Új privát üzeneted érkezett!

edi:
De jo hogy rendben van a cukid!

Hat a vas dolog nem eppen megnyugtato, de az emelt adag szokott segiteni!:) En evek ota verkepzesi problemakkal kuzdok, de a terhesseg alatt egesz jol ellavirozok.
En neo-ferro-folgamma nevu cuccot kaptam, 3x1 naponta. Ez gyomorsav vedo "burkolatban" van, csak a vekonybelben oldodik, igy a felszivodas sokkal hatasosabb.
Lehet hogy te is pont ezt szeded? :D (van meg benne folsav is, ezt a cuccot kismamaknak szoktak adni.)


LANYOK, holnap megsulunk tutira, ropogosra!!!!!!!!!!!! vagy lyenre: :mrgreen:

sünciboglya
 
 


Sziasztok :D

Pénteken megyek UH-ra. :D

Csajok
Nektek mennyi idő alatt lett meg a cukrosvizsgálat eredménye? :roll:

Jah és képzeljétek ma megjött az új autóm. Csak épp gazdája nincs. :( :roll:

Akkor babatabló ok. :wink:

Kövi "probléma": sztem lassan meg kéne beszélni, hogy ki kit értesít majd ha eljön az ideje? És akkor a gmailes tábliba csinálok egy olyan oszlopot és megbeszélés után beírhatjuk oda.



Szilveeaa
Téged értesíthetünk majd? :oops: Uncsitesóm telójáról. :wink:

Pattogó
Várjuk a szorit! :wink: :lol:
Köszönöm Char nevében is. :oops: :D A te lányaid se semmik azért. :wink:

Judy
Neked is köszönöm Char nevében. :oops: :D
Jajj ne is mond, az apja már készíti a sörétest. :lol: :lol:

"Mindig elfelejtem, hogy most már hamarabb "kezdődök"."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sztercsi
ne is mond a szobafestést. :( Én nem láthatom Noel kész szobáját. :(

Csodásan fogjuk érezni magunkat ebben az időben. :roll:

"Na meg folyton leeszem a hasam"
ismerős :oops: :mrgreen:

Screen
BKV :evil: :evil:
CIB bank :evil: :evil:
kapja be mindkettő.

Én a BKVra nagyon haragszok. :evil: Meg úgy az egész parlamenti bagázsra. :evil: Azért van parkoló díj,hogy az emberek tömegközlekedjenek, de a BKV jegyet is emelik az egekig. :evil: :evil: Akkor a szegény ember lánya/fia, akinek nincs péénze kocsit fenntartani, az mi a tökömmel járjon, ha a BKV jegy is k*va drága + még a büntetés is?!?!?!
Úúúú most jól felidegesítettem magam. :evil: :oops:

Édi
Vagy szeptemberi baba lesz Kende vagy óriásbébi. :lol:

"De azért maradhatnék köztetek??????"
nem. :twisted: hogy a bütykös bolhába ne? :lol: :lol:

Andi
Köszönöm kérdésed, most azért már jobban vagyok, Char is kicsit megnyugodott már, de azért még esténként mikor Apa smst küld, sikerül mindig elpityeregnem magam. :oops: :oops:
Én szurkolok, hogy időre szülessenek a bébik. :wink:

Eszti
Tiszta arany életed van. :lol: :lol:

Csibe
fagyikommandó :mrgreen: :mrgreen:
ide is szervezhetsz. :wink:

süncitorta marha jól néz ki :roll: :lol:

Keresztelés: én nem vagyok megkeresztelve, Char se és Noel se lesz. Nem vagyunk hívők, és nekem megvan a véleményem a gyerekkori megkeresztelésről, de azt inkább ide nem írom le. :roll:
Vendég
 


Na, úgy alakult, hogy holnap megyek a 28. heti UH-ra, már reggel fél 8-kor ott fogok kakukkolni a rendelőben :shock: mert a nővérem is jön (egyedül el nem menne nőgyógyászhoz, pedig 2 gyereke van :lol: ) és nem akarunk egész délelőtt ott rohadni :roll: szóval kíváncsi vagyok a 4D után kicsit több mint 1 héttel mit alakít ToffiBaba :lol: és hogy mennyit nőtt!

Monica, babatabló tök szupi ötlet, lehetne már kezdeni az UH képekkel (csomó mindenkinek van 4D-s is!!!), vagy ez hülyeség??? Milyen jó egyébként, hogy vagy nekünk :D Te kis táblamániás és rendezgeted az életünket táblákba :D de úgy látszik minden "csapatban" van valaki, aki ezt bevállalja, tesóméknál is mindig ugyanaz a csajszi csinálja :wink:

Gmailes képeket már megint ezer éve nem néztem, majd holnap este, férjem nem lesz itthon, akkor elnetezgetek úgyis, meg csinálok majd albumot magunknak is, épp itt az ideje, lassan szülünk :shock: úristen, máris beszéljük meg ki kit értesít???!!! Jesszus!!! :lol: :lol: :lol: kár, hogy nincs parázós szmájli

Holnapra Mindenkinek agylágyulás - és szétolvadásmentes napot kívánok, mi szerintem holnap még strandolunk egyet (ha bírunk-fiúk egy kicsit pirosak lettek :roll: ) mondjuk hétvégére sem lesz túl nagy lehűlés már megint, 30°C simán lesz :roll:

Na eldugultam mára :arrow: :arrow: :arrow:

Jó éjt!
Vendég
 

 
 

Eszti
:oops: :oops: :oops: :oops:
imádok rendezkedni,szervezkedni. :oops: 8) :lol:

holnapra jó mozizást. :wink:

szerintem nem hülyeség az UH-s képekből csinálni tablót. :wink: Legalább meglátjuk majd,hogy "miből lett a cserebogár". :lol:
Vendég
 


Sünis torta: nekem is jöhetne. Bár a szülinapom még odébb van. :oops:

Hasütés: megnyugtattatok, hogy nem csak én vagyok béna mostanában. :lol: Bár a rúgásról nem tehetek, de én is nekimegyek mostanában ajtónak, széknek, stb. Szerencsére azóta nincs gond, a tegnapi iszonyatos haskeményedést és feszülést az időnek és az ebédre elfogyasztott főtt tojásnak tudom be. :?

Értesítés: szerintem is ki kellene jelölgetni, hogy ki-kit értesítsen sms-ben. Számításaim szerint én is szeptemberre csúszok(még akár annak az elejére is), ha ez a baba is folytatja a bátyja hagyományait. :wink:

Monica: a löttyös vizsgálat eredményét én a következő védőnői látogatáskor (4hét) kaptam meg, de mivel mobil szám van megadva nekik, értesítettek volna azonnal, ha bmi gond van az eredménnyel.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
tündér09
 
 


Jó reggelt!

Nem tudtam még korábban írni, mert pörgök ezerrel, mondjuk illene már ennem, elájulok a végén. Már kész a rántott hal, a borsófőzelék, most fő a tészta a mustáros husihoz. Na meg megy a masa, mindjárt végez. 5-kor keltem a férjemmel, szegényem ment dolgozni.

Vcsibe! Te is dolgozol ma? Ha igen, nagyon vigyázz magadra!

Lányok mindenki sokat igyon.

Eszti! Jó mozizást! :)

Azt hizsem ma leszek itt párszor! De hamarosan eldölök és alszom még egy kicsit.
Vendég
 


Sziasztok!

Nem voltam azt hiszem hétfő óta,és alig bírtam visszaolvasni! :roll:

Voltunk kedden Nyíregyházán állatkertbe.A gmail-re majd rakok képeket! :lol: De ide is akarok egyet rakni,ez volt a kedvenc állatkám,olyan cuki:

Kép KATTA :-)

Amúgy nagyon jó volt,leszámítva,hogy kb 4 órán keresztül sétafikáltunk és a végére jól elfáradt a lábam.De csodálkoztam is,hogy jól bírtam! :roll:
Voltunk a bababoltban is,de végül is nem annál a babakocsinál maradtunk,amit kinéztem.Azzal az a gond,hogy az első kerekei nem bolygósak,hanem fixek és nem bírtam vele fordulni.Legalábbis nagyon macerás lett volna.
Ezt néztük ki,csak nem feket - zöldben,hanem sima zöldben(olyan mint a hordozó része)

http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... n3in1vegyi

Még nem vettük meg,majd kb 1 hónap múlva megrendeljük és inygen kiszállítják.Amúgy hordzóval és kistáskával együtt lesz 60 ezer.Erre még azt mondtuk,hogy jó,legyen.Elfogadható ár.
Amúgy nagyon praktikus,kicsire össze lehet csukni,elfér a kis Peugeot-nkba is. :lol: És tényleg könnyű vele fordulni.

Monica:
Jó ötlet a tabló! :lol: :lol: :lol: :lol: Én is benne vagyok! :wink:

Lányok én már most megpusztulok,olyan meleg van! :shock: :shock:

Keresztszülők:
Látom,azért felkavartam ezzel egy kicsit a port.
AZt hiszem Monica Te írtad,hogy nem lenne pofád a kerseztszülők elé állni,hogy vegyétek már meg.Hidd el,mi se figunk!El is süllyednék szégyenemben! :oops: :oops: :oops: De ezt a dolgot én is csak hallottam és meg is voltam lepődve rajta.
Amúgy meg én se vagyok megkersztelve,és ahogy Édi is írta
lehet,hogy össze is kellene házasodnunk előtte.És ezt a közeljövőben mi se tervezzük! :roll:
Szóval nem vagyunk mi se vallásosak.Annyi,hogy párom meg van keresztelve,de templomba még nem láttam az 5 év alatt! :lol: :wink:
Csak tudjátok az Ő családjában ez a keresztelősdi "szokás"!De én nem ragaszkodok hozzá!Annó valamiért az én szüleim se tartották fontosnak!És meg kell,hogy mondjam,nem veszítettem vele semmit!

Most megyek lányok,kitartást Nektek a mai olvasztó meleghez! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Hello, Lányok!

Hogy vagytok ebben a jóóó időben? :lol:
Én viszonylag jól bírom a meleget, de tegnap konkrétan szétolvadtam, míg hazaértem. Akkor mi lesz ma? :shock: :shock:

Sztercsi!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni a szoba! Tényleg rakj majd képet, ha kész! :D
Nagyon tetszik a Micimackós dekor! Mi matricával díszítünk majd, elég sima a fal, úgyhogy szerintem fönn fog maradni. De majd csak augusztus vége felé. :wink: Majd én is lefotózom. :D
Én is volt már, hogy olvasgattam a topic elejét, és olyan rossz volt látni, mikor vki búcsúzott. :( De azóta közülük már nem is egy kismama, és ennek nagyon örültem! :D

Screen!
Hát rádjár a rúd! :o Nincs elég kiadása az embernek? :evil: És a 2004-es tartozásod hol volt eddig? Érdekes. A BKV tényleg bekaphatja! :twisted: :twisted:

Betty, remélem, sikerül még a brutál meleg előtt megjárnod a labort! :D

Azta, Édi!!! Gratula a hatalmas méretekhez! :lol: Tényleg nem semmi, ahogy belehúztatok! :D

Andi!
Legyen mondjuk Nita az első, úgyis ő van legkorábbra kiírva, aztán már akár te is következhetsz! :D Na, jó lesz így? :wink:
Jó pancsolást! :D

Eszti, nektek is! Óvatosan a napon! 8)

Csibe, torta: váú, de guszta! :shock: :shock: Össze-vissza nyálaztam magam. :lol:

Monica! Hajthatod még eleget a kis járgányodat, meglátod! :wink: Most az a legfontosabb, hogy jól vagytok! Drukk péntekre! :D
Nekem másnapra megvolt a cukorterhelés eredménye, én mentem érte.

A szavaidból azt vettem ki, nagyjából egy véleményen lehetünk a keresztelésről. Mi sem vagyunk megkeresztelve, a kicsi se lesz. Persze vallásos emberrel sosem szállok vitába, tiszteletben tartom az ő hozzáállását, de én is elvárom, hogy ne akarjon senki se "megtéríteni". Mindenkinek szíve joga eldönteni, kiben, miben hisz, nem? :wink:

Tündér, nálam is elképzelhető, hogy nem várjuk meg az októbert. Attól függ, mikorra jegyeznek elő műtétre. Úgyhogy már vagyunk páran. :D

Sziszkó! Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás! :D
A babakocsi nagyon vagány! :wink:

Voltam tegnap a védőnőnél, vérnyomás OK, súly: 66,9. :shock: :oops: :shock: Hol van már az 57 kg-m? :?: :?:
Most pedig mindjárt átszaladok (szerencsére közel van a mh-emhez) egy kis pisivel, azt még megnézi tesztcsíkkal. Remélem, abban se lesz semmi.

Mindenki hűsöljön, amennyire lehet! 8)
Vendég
 


Hello Csajok!

Már meg is jöttem a dokitól, de nem volt mozi, mert emlékezett, hogy múltkor potya UH volt, úgyhogy mondta, hogy majd a 30. héten megnézi, úgyis akkor kell mennem a laborpapírokért. Nem is baj, mert rohannom kellett haza, a férjemnek kellett a kocsi, meg úgyis most voltunk a 4D-n. Két hét múlva meg legalább már óriásbébi lesz a Toffikám :lol:

De olyan tündér volt a doki, imádom! Mondta, hogy vonuljak hűvösbe, hát nem árultam el neki, hogy mennyit vagyok a strandon 8) :oops: :lol:

Monica, örülök, hogy tetszik az ötletem, így legalább tényleg a legelejétől tudjuk követni a babáink fejlődését!

Tudja valaki, hogy azokat a gyógyszertári babafürdetőket meg krémeket, amiket az első időben használni kell, azokat csak orvosi vényre lehet kapni, vagy kiadják csak úgy? Nem kell azokat is lassacskán beszerezni?

Sziszkó, jó lehetett a nyíregyházi állatkert, oda én is nagyon szeretnék elmenni!!! Talán ott van a legtöbb állat az összes magyarországi állatkert közül, nem? Mi most voltunk a győriben hétfőn, na az nagyon nagy csalódás volt :roll: :?
Vendég
 


Sziasztok!

Sztrecsi, igen, én ma is dolgozom. Most még jó idő van, de szerintem nem fogunk fázni.
De ma korán ellógok. De megyek jógára és boltba is. Szóval csak valamikor 7 órakor érek csak haza.

Viszont már itt van az asztalomon egy másfél literes ásványvíz lájtos limonádénak bekeverve és ma megint kapunk egy csomó gyümölcsöt. Ha pedig ennyi sem elég, indul a fagyikommandó!!! :lol: 8)

A BKV-s dolgot én sem értem, hogy a csudába nem évült el 5 év alatt??? :shock: :x Simán leanyáztam volna őket, bizonyítsák be, hogy tényleg blicceltem. Aláírtam volna anno valamit? Amúgy is pofátlanság egy 7 hónapos terhes anyukát még lehúzni 12ezer forintra... :twisted:

Babaszoba, már én is úgy pakolnék, meg minden, de a kedvesemnek most nincs ideje megcsinálni az ágyat, majd csak augusztusban. Most a sok babaholmi a polcon van dobozokban...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok!

Monica, A tabló szerintem nagyon jó ötlet.

Mrs Paris, a krémekett, fürdetőt, a gyerek háziorvosa írhatja fel, de csak a baba megszületése után. Nekem azt javasolta a védőnő, hogyha megszülettünk írjak neki egy sms-t és akkor ő felíratja és Apa bármikor be tud menni érte.

Sziszkó,a nyíregyházi állatkert engem is nagyon érdekelne, állítólag messze a legszebb és legnagyobb Magyarországon.

Gondoltátok volna, hogy ilyen jó érzés, amikor belülről rugdos valaki? :D

Ti összekészítettétek már a kórházi cuccot? Pont ma kérdezte valaki, de bevallom, én még nem tartom időszerűnek. Azért babóca cuccait már kimostam... Nem bírtam ki.
pocok001
 
 


Sziasztok!

sztercsi: jó korán készen lettél mindenel. :D Én összepakoltam, felporszívóztam, felmostam. Hajtogatnom kéne, meg az asztalt lepakolni, ágyat áthúzni és mosni 3-4 adagot.. Szépen lassan sztem menni fog. :D

Nekünk is csak névleges keresztszülőnk van. :) A barátnőm. Mindíg hoz vmi apró cseprő dolgot a csajoknak. :) De sem apus, sem én nem vagyok megkeresztelve. És egyik gyerek sem. Nem is lesznek. Nem vagyunk vallásosak sem. :) De tavaly itt a faluban ezen megbotránkozott egy nálam fiatalabb kismama. Ő erdélyi, és nagyon vallásosak. Azt vágta a fejemhez, hogy mennyire szégyenben hagyom a gyerekemet. Mert az iskolában ki fogják csúfolni, hogy nincs megkeresztelve. Mekkora szégyen ez... :roll: Nem szóltam semmit. Ráhagytam. Nem fogok vitatkozni. Mindenki higyjen abban amiben akar. :D

mrsparis: a fürdetőket, meg mindent felírnak receptre. Asszem ki lehet váltani recept nélkül is, de horror ára van. Receptel viszont mindent olcsón megúszol. A recepteket meg úgyis vagy a kh-ban a gyerekorvos írja, vagy a körzeti gyerekorvos. Neki 24 órán belül ki kell mennie miután hazamentetek.

judy: 66 kg??? én legutoljára 79 voltam. :lol: :lol: Hűsölnék ha tudnék.. A ventillátor cart sem ér, és a fagyitól is rosszul vagyok mostanában... :shock: :shock:

sziszkó: én a budapesti állatkertbe szeretnék eljutni, mielőtt megszületik Bencus. Bérletünk van oda. De ebben a melegben esélytelen... :cry:

tündér: van egy sünitorta receptem ha érdekel.. :wink: :lol: nagyon egyszerű. :D

A hasam meg nekem is útban van néha.. Pedig ez már a 3. terhességem.. :roll: :roll: :lol: :lol:

monica: igazából nem is a pizsinek van története, hanem egy cikis pizsis történetem van.. :lol: Amikor ideköltöztünk vidékre, fura volt, hogy hetente 1x viszik el a szemetet. Vettünk egy kukát. Szerdán vitték a szemetet reggel. Nos kedden este elfelejtettük kivinni. Apus reggeles volt, és telefonált hajnal 5-kor, hogy vigyem ki a szemetet. Én meg ebben a kezeslábas füleses pizsiben és egy elölbojtos papucsban kómásan húztam ki a szemetet, mondván ilyen korán úgysem jönnek. Persze.... Mikor nyitottam a kaput és toltam ki a kukát szembetaláltam magam 3 kedves kicsit sem röhögő uriemberrel, akik a kukánkra vártak... :oops: :oops: :oops: Nem volt ciki... Én vörös voltam, ők meg szolidan röhögve kiürítették a kukánkat. De egyébként aranyosak. De ez volt az első találkozásunk. Ez 3 éve volt azóta is vigyorogva integetnek, ha találkozunk.. :lol: :lol: :lol: :lol:

édi: :D gigababa. :D Persze, hogy maradhatsz. Én meg lehet átcsúszok novemberre, ha a fiatalúr nem időre jön.. :lol: De csakazértis maradok!!! :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Na megpróbálom az ágyáthúzást és a mosásodarakást. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


bkv: tavaly én is kaptam egy cetlit, hogy valamikor 4 éve nem fizettem be egy bliccelést... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Bolhácska!
66,9! :oops: Amit szerintem a védőnő biztatásnak szánt, valójában 67 kg. :oops: :oops: És ehhez vagyok 163 cm. Na így? Ugye már nem is hangzik olyan jól? :roll: :roll:
Neked a 79-hez megvan a magasságod is! :wink:

Ja, a vizeletem teljesen negatív!!! :wink:
Ééés: hőségriadó van, úgyhogy ma csak délig dolgozunk!
Király! 8) 8) 8)
Otthon meg asszem, beülök a hűtőbe. :wink:
Vendég
 


judy: 163 cm és 67 kg? :lol: Irigy vagyok. Én a 79 kg-hoz vagyok 165 cm... Ennyit a magasságomról.. :lol: :lol: :lol: Én nekem a 65-67 kg volt a versenysúlyom. :roll:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Édi
Hát én is így jártam. Az UH-s doki mondta szép, fejlett baba, nincs semmi gond (1477g-ot mértek a 29.héten). Az orvosom meg jól rámijesztett, hogy az sem jó ha túl nagy a baba, és 3 hét múlva kell egy kontroll UH, több lehet a komplikáció stb.. :cry: Persze a mi családunkban mindenkinek nagy babái születnek és cukros sem vagyok. De ez nem hatotta meg, mondta akár ilyenkor be is fektetik a kismamákat, mert több vizsgálat kell. Én meg csak néztem :shock: Nálatok mekkora a fejméret? Ja, és a vasam nekem is alacsony eléggé...

Mónika
Köszi a bókot a fiam nevében. Valóban helyes fiú, bár valami miatt mindíg aggódok :roll: nem könnyű a gyereknevelés :wink: Hogy bírod a fekvést?

Judy, én is 66-67 kg körül tartok :D

De mindenkinek nagyon jók a képei, főleg a pocisok :lol:

Boldog szülinapot az összes érintettnek :D Látom sokan születtek nyáron 8)

Én most dilemmázom, dolgozzak-e még aug végéig, ahogy terveztem :?

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


halihooo,

ma reggel sikerült Szerelmemnek jól elaludnia (velem együtt). 8-ra jár, de fél kilenckor keltünk :oops:

ma délutánra vendégeket hívtam, jól kitoltam magammal, mert most mehetek vásárolni :shock: mindegy, bepattanok a kocsiba, el a Tescoba (légkondi OK) , majd haza.

[/b]Édi, hűű, tök jó nagy a baba! Én is azt gondolom, h szeptemberben megérkezik hozzánk is a gólya :lol: a tegnapi kollegás összejövetelen mondjuk az egyik kollegina mesélte, h az ő gyereke 5 kilo 60 dekával született! :shock: :shock: :shock: Najó.

Kaptunk egy vagon ajándékot, 20.000 forint Brendon utalványt is. Olyan aranyosak. Meghatódtam totálisan.

Monica, persze, mehet a tabló. Olyan jó, hogy ilyen aktív vagy!!! :D :D

Kórházi cucc: még sehol. Majd ha már nem lesz ilyen szenya meleg. De állítólag jövő héten is ez lesz. :x milyen gáz lehet most szülni....

Kép
screen
 
 


uhh, valamit nem jól csináltam a vastag betűk tekintetében. :oops:

Őzi, sztem ne dolgozz olyan sokáig.... 8)

Kép
screen
 
 


Sünci

Igen, nekem is ezt a vasat írta fel a doki. Még nem váltottam ki, majd ma. Kétszer kell majd szednem naponta. Remélem hogy segíteni fog!! :)

Őzike

Na, most azért rám ilyesztettél!! :) Nem szeretnék óriás bébit, pont ezért nem is szedek és szedtem terhes vitamint. Mondjuk szerintem tényleg az van, hogy korábban fogant, mint ahogy számolták. Merthogy az utolsó mesihez képest számolják, de én úgy gondolom hogy előtte fogant a pici... Van úgy ugye, hogy egy-kétszer még megjön.
A fejméret 76mm.

Amúgy én kb. 165 cm vagyok, és jelenleg 62 kg. 56-tal kezdtem( no már akkor sem voltam egy nádszálvékony).

Más: nem tudja valaki, hogy a babamozi dvd-jéből milyen programmal tudok kivágni képet? Kaptam egy tippet, "snagit" a program neve, de nem tudom használni...
Szeretnék csinálni Kendéről 4D-s képeket ilyen módszerrel...

Lili

Kép
édi16
 
 


ÉdiNem akartalak megijeszteni :oops: ..nem is értem rám miért hozta a doki a frászt :x Egyébként azt sem tudom, hogyan számolják a becsült súlyt, hiszen nálunk a fejméret pl 79 mm, ami még több, mint nálatok. Lehet, hogy az UH-tól is függ. Nálad akkor bizti az a helyzet, hogy idősebb a koránál. Mellesleg nálunk a másik fiam ebben a korban szintén 76mm-es fejmérettel rendelkezett, és azt mondták akkor, hogy rendben van. Időre született, 3,7 kg-al :)

ScreenNagyon kedvesek a kollégák :D És az ajándék sem semmi :!: Hát igen, jó lenne nem dolgozni már...

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Pattogo! Magasabbnak tippeltelek, mert egyáltalán nem látszol nagy darabnak. Kizárólag a pocid.... :lol:

Őzike, én is tovább akartam dolgozni, de a táppénz-változás miatt jövő hét végével megkezdem a pihenőmet. Nem is árt már egy kicsit intenzívebben pihenni. :wink:

Kismackó buksija 80-as volt hétfőn, kicsit nagyobb, mint kéne, de majd szép kerek kobakja lesz, mint az apukájának. :wink:
Meg jó sok gógyi fér majd bele. :wink: :lol: :lol:

Édi!
Én Power DVD-vel próbálkoztam, nem sikerült. :evil: Elképzelhető, hogy nem is lehet vele, de az is, hogy csak én vagyok szörnyű idétlen. :roll: :roll:
Végül a tv-t fényképeztem. :wink:
Vendég
 


Édi,

én is ki szerenék vágni képeket, de nekem se megy. Még nem adtam fel teljesen. :x Majd kérek segítséget. Ha sikerült, közzéteszem. A képet is és a módszert is.

Őzike,
úgy tudom, h a combcsont hosszból kalkulálják a súlyt és ezért is szoktak jó nagyokat tévedni...

Kép
screen
 
 


Kórházi cucc :?: Hát még kéne vennem valami hálóinget, de nem nagymamisat, mert olyat nem vagyok hajlandó felvenni. De azért a micimackósat sem kéne... Létezik ilyen egyáltalán? Mostantól ahol csak lehet, megnézem, hogy milyen hálóingek vannak, hátha 3 hónap alatt megtalálom az ideálist. A többi, ami még kell, könnyebben beszerezhető, azzal várok legalább augusztusig, vagy inkább szeptember elejéig.

Még holnap dolgozom, aztán két hét szabi!!! Kép
De hogy fogok majd dolgozni az utána következő három hétben... :?: :roll: Azt számolgattam, hogy ha még kiveszem a maradék szabimat, aztán a 13 nap betegszabit is, kb. szeptember utolsó hetétől leszek táppénzen. Kb. két hetet...

Én hétfőn méreckedtem és 80 kiló vagyok... A 170 centimhez... Sosem voltam ennyi... Mondjuk nem is a 65 kilós versenysúlyomról indultam, hanem 74-ről...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Csibe nagyon jól néz ki a sünci torta.Most jól jönne egy szeletke vagy csak egy kis süni. :D :D

Kórházi csomag:nekem sincs semmi összekészítve,majd augusztusban szerintem.

Testsúly:160cm.magas vagyok,51,5kg.-al kezdtem és most vagyok 56,5kg.De még vissza van 3,5 hónap úgyhogy jöhet még néhány kg. :D :D

Már most várom,hogy vége legyen a napnak pedig nagyon messze van még fél6. :(
most melegszik már az üzlet,jó sok ablak van úgyhogy nem tudom mi lesz délután. :? :shock:

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bekukkantok,mert egy ideje már nem olvastam a történéseket,de igyekszem bepótolni.

Már végre megérkezett a szopipárnám és így egész jókat alszom éjjel.

Tegnap megvettük a babakocsit is!Olyan amit asszem vcsibe is vett,vagy legalábbis beszéltünk róla.Végül bordó színösszeállítást kértünk mert ez olyan unisex ,jó lesz a következő bébinek is...

A vércukor terhelésem nekem is tökéletes lett szerencsére.

Hétvégén megyünk esküvőre,polgári és templomi.Utána jövünk haza,mert nem is bírnánk tovább...reggel 6kor fogom kezdeni a frizurákat gyártani.

Kitartást mára,megyek dolgozni!

Puszi
Vendég
 


Sziasztok :D

Óvatosan írok, mert Char itt alszik mellettem és ha jobban megmozdulok fölébred. :lol: A távirányító meg messze van, és mese megy a tvben, szóval gondoltam addig netezek. :lol: Mióta itt vagyunk olyan jókat alszik, úgy irigylem. :roll: Enni is sokkal jobban eszik, mondjuk a levegőn is többet van, lehet azért. :roll:

Lányok
elkezdtem csinálni az UH-s képekből a babatablót, visszakeresgettem,hogy ki rakott fel UH-s képeket és így beletettem már Noelt,Kenézt,Sophia Esztert,Lucast,Sophiát,Kevint,Milánt,Dominikot,Kicsike babáját,Patrikot és Lizát.

Felrakom a gmailre a vázlatot ami eddig kész van, és kérlek Titeket,hogy akinek még nincs UH képe, az küldje el a kedvencét nekem priviben. Akinek meg már van képe, de másikat szeretne az is. :D

Datolya sok boldog szülinapot neked utólag is!!

Tündér
Akkor ezek szerint nincs baj az eredményemmel,ha nem telefonáltak? :roll:

Sztercsi
Azért kicsit kevesebbet pörögj. :lol:

Trixi
Kitartást szombatra, és jó mulatást! :wink:

Sziszkó
Marha jó a babakocsi :wink:

Remélem nem sértettelek meg a keresztszülős írásommal. :oops: :oops: Ha igen akkor bocsi, télleg nem állt szándékomban. :oops:

Judy
Örülök,hogy egy véleményen vagyunk. :roll: :wink:

"Otthon meg asszem, beülök a hűtőbe."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Eszti
Azokat a krémeket a doki írja majd föl.Azt csak úgy nem adnak. :roll: Később is ha elfogy akkor fel kell majd íratni.

Pocok
Kórházi cucc?? :shock:
Nekem még meg sincs bele minden :roll: Majd olyan szeptember közepén elkezdem összepakolni.

Pattogó
pizsis sztori :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Őzike
Hát elég rosszul...én nagyon pörgős vagyok, és nekem ennél nagyobb büntetés nem is lehetne, minthogy ágyhoz vagyok kötve. :roll:

Ráadásul mióta itthon vagyunk,meglepődve tapasztaltam,hogy a magyar tv műsorok semmit se változtak. :roll: Barátok közt,Fókusz stb. akkor is voltak mikor mi még itt laktunk.A Barátok köztön olyat röhögtem :lol: :lol: Mennyit változtak a szereplők azóta. :lol: :lol:

Screen
5 kliló, 60 dkg???? :shock: :shock: Jézuss.. :oops:
Vendég
 


na felraktam a vázlatot a gmailre a mappámba. ez még csak vázlat szóval nem ilyen lesz készen!
Vendég
 


monica26 írta:Lányok
elkezdtem csinálni az UH-s képekből a babatablót, visszakeresgettem,hogy ki rakott fel UH-s képeket és így beletettem már Noelt,Kenézt,Sophia Esztert,Lucast,Sophiát,Kevint,Milánt,Dominikot,Kicsike babáját,Patrikot és Lizát.

Mármint az én kis Nünükémet? :oops: :D :D :D 8)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok!

Igaz,hogy ritkán írok,de szoktalak titeket olvasni,csak fekve nagyon nem megy a gépelés....Én is raknék fel uh képet és rólunk is de nem tudom,hogy hová is kell.

Holnap cukorterhelés ebbe a 40 fogba..... :shock: :( :twisted: Mi lesz így? Szomjan halok ebbe a melegbe... :twisted: Ráadásul most értem haza a belgyógyászatról, anyukámmal voltam,de majdnem elájultam szintén a meleg meg gondolom a sok fekvés miatt...előre félek a holnaptól! :(

vonalzót még mindig nem sikerült beillesztenem. Most vagyok 26+5
[/url]
bébinyuszi24
 
 


40 fokba akart lenni :oops:
bébinyuszi24
 
 


Próbáltam vonalzót csinálni remélem sikerült...Mi lehet a baj????

Kép

Kép
bébinyuszi24
 
 


Vége sikerült! :D

Kép

Kép
bébinyuszi24
 
 


Monica! Már le vagyok amortizálódva(hű de hosszú szó :shock: ).
Pedig csak arra a pár percre voltam kint, míg a ruhákat összeszedtem.

Bébinyuszi! Kitartás! Holnap pár fokkal kevesebb lesz és hamar meg lesz az a cukorterhelés, észre se veszed. Aztán sokat ihatsz.

Sziszkó! Tetszik a kocsi. :) Kell az a mozgás, bár a 4 órát én már nem bírnám ki, gratula, ügyi vagy! De megnézném azt az állatkertet is. Nálunk Győrben szép van, de sztem kicsi. :(

Korházi cucc: Még ne kelljen, van 95 napom, majd kb1,5 hónappal előtte.
Vendég
 


Bébinyuszi! Nagyon szép a vonalzód!!!!
Vendég
 


Csibe
Te szóltad el magad nemrégen, azt hittem, hogy publikus ne haragudj. :oops: :oops: :oops: :oops:
Természetesen kijavítom Nünükére. :wink:

Bébinyuszi
Üdv köztünk! :wink:
holnapra ++++++++

küld el nekem priviben a képet! :wink: és ha a táblinkba szeretnél bekerülni,akkor korod,kórház,szülés várható ideje,tesó(k), baba neve :D
Vendég
 


Csajok, nem mentünk végül sehova,mert annyira fáradt voltam :roll: azt elfelejtettem reggel írni, hogy alig aludtam éjjel, éjfél körül sikerült elaludnom, 2:35-kor keltem pisilni, utána kb. másfél órát nyűglődtem mire visszaaludtam, aztán 6-kor keltem :roll: miután az orvostól hazaértem és írtam Nektek, olyan fáradtság tört rám, azt hittem, azonnal beszédülök az ágyba :lol: úgyhogy strandról lemondtunk, de nem is baj...elmentünk a piacra venni ezt-azt (este szalonnasütés!!! :wink: :lol: ), két mézes zserbó lecsúszott :lol: aztán itthon gyorsan összedobtuk a káposztás tésztát közösen a férjemmel és szunya :D jó volt!

Köszi a babafürdetős hozzászólásokat, most már ezt is tudom! :idea:

Kórházi cucc: én még SEMMIT sem pakoltam össze, de talán még korai is, nem? Plusz úgy vagyok, mint vcsibe, hogy olyan béna hálóingeket látok :roll: jó nem divatbemutató, de akkor is! Én is keresem a megfelelőt...

Fejméret: Toffié 6.59 volt a 4D-n, másfél hete. A súlyt nálunk abszolút az UH gép mérte, a haskörfogat alapján, ahogy a doki befogta a pocakot, már írta is ki oldalt a gép, hogy 1133 gramm!
Vendég
 


Eszti!

Ha szenvedtetni akarsz minket, akkor kérünk képet a terülj-terülj asztalról, mint a múltkor tetted :) Már csorog a nyálam. :shock: :shock: :shock:

Ezekre a hálóingekre én is húzom a számat. Korházba 3 napig jó lesz majd, ha nem találok mást.
Vendég
 


Most nézem a gmailt, nagyon jó a tabló már vázlatként is! Monica, annyit kérhetek, hogy a 4D-s képeim közül az a csücsörítős legyen rajta? Nem akarlak kétszer dolgoztatni, bocs :oops:

Amúgy minden fotó szuper!!! Megígértem, végignéztem! :wink:
Vendég
 


Eszti
átcserélem a képet persze :wink:


Csajok
Char még mindig alszik :roll: Nem szokott ennyit aludni. :roll:

Egyébként lőjetek le,ha túl sokat írok, meg túlbuzgóskodok, de nagyon unatkozok itt állandóan feküdni. :oops: :roll:

Sztercsi
"amortizálódva(hű de hosszú szó)"
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hát még a megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekér. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég
 


Monica, biztos a meleg...Őt is kimeríti gondolom, tesóm csajai is maratoniakat alszanak...
Vendég
 


Megcsináltam én is az albumunkat a gmailen!!!
Vendég
 


Kép

Kép
Vendég
 


szia lányok.

Nem kicsit szenvedünk Kristóf-bébivel az irodában, a lábam már szerintem ki sem fog jönni a cipőből többet :cry: Ma el akartam menni fél nap szabira a hőség elől, de a kolléganőm beelőzött, már azzal várt reggel 8kor, hogy ha nem baj, elmenne délután...persze, maradtam. Holnap pedig délután 3ra (??????) jön az utódom ismerkedni :evil:

Szombaton 17 fős vendégsereg lesz nálunk, nem tudom, hogy hogyan fogom túlélni. A sógornőim segítenek a főzésben-sütésben, de a végén akkor is nekünk kell a párommal rendet raknunk. Kultúrált vendéglátás ide vagy oda, műanyag tányérok és poharak lesznek.

Képzeljétek, a teszvesz-en próbaképpen vettem egy vadiúj fehér alkalmi kismama nadrágot. Most várom, hogy küldje az eladó.
Ha jól sikerül az első business, akkor megpróbálkozom a légzésfigyelővel is.

Jó hűsölést :roll:

Kép
kkia
 
 


Sziasztok!
Vagyok ám én is, csak pár napja olvasó üzemmódban. :D :D :D
A pociktól majdnem eldobtam a nem létező agyamat... Nekem még mindig picike... :oops: :(
Monica: Tök jó ötlet a tabló, és már most tetszik. :)
Eszti: Képeket kérünk majd az esti szalonnasütésről, had irigykedjek itt a harmadikon, a betonrengetegben... :(
bobóbaba
 
 


Monica:Szerintem is jó ötlet a babatabló! Te mivel tudod lekötni magad a sok fekvésbe? Hogy oldod meg a dokihoz menést? Én mindig bajba vagyok ha orvoshoz kell mennem...Rengeteg várakozás, közbe lelkiismeret furdalásom van a fekvés miatt.

Bobóbaba:Én is úgy érzem,hogy nem olyan nagy még a pocakom,de ismerősök mondják,hogy azért már látszik. Lehet,hogy az is befolyásolja,hogy fekszem és így nem nyúlik annyira a bőr?Nem tudom. :(
Nagyon várom már,hogy teljen az idő.

Kép

Kép
bébinyuszi24
 
 


Csajok, hoztam Nektek ide is képeket, még hétfőn készültek a győri állatkertben:

Kép Kép Kép

Képzeljétek, két volt pesti kolléganőm eljön meglátogatni engem!!! Olyan boldog vagyok, utoljára az esküvőmön láttam Őket tavaly novemberben...
Vendég
 


Gyorsasági motoros kismama, kemény mi? :lol:
Vendég
 


Jaj Édi, Screen!!! Nektek akartam írni, csak elfelejtettem, hogy BS Player (origo szoftverbázisról ingyen letölthető) programmal lehet képeket kivenni a 4D-s videoból! Állítólag egyszerű, én nem tudom, de a 15 hetes 4D-s felvételekből a sógorom csinálta a képeket. Én csak a laptopot fényképeztem :oops: :lol:
Vendég
 


sziasztok!!!

végre van egy kis levegőmozgás...nem semmi volt a mai kánikula!! Ráadásul délig bent voltam a városban és visszafelé a busz is tele volt-helyiekkel és túristákkal!!! Nem igaz ,hogy nem látták a pocakomat-senki nem akart előre engedni és mikor végre bekerültem a buszba, mindenki a szélén ült, nehogy le üljek melléjük. jó b..kó banda!!! De mindegy, túléltem. Túlvagyok a cukros témán is, bár nagyon izgulok az eredmény miatt. Szerdán veszem át a leleteket, de talán már holnap felhívom őket legalább a cukor miatt!!!! Lányok, nem bírom ki a diétát és az inzulint megint!! Ráadásul most a kislányommal állandóan édességet ennék, olyan ürességet érzek amikor főtételt eszem. Ennyit rólam!!

Ja, egyébként köszi Judy, tényleg, ahogyan írtam pont belekerültem a nagy kánikulába-pedig már reggel 7-kor a buszon ültem!!!

Pattogó: tényleg tök jó a pizsis story-én is szeretnék ilyet, nekem nagyon tetszik és kényelmes lehet!!!! Egyébként a hálóing nem izgat annyira. Nekem van 2 hosszúújjú még mikor Iliaszt szültem-egyszerű pamut, ez tökéletesen elég szerintem. Maximum veszek még egyet mellé, de nem csinálok belőle nagy ügyet. Csak kényelmes legyen.

Nektek mekkorák már a babáitok!!!!!! :shock :shock: Mi nagyon levagyunk maradva tőletek-mint a borravaló!! Ennek ellenére október közepére várható a császár, tehát kb. 2 héttel a kiírt időpont előtt, addigra biztosan mi is behozzuk majd a lemaradást :D

Képzeljétek, ma vettem a kislányomnak egy-két dolgot, nem bírtam megállni!!! Egy rugit, 2 body-t és egy rózsaszin kis fejpántot!!!
Annyira izgatott vagyok amiatt, hogy kislány-teljesen új dolgokat élünk majd meg vele!!!

Monica:szuper ötlet a tabló, sajnos azonban én 4d-s képpel nem rendelkezem, hogy azt beletegyük. Az orvosom sem csinált már régóta jó képet róla, sőt, lehet, hogy ezután már nem is csinál egyáltalán. De nem baj, majd később, ha megszületnek a babák és felteszitek a képeket, csatlakozunk mi is!!!

Szisz: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat az állatkertben!!! Legközelebb majd a babucival mentek és még nagyobb szórakozás lesz!!!!! Egyébként nekem a fél családom nyiregyházi. Apu ott született. 10-en voltak testvérek, úgyhogy van vagy 16 unokatesóm arról az ágról. Anyu volt szentendrei, apu odakerült, megismerkedtek is ott ragadt. azóta csak látogatóba jártunk Nyiregyházára kb.2-3 szor egy évben.

Bébinyuszi: üdv neked és kitartás az állandó ágyban fekvéshez!!!!!! Szörnyű lehet, de gondolj arra, hogy nemsokára megszületik Dávid baba és minden kínt elfelejtesz majd!!!!! Hipp hopp eltelik az idő, ne aggódj!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Kedves Kismamik!

gremese vagyok a "2007 szeptemberi babák" topikból.
Szeretnék nektek bemutatni pár saját készítésű MEI TAI-t, amelyet meg is vásárolhattok tőlem.

A MEI TAI egy ősi ázsiai babahordozó eszköz. 3-4 hónapos kortól (de azért egészen piciket is (1 hónaptól) lehet) 15 kg-ig (vagy ameddig a mama elbírja) használható.

Pár fontos információ a megkötésről:

A MEI TAI pántokat mindig csomóra kössük.
A baba hasa simuljon hozzánk, akkor elég szoros a hordozó.
Még nem ülő babáknak a háta mögött kössük a vállpántot.
Már ülő babáknak a feneke alatt köthetjük a vállpántot.
MEI TAI háti hordozást először másik felnőtt jelenlétében gyakoroljunk, ágy mellett.
A pántok a vállunk közepén menjenek, ne a nyakunknál.

Elöl hordozásnál az ajánlott kor: 1-6 hónap, csípőhordozásnál: 3-10 hónap, háti hordozásnál: 3-24 hónap, vagy ameddig elbírjuk csemeténket.

Az általam készített MEI TAI kétoldalasan hordható, megerősített varratokkal készül, bélelt derék- és vállpántokkal, bélelt combrésszel, és a vállpántokon akasztó fülecskékkel ("színén és fonákján" is), jó minőségű anyagokból!

Ára: 5300 Ft helyett Babanetes kismamiknak: 4700 Ft!

Amennyiben felkeltettem valakinek az érdeklődését, több képet szeretne látni a hordozókról, az kérem írjon privit.

További kellemes pocakosodást!
:D :D :D

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: