Új privát üzeneted érkezett!

Jah korán reggel elszaladtunk a védőbe mérekedni.
Írisz
7710 gramm és 75 cm. Topmodell... :lol:

Nézte védőnéni az ínyét,mert mondom neki hogy nincs még foga.
Azt mondja ne is alul várjam ott semmi jele,de felül annyira be van duzzadva,ott fog előbb jönni!!! :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Orsi,amikor B. pázmándra került a jelenlegi apósáé volt a diszkó,ott biztonsági őrködött,aztán feleségül vette a tulaj lányát,és most egy riasztó berendezéssel foglalkozó céget csinálnak.Házatautót kaptak.Soknak feltűnt,hogy szerelemből vette-e a csajt el ... :roll: Én egy picit ezért nem csípem őt.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

hello. nagyon ramatyul vagyok. borzalmasan faj a torkom. homogene 9-em sajna nincs, es mire ideerne szerintem keso is lenne. igy marad a masik 3, ami van.alig aludtam, az agyamat kifujtam a helyerol. szetmegy a fejem. bebi rendkivul jol viselkedik. ejszaka 3-szor kelt, eloszor be se mentem hozza, magatol visszaaludt(ekkor csak nyoszorgott). masodszor f3, majd f7-kor mindketszer enni kert. miutan jol lakott elmondtam neki, hogy anya beteg es neki most a kisagyban kell maradnia. egy hang nelkul magatol elaludt! jeeeeeee! en meg kesobb atmentem betakarni.

orsi. nagyon jo a sztori! es nagyon buggyant vagy! HWT! :lol: :lol:
hol van a te homeos dokid?
van otleted, hogy hogyan tudnek talalni egyet erzsebeten?

kubu. sajnalom, hogy ismet csalodnod kellett a csaladodban. egyszeruen fel nem foghatom, hogy a nagymamad is ilyen!

zsiraf. polo elmentve. 3 font

koszi mindenkinek a tegnapi koszonteseket.

itt mar megint olyan fos ido van! ma megyunk tanacsadasra, ha eppen nem alszik a bebi. mar 3 hete kellett volna. :oops:

KépKép
KépKép
mush589

sarmi: köztünk legyen szólva sztem se a szerelem dominált ebbe a kapcsolatba, talán még az elején volt valamennyi....
de ahonnan ő jött és amivel jött ez volt talán az egyetlen esélye, hogy jobb élete legyen.

kis topmodellcsajszid van:)

én még nem is hallottam erről,hogy szoptatási világnap, az én védőnőm nem hiszem, hogy csinál ilyet.....

mush:

az én homeos dokim kispesti, de itt egy lista a homeos dokikről,még a névjegye sincs nálam, mert otthon van Pesten

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... =&county=1

http://homeopatia.info.hu/

KépKép

Kép
orsimorsi

Berni! A rossmannos Baby Love-s bio kölespép (250 g) feleennyibe sem kerül!!!

A Sinlacban szerintem nincs cukor, csak az egyik fő összetevője, a karob (szentjánoskenyér őrlemény) alapvetően édes.

[quote]M írta:i számít felülésnek? Ha
Eszterke! Minden olyan önálló erőlködés, aminek ülés a vége. Általában nem "fel"üléssel kezdik, hanem pl. négykézlábból ki oldalra, hárta...

Kép
zölddisznó

hahó

olvasni majd du tok.

most indulunk oltásra szoritsatok nagyon!!!!

persze most alszik egész de. meg nem akart :twisted: most kelthetem fel szegényt :(

andy

Kép
andy30

Hát akkor szép napot mindenkinek!

Remélem nem fáztok????
Még a p...mról is csurog a víz.... és én %'"!/() nekiálltam fasírtot sütni...

Kubu (ölelős szmájli) veled vagyok!!!!! És átérzem!!!!

Rajtam még mindig a döbbenet, nem térek magamhoz...

Mi jövő héten pénteken megyünk a szoptatási világnap alkalmából rendezésre kerülő buliba... odamegyünk jól berúgunk höbölgünk azt hazajövünk... 8) 8)

Kész az ebéd: őszibarack-krémleves, tökfőzelék, fasírt.

Ja nagyon köszi a recepteket, egész jó lett, majd este az uram lemeózza...

Hát én sem tudnám mit csinálnék ha nem lennétek nekem...

Meghozta reggel a futár a kocsit, hát naggggggyon tutkeráj!!!!!!

Sarmon én megkaptam kérlek írd meg mennyi lesz! Nagyon köcke!

Lenne egy kérdésem, de légyszi ne essetek nekem.... :D
Szóval azt tudom, hogy nem lehet a babának tejet adni egy éves kor alatt. De forralva miért nem szabad? Nem akarok neki tejet adni, de ma pl csináltam gyümölcslevest és abba raktam tejes habarást, gondoltam adnék neki. Felhívtam a védőnőt, azt mondta ne adja neki, vagy csináljak külön anyatejjel. Szóval?

Kép

Kép
dcili81

Kubu! Ebéd tálalva! :wink:

Most hívtak az áruházból, hogy ott van a Fogyasztóvédelem. Hogy ebben a melegben sem tudnak a seggükön maradni! :twisted:

Tökfőzelék: én olajon megpárolok egy kevés hagymát, megszórom pirospaprikával és erre teszem rá a gyalult tököt. Sózom, puhára főzöm. Mielőtt behabarom, akkor teszem rá a jó sok friss kaprot, majd habarás és kész.

Kép
Kép
szeles4

Laura valahogy így csináltam én is.
Egy picit összeturmixoltam és Dani egy igen tisztességes adagot evett meg belőle.

Kép

Kép
dcili81

cili sztem ha adsz Daninak a gyümilevesből pár kanállal,kutya baja nem lesz! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Andi*Orsimorsi! Fejvédős bolt júli 20-tól aug. 10-ig zárva :(
Csak szombatonként nyit ki 10-13-ig. Talán most szombaton meg tudom majd nézni/venni.

Kép
zölddisznó

Kubu! Húúúú, vazze! Normális ez a te ősöd? Hogy a pi...ba csinálhat ilyet??? Brrrrrrrrr :twisted:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Megint csak egy gyors, majd ha a Kölköm alszik jövök!!! Reszkessetek!!! :lol: :lol:

Andy: mi május 9-én voltunk lagziban. Mártont vittük magunkkal. 3ra mentünk a lányos házhoz, ott volt egy kis vendégvárás, 1/2 5-kor esküvő (csak polgári volt), arra én bementem, apa kint tologatta Mártont. Utána indultunk egy aránylag közeli (15km) vendéglőbe. Nagyon zsír hely, mivel volt külön kis babaszobájuk: kiságy, pelenkázó, fotel. Ott megszopiztattam!! 3/4 9-ig ott volt Márton. A zene abszolút nem zavarta, pedig a zenekar közelében voltunk. Mindenkire mosolygott, anyával "táncolt". Utána hazavittük és jött a szokásos szertartás: fürdetés, szopi, alvás. Mi visszamentünk, anyum meg vigyázott rá!!! :lol:

Én uuuuttttááállllooom a tökfőzeléket!!!! 8)
Vendég

Sarmon ha kihűlt, mert még forró megpróbálom, hátha bejön neki. :D

Kép

Kép
dcili81

(kár)örömmel ;) hallom, hogy másnak is vastag a bőr a lábán :) Én rengeteget szenvedek vel, napi szinten tkell karban tartani a "repedt sarkamat". A Lehel piac előtt és a Jászain is árulják a cuccot. Mosmá' én is veszek!

Edoci! ...ha olvasod...ma sem mentünk felétek - ha elmarad az esti programunk, akkor talán még megtámadunk. Kéne egy telószám is!

Kép
zölddisznó

Én csimotám ma éjféltől 11.20-ig aludt. Volt fenn többször is kajálni, meg egyet játszani az ágyon mellettem, de békén hagyott, és csak a cumiját hajkurászta. Most tízóraiztunk:)

Kép
zölddisznó

Orsimorsi! Én még gyerekkoromból ismerem, családi barátok voltak a szülők.

Zsiráf! A Kossuthon végzett itt Debrecenben azt hiszem 2000-ben.

Cili! A tejet nem a bacik miatt nem lehet adni (amit a forralás megöl), hanem a fehérjeszerkezete miatt, ami még nehezen emészthető a piciknek. Ezzel házilag nem tudsz mit kezdeni.

zsebi_baba

............. persze amikor ikejázni akarok akkor csimotám alszik, lassan 3 órája !!! ÁÁÁÁ ilyen nincs, elpakoltam uccsó rohamot a tegnapról, már a konyhában is lehet mozogni, kaja elkészítve, felébred megetetem és megbeszélem vele h csak lépjünk már ki egy kicsit shoppingolni !!
svéd húsgolyót akarok enni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ja, valaki kérdezte az úszógumit. Ma voltam a Müllerben és megnéztem, mert már nem emlékeztem rá, 1400 Ft volt.

zsebi_baba

Cili:
http://velvet.hu/poronty/2007/10/31/mi_ ... ehentejjel

http://www.viapannonia.hu/babamama_kala ... yerek.html

viszont :shock: :shock: :shock:
http://eletmod.hu/tart/cikk/j/0/17862/1 ... llergiajat

Így legyen okos az ember...

Viszont úton a cucc, ha megkaptad, nézd meg, hogy műxik-e mind (nálam jó volt, de az nem jelent semmit),és ha igen, akkor mondom, mennyit utalj :D

Kubu: szegénykém, jól meg vagy áldva a családdal. Büszke lehetsz magadra, hogy te mindezek ellenére ilyen vagy, és nem rájuk hasonlítasz.
Ölelést innen is küldöm.

sajtkukac amortizál ölben, megyek játszani...

Kép

Kép
gabilany79

Cili! Babának tejet azért nem, mert 1. nem képes a tejcukrot megemészteni, 2. sokan allrgiásak rá.

Kép
zölddisznó

zsebinél az egy pont, nem tejcukor, hanem tejfhérje. (kazein)

Kép
zölddisznó

[quote="dcili81"]L írta:dcili81enne egy kérdésem, de légyszi ne essetek nekem.... :D
Szóval azt tudom, hogy nem lehet a babának tejet adni egy éves kor alatt. De forralva miért nem szabad? Nem akarok neki tejet adni, de ma pl csináltam gyümölcslevest és abba raktam tejes habarást, gondoltam adnék neki. Felhívtam a védőnőt, azt mondta ne adja neki, vagy csináljak külön anyatejjel. Szóval?

Azt mondják az allergia miatt kell vigyázni a tehéntejjel 1 éves kor alatt. De én már annyira nem hiszek semmiben-senkiben. Itt vannak nővéremék: meséli milyen aranyburokban tartják Svájcban a gyerekeket.. Nővérem gyerekei is így nőnek fel. Itt volt a falusi barátnőm ő már mindent ad a 7 hónapos kislányának (csak 1-2 kivétel van). Az orosházi barátnőm 1,5 éves kisfia 4 hónapos kora óta iszik tejet forralva. És mindhárom nevelési módszer mellett fel fognak nőni a gyerekek, sztem kutya baja sem lesz egyiknek sem. Mindenki saját érzés szerint járjon el. Noel néha megkóstolja a jégkrémet... Tudom sokan most szörnyülködnek. Mint pl. nővérem is aki az aranyburokhoz szokott. Noelnek semmi baja nincs tőle. Sztem nem is lesz. Viszont soha nem adnék neki szalonnát, falusi barátnőm ismer olyat aki már kapar a 8 hónapos gyerekének... Mindenki máshogy csinálja, lenézni egyiket sem szabad. Habár a szalonna kaparás szerintem már bizarr, de még annak a gyereknek sincs semmi baja legjobb tudomásom szerint és még csak el sincs hízva. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Azért rossz szerintem az okfejtésed, mert ezek a "bajok" nem mindenkin jönnek ki, és van, hogy csak évek múlva. Persze nyilván felnő a tejen és a nemkicsitsós szalonnán nevelt gyerek is, és nagy valószínűséggel nem lesz semmi baja. Én azért a kis valószínűséget is elkerülöm, ha lehet. Uganis tej-és szalonnahiánytól nem szenved egy bébi sem. :)

Kép
zölddisznó

jajj ma annyira nincs kedvem semmihez,a vörös hadsereg is itt van!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nagyon köszönöm a hozzászólásokat!
Azt hiszem mégis megvárom az egy évet, aztán majd utána fokozatosan kóstoltatom a tejet.

Fagyit már Dani is evett, nagyon ízlett neki... :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

[quote]F írta:agyit már Dani is evett, nagyon ízlett neki...

Kristóf dettó. Kinézte a kezemből. Úgy elkerekedett a szeme, mikor bedugtam a szájába a fagyis ujjam... :lol: :lol:

Na, lefestettem a spájzajtó másik felét, most vasalok tovább...

Kép

Kép
gabilany79

Kép
zölddisznó

A mit lehet adni és mit nem- hez hozzászolva. Olivérnél szinta napra pontosan betertottam mindent. Csak akkor adtam valamit mikortól "szabad" volt. Rágni nem volt hajlandó amig szopot. Öklendezett a darabosoktól . Most rettenetes rossz evő. Nem tudom, hogy mi tartja éledbe. És hogy összefügg-e ezzel. Valahol olvastam, hogy a gyerekek étkezési szokásai a csecsemőkori hozzátáplálásnál már eldől. Másodszorra már lazább vagyok. De tejet nem fogok adni neki elöbb semmiképpen sem mert én allergiás voltam rá. Próbálom belőni az arany közép utat.

Kubu: szomorú, hogy van ilyen.
Nem semmi hogy Marci feláll

HWT: :D :D

Kivi vagyok, hogy lánykám mikor hangolja össze a lábmunkát a kézmunkával. Annyira kitartó. Tolja a lábával magát előre de a keze csak ugy van. Olyan jó nézni, hogy napról napra fejlődik. Szinta látom az agyában a fogaskerekeket ahogy forognak.

Kép
Kép
rhkrisztina

[quote="zölddisznó"]A írta:zölddisznóida! Azért rossz szerintem az okfejtésed, mert ezek a "bajok" nem mindenkin jönnek ki, és van, hogy csak évek múlva. Persze nyilván felnő a tejen és a nemkicsitsós szalonnán nevelt gyerek is, és nagy valószínűséggel nem lesz semmi baja. Én azért a kis valószínűséget is elkerülöm, ha lehet. Uganis tej-és szalonnahiánytól nem szenved egy bébi sem. :)

Na igen. :) És én ezt tiszteletben is tartom. csak arra próbáltam célozni hogy mindenki a saját belátása szerint cselekedjen és ne úgy ahogy mások csinálják. :) Na és hogy senki sem lesz rosszabb vagy jobb szerintem a döntése miatt ;) Amíg igazán nem árt annak a bébinek...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kriszti, "üdv" az "aranyközépút" táborban. :) Én is azon vagyok ám. Mindig mondom nővéremnek meg falusi barátnőmnek. Egyik verzió sem tetszik... Maradok a ló hátán, nem esek egyik oldalára sem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

zoldi. vegul melyik sampon valt be korpasodasra?(jol emlekszem, hogy te kerestel?)

KépKép
KépKép
mush589

Musi! Aaaa mindjárt megnézem...Sellon.

Jobbulsz? Írjál majd részleteket hazajövetelről!

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

Jaaaaajjjj 3 perc!

Kép
zölddisznó

Röff :(

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Laura: Nagyon ügyes Hunor, el vagyok ájulva a képeken.

Mush: Meg kell zabálni Kincsőt, hogy figyel rád amíg beteg vagy!

Zöldi: Be tudod linkelni azt a hozzátápis táblázatot, amelyikről a írogattunk?

Kép
mannababoca

Én fiam megint két órája alszik...tegnap hármat nyomott a délutáni etapban... :shock:

Ja és képzeljétek ma megjött anyósom a fiával és és és és és HOZTAK nekem ajándékot, felköszönöttek és Domi is kapott egy polót a Nextből!!!!! :D :D :D Úgy örülök!!!!!!!!!!!!!

Kép
mannababoca

Halihó!

Mush!
Gyógyulgassál!!! Milyen rendes Kincsö,hogy hagyott pihenni! :lol: :lol:

Bébic, Mági!
Gyertek visszaaaaa!!!!! :( :( :(

Tej: itt érdekes, mert már 7 hós kortól ajánlják. Persze én is megvárom az 1 évet vele. :wink:

Ja múltkor paradicsomos krumplit csináltam Vininek és szegénykém rendesen fintorgott töle. Szóval ez az elsö kajcsi,amit nem igazan díjazott. :? :shock:

Zsiráf, Kubu!
Hogy vágtátók a fiúk haját??? :roll: Géppel? Vinzentnek is rohamosan nö,nem tudom mikor ,de lassan hajvágás lesz belöle!! :wink:

Kubu!
Sajnálom,hogy haza kellett jönni! Nem volt szép... :cry: :cry:
susy75

Manna!
Vini is aludt már egyszer 2 órát, most 4-kor megint beájult! :wink: :wink:
susy75

[quote="zölddisznó"]A írta:zölddisznó Sinlacban szerintem nincs cukor, csak az egyik fő összetevője, a karob (szentjánoskenyér őrlemény) alapvetően édes.

en is ebben remenykedtem, de majd csak otthon tudom leellenorzni!

berni. ha neked nem kell, akkor hozd el a talira legyszi! koszi

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. :cry: pedig jo lett volna. sebaj majd eszik a babakocsiban. :lol: irok, irok reszleteket. mar 3 napja keszulok. :lol:

a repa izlik a manomnak de a krumplis repa nem, mit keverjek a repahoz?
desszertnek gondoltam megkostoltatom vele a joghurtot (sargabarackos babaknak), betolta az egeszet. csak neztem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.22 15:35-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Kérdés: Mikor kell kocsiülést váltani?

Kép
mannababoca

Mush: Majd este megnézem a Sinlacos dobozt!!!

Kép
mannababoca

GABI! Ki jön a talira, mit hozzunk és mi a program? Több kérdés nincs.... :lol:

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Hazaértünk Egerből. A legjobb az egészben h potyára mentünk, mert Dévény néni nem is kezelte.. :D Telefonban nem látja milyen ügyes! :lol:
Piszok meleg volt.
Andy: nem hívtál.. :( Regi hogy viselte az oltást?

megvettük az új autósülést is, remélem jól döntöttünk.

Laura: utaltam :D

mennem is kell...

Kép
eszterke24

Kubu most olvasom mit kérdeztél!

Hát anyám megfogta Danit, de kb. 3 perc múlva vissza is adta, hogy nagyon nehéz, elszokott ekkora súlytól.
Apám bejött a házba, megállt az ajtóban, és kész, körbe se nézett.

Manna mi már váltottunk. 9-25 kg-os a mostani.

Kép

Kép
dcili81

Megyünk husit sütni meg medencebulizni, Manna, dobok este emilt!

Autósülés váltás vélemények engem is érdekelnek. Kicsit már utánanéztem, és annyit biztosra tudok, hogy ha most váltanánk, olyan kéne, ami háttal is beköthető...
autosules.lap.hu

Kép

Kép
gabilany79

Cili: mi is olyat vettünk. Giraffe Club-os . milyen a tiétek?
szüleid: :? és mit mondtad , most már szülőhöz és nagyszülőhöz méltóan viselkednem majd?

Kubu: sajnálom.. kijutott neked is a kedves rokonokból..

Mush: jobbulást neked!

ennyire futotta megint..reklamál..

Kép
eszterke24

http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm

Manna! Ha már nem fér el a régiben :)

Ha biztonsággal egyedül ül, akkor lehet előrenéző, addig menetiránynak háttal.

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?