Új privát üzeneted érkezett!

ááá Cili bocs, egy kézzel Danizok, ..no még egyszer.: mit mondtak ? most már szülőhöz-nagyszülőhöz méltóan viselkednek majd?

Kép
eszterke24

Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek

Kép

KépKép
KépKép
fedi

eszterke: irtam sms-t nem kaptad meg? :roll:
ezek szerint nem kell többet jönnötök dévényre??

oltáson tulvagyunk.
mérés 8860 g és 70,5 cm.
heti 5 dkg a hizás .... elég az?

ja és a feneke tegnap óta megint durván néz ki. dokinéni szerint allergiakor szokott ilyen lenni pl. tej. na azt kizárom mert kb semennyi tejterméket nem eszek, ő meg semmit ugye. almázunk szombat óta. most csak az lehet. de könyörgöm az alma??? :shock:
aszonta azér ne hagyjam abba hátha megszokja. kösz

sztetek?
multkor a krumplit is abbahagytam mert elkezdett pöttyösödni.
micsináljak? semmit nem tok megetetni vele?
v ne törödjek a pöttyökkel popsipirossággal tömjem hátha elmulik v mi? a kakija is ha hozzátápizom 4-5x van egy nap és feldolgozatlan. most is az alma már egy óra mulva a pelusban landol :roll: csak idő kérdése és javul(na)?

andy

musi hogy vagy???? lázad van? a coryzalia ilyen esetekre jó kell h legyen főleg oscilloval együtt sztem. de amugy nyugodtan bevehetsz rendes gyóccert is ha ilyen xarul vagy.

Kép
andy30

KUBU!
ha meg nem keso, vennel nekem egy ilyet?
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10132774

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi+Mush,ha lejárt a teszveszes aukció,és nem volt rá licit az újra meg fogja hirdetni az eladó,ha kedvencekhez teszed az eladót emailt kapsz az új aukcióiról és ott lecsaphattok az etetőszékre.vagy beírod a keresőbe a lejárt aukciókhoz a számát és kidobja ha már újra meghirdette.Vagy a kérdések és válaszoltaknál ha már lejárt is küldhetsz neki üzit,megkérdezheted megvan e még,és hogy neked kellene.
És miért Micimackós?Nincs is rajta... :roll:

Ollyan jó volt,most szálltunk ki a medencéből,Írisz el is aludt,apa a nagyokkal pedig elment bicajozni.most nyugtom van egy kicsit.

Amúgy én is tökfőzeléket csináltam ma Cili ötletét ellopva,tükörtojival.

Írisz popója is kegyetlenül kipirosodott,de én tudom hogy a genya Teszkós pelenkától.Ma vettem neki Pamperst.De Liberót fogok,csak itt a faluban nem találtam midit.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Már nagyon várom a talit.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]A írta:múgy én is tökfőzeléket csináltam ma Cili ötletét ellopva,tükörtojival.

Én is :)
Köszi a teszveszes infót. Hogy neked milyen igazad van!

[quote]h írta:eti 5 dkg a hizás .... elég az?

Andi! Harmadszor már nem mondom meg! :)

Szerintem ne foglalkozz a pöttyökkel, max. ha sokáig nem múlnak és úgy látod, hogy fáj is neki.

Kép
zölddisznó

Anyával lessük a szomszédokat:
Kép

Asszem nekem is lassan fodrászhoz kell mennem ;)
Kép

Itt épp leszedtem a tiszta ruhát a szárítóról:
Kép

Van elég víz a medencémben?
Kép

Így ébredtem ma anya mellett:
Kép

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

[quote]m írta:ost is az alma már egy óra mulva a pelusban landol

Nem tudom ez mennyire baj,de Vini is az ebédet már délutánra/estére a pelusba rakja! :wink:
Honnan veszed ,hogy feldolgozatlan?? :?:
susy75

naggyon edes!!!kincso tatott szajjal bamulta! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

vajon azt hogy hívják, amit az ülés támlájára kell tenni mosható anyaga van, azért kell, hogy a gyerek ne koszolja össze a hátsó ülést a lábával...

csak kérdezem, mert én csak ebbe a topikba járok,tényleg mi ilyen jó kis összetartó csapat vagyunk?
vagy más topikosok is?

KépKép

Kép
orsimorsi

kubu.
cipo. nem sokkal elotte ertunk haza es meg nem vettem le rola.
terhes barino. meglepodott, mi? en csinaltam tesztet, szoval ez a veszely nem fenyeget! :wink:

andy. ido kell, amig hozzaszokik a szervezete, szerintem egy darabig okes hogy hasonloan jon vissza.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Én már annyira ki vagyok akadva erre az egész mocskos világra! Nem is csoda, hogy ott tart ez az ország ahol tart!
Akárhol vettünk valamit szinte mindig hibás volt, vagy vacak minőség!
Akármit csináltatunk jobb esetben csak hibás, vagy selejt, rosszabban meg sem csinálják! :twisted: :twisted: :twisted:
Nem is tudom hogy élik túl azok, akik házépítésbe fognak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

zöldi olyan gyönyörű ez a Hanna bébi! és eszméletlen milyen ügyes! mi még mérföldere vagyunk ettől ah látom! :roll: max a 4kézláb van 1-2 másodperc erejéig és ennyire még sosem huzta maga alá a lábait ah Hanna csinálja.. vinni kéne dévényre..

suzy csak gondolom h feldolgozatlan mert uugy néz ki.. nemtom.

musi h vagy?

végre ugy néz ki van szállásunk! csapó 3: siófok :lol:

andy

Kép
andy30

Orsi
Ülésvédő asszem. A lidlis újságban láttam, zsebes és olyan 1000 ft, ha jól emlékszem.[/b]

Kép
Kép
rhkrisztina

enikő ismerős :?

ja és milyen a felelős anyuka? mint én! naná h a lejárt lázkupot nyomtam be neki :roll: 5.hó van ráirva. ugye az jó még attól nem lesz semmi baja? :oops:

boci kszi a lagzis hsz-t. nekünk sajna pesten lesz meg bicskén ami nem 15 km és ugy gondoltam jön velünk regus is. ezért nemtom h lesz. szállást foglalnak nekünk na de ki fog rá vigyázni v h lesz? ha kora este le kell vele feküdni akkor minek ottaludni? nemtom.

Kép
andy30

Teszek képeket, ha nem bánjátok
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
rhkrisztina

jajj kriszti de édes ez a lotti baba! hol nyaraltatok? h birta?

Kép
andy30

kriszti. szep csladod van.

andy. nem tul jol, remelem holnapra jobb lesz. itt csak paracetamol van ilyen betegsegre, az meg szart se er.

KépKép
KépKép
mush589

Köszi!

Most felügyelnem kell a 12 éven alulit, mert House-t néz! ;)

Kép
zölddisznó

Regus is mindig nézi a TV-t ha be van kapcsolva

Kép
andy30

Sziasztok!

Enikő! Képeket megtaláltad?
Házépítést túlélni? Hát nehezen, főleg ha sokmindent magunk csinálunk. A mi házunk soha nem lesz kész.

Andy! Hol foglalnak szállást? Báder fogadó? Mert ha igen és a lagzi is ott lesz, akkor ha Regi elalszik, szerintem viszel bébiőrt és akkor nyugodtan mulathattok ti is. Én egyébként szívesen vigyáznék Regire (komolyan, mi Bicske mellett lakunk) csak tudom te is nyugodtabb lennél, ha veled lenne.

Kubu! Anyukád tiszta anyja. Sajnálom. De nekem meg se fordult a fejemben, hogy te lennél a hibás.

Kriszti! Gyerkőcök nagyon aranyosak!

Zöldi! Te még komolyan 10 kg-ot akarsz fogyni?

Nem tudom még mit akartam.
Én eléggé magam alatt vagyok mostanában, semmi nem jön össze. Apa még mindig munka nélkül, előző havi fizetése még sehol, csekkek a parafatáblán és nagyon ingerlékeny vagyok. Próbálok pozitív lenni, de így olyan nehéz.

Kép
Kép
Kép
erika26

[quote]A írta:múgy én is tökfőzeléket csináltam ma Cili ötletét ellopva,tükörtojival.

Én is Smile

Majdnem én is :) Meg is vettem a tököt, de hazafelé a strand mellett jöttünk el, és olyan jó lángos illat volt, hogy azt vettünk. Tök marad holnapra.

zsebi_baba

Sziasztok.

nem is mondtam tegnap hogy megkapta az ujjra oltás bcg-jét Iza de a bolond doki elcsámpázta mert elmozdult Iza és kétszer szurta meg plusz húzott egy karcot a tűvel közé és most hatalmas lett a reagálás a szurira neki ami szerintem mind ki fog fakadni és emiatt jóó nagy heg lesz neki szegénykémnek.
Kép
látni a két szúrásnyomot és középen a karcot

és ilyen lett mára
Kép
itt jobban látni a szurinyomokat

harivera
Budapest XXI. kerület

Kriszti: de jó hogy jelentkeztél!! Olyan szép család vagytok!!! :lol: :lol:

Andy: éppen azt a megoldást akartam javasolni, amit Erika írt! :oops:

Vera: menjen a .........-ba a doki aki ilyen béna!!!! Szegény Izának jól elintézte a karját. Nem baj, ha nagyobb lesz plasztikáztatja :lol: :lol: :lol: Szerintem ez addigra rutin műtét lesz!!! Mondjuk a mi dokink is borzalmasan adja a szurit. Az egyik keze egy kicsit béna, és naná hogy azzal szúr. Én oda sem merek nézni. Nem a szuri miatt, hanem mikor először láttam hogy veszi a kezébe a tűt, hát attól majdnem rosszul lettem!!! :cry:

Erika: sajnálom, hogy nem jól alakulnak a dolgok. Hidd el hamarosan minden rendeződni fog!!!

Enikő: mi a baj??? Írd ki magadból!!!

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznó
Most felügyelnem kell a 12 éven alulit, mert House-t néz! ;)

Az enyim fiam délután egy picit a Tour De France-ot nézte!!! :lol: :lol:
Vendég

vera szegény iza! hülye dokik!
majd ez lesz a sexepilje :wink:

erika köszi aranyos vagy!:) a lagzi (vagyis a meghivóra szertartás van irva de gondolom a lagzi is ott lesz) a Korona étteremben lesz. annyit tok h mellette foglaltak szállást vmi panzióban szal nem egy épület az biztos.

Kép
andy30

Hogy mostanában semmivel nincs szerencsénk! Meghozta ma a futár az etetőszéket, persze egész nap vártam rá, és 1/4 7-kor hozta, még jó, hogy itthagytam a pénzt az ikerszomszéd bácsinak, így átvette. alig vártam, hogy letegyük Kobit és kibontsuk. Kibontottuk, erre törött! :evil:
Lefotóztam és rögtön küldtem egy mélt a webshopos nőnek. Mondjuk ő nagyon rendes volt, azonnal válaszolt és természetesen saját költségen kicserélik meg minden, ami nyilván természetes dolog, főleg, hogy Szekszárdról jön a cucc.
De ami hab a tortán, hogy kértem még a rendelés előtt fotót a székről (mert ami a neten volt az csak illusztráció volt gyerekkel együtt), és most néztük vissza a nővel a mélt, és már azon a fotón látszott a törés, és egyikünk se vette észre :evil: :evil:

Kiskönyv közepében ugyanaz a hozzátápi táblázat van, amit Zöldi belinkelt :wink:

Enikő: mivel van baj?

Manna: küldjél mélcímet priviben lécci.

Orsi: néha kíváncsiságból szoktam olvasgatni másik topikokat ,és épp a minap botránkoztam meg a 2008. júniusi topikon. Hát, ami ott ment, az nagyon brutál. Hihetetlen, hogy ilyen emberek vannak, el tudom képzelni, hogy milyen példát mutat majd a gyerekeinek az 1-2 ottani némber.
Szóval szerintem mi szerencsések vagyunk :)

Kép

Kép
gabilany79

boci arra gondolsz h bébiőr v erika mint bébiőr?:)

Kép
andy30

gabi mér mik mennek ott? :shock:

Kép
andy30

Erika! Megtaláltam a képeket miután kiírtottam majden 90 trójai virust. Kicsit átvariálta a könyvtáraimat!
Az jó, ha sokmindent megtudtok csinálni! Hid el az lesz benne a legjobb és legszebb, amit ti csináltok!

Bocika, Gabi! Most épp az asztalos. Kifizettem majdnem egy hónapja, azóta igérget egyfolytában, hogy a hiányzókat ekkor-meg akkor csinálja meg és a hibákat kijavítja. Tegnap volt az utolsó nap, amit igért és mégcsak felsem hívott, én tegnap este óta kerestem, nem vette fel, ma utbaesett, odamentünk, letagadta magát és a gorilla apja majdnem megvert a gyerekeim előtt (ill. a páromat). Annyira elegem van már a sok csalóból! :cry: :twisted:

Gabi! Sajnálom, hogy törött az etetőszék! Remélem minél előbb megkapjátok a másikat, de akkor is bosszantó az utánajárás (postán feladni, maj egy újabb nap várakozással, hogy mikor toppan be a futár)

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

enikő ilyen sztorim nekem is van sok de csak felidegelem magam ha rágondolok. sztem ez sosem fog megváltozni ebben a tetves országban.

na mentem aludni

remélem nem lesz láz meg semmi.

andy

Kép
andy30

Enikő: ez még az, amit nekem is meséltél, amik a konyhából hiányoznak? Hát nem semmi, ahogy az a majom viselkedett, az ilyentől mindig felmegy bennem a pumpa!

Andy: pontosan nem tudom, mert az egyik fő bujtogató folyamatosan kitörölte a hozzászólásait, meg annyira nem is merültem bele (igazából amiatt néztem meg, mert ez az illető egy másik topikban is elkezdte szítani az indulatokat meg beszólogatni), de folyamatosan ment/megy egymás szapulása, fenyegetése, anyázása... Néha tényleg nagyon alpári...

Kép

Kép
gabilany79

Orsi,
Tudtam én h valamiért írtad, de látod mennyire zizzentyű vagyok és képtelen voltam visszakeresni a hozzászólásaimban…
Ja egyébként én is vettem olyan medencét és van sok sok színes labdánk, most már csak egy kert kellene ahol használhatnánk is. De szerintem majd én is az erkélyen nyomom.
Erzsébet városközpont at the moment.

Sarmi drága,
Csak azért nem kanyarodtam mert meglátsz a kapuban és kérdezed h ki ez a vásáros nő csapzottan, koszosan, büdösen megpakolva jól kisírt szemekkel, hát már csak ne úgy menjem az ember vendégségbe, nem ? De bepótoljuk a kávét, tutira.

Zöldi,
Úgyhogy ne akkor hívj ha a nagy víz mellett lesztek, mert mi nem leszünk, max a Velencei tóig merészkedünk le vagy Szalkszentmárton bányató és vidéke ha úgyis anyóséknál leszünk.
Hanna tünemény.
Mi ez a gyanakvó tekintet, hát milyen szomszédot néztek Ti ?
Jó a Hannás videón a lábujjmozgás 8)

Boci,
Újabb közös, hogy én is mennyire utálom a tökfőzeléket, és hát nem minden második hozzászólásban arról van szó !!!

Mindenkinek köszi a kedves szavakat, öleléseket. Több ilyen nem lesz, lassan minden családtagommal leszámoltam. Hát ezt adta a gép. És már nem is fáj, hallom szuszizni a két fiúmat, akikért élek úgyhogy majd mi megmutatjuk a világnak h így is lehet boldogan, békében élni !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Gabi,
Spájzajtó, vasalás ??? Hát nem tudsz leülni és pihenni ????

Suzy,
Képzeld nálunk nagyon bejön a pari-buri mix.
Nekünk haj apa borotvagéppel, azóta vettünk egy hajvágót is de most növesztjük, ma is azt mondták rá az ikejában h olyan mint beckham. Na kössz.
Hazajöttünk ez van, én is sajnálom, főleg h azóta hívogat granny gondolom még ki akar osztani, miután apa kiosztotta őt. 1 hónap a nyaralásig és szinte alig van szabad napom egy csomó progit csináltam már !!

Musi,
Nem mondod vannak sárgabarackos babák ? Mesélj..
Sorry, de 2-4 között ikejáztunk.
Terhes barinő, hát igazából ők kettőnél megálltak volna, nos most elkezdtek házátépíteni.
Egyél egy kis mézet illetve hajts fel egy kis pálinkát.
Tudod mit Neked egy jó kis mézespálesz kell, tutira meggyógyítana.

Manna,
Mi lassan váltunk, mindkét autóba ülés (egyelőre csomitartóba, de már) bekészítve.

Cili,
Hát szép, Te nem kellene összeismertetni Te szülök az enyémekkel ?

kubuspace

Enikő,
Házépítés teljes embert igényel, állandó mesterek nyakára járást, borzasztó kimerítő tud lenni.
Remélem kedvezően rendeződik a helyzet. Szemét egy ember lehet ha ilyet csinált.

Akkor most elvándorolok a 2008. júniusi topikba zugolvasni 8)

kubuspace

voltunk ikeázni meg kajálni kettesben Marcival, mire hazaértünk apa meglepett minket egy babakocsival, tünemény, imádom.
Marci egész este állt, kapaszkodott az ágy szélébe, készítettünk pár videjót, de még Marcival le kell meccselnem h a félpucér képeit megengedi e h feltegyem a netre ? :lol:
Vacsira bevágott 370 tápit és 140 teát, szerintetek ???????

kubuspace

holnap átrendezem Marci szobáját, persze esélytelen, de annyira szeretnék vele valamit csinálni. Meglátjuk.
Jaaa és van egy csomó alvós gyönyörű képem is, lassan de hozom azokat is.

kubuspace

Kubu: most példuál még olvasok 2 oldalt, és már alszom is :lol: :lol:
hű, rendezgetésre én is nagyon rá vagyok kattanva, csak egyelőre számolunk, hogy mennyi az annyi és fussa-e...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi,
nah visszaolvastam csak uccsó 3 oldalban, itt aztán van "stílus".
(már akartam kérdezni az h műxik h zárt fórum meg stb van)

Csajok,
rá kell döbbenem h nagyon jó kis fórumunk van, hihetetlen az amit odaát láttam.

Rendezés: a lehető legkevesebb ráfordítással, ugyibár pár év és Tótékat utánozzuk. Remélem :lol: :lol:

kubuspace

Erika! Még 20 is rámférne!

Gyermekem természetesen még nem alszik. :twisted:

Kép
zölddisznó

enyém gyermek alszik, meg apja is

én meg az elmaradt iwiw, babanetes priviket válaszolom meg (1 hónapos késéssel) brrr

kubuspace

Enyim meg itt négykézlábazik a nagyágyon mellettem és nézini akarja a monitort.
Asszem Viasat..mingyá' nyomtalanul.

Kép
zölddisznó

beájultam, megyek aludni, mindjárt kelhetek vasalni... mármint meleg szerkenyűt húzogatni apa gyűrött ingen, megy ma valami céges happeningre szentendre v nem is tudom, csak tudnám miért kell neki máccsó pinky inget vennie ja és fürdőnadrág és stb is kell... khmmm ezt még reggel tisztázzuk

Gabi,
véletlenül egy másik fórumon is megtaláltam az általad említett fórum egyikét ahogy beszól a barinőmnek, qva durván huh nagyon. Holnap fel is hívom barinőt megnyugtatni. Hogy tehet ilyet ?

nah joccakát, back in the morning
jaaaa megyek piacra venni sok sok nyami dolgot Marcikusznak

kubuspace

repedt fazek hangom van!aaaaaaa
kubu ja egy kis mezes barack palinka kellene :wink:
megyek visszafekszem.

KépKép
KépKép
mush589

Nagy kérés,aki tud legyen szíves segíteni!!!
Beszart a telefonom.Nincs valakinek egy akármilyen használatlan,de működőképes telója vagy kártyafüggetlen,vagy pannonos?????????,itt vagyok a gyerekekkel,szinte egész nap egyedül telefon nélkül.
Se pénzt utalni,se telefonálni semmit nem tudok!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jah és venni újat most nagyon nem tudok így 23-a tájékán... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! Nekünk van, szívesen adok, de hogy jut el? Adjam fel postán?

Kép
Kép
Kép
erika26

Jajj Erika igen!Aztán kifizetem neked szivesen meg a postaköltséget is!Írom priviben a cimem.Jó?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

hű beleolvastam én is abba a topicba,borzalom,ott kiutálgatják az embereket,nem pedig segitenek,tanácsokat adnak!Hujjujj.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?