Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyugyi,
Jók a balatoni képek. Szegénykém, ilyen melegben dolgozni! De legalább szép lesz!

Gröni,
Cukik a babás képek! :D Tisztára téged látlak benne.

Krisz,
Sajnálom anyós témát, most nem hiányzik neked. Jó nagy már a pocid!

Zsu,
Még két hónap? Tök jó, akkor együtt lombikozunk, csak nekem rendes stimus lesz.

Mami,
Nagyon helyesek a babák, jó kis husikásak. :)

Zsófi,
Szépen fejlődnek a babák, ripsz-ropsz kint is lesznek! :)

Vicuska,
Szerintem sem baj, hogy csak ennyit hízott. Havonta nagyjából meglegyen a súlynövekedés, az a lényeg. Ilyen melegben nekik sincs kedvük annyit enni biztos.

Vicky,
Azért sajnálom. Bosszantó egy becsapós teszt.

Dike,
Sajnálom, ha nem sikerült. :(

Meghánytam vetettem magamban a dolgot, úgy döntöttem visszamegyek a régi dokimhoz, ahol idáig lombikoztunk. Itt legalább minden egy helyen van, vérvétel, ekg, uh stb., nem kell összevissza rohangálni. A szeptember túl késő van egy konzultációra. Utána még egy hónap a vérvétel, vizsgálatok, lenne legalább november mire kezdenénk.

Most ha megjön, hétfőn megyek 3. napi vérvételre, + kapok fogamzásgátlót, egy hónapig kell szednem.

Kép
mofly
 
 


mofly! sztem jól döntöttél!nagyon drukkolok!

arew!szia,üdv itt!sajnálom ami vled történt!de szerintem ha már 2szer sikerült, akkor nem lehet nagy gond, és hamar beköszönt a gólya! időntuli csík nálam nem jött be! a 3 csikos meg hát rossz volt! tesztelj újat szerintem!nekem is elmult a cicifeszülés,meg most előszőr a bimbóm is fájt, de már nem.én is várom h most már megjöjjön, és kezdhessem a köv ciklust!nálam, ha elmúlik a cicifeszülés akkor megszokott jönni, de nálad nem feltétlen h így működik!meddig spontánoztok még?hova jársz dokihoz?
druuukkk h pozitív legyen a teszted!

KépKép
dike
 
 


Arik vagytok csajok. Függetlenül ettől kellemetlenül érzem magam de akkor jöjjenek a képek. :D
Kép Kép Kép Kép Kép
csipcsab
 
 

 
 

Tegnap este a ház elött frenkizett ezzel a motorral.(tud vele menni)
Akkorát esett pofával a betonra hogy most az állán nincs bőr egyáltalán és mindenféle szinbe pompázik. :lol: Csodálatos.
5percig volt nagy üvöltés de azóta nem érdekli.
csipcsab
 
 


csipcsap!nagyon széép!és milyen nagy már! :D

KépKép
dike
 
 


Dike!

hát igen. Iszonyatosan rohan az idő. :( Nemsokára férjhez megy és kirepül itthonról. :lol: :lol: :lol:

Zsófi!

Annyira örülök hogy ilyen jól alakulnak a dolgaitok. Továbbra is mennek a drukkok és nagyon ügyesek vagytok mindannyian!!!! :wink:

Vicky!

Ha te örülsz akkor mi is. :D
csipcsab
 
 


Dike kösz a gyors választ ami sajnos nem dobott fel :cry: mert nekem is általában így szokot lenni... Egészen mostanáig próbálkoztunk minden "sedégeszköz nélkül ". Most kezdtem el szedni az utrót a ciklus 16.napjától. Volt cicifeszülés ahogy kell, aztán szombattól nincs. Ha hazamegyek csinálok egy tesztet és nega akkor abbahagyom az utrogestant és a köv hónapban újra kezdem :cry: Én Debrecenbe egy magánrendelésre járok, Dr Fekete Istvánhoz.
arew
 
 


és persze köszönöm a szorítást. És én isis mindenkinek naon szorítok, hogy szép egészséges babája legyen :lol: akinek meg van annak sok boldogságot éd egészséget
arew
 
 


arew!írd meg majd h mi lett az eredmény!druukk!

KépKép
dike
 
 


aszem hasz se kell mennem :cry: itt vannak a vörösingesek... legalábbis az előfutár barna sereget már elküldték szerinted se csináljak már tesztet igaz? azért majd felhívom a dokit, hogy sajna nem jött össze
arew
 
 


Csipcsab, már meglestelek a másiK topikban is!!! Nagyon édes Flóra!!! Bende nem teper a mocin, csak tolni imádja, de azt nagyon. Állandóan fogja a kormányt és mindenhová húzza magával (kutyán keresztül is akár...). :lol:

Mofly, Zsu, örülök, hogy hallunk felőletek is!!! Szerintem is jól döntöttél Mofly, én nagyon szorítok Nektek! majd gyere eredményekkel is, mi hogy áll!!!

Zsu, jól kipihenitek/kinyaraljátok most magatokat. Aztán úgyis muszáj lesz nyugiban lenni... :D Legalább is nagyon remélem!!!

Dike, sajnálom. :( Szerintem őszintén mondd el a dokidnak, hogy szerinted későn volt az inszem. Te érzed, Te szervezeted. Én mindig mondtam a dokinak, hogy hőmérőzök és ez alapján mérek mindent. Igazam is volt mindig. :)

Pocakképet mindig elfelejtek csinálni. Olyan ciki. :( Már elmúltam félidős. :shock: És jön a forróság megint. :( Nem szeretem a tartós meleget, nem lehet bírni, levegőt sem lehet kint kapni. :( Gyerek kint lenne, de ott megsülünk, bent meg unatkozik, most légy okos... :roll: :?

Kép
Kép
sleepin
 
 


Arew, üdv itt! Időntúl lehet jó, de ismételd meg, mielőtt beleéled magad. 3 csíkos volt már itt a topikban, az rossz teszt egyértelműen. Cicifeszülés spec nekem egyiknél sem volt. Olyan 14-16 hetesen kezdtem el érezni, hogy valami olyan más velük, aztán egyszercsak nem férek bele a melltartóimba... :shock:

Pont ma jegyezte meg párom hogy látom most is lesz tejed... :shock: :roll:

Kép
Kép
sleepin
 
 


szia sleepin!
még akkor is csináljak egy újat ha itt vannak a vörösingesek? nem tom csak kérdezem! mostmár totál tanácstalan vagyok...
arew
 
 


nagyon köszönöm hogy befogadtatok
arew
 
 


Dike! Én is sajnálom :cry: mióta küzdöttök a porontyért?
arew
 
 


Arew, esetleg mérj hőt, ha alacsony, felesleges, csak akkor ismételj tesztet, ha magas a hőd...

Riszfelfújtat főzök/sütök és unatkozok közben... :?

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok!

Arew
Fekete doki sztem nagyon jó. :D
Barnákat sajnálom, utro mellett tuti nem kéne lennie.

Sleepin
Erőltesd meg magad egy képpel. :wink:

Mofly
Sok sikert a kövi stimuhoz!!!

Csipcsab
De jó képek! :D Hát igen:előbb-utóbb minden "motoros" összezúzza magát. :?

Anyósról:azóta sincs semmi, nem akar ő beszélni róla...én meg leírtam ami mondani akartam.
Párom most BP-en van.Képzeljétek!Jelentkezett egy Duna House-os állásra, pénteken volt interjún, hétfőn szóltak neki hogy tetszett nekik és kérdezték ő is, hogy átgondolta-e, lenne-e kedve hozzá.Amúgy itt indul Kbarcikán az irodájuk a jövő hónapban és 4 embert kerestek.Hát lenne. :D Azt tudtuk, hogy ha bejön lesz egy 8 napos tanf. Pesten a jövő héttől, aztán vizsga és utána kezdene. Hétfőn mondta neki a főnök, hogy ma bekellene mennie Miskolcra 11-re, találkozzanak itt és itt és ő elviszi a többiekkel majd valahova. Erre elvitte őket Pestre, ahol most épp vizsgáznak valahogy valamiből...fogalmuk sincs, arról sem volt, hogy akkor ők mostmár a kiválasztottak.Kivi vagyok most mi van, nem semmi. :shock: :D

Én mindjárt tanítok, 4-7ig....pusszancs.

Kép
vizkriszisback
 
 


Dike! :D
hát, akkor nem tudom mi legyen... :roll: clstyt amúgy se szabad uhu nélkül szedni, nehogy cisztád legyen tőle, vagy túlstimu :? (bár vannak itt a topikban egyesek, akik sutyiban szedték :oops: :lol: :lol: )

Areww!
szia, üdv köztünk :D
sajnálom a vetéléseket... :( tudjátok az okát? :roll:
az szupi ha minden lelet nega, akkor lehet spontánozni :lol:
hát, sztem is mérj hőt, bár ha eddig nem mérted az se mérvadó... :roll:

Krisz!
csinik vagytok :D

Mofly, Zsu!
hajrá őszi babásodás :lol: :lol:

Marietta!
vágtad már Flóra haját? :roll: a kalapos kép is szuper!szegényke, de a motorozás veszélyes sport :D
Vendég
 


vicuska! na megáálj, talán te is szedted sutyiba? :D :lol:

krisz! én is duphastonoztam aztán még is hol rózsaszin hol barna. :shock: :? mért nem indul már be? :twisted:
drukk apának h felvegyék!

arew! sajnálom.hát én is hőtől függően teszteltem volna ma.de alacsony volt így elmaradt.ahogy érzed, ha megnyugtat h tesztelsz, akkor tesztelj. nekem ez volt az első inszem, mi másfél éve küzdünk.(csak a jobb petevezetékem átjárható :( )

sleepin! meg is mondom az tuti! :D

KépKép
dike
 
 


Vicus!

dehogy vágtam. Így is alig van neki. :lol: :lol:

Nagy fekete hajjal született mint az apjáé. 2 hónapos korától kezdte kihullajtani és utána elkezdte növeszteni ezt a szőkét.
Hátul már akkora neki hogy lehet kis csurit csinálni. :lol:
csipcsab
 
 


Vicky!

A fenébe, de tényleg, ha te örülsz, akkor mi is! :wink:

Zsu!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Képeket kérünk ám! Dóra mindent eszik, nemcsak a hintát. Először megfogja, majd megrágja és csak ezután nézi, hogy mi az! :lol: Potyavacsi még mindig bejátszik, most apjuk a soros az iccakai evésben, én fogyzók! 8)

Mofly!

Úgy érzem jól döntöttél! Nálatok inszem volt már vagy van valami ami kizárja? Basszus, nem emlékszem! :oops: Tényleg rám hasonlít? Végre, mert már úgy unom, hogy tiszta apja vagy tiszta Dávid, anyja persze nincs is! 8)

Dike!

Ha nem stimus hónap, úgy is kialakul majd, mindegy lesz honnan számolod, uhun majd kiderül! Viszont ha stimus, jó lenne pontosan tudni. Szerintem jobb is így, hogy most nincs stimu! Nem lennék most a helyedben, én sem tudnám eldönteni mikor mi van! :?

Krisz!

Aztaaa, de szép nagy pocid van már! :wink: A csíkok meg majd elveszítik a jelentőségüket, ha már itt lesz Alexa! :wink:

Zsófi!

Jól belehúzott Matyi! :D Málna mennyit hízott? Jó lenne azért együtt megkapni őket! Olyan kiváncsi vagyok már rájuk, szerintem egy babaképre sem vártunk itt még ennyit! :wink:

Marietta!

De édes Flóra! Örülök, hogy nemcsak a mi Dóránk ilyen rövid hajú! Egyre több lányt látok mini hajjal, megnyugtató, hogy majd azért kinő nekünk is valamikor! :lol: Sajnálom a szivárványt! Nálunk is volt ma baleset, vagyis az minden nap van, ez most nagy volt!

Vicuska!

Szerintem egy normálisan hízó gyereknél 2-3 éves kora körül. :roll: Nem híznak ám mindig egyenletesen a babák. Nem szabad soha heti hízást nézni csak havit. Ha akkor sem hízik megfelelően csak akkor kell pótlás! Tiszta para ez a szopi, de ezen mindeki átesik, persze akinek nincs tapasztalata, akinek van, mint Tüncsi pl, már lazán kezeli és hízik is Dórija! Majd a másodiknál ill. harmadiknál mi is profik leszünk! :wink:

Arew!

Üdv a klubban! Nekem is volt már 3 csíkos tesztem! :lol: És üdv itt is, maradj ám, kell az utánpótlás! :wink: Milyen márkájú volt a teszt? A barna nem biztos, hogy pirit jelent, ha abbahagytad az utrót, lehet hormonhiány is, mindenképp csinálj tesztet, nehogy a porgihiány miatt baj legyen! Sajnálom a vetéléseket is, ebben a klubban is üdv! Kiderült az ok? Mennyi idősek voltak a babák?

Pompom!

Ez Mami talámánya ám, más tollával ékeskedek! :oops: :lol: A Donát nálunk is esélyes volt, míg nem láttam egy Donátot, azóta nekem a Donald tetszik apjuk nagy bánatára! :lol: A Benedek az nagyon jó, nekem nagyon tetszik! Előtejhez kitartás, de lehet elmúlik. Nekem is volt ilyen, de nem mindig, néha ömlött, néha csak pár csepp volt, volt, hogy semmi! Olyan volt, mint a mellbimbód, meggondolta magát! :lol:


Remélem nem hagytam ki senkit! :roll:

Kép

Kép
gröni
 
 


Üdv mindenkinek! és mindannyiotoknak nagyon köszönöm a szorítást! Haza értem... a hőm 37,2 felbuzdulva csináltam egy tesztet ami :cry: negatív :cry: nem is tom mit mondjak, most már legalább tom miért nem feszül a cicim :( én naív azt hittem hogyha utrót szedek akkor tuti most már minden rendben lesz :?

Dike! milyen esélyekkel kecsegtetnek?

Sleepin! Remélem sikerült a rizsfelfújtad :lol: és már nem unatkozol :lol:

Vizkriszisback! Dr Feketéhez volt "szerencséd"? remélem összejön a meló a párodnak neked meg jó tanítást :o

Vicuska25! nem tudják miért nem érezték jól magukat a drágák :( Fekete doki(ő már a 2.dokim az első áhh hagyjuk) azt mondta, hogy a progreszteron szintem is JÓ de adjunk a természetnek még egy kis segítséget. minden vérképem jó, a pajzsmirigyem is OK, a XIII faktor is OK, a Torch is OK, a méhtükrözésen is minden Ok volt
arew
 
 


gröni!
Kösz a kedves szavakat. :lol: Az első pont tavaly gyereknapkor derült ki (tehát vasárnap) csütörökön dokinőnél, mire haza értem tudtam, hogy baj van :cry: Ő 6hetes volt.(szerintem nagyon megvizsgált... bár azt mondják a hüvelyi UHval nem lehet bajt csinálni, nem tom...)Lehet hülyén hangzik, de örültem mert legalább azt megtudtam, hogy lehetek babás :D mindenki biztatott, hogy ez minden nővel előfordul és no para... bla-bla-bla
A 2-kat szeptember 2-án vették el tőlem 9hetesen mert azt mondták nem dobog a szíve és nem él...
Azóta bár orvos nem mutatta ki de szerintem, már 2babó ment el tőlem :cry: úgy látszik az apjánál még most jobban érzik magukat mint nálam :?
arew
 
 


ja a teszt gravi HCG volt, eddig mindig megmutatta a tutit
arew
 
 


Arew!

Hehe az enyém is! De én visszaküldtem és küldtek kettőt, az egyik pozitív volt! :wink: Igen, ilyenkor általában azt szokták mondani, hogy ez bárkivel előfordulhat, de amikor velünk történik az nekünk tragédia és ez nem vígasztal! :( Lehet, hogy semmi baj sincs veled csak valami épp nem klappolt, viszont nekem ilyenkor az első gyanúm az immunológia vagy progihiány! Ilyenkor vagy az van, hogy hagyod, hadd történjen minden úgy ahogy akar vagy beleveted magad és abba a mókuskerékbe kerülsz, amiből itt már néhányunknak sikerült kikerülnie, igaz rengeteg fájdalom és tragédiák árán, de elértük a célunkat és már babázunk! Egyáltalán nem hangzik hülyén, ilyenkor azért öröm az ürömben, hogy legalább sikerült és valszeg apabaj nincs, a megtermékenyüléssel sincs baj és csak egy dologra kell koncentrálni a megtapadásra és a táptalajra! Majd Susy és Ditke ha jönnek segítenek neked ebben az immunológia dolgoban, szerencsére nekem sikerült kikerülnöm, tévút lett volna! Pont ezért írtam, hogy jól meg kell gondolni minden lépést, mert lehet rossz irányba visz és csak időhúzás! Egy igazán jó dokit kellene találnod, aki számba vesz mindent, sakkozik a leleteiddel és csinál neked kisbabát! :D


Sleepin!

Valamelyik nap néztem Bende képét, ő is kiskopasz volt 8,5 fél hósan, jól látom az iwiwes képen? Most meg mekkora haja van! Vágtál belőle? Akkor nekünk is van remény, hogy lesz hajunk! :lol: Kezdek hajmániás lenni! :oops: :roll: Még jó, hogy nincs nagyobb bajom! 8)

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni!
SOS! SOS! lehet buggyatnak nézel de most kimentem a WC hátha mitom én hátha 2csík lesz...(mondjuk ezis időn túli) Halványan látszik a 2csík most akkor most ilyenkor mivan?!? :?
Eddigi eredmény: 1.teszt: időntúl pozitív 2.teszt: 3csík 3.teszt: időntúl halványcsík
ez tiszta kabaré :oops:

márcsak azért is jó lenne ha kiderülne, hogy merre induljak, mit csináljak mert az órám az ketyeg fél év és a 32taposom :lol: :(
arew
 
 


édes porontyaid vannak :lol: Sok örömöt bennük :lol:
arew
 
 


Arew!
szerintem hivd fel a dokidat s kérj egy vérvétel b-hcg-re, az megmondja a tutit. a hőd szép magas :roll:
Vendég
 


köszke! de ez már max csak holnap lehet
arew
 
 


lassan úgy néz ki, hogy magammal levelezek :o hol vagytok?


Gröni!
a III.Belen itt Db-ben keresztbe-kasba néztek, a progi szintre meg azt mondta, a nődokim , hogy normális de lassan már én nem vagyok az.
Annyi azért van , hogy láz és fájdalomcsillapító allergiám van+egy kis tejérzékenység DE egyikkel sem tudtak mit kezdeni pedig immunológiai szakrendelésen voltam!!! Az ottlévő betegektől kérdeztem milyen az a dokinő és azt mondták, hogy az egyik pl: Egerből, a másik Mezőkövesdről, Nyíregyről jött hogy ennél a dokinőnél legyen
láz és fájdalomcsillapító allergiámat kb 4-5éve próbálom kideríttetni)de végül nem jutunk semmire a dokikkal hát ezzel is van story :D a gyermek és csecsemő allergia szakrendelésre jártam
arew
 
 


arew! naaa lehet lesz vmi? :D de hőt napközben nem mérünk!!!reggel mérd meg felállás előtt! de nagyon drukkkkk!
engem nem kecsegtetnek semmi jóval,se rosszal...csak a lányok biztatnak! :D

KépKép
dike
 
 


nekem a gravi hcg időn túl már 2szer mutatott halvány 2. csíkot!de neked lehet h a baba miatt!szal még ne add fel! megjött?

KépKép
dike
 
 


Hi dike!
Amint észrevettem, valami barna maszatot azonnal tamponáltam a dolgokat :D de még mindig inkább barnának és világos rózsaszínnek mint vörösnek mondanám
megfogadom a reggeli hőmérőzést és úgy csinálom de még most mielőtt olvastalak volna is 37,2 volt :lol:
arew
 
 


bele kell nekem ebbe a levelezésbe jönni mert mindig utána jut még eszembe pár dolog (ma kezdtem :D )
Te hova jársz?
arew
 
 


fehérvárra magánhoz. nekem végre megjött normálisan most az előbb.

KépKép
dike
 
 


Dike!új hónap új esély :lol: naon naon szorítok, ha holnap reggel lent van a hőm akkor azért hamen nem akkor meg azért hívom a dokit :o Én Győrről hallottam nagyon sok jót. AZ egyik ismerős hásaspárnak ott "csináltak" egy szép kisfiút :lol: A lánynak olyan volt a méhe mint egy 70évesnek :shock: Gondolom neked az átfújás sem segített :(
Akkor melyik tesztet vegyek legközelebb? :wink: Próbáltam a Gabrillet de az 2negát csinált azért nem szeretem :roll:
arew
 
 


Rizsfelfújt: érdekes, de ehető. :D Elsőnek megfelel. Mármint, hogy életemben először csináltam. Az lesz a reggelink. :)

Gröni: Érdekes, anno el voltunk ájulva még tavaly is, hogy mennyi haja van Bendusnak, de így visszanézve kis kopasz volt. :) Igen, vágom a haját (elég sűrűn, mert bazi sűrű és gyorsan nő...), de sosem géppel nyírbáltam. Az egy baromi nagy tévhit, hogy ha géppel vágja az ember és sűrűn, akkor majd erős haja lesz. BAROMSÁG!!!! Ez adottság/öröklés... Nyugi, lesz bőven haja Dórának is! :lol: :wink:

Kép
Kép
sleepin
 
 


arew! ha lombikra kerül sor akkor én is a győri káliba megyek sztem..az van a legközelebb,meg ott éltem 8évig.
én mindegyik tesztet utálom, ,mert egy se mutatott még igazi pozitívat! :D de ha ott a baba akkor szerintem mindegyik kimutatja. :oops:
a bal petevezetőm az átjárható lett,csak a jobb nem.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Zsófi, nagyon ügyesek a kicsikéid! Heti 200 g? Nem semmi...

Vicky, jó nagyizást, pihenést!

Krisz, mivel kened a hasadat? Én is repedtem kamaszkoromban, csípőm, hasam is, sőt, még a cickók is. :? Ezek elhalványultak egy idővel, de most megint jól látszanak, és úgy érzem hiába kenem. Valszeg tényleg alkati kérdés.

Csipcsab, nagyon szép a kicsi lányod, el vagyok olvadva az édes kis szöszivörös hajától. :) Ha nálunk apára üt a gyermek, ugyanilyen színű haj várható.

Arew, szia! Üdv itt!

Dike :(

Sleepin, nekem is időszerű lenne a pocakfotó.. mindkettőnknek, ha már napra pontosan egyidősek vagyunk. :)

Gröni, Donalddal én is bombáztam apát. :) Szerinte ez a név csak egy kacsának állna jól, nem az ő pici fiának. :) Semmi sem tetszik neki igazán.. már azzal fenyegetem, hogy csakis én fogom eldönteni a keresztnevet, hiszen ő már eldöntötte a vezetéknevét és a nemét is, úgyhogy innentől kezdve enyém a pálya. :)
Vendég
 


Hali csajok!

Szabi 1 hete lázas nem tok most jönni, most is alszik még. Tegnap volt vérvétel hát elég csapni való!! A gyulladásos paraméterei borzalmasok de a Híres Gyermekklinika szerint csak virus, és hagytak minket gyógyszer nélkül! Egy virusos fertőzés 3 nap alatt lezajlik! Most megyünk majd a drága házidokinkhoz, benne még sosem csalódtam!!

Nagy puszi mindenkinek!
lamásza
 
 


Sziasztok!

Csak hamar élt jel,hogy még megvagyok.Igyekszem jönni,csak ez a hetem káosz.
Vártam a mosógép szerelőt,persze nem jön csak jövő héten.Aztán le kellett mondanom a kábeltévét,mert jöttek a digisek.(tavaly szeptember óta várunk rájuk)Tiszta röhej volt a kábeltévénél: három csaj ült a pult másik oldalán,abból egy fogadta az ügyfeleket,mondanom sem kell tele volt az iroda.Ma a Joule-sokhoz kelll rohannom.mert tegnap megküldték a fűtés,melegvíz elszámoló számlát,és olyan összeg van rajta,hogy majdnem hanyatt dőltem.Eddig mindig minden rendben volt,mindig többletünk volt most meg kijött egy 34000 ft-os számla.a bőgés kerülgetett,meg most is.

Arew!

Üdv közöttünk.

Majd jövök és mesélek,hogy állunk a természetes gyógymódokkal.
Vendég
 


Sziasztok!
Reggel Dike tanácsára úgy hőmérőztem ki se mertem kelni az ágyból és 37fok volt, úgyhogy továbbra is használom az utrót. Dokinak telefon ő azt mondta, hogy most nincs itthon 7főn jön vissza Db-be, és emeljem meg 2*2re. Alig várom már hogy hazamenjek és csináljak még egy tesztet ami remélem már azt fogja mutatni amit látni akarok! nem időntúli és nem 3csíkosat :( hanem zebrásat :lol:

Dike!
Én "kezdőként" azt mondom neked so ne add fel :lol:

lili28! Váro tanácsaidat! :lol:

és persze mindenki tanácsát naon szívesen fogadom!!!!

Pompom81! bocs, hogy beledumálok de azt is vegyétek figyelembe, hogy fogjátok becézni illetve hogy megy a vezeték névhez (bár ezeket már biztos végig zongoráztátok), ha minden kötél szakad írd fel lapokra a neveket amik bejönnekés apa húzza ki a nyertes nevet :lol: :lol: :lol: így még reklamáció sem lehet :lol:
arew
 
 


arew!az nagyon nagyon jóó a 37!!!akkor még nem fog megjönni!nagyon drukkolok!amugy hol mérted?száj,hüvely stb?mikor mész haza tesztelni?

KépKép
dike
 
 


Szia Dike!
Hóni alatt! amúgy ott nem jó? :oops: Látod milyen tanulatlan vagyok a többi testnyílásom eszembe se jutott :lol: Most mintha a barnázás is alább hagyott volna :lol: A babszem nem férne most be :) 4ig dolgozom kb fél óra míg haszaérek :o amúgy, normális esetben nincs ennyi időm netezni, de most minden melóval kész vagyunk :lol: minenki szabi van csak és csak én meg a főnökasszonyom van itt. Nekem később kell szabi mert építkezünk,költözünk stb. Ha ISTEN is úgy akarja legkésőbb ősszen meglesz a nagy bekölzöző show :lol: :lol: :lol: Nagyon köszi a drukkot!!! Én isis nagyon szorítok neked :!: :!: :!: :lol:
arew
 
 


Lamásza, jobbulást Szabinak!

Arew, figyelembe veszünk mi mindent a névválasztásnál, pont azért megy ilyen nehézkesen. :)
Eltetted a reggeli pisit a teszthez, vagy délutánival fogod csinálni?
Vendég
 


pompom81!
nem tettem el :oops: a reggelit :oops: akko inkább várjak holnap reggelig :o :?:
megpróbálom magamat nem beleélni, naon nehéz!!! ami viszont még mindig idegesít a cicim! Az előző 2terhességnél feszültek :oops: most meg nem akarnak :? azért gondolom, h valami nincs teljesen rendben. Ha meg nem vagyok babás akkor meg jöjjön meg!
arew
 
 


arew! hát a hónira :) azt mondják nem a legbiztosabb, mert h függ a szoba hőmérséletétől,de szerintem ha ott 37 volt akkor hüvelybe jóval több!mondom, csak szerintem, legalább is nekem úgy van!akkor meg nagyon nagy az esélyed a babásodásra!!!!!sztem az vagy!
nálunk is mindenki szabi van, a kliensek se jönnek, én meg napozok a padon! :D én holnap meg jövő héten mek szabira!úúgy várom!amugy meg kellet volna már jönnie?mikor volt a peteérésed?
háát a reggeli pisibe van a legtöbb hcg de ha visszatartod legalább 4 órát akkor kimutathatja délután is! :)

KépKép
dike
 
 


próba

KépKép
dike
 
 


próba

KépKép
dike
 
 



KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?