Sziasztok!
Én megint csak most értem ide,de sajna megint nem volt túl sok olvasnivalóm!
Szegény Roli!Mielőbbi felépülést neki!!! Nagyon drukkolok!!!!!!Azért ez nagyon durva!Most tényleg nem akarok kötekedni,meg semmi rosszindulat nincs bennem,a kérdést pusztán a tudatlanságom vezérli,de a vízbeesés hogy vált ki agyleállást???Ha olyan sokáig vízben volt a kisfiú,hogy-hogy nem fulladt meg?
Ez iszonyat,én is ezért utálom a medencénket...látod Gabus,még úgyis megtörténhet a baj,hogy a gyerek mellett van valaki,bár a mi esetünkben a férjem volt ott...és azért az mégis más
De azért én osztom a nézeted,inlább félni,mint megijedni! Bár mikor Márk anyuéknál volt,egyszer elmentek a strandra,de tudom,hogy a szemüket le nem vették a gyerektől!!Ilyen szempontból 101%-osan megbízom bennük,más kérdés pl. az édességevés,de az más lapra tartozik....
Kriszti!
Márk 2 üveggel játszott!
Mira meg 2 pohárral...ma utoljára,mert valaki tetves barom ellopta az összes játékunkat a medencéből...poharakat,labdát,kannát,3500Ft-os naptejet!!!
Hogy szakadna le a keze a Kalányos/Kolompár családnak
Kint voltunk ma is a strandon,és Márknak wc-re kellett mennie,aztán meg ettünk kürtőskalácsot,és mire visszaértünk mindent összeszedtek!!!Pedig eddig mindig minden megvolt!!!
Sly!
Jó,hogy te ilyen erős vagy,és nem hagyod magad legyőzni egy betegségnek!
Csilla!
Na jó,Bogi is belefér a dinnyét egészben evők sorába
amúgy tündéri ez az alváspóz!
ami meg a kézfogásos elalvást illeti: ma voltunk egy üzletben,ahol természetesen egyedül voltam a 2 gyerekkel,egyik mellettem a másik ölben...csörög a mobil...Mirát letettem,ezzel a lavina elindult.Míg én próbáltam komolyan telefonálni,addig ő 3 stóc ruhát borított le,Márk a rózsaszín kalaptól kezdve a piros hajráfon át egészen a lila napellenzőig minden felpróbált,majd kisvártatva megjelent egy "karral" a kezében,és közölte,hogy a próbababa keze lejött meg a füle is eltört. Itt közöltem az emberkével,akivel telefonáltam,hogy inkább visszahívom,mert alkalmatlan vagyok a kommunikációra annyira röhögtem!
Szóval csak arra akartam kilyukadni,hogy legközelebb elhozom nektek a próbabab karját!
Mariann!
Remélem apukád gyorsan megerősödik,és mihamarabb jobban lesz.Így van ez,egy idő után a szüleink lesznek a gyerekeink,nekünk kell segíteni,ellátni őket,de azért kisgyerkőc mellett,remélem nem szakad még ilyen tennivaló a nyakadba!! Testvéred esetleg nincs aki be tudna segíteni az áplásban?Ámin amúgy tündéri a képen,a GYÓGYVÍZBEN!Ejnye-bejnye!
Többiek merre csvarognak????