egész. Így hétfőre a bátyám megbeszélte vele, hogy jöjjön ki és csinálja meg. 45.000,-Ft-ba került a 2 órás szerelés! :?

A lakást, sorházi lakást, házrészt, házat időnként nézegetünk és olykor-olykor meg is tetszik egy-egy, de mikor az adott telefonszámot felhívjuk, mindig vagy azt közlik velünk, hogy már elment vagy azt, hogy a foglalót már letették. :( :? :oops: Így, hogy egy foglalónak megfelelő összeg sincs nálunk, képtelenség valamit is lefoglalni, megvenni, pedig ismerünk olyan eladót, aki a foglaló letevése után bőven tudna még várni a lakásvásárlással. Most hétvégén, szombaton a párom édesanyja szólt, hogy náluk ott lent Fóton, van most egy gyönyörű eladó családi ház. Vasárnap le is mentünk megnézi, hááá…….csodaszép!!! :D :wink: :D :wink: Fóton a hegyen van, gyönyörű kilátás van és persze nagyon jó levegő! :D Egy építész csinált meg benne mindent, minden vadi új!:) A helyiségek arányosak, szép színnel vannak ki festve. Ha jól emlékszem 50 nm alul, felül. Alul van egy rendes előszoba, aztán egy nagy konyha, ahova egy nagy étkezőasztal is elfér. Ugyanitt az alsó szinten van még egy szép fürdőszoba (tusolós, mosógép férőhelyes) és egy kisnappali. Az alsó szinten a konyhából ki lehet menni a hátsó udvarra is. A felsőszinten, ahogy felérünk a lépcsőn, jobbra van egy fürdőszoba (kádas, wc-s), mellette pedig egy felnőtteknek való szép nagyszoba. A lépcsőtől balra fordulva van 2 arányos gyerekszoba. Kép Kép Az eladó mondta, hogy az egyik szobát narancssárgásra, kislányosra festette, a másikat szobát pedig kékesre, fiúcskásra. :D Mondanom sem kell, a férjemmel teljesen elolvadtunk, annyira megtetszett az egész ház és a helyiségek :!: :!: :!: :D 8) :wink: 15 M, de 13,5 megvehetnénk. Ja és a kert, akkora, hogy a kocsink 6 is elférne a ház előtti és mögötti kertben. Sok helyen megvan hirdetve ez a ház és ahogy az eladó szavaiból kivettük nagyon kellene neki a pénz, így szerintünk nem nagyon tud várni az eladással. :? Persze azért, hogy valami hátrányt is mondjak, az út nagyon xar, tiszta földes út van ott és nem tudni mikor csinálják meg. A buszmegálló kb. 10 percre van a háztól, a vasútállomás pedig olyan 15, 20 perc gyalog. Gondolkoztunk azon, hogy hogyha megvennénk, akkor az nagyon jó lenne, de nem maradna semmi a bútorokra, berendezésre. Jelenleg ugyanis van egy IKEA-s komódunk, polcunk és dobozaink + sporttáskáink megpakolva. Ja és egy szőnyeg is van! :D

Az iroda egyenlőre még nem tudom, hogy hol lesz, de mindenesetre nem szeretnék tőle nagyon messze lenni. A másik meg, hogy én olyan helyre szeretnék költözni, ami központilag nagyon jó hely. Bolt, doki, ovi, bölcsi stb. Ne legyen nyüzsi, de ne is egy madár látta hely! :lol:

Sajnálom, hogy nem volt valami jó az első napod a melóhelyeden! Kép Én se voltam nagyon feldobva, amikor inszemi után egy, két nappal bejöttem dolgozni. Olyan érzésem volt, mint aki először jött erre a munkahelyre és nem tudja mit kellene csinálnia, mert a telefonok szóltak, Anya hol evvel beszélt, hol avval. Gépelt, elrohant, visszajött, ügyfelek jöttek stb.
Szóval nem örültem, hogy bejöttem dolgozni. :( :? Párnap kellett aztán ismét olyan volt mint előzőleg.

Az inszemi utáni barnázásról 2 embertől is hallottam, hogy az jót jelent és ezeknek az embereknek kisbabájuk, kisbabáik is lettek :!: :!: :!: :D Nekem a 6 inszem alatt egyszer sem volt ilyen tünetem. Fájt a hasam, görcsölgetett a méhem, de egyszer sem volt barizásom.
A petefészek görcsölgetés nem feltétlenül jelenthet rosszat, lehet, hogy most dolgozik a szervezeted azon, hogy megtermékenyüljön a petikéd. A beágyazódás az inszemitől számolva 7 nap, tehát lehet, hogy éppen ágyazódik. :D :wink: Persze az is lehet, hogy cysta, habár ez egyáltalán nem biztos. :roll: Nekem volt olyan, hogy a bal oldali petefészkem (ami átjárható), annyira fájt, görcsölgetett, hogy az nem igaz. Aztán az uh vizsgálatkor kiderült, hogy a jobb oldali petefészkemben lett egy cystam. :evil:
Jövő héten már hétfőtől elkezded a tesztelést? Jajjj, nagyon drukkolok :!: :!: :!: Nem egy embert ismerek, akinek már rögtön az első inszemije sikerült. Remélem most Te is csatlakozni fogsz hozzájuk!!! :D :wink:
Vendég
 


Mmzsó
Sajnálom, hogy megjött! Kép Holnap reggel akkor irány a klinika! :D Utána már csak egy vérvétel van és végeztél is! 8)
Szerintem nagyjából el tudjuk képzelni mit érezhettél, mindegyikünk volt már ilyen helyzetben azthiszem. :roll: Én is időnként teljesen a padlóra kerültem, volt, hogy sírtam, de olyan is volt, hogy elmentem a városba egyet járni és mire hazaértem sokkal, de sokkal jobban éreztem magamat, mint mikor elindultam :!: :D Sokszor jót tesz az embernek, hogy hogyha egy kicsit kiszellőztetheti a fejét, nem?! A Gellérthegyre útba, nem mentél végig véletlenül a Baross utcán? Vagy levágtad a kisutcákon az utat? Csak a mi házunknál, csak a mi ablakainkra van kitéve, hogy ELADÓ! :D Szívesen elmentem volna veled sétálni, estére már ugyanis időnként úgy érzem magamat, mintha egy lakatlan szigeten lennék és mint egy szigeten lakónak hajót látni, olyan nekem a kis közértbe és a postára menni. :lol: :lol: :lol: Persze megértem, hogy ilyenkor az ember egyedül akar maradni, meg tegnap este mondjuk fél 9-ig voltak nálunk ügyfelek, de ha gondolok egyszer majd összefuthatunk. :D
Lehet, hogy az utcán vagy valamelyik kisboltban már elmentünk egymás mellett, csak mivel nem Mmzsó és Röpcsi feliratú pólók voltak rajtunk, nem álltunk le szót váltani. :D :lol:

A pszichológus felkeresésén régen én is elgondolkodtam, de aztán végül mégsem kerestem fel. Szerintem felkeresheted a klinika pszichológusát. :D :wink: Kíváncsi lennék rá, hogy milyen. Sok embertől hallottam, hogy valakinek segítettek a beszélgetések és után spontán vagy a kezelések elején teherbe is esett! :D
Vendég
 


Na Lányok, megcsináltam a tesztet és negatív lett! :(
Megcsináltam a tesztet és amíg a kávé lefőtt, addig vártam. Titkon azért reméltem, hogy amikor a tűzhelytől megfordulok és ránézek a tesztre 2 csíkos lesz! :roll: De a 2 csík helyett, sajna csak 1 csík lett. :?
Vendég
 


Röpcsi,
:cry: sajnálom a tesztet.De Twistnek igaza van,tényleg jobb tudni...
Gellérthegyre a Móricz fele mentem villamossal,majd gyalog a Szt.Gellért-térig,onnan fel a hegyre.

Köszi az ötletet,én is így gondoltam,hogy felkeresem ezt a Szakács Katalint.Úgy érzem,én is akadálya vagyok már ennek az egésznek,és a férjemet is tönkreteszem vele.
Nekem a C.Molnár nem is olyan szimpatikus.Olvastam kérdésekre adott válaszait,nekem nagyon kemény a stílusa és kioktató.
Vendég
 


Röpcsike, nagyon sajnálom, hogy nega lett a teszt. Ezek szerint a terhesség kizárható, tehát nem emiatt volt megkavarodva a ciklusod és a rosszulléteket sem ez okozta (sajnos).
Akkor maradt a gyógyszered okozta probléma és a költözés miatti lelki fájdalom:(
Reméljük, hogy már ilyen probléma nem lesz többé. Jobban vagy azóta? Hányás, ilyesmi?

Drága Mmzsó!
Szerintem te sem vagy akadálya a babásodásnak és a párod sem. Hidd el, hogy hamarosan össze fog jönni, akár spontán, akár inszemivel, vagy lombikkal és akkor többé nem vádolod magad.
Nekem még a babó előtt nagyon nagy lelki fájdalom volt a gyermektelenség, önsegélyező könyveket olvastam, próbáltam a fájdalmat feldolgozni, de sehogysem tudtam. A megoldást csakis a baba jelentette. Mert nem tudtam belenyugodni a nélküle való életbe, amíg egy kicsi esélyem is volt.
Most már ezeket a könyveket mind ki fogom hajigálni, végre nincs az a fájdalom, ami éveken át mardosott belülről, az a végtelen szomorúság. De ez az időszak (14 év) ebből a szempontból nagyon mélypont volt az életemben.
Te is ilyesmire gondolsz, vagy inkább arra, hogy nem is szeretnél most még babát, csak később?
Vendég
 


Jaj,dehogynem szeretnék!Már 14 éves koromban azt mondtam az osztályfőnökömnek,hogy olyan munkát szeretnék végezni,ami mellett 4-5 gyereket fel tudok nevelni.
Mindig is ez volt az életcélom és talán pont ez a baj,hogy ennyire akarom.
Meg már elviselhetetlen számomra az állandó havi kiborulás,bőgés,önsajnálat és a férjemet se szeretném vele terhelni.Valamilyen irányba jó volna elmozdulni,ezért mennék szakemberhez.
Vendég
 


Szerintem jó ötlet Mmzsó a szakemberhez fordulás, tedd meg! Hidd el, kimondva, felszínre hozva a dolgokat sokkal, de sokkal jobb lesz, tudni fogod honnan indulj tovább, s merre. A szakember tud terelgetni téged, támogat. Szerintem ez fontos, jobb, mintha magad marcangolod, talán így ügyesebben összejön a babóca! Lelki tényezőknek erre van a legnagyobb hatásuk!

Röpcsikém, sajnálom, hogy nem lett 2 csíkod! :cry: Ne búsulj, jön a kövi ciklus, s ha akkor sem lesz +, már következik a lombik, amivel Twist is olyan sikeres lett!!!! Fel a fejjel, csak előre, gondolom nehéz, de menni kell tovább.
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsike

Sajnálom a negatív tesztet!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A lelkünk mélyén azért mindig bízunk a csodában!!!! :? Aztán meg jön a pofára esés!!!! :cry: :cry: :cry:
Egy-két nap múlva kicsit jobban fogod magad érezni.
Hamarosan ott lesz nálad is a kétcsíkos tesztet, és örömödben fogsz bömbölni!!!!! :wink: :lol:
A rosszullétek nem fügnek össze a gyógyszerváltással és a költözés miatti rendszertelen evéssel????? :shock:
Ez a Fóti ház nagyon szép lehet!!!! :wink: :D Én lehet hogy belevágnék ha annyira szép és jó a környék, a többi meg úgyis jön magától!!!! :wink: Nekünk sem voltak nagyon sokáig bútoraink, de megérte, mert szeretünk itt lakni!!!!! :wink: :D
Szegény Tesód, most jött volna egy kis pénz a házhoz, erre elviszi a gázszerelő!!!! :evil: :evil: :evil:
Ez nálunk is mindig így van!!!! :cry: :evil:
Hétfőtől azért nem kezdem a tesztelést, csak mondjuk csüt.-ől!!!! :wink: Akkor már talán lehet majd látni valamit!!!! :wink:


Twist

Hogy vagytok????? Mentek 4 D-s UH-ra???? :wink:

Kedi

Számod elmentve, majd jelentkezem!!!!! :lol: 70-es vagyok!!!! :wink: Úgy látszik nagyon ragaszkodunk a párommal a 70-essel kezdődő számokhoz!!!! :lol:
Remélem tényleg szerencsét hoz a laptető!!!!! :wink: Bár nem merem magam beleélni!!!!! :shock: :? Inkább kellemesen csalódjak!!!! :wink: :D

Mmzsó

Bizti hamarosan túl leszek a vérvételeken, ráadásul most még kevesebben is lesznek, mert nem rendel az ARO! :wink:


Én szerintem mindannyian azt húztuk be hogy nem kérünk pszichés segítséget, és lehet hogy ennyi sikertelen év után sokat lendítene rajtunk!!!! :shock: :? Én 140 km-re lakom Pesttől, így elég nehézkes lenne megoldanom!!! :? :(
Vendég
 


Csajok!

Jól értelmeztem hogy Kedinek, Röpcsinek, Twistnek is van endója?????? :shock: :shock: :shock:


Szerintetek nem kellett volna Murber dokinak valami endos dokihoz küldenie??????? Ti kaptok(kaptatok) rá szurit, vagy bogyót?????
Vendég
 


Ditke, engem nem Murber műtött, s az első műtét után mentem Szendeihez, hozzá irányított a kezelődokim. Hát, nem tudom a te esetedben mi lett volna jó, írtam, ugye, hogy engem fél évig szuriztak? (bocsi, szita az agyam, má' nem tudom magam követni mikor kivel levelezek..... :oops: ) Szerintem Röpcsinek nincs endometriózisa, nála ugye Ir probléma volt, de rendbe jött szépen.

A Dahlke könyvben amit ír az endometriózisról az rám totál igaz, teljesen lelki eredetű a nyavajás endóm. DE már megszűnt a szurik hatására is!!!!!!!! A 2. ellenőrző műtétkor se híre, se hamva nem volt. S hogy ne jöjjön vissza abban szerintem Emmának is része lesz, másképp látom magam és pár dolgot. Sajna a lelki oldal, a lelki tényezők állnak a testi bajaink hátterében. Legalábbis én ezt gondolom, ha Dahlke vagy egyéb spirituális-ezoterikus könyvet lapozgatok.
Ja, eszembe jutott, ismétlik az Esti Frizbit (amit nem néztem korábban, mert Hajdú Pétert nem bírom), de a minap megnéztem, mert Domján László az agykontroll hazai kutatója volt benne. Érdekeseket mondott, s megerősítette korábbi elgondolásaimat. Húúú, ez is nagyon érdekelne.
(Honnan kavarodtam ide?....... :? :shock: :? )
Vendég
 


Ditke,
140 km az bizony rengeteg :shock:
én könnyen ugrálok,gyalog 10 perc a klinika,úgyhogy nem lesz nehéz megoldani.A Budai Meddőségi Centrum és a klinika között vacilláltunk,és döntő volt a kis távolság,no meg é nagyon bízom a Klinikában,szülni is itt szeretnék,tökmindegy,kinél,csak itt!

Szerintem nyugodj meg,aki meddőséggel foglalkozik az biztosan ért az endometriózishoz,elvégre az egyik leggyakoribb ok!
Vendég
 


Na valahogy nem sikerült a beillesztés, hogy ezt Röpcsi írta!!!

Most, hogy írod Twist, én se csodálkoznék rajta, ha pozitív lenne, hiszen, ahogy írtad az IR probléma már javult nálam és nem is kicsit + még erősebb gyógyszert is szedek rá. Az endo dokink azt mondta, hogy most már sikerülhet így a baba, tehát most szabad a pálya! :D :wink: Köszi a drukkot! :D

Én ebből gondoltam, de most már rájövök lassan hogy endo doki=endokrinológus!!!!


Mmzsó

Ez már csak így van, ha az ember babát szeretne minden követ megmozgat csak hogy összejöjjön!!!!
Vendég
 


Próba Kép
Vendég
 


Húúúú, Röpcsi a képen látható állapot elképesztő! Iszonyat a költözés! Rem. sikerül hamar szép házat találnotok, hogy megszűnjön az az állapot amiről korábban írtál! Kitartást!
Vendég
 


Kép

Röpcsi!Várom a privit ha lesz időd majd írd meg.Sajnálom,hogy negatív a teszt!

Kedi!Köszi,hogy gondoltál rám! :D Most a héten eddig még csak apróbb beszólogatásai voltak a főnökömnek,úgyhogy egész jól elviselem ezt a hetet.Kopp-kopp,gyorsan lekopogtam. :lol: Holnap nem dolgozom meg hétfőn és kedden sem,mert nekiugrunk a lakásnak.A párom már most ideges miatta én meg nem bírok a számmal és jól kiosztom,hogy mi a fenének idegeskedik előre,tud majd idegeskedni eleget ha elkezdtük.Holnapután neked nagy nap lesz! :D Remélem megünneplitek!De jó nektek nemsokára nyaraltok!Biztosan jó időtök lesz!

Ditke!Remélem már nem vagy depis!Hogy vagy?Sajnálom,hogy csalódtál a barátnődben,de próbálj meg nem foglalkozni vele.De azért remélem jól megmondtad neki a magadét!Érzed még a sebeidet?Köszönöm én jól vagyok csak ez a meleg készít ki.Állásról még semmi hír mert ahová jelentkeztem és a legjobban szeretnék menni ott most vannak szabin :evil: .Baba téma még mindíg szünetel,de már kezdem megszokni,sajna ez van.Alig várom már a pozitív tesztedet!Drukkolok!!

Mmzsó!Sajnálom,hogy megjött!De ne keseredj el!

Twist!De jó,hogy érzed a babád mozgolódását!Biztosan fantasztikus érzés!

Adri!Ti biztosan jól érzitek magatokat a balcsin,nagyon irigyellek!

Kép
rena85
 
 


Kedi!Nekem jól számol a vonalzó.Csinálj egy másikat.

Kép
rena85
 
 


Üdv!
Rena, végre egy kis nyugtod lesz a főnöködtől! Jobb lenne biztos, ha pihenni tudnál a szabi idején, de ha beterveztétek a lakás- újítást, akkor hajrá! Kitartást kívánok nektek, főleg a párodnak. Mi már nagyon nehezen bírjuk rávenni magunkat bármire a lakással kapcsolatban....a párom dettó ugyanúgy szokott reagálni, ez biztos vmi pasi vonás. Az tuti, ha készen lesz fogtok neki örülni.

Adriék jó napos időt fogtak ki, rem. ilyen marad a jövő hétre is. Holnap egy kis kirándulás, majd vmi szülibulizás-féle lesz, a párom nagyon titokzatoskodik, s szövetkezett anyával......titkos telefonok stb. :wink:

Nekem a vonazó bármelyik oldalon csinálom is, hülyén számol! :x A családinetes eleinte jól ment, de megkergült, azóta vagy ezret csináltam, de mindegyiken 30 éves 11 hónapos vagyok! :shock: :x
Eldöntöttem, nem lesz vonalzóm! :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

Rena

De jó hogy jelentkeztél!!!!! :D
Hajrá lakásfelújítás!!!!!!! :wink: :D
A hüle főnököd is bizti tikkad a melegben, és inkább arra összpontosít hogy hogy tudná legjobban elviselni a meleget!!!! :lol: :lol: :lol:
Tegnap este írtam a barátnőmnek egy emailt, de b@szik válaszolni!!!! :evil: Még ő van megsértődve úgy látszik!!!!!!!! :shock: :evil:

Kedi

Szerintem észbontóan szuper szülinapot szerveznek neked!!!!! :wink: :D Most irigy vagyok!!!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Előre is nagyon boldog szülinapot neked!!!!!! :D

Kép
Kép

Ezt nézzétek!!!! :wink: A múlt héten írtam a noiportal.hu-n egy asztrológusnak, és most válaszolt!!!! :wink: :D
Kedves Kérdezőm!
Sikerül fél éven belül teherbe esned, de elképzelhető, hogy veszélyeztetett terhesnek nyilvánítanak majd, mert nagy lesz a kockázat az ismételt vetélésre. Drukkolok nagyon!
Sol

Happy vagyok nagyon!!!!! :D :D :D :D
Vendég
 


Röpcsike, a Fóti ház szuper lenne, és közel lennénk egymáshoz!!!!:))
Már jobban vagy picit a nega teszt után? A rendetlenség kemény lehet, de majd a költözés után minden a helyére kerül és gyönyörű lesz a környezeted:)

Ditke, gratula a laptetőhöz és a Női Portálos asztrológus írásához! Juj, de jó, mindjárt te is kismami leszel:))))))))))))) Nagyon happy vagyok:)) Pszt, lehet, hogy máris az vagy.....:)
Ditke, biztos nehéz lehet a barátnődnek elismerni, hogy valótlanságot állított, talán azért nem akar írni...

Kedikém, nagyon-nagyon boldog 30. szülinapot! Szép kerek évforduló! Megy a privi:) És kellemes nyaralást hétfőtől!

Rena, mikor jönnek vissza szabiról ott, ahova jelentkeztél? Drukk a jó álláshoz, vagy hogy a mostani főnököd szálljon le rólad. Hátha jön valaki oda, aki az új "célpontja lesz" és akkor téged békén hagy.
Vendég
 


Sziasztok!
Köszönöm a köszöntést, aranyosak vagytok nagyon!
Ditke, cuki a kép, s nagyon tetszik az idézet is!!!!
Húúúú, az asztrológus jót írt! Bárcsak tényleg ott lenne már most a baba! hamarosan kiderül!

Twist, hogy érzed magad? Bírod még a nagy hőséget? Pihenj sokat a hűs szobában!
Vendég
 


Helló!


Köszönöm Lányok az együttérzést, nagyon jólesett :!: :!: :!: :D
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem éltem bele magamat a 2 csíkos teszt sikerében, de annyira és olyan mélyen mégsem, mint pár hónappal ezelőtt.
A tünetek nagyon hasonlítottak a terhesség tüneteire, de most kivételesen ez bennem fel sem merült. Először Twist kérdezte, hogy nem e lehet a rosszulléteim hátterében a teherbeesés, majd utána 2 netes doki is, az általam leírt tünetek alapján szóba hozta a terhességet.
A 2 doki tanácsára, Twist célzására és mivel már mindannyian elültették a bogarat a fülembe, úgy döntöttem megcsinálom. :D Nem bántam meg, hogy megcsináltam, mert így legalább tudom, hogy mi a helyzet! :D :(
Tegnap elég vegyes érzésekkel telt a napom, mert reggel, a teszt eredményének kiderülésekor egy kicsit átfutott rajtam az a gondolat, hogy milyen jó lett volna, ha sikerül, 2 csíkos lesz :!: Kép Aztán a délelőtt folyamán úgy teltek a percek, órák, mintha nem is csináltam volna reggel negatív tesztet. :D Délután viszont éreztem azért legbelül a csalódottságot, tudjátok azt az érzést, hogy de jóóó lett volna, ha mégis csak két csíkos lett volna. Kép Kicsit bántott, hogy a tünetek mögött nem egy kisbaba van és egy úttal valamiféle nyugtalanság, türelmetlenség is volt bennem, hogy most, hogy kiderült mégsem vagyok terhes, mikor megyünk már ismét a klinikára, hogy tehessek azért, hogy kisbabám legyen :!: :?: :!: Érdekes, vegyes érzések kavarogtam bennem a délután folyamán, de amint este fele lementem, megjártam a postát, visszatérve ismét nagyon optimistán és jó érzéssel arra gondolva, hogy a kövi hétvége már augusztus lesz és bejelentkezhetünk, majd a klinikára gondolattal tértem vissza. Kép
Vendég
 


Mmzsó
A Móricztól a Gellért-térig és fel a hegyre jó kis séta lehetett! :D Jól kiszellőztetted akkor a fejedet! :wink:
Bemész majd a klinikára vagy telefonon kérsz időpontot Dr. Szakács Katalinhoz?
Szerintem valahol mindegyikünkben felmerül az, hogy talán saját magunk is "akadálya" lehetünk a sikertelenségünknek! :roll: De ez szerintem nem is igazán akadálynak nevezhető, hanem inkább én ezt úgy mondanám, hogy a gyerekakarással olyan női és félig-meddig már "anyai" hormonok kezdenek el bennünk dolgozni, amik a sikertelenségünk miatt olyan tüneteket is produkálnak, amik ha nem akarnánk gyermeket nem is lennének! Remélem nem fogalmaztam túl furin! :oops:
A havi kiborulás, bőgés, önsajnálat ismerős! :oops: Az eltelt idő alatt a legdurvább az volt, amikor a férjem haverjainak úgy beolvastam a göcsös gyermekakarásról, hogy utána 1 hónapig nem jöttek hozzánk kártyázni. :oops: :lol: Egyik oldalról magamra sem ismertem, bántam, amiket mondtam, másik oldalról meg nem bántam meg amiket mondtam, mert olyan emberek nekem ne prédikáljanak, akiknek 2, 3 hónap után az ölükbe pottyant a gyermeke.
Dr. C. Molnár Emmát én is láttam már a tv-ben tanácsot adni! Hát nem semmi az öreglány! :shock: :? :lol: Nagyon meredek és igen ahogy írtad is, jól kioktató :!: :?
Vendég
 


Twist
Igen, úgy néz ki, a negatív teszt után én is csak arra tudok gondolni, hogy a tüneteim hátterében a túl erős gyógyszerszedése és persze a költözés, költözéssel járó dolgok állnak. :roll:
Az endokrinológusom tanácsára az adagomat mérsékeltem és most csak 2x1-et szedek az insulin gyógyszerből. :D Időnként még fájdogál a hasam, de nem vagyok már olyan rosszul, mint pár nappal ezelőtt. :wink: Köszönöm szépen érdeklődésedet már jobban vagyok! :D Hányinger, hányás megszűnt (kopp-kopp-kopp), remélem nem is jelentkezik most egyhamar, csak ha egy picurka élet okot ad rá! :D 8) :D
Köszönöm a lombiknál való altatással kapcsolatos kérdésemre a választ! :D
Neked volt laparoscopia? Mikor alkalmazzák ezt a vizsgálatot?
Hogy viseled ezt a hőséget kismami? Pocaklakó, hogy van? Mocorog?
Vannak ételek, amiket kifejezetten nem bírsz mostanában megenni?
Vendég
 


Szia Kedi, aki még 29 éves! :D
Köszönöm az e-mailt! :D
Igen, a kövi ciklusomra még van esély a spontán babykére, aztán ha mégsem ér ide addig a gólya, bejelentkezek a klinikára és szeptemberben akkor indulhat a lombik! :D 8)
A feltett kép tényleg nagyon elképesztő! :( Ez a kép a költözésünkkor készült. Mindjárt küldök egypárat.

Én is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED KEDI :!: :!: :!:

http://www.videopost.hu/video.php?vid=1036
Vendég
 


Ditke
Sajnálom, hogy csalódtál a barátnődben és párod sem hitt neked úgy, ahogy a dolgok valójában történtek. :( :oops: A férfiakon időnként tényleg nem lehet kiigazodni :!: :!: :!: :? Látnak, olvasnak valamit, igazából azt se tudják mit és amikor nálunk valami nem stimmel, annyira tudják, hogy mit hogyan kellett volna csinálnunk, írnunk, hogy az nem igaz! :evil: :? :evil:
Én úgy gondolom, hogy időnként tök logikus dolgokat írok valakinek, családtagnak mondjuk és mikor a férjemnek mondom bólogat, hogy oké, aha értem :wink: , aztán mikor legközelebb szóba hozom, hogy mit írtam, úgy néz rám, mintha zöld manó lennék! :shock: :evil: Miért kellett ezt és ezt írni, ez és így és így érthetödő stb. stb. stb. Ő nem így értette a dolgokat, nem így mondta el…
A „barátnőddel kapcsolatban sajnálom a történteket! :( Gondolom tök jól ellevelezgettek, elvoltatok, erre egyszer csak olyat ír, ami egyáltalán nem igaz, sőt még miatta a párod is kiakadt rád! :evil: :evil: :evil: Jegyezd meg, ha a férfiak elé bizonyítékot is teszel, akkor se értik meg egyből a dolgokat, csak néznek és lehet, hogy ugyanezt lezongorázzák majd, majd valahogy kapcsolnak és végül mindent rendben találnak. :shock: :? :D Ki érti ezt :?: :?: :?:
Én is csalódtam már barátnőmbe, barátomba és fórumba is! :(
Tényleg azóta már írt v. lapít...... :?:
Vendég
 


Rena
Örülök, hogy a főnöködnek most csak apróbb beszólogatásai voltak! :D :wink: Szerintem mondjuk, mindegy melyik nap kérdezzük már meg ezt tőled, hogy milyen veled a főnököd, mert ez a beszólogatás úgy látszik genetikai, vele született dolog nála. :lol: :lol: :lol:
Ha éjjel 3 óra lenne, akkor is beszólna, nem?
Holnap akkor kezdődik nálatok a lakásfelújítás! :D Nagy kalappal, sok sikert és kitartás kívánok hozzá!!! :wink: :wink: :wink:
A párodon nem csodálkozok, nálunk még lakás sincs, már mint még nem lakunk abban, amit megakarunk venni és a párom már most "problémázik", hogy melyik fal milyen színű lesz. :lol: Közbe meg nemhogy fal, de még lakás v. ház sincs! :lol:
Vendég
 


Adri
Nagyon jó pihenést kívánunk Neked ebbe a kánikulába! :D 8)
Gondolom sokat mentek strandolni, mert ezt a hőséget csak víz közelébe könnyebb kibírni! Kép
Vendég
 


Köszi Röpcsi a köszöntés, édes a kis videó, tetszett!

Rövid időre elköszönök, vasárnap még visszanézek hozzátok!
Ditkének továbbra is ++++++++++++++++++ mennek a drukkok++++++++++++++++

Renának sok energiát az otthoni munkálatokhoz!

Mindenkinek Üdv!
Vendég
 


Kép Sziasztok!

Kedi!Remélem nagyon jó meglepit talált ki a párod és anyukád!Tényleg jó lenne ha pihenhetnék de sajna ez van,majd augusztusban még pihenek 2 teljes hetet!Alig várom!!!!!!Sajnálom,hogy a vonalzóid nem sikerülnek!
Várunk vissza!

Ditke!Nem semmi,hogy még a barátnőd van megsértődve. :shock: Ne is foglalkozz vele.Lehet,hogy a meleg ártott meg a főnöknek nem tudom.De képzeld azt mondta,hogy le akar számolni és ezt,hogy miért velem közölte nem tudom.De szerintem nem mond igazat.Na mindegy majd jövőhéten kiderül.Jó ez a jóslat!Tuti be is válik!!!!!! :wink:

Twist!Hogy vagytok?
Sajna jövőhéten még szabadságon lesznek majd csak utánavaló héten reménykedhetek,hogy felhívnak.Annyira izgulok emiatt.Köszönöm a drukkot!

Röpcsi!Hamarosan már kétcsíkos lesz a teszted!!!!!!Hát igen sajna mindegy,hogy milyen nap van és hány óra a főnök engem megtalál a hülyeségével.Remélem kitartunk a felújítás végéig!Hát akkor mindegyik pasi ugyan olyan aggodalmaskodó!

Kép
rena85
 
 


Kedikém!Előre is:
Kép

Kép
rena85
 
 


Röpcsike, nagyon jól leírtad az érzéseidet a teszttel kapcsolatban. Először is a csalódás érzése nagyon rossz, hogy megint nem sikerült. De aztán ott van az a csodálatos gondolat is, hogy ez nem az utolsó teszt volt, mert még nagyon sok esélyed van és még nem is voltál lombik kezelésen, szóval az "ügy" ezzel nem zárult le:) Hanem most jön csak az igazi zebrás teszt időszaka, amikor már nem lesz csalódás, hanem végre a határtalan boldogság:)

Nagyon ügyik vagytok mindannyian Lányok, hogy nem adjátok fel, hogy haladtok tovább és tovább, így mindenképpen sikerül a picúrka vagy az ikrek.) Sajnos ismerek olyan lányt, akinek egyszer nem sikerült és feladta. Azt mondta, hogy őt már annyit vizsgálták, műtötték stb, hogy elege van. És vagy spontán jön a baba, vagy sehogy. Fájt ezt hallani, mivel nincs rendben a ciklusa és kéne neki az orvosi segítség, de ő már eldöntötte:( Ennyire nem szabad feladni szerintem:-(

Rena, örömmel olvasom, hogy még 2 hét szabira mész aug-ban ))) Szuper, teljesen ki fogsz cserélődni, végre nem lesz stressz, annyira jó lesz!

Mi most nem megyünk nyaralni, úgysem merek vízbe menni a fertőzések miatt (hajlamos vagyok elkapni) és a tűző nap sem tesz jót a hasamnak, meg nem bírom a meleget sem. De majd jövőre mindent bepótolunk a kisbabával együtt:)
Vendég
 


Ditke drága!

Tessék szépen éltejelet adni és nagyon, nagyon+++++++++! Hogy tudunk meg rólad valamit? Vagy kukkoljak, oszt megtudom? :P

Szijja Zsó! Beszoktam ám olvasni hozzátok, de írni már nincs miről, na meg időm sincs nagyon! De nagyon drukkolok nektek! :wink:

Bocsi, hogy betolakodtam, de elveszett báránykánkról csak itt tudunk meg dolgokat! :twisted: :P

Kép

Kép
gröni
 
 


ÁÁÁÁ,Szia,Gröni!
Aranyosak a gyerekeid! :wink: Köszi a drukkot,mindenki nevében!
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsike

Látom elemedben vagy!!!!! :lol: :lol: :lol: Mennyit írtál!!!!!!!!!!!!! :D :wink:
Lapít a csajszi, de most már nem is érdekel!!!! Fel dobtam a labdát, hogy jóvá tegye a dolgokat, de nem ütötte le!!!!! :shock: Hát ez van!!!!! Tovább nem szomorkodom!!!!! :wink: :D
Nem fura az irodában lakni???? :wink: Hát ezekez a dobozhegyeket én sem díjaztam sosem!!!! :evil:

Kedi

Majd várjuk az élménybeszámolót azért a meglepis szülinapról!!!!!! :wink: :D Jövő héten jó időtök lesz a Balcsin!!!! :wink: :D Pihenjetek sokat!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
A konyhád is nagyon tetszik!!!!!! :wink: :D

Mmzsó

Sokan voltak a vérvételen????? :wink: 8)

Rena

Kitartást a felújításhoz!!!! :wink: :D Biztos nagyon szép lesz!!!!! :wink: :D
Drukkolok az új melódhoz is, hátha összejön és angolosan távozol erről a helyről, de előtte jól beolvasol a főnöködnek!!!! :lol: :lol: :lol:

Twist

Hogy vagytok????? Meleget bírod még????? Kicsit most fellélegezhetünk egy-két napot!!!!! :wink:
Feladni hogy babánk legyen???????!!!!! SOHA!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
(legalábbis most így látom).


Grönikém te itt????????????? :wink: :D

Nagyon aranyos vagy hogy érdeklődsz, nem sokan tették meg, de ez most nem fontos. Vannak sokkal fontosabb dolgok is az életemben!!!! :wink: :D
Szerintem kukkants be ide, mert nem fogok a másikba írni szerintem, ha akarod akkor megoszthatod a hírt!!!! Szerda-csüt. környékén fogok tesztelni!!!! :wink: :D


Ma megjött a 15 db terhességi tesztem!!!! :wink: :D
Vendég
 


Kedi!Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
rena85
 
 


Kedi

Nagyon sok boldogságot kívánok!!!! Remélem a mai nap felejthetetlen lesz!!!!!
:wink: :D

Kép
Vendég
 


Drága Kedi! nagyon boldog 30. szülinapot kívánok és azt, hogy teljesüljön minden kívánságod!!!!:-)

Ditke, nagyon szorítok neked, annyira boldog lennék, ha sikerülne!!! Sétáljatok sokat a pároddal, csináljátok azt, amihez kedved van, lazítsatok, élvezzétek egymás társaságát, figyeld a pozitív jeleket!:) Máris vannak pozitív jelek, pl. az asztrológus írása!+++++++
15 teszt? Szuper! Milyen erősségűt vettél? és cseppentőst, vagy vizeletsugarast?

Röpcsike, örülök, hogy jobban vagy. Már bizti nagyon vékonyka vagy a sok rosszullét miatt és hogy kevésféle dolgot ehetsz. Egy hős vagy a szememben! Lapar-om volt, persze 2002-ben, akkor távolították el az endometriózisokat, aztán ellenőrizték és nem jött vissza. De nem újabb műtéttel ellenőrizték, hanem csak tapintással és UH-gal. Ez a nagyon pici újabb kinövéseket nem mutatja így ki. Szerencsére a lombiknál ez már nem számít (ld. Dévai Klinika honlapját és babanet-es topicját meg engem, mint élő példát). Engem azért kellett műteni, mert tele voltam endóval és cisztám is volt a bal petefészekben és reméltük, hogy műtét után azonnal terhes leszek. Hát akkor sajnos nem sikerült természetes módszerrel. Talán ha akkor lombikot javasol a doki, vagy inszemit, talán sikerült volna, elképzelhető. De ezt már sosem tudom meg.
A hőséget nem bírtam, rosszul lettem, migrénem lett. De most már jól vagy, főleg, hogy itthon lehettem. Itthon jól bírom a meleget, bent a házban 30 fok volt csak és mozgott a levegő:) Most meg hűvös van, ami csodálatos, teljesen felélénkültem:)
Igen, a picúr nagyon sokat mocorog, egyre világosabban érzem.) Amolyan lepkeszárny suhintás érzés:) Olyan édi, ma délben is csinálta és teljesen elolvadtam:) Ilyenkor jó ideig meg sem tudok szólalni, csak arra gondolok, hogy milyen édike a picúr és el sem hiszem, hogy lehet saját babám, hogy tényleg lesz. teljesen el szoktam érzékenyülni.

Mostanában a májkrémet nem bírom, májpástétomot. Brrrrr! Pedig máj-rajongó voltam mindig is. És a citromos italokat sem, és a narancslevet sem, mert sok savat csinál és róka lesz belőle. A dinnyét nagyon kívánom és a sült krumplit és a kovi ubit (abból napi fél kg legalább:)))

Kedves Gröni! Üdv itt nálunk! Nagyon szépek a gyermekeid és gratulálok hozzájuk! Ha van kedved ide írogatni, nagyon szívesen látunk.))
Vendég
 


Sziasztok!
Nagyon kedvesek vagytok, hogy gondoltatok rám! Köszönöm mindenkinek a köszöntést!

Most csak bekukkantottam, de holnap remélem több időm lesz és tudok utazás előtt írni nektek. Úgy csak kibírom aztán majd egy hétig! :)
Twist, köszi a privit, majd írok, hogy te is kitarts sokáig, nehogy már Kedi elvonási tüneteid legyenek! :lol: Vagy ez az időszak pont arra lesz elég, hogy fellélegezz!? :lol: Aztán visszatérek és jól írogatok ismét nektek!
Addig biztos jön a Balcsi élménybeszámolóval Adri!

Üdv!
ui: Twist kérlek a táblázatban írd át a koromat, most már hivatalosan is 30 lettem! Köszi :wink:
Vendég
 


KEDIKÉM, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED :!: :!: :!:

Kép
Vendég
 


Ditke!

Lemaradtam valamiről, hogy nem jössz az ősbe? :roll: Mindenképp benézek, tudod, hogy te vagy az egyes számú szívemcsücske! :wink:

Zsó!

Köszi! Kívánok neked is ilyen aranyos kölköket vagy ha lehet még aranyosabbakat! :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!

Kedi

Várjuk a szülinapos beszámolót!!!!! :wink:

Twist

Köszi, aranyos vagy!!!!! :wink:
Nem akarom figyelgetni a jeleket, mert nagy tünet gyáros vagyok!!!!! :lol: :lol: :lol:
De én hülye tegnap délután csináltam tesztet, mert hát van 15 db, (10-es érzékenységü), és persze negatív. :( Pedig mondogattam magamnak hogy úgyis nega lesz még, de most kicsit alább hagyott a lelkesedésem!!!! :( :shock: :oops: Tesztcsík amúgy!!!!
Nem sokat pihiztem, sőt..........!!!!! :( Viszont még beágyazódás előtt volt a nehezebb meló, de azt hiszem nem ezen fog múlni!!!! :? :roll:
Ti hogy vagytok???????????? :wink: :D Éljen a lehűlés!!!! :D Fejed már nem fáj ugye???????????? :wink:

Gröni

Ha lesz kicsit több időm, írok neked privit!!!!! :wink: :D Addig is puszi nektek, legyetek jók!!!
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?