Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dalma!
Hat... nem is tudom... en biztosan nem adnam az antibigyot csak azert, h nehogy tovabbterjedjen :roll: Rengetegszer lesz piros a torkuk, es ha minden tovabbi szovodmeny nelkul adjuk ilyenkor :? Zsoltinak visszatero bronchitisze van, mindig csak akkor adtuk, ha nagyon muszaj volt, de most ugy erzem, h tul sokszor. Ugyanez ervenyes a lazcsillapitasra is, 38 elott semmikepp, igazabol csak 38,5 felett szukseges. Azert semmikepp nem adnek, h nehogy belazasodjon... Amugy az antibigyo adasaval alltalaban abbamarad a lazas allapot is, szerintem egy probat meger, h ne add este a lazcsillapitot. nem akartam okoskodni, csak leirtam az erzeseimet, mert ugy erzem Zsoltinal elrontottam dolgokat :roll: Miki mar nem fog raszokni foloslegesen a szirupokra :wink:
Gyogyulast Adamnak, jelezd a fejlemenyeket!

Kata!
Annyira sajnalom apudat es az egesz szitut! :( Kitartast, mast nem tudok... :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham
 
 


Sziasztok!

Sajnos képtelen vagyok visszaolvasni, csak az utolsó pár hozzászólásra van időm reagálni.
A képeket azért megnéztem, minden baba továbbra is gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!

LKata
Nagyon sajnálom Apukádat, szörnyű lehet nektek most!!! Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!!

Norbika nagyon édes és tényleg szépen gyarapodott, nagyon ügyik vagytok!!

Szöszke
Sajnálom, hogy megint műteni akarnak,remélem mielőbb tisztázódik a betegséged!! Mielőbbi gyógyulást neked is!!!!

Veronika
Nagyon ügyes Pálmika!!!

Macianyu
Fel a fejjel! Mikor én terhes voltam a második - harmadik babánkkal (ikerek lettek másodjára) én is pont ugyanígy éreztem, azt éreztem, hogy megcsalom a kislányom , ha másik gyerekem lesz és azt biztosan nem tudom majd úgy szeretni stb. Aztán az anyai ösztön mindent megoldott, ugyanúgy imádtam az ikreket is már az első pillanattól, ahogy megszülettek. Áronnál már ez fel sem merült, talán őérte tudtam már odalenni a legjobban. Ahogy megláttam már imádtam!!! Csak azt mondogattam a férjemnek, hogy nagyon szeretem a kisbabánkat.

Ildi
Lottinak is jobbulást kívánok. szerintem a fogától nem lehet több napig lázas, lehet valami vírust szedtetek össze.

Rólunk pár szó:
Áron már hetek óta szenved a fogaival, amik sorban megkínozzák szegénykémet, már a 6. jön neki, de nagyon megszenvedi, éjjel nagyon sokat fent van, csak a cici vagy a dentinox gél nyugtatja meg, na akkor alszik kb. 1 órát és minden kezdődik elölről.
De ettől eltekintve elég jól elvan napközben. Már ő is kapaszkodva járkál a lakásban, olyan ügyes, már nem esik el, hanem szépen lecsücsül és úgy mászik tovább.

Nekem egész napomat lefoglalja a négy gyerek, szinte semmire sincs időm.

Képzeljétek, szereztem a tesz-veszen egy sportrészt a peg perego babakocsinkhoz, pont ma jött meg, nagyon szuper, nagyon örülök neki és Áronnak is nagyon tetszik:

Kép

Kép

Még van hozzá egy lábzsák is és kaptam egy napernyőt is hozzá.

puszi mindenkinek

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Szöszke,
még nem hallottam a vitacell-ről, de elolvastam és máris rálelkesedtem :) (ez velem a baj, rögtön minden kell! :) ) Most már csak azt nem tudom, hogy hogy fogom ezt a harmadik dolgot is szedni, amit szintén éhgyomorra kell és félórát várni reggeliig :lol: Most akkor már csak másfél óra után fogok reggelizni ha mindhármat beszedem és a félórákat kivárom közöttük? :lol:

Viccet félretéve remélem tényleg segít neked, sőt ahol rá lehet menni a végén, hogy "egyéb celladam termékek", ott van krém is, lehet hogy Kata apukájának a bőrét kívülről is be lehetne kenni.

Kép

Kép
sz.veronika
 
 

 
 

Sziasztok,
esélyem sincs visszaolvasni, csak átfutottam.

Holnap megyünk a balcsira és nem leszek 3 hétig, úgyhogy azért nem reagálok majd semmire.

Borkaby - jövő héten megrendeljük a kocsiülést, hétfő reggel 10-ig hívj (70/5317893), ha úgy döntötök együtt rendeltek velünk.

Köszi a
Nymalac- nyüszitppet
Zsuzsu- sinlacleírást, vonalzódicsit

LKata -Apukádnak és -hoz sok erőt. nem tudok igazán okosat mondani (ilyenek személyes beszélgetés tárgyai); csak egy megjegyzés - jó hogy tudtok azért nevetni is. Biztos nagyon sokat számít hogy ottvagytok körülötte és a kis unokája(vagy -i).
ruhák szuperek - hol turiztad?

Bettyna - lehet h mi is Maxi Cosit veszünk, még vacilálunk? MIlyen?

Veronika- ugyanilyen medencét vettem Lindának :))))))

Ildi és minden más fotófeltevő - szupik a fotók. Ildi a szappanbubis különösen tetszett, azonnal veszek egy buborékfújót ahogy közelébekerülök egy árúsnak

itt még pár fotó, jövök 3 hét múlva :))))) hurrá juhú elsemhiszemóriásmosoly Kép Kép Kép

Kép
ancsa123
 
 


Sziasztok!

Elő-elő kerülök én is! Most vagyok túl egy fogfájás, csak este fáj és tegnap kihúzattam story-n!

Lassan aggódóm:

Máténak még mindig nincs 1 foga sem!

Bocsi csajok, eddig jutottam! Elolvastam és ébredés van! :oops: :arrow: Este inkább megpróbálok majd jönni! :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


A Corában hihetetlen leárazások vannak!
Rendes, felnőtt holmik is, gyerekcuccok, dögivel. Akinek van pénze, meg ideje, nézzen be.
Nekem időm volt, pénzem kevésbé :cry: , de azért vettem ezt-azt magamnak. Most Gergőke nem kapott, csak pelust.

Kép
szöszke
 
 


szveronika, miket szedsz? :)

Kép
szöszke
 
 


Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek


Kép

KépKép
KépKép
fedi
 
 


Moni: dehogy haragszom :shock:, en is gondoltam erre, amugy lazcsilapitot nem adtam azóta, de a bogyokkal mostmar vegigcsinalom a kurát mert sokkal rosszabbat teszek ha abbahagyom, szerintem...
de tényleg lehet mindent elhiszünk a dokiknak, majd tutti a második gyerkőcnél bátrabb leszek :roll:

Ildi: irjál hogy van Lotti.
a szopi kihagyással , én ugy csináltam, hogy egyszer kaja, amennyit csak kért, aztán tejcsi, addig nőveltem az adagot es csökkent a tejcsi adag ameddig csak nagyon keves tejcsi kellett, másnap már nem adtam tejcsit, és onnantól fogva abban az időpontban kimaradt a tej, mert ha egyszer kap egyszer nem, akkor lehet hogy nem marad el. meglátod...

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Sziasztok,

na, újra előkerültem.

Végigfutottam gyorsan a lemaradásomat.

LKata: sajnálom Apukádat. Nehéz lehet így most nektek, de bízom benne hogy nemsokára kigyógyul apukád ebből a betegségből. Kitartás!!!
Szép súlya van Norbinak és nagyon magabiztosan álldogál már :D

Timi: irigy-irigy a medencére. Sanyika nagyon élvezi :lol:

Marek: jó kis programotok volt:lakodalom, nyaralás. kiállítás, Veszprém. Jó lehetett gondolom végre kimozdulni :D Bori nagyon ééédes abban a sapiban. Az etetőasztalon lévő színes könyvecskét felismerem, nekünk is van olyan :lol:

Veronika: de jó medencéje van Pálminak. Én is ilyesmit akartam venni Balázsnak, de egyszerűen sehol nem találtam. És milyen ügyes Pálmi :shock: . Balázsnak is van ilyen karikás játéka, hát ő inkább darabjára szedi és rágja :roll:

Bettyna: naggyon jók a Szabi képek. A fürdősök a kedvenceim.

Ildi: van még láza Lottinak? Jaj, szegénykém, hogy viseli? Nagyon cukorfalat a képeken!!!Nagyon jó momentumokat kapták el!
Balázs is odavan a szappanbuborékokért.
Én még 5x szoptatok egy nap. Egy jó ideje a déli szopit megcseréltem én is, tehát előbb eszik kajcsit, majd utána szopizik. És szopizik is ilyenkor rendesen. Pedig már jó rég gondolkozom rajta, hogy elhagyom ezt a szopit, de én is legtöbbször magam miatt nem teszem, van amikor meg Balázs nyüszizik kaja után 20-30 perccel, mintha jelezné, hogy "anya, valami elmaradt". Szopi után újra szuper a kedve
:D .
Így passz, hogy mikor fogok valaha lemondani egy szopiról is :roll:

Szöszke: jaj, de nem szeretem, amikor minden orvost mást mond ugyanarra a betegségre :roll: Ki volt addig Gergővel, míg te dokinál voltál?

Éva: fogzásfájdalom :cry: Jó a kocsi!

Ancsa: Linda is hogy élvezi a vizet :lol: Jó nyaralást!!

Rólunk: anno nálunk is volt 1 órával korábban kelés pár napig, amikor többen is írtátok, hogy nálatok is. Balázsnál biztos, hogy a fejlődési ugrás miatt volt. Mert akkor tanulta meg egyik napról a másikra, hogy hogy kell feltérdelni és abból felállni(persze kapaszkodva valamibe) és magától felülni. Ugyanekkor volt az, amit anno írtam, hogy hiszti volt a napközbeni elalvás előtt. Hál istennek ez is csak pár napig tartott. Rá egy héttel már 180 fokos fordulás volt, magától aludt el a kiságyában napközben. Betettem, játszott, majd 15 percre rá már aludt is.

Szombaton kibújt a 2.fogacska is. Múlt héten már láttam, hogy fehéredik az ínye, nem volt egyáltalán nyűgös, pénteken meg mintha egy bőrdarabka csüngött volna ott az ínyén :shock: , szombat hajnalban jó 1 órán át nyöszörgött cumival, csukott szemmel. Mikor kivettem az ágyából és közénk tettem a nagyágyra mintha el is felejtette volna, hogy fáj valamije, szépen elkezdett mászni ránk és jó kedve volt. Hálistennek akkor már hajnali fél 6-6 volt, amikor eleve is kelni szokott, hülyét kaptam volna, ha ezt éjjel 3-4 órakor teszi. Majd aznap vettem észre, hogy kibújt a fogacska.

Már írtam feljebb, hogy napi 5x szopizik még Balázs, mellette ebédre megeszik 320-350g kajcsit, tényleg ennyit, hihetetlen, hogy ennyi belefér.(Ha pl üvegeset adok neki, akkor 2 üveggel kap, ma is megevett 2 üveg paradicsomos burgonyát ebédre) Délután gyümi, ez is olyan 200-250g, majd vacsi, ez általában 220-250g. Minden kaja előtt szopizik kivéve a delesnél, amikor is utána szopizik. Délelőtt csak szopizik, hajnali 6-kor és fél 9 körül. Jelenleg nem fér be ide már semmi plusz kaja, mert a fél 9-es szopi után bealszik kb 11-fél 12ig, akkor meg már az ebédet kapja. Kár, hogy a súlyán nem látszik meg ez a sok evés...anyai gének...

Majd jövök képekkel is, de most elteszem magam holnapra.

clau06
Budapest XXI. kerület
 
 


Sziasztok!

Köszönöm lányok nagyon aranyosak vagytok. :D
Hogy meddig tart még apu betegsége???...ezt senki sem tudja megmondani!
Az a legszörnyűbb hogy ez az övsömör 20%-ban okoz ilyen szörnyű idegi fájdalmat(ez bejött) :(
de ami ennél is rosszabb hír hogy az emberk 10%-ánál évekig is eltarthat! :shock: :(
Hát remélem ebbe a 10%-ba már nem tartozunk bele. :roll:
Tegnap házhoz jött a doktornő, nagyon kedves volt, és segítőkész.
Megvizsgálta aput hogy nincs e agyhártyagyulladása, tüdőgyulladása vagy egyéb szövődmény....Nincs :D
Változtattott a gyógyszerek arányán, és most figyelni kell lesz e halucináció?
Ha péntekig nem javul a helyzet akkor ír fel szteroidot.
Szöszke aranyos vagy majd utánna nézek a vitacell dolgoknak. Rákérdezünk a dokinál is. :)
Bár úgy vélem apu olyan dög erős fájdalomcsillapítást kap hogy a doki mondaná ha elég lenne másféle
lehetőség vagy kiegészítő terápia.
Szerencsére elég tájékozott a gyógyászati cuccokról.

Ancsa, Éva, ...Nagyon szépek a képek!
:D Hihetetlen milyen nagyok már, és hogy tudnak már játszani, pancsolni önállóan :lol: :lol: :lol:

Éva...nah, Norbi is ugyanezt csinálja, folyton a napernyőt álligassa magának :roll:
Nagyon jó a kocsi! :wink:

Veronika...csak ámulok hogy Pálmi milyen ügyes, sajnos Norbika kézügyessége nem ilyen fejlett még.
Vagy csak nincs türelme az efféle játékhoz :?
Lehet nekem is vennem kéne ilyen karikás játékot :D
Tényleg szupi ügyi pálmi! :shock: :D

Azért mi is tanultunk ezt-azt :lol:
Például, a nappaliban körbesétál kapaszkodva :D , szépen lépeget ha fogom a kezét.
A bekapcsolja a TV-t :shock: simán ráirányítja a tvre a távirányítót és nyomogatja a gombokat!
Bár ennek nem igazán örülök és annak sem hogy nagyon Tvzni akar! :( :? Már eset mi se Tvzünk,
mert annyira nézi Norbi is. :roll: Nem akarom hogy felpörögjön tőle és tönkremegy a szeme. :(
Ti hogy vagytok a TV-vel????
Ja, és a szókincsünk fejlődésnek indult. :lol: VÉGRE!
Mondja hogy :Ba-Ba-baaa, Bu-bu, be-bejeee-jee-jee, ajaja-habrűűűű-rbűűű-bü :lol:
Ja és tegnap mondta azt is hogy :-hammmm-amm-ma-ma

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kedves Kismamik!

gremese vagyok a "2007 szeptemberi babák" topikból.
Szeretnék nektek bemutatni pár saját készítésű MEI TAI-t, amelyet meg is vásárolhattok tőlem.

A MEI TAI egy ősi ázsiai babahordozó eszköz. 3-4 hónapos kortól (de azért egészen piciket is (1 hónaptól) lehet) 15 kg-ig (vagy ameddig a mama elbírja) használható.

Pár fontos információ a megkötésről:

A MEI TAI pántokat mindig csomóra kössük.
A baba hasa simuljon hozzánk, akkor elég szoros a hordozó.
Még nem ülő babáknak a háta mögött kössük a vállpántot.
Már ülő babáknak a feneke alatt köthetjük a vállpántot.
MEI TAI háti hordozást először másik felnőtt jelenlétében gyakoroljunk, ágy mellett.
A pántok a vállunk közepén menjenek, ne a nyakunknál.

Elöl hordozásnál az ajánlott kor: 1-6 hónap, csípőhordozásnál: 3-10 hónap, háti hordozásnál: 3-24 hónap, vagy ameddig elbírjuk csemeténket.

Az általam készített MEI TAI kétoldalasan hordható, megerősített varratokkal készül, bélelt derék- és vállpántokkal, bélelt combrésszel, és a vállpántokon akasztó fülecskékkel ("színén és fonákján" is), jó minőségű anyagokból!

Ára: 5300 Ft helyett Babanetes kismamiknak: 4700 Ft!

Amennyiben felkeltettem valakinek az érdeklődését, több képet szeretne látni a hordozókról, az kérem írjon privit.

További kellemes babázást!
:D :D :D

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese
 
 


Sziasztok!

Lottinak vírusos torokgyulladása van :cry:
Kapott antibiotikumot, amit 8 óránként (hajnali időponttal) kell adni, a lázcsillapító kúpot 6 óránként + cebion csepp + orrszívás (de egyelőre nem folyik neki)... és szinte egész éjjel láza volt + hőemelkedése, tegnap már 38,8 fokos lázzal mentünk a dokihoz.
Nagyon kivagyok, nem ettem, nem ittam, 3 kilót fogytam 2-3 nap alatt.
Szóval így vagyunk, most biztos nem tudok jönni pár napig, hétfőn kell visszamenni a dokihoz. Amúgy jól eszik, szopizik is, de éjjel sokat sírt, biztos fájt a torka is :cry: Nagyon rossz ezt látni, még nem volt lázas a 10 hónap alatt szegény kis beteg verebem, a szívem szakad meg érte, átvállalnám tőle az egészet, ha tudnám.

Mindenkinek kitartást a meleghez, jövök majd ha jobban lesz Lottikám :cry:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi, akkor rajtatok is ki fog jönni a betegség? :?

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok
Én is vagyok, csak tanítok szinte állandóan. Valahogy most nagyon beindultak a tanítványok, amit most annyira nem is bánok (az anyagi oldala miatt), viszont Bori annál inkább... :cry:

Ildi
Jobbulást!!!!

Lányok... most nemtom...lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de vírusos torokgyuszira miért kell antibigyó? Azt nem baktériumra szokták adni? :shock: Ezek a gyerekorvosok mindenhol ezt csinálják? Ha a gyerek lázas, telenyomják antibigyóval? Ez mekkora baromság! Aztán meg egy hónap mire rendbehozzuk a bélflórájukat, na meg persze az immunrendszerüket. De mintha Bangham is valami ilyesmit írt volna pár nappal ezelőtt... :roll:

marek
 
 


Ildi,
szegénykém :( Pálmi se volt még beteg, nagyon rossz lehet :(

Voltunk 9 hós mérésen, 7600g. Ez 340g hízás. Viszont a doki közölte, hogy 1 éves koráig nem mehet se természetes vízbe, se strandra, csak külön saját medencébe :shock: Most akkor jövő héten nem vihetem be a Balcsiba? Nem túlzás ez?
Bár végülis semmiből sem áll vinni a kis medencéjét, csak akkor macerás lesz nekem is bemenni a vízbe... vagy csak apa nélkül mehetek be, az meg nem nagy vidámság :(

Mindjárt írok még, csaki kelés van

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Na jól ide kerültem én is tegnap mi? :oops: :lol:

Veronika! És megindokolta, hogy miért? :shock:

Ildi! Kitartást! Én már sajna ugye tudom, hogy mit érzel! 2 betegséggel a hátunk mögött a 2. betegség ugyan ez volt, mint nálatok! Próbálj kitartani, elmúlik! :wink:
Normaflore-t adsz neki az antibiotikum mellé? Szerintem jót tesz! Én mind a 2-szer adtam!
Tessék inni és enni, most kell a legjobban az anyatejcsi! Irgum-burgum! :twisted:

Szopizás kihagyás! Ha meggyógyultatok!
Én kipróbáltam, hogy nem adok neki cicit a kaja után! Ebédnél ez első alkalommal sikerült és onnantól nem volt, tízórainál 1-2 napig kérte, akkor a tízóraitól függetlenül egy kicsit később kapta meg a cicit, így szerintem nem kötötte össze vele és 3-4 nap után már nem adtam később a cicit, így kimaradt az is! Az uzsi volt gázabb, akkor követelte akár mennyit is evett és az tovább tartott, hogy egyre később adtam majd elmaradt a későbbi adás is! Így marad az esti, hajnali és reggeli cicizés, amit már most látok, hogy ha nem fogy el a tejcsi, addig ez marad is!
:roll:

Szöszke! Mi nem kaptuk el anno Mátétól! :roll:

Lkata! TV! Máté is simán távirányítózik, de nem nézi csak a reklámokat! Kedvence is van már! Mivel mi 1 szobás garzonban lakunk, így nálunk megy a tv kezdettől fogva, alszik tőle nyugisan, napközben nem nagyon kapcsoljuk be, így ez az esti lefekvési rituálé része lett (így alakult), hogy megnézi a reklámokat, majd alszik! :roll: Mi meg tv-zünk tovább!
Ami érdekes, hogy én már kipróbáltam, de a reklámokon kívül semmi nem köti le belőle egyenlőre 5 percnél tovább!
Még szerencse, hogy nincs reklám csatorna! :lol:

MEGVAN AZ ELSŐ SZÉPEN ÉRTHETŐ SZAVUNK! :oops:
NEM, illetve azóta már mondta az apát, illetve a babát is, de egyiket sem tudatosan. Mindegyiket használja mindenre! :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Naszóval...

Ancsa,
cukik a képek! :)

Bettike,
ne aggódj, nekünk sincs még egy fogunk se! (Illetve nekem van :oops: :lol: )

Szöszke,
hú, akkor lehet, hogy holnap elugrom a Corába, remélem marad még valami... :)
Aloe verát szedek már pár éve, és most pár hete Flavin7-et. Megrendeltem a Vitacellt, remélem ideér hamar, és ha még ezek után is ki mer jönni az allergiám augusztusban, akkor irgum-burgum!!! :evil: :lol: (A Flavin7 és a Vitacell is állítólag jó rá...) Meg Vitacell ügyileg reménykedem, hogy ha sejt szinten hat, akkor esetleg javíthat a ?császármetszésem helyén, mert még mindig fáj... :(

Clau,
nálunk is inkább szétszed Pálmi mindent, mint összerak, sokáig a karikás cuccot is csak szétdöntötte, most nem tudom miért döntött úgy pár napja, hogy rárakja! :)

Balázs 2 üveggel eszik? :shock: Nem gyenge :lol: Gratula a jó étvágyához! :)

Kata,
köszi :) Pálmi úgy látszik előbb a kis finom mozgásokat csinálja és a nagy mozgásokban gyengébb :)

Norbi bekapcsolja a TV-t? Nem semmi! :) Én továbbra is az angol meséket nézetem vele, du. 6-tól 30 percet nézheti. Utána hiradó :)

Bettike,
gratula a szavakhoz! :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Tévézés: mi nem tévézünk, illetve nagyon ritkán kapcsolom be, mondjuk ha vasalok. Akkor teniszt nézek. Télen nincs tenisz, így nem fogok vasalni. Szerintem, ha előtte tévéztünk volna, most akkor is hanyagolnánk, mert szeretném, ha Bori nem nézné még sokáig. Persze lesz olyan kor, amikor nem lehet kikerülni, de amíg nem muszáj, addig hanyagoljuk....

Nekünk is van már szavunk...
A bababa, papapa, mamama, apapapa már régóta megy, de mostanában azt figyeltem meg, hogy ha cicit kér, akkor mindig ugyanazt mondja, méghozzá azt, hogy titi... :shock: Basszus...tudtam, hogy a cici lesz az első szava. Ha azt akarja, hogy felvegyük, akkor nyújtja a kezét, és mondja, hogy gye, ha valami kell, akkor meg ké... Ezek már szavak? Mert én olyan büszke vagyok. Ja, meg ha lát egy cicát az utcán, akkor mondja, hogy tita... De ha én mutatom, akkor nem mondja, szóval nem hajlandó semmit elismételni....

Veronika
Miért nem mehet vízbe? Tök meleg a Balaton. Nyugodtan vidd be szerintem! Persze csak ha továbbra is ilyen dög meleg lesz.

marek
 
 


Marek!

Ha ugyanarra használja az adott szavakat mindig akkor szerintem szavak! :) Pálmi még nem használ semmit tudatosan. És még meg sem ért semmit, talán azt, hogy baba, mert arra mindig odanéz... Úgyhogy legyél csak Borira nagyon büszke! :)

Szerintem nem a víz vagy a levegő melegsége miatt mondta, hogy ne, hanem gondolom a kórokozók miatt...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Gondoltam, hogy nem a víz hőfoka a döntő a dokidnál, de mivel a mi gyerekeink már kúsznak-másznak, és nálunk például nem steril a környezet (sajnos), ezért most már majdnem mindegy, hogy hol nyelik be a bacikat. Nem? :roll: Az én gyerekem például mindig talál valamit, amit a szájába tömhet, pedig esküszöm nektek, hogy naponta porszívózok az egész házban.

Ezeket a "szavakat" Bori mindig ugyanarra használja. A bababa, papapa stb. csak duma, de a ké, gye, titi, tita az mindig ugyanaz... Akkor már beszél??? Hurráááá!!!

marek
 
 


Marek, szveronika, egy uszodai medencében sokkal több kórokozó van, mert ott nincs természetes öntisztulás. :shock: Én sem értem, a doki miért tiltja...
Pl. természetes vízben nem lehet szemölcsöt kapni, csak uszodában, és szerintem ugyanez igaz az összes gombás betegségre is.

Marek, a lányok hamarabb kezdenek beszélni. :) Irigyellek! :D

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!!

Ildi!
Lottibabalánykának mielőbbi gyógyulást, Neked megnyugvást!!

Én sem értem az antibogyót......

Marek!
Nagyon édes a csajod!!

Timi!
aztaaaaaaa ! kicsi fijú nagy vízben... :lol: :lol: :lol:

CSODASZÉPEK A GYEREKEK!!!!!!!!

l.Kata!
Sok erőt!!!!!!!!!!
Nálunk nézhetnek mesét, de Konstit igazából nem érdekli. Ábelnek kommentálom a mesét amit néz. (pld. látod mossa a fogát, játszik a kockákkal, énekeljünk mi is és akkor énekelünk, táncolunk...ilyenek. Konsti meg ott botladozik körülöttünk)

Macianyú!
A szeretet nem feleződik, hanem hatványozódik!!!
Én nagyon Tirzát akartam, de lassan belenyugszom, h majd esetleg az unokám lehet Tirzus...... Megértelek, nehéz, de menni fog. Amint megszületett Konstim, akkor lett bizonyos, h fiam lett Ő Konstantin a Kincsem.

Veronika!
Én sem tiltanám el a Balcsitól a nagylányt. Akár egy bevásárlókocsin is kaphatna bacikat, a balcsi nem veszélyes annyira. Szép méretek!! :)

Szöszke!
Gyógyulást4!!!

Velünk minden OK. Éldegélünk........A fiúk néha ölik egymást, Én meg közbelépek, ha szükséges. Konsti egyértelműen használ szavakat , apa, Ábe, ajaaaaaa, hamhamhaaaaaam.
Kaptunk egy ismerőstől anyatejet, így megint kap naponta egyszer. Ebben a melegben elég étványtalan, de nem is erőltetem. Ő is mindent töm a szájába, főleg a száraz falevél, fadarabok és kavicsok a kedvencei.

Kép etetőszékben
Kép játszótéri gyöngyszem
Kép
Kép csúzdázik

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Csak gyors bekukk, mert látom, írtátok, hogy nem értitek az antibogyót... na most, annyira sokkos állapotban voltunk Zolival, hogy igazság szerint lehet, hogy nem azt mondta a doki, hogy vírusos torokgyulladás, hanem - most így utólag Zoli mondta - fertőző torokgyulladás... egyik se jobb... sajna éjjel megint 38,2 volt a láza, ment a kúp, most már csak akkor kell adni, ha belázasodik. Most alszik, egyelőre jól van. Megvettem a tanácsotokra a Normaflort, teába tettem, alig bírtam beleadagolni Lottiba, vagy 3X meg akart fulladni. Nagyon kivagyok, remélem hamar túllesz rajta... bocsi, ennyi, megyek palacsintát sütni, amíg még alszik... köszi az aggódást mindenki részéről, majd jelentkezem, hogy mi van...

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


szveronika, most hívtak, hogy ma hozzák ki a Vitecellt! Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok!

Ildi, hűtőfürdő? Ilyen melegben még jól is eshet kicsi Lottinak!

Kép
szöszke
 
 


Zsuzsu, ez az a homokozó, ahol nem figyelnek a nagyobbak a kicsikre?
Nagyon ügyes Konsti...nem tudom, Gergő egy hónap múlva csinál-e majd ilyesmit...ő akkor lesz ennyi idős, mint most Konsti.

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Nagyon eltűntem, mostanában elég elfoglalt vagyok.
A képeket azért végignéztem, nagyon nagyon édes minden baba! :)

Bocsi, de nem fogok tudni visszaolvasni teljesen, most az utolsó odlalra reagálok.

Szöszke!
Szurkolok, h minden jól alakuljon a betegségeddel kapcsolatban!

Éva!
Nagyon édes Áron, aranyos a bkocsiban! :) SAjnálom a fogacskákat. :(

Ancsa!
Linda is nagyon édes, a pancsis a legjobb! :) Jó nyaralást!

Clau!
Örülök, h túlvagytok a fogacskán!

LKata!
Először is szurkolok apukádnak, jobbulást!
Valahol, valamikor olvastam, h hiányoltál, köszi szépen! :)
Tv...hát sajnos nálunk szinte egész nap megy, de szerencsére Lillát nem nagyon érdekli, néha rátapad a reklámokra, de ennyi. Londonban majd nem lesz tévézés, van egy nagy tévénk, de adás nincs benne. :D

Szépek ezek a MT-k!

Ildi!
Jaj, nagyon sajnálom kicsi Lottikát, sok gyógypuszi neki! Remélem gyorsan meggyógyul majd!

Veronika!
Én nem hallgatnék a dokira, ez hülyeség, h nem mehet vízbe! Már 9hónaposak a babák. Oké, strandra én sem vinném, de ugyan mi baja lehet a Balatonban? Nyilván nem úsztatni fogod benne, szerintem símán megmártózhattok, mi is meg fogunk, aug. elején megyünk.

Bettike!
Gratula az első szóhoz! Én is tartok tőle, nehogy a NEM legyen az első. :D

Marek!
Hűűűha, Bori nagyon ügyes! Ezek tényleg igazi szavak már sztem. Na mi még nagyon messze vagyunk ettől. :) Mikor jöttök hozzánk?? :)

Zsuzsu!
Nagyon arik a srácok, a csúszdás a kedvencem! :)

Lilla egy ideje pápázik. Én nem tanítottam, fürcsi után anyukámmal mindig integetnek a tükörben, mikor jönnek ki, és megtanulta. :) Ritkán mondja is, de ez tényleg nagyon ritka.
Észrevettük azt is, h érti, ha mondom, h süni, akkor csinálja az orrhúzást, szuszogást. :D Erre sem tanítottam, csak valszín megjegyezte, mert ha csinálja, akkor mindig mondom, "h te kis süni" vagy "na sünizel?". :D
Múlt hétvégén voltunk Pesten, péntek reggel mentünk, vasárnap este jöttünk. A meleget nagyon nehezen viselte Lilla, nyüszi volt, de szombaton lehűlt, onnantól már jól elvoltunk. Voltunk az állatkertben is, élvezte nagyon, h cipelgettük majdnem végig, h "lássa az állatokat". Persze 4-5-öt meg is nézett. :D Mindenesetre nekünk nagyon tetszett. :)
Képzeljétek! Meglett a MT-unk! Pontosan 3 hét alatt ért oda, pedig már teljesen lemondtam róla. Hétfőn fel is adja majd a csaj a kész pántokkal. Az már Murphy lenne, ha most is elkavarodna. :P
Annyira bele voltam keseredve, h elveszett a MT, h dacból rendeltem közben egy Becot. :D (Nymalacnak és Adrinak rendeltem eredetileg, aztán magunknak is) Eleve tervben volt, de nem most, mert spórolnom kell ezerrel őszre, na de mind1, azért örülök neki, és nagyon hasznos. :)
Most jól is jött, mert ezen a héten Lilla nagyon nyüszis, alig lehet otthagyni egyedül. Tegnap már nem tudtam mit kezdeni vele este felé, feldobtam a hátamra, és sétálgattunk a kertben egy kicsit. Nem tudom mi lehet vele, mindig olyan szépen eljátszott egyedül, elvolt. Két tippem van, vagy a foga, mert már érzem őket felül (igaz, az alsókat nem szenvedte meg), vagy Pesten ugye egyfolytában valaki vele volt, sokat kézben is, mert ott nem lehetett egyedül hagyni, és lehet, h megszokta a jólétet. Most próbálom szoktatgatni apránként.

Na be is fejezem, dobok gyorsan a Becoról egy képet (akciós még nincs), és mostmár jövök többet. Állatkertről is hozok majd, meg asszem vannak egyebek is.

Ja, és itthon van az apja, most még Pesten, holnap jön haza, mert ma este Pécsen játszik. És tegnap felállítottuk a medencét, úh nemsokára fürcsi is lesz. :)

Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk...most elaludt Norbika. Nem szokott csak 4 körül aludni, de úgy néz ki ez ameleg kikészíti őt is.
Sensi...jó hogy jöttél :D
Gratulálok a pápá-hoz. :wink: Ez a "sünizés" édes lehet, nagyon okos hogy ilyesmit megért és utánoz! :shock: :D

Marek...rajtotok is ledöbbentem, soha nem hittem volna hogy egy 9-10 hónapos tud beszélni! :shock: :D
Nagyon ügyes és fejlett Bori!
Norbinak a gagyarászása még nem ilyen tudatos.
Annyi hogy ha mondom neki hogy-Gyere...akkor nyújtja a kezét.
Ha nyűgös,és valószínű hogy szomjas és mondom neki -Iszi-iszi??? akkor ugrál és tátja a száját, mert tudja hogy inni kap! :D
Ja, és a- Hol a cum-cum???kérdésre megfogja a cumiját! :D

Szóval nagyon ügyik ezek a gyerekek!

Zsuzsu...nagyon édesek a játszótéri képek! :D
Konsti olyan ezeken a képeken mint egy egy éves! :wink:

Ildi...sajnálom nagyon ezt a betegséget. Még Norbi sem volt igazán beteg, ezuért nem is tudom mi lenne :roll:
Valószínű én is így stresszelnék. :( De próbálja meg enni, inni ebben a melegben mert te is beteg leszel. :roll:
Te amúgy is olyan vékony vagy.
Most neked is vigyáznod kell magadra hogy tudd ápolni a kis beteget!
Mielöbbi gyógyulást, sok gyógypuszit küld Norbika is! :D

Rajtam non-stop gyomorideg van :? apu miatt, még nincs jobban!
Ez szörnyű, most én is fogytam egy-két kilót és nagyon nem tudok aludni.
Tegnap akkorát estem, még jó hogy a gyerek nem volt a karomon.
FEl is dagadt a térdem, úgyhogy borogatom ha van időm. :(
Szerencsére nem törtem el, már jobb azért.
Komolyan már úgy nézek ki mint egy 10 éves, a térdeim tök lilák-zöldek! :( Minden héten elesek.
Lehet kéne kötnöm életbiztosítást. :oops: :lol:
Megyek mosogatni, pussz mindenkinek!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Sensi,
Pálmi is csinálja ezt, hogy ráncolja az orrát és szuszog! :) Aranyos, hogy ezt süninek nevezed :D
Tök jó, hogy meglett a MT!

Kata,
érdekes ez a sok esés, biztos figyelmetlen vagy mostanában a sok stressz miatt...

Szöszke,
nekem is megjött ma a Vitacell, reggel már be is vettem! :)

Zsuzsu,
ez a csúszdázás komoly? :shock: Hihetetlen mekkora különbségek vannak ebben a korban a gyerkődök között! :) Pálmi még ülni se tud... nemhogy csúszdázni :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


szveronika, telefonáltak, hogy csak hétfőn tudják hozni... :evil: Te honnan rendelted? :roll:

Gergő betaknyosodott. De nem vészes. Láz nincs, valószínűleg a ventillátor fújta meg...kegyetlen meleg van itt, kiizzad, aztán kész a baj. :(

Kép
szöszke
 
 


Sensi, jó, hogy jön a párod. Kíváncsi vagyok, Lillus hogy reagál majd rá :)

Kép
szöszke
 
 


Szöszke,
hát amit belinkeltél honlapot azon volt egy link, hogy rendelés :roll: Futár hozta ki ma délelőtt.

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Szveronika, értem. :) Én egy Bio szállítón keresztül rendeltem, mert más termékeket is vettem.
Na, nem baj, majd hétfőtől én is szedem. :)

Kép
szöszke
 
 


Te jó ég, én zártam a tegnapot és én kezdem a mát? :O Áll a topikunk. :cry:

Kép
szöszke
 
 


sziasztok
a héten nem nagyon volt idöm jönni. ha jó idö volt, akkor kint voltunk az udvarban, fürödtünk, levegöztünk, ha meg rossz, akkor bent takaritottunk, raktuk el a kinött ruhákat.
mi megvagyunk. enni továbbra se nagyon akar, igy marad a szopi. egyre többször végig alussza az éjszakákat /22kor elalszik és csak 8 körül ébred, szopizik és vissza alszik 9,30 vagy 10ig.
szépen ül egyedül, de a felüléshez egy kis segitség kell.

nálunk csütörtök éjjel borzalmas nagy vihar volt, akkora szél volt, hogy a garázsról és a fás kamráról letépte és összetörte a hullámos lemezeket.ma ment a férjem az Obiba venni,pont akcióba van.elöbb kaptam az sms-t a banktól, hogy már fizetett is, 40.000ft-ot, igy az augusztusi kirándulás veszélybe került.

majd késöbb vissza olvasok és reagálok,most mennem kell.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Jaj csajok, gond gond hátán. :cry: Tegnap Lotti arcán kijöttek piros pöttyök. Felhívtam a dokit, azt mondta, biztos melegkiütés, borogassam kamillával, ez megtörtént. Este jött a köv. antibio, aztán hajnali 5-kor a kövcsi, reggelre durván piros pöttyös-foltos lett Lottikám arca, aztán már a keze is, hasa, háta, nyaka... irány az ügyelet.
Ott egy tök flegma, nálam szerintem fiatalabb férfi orvos megvizsgálta, azt mondta, hogy lehet, hogy az antibiotikumra érzékeny, de lehet háromnapos láz utáni bőrkiütés is... köszi :evil: Az antibiot ne szedjük, kaptunk Fenistil cseppet, azt mondta, hogy ha eldurvulnak a kiütések, holnap menjünk vissza, ha nem, akkor hétfőn a gyerekorvosunkhoz................ totál kivagyok, nem hiszem el, szerintem nem is kellett volna a nyanyának antibiotikumot felírni... megbeszéltük Zolival, keresünk másik gyerekorvost...

Bocsi, hogy megint rólunk, de nincs időm visszaolvasni, nagyon ideges vagyok és csak reménykedek benne, hogy nem lesz gond, amúgy láza már nincs tegnap reggel óta (éjjel még volt 38,2, de kúpot kapott), elkezdtem adni neki a Normaflort és cebion csepp is megy még változatlanul.

Kérlek, drukkoljatok, hogy ne legyen gond, mert a doki azt is mondta, hogy ha nagyon eldurvul, befekvős :cry:

Mennem kell.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi!

Már az első mondatodnál arra gondoltam, hogy 3 napos láz!
Drukkolok, hogy ez legyen! :wink: Főleg így, hogy stimmel a magas láz, aztán meg a kiütés!

Melegkiütés ellen borogatás? Nekünk volt, de azt mondta a védőnő, hogy nem nagyon lehet tenni ellene semmit, majd elmúlik, ha kijön akkor megint kijön úgy is! De szerintem arcon nincs melegkiütés! Inkább hajlatoknál kéz, láb, nyak! :roll:

Kép
bettike
Eger
 
 


Hát Bettike, nem tudom, csak remélem, hogy ez "csak" a láz utáni kiütés és el fog múlni hamar!!! Amúgy a doki még azt is mondta, hogy kenegessem hintőporral az arcát :roll: Az a röhej, hogy tök aggódv hívtam fel, és simán elhitette velem, hogy melegkiütés, pedig már tegnap arra gondoltam, hogy biztos a gyógyszertől jött ki rajta :? De hát az ember bízik az orvosban (eddig), hiszen nem ért hozzá :shock: Mondtam is ma Zolinak, hogy most már bánom, hogy nem orvosnak tanultam.
Szegény Lottikám most alszik, éjjel végig forgolódott, fent volt csomót, közöttünk alszik most már 2 napja.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


És ez a 3 napos láz mitől van? Ez valami vírus? Nem is tudtam, hogy utána még kiütés is van!

A melegkiütés úgy tudom az izzadástól van, és az izzadság marja ki a bőrt, ezért kell lemosni és szárazra törölni ( a borogatást lehet a lemosásra értette? A hintőport meg a szárításra?)

Gyors jobbulást kívánok, ha ez tényleg a 3 napos láz, akkor holnapra már vége kell legyen, ugye? Nagyon drukkolok, hogy ne legyen befekvős!!!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Ezt találtam a 3 napos lázról:

Nem könnyű felismerni ezt a vírusfertőzést, pedig kétéves koráig szinte minden gyerek átesik rajta. A betegség magas lázzal kezdődik, egyéb tünet nem mutatkozik.
Három nap múlva a hason és a háton megjelenő piros kiütések árulják el: háromnapos lázról van szó (exanthema subitum). A 39-41 fokos láz három-öt napig tart, ekkor a legfontosabb teendő a lázmérés, a lázcsillapítás, a kellő folyadékbevitel. A kisgyerek rendszerint élénk, nem érzi magát rosszul, nincs panasza. A láz hirtelen megszűnésével megjelennek a kanyaróhoz hasonló kiütések a törzsön, ritkábban a végtagokon és az arcon is. Másnapra eltűnnek, és ezzel vége is a betegségnek. A fertőzés leginkább a szülők nyálával terjed, ezért sem jó, ha lenyaljuk a kicsi cumiját. A betegség kitörése előtti öt-tizenöt nap a lappangási idő. A kórokozók speciális herpeszvírusok. A lázcsillapítón kívül más gyógyszerre nincs szükség, mert a háromnapos láz ártalmatlan betegség. Az esetek 68 százalékában társul hozzá gyomornyálkahártya-gyulladás, köhögés, elvétve torokgyulladás, nyirokcsomó-duzzanat. Igen ritka szövődmény a máj- vagy agyhártyagyulladás, lázgörcs.

Kép
bettike
Eger
 
 


Na és még ezt:

"Szintén fertőző betegség, csecsemők, kisgyermekek körében jelenleg gyakori az "Exanthema subitum" vagy "három napos láz". Hirtelen magas, nehezen csillapítható láz, aránylag jó általános állapot mellett. 3 nap után elmúlik a láz, és testszerte elszórtan apró kiütések jelnnek meg. Kezelése tüneti, lázcsillapítás, hűtőfürdő, bő folyadékpótlás. Magától gyógyul. Felesleges és káros antibiotikumot adni. Sokszor az antibiotikum adás után, gyógyszerallergiára gondolnak tévesen, a kiütés megjelenése miatt. Ha kielégítő a gyerek állapota, ki kell várni a 3 napot antibiotikum adás nélkül."

Kép
bettike
Eger
 
 



Köszi Bettike, nagyon aranyos vagy, hogy így utána néztél! :lol: Amúgy nálunk nem volt olyan magas a láz, egyszer volt 38,8, de amúgy 38,2 körül mozgott, a közérzete aránylag jó volt, evett is egészen tegnapig,akkor már csak cici.
Nagyon pöttyös-foltos,nagyon erősen piros,tiszta görcs vagyok, de most ki kell várnunk ezt az 1-2 napot, hogy mi lesz és gyerekdokit váltunk, ez már 100%, mert nem bízunk meg benne, ő rögtön az antibiotikumot adta...

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 



Kép
bettike
Eger
 
 


Igen-igen, de nálunk volt tünet is, a torokgyulladás, bár azt a doki diagnosztizálta, fene se tudja, hogy jól-e, de most itt a doki is azt mondta, hogy piros a torka, de amúgy nincs pl. orrfolyás se.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Azt nem lehet valahogy kimutatni, hogy az antibiotikumra allergiás-e?
(A fene, hogy nem gyerekorvosok vagyunk mind!) :twisted: :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Nem tudom, megnéztem ennek a gyógyszernek az összetevőit, nem tudom, hogy ha allergiás, akkor melyikre (ugye nem értek hozzá, hogy melyikre lehet), de ha nem múlik el hétfőig, akkor a gyerekorvostól majd rákérdezek. Kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán mit fog mondani, hiszen ő ugye melegkiütést mondott, ahelyett hogy azt mondta volna, hogy inkább menjünk be az épp rendelő dokihoz (ő nem rendelt már) és nézessük meg. Hülye vagyok, hogy hittem neki :roll:

Na megyek, jön a következő Fenistil adag és a kaja, remélem fog enni, mert az sem megy neki túl jól, szerintem fáj a torka szegénykémnek :cry:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Ildi...jaj, szegényke, olvasom milyen ideges vagy! :( Valóban nem túl észszerű húzás volt a dokitól hogy egyből
antibiotikumot írt fel. :twisted: Tönkreteszi Lottika bélflóráját!
Nagyon drukkolok hogy ez csak olyan 3 napos láz legyen.
Nekünk még nem volt, de az utcában egy ismerősöm 11 hónapos kislánya nem rég esett át rajta.
4 nap és vége. :D
Bár ők nem voltak torokgyuszisak asszem. :roll:

Bettike...ez számomra is hasznos infó volt, kösz :D
Nekünk meg ilyen melegkiütésünk van 2 napja de csak Norbi nyakán :? ...legalább is bízom benne hogy ez az.
Ti hogy vagytok???

Hoztam egy bambulós képet, tegnap készült fürdés után, este. :D
Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ildi
Remélem három napos láz, nem is értem, miért nem gondolt rá adokitok. A dokitok meg egy ...(ide mindenki gondoljon valami ideillőt). Már régebben is mondtuk, h válts orvost, bár tudom, h az nem olyan egyszerű.
Ja, és arca hintőort....gratulálok neki...
Sok sok gyógypuszi!

marek
 
 


Sziasztok!!

Szöszke!
Igen ez ugyanaz a játszótér, de komoly változások vannak. Az a 6-8 fős "banda" felbomlott , mert a bandevezér elköltözött a szüleivel és a két tesójával. A többi tag pedig eltűnt, lehet, h vakációznak. Délelőtt szinte csak mi vagyunk kint, estefelé többen.

Biztosan Gergő is csinál egyre több mindent!! néha örülnék, h Konstim még kicsi lenne, részben mert rohan az idő, másrészt pedig rengeteg figyelem kell, mert veszélyérzete nulla...

Gergőnek jobbulást!!!!!!
Enyémek már 2 hete náthásak-amióta Ábel a táborban volt-, de semmi komolyabb. Doktornéni látta Őket, orrcsepp, orrszívás és ennyi. (kicsit vicces volt a minap, mert a szomszéd kérdezte, h miért porszívózunk naponta többször a fürdőszobában :lol: :lol: )

Sensi!
Már hiányoztál!!!!!!! De jó, h meglett a MT.! Lillus hogy van?? Apa??????

L.Kata!
Vigyázz Magadra!!!!!!!
Konstira sokan mondják, h nagy gyerek, és nem a méretei miatt :D Amúgy tényleg Nagy!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Bambulós Norbi édes!!!!! :lol: :lol: :lol:

Veronika!
A csúzdás képen nem látszik apuci, aki ott áll készenlétben a csúzda alján. Kell a bíztatás a csúszáshoz, óvatos is, fél is, de lecsúszik. (egyszer Ábel "segített" csúszni a kicsinek,-meglökte-, de szerencsére nem lett gond.) Vannak különbségek, de nagyobb korban is, felnőttként is. Nyugi, hamarosan Pálmit nem győzöd lepakolni innen-onnan....

Konsti most a fotelre-székre mászik és pakol amit elér...ez a sláger :roll: :roll:

Timi!
Durva lehetett a vihar, szerencsére Nektek nem esett bajotok.
Hová terveztek kiruccanást?????
A szopira legyél büszke, ehet eleget "felnőttételt"!!!!

Ildi!
Hogy vagytok???????????
Drukk, h megtaláljátok a legjobb dokit!!!!

Durva ez a melegkiütés-3 napos láz téma..........emlékeztek Konstim is pöttyös lett pár hete. Én a sárgabarackra gyanakodtam, doki vírusra- 3 napos lázra. Érdekes, láza nem volt, vagyis nem éreztem lázasnak és nem mértem. Azóta kapott sárgabarit és nem volt gond.

Azt hiszem nem irtam még, 1 hete volt falunap és szerveztek véradást. Bence sokszoros véradó, rendszeresen megy, így elment, nyár van, kellhet a segítség. Ott tudta meg, h akik adnak aznap vért, sorsolnak egy mosógépet köztük. Nem mentünk ki a sorsolásra, vártuk, h telefonáljanak, de semmi. másnap összefutottam az egyik ismerőssel és kérdi, h mi lakunk-e a 6 szám alatt. Mondom igen. Jó, akkor nyertetek egy mosógépet :lol: :lol: (azóta a Vöröskeresztnél is megerősítették, várjuk az Indesit képviselőjének a hívását). Van gépünk, de sosem nyertünk semmit és örülünk neki.



[/b]

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?