Sziasztok!
Nagyon nem sok erőm van.
Iszonyatosan melegem van, nem rég ébredtem fel.
Látom a rossz álmok időszaka van. Én is nagyon rosszat álmodtam. Azt álmodtam, hogy anyósom meghalt. És láttam a páromat összetörni, sírni. SZörnyű volt.
Nócika
De jóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! végre!!!!!!!!!!!!!!! EZ tényleg nagyon jó hír! Annyira örülök nektek!
Enis
Nagyon aranyos az új avararod!
Kibabáztad magad?
A fejfájásod meg remélem elmúlt!
Úgy látom mostanában nagyon foglalkoztat a pároddal való együttlét.
Még (rém)álmaidban is azt látod!
Bridget
Milyen fura a teszted.
akkor most 2× volt pé-d?
köszönöm apósom nevében a jókívánságot. Szerencsére jól van már.
Jó drága volt a fodrász. De legalább jó lett?
Fürtöske
Milyen ügyes a kisfiad! És már meg kell szoknod, hogy nem csecsemő, hanem lassan kész férfi lesz.
ezt mutatja az is, hogy kezd leszokni a ciciről. elég sokáig szoptattad, mostmár nyugodtan áttérhettek a szilárd táplálékra. Tudom, nekem nics babám, de 3 kollégának van kicsi gyereke. És 2-nek olyan korú mint Marci baba.
Ők is pont ebben az időszakban vannak.
Kérdezted a gyógyszereket: divina: a ciklus rendezésére szolgál. Rendezi az időt. Mert egyszer 24 másszor 28 napos volt a ciklusom. Most úgy látszik, beálta a 27-re.
Merckformin: A PCOS-re szedem. napi 2×850 gr-ot. nem tudom miért ezt írják fel, de használ, az biztos. Nagyon sok fórumon és a pcos oldalon is olvastam, hogy ezt írják fel. Egészen a terhességig és a terhesség 3. hónapjáig szedni kell.
Zsu
Látom, mozi hét van betervezve.
Jó szórakozást hozzá!
Kitty
nagyon örülök, hogy anyukád jobban van.
továbbra is:
A véradásban én sajnos nem tudok segíteni. Én B+-os vagyok.
Én is rendszeres véradó vagyok. ide a műv. házba szoktam menni, minden hónap első szerdáján vannak itt. persze nem megyek csak évente 2×. Többször a nőknek nem nagyon ajánlatos. Én így tudom. Azt pedig megkérdeztem egyszer a dokitól, hogy tényleg egészséges-e. Neki más volt a véleménye. Szerinte nem egészséges, mert egy sokk a szervezetnek, hogy megfosztjuk ennyi vértől, hirtelen. Az más, hogy gyorsan regenerálódik. Most nem adok, egyrészt a gyógyszerek miatt, másrészt azért, mert hátha.....
Anyci
Laptetűűűűű!!!
Gratulálok!
Jól belekezdtetek a pakolásba.
Ennyire allergiás vagy a porra?
[quote]M írta:ár a javulás útjára léptem,és tudom ha van valami gondom hozzátok tudok fordulni,ez jól esik
Nagyon örülök, hogy javulsz! De tényleg!
És naná, hogy fordulhatsz hozzánk!
Tündérke
De jó, hogy jelentkeztél! De ügyesek vagytok! Kész lett a lekvár?
Szöszke,Csucsu, Kata???? Hol vagytok?
Jajj, épp most olvasom, hogy már Bridget is hiányol!