Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsófi, nagyon ügyesek vagytok!

Dike, a következő hónapot stimusra beszéltétek meg..?

Kata, köszönöm a szopiösszefoglalót. :) Kaptam a védőnőtől egy kis tájékoztatót a dologról, első mondat: győződjünk meg arról, hogy milyen mellbimbónk van. :) Meggyőződtem... szoptatásra alkalmasnak ítéltettek. :)
Egyébként fura, de ma reggel valami átlátszó kevéske ürült az egyik mellemből, de tényleg nagyon minimális. Nem kora ez egy picit..? :shock:

Gizi, nekem nem csípett az utro, de simán el tudom képzelni, hogy egy idő után már irritál, vagy esetleg a megváltozott körülmények hajlamosíthatják az embert gombára, de ne aggódj, eltelik ez a másfél hét és sokkal kényelmesebb lesz a lét.

Nézegettem a képeket is, mindenki csöppsége gyönyörű! :)

Mi rendben vagyunk, fiatalúr egyelőre nem túl aktív, de rendes gyerkőc, minden nap többször bejelentkezik, hogy anyája ne aggódja agyon magát, illetve gyönyörködjön az érzésben. :) Leszámítva a túlzott izzadást és a frontérzékékenységet, nekem sincs semmi bajom, bár sokszor elég sárkányos vagyok, ideges és lobbanékony, amit a környezetem elnézően visel, csak én utálom magamat érte. :?
Nevünk változatlanul nincs, apa nem hajlandó olyan nevet adni, amit már tud valakihez kötni, és olyat sem, ami túl fura.. szerinte persze. (fura=nincs olyan nevű ismerőse) :) Meg aztán nem tudjuk, hogy egy hosszabb név legyen, vagy két rövidebb a rövid vezetéknév után, számítson-e az, hogy külföldön is ki tudják mondani, nem asszociálnak valami hülyeségre mások, ha hallják, lehessen kedvesen becézni, de felnőttkorában ne legyen túl babás.... ja és nem árt az sem, ha esetleg tetszik mindkettőnknek, valamint az se lenne rossz, ha a gyerkőc nem valamelyik kutyánk nevét viselné. :D Szóval bonyolult, vagy csak azzá tesszük. :)

Na, eldugulok, késő van.
Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Zsóóófi
szia te drága mami, olyan jó, hogy ilyen jókedvű vagy és kiegyensúlyozott, boldog anyuka! Ez erőt ad a babáidnak, is hidd el, és nagyon ügyesek vagytok mindahányan. Büszke lehet rátok az egész rokonság!

pompom
lehet elötej, ne nyomkodjad, esetleg tegyél be melltartóbetétet. Minden mell alkalmas szoptatmni, nekem Pnél azt mondták nem jó a mellbimbóm, Dnál meg megjavult :roll: szóval ügyesen kell mellre tenni a babát, és kiszívja ugy a mellbimbót, h tudjon szopni

kandi ne ám megszülj suttyomban! kérünk még hatalmas bálnapocifotót a vége előtt
Vendég
 


vicuska!

GYengén de van vmi.majd ma megindul.ma reggel már nem mértem hőt!Nem nézték meg inszem előtt a tüszőm! :( Szerinted ma a dokit hívjam fel, vagy az asszisztensnőt,h nem sikerült, és h kapok e vmi stimut?!nem szívesen zargatom a dokit,de...nem tom.hö? :D
nagyon jó a babakocsis kép! :)

Kata! nem,én úgy gondolom, h a tüszőrepi napján repedt meg.másnaptól már semmi folyás semmi hasszurka.inszem előtt két nappal, azaz vasárnap reggel 7kor volt az utolsó uhu, és kedden volt az inszem. :?

gröni! ööö hát öö tegnap este már nem vettem bééé! :oops:

pompom!örülök h minden rendben veletek!élvezd csak az anyaságot!!! :D nem beszéltükj meg semmit sajna talán majd ma!

KépKép
dike
 
 

 
 

sziasztok,

ezt lőttem tegnap délután, 5 perc után nem volt semmi, csak nem dobtam ki és ma reggel néztem, hogy mintha lenne ott valami....szerintetek? :roll: photoshop-buherátorok, plíz help!!!!!!!!!!!!!

Kép

Összenéztem a Leviével (12. dpo, reggel), a keskenyebb az övé, a másik a tegnapi...


Még a páromnak sem mutattam, nem akarom fölöslegesen idegesíteni (szerintem nem örülne... :roll: :oops: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vickybabe 2009.07.21 09:16-kor.

Kép
vickybabe
 
 


Kép

Kép
vickybabe
 
 


Vicky!

Én buherálni nem tudok. De csak nem jön a kistesó?? :D
A párod mér nem örülne? Én úgy emlékszem közösen döntöttetek így. Vagy rosszul tudom? :roll:

És "hozzánk" már nem is jössz???? :(
csipcsab
 
 


Dike, örülök, hogy előre nézel! Hajrá következő hónap stimuval és alaposabb dokival!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pompom, név-kérdés, hát nem egyszerű...mik a versenyző neveitek most?

Kandi, én is pont gondoltam rád, mindjárt szülsz!!!!!!!!! Gyere mesélj, mi van Veletek!

Kata, ez aztán az összefoglaló, nem semmi egy 3 gyerekes frissen szült mamitól :lol: :wink: le a kalappal!

Gröni, ja, igyekszik a kislegény, nehogy lemaradjon Dóritól :lol: :wink:

Gizi, jó ez a házassági vonalzó :lol: :lol: :lol:

Vicuska, szupi a babakocsi!

Sleepin, jobbulást Apjukodnak!!!! TEtőt sajnálom...nálunk a teraszajtót nyomta be a szél, most jelentettem be a biztosítónak, hát kíváncsi vagyok...

Kép
vickybabe
 
 


Marietta, de megyek, mindjárt :lol: csak itt "laknak" a tesztbuherátorok :wink:

Kép
vickybabe
 
 


Akkor megnyugodtam! :wink: :lol:
csipcsab
 
 


Marietta, már voltam is :wink: igen végül is közösen döntöttünk így, csak hát gondoltuk mivel elég "defektesek" vagyunk, kell pár év, mire összejön. Amúgy is ebből az alig-csíkból még bármi lehet...Most elutazunk 1 hétre, mire visszajövünk, talán kiderül... :roll:

Kép
vickybabe
 
 


Viki!
én látom a csíkot!!!!!!!!! :D akkor most örülünk,vagy nem? :wink:
jó pihizést :D

Marietta!
mindjárt átnézek. 8)

Sleepin!
apának jobbulást!férfiak.....tető csak nem repül el :shock:

Gizi!
nekem nem volt ilyen tünetem...de uuuuuuuuuuuuutáltam én is :?

Pompom!
jó bonyolulttá tettétek a névválasztást :lol:
bökjetek rá csukott szemmel a naptárban egy névre :wink:
azért lánynevet ne adjatok :D

Kukac!
de jó hallani rólatok :lol: :lol: :lol: ügyesek legyetek továbbra is :wink:
fejsz is?

azt hiszem elrontottam a szopizást..... :shock: :(
sokx adtam neki vizet cumisüvegből... :? most ott tartunk, h alig akar szopizni, sokx üvölt ha betuszmákolom a cicim a szájába, és ordít, míg nem kap vizet..tegnap este az se kellett...erre kitaláltam megint, h nincs elég tejem, és azért nem kell neki a cici, és este 1/4 11-kor csináltam tápszert.be is falt 60 ml-t cumisüvegből... :roll:

ma reggel 7-kor meg 10-kor szépen evett ciciből, nem adtam vizet, nem is kért(elfelejtette?), aztán apával elmentek sétálni és adtam az útra vizet üvegben, erre azóta megint nem akart enni ciciből, üvöltött, ha meglátta...aztán nagy nehezen a babakocsiban tologatva elaludt.... :? :? :cry:
Vendég
 


Dike!
sztem hívd fel bármelyiküket!ha nincs itthon még, úgyse veszi fel, akkor a Mariannt! :) de nem lősz el egy tesztet előtte? :roll:
Vendég
 


Vicus!

Lillának nem azért nem kell a cici mert nincs elég tejed!!!! Azért fogadta el a tápszert mert hozzászokott a cumisüveghez ugyanis azzal nem kell annyit melóznia mint a cicivel hogy jöjjön belőle. Én küzdenék a helyedben.
Ráadásul én nem adnék neki vizet se. De ez az én véleményem. 6 hónapos koráig bőven elég neki az anyatejcsi. Gondolom a nagy meleg miatt akarod vízzel itatni. Az miatt se kell mert sűrűbben adsz neki szopit és kész. Ugyanis a tejcsi eleje vizesebb. És ha csak szomjas csak addig fog cicizni még a szomját oltja.

De még1x mondom ez az én véleményem!!!!!!!!
Nekem is ugye nyári baba Flóra és én így csináltam és nem száradt ki a gyerek. :lol:
A védőnőm is így tanácsolta nekem.
csipcsab
 
 


Csipcsab!
tök igazad van, pedig én csak jót akartam neki... :? :roll:
most is először sírt,h nem kell neki cici, aztán nem adtam fekl, erőltettem, és végül megadta magát és szépen szopizott :lol: :shock:
eldugom a cumisüveget a p@csába.... :twisted: :evil:
köszi a tanácsot..mindíg olyan jókat javasolsz!komolyan :lol:

na, megnéztem a szülinapos képeket, nagyon édes Flóra!a motoros képek tutik :P
és milyen nagy baba már!!! :wink:
Vendég
 


vickybaby!én vak vok én nem látom!de druukkk!

vicuska!nem tudom mit vegyek első napnak.eddig csak a wcpapiron volt a betét nem lett olyan. ez akkor már számit?
tegnap volt egy cn vagy ha majd már rendesen megjön?nem toom!mert akkor ma még nem telóznék.de nem barna hanem rózsaszin!

KépKép
dike
 
 


Vicus!

Örülök hogy hasznosnak találod a tanácsaimat, és nem sértődsz meg hogy itt okoskodok neked mindig. :lol: Mindig elgondolkozom hogy leírjam e véleményemet nem unod e még. :lol:

Nem is gondoltam hogy nem akarsz Lillának jót,de hidd el még felesleges a víz neki.
Tedd is el az üveget,hagy szopizzon csak a bébi. :D
Biztos fog még küzdeni Lilla de hidd el pár nap lesz csak nehezebb és újra szépen szopizó baba lesz. Persze sztem csak úgy ha nem adsz neki cuclisüveget. :wink: Hidd el ha éhes lesz elfogja fogadni a cicit. Nem hülyék a babáink hogy éhen haljanak. :lol:

Hát igen Flóra már nagy Nő! Legalábbis Ő azt hiszi magáról. :lol: :lol:

Dike!

Neked se akarok okoskodni :lol: de nekem azt mondta a dokim amikor már piros akkor jött meg.
csipcsab
 
 


Ja!

Gyugyi!

Gyere és buheráld meg Vicky tesztképét!!! Hadd lássuk rendesen azt a csíkot. :D
csipcsab
 
 


Vicky, mi is így indítottunk, hogy majd jöhet, de Bende sem jött könnyen ésatöbbi... erre tessék... :D A dokim erre csak annyit modnott, ha egy bolt beindul... :) Na, kíváncsi vagyok, mi lesz... Blogba gondolom még titok... :D

Vicus, szerintem csak szopi után adj vizet, ha nagyon akarst, de igaza van Csipicsabnak. Nem emlékszem 100%osan, de úgy rémlik nálunk Bende el sem fogadta a vizet és a cumisüveget anno. Amig cici volt, nem is erőltettem. A nagy melegben természetesen megszomjazhat és ha nem vagytok olyan helyen, ahol tudnál szoptatni, akkor adhatsz vizet, ettől nem rontod el. :) Minden baba más és más. Ja és hidd el, nem fog jóllakni a víztől, meg fog éhezni!!! A víz csak átmegy rajta. Ja és nem próbáltad esetleg másból itatni? Van aki csecsemőkorban pohárból ad inni a babának. Ilyen kis csőrös izéből (nem abból a rendes csőrösből), hanem mintha kiöntője lenne, olyanból... Hátha azt nem szokja meg annyira.

Csipcsab, ide nem teszel képeket??? Vagy hol lehet megkukkantani Flóra babát???

Kép
Kép
sleepin
 
 


Köszi a hiányolást! Élek még. :) Bár hulla vagyok, mert apa reggel 7kor el, este 6kor ér haza. Réka egész nap nem alszik, Dóri is csak egyszer, míg ebédet főzök, úgyhogy leamortizálnak rendesen. Most Pécsett vagyunk a héten, de ha hazamentünk, próbálok kicsit visszaolvasni és írni is. Újdonság, hogy Dóri szombaton felállt. De, ahogy olvasom, ő a leglustább az itteni gyerkőcök közül. De nem bánom. :) Ja, és uuuuuuuuutálom ezt a kib.. hőséget!!
gtünde
 
 


És végre csütörtökön megyek fodrászhoz!!! Jippiii!!!
gtünde
 
 


Sleepin!

Azért nem akarok ide képet rakni mert szinte csak olvasni járok ide és nagy néha beírok 1-2 okosságomat. :lol: :lol:
És úgy gondolom ezért nincs "jogom" hozzá. Meg nem mindenkit érdekelne.

De Flóra képeit megtudod nézni egy pár topiccal lentebb.
2006.augusztus babaproject indul-ban.

Ja Vicus!

Én bárhol voltam ha Flórinak éhség,szomjúság miatt szopi kellett én bizony szopiztattam. Persze diszkréten. De szopizott már buszmegállóban, vonaton, játszón a hintán. :lol:
csipcsab
 
 


Ja és soha nem gondoltam volna hogy én fogok merni bárhol szopiztatni. Annyira szégyenlős vagyok. DE mióta megvan ez a csöpp lány annyira csak az ő érdekeit és azt nézem hogy mi a legfontosabb neki az adott pillantban hogy levetkőztem gátlásaimat. :lol:

persze nehogy úgy képzeld el hogy egy szál mellben flangálok. :lol: :lol:
csipcsab
 
 


Tünde!
milyen ügyes Dóra is :lol: elhiszem h lefárasztanak, én egy babával is alig bírok :lol:

Csipcsab!
sztem mindenki szeret szép babákat nézegetni, tegyél ide is nyugodtan képet! 8)
ha mégeccer bocsánatot kérsz, amiért tanácsokat adsz, irgum-burgum lesz! :twisted: :lol:
egy szál mellben flangálsz!!! 8) szerintem kettőben :lol: :lol:

Sleepin!
pohárból még nem.... :roll: a csecsemősök abból adták, azt tudom...

Dike??????
felhívtál vkit?

TÖBBIEK?
mindenki csak nem nyaral.. :shock:
:roll:
Vendég
 


Vicuksa!
Cumisüveg kérdésben egyetértek Csipcsabbal! Tényleg nem kell víz, ha sürün szopizik és van tejcsi. Ha meg tápival vagy vízzel kínálod kevesebbet fog szopizni és kevesebb lesz a tejcsid is! :wink:

Vicky!
Húha!!! Nagy meglepi lenne az biztos! Ès hát tényleg a második könyebben összejön! :P :P Mintha lenne ott pedig csík..
Miért teszteltél amúgy?? Megérzés vagy volt már mensid és késett? :roll: :roll:

Csipcsab!
[quote] írta:s úgy gondolom ezért nincs "jogom" hozzá. Meg nem mindenkit érdekelne.

Hülyeség! Szívesen néznénk Flóra babát! :D :lol:
susy75
 
 


Parancs!! :lol: :lol:
Kép
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Haladunk.... ha végeztünk, gyakrabban és bővebben jövök! :D

Kép Kép

KépKép
zapáné
 
 


kata! majd holnap.reggel ellövök még egy tesztet.bár semmit nem érzek.ma csak eddig egy kis barna van.mi ez a szar? :evil:

zapáné!ügyik vagytok! na most h igy megszerkeztetted már látom is vicky csíkját!

csipcsap!na ne légy már ilyen,itt is kiváncsiak vagyunk Flóra babára! :D

KépKép
dike
 
 


Na, ezt még megmutizom, oszt megyek a kádba, mert ragadok.... :)
Kép Kép

KépKép
zapáné
 
 


gyugyi
bakker, monnyad má, hogy a csempézést nem te csináltad!!!!!!

dike
nem akarok izélni, de nekem mind3 terhességnél barnázás volt a kimaradó mensi helyett, egy hétig. Kaptam rá duphastont Dávidnál. Áginál a lökött Mek-mek nem adott.
Vendég
 


Aztaaa Vicky, mire jövök! :D Gratulálok! :wink: Húha, lesz gondod két picurral! Apjukod meg biztos örülni fog! Enyim mit nem adna, ha bejelentkezne hármaska! Ne de vigyázok! :P :oops:

Gyugyi!

Közben meglett a telo, töltőn van, bár a töltő már lehet nem ott van ahol volt! :lol:

Marietta!

Ejnye! :twisted: Hogy gondoldo már!

Vicuska!

szopi, szopi, szopi. Persze csak ha akarod! Én már unom! :oops: Bár olyan jó, de nagyon időigényes és fárasztó! Ebben a melegben meg összeizzadva nem épp kellemes! Jó a kocsi! :wink: Hány kilóig is jó? :roll:

Dike!


Ez még nem piri, majd ha beindul! Bár őszintén megmondom sokszor én sem tudom mikortól is számoljam! De nálam most nem oszt, nem szoroz! :P

Azért közben kiderül, hogy más babája sem cumisüvegezett,én meg itt rítam, oszt nem kaptam lelkitámogatást, ejnye! :twisted: Na, de már nem számít, kapott csőrős és szépen iszogat, cseppmentesen! Sőt, már előke sem kell neki, csak a szája maszatos, iagzi úrinő! 8)

Susy!

Kezdem gyanítani, hogy tényleg a mozgás miatt van ez a nem alvásos időszak! Azért fura, hogy fél éves kor után jön szinte mindenhol elő! Persze azért vannak jó babák, a mieink úgy látszik nem azok! :lol:

Tündi!

Nem is baj, hogy Dórid eddig pihizni hagyott, elég lehet két gyerkőccel! Előre szólok Vicky, olvasd figyelmesen Tündit, ez vár rád! :P Képet kérünk ém a séródról! :wink:

Kata!

Ide írok, mert most nem megy a privi. Nem biztos, hogy az volt ám, lehet csak hasonló! Viszont Dóra kakija sokszor előre kerül ha ücsörög, gyakorlatilag abban pancsikol! :lol: Na de a lényeg tényleg az, hogy cép lett a micsodája! 8)

Na megyek, remélem nem maradt ki senki! Ja, Sleepin, gyógyulást a családnak, neked pedig kitartás!

Kép

Kép
gröni
 
 


Na, még egy mondat erejéig. Valaki kérdezte Ditkét, remélem nem haragszik, hogy megosztom, nála most ágyaznak a babák, csütörökön volt az inszemi! Drukkoljunk nekik! :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 


hali,

crl: 65 mm
tarkoredö: 1,8 mm

12+6-nak felel meg Smile

ezen kivül semmit nem mondtak uh-n, ezért bejelentkeztem holnapra 4d babamozira Smile

doki szerint 1 hét mulva abbahagyhatom az utrot, ha utána is csip betadine hüvelykúp. repülhetek. apa bánatára szexet elfelejtettem megkérdezni :(

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Apa szó szó jobban (reuma időpont hétfőre, addig nem volt hely...), tető megcsinálva (ingyen, mert amúgy is Ő csinálja majd a tetőcserét nyár végén/ősszel). Én még mindig hulla, remélem a holnap kicsit könnyebb lesz már... Mondjuk én voltam az okos, ma reggel piac Bendussal, onnan haza, rántotthús, rántott cukkini, reszelt krumpli ebédre. NORMÁLIS VAGYOK??? De Bende olyan jóízűen evett megint. 3-4 napja gyönyörűen, egyedül eszik. Annyira jó!!! :) Muszáj szoknia... :)

Gizi, örülök, hogy rendben van minden, gyere holnap képekkel!!!!

Tüncsi! Örülök, hogy jelentkeztél! Kérünk séróképet persze Csajokkal! Gratula Dórinak a felálláshoz! Azt a súlyt nem könnyű megmozgatni... :lol:

Vicky, mikor lősz még tesztet???

Dike, várom a holnapi híreket! +++++++++++++++++ Barnázás, sokaknál van... Ez nem jelent semmit még... :wink:

DITKE!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++ Sok sok drukk, remélem végre odapottyant a gólya, már nagyon nagyon megérdemelnétek!!!! Remélem olvasol minket!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Zapáné, köszi! Akkor nem képzelődtem... :roll:

Susy, 1x volt csak meg a szülés óta, kb 2 hónapja...

De azért még ne gratuzzatok, szerintem c*r volt a teszt. Elolvastam a használatiját és azt írják, 5 percen túl adhat tévesen + eredményt. Holnap reggel kiderül. :wink:

Kép
vickybabe
 
 


Holnap reggel utazunk el, de majd ha tudok adok hírt!

Ditkének megy a drukk az inszemihez!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe
 
 


Ditke Drága!
Remélem azért olvasol minket!! Olyan sokáig voltál itt, úgyhogy tessék itt is beszámolni mi van veled!!! Mindenki szorít neked,de te nem is mondod,hogy inszemed volt... :shock: Szóval gyere néha hozzánk is a hírekkel!!!Please!!! :P :P
susy75
 
 


Vicky!

Nincs dezsávú (hogy a gyíkba kell írni? :oops: )érzésed? 8) Utazás, halvány teszt, szinte egyforma, egyazon időben, ajaj, ez itt egyérlemű! :wink: Mi lesz a szopival?

Gizi!

Gratulálok a szép eredményhez! :wink: Majd hozz képet! Nekem orál utrom volt! Na majdnem anált írtam! :oops: :lol: Úgyhogy nem tom, de a kúpjaim csíptek, martak rendesen, ez is valami hasonló lehet, emiatt nem kell aggódnod szerintem, ez csak segít, kárt nem tud tenni! Tiniszexeljetek, oszt ha legközelebb mész megkérdezed, addig megteszi ez is! :P

Kép

Kép
gröni
 
 


Ojjjjjéééééé!!! :lol:

Kép

Kép
gröni
 
 


Halihó!

Kata, köszi a választ, sejtettem hogy előtej, csak meglepett hogy már ilyen korán. Azóta nem nyomkodom. :) Nekem kb. 20 éves koromig volt az egyik mellbimbóm befelé forduló, azóta viszont meggondolta magát.

Vicky, a buherált képen én is jól látom a csíkot, holnap is hozol egyet? :) A top neveink B betűsek, három szótagúak, mint pl. Benjámin, Bendegúz, Boldizsár, Bertalan, Benedek... nekem ezek hangzása tetszik nagyon, de valahogy mégsem érzem egyiket sem AZ igazinak... Aztán ott van még a Donát, ami elég esélyes, már ha apa túlteszi azon magát, hogy a színes-cukros fánk jut róla elsőként eszébe. :) (angolul) Van még olyanunk, hogy Lóránt, vagy Loránd, Kornél, Bende, Olivér, Bernát.... és még lenne sok-sok ami nagyon tetszik, de vagy nem illik a vezetéknévhez, vagy nagyon sok kisfiú kapta már azt a nevet. Na mindegy... legkésőbb a szülőágyon elnevezzük. :)

Gyugyi, jókat nosztalgiázok a képeken. :)

Gizi, gratula a szép eredményekhez!

Gröni, tiniszex. :) Ez aranyos.
Vendég
 


Viki!
Drukk, drukk, drukk és jó pihenést Nektek! Merre utaztok?

Vicuska!
Bár én nem vagyok olyan tapasztalt, de szerintem se adj vizet, ha nem muszáj.

Cumisüveg: enyém Babák az éjjel próbálták először. Eddig szondán kaptak éjjel enni, illetve ha pótlás kellett, de meg kell tanulniuk a cumisüveget is. Itt szigorú kétóránkénti evés van és ha én etetem őket és nem szopják meg az adagjukat is pótolnom kell. Mivel koraszülöttek, sokkal aluszékonyabbak és maguktól nem biztos, hogy jeleznének, ezért a napi folyadékbevitelnek meg kell lennie. Persze, ha megszopják az adagjuk dupláját, akkor nem muszáj őket kelteni 2 óra múlva. De ez csak a roomingban lesz így. Szóval én nagyon büszke voltam rájuk este, mert cumisüvegből is nehéz ezeknek a kicsi babáknak, vann itt olyan 2 kg-os gyerek, aki szégyen szemre még szondázik. Addig meg ugye hazamenés sincs. Szóval nálunk szükséges rossz lesz, ha nem szopnak rendesen, de fognak. :lol: Na milyen szép kisregényt írtam.

Képzeljétek Matyi megtáltosodott, már 1560 gr, egy hét alatt 200-at ment a súlya. 1600-1700 körül kikerül az inkubátorból kiskocsiba. :lol:

Pusszantás mindenkinek!

KépKép
zsófikukac
 
 


zsófi
tessék alunni hajnalban! :D olyan ügyesek vagytok, Matyi meg már dagad! :lol: azért jobb igy , talán lassan meg is duplázza a sulyát. a 200 gramm nagyon sok, érett, 3 kilos babák hiznak ennyit hetente, nagyion ügyesek avgytok. nemsokára veled lehetnek. Ági se szivja a cumisüveget. Hizza meg gyorsan azt a 105 g-t, tegyék át kocsiba, és akkor kapunk képet végre :lol: nagyon várom máááár

vicki
nem bunkóságból nem irtam ám semmit még a tesztedre, de majd ha tutira egyértelmű lesz, kapsz egy nagy-nagy grat-t. De gröninrk igaza van: dejavu

gizi
grat a jó uh-hoz!!! mikor utaztok? ott talán nincs ilyen hőőőőség

pompom
igen, a B-sekből tényleg gyakran választanak nevet mostanában. Nekem a Kornél nagyon bejön!!

kandi irt pü-t, jön majd, csak nagyon összejöttek a dolgai. még 5 hét a kiirt idöpontig, uh-n oké volt minden. Várják a kis Belcsit nagyon
Vendég
 


sziasztok,
mai teszt csont nega...
Hcg-line zöld dobozosat ne vegyetek, az volt a c@r...másféél évvel ezelőtt nagyon kiakadtam volna... most asszem jobb így :wink: :lol:

Nagyiékhoz megyünk, úgyhogy L-re nagy kényeztetés, rám meg egy kis pihi vár 8)

pussz

Kép
vickybabe
 
 


nekem reggel hő 36.5 ezért nem is teszteltem, majd beindul piri!de ugye elhiszitek h így már nem lehetek az?hisz volt 37.1is ebbe a cilusba.csak azt akarom h mondjátok meg őszintém,ne csak azért h még reménykedjek, mert így tök rossz.már a gyogyit is abbahagytam 2 napja.felhivom ma a dokit, csak mit mondjak most hányadik napon vok?h rózsaszinezgetek barnázok 3 napja?vagy?vááá

vicky! :(

gizi!grat a jó eredményekhez, 4d ről fényképet kérjél! :D

ditke!babatapik+++++++++++++++++++

KépKép
dike
 
 


Hali! :lol:

Gröni!
laptetűűűűűűűűűűűűűűűű :D olyan jópofikat írsz mindíg!megnevettetsz :lol: asszem 15 kilóig jó?az mikor van? :roll:

Kukac és Babákok!
mindent bele!!!!!!!!!!!!!! :D nagyon ügyi Matyi, Málna is követni fogja súlyban hamarosan :wink:

Dike!
hááááááát, most már lehet nem bíztatlak h sikerült :( de híd fel a dokit, majd ő megmondja mikor volt az 1 cn :wink:

Viki!
akkor a teszt monnyon le :evil: jó pihizést :lol:

Gizi!
hol vannak a képek?nem kaptál? :roll:

Gyugyi!
nagyon pöpec lesz a szertár :wink:

azt nem is mondtam, h múlt héten csak 9 dekát hízott Lilla :shock: :? (előtte 15-20at)most 3 nap alatt 4-nél tartunk... :? elég sokx bukik evés után 1 hete kb. :?
ha most se hízza meg a 15-öt vmi biztos nem stimmel.pedig a tegnapi napot szépen végigszopiztuk, kb.7x. :roll: :roll:
Vendég
 


ja és DITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
megy a milliónyi drukk és babatapi++++++++++++++ :lol:
kár h már nem jársz erre :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Itten vagyok, nagyon jó volt a hosszú hétvége az olaszoknál. Kipihentük magunkat. :lol:
Csak kár,hogy szombat hajnaltól esett az eső és lehűlt a tenger és a hőmérséklet is leesett 10 fokot. De legalább piacoltunk, vásároltunk és vidámparkoztunk. :lol:

Ditke :D

Drukk++++++++++++++

Vicus :D

Szopihoz még nem nagyon tudok hozzászólni.szerintem nem baj, ha nem egyformán hízik minden héten, de majd jönnek a többiek és megynugtatnak. Szóval: drukk,hogy minden rendben menjen!

Zsófi :D

Nagyon ügyesek vagytok!!! Már alig várom,hogy láthassam a babákokat! Neked is szorítok,hogy minél hamarabb kikerüljenek a kiskocsiba, s egész nap együtt lehessetek.

Gyugyi:D

Jól haladtok!

Vicky:D

Az a fránya teszt!

Kata :D

Olyan jól összefoglaltad a dolgokat! És olyan jókat írsz!

Gröni:D

Szia! Dóra még mindig eszi a hintáját? Hogy bírjátok a meleget?Még mindig várja a potyavacsit?

Fenci :D

Veletek mi újság??

Sleepin :D

Sajnálom apa hátát. Tudom milyen érzés.Jobbulást neki! Pocifotót raksz?

Ticsi:D

Nem kaptam privit. :P

Bocsi, ha vkit kihagytam!

Puszi mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Hali!

Vicky
Na majd meglátjuk. :roll:

Dike
Valószínűleg megjön Piri ilyen hővel. :(

Zsófi
De ügyesek a babákok! :D

Én most voltam gagyi 2d-s uh-n, csak a szokásos:BDP, AC, FL lett mérve, amúgy minden normális, nemét még mindig nem látta az itteni doki. :? Holnap nézetek méhszájat este.
Sztem előjött az első terhességi csíkom az alhasamon:( , tuti hajlamos vagyok rá mert kenni kenem mint az állat, de vmikor amikor még az eszemet sem tudtam szereztem már a combjaimra is. Ez van. :(

Kép
vizkriszisback
 
 


22 hetes poci:

Kép

Kép
vizkriszisback
 
 


krisz! de nagyon csini vagy!!!!!már jó nagy a pocid!

na felhívtam az asszisztensnőt, mert a doki nem vette fel.még szabin van,csak jövő hét vmikortól lesz.szerinte ez még nem számit mensinek.mondta h akkor hagyjam abba a duphastont.mondtam neki h szeretnék vmi stimut..kérdezte h clostit se kapta?mondom nem.de ő nem írhatja fel a doki nélkül, amugy 3.naptól kéne azt szedni.úgyh nem tudom mi legyen...tényleg onnantól számoljam ha már rendesen megjön?aztán a 3.napon meg ha már lesz doki akkor felhivom, ha nem lesz akkor ismét stimus nélküli inszem lesz, ha lesz! :?

KépKép
dike
 
 


Sziasztok lányok! Röviden magamról annyit tavaly volt 2 vetélésem a másodikat művileg fejezték be. kivizsgálás-sorozatok ahol hál' Istennek minden rendben volt minden eredményünk jó, már a méhtükrüzésen is túl vagyok!!! :lol: most a dokim utrogestant írt fel 2*1 ma kellene megjönnie :cry: A véleményeteket szeretném kérni a következöben. kb 3napja nincs cicifeszülés. Teszt: 1pozitív de időn túl volt, a másikon meg 3csík volt (ilyen még sosem volt) nem merek megint tesztelni, félek a csalódástól, már bele vagyok betegedve. Ja még annyit, hogy 2éve próbálkozunk s amikor már indultunk volna, hogy miért nem sikerül babás lennem akkor törtönt meg az első csoda :lol: aztán pár nap múlva a poklok-pokla :cry:
arew
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?