Új privát üzeneted érkezett!

Kicsit le döltem én is....

Na voltam mindenhol ....

És már ő is áttette a szülési időpontott 8-12 közzé... igy most már 37 hetes vagyok...
Bpd:94,5
Th:93,6
Fl:71,6

Nézet mindent nst,áramlás szvhang....blalalall
Ja és 1,5-2 újjynyira nyitva vagyok...
Azt mondta a doki és a szülésznő is ,hogy nagy valósznűsséggel a nyákdugó ment el tegnap...
Kidöltem mire mindennel végeztünk pedig nagyon flottul ment minden nem kellett sehol sem várnom..külön szoba a nst.-nél zene klima stb...

Krisztina üdv köztünk... :P

Annyi mindent akkartam irni ..de mindent elfelejtettem...

Apa ma csak este 8 után fog haza jönni... :? igy az egész d.u. egy rakás szar lesz....ma nem főztem én már nem is fogok...
Holnap meg..gőzőm sincs meg mondom őszintén semmi kedvem nem lesz semmihez már előre érzem a 40-en fokba.

Tündi: Cserkeszőlő és Tiszakécske is jó :P Nagyon szerettek ott lenni igaz az idén oda sem jutottunk/jutunk el....majd jövöre :P

Noémi na de valami bővebb beszámolót....tessék már irni.... :wink:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Mimi, de jó hogy írtál pár sort. De azért ha tudsz gyere jó?!
És ha mást nem képekre nagyon ki vagyok éhezve, azt lehetne kérni?

Piroska látom a kérdésem nem volt egyértelmű :roll:
Én eddig két féle dologgal találkoztam. Egyik a mensis jellegű fájás, amely a derekamat és körbe a hasam alját érintette egyszerre. Mensis fájásnál kicsit erősebb, és percre nem tudom megmondani mennyi volt, mivel én folymatasnak éreztem. Ez volt, hogy fél óra, de tegnap 1 óra is volt folyamatosan.

A misk dolog amivel találkoztam az meg olyan, ami az alhasamat érintette, kisugározva a csípőmig, és volt, hogy a térdemig is lehatolt. Nah ez meg olyan mint amikor a vádlim görcsöl be, szóval ez piszkosul fájt. Ez a fájdalom, volt hogy ismétlődőtt 1x2x3x is, de nekem ezek mindig tovább tartottak 5 percnél.

Adri

Kép

Kép
irdab

Bocs közben elküldtem, szóval azért tettem fel a kérdést mert Ildi írta, hogy mensi jellegű fájásokkal ment be a kórházba, és hogy ha már a mensi jellegű fájásokat érzem az is e már az, vagy a másikat kell éreznem 5 percenként ami piszkosul fájt sokkal jobban mint a mensis.
Na ezt sikerült jól megírnom :oops:

Jimboine, Judi, Noki veletek mizu? Egyben vagytok még?
Ma éjjel lesz telihold is nem?

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok

Krisztina üdv köztünk.

Na megjöttünk a dokitol, csajok alig éltem tul ezt a hőséget :cry:
megbeszéltünk mindent és ugynéz ki hogy jul 28;-aug4;megyek CTG-re- aug12 én UH és CTG-re és akkor majd találkozok a profal az altatoorvossal és megbeszélik h mikor de ugynéz ki h aug 24 lesz a mi időpontunk ha addig kibirjuk.
Csjok majd holnap irok többet
Vendég

Irdab,
nekem ugyan indított szülésem volt, de az az elején olyan teljesen viselhető mensis fájdalom volt. Nem tudom, hogy rendszeresen jelentkezett-e, mert volt, hogy aludtam közben. Na amikor már durvult, az volt olyan, hogy nem is a hasam görcsölt, hanem a derekam fájt piszkosul, és az sugárzott le hátul a combomon egészen a térdemig.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Voltunk a kutyussal a dokinál, úgy néz ki, csak felületi sérülés, de napi kétszer betadine-nal kell kenegetni, meg neogranormonnal. És vigyázni, mert ez féltékenységből bármikor megismétlődhet. Úgyhogy még egy darabig különítve lesznek inkább, pedig szombaton már összeengedtük őket. Csak így meg az a gáz, hogy a kiskutya betonon van, ami ebben a 40 fokban nem annyira szerencsés. Mindig van valahol árnyék, meg locsolni is szoktam neki, de akkor is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

[quote]P írta:iroska látom a kérdésem nem volt egyértelmű Rolling Eyes

Na ezt most nem értem Irdab, mikor kérdeztél és mit???
Vendég

Sziasztok!

Vagyok, olvasok...

Kitartást mindenkinek! És a szülés nem olyan borzasztó... ki lehet bírni :wink: (vagy nekem nem volt időm megijedni? :wink: )

Lelkikapcsolat
Én tüszőcske kora óta beszélek Villőhöz...hogy növekedjen szépen...aztán a megtapadás...aztán, hogy szép, erős baba legyen... :wink:
Most is folyamatosan szövegelünk neki...

Dbea
Nagyon jó a tabló!

Kata
Jó szülőzést! :lol:

Sziszka
Volt a srácnak védőangyala :lol: :wink:

Krisztina
Üdv itt!

Linácska
Szegény kiskutyus :cry:

Irdab
Pocakod óriási :lol: :lol: :lol:

Mimi
Akkor óriási csalódásnem volt ez a pécsi szülés :wink:
Érdekes lesz majd elmesélni Reginának, hogy miért ott született :lol: :wink:
Vendég

Volt ma a gyerekorvos...megnézte a kis csúnyácskámat...minden rendben van :lol: :lol: :lol: :lol:
Ránézésre hízott a lelkem... :lol: :lol: :lol: :lol:
(csak olyan csúnya... hámlik az egész gyerek... :cry: )
Vendég

Ágota,
hogy mondhatsz ilyet, hogy csúnyácska??? Olyan kis édes Bömbikétek van :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Margit,gondolom így már nyugodtabb vagy,hogy mindnet megbeszéltetek a dokival.Csak kibírja a kis pasitok addig amíg kell..

Lina,na az jó ha csak felületi sérülése lett a kuttynak..ebben a melegben meg is értem,hogy nem szivesen engeded ki a betonra.

Mimi,azért ha tudsz írjál ám,és képeket is tegyél.Majd akkor figyelem a naplótokat is,hogy mikor lesz benne a beszámoló :)

Bim-bam,kécskén nagyon rég voltam már.Cserkén meg még nem is..de amit a neten találtam róla az úgy egy napra jónak ígérkezik :)

Adri,te is jöhetsz hozzánk medencézni :)

Kriszti,szivesen a segítséget :)

Ágota,és mitől hámlik Bömbike bőre?Kaptatok rá vmit?és nem is lehet ő csúnya,hisz olyan kis édike :)

Írtam Jimbone-nak,azt írta,hogy "aranyosak vagyunk,hogy hiányoljuk...de semmi változás,babó jól elvan bent.férje dolgozik a gépen,és nem jut hozzá,de este elzavarja és benéz! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tundi24 2009.07.22 16:52-kor.

Kép
Kép
tundi24

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép
Nekem tetszik a body felirata... csak a gyerekem nem veszi a célzást... :wink:
Vendég

Ágota,mondom én,hogy édike :) :) A 3ik kép az nagyon tuti :) :) Édes :) Az utolsó képen mibe van beletéve?

Kép
Kép
tundi24

Hámlás
Apa szerint azért, hogy kinőtte...
Kenem egyébként a fürdető kenőccsel, meg olajjal... :wink:
Vendég

[quote="tundi24"][ írta:tundi24b]Ágota,mondom én,hogy édike :) :) A 3ik kép az nagyon tuti :) :) Édes :) Az utolsó képen mibe van beletéve?

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... tid=209103
Vendég

Lőjetek le, ha sok a kép.... vagy inkább rakjatok ti is :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek

Kép

KépKép
KépKép
fedi

Adri, te vagy a pocakkirálynő ekkora hassal :wink:
Ma én is töltött paprikát csináltam, igaz már egy ideje paprika nélkül csinálom (senki nem szereti, csak a gombócokat), így nevezhetjük paradicsomos húsgombócnak is.

Én úgy tudom a fájás olyan, hogy szabályos időközönként jön (10 perc, majd 5 perc, 2 perc...), és kb 1 percig tart. Aztán elmúlik, majd megint jön. Ezért kell az órát nézni. Érdekesek ezek a "mensi szerű fájdalmak" amikről írtok, de én sem tudom értelmezni. Lehet, hogy ráfeküdt a baba valami idegre, vagy tágultok-nyúltok, de szerintem ez nem méhtevékenység.

Mimi, de jó, hogy rendben vagytok!

Ágota, csúúúúúúnya? Hogy-hogy csúnya az az apró kislány? Hát nincs szemed??????????????????????
Nagyon tetszik viszont az a pachwork ágytakaró!

Én lassan indulok a kórházba. Vagy bejelentkezem itt reggel, vagy küldöm az sms-t :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Gyors bekukk.

Adri: hú ez aztán pocak, jól lent van már.

Ági: Nagyon édi Villő nem kell lelőnöd magad olyan jó nézegetni a kiscsajszit. Tehetsz még képet bátran én nem bánom :wink:

Kötődés: én Jázminomhoz nagyon sokat beszéltem, meg zenét hallgattunk és simiztem a pocakomat, és én már a szülés előtt kötődtem hozzá. Amikor elapadt a a tejem akkor féltem, hogy el vesztem ezt a kötődést de hála az égnek nem így lett, és még mindíg meg van talán túlzottan is. Noki tudja bizonyítani.:shock: :D Marcussal sokkal kevesebbet tudtam törődni simizem őt is meg néha beszélek hozzá de Jázmin mellett ez nem könnyű. Féltékeny. :oops:

Hálapénzre visszatérve én nem kérdeztem meg a dokimat csak érdeklődtem kicsit. Én 80-at adok a dokimnak, 40-et a szülésznőnek,meg hát a magánjába fogok nstre járni ami alkalmanként 5 ezer ft, meg szeretnék csecsemőst felfogadni.

Fülbevaló: én Jázminnak a kórházban berakattam, szép neki, igaz ezt már kiveséztük de szerintem ez a legpraktikusabb megoldás.

Krisztina Üdv itt köztünk!

Mimi: kérünk még képet Regiről.

Noki meg van, nagyon fáj a lába és csak piritóson és teán él. Szegénykém már nagyon szenved. Várja a pénteket, nagyon.

Mindenkinek szép estét.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Ja elfelejtettem nekem Jázminnal egy egész napon át 10 perces fájásaim voltak amiket csak abból vettem észre, hogy 10 percenként keményedett a hasam. Amit viszont már éreztem az amikor jöttek a sűrübbek és az már nyilalt a derekamtól oda lentig. Mensis görcseim nekem is vannak, de ez mellett komoly jóslóim is főleg éjszaka olyan mintha elkezdődne a gerincemnél és tépnék lefelé az egész pocakom.

Már várom a pénteket megyek a dokimhoz, kiváncsi vagyok mit mond.
Hétfőn meg első nst.

Üdv
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Ági: olyan mint egy dizájnos retikül csak nagyban :D és mást kell beletenni, én is nézegettem ilyet. És milyen Villőt benne hordani?, mert ha jó akkor én is beszerzek egyet.

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Gyors bekukk, nálunk semmi hír, ma volt ismét CTG, ami az orvos szerint megint tökéletes, de fájásnak nyoma sincsen. Az ügyeletes, aki megnézte a papírjaimat, azt mondta, hogy beszéljem meg az orvosommal, hogy hülyeség volt előrehozni az időpontot júli 27-re az augusztus 3 helyett. Komolyan nem értem ezeket a dokikat. Mindenesetre én már tényleg ott tartok, hogy szeretnék szülni. Annyit bírok nyafogni mostanában, hogy azt hiszem, jobb is lenne már....

Irdab,
Ilyen menstriszerű fájás nálam is van, ma pl egyfolytában. Ez a CTG-n alig látszott, a százalékok alul 10 és 20 között voltak, de erre azt mondták, hogy nem kontrakció. Nekem más fájás eddig nem is volt. Mármint a derekam tud fájni nagyon, meg a keresztcsontom, de ilyen keményedésféle nem nagyon van. Illetve szerintem egy csomószor a kemény, amit érzek, az a gyerek valamelyik része, mert most már annyira nyomja szét a hasam néha.

Bikmakk,
Ha már az orvosi szakirodalomnál vagyunk. Tudsz arról, hogy lenne valamilyen statisztika arról, hogy általában mikor születnek a babák? Mármint ezt a +/- 2 hetet értem én, de ennél pontosabbra gondolok. A hvg.hu-n találtam a múltkor erről egy cikket, ott azt írták, hogy általában az első gyereknél a leggyakoribb időpont a 40+2 volt, valami svéd kutatásra hivatkoztak.

Adri

Kép
Kép
flake76

Sziasztok

Nem tudom hétvégi vihar és azóta jött e baba , majd igyekszek visszaolvasni.

Nekem 37 hetes és 1 naposan a vihar meghozta Lívia lányomat.
július 19.-én reggel 8 óra 1 perckor /3200 g 50 cm/ császárral megszületett. Farfekvésű volt és maradt is. Hajnal 3 kor ébredtem fájásokra és indultunk a kórházba.
Ma engedtek haza, majd jövök részletesebb beszámolóval, csak egyenlőre hulla fáradt vagyok.

/Mávos lányok, jó ha telefonközpont száma nálatok van ha portán nem juttok be, mert alszik a portás. Telefonközpontos fel tudja csörgetni telefonon, mi így jutottunk be. Ja és babának pelenkát popsitörlő kendőt vinni kell azt nem adnak, szülni saját ruhában lehet, ha muszáj tudnak adni azért kórházi ruhát is/

Mindenkinek könnyű gyors szülést.

Kenderike
Kép
kenderike

Kenderike: Szívből gratulálok Liviához.

Kép
Kép
beusmimi

Kenderike
Gratulálok!
Vendég

Lina: már akartam írni csak lyukas az agyam. Szívből örülök a vese híreknek.

Kép
Kép
beusmimi

Kép
Vendég

Kenderike,
sok szeretettel gratulálok Liviához. Hát jó suttyomban jött ez a kiscsajszi. Ha tudsz, mesélj majd, meg legalább egy fotót tegyél fel!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.22 19:44-kor.
Vendég

Kenderike,gratulálok a kis Livihez!!! :) Jó egészséget és sok sok tejcsikét!Ha tudsz gyere bővebben és várunk ám fotót is! :)

Ágota,nagyon klassz ez a kenguru :) Felőllem annyi képet teszel amennyit csak akarsz,mert szeretem nézegetni! :)

Kata,köszi a friss táblit! :) Már 7 babánk van! :) Mikor érkeznek a szüleid?

Beus,nálatok lehet csecsemőst is fogadni?Én nálunk ilyenről még nem hallottam...

Kép
Kép
tundi24

Kenderike,
Hatalmas gratula! Vigyázzatok magatokra, és tegyél majd képeket is!!

Adri

Kép
Kép
flake76

Beus,
köszi szépen. Ma voltam megint anyunál, direkt pisiltem ott, és már egész tűrhető színe volt. Az nst-s nő szerint mondjuk kell 1-2 hét, amíg teljesen kitisztul.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata,
ha legközelebb foglalkozol a táblával: már 32 éves vagyok :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska:
Orulok, hogy jobban vagy szin szempontbol is...

beus:
En is gondolkozom csecsemoson. Te kit fogadnal? Mennyit szansz ra?

kenderike:
Gratulalok! Akkor megiscsak valakinel hatott a viharfront! :)

Nalam meg mindig vannak gorcsolgetesek. :roll: Mar unom, nem tudom igy hogyan alszom ma.

baratodildi

Kata:
Sajnos en is mar 32 eves vagyok. :roll:

baratodildi

Kata én meg benne se vagyok...... :? :roll:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Mi beszélgetün Milivel. Mióta tudjuk, hogy érkezik hozzánk :wink:

Köszönöm, hogy velem örültök :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt tudtam, hogy valamikor fognak jönni, de a pontos idő meglepi volt :wink:
(naná, hogy nem akarnak lemaradni az unokájuk érkezéséről :lol: :lol: :lol: :wink: )

Kovisziszka
Szerencsés a fiú!

Madaran
Beteg baba :cry:
Viszont, az nagyon egyéni, ki hogyan tudja feldolgozni a veszteséget :cry:
(egy ismerősöm hasonlóan járt...neki fényképek maradtak a babáról, eltemették rendesen...életüknek úgy része, mint minden más elvesztett hozzátartozó)

Goldplast
Remélem, anyukámék becsomagoltak egy zsák meleget is :lol: :wink:

Dbea
Nyelvi kavalkád van nálunk :wink:
Alapvetően mi itt spanyolul beszélünk. Viszont ha itt vannak a szüleim, vagy valaki olyan, aki nem ért spanyolul, akkor megy az angol...így senki nincs kizárva a társalgásból :wink:

Bikmakk
Nekem vannak jóslóim.

Krisztina
Jó, hogy idetaláltál :lol:

Linácska
Szegény kicsi kuty :lol: :lol: :lol: :lol:

Irdab
Szép nagy a pocid :lol: :lol: :lol:
Nem fogok eltűnni :wink:

Sissi
Holnap várjuk a beszámolót!

Ádibaba
Szüleim nyugdíjasok. Ezért tudnak csak ritkán jönni...és ezért tudnak ennyi időre jönni...
(D. elárulta, hogy ő fizette ki a repülőjegyet...3 hónapig meg vizummentesen lehet itt lenni :wink: )

Mimi
Kellemes nyaralás volt :wink:
Orvos-kérdés is megoldódott...

Nikó
Szerintem, nyugodtan mehettek!
Kinn az udvaron én szinte mindennap játszom a kutyusokkal :lol: :wink:

Itigram
Doki így előre tudja a dolgokat :roll: :roll: :roll: :roll:

Ágota
Annyira csajos Villő :lol: :lol: :lol:
Milinek is lesz egy csomó rózsaszín holmija :wink:

Cscsi
Drukkolok!

Tündi
Szülők elvileg 4 óra múlva érkeznek :lol:
Vendég

Bocs.... javítottam.... :oops:
Vendég

Mai képek....

Kép
Kép
Kép
Vendég

Madaran,
nekünk is volt elvesztett babánk, de még az 5-6. héten, szóval azt könnyebben fel lehet talán dolgozni. Apának pont a házassági évfordulónkon mondtam el a babát (ő rögtön összejött), kapott egy kis zoknit. Na az azóta is itt van az íróasztala felett, és azt mondta, marad is örökre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

bim-bam,írd az adatokat és Kata biztosan beletesz a tábliba! :)

Kata,akkor márcsak pár óra...úgy látom fütesz rendesen a lakásba ha kis naciban flangálsz :) Vagy odaért amit küldtünk meleg? :wink: Szép a pocid! :)

Lina,holnap üzennél ha készülődne kifelé egy újabb baba? :) De este jövök majd olvasni..de reggel már nem hiszem,hogy lesz időm jönni,mert megyünk Tiszakécskére.

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
tundi24

Kata - gyönyörű a pocid, egy darab csík sincs, nekem már úgy fáj a bőröm,mint akinek lenyúzták, ha valaki hozzáér becarok. :cry:

Kenderike - Gratulálok a kis Livihez ! Gyönyörű, boldog, egészséges életet nektek és sok tejcit !!!

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Kenderike:nagy gratula Liviához!!! :D :D

Kontrollra megyünk a kórházba ill.szemészeti vizsgálat lesz + vérvétel.
Majd irok,ha megjöttünk.

Ágota:nagyon édes Villő.Ő most hány kiló?

Én ma mértem Atit már 2310 gr. :D 1 hete még csak 2100 volt.Szépen hizik a drágám.Majd teszek fel én is képet csak méág a gépen vannak,
Holnapra megcsináltam a tésztasalátát nagyon fini lett :D :D

Mimi:jüó,hogy jöttél.Ha lesz időd irj majd bővebben.
Tesók mit szóltak Regihez?
Vendég

Voltam Uh-n, minden ok, minden rendben.
Annyit tudtam még meg, ha nem indul meg a szülés, akkor jövő7 pénteken megindítja, vagy ha nagyon úgy látja, hogy túl jól érzi magát odabent a baba, akkor vasárnap indítja meg. Szóval júliusi lesz a cseppfiam. Aki annyira nem csepp, mert mondta, hogy hosszú baba lesz és már 3760gramm.
Irdab neked ha hétfőn kell befeküdni mikor indítja meg?

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sissi - nagyon ügyes a kisfiad. Nagyon sokat fejlődött egy hét alatt.
Képeket rakjál majd !

anettoo

Sziasztok! Jó reggelt!

Kenderike Gratulálok Lívia babához! Nagyon jó egészséget és sok-sok anyatejecskét kívánok nektek! :P

sissi: örülök, hogy Ati ilyen szépen fejlődik! Remélem az orvos mindent rendben talál!

anetto: szupi, hogy nálad is uh-n mindent rendben találtak!

lina: jó, hogy a veséddel minden rendben van és Lilivel is foglalkozott a doki az tök jó!

kata. csini vagy! megy ám lefelé a pocakod! :wink:

kovisziszka

Sziasztok Lányok!

Hát nagyon car éjszakám volt mensi görcseim vannak és nyilal a derekam.

Ildi: amikor Jázmint szültem 5000Ft-ot kértek a csecsemős nővérek nem tudom most mennyi de szerintem most sem sokkal több de legalább csak egy csecsemős foglalkozik a bébivel és minden nap ő fürdeti és mindent megmutat amit kell.Ezért szeretnék fogadni most.

Kata szép nagy pocakod van neked is már.

Szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Itt vagyok, egyben...

Nyitva a belső méhszáj is, doki szerint bármikor kibújhat, most már csak rajta múlik.
Tegnap megcsináltuk a kiságyat, Milu persze rögtön belefeküdt :lol: közölte, hogy ott ő fog aludni, a baba meg az ő ágyában.

Kenderike, gratulálok a babácskához, sok tejet és boldogságot kívánok hozzá!!!!
[/b]
Vendég

Sziasztok!

Kenderike gratulálok és nagyon de nagyon sok tejcsit kívánok. :P :P

Kata akkor már ott vannak a szüleid :wink:micsoda élmény lehet ez....jó fel apuka :wink:

Beus úúú az rossz lehetett :roll:

Anetto jövöhét pénteken inditja akkor meg vagy most vasárnap?

Ma aki megy valahova vigyen sok folyadékot irdatlan idő lesz.... :roll: én ma ki se fogom tenni a lábam a kapun kivül...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?