Új privát üzeneted érkezett!

de jó, lapető:)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszti!
És Álmit otthon hagyod?
Én tegnap mikor a fodrásztól hazajöttem,össze vissza pusziltam Izust!2,5 órán át odavoltam!Soha nem voltam ennyi távol...De mivel végig aludt,fel se tűnt neki....

annus11
 
 


Novygilr!
Nagyon szupi a kép a babókról!!!!Milyen jó h egy házban laktok!!!!Akkor jöttök hétfőn a talira mind a 4en,ugyi!!!


Akkor TALI hétfőn Barbinál!

annus11
 
 

 
 

Nori, koszi :lol:

mozza,detto ugyanigy viselkedem en is gaz van.
igy ugyis addig idegesiti ez h o akarja megbeszelni..
es nem EN :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus,persze itthon marad az apjával, a moziba nem vihetem. :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó, nem véletlenül kérdeztem, hogy dohányzik.-e. Persze nem ismerlek benneteket, 1000 dolog árnyalhatja a képet, de elsőre ez jött le: Ha ő dohányzik, de emiatt neked beszól- genny dolog-,, de ha nem dohányzik, mint írtad is, tényleg mekkora csalódás lehet neki. Nem védem, nem ismerem, a szituációt sem, az elhangzottakat sem. Biztos azt hitte, örökre búcsú a ciginek, azt hiszi 2 szál után tök mindegy , nem sikerült. Bár emberi hanggon lehetne, mreg nem gyerekesen reagálnia.
zili
 
 


Eszter!
Azt gondoltam! :wink:

annus11
 
 


Ja, és megértelek, mit nem adnék 1 üveg vörösborért, teraszon, egy mentolos cigivel....
zili
 
 


Jó, 1 üveg bor, NÉGY cigi....
zili
 
 


Esztó,
nálunk én sem szólok hozzá ilyenkor... utálom, h mint két idegen vagyunk egymás mellett, de ő még jobban :) :) amúgy ha én vagyok a hülye, akkor én megyek oda először persze.
Bízom benne, hogy sikerült kibékülni, és nem moziban töltöd az estét, hanem vhol máshol :wink: :lol:

Novygirl,
jó kép, olyan, mintha Ákoska pont taperolna :) Amúgy Bogi tiszta anyám ezen a képen :)

Annus,
megyünk hétfőn!!!

Csajok,
mindenkinél van napirend? Nálunk van csak akkor ezek szerint ahogy esik úgy puffan? :) Jó lenne nálunk is bevezetni vmit... Ti hogy csináltátok???

emese1979
 
 


Mozza! Nem tudom találtál e már, de én ebben a boltban láttam élőben ezeket a babafigyelő tükröket, nagyon tetszett.
http://bababoo.unas.hu/shop_art.php?sho ... cat=133531

Kép
Kép
g_reny
 
 


Zili,
ha még egy üveg bor és 4 cigi lett volna :)
de másfél pohár és 2 cigi :) 2 óra alatt...

na megjött, hallom a motorját...mekkora szerencséje van :)
bár majd megint megkapom, hogy 3 call-t mondott le miattam...bezzeg ha motorozni, szkvassolni vagy bicózni kell akkor nem baj, hogy conf.call-ja van...
na befejezem, kiváncsi vagyok,hogy viselkedik majd.

megyek készülődni.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na sikerült eljutnom ide. Kíváncsi vagyok, mikor ébred Csongi, mennyi időm lesz. :)

Emese: ha megnyugtat, nálunk sincs rendszer (mármint a szopiban). Én a múltkor gondolkodtam rajta, hogy hogy is van ez, és tudatosult, hogy persze, hogy nincs, hiszen én cumi helyett is szoptatok. Csongi amúgy is utálja a cumit. Szóval míg más cumit nyom a gyerek szájába, én meg mellre teszem. Meg sem tudnám számolni, hányszor szoptatok, valami irdatlan nagy szám jönne ki. Engem nem zavar mondjuk. NÁlunk Tücivel az vitt rendszert az evésbe, mikor elkezdtem a hozzátáplálást. Akkor megvolt, hogy hánykor van a szilárd kaja és ahhoz nagyjából tartottam magam. Mire megvolt a napi 5x-i kajálás, addigra kb. 1 éves lett. Aztán azóta szépen eltűnt a rendszer megint, de akkor legalább fél-1 évig volt evési rendszerünk. Azzal nyugtatom magam, hogy ha majd ovis lesz Tüci, akkor megint megszokja a rendszert ebben. Én nem akarok tökéletes lenni. :wink: (Amúgy nekem nem a rendszer hiányzik, csak az együtt étkezés. Ezért szeretnék végre egy olyan lakást, házat, ahol van végre étkező! Hülye panel. :evil: )

Mozza: nekünk nincs kocsink, úgyhogy autósüléssel nem tudom, milyen lehet bevásárolni. Én babakocsival jártam. A fogantyújára rá lehet akasztani, tenni a kosarat. Igaz, sokat nem lehet így beletenni, karton vizeket pl. Ahhoz kocsi kell.

Oltás: nálunk (se Tücinél, se eddig Csonginál) nem volt gond oltásnál. Egyedül a 15 és 18 hós oltásnál volt láz, de ezeknél a többségnél van amúgy is. Nekünk a dokinő sose mondta, hogy adjak kúpot, nem is adtam egyszer sem. MOst nincs is itthon egyáltalán. Borogatni sem kellett soha. Most az én gyerekeim ufók? :shock:

Borozás: én simán ittam kevés alkoholt terhesség és szoptatás alatt is. Nem láttam Tücin semmiféle hatást. Nem ittam viszont kávét, most azt is iszom. Sőt, mindent eszek. Karfiol, gomba, bab - ezeket ettem eddig most Csonginál. Nem láttam nagy változást a gyereken.

Szegény TÜcikémnek vírusos torokgyuszija van. Egész éjjel lázas volt, nem vitte le a lázcsillapító. Kb. este 10-től hajnal 5-ig forró volt. Aztán délelőtt nem volt láz, most megint lázas. A doki szerint 3 napig fog tartani kb. Mondjuk elég érdekes volt a vizsgálat, a saját dokink szabin van, ez helyettesítette. Semmit nem vizsgált meg a gyereken a torkán kívül! A mi dokink mindig mindent végignéz a gyereken. Tücinek is előtte beígértem, hogy lesz hallgatózás is, és mikor kijöttünk, görbült a szája, hogy nem volt hallgató. Szegénykém. Ha mondta volna hamarabb, akkor szóltam volna a dokinak, hallgassa már meg, de már kijöttünk. Nem kopogtam vissza. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Esztó: a veszekedést is el kell kezdeni valamikor. :lol: Nálunk is azóta durvultak be a dolgok, mióta gyerekeink lettek. Hiába no, azóta sokkal idegesebbek vagyunk mindketten és persze fáradtabbak. Mondjuk tényleg genyó dolog beszólni a cigi miatt, mert ez mindenkinek a saját döntése kell, hogy legyen (mármint ha leszokik). Különben is, miért baj, ha cigizel? (Én mondjuk azért nem cigiznék, hogy ne tanítsam rosszra a gyerekem. De nálunk anyu cigizett, apu nem, és a tesóm se, én se lettünk dohányosok.)

Kép
Kép
tinu
 
 


Mozza!!!

Ebben a boltban is lehet kapni!Én itt vettem a tornáztatót meg a kengurut!De annyira gyönyörű dolgok vannak benn....neked meg "pénztárcád " is van hozzá :lol: Szóval ha bemennél akkor csak óvatosan! :wink: :lol: :lol: :lol: Ha jössz hétfőn a talira akkor útba ejtheted a boltot is!Amúgy itt van tőlünk 3 percre kb :lol: :lol:
http://www.bababorze.hu/product_info.ph ... ts_id/3420

annus11
 
 


Tinu,
nálunk szopi is össze vissza van, de nagyjából 5-6 egy nap alatt, az utolsó napokban már csak 5 volt, az nem is érdekel, hogy mikor eszik :) amikor épp éhes, vagy már nyűgös :) cumit is nagyon ritkán fogadja el, ált. kiköpi, csak ha nagyon fáradt, álmos, akkor alszik be tőle.
Napirendnél inkább arra gondoltam, hogy napköben mikor, hogy alszik a gyerek, mikor van játszás stb... Bár igazából a lényeg, hogy a gyereknek a legjobb legyen, meg ahogy azt ő leginkább igényli :) Mondjuk jó lenne egy délutáni nagy alvás nála mindig, hogy tudjak akkor pakolgatni, főzni stb. :) Bogi eléggé össze-vissza éli meg anapjait, mindig máskor alszik (ha egyáltalán alszik, mert elég ritkán alszik napközben) stb.

Nálunk otthon míg otthon laktam, mindig hétvégén voltak a nagy együtt ebédelések, nagyon jó volt :) amíg nem született meg Bogi, sokszor mentünk fel a férjemmel vasárnap ebédre, jó volt nagyon :) Nemsokára megint megyünk, csak kocsi nélkül messzire van (másfél óra bkv kb), és az még azért húzós.

Tücinek jobbulást!!

Esztó,
mi volt?

emese1979
 
 


Sziasztok!
Tüncinek jobbulást.Nagyon megviseli,??
Esztó,már azóta lehet kibékültetek.
Mi is szoktunk vitázni,de általában a fránya anyagiak miatt. :?
Hanna 4850gr és 59cm.Megint jól hízott.A védőnővel megdumáltam,hogy Ladányba viszem be,egy másik dokinőhöz.Ne szurkáljuk már feleslegesen a picikémet.
Ma nagyon depis vok.A fejem is fáj.Sose lesz már jobb semmi.
Szép napot.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mondjuk ahogy nézem itt is csak a fejtámlára rakható van.....

annus11
 
 


Anita!
Jaj mi a baj???Hidd el,lesz ez jobb is!!!Anyagiak miatt mi sose veszekedtünk..pedig volt h darált hús konzerven éltünk,már ha húst akartunk enni....abból volt minden...fasírt,makaróni szósz...néha nosztalgiából szoktam venni :wink: Amennyi van,abból kell megélni :roll:

Napirend:attól függ mit nevezünk annak....Iza akkor eszik amikor akar.Ez nála kb 3 óra,+/- fél óra.Reggel van éneklés a 2.kaja után.Ennyi!A többi meg ahogy alakul!Ha játszani akar akkor játszik,ha nézelődni akkor nézelődik.Amúgy minden kaja után alszik vmennyit!Van h 2 órát van h csak 1et.Néha ennyit se,de ez ritka!De kb ugyan úgy telnek a napok!Vizet továbbra sem issza,néha 1-2 kanállal tudok neki adni ha nagyon meleg van.....Szóval nekünk is van napirend,az a napirend h spontán jönnek a dolgok! :wink: De ez is gyerek függő,mert Izát sose kellett kelteni pl h egyen és hasonlók....valószínű ő is ufó 8)

annus11
 
 


Emese: ja, értem. Asszem erre a napirend dologra végképp nem lenne idegem. Annyira idegen tőlem az egész. :roll: Miért kéne akkor játszania, meg akkor aludnia, mikor én akarom? :P Nálunk sem óramű a gyerek, totál változó, hogy mikor alszik és mennyit. Nagyjából attól függ, hogy hogyan alakulnak épp a pukik odabenn és felébred-e rá. Főleg, ha elkezd ficeregni miattuk és átmegy ketrecharcosba, akkor meg beleveri a fejét valahova, kidugja a rácsokon a kezét stb. és felébred rá.
Jut eszembe, képzeljétek, CSongi éjjel átfordult hasról hátra a nagy ficergésbe! Láttam én már nála tegnap, hogy meglesz ez, annyira túrja fel magát, a feneke az égben. Meg nagyon megy neki, hogy tartom a karomban és felhúzza magát hasizomból ülésbe a hátonfekvésből. Mikor ezt először láttam Tücinél (ő is kb. ugyanekkor csinálta), azt hittem, ez valami csodadolog, hogy a két és fél hónapos gyerek felül az ölemben. :lol: Persze, ez még nem felülés, inkább csak valami reflexes dolog lehet, de azért elég vicces, ahogy felül.

Kép
Kép
tinu
 
 


Fél napig nem jövök és olvashatok vissza 3 oldalt, durva!

Tinu
jobbulást Tücinek! Akartam tőled kérdezni, hogy nálatok hogy van a napközbeni meg éjszakai alvás, nálatok is 2 szoba van ugye? Te hogy oldod meg, hogy ne zavarják egymást?

Esztó
na mi volt? Remélem jobb a helyzet. Apának is sok conf.call-ja szokott lenni :-)
Mi régen szinte soha nem veszekedtünk, gyerekek óta szoktunk. Általában én vagyok a hülye, utóla belátom mindig. De nálunk azért olyan soha nincs, hogy haragudnánk egymásra, meg szoktuk beszélni egyből.

Én piálok minden héten. Néha jól esik este egy pohár bor (1 deci), vagy egy pohás sör. Védőnő is mondta, hogy barna sört igyak, az a tejtermelésnek is nagyon jó.
Én terhesség alatt is ittam vörösbort esténként, persze nem minden este.

Panndi
milyen koszorúslányruhát akarsz venni?

Mozza
képzeld kaptam egy magichoop-ot. Most szereltem össze az előbb. Volt a dobozban egy video, persze lejátszani nem tudom. :-)
Te mennyit csinálod? Minden nap? Használod rajta azt a kütyüt?

Olyan jó napom volt eddig. Ugye Maja Nagyizik, csak 1 gyerekem van, aki egy tündér. Voltunk sparban, tescoban, egy barátnőmnél. Utána apával ebéd nyugatinál okay italiaban. Aztán jött főnököm meglátogatni minket. Kolos aludt végig, most is alszik. Ha felébred, szopi, és megyünk a duna plazaba. Egy gyerekkel mennyivel könyebb! Persze Maja már nagyon hiányzik :-) Holnap megyünk érte aztán irány a Balaton.
pumuklii
 
 


Anita,
ne legyél depis!! Főleg két ilyen szép jány mellett :)

Tinu,
ketrecharcos :) enyim jány is az :) reggel így feküdt, utána még kb. 20 percet aludt, addigra toál egyenesbe tornázta magát...

Annus,
értem, akkor nálatok sincsen semmi ilyesmi :)

Kép

emese1979
 
 


Anita: tényleg miért depizel?
Tüci jól viseli a betegséget amúgy, eszik is, iszik is szerencsére. Csak sajnálom, hogy ilyen nagy melegben még lázas is. :cry:

ANnus: én meg sem kínáltam még CSongit vízzel. AMennyiszer szopik, iszik eleget. Legalábbis a pelenkája tartalmából ítélve - pisil eleget. Ha keveset pisilne, akkor persze adnék neki vizet. Van itthon egy Humana bébivizünk, ha kellene.

Volt még korábban téma a hozzátáplálás. Már nem tudom, ki kérdezte, hogy hogy csináltuk az elsővel. Tücinél én 5 hós korában kezdtem el próbálgatni a gyümilevet. Az almalével kezdtük, szegénynek az emésztését taccsra vágta egy időre - zöld kaki stb. Adtam neki még meggylevet, meg répalevet talán. Utána már 6 hós lett és kezdtük a szilárdakkal. Párolt alma, rizspép, sütőtök, krumpli, őszibarack - ezek voltak a kezdőkaják.
Most nem leszek ennyire türelmetlen, Csongival kivárjuk a 6 hós kort. Minek rohanni? :P Főleg, hogy nem lesz épp gyümiszezon. Majd kezdjük megint párolt almával, meg sütőtök, krumpli, fagyi meggy - más nem nagyon lesz. Bár gondoltam rá, hogy anyósoméknál van almafa, körtefa, egy-két üveg pépet elteszek a mélyhűtőnkbe (több úgyse férne el), hogy ne csak azt a vacak Hippet egye állandóan.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu
Csongi akkor hamar elkezdett hasra gyúrni. Jó dolog is a kockahas :-)
pumuklii
 
 


Iza lehet ezen is átmászna :) :) :) :) :) :)

annus11
 
 


Na még egy utolsó hsz, mert TÜci felébredt. Még jó, hogy gyorsan gépelek. :D

Pumukli: napközben külön alszanak a gyerekek, Tüci a kanapén, CSongi a kisszobában. Éjjel együtt alszunk. Általában CSongit elaltatom, és Tüci úgyis csak este fél 10-kor kerül ágyba. Addigra már CSongi alszik és nem ébred fel rá, ha bemegyünk. Pedig még egy fél órát tuti sutyorgunk, mert mesélek Tücinek. Utána viszont ha már elaludt, Tüci nem ébred fel éjjel. CSongi forgolódására én már felébredek, szóval nem kezd sírni éjjel, és akkor kiviszem a másik szobába szopizni. De anyóséknál csak egy szoba volt, ott nem vittem ki, és úgyse ébredt fel rá Tüci. IRigy-irigy a Balaton miatt, bár mi voltunk egy napot a Velencei-tónál és rájöttem, hogy ilyen picivel, mint Csongi, nekem ez kész kín. Egész végig ott ültem mellette, vízbe nem mentem, csak hesegettem Csongorról a hangyákat, meg figyeltem, hogy az árnyékból ne lógjon ki. Ráadásul alig tudott elaludni, mert háton nem szokott aludni itthon. Szopi közben nem tudott elaludni, mert letakartam magunkat egy pelussal szopi közben, de befülledt alá a levegő és inkább sírni kezdett. ÁÁÁÁ! Majd jövőre jobb lesz ez.

Kép
Kép
tinu
 
 


Bakker, ennyit visszaolvasni! :shock: :lol:

Anita, ne legyél depis!

Mozza, amikor vásárolni megyek, még a fenekemen is folyik a víz. Brutkó nehéz nekem a hordozó a gyerekkel. Asszem nem csúszkál a bevásárlókocsi szélesebbik végén. De legközelebb úgy megyek, hogy átrakom a kenguba. Kipróbálom mi lesz.
Mondjuk ha én autóba teszem Marcellot 5 perc múlva alszik. Nem. 2. :D

Mi nem nagyon szoktunk veszekedni, muszáj toleálni egymás hiányosságait, másképp nem működik. Ezért én sem vetek a szemére semmit, de ő se nekem. Ha mégis van valami vita, ált. én vagyok a hülye; ilyenkor nagyon szégyellem magam. :? Ja és 1 percet sem bírok haragban -a szívem szakad meg, hogy pont azzal, akit az 1ik legjobban szeretek... Ha mégis úgy alakul, én mindent megteszek a békülésért, minél hamarabb.

Csongi, mint ketrecharcos... :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


toleálni.. azzigen...
tolerálni... meleg van! :P

Kép

Kép
adraci
 
 


Tinu
Nálunk is hasonló a helyzet, éjszaka sima ügy. Nem ébrednek fel
egymásra. Pedig Kolos már sír mire bemegyek érte.

Napközben szokott néha rosszul kijönni a lépés. Maja csak a szobájában tud aludni, egyszer próbáltam a nappaliban altatni, de játéknak gondolhatta. Ha Kolos pont alszik a szobában, nem akarom bevinni Maját, mert felébredne...
Általában Kolos a nappaliban alszik ebéd után, Maja a szobájában. Csak Kolos aludna tovább. És olyan béna, hogy Majával addig a kisszobában vagyunk, vagy a teraszon, persze a végén felébresztjük a kicsit.

Mit nem adnék még egy szobáért!

Pénteken biztos fürdünk a balcsiban, én reménykedek, hogy Kolos tud aludni a strandon is. SZombattól meg már nem lesz strandidő.
pumuklii
 
 


Pumukli: hát a napközbeni alvás lutri nálunk is. De van, hogy Csongi szopizik, és közben Tüci mellettünk fekszik és aztán valahogy elalszik. Nem lehet kiszámítani, hogy melyik gyerek hogy alszik napközben. Az este kiszámíthatóbb. És van, hogy TÜci nem alszik napközben. :shock: Igyekszem ritkává tenni, de ha későn ébred, akkor van, hogy képtelen vagyok elaltatni napközben. Persze délután 5-kor már aludna, de akkor már nem hagyom. (Szemét anya. :mrgreen: )

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus, Ármin is ezt csinálja állandóan arréb vándorol, és ha meg akad akkor fel ébred és addig nyőszőrőg amig vissza nem rakom. :D
Mi nálunk sem volt ma áram de itt nem szóltak előre. :?

Na kész van a meghivó ha nembaj meg mutizom nektek.
Kép

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


vanni, nekem lázasodásra 24 órát mondtak...

esztó, na mi van??

netti jöhetsz te is potterezni!!

ennyi mert xcsani itt van, és 1 kéuzzel nem megy!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ági nagyon szép a meghívó.
Köszi lányok.Majd elmúlik a depim.Jobban az anyagiak aggasztanak,de lesz valahogy.
Ma meglepi ért,végre belefértem az egyik régi gatyómba.Úgy örültem.Leltem róla egy régi képet,kb 2007-ben készült.Ja és szőkés voltam,csak feladtam,mert egy normál fodrászt nem leltem aki jó melírt csinált volna.Pedig tetszene.
Szép napot. Kép

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek


Kép

KépKép
KépKép
fedi
 
 


Tettem a blogba régi képeket magamról. Az a baj, hogy képtelen vagyok megszerkeszteni a kép mellé az írásokat. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Természetesen nagyon drukkolunk neki, és gondolunk majd rá, de sajnos ilyenkor eszembe jut a szülők felelőssége is! Bár nem tudjuk mi történt, az ilyen, és ehhez hasonló dolgok eléggé szíven tudnak ütni,hiszen az esetek nagy részében a szülő a felelőtlen. Remélem ebben az esetben ez nem így van!?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi, nekem is ez ugrott be, hogy ez hogy történhetett!!! Jesszus! nagyon-nagyon szorítunk Rolinak!

Én is tettem a blogba képeket!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


a ferfiak miert ilyen r. rendetlenek ?
komolyan mondom kesz vagyok...
1orat voltam el!!!!!!
1....... csak fodrasznal voltam. itt kozel.. mire hazajottem akkora kupi vart :shock:
ma is takaritottam. mindennap takaritok.
ugy mentem el h minden a helyen.. meg a diszparnak is sorakoznak mindig. es nem birom a kupit.
ERRE hazajovok. es minden szanaszet.
es pakolhattam el ujra :( :x :x

Netti
Kép
maumau
 
 


Jézusom! Az Anyukám szólt, hogy ezt feltétlen olvassam el, és hogy este 10-kor nagyon nagyon szorítunk, és csakis POZÍTIVAN gondolunk Rolira!!! Anno nekünk is nagyon jól esett a tudat, hogy tudtuk, hogy rengetegen mellettünk vannak, velünk éreznek a nap egyes szakaszaiban!!! A POZITÍV gondolat a legfontosabb!!!!
Én is nagyon rem, h nem a szülők felelőtlensége okozta a balesetet!!!...de az vesse rájuk az első követ, akinek még egy karc sem volt soha a 4 év körüli gyerekén.

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Netti!
Mintha az én férjemről írtad volna...... :roll: :?
Dettó.
Ez szerintem genetikailag beléjük van kódolva!!! :lol: :evil:

Kép
mozza
 
 


Nóri!
Absz. hiszek a + gondolat erejében!
Nagyon kemény lehetett neked is elveszíteni...

Kép
mozza
 
 


mozza, akkor ideje takaritonot felvennie :lol:
csak hat nalunk az a gond h hiaba takaritana ki.. johetne egy ora mulva ujra ha itthon van Gabi.. :x :lol:
es ugyanott lennek akkor :lol:

pozitiv gondolkodas sok mindenre kepes.
en mar sokszor tapasztaltam ..
mi tortent Rolival amugy?

Netti
Kép
maumau
 
 


Hoztam két mai képet.

Mozza! Az elsőt neked, mert szerintem Mira ezen hasonlít Lilire. :lol:
A másikat is kicsit neked, mert kértél mostani képet.

Ja, az első kicsit béna, mert puninál levágtam a képet. Nehogy már egy nyilvános akt miatt ne lehessen szépségkirálynő. :lol: :lol:
Kép
Kép

Kép
Kép
g_reny
 
 


Kicsi Rolinak mennek a drukkok! Nagyon sajnálom.

Kép
Kép
g_reny
 
 


http://index.hu/tudomany/2009/07/22/mag ... eg_titkat/

van olyan baba akivel nem magyarul beszel az egyik szulo amugy?
vagy gondolkodnak esetleg vinni nyelvet tanulni?
vagy barmi?

Netti
Kép
maumau
 
 


reny naon édes Mira!!! És mekkora??? :roll: :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


reny :lol:
igazad van, ezert en se teszek pucer kepet rola :lol:
nagyon helyes kiscsaj!
szeme kek meg?

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, nálunk biztos be lesz vezetve egy kis svéd! Azt hallottam, hogy a babák személyhez kötik a nyelvet. vagyis nekem csak magyarul kell hozzá beszéljek, huh :oops: :D , esetleg az apja beszélhetne neki angolul, meg valaki x mondjuk a védőnő az meg svédül. Így már 3 nyelvet beszélne! Na de ez szerintem csak álom, hogy apukája angolul nyomja neki. Így marad a magyar, ami feltétlen muszáj, meg a svéd! És ami még állítólag így van, hogy eszelős gyorsan tanulnak! Van kint egy jó pár család pici gyerekkel, mondjuk mi vagyunk a legkisebbek, a többiek úgy 2-től kezdődnek, de az oviból meg bölcsiből 1 hét után már svédül mondják a magukét. Sanyi mesélte, hogy találkozott az egyik kollegájának a feleségével, meg a 4 éves gyerekkel. Anyuka mondta a gyereknek, hogy mutatkozzál be, erre a gyerek elkezdte angolul, mondja neki, hogy ne angolul, hanem ahogy szoktunk beszélni, erre a gyerek svédül folytatta, majd a végén harmadszorra elmondta magyarul is. Anyuka meg poénkodott, hogy végül is semmi gond, mert mindet megérti! :D

Mozza, valóban nehéz volt, de a mai napig pozitívan gondolkozok, mert ez segít minden nap elviselésében!

Jó éjt, mert Sanyi követel! Pusszz mindenkinek

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Mozza, Netti!
Nekem is hiányzik egy kis bacardi-cola, vagy jager-tonic, szóval szerintem ez tök normális
Na majd remélem egy fél év múlva már lehet......

Vanni!
Szerintem 11 után jöhettek, mivel Léna elég sokszor addig alszik.....

Panndi!
Koktél miatt irigy:)

Mozza!
Én 3 gyerekkel járok bevásárolni.....hát nem egyszerű, de mit lehet csinálni.

Roli egyébként ahhoz a topichoz tartozik, ahová én is írni szoktam :(
Konkrét részleteket mi se tudunk, csak hogy strandon vízbe esett, későn vették észre. Jelenleg nincs agyműködése, gép tartja életben. :( Pénteken nézik meg, hogy van-e agyszerkezet.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Na gyerek elaludt egy szó nélkül :) igaz, még csak kb. 20 perce van csend, remélem már nem riad fel :)
Tietek is szokott cicizés közben büfizni??

Mira édes :))
Jó husis :)

Ági,
tök jó lett a keresztelős meghívó! Ti készítettétek? Aug. 9-én van anyum szülinapja :)

Anita,
tök csini vagy a képen, jó az a gatya nagyon :)

Netti,
az én férjem kivétel, nálunk fordítva van minden, ő a rendmániás, én kupis... nálunk ő pakol mindig utánam :oops: :oops: meg övé a nappali meg a háló takarítása, enyém a fürdő meg a konyha. Én viszont főzök :) már amikor...

Rolira pedig gondolunk :cry:

emese1979
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: