Új privát üzeneted érkezett!

Pattogobolha nemsemmi mekkora pocakod van......... :shock: de szép!!!!!!!!!!

én is hoztam mai pocak képet:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Zanikó, sünci, twins: nagyon boldog szülinapot!! puszilósszmájli. :D

twins, nita: szép pocik. :D Növekednek a manócskák rendesen :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


a tiéd is szépen növöget......... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Visszaolvastam vegre, MINDENKINEK NAGYON koszonom szepen a kedves koszontest:)

Bar durcas vagyok mert nem ehettem egy kilonyi tortat mint mas evben..... (nem is volt tortam! Ez brutalis!!!)



anyabebi: most vakerasztam vissza a dolgokat, eddig nem voltam es jo sokaig tartott amig valamelyest vegigmazsolaztam a post-okat.

En most nem vagyok gyakran, ezert is ez a nagy lemaradas. Elnezest :D
De minden OK, babo jol van + en is. :D

_____________________________________________________

Most ismet eltunok egy idore, de probalok lepest tartani veletek!
Nehez lesz ilyen tempoban :D:D:D:D

joejt!

sünciboglya
 
 


Datolya, Zaniko, Sünci és Twins :D :D :D :D
Isten éltessen Mindannyiótokat!!!!!!! :D :D :D

Twins, Nitácska, Bolhácska :D
naggyon csini mami-pocakok!!! :D

Pocok :P
haskeményedés nálam is van, kb 4 hete. Nyomom a magnéziumot, és szégyen-gyalázat, de folyton vízszintesbe vágom magam :oops: :lol:

Scrren,
mizu 4D-n? :D

Nálunk is megvolt a méricske :D - Lencsi gyönyörűűűű :D - bár foggalmam sincs, kire hasonlít :roll: , majd csütörtökön teszek képet a g-mailre Vackorról és Lencsiről, nézzétek meg Ti is :roll: :P
(tudom, butaság, de néha van bennem para, hogy ugye nem kutyultak el valamit lombikolás közben? :oops: :roll: - biztos nem :oops: )
Súlya: 1342 gr :P és a magzatvíz már megint sok :evil: hiába, diétázni kell :?

tillidian
 
 


Jó reggelt kis csapat!!!!

gyorsan írok, mielőtt felkel a kicsim,mert utána tejcsi, öltözés és mennem kell a körzeti orvoshoz a vitaminokat feliratni. Iliasz itt marad nagyival, hogy ne szenvedje ő is meg a meleget. Egyébként 5 percre van innen az orvos!!

Milyen idő lett otthon?? Hallottam a viharról, amikor hazaértek apuék, azthitték kitört a 3-dik világháború...a ház körül mindent leszedett a vihar. Ez szombat éjjel volt-úgy tudom akkor volt a nagy szél otthon.

NAGYON KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET!!!!Iliasz nevében is!! mint mindíg, nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok ránk!!!

Pocifotók: Andi-nagyon szép kismama vagy!!!! Pattogó, Nitácska: úgyszintén!!!!!!!!! Pattogó: tök aranyos a pizsid!

Andi: én a többiektől értesülök egy-egy szülinapról, névnapokat meg nem látom innen, mert itt csak a görögöket látom, szóval Sorry, ha nem köszöntöttelek, útólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Eszti: már kétszer is írtam előzőleg és nem elfelejtettem megdícsérni azt a gyönyörű kislányodat!!!!!! Tündéri!!!
Nagyon sajnálom a nőgyógyászati problémádat, amiről írtál, de a lényeg, hogy tudod kezelni és tudod mire vigyázz!! Egyébként nekem visszatérő hüvelyi gombám van-egy évben legalább 3-szor jelentkezik, szóval teljesen átérzem a dolgot! A fürdést meg ne bánd, az a kis hercegnő minden áldozatot megér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majd jövőre!!!!!

most megyek, felkeltem az én kis hercegemet....ja egyébként egész éjjel mellette aludtam, mert néha-néha felsírt és meg akartam nyugtatgatni+ azt akartam, hogy legalább apu aludjon! Tegnap este abszolút nem volt hozzá türelme-a kicsi sírt mikor megakartuk fürdetni, az apukája meg azthitte, hogy csak hisztizik. Ideges lett és Iliasz még jobban üvöltött, hiába mondtam, hogy nyugtassa meg. Meg is van fázva szegény és nem kap rendesen levegőt az orrán! Az eredmény az lett, hogy a sok sírástól elhányta magát..szóval gondolhatjátok!!! Olyan ideges lettem apára és úgy sajnáltam a kicsimet!!! Szerencsére utána a tejcsivel megnyugtattam és elaludt!
Szép napot Mindenkinek
puszi
Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok!!!!!
szép jó reggelt!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt!

Szép nagy pocik. Pattogó neked különösen az! :shock:

Tegnap este a fiam véletlenül játék közben jól hasbarúgott. :? Egész éjjel figyeltem magam nehogy görcsölni vagy vérezni kezdjek. Szerencsére eddig semmi gond. :) Babások-Nálatok fordult már elő ilyesmi?

Ajándékok: nálunk anyu veszi meg a kiságyat-pontosabban megbeszéltük, hogy amilyen összeget rászán a dologra, azt odaadja, mert az ágy, amit megrendeltünk jóval drágább, mint amit ő adna, nem szerettem volna kellemetlen helyzetbe sodorni, viszont megalkudni sem akartunk egy olcsóbb ággyal, csak azért, hogy beleférjünk a keretbe. Így egyik oldalon sem lett sértődés vagy megalkuvás. :D Az első babánál a babakocsit fizette anya hasonló módon. A másik család nem áll úgy anyagilag, így ők semmit sem adtak, de természetesen ezt nem is vártuk el. :)
A keresztszülő nálunk a keresztelő ruhát fizeti és a keresztelés költségét a templomban. Előre nem vásárol vagy ajándékoz semmit. Ahány ház, annyi szokás... :P

Kép
Kép
tündér09
 
 


Monica, Andi köszönöm! :D

Andi, (utólag :oops: :oops: ) neked is boldog szülinapot!
Nagyon szép a pocid! :lol:

Betty, Iliásznak boldog névnapot (szintén utólag :oops: :oops: )!

Datolya neked pedig előre kívánok boldog szülinapot! Hátha nem tudok jönni holnap! :wink:

Monica, cukros lötyi: :evil: :evil:

Szép pocakok!
Pattogo, asszem, te vagy a csúcstartó!!! :shock: :shock: Bence-kuckó hatalmas! :shock: :D

Tilli, nyugi, biztos mindenki a helyére került :wink: :lol: ! Kíváncsi vagyok a képekre!

Nagyobb támogatásra mi sem számítunk senkitől, persze úgyis kapunk egy-két kisebb dolgot, és bármilyen segítség jól jön, úgyhogy mindennek örülünk, de a drágább dolgokat mi vesszük/vettük meg.

Voltunk tegnap dokinál. Még jó, hogy itt dicsekedtem, hogy Kismackó már hetek óta koponyavégűben van. :roll: :lol: Képzeljétek, visszafordult, most medencevégű fekvésben nyomja. :lol:

Amúgy minden rendben. Kicsit nagyobb a buksija, BPD: 80 mm, amit a doki 2x is megmért, mert sokallta, de másodjára is annyi lett. Rögtön megnyugtatott, hogy ez nem azt jelenti, hogy valami rendellenes lenne vele. Azt is mondta, hogy mostanában azt tapasztalják, hogy középidő környékén nagyobbak a babák, mint a standard, és nem mindig úgy, hogy minden részük arányosan. Szóval, ha ő azt mondja, hogy ettől minden OK, akkor én elhiszem. :wink: :D
Vendég
 


Hello,

4D-n minden rendben volt, a Kleopátra házban tényleg igen aranyosak voltak.
Kicsi fiúnk viszont folyamatosan eltakarta a kis arcocskáját, de nagyon sokat nevettünk, annyira édi!!
Csak DVD-t kértünk + kaptunk 3db kinyomtatott fotót (budget :D ). Tegnap próbáltunk belőle kivágni képet, mindezidáig nem sikerült :? , de még próbálkozunk, h meg tudjam nektek mutatni :D

(épp Czeizel beszél a TV-ben a köldökzsinórvér fontosságáról) :roll:

Ma megyek jógára + egy kismama kolleginával találkozni.

Till,
tuti nem keverték össze :D Nemááá, ilyenre ne is gondolj! :)
A mi babánk talán a páromra hasonlít. Talán.... :D :D

Kép
screen
 
 


várjuk ám a képeket!!!!!
screen nekem is takarta az arcát Barnika!!!!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pattogó ,Nitácska szép hatalmas pocakok :D :D

Sünci boldog szülinapot kívánok. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


tilli:
Sose szenyelld a vizszintest, ha pihi kell hat az kell! :D
A haskemenyedes ugy is egy rohadt dolog......... foleg amikor tarkoig gorcsben ebred az ember. Brrrrr!

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

Keményedés: állítólag normális, ha időnként keményedik, mert “edz” a szülésre. Amíg nem túl gyakori, vagy fájdalmas, addig nincs gond.

Huh, a babakocsit a keresztmaminak kéne megvenni? A manóba, ezt elcsesztük… Mi már megvettük… :o Bár a keresztmami eléggé le van égve, ő max egy játék babakocsit tudna venni. :lol: (megkeresztelve nem lesz a baba, de azért a legjobb barátnőmet majd így fogjuk titulálni, hadd érezze ő is a törődést :D )

Viszont az anyósom vesz egy babaőrt, de talán még néhány dolgot ezen kívül. Anyu mániákusan ruhákat vesz, már akár ikrek is lehetnének, bőven van 56-os és 62-es ruha.

Wow, Twinsmomma, ez már hatalmas!!! Hát hozzád képest nekem tényleg nincs pocakom. :lol: Hogy bírod, jól vagy? :)

Ja, tegnap voltam a nődokinál vizsgálaton. Végre megvan a Hepatitis szűrésem, jól eltettem, mert majd kell a szülésnél. Most viszont a vércukor nem került elő, pedig majdnem három hete voltam. :lol: Nem neki való ez az adminisztráció. :lol: Viszont Nünüke jól van, bár medencevégű fekvésű, azaz ő is úgy trónol a pocimban, mint egy Buddha. Mondta a doki, hogy jó volna, ha a 32 hetes vizsgálatra már megfordulna, mert utána már kezd szűkös lenni a hely ehhez. Majd az apja megbeszéli vele… :D Hivatalosan 28 hetes voltam tegnap a bébi 28+3 napos. Remélem ez majd azt jelenti, hogy kicsit hamarabb fog megszületni, mint október 12. :D Ja, és kb. 1200 gramm.

Vásárlásnál a legbunkóbbak a kisgyerekesek… A többiek simán udvariasak, semmi extra, de akinek gyereke van, az már valahogy feljogosítva érzi magát, hogy nagy ívben tegyen arra, hogy babát várok. :evil:

Pattogó, igen jót nevettem a fotódon. Főleg a Füleses pizsin. :lol: :lol: :lol: Pontosan úgy nézel ki, mintha egy hatalmas görögdinnyét pakoltál volna a pizsid alá. :D

Huh Nitácska, milyen szép gömbölyű poci… :)

Sünci, nem volt tortád??? Ez tényleg felháborító… Ez hallatlan. Milyen szülinap már ez!!! :evil: Verd le a családon!

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Screen!
Örülök, hogy minden OK. Képeket én is úgy tudtam kiszedni a DVD-ből, hogy - jobb ötlet híján - a tv-t fényképeztem. :oops: :roll: :wink:

A mi Törpink nózija olyan, mint az enyém, ami viszont még szembetűnőbb volt, hogy a kis kezét, főleg a csuklóját totál a férjemtől örökölte. :lol:

Én is sokat pihenek. És nem érzek lelkifurdalást miatta. :D :D
Első a Törpe. És nagyon boldog vagyok, mert tavaly nem voltam 28 hetes kismama, és most sikerült betölteni! :D

Nyugi, Csibe, meg fog fordulni Nünüke!!! :wink:
Vendég
 


csibe nekem meg a hepatitisz eredménye nincs meg....elszarták azt rám akarták kenni....de nem hagytam....így valószinű újra le kell venni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nitacska007 írta:csibe nekem meg a hepatitisz eredménye nincs meg....elszarták azt rám akarták kenni....de nem hagytam....így valószinű újra le kell venni......

De balfékek... És hogy még rád akarták kenni... :evil:
Nekem meg a védőnő azt mondta, hogy nem elég ha a véradó könyvemben be van írva, hogy 0 Rh+ vagyok, vigyek erről igazolást... :shock: Mire a doki azt mondta, hogy ne is foglalkozzak ezzel, a kórháznak elég, nem kell külön szűrésre menni. (hülye ez a védőnő, ha már 5x adtam vért, csak tudom a vércsoportom)

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Lányok ma olvasgattam ebben a topikban az első néhány oldalt.
Nagyon érdekes volt látni az első izgalmakat és látni ,hogy kik csatlakoztak először.Most pedig már mindenkinek nagy pocija van :D tök jó.
Láttam Angie 34 írásait is :( ,aztán kíváncsivá tett mivan vele és rátaláltam, a 2010Márciusi babavárók közt :D én nem ismerem csak remélem minden rendben van vele.


Csibe szépen nől a babád, :D :D én is nagyon várom,hogy menjünk újra dokihoz és megláthassam a mi kicsikénket és megtudjam mekkora.2 hét mulva megyünk :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


vcsibe:
Levernem en a csaladon de sajnos a cukorbetegseg miatt van tortatilalom. :( Max egy szelet diabetikus tortat lehetett volna ennem, azt meg kosz inkabb nem :D:D:D

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

Gyors jelentés, aztán rohanok. Bocsi! :oops: :?

tündér09! Én ma sikeresen nekimentem egy üres bevásárlókocsinak, szerencsére a gyomorszájam volt, de rettenetesen megijjedtem. Rögtön hívtam a dokit. Vérzés nincs(ne is legyen), fájdalom nincs. magne B6, mert megijjedtem és nehogy nagyon bekeményedjek, de megnyugtatott. Aztán később szurkált alul, görcs, stb, de ez a szokásos görcs volt(én úgy éreztem, na meg legalább3,5 órával később történt.). Azóta jól vagyok, vagyunk. Ugyanis Törpi mozog ezerrel. Védőnő is megnyugtatott, igen fent ütöttem be, na meg a picit védi ilyenkor vastag réteg méh stb. A görcsnél a fájdalmasra gondoltál ugye? Amit alig tudsz elviselni?

Védőnő: Jelentem fél kg hízás történt. :oops: :oops: :( Azt mondta, nem baj, legalább nem kell fogyóznom.

Sünci! Jaj de adnék neked tortát. Én úgysem kívánom, cserélhetnénk egy kis időre :D :D

Pattogo! Tündéri füleses pizsi, irigylem. Mekkora dinnyét dugdosol :lol: :lol: Nagyon aranyos. Szép kerek a Bence fiú!

Nita! A te pocid mennyire kerekebb Pattogóéhoz képest. És majdnem 1 hónap van köztetek? Legalábbis a vonalzó szerint

Vcsibe! Törpim a 1,5 hete végzett 4D-n fejvégű fekvésű, az a jó? De a szülésig még fordulnak, Bocs, tök hüle vagyok ehhez.
Vendég
 


Szép estét kismamik!

Szerencsésen visszatértünk Olaszhonból, majd teszek fel a gmail-re fotót, melyen láthatjátok hogyan mulatok bálnatestemmel az esküvőn! :lol:
Volt előtte pár nap tengerezés is, ami csodálatos volt... Imádom én a Balcsit is, de azért ez teljesen más feeling és hát távolról sem akkora para belemerülni az átlátszó vízbe...

Tegnap egész este csak olvastam, de hát képtelenség mindenre reagálni, annyi mindent írtatok... Egy biztos: Pattogó füleses görögdinnye betétes pizsije rulez!!! :lol: :lol:

Nagyon klassz volt olvasgatni Titeket, komolyan, már elvonási tüneteim voltak...

Kép
szilveeaa
 
 


Sziasztok ismét-végre sikerült egy kicsit kialudnom magam most délután és hála Istennek a kicsim is nyugodtabb volt!!! Most elvitte apu egy kisállat boltba aranyhalért, amit Iliasz nyert a meglepetés csomagokkal, ezért van megint időm ide ülni!!

Tündér: én is annyira félek nehogy hasba rugjon Iliasz-ha mellette fekszem, mindíg teszek egy párnát közénk,mert a kisfiam nagyon kiszámíthatatlan. Vigyázz nagyon játék közben-én már pl. csikizős játékot nem is merek vele játszani, sőt pelenkacsere közben is félek,mert nem nagyon szeret hanyatt feküdni és állandóan rugdal. Egyébként biztosan nem lett bajod, az a babuci tényleg jól ki van párnázva körbe körbe, de nem árt az elővigyázatosság!!! (már amennyire mi "már anyák" tudunk vigyázni a csöppségeinkkel)



Szilveeaa: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Olaszban és Welcome Back!!!!! Most nézem már Te is lassan 30 hetes leszel!!! :shock: hogy megy az idő!!!!!!!!

Screen, Judy: Nagyon örülök, hogy minden ok volt a dokinál!!!!

Judy: Neked külön Gratula, hogy átlépted azt a bizonyos hetet a babáddal!!! Ezúttal minden rendben lesz meglátod!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Hello Lányok!


Előre is bocsi, ha valamire nem reagálok, de a tegnapi+mai napom megint jó húzós volt, lehet, hogy figyelmetlenül olvastam :roll:

Tegnap Győrben voltunk, késő délután értünk haza, egész nap mentünk, ma meg anyukáméknál voltam, augusztusban lomtalanítás lesz és a régi cuccaimat válogattam, mi kell, mi nem...hát 99%-a kuka! Ja és a lényeg: BABARUHÁKAT VÁLOGATTAM!!! Mondjuk a válogatás az túlzás, inkább csak átnéztem őket méret szerint, mert annyira szép állapotban vannak, hogy válogatni nem kellett. Ehhez kapcsolódik is az ajándékozás téma; hát mi szinte minden cuccot az ikrektől öröklünk, van babamérleg, sterilizáló, baldachin, textil pelenkák, rengeteg játék, a rucikról nem is beszélve...a babakocsit anyukámék vették nekünk. Tulajdonképpen csak a kiságy, a pelenkázó, a kád meg kádállvány kell, azt hiszem ezeken kívül mindenünk megvan, ez óriási segítség!!! Ruhából minden van a hálózsáktól kezdve a bundazsákon keresztül, ráadásul az ikrek pont akkor érték el (ősszel) az 56-os méretet, amikor Sophie születni fog, szóval a méretek totál stimmelnek (kivéve ha 60 centivel születik 4 kiló felett :roll: :oops: :lol: )
Anyósoméktól nem kaptunk semmit, nem is kérdezték kell-e valami, szerintem nem is fogunk tőlük látni semmit :? :(

Utólag MÉG köszönök minden babadicsit!!! :D :D :D
4D-s meg sima UH-s vizsgálatokhoz gratula! Képekeeet!!!!!!
Pocik szépen gömbölyödnek! Pattogó, a Füleses pizsi viszi a pálmát!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Szülinaposoknak SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Ja, úgy megütöttem ma a hasam oldalát, még mindig fáj :cry: egy széket akartam arrébb tenni, de beakadt a konyhaszekrénybe, és a támlája bele a hasamba :evil: :evil: :evil: szerintem be fog lilulni, de Toffifee rugdalózik, mint máskor, úgyhogy baj talán nincs :roll:
Vendég
 


Lányok, egy kicsit szerkesztgettem a gmail-en-tettem fel pár képet magunkról mikor itt voltak apuék!!! Láttam az új fotóitokat is, fantasztikusak, olyan szép kismamák vagytok mindannyian!!!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Judy,

tök jó, hogy 28 hetes vagy! Hurrá! Meglásd, leszel még 38 is! :D

Ma jógára menet megcsípett egy darázs/méh. Miután úgy fájt, h majd' leszakadt és szépen dagadt fölfelé, berohantam egy bioboltba és kértem egy kálciumot.
Olyat adott, h Bio-Kalcium + D3 vitamin. D vitamint lehet terhesen szedni?
Mindenesetre a dagadás lement. Kicsit beparáztam, mert mindenre allergiás vagyok, há méé pont erre ne lennék... :oops:

Kísérletezek majd képet tenni, ígérem!!!

szép estét mindenkinek!

Kép
screen
 
 


Betty,

szuper fotók!
Nagyon szimpatikus a családod!
Kár, hogy csak egy hétig maradtak!
Iliász egy kis tündér!! :D :D

Kép
screen
 
 


Kicsike én ismerem Angie 34-et!!!!de nem zavarom.......
Sztercsi rajtam felesleg is van azért kerekebb.....no meg Barnika elég nagy baba eddig!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok :D

Na túlvagyok a cukros lötyin én is, annyira nem volt borzasztó, mint amilyenre emlékeztem. :roll:

Anyabébi
ha nekem is ilyen szülésem lett volna, akkor most is belevágnék minden gond nélkü. :roll: :wink:

Pattogó
ez a kép télleg mindent visz :lol: :lol: :lol: :lol:
a pocid meg hatalmas :shock: :wink:

Nita
Ti is szépen növekedtek már. :wink:

Mia
"(nem is volt tortam! Ez brutalis!!!)"
mi az, hogy nem volt tortád? :twisted: *felháborodottszmájli* :lol: :lol: kérd ki magadnak! :twisted: :lol:

Tilli
"tudom, butaság, de néha van bennem para, hogy ugye nem kutyultak el valamit lombikolás közben? - biztos nem"
ezt tessék jóó gyorsan elfelejteni. :evil: Lencsi gyönyörű lesz és abszolút hasonlítani fog az apukájára vagy az anyukájára. :wink:

Betty
"Milyen idő lett otthon??"
kb. 35 fok. :roll: sunshine,summer. :lol:

Screen
"épp Czeizel beszél a TV-ben a köldökzsinórvér fontosságáról"
nálunk ez most a körülményekre való tekintettel elmarad. :? :(

Csibe
"már akár ikrek is lehetnének"
még akár ez is előfordulhat... :P és akkor már nem kell kapkodni ruhát venni. :mrgreen: :mrgreen:

Kicsike
"Lányok ma olvasgattam ebben a topikban az első néhány oldalt."
Én a múltkor olvastam, és tök érdekes volt télleg. :D És azért szerintem (hál'istennek) nem távoztak olyan sokan.

Szilveeaa
képekkett!!! :lol:

"hogyan mulatok bálnatestemmel az esküvőn!"
:lol: :lol: :evil: :evil: :lol: :lol:

Na megyek meglesem gmailen a fotókat meg rakok fel Charról. :wink:

Jajj Csajok
A júliusiaknál láttam, hogy csinálnak ilyen babatablót a babákról. És ha szeretnétek én nagyon szívesen csinálok majd olyat nekünk, ha itt lesz az ideje. :D Vélemény?
És akkor lehetne az első fotókból, meg majd 6 hónaposan, 1 évesen stb. Na mit szóltok? :D
Vendég
 


na megnéztem a képeket és ezekre jutottam:

Őzike fiáért kapkodni fognak a lányok :wink:
Szilveeaa eszméletlen jó alakod van :shock:
Judy Dominikjának nagyon édes pofija van :wink:
Sziszkó Martinlakja nagyon szép formás :wink:
Anyabébi Barnusa nagyon huncutnak látszik :wink:
Mia haja gyönyörű :shock:
Ginuska nagyon szép mennyasszony volt :wink:
Hajnalocska pocija is szép nagy már :wink:
Sztercsiéről nem is beszélve :shock: :wink:
Betty Iliásza is gyönyörű :wink:
Pattogó gyerekei is gyönyörűek főleg
Lara :oops: :wink:
Vendég
 


sziasztok!

A pizsimnek van egy kacifántos cikis története, majd elmesélem, ha hazajöttem. Fél óra és indulok cukroslötyi ivásra. :P

monica: hát Charlotte gyönyörű!! Édes kis angyalarcú lányzó. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Betty, köszönöm! :D
Megnéztem a képeidet! Iliász nagyon szép kisfiú! :D És micsoda helyeken jártok ti! :shock: :shock: 8) Egyszer szeretnék eljutni én is oda! :D

Screen, köszi! Remélem! :wink:
Nyugodtam szedheted a D vitamint, az jó a kicsi csontjainak. Nekem tavaly a dokim külön felírta (ez is volt a neve, hogy D3), minden másnap kellett bevennem egyet, asszem valahogy félidő körül kezdtem szedni.

Monica, Domi köszöni a bókot! :lol:
Megnéztem Charlotte-odat, gyönyörű kislány! Lesz még vele bajod, csak úgy pisilnek majd utána a fiúk! :lol: :lol: :lol:
Nekem tetszik a tabló-ötlet! :wink:

Sztercsi, Tündér, Mrsparis és mindenki más is: vigyázzatok magatokra. Bár én is rendszeresen beleakadok a pocimmal mindenbe. Ma reggel pl. a hűtőajtó visszacsukásánál mértem el egy kicsit a távolságot. Mindig elfelejtem, hogy most már hamarabb "kezdődök". :lol:
Vendég
 


MOnica én benne vagyok a babatablóba!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok,mindenki vigyázzon magára mert ma nagyon meleg lesz.A héten nem kell főznöm mert a férjem szabin van és ő megoldja a dolgot.Ezt nagyon tudom értékelni. :D :D
Monica nagyon tetszik a babanapló ötlet. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


screen írta:Olyat adott, h Bio-Kalcium + D3 vitamin. D vitamint lehet terhesen szedni?

Szerintem gond nélkül lehet D vitamint szedni, mivel annak csak annyi a dolga, hogy a kálcium beépülését elősegíti.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Aham, en mar most karozasra szorulok, mert kokadozom ossze-vissza ettol a melegtol......... es meg csak fel 1 !!!!! :(

Tenyleg nagyon vigyazzatok magatokra, foleg akinek kint kell kozlekednie!!!!!

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

Huh, 11-re vhogy hazaértünk. Megvettük a festéket a Törpi szobájába. A plafon égkék, a fal barack lesz(de szinte a legvilágosabb. Majd ha Apa nekiáll és vmikor kész lesz küldök képet. Megvettük a mennyezeti lámpát, a napocska mellett döntöttünk. És...http://www.vatera.hu/micimacko_habsziva ... 06706.html kerül majd a kiságy fölé majd.
De iszonyatosan szenvedtem már hazafele. Légkondis autónk van, de a férjem Törpi miatt nem kapcsolja be, nehogy megfázzak. :shock: :shock: :shock:

Judy! Törpi jól van, de vigyázok magunkra!!!! Köszi, hogy aggódsz.

Kicsike! Én ma este, éjjel megsütöm a halat, ami remélem 2 napig elég lesz. Így nem a melegben főzök. De mennyire irigyellek!!!!

Monica! Ok a tábla!

Betty! Ilyen idő lesz nálunk:

Várható minimum és maximum hőmérsékletek:
július 23. csütörtök: hajnalban 18, 23 °C napközben 35-40 °C
július 24. péntek: hajnalban 20, 25 °C napközben 32-37 °C
július 25. szombat: hajnalban 17, 22 °C napközben 27, 32 °C , ÉNY: < 25 °C
július 26. vasárnap: hajnalban 16, 21 °C napközben 24, 29 °C
július 27. hétfő: hajnalban 12, 17 °C napközben 25, 30 °C
Vendég
 


A megnövekedett has miatt amúgy eléggé nehéz közlekedni, nem? Néha én is elfelejtem, hogy mekkora pocim van.

Na meg folyton leeszem a hasam :oops: :lol: :oops:
Vendég
 


kitartás lányok, szombattól jön az enyhülés.

Ma elmentem bemutatni a bérletem, mert a múltkor megbüntettek a BKV-n :oops: (nem vettem észre, h a dög jegy már egyszer kezelve lett), erre közli, h 2004.08 hóból is van egy tartozásom, uh azt is ki kell fizetnem. Így otthagytam akciósan (mert ha júliusban megszabadulsz tartozásaidtól, akkor -20%) 12.000 forintot. A CIB meg még mindig ül a negyveniksz ezremen, kezd anyagi csőd beállni :shock: :shock:

Ma magyünk vacsizni, a kollegáim 'búcsúztatnak'. :oops: 8) Majd valami lájtosat eszem,ami nem fűt nagyon :D

Sztercsi, tök jó színeket választottatok. Nálunk zöld az alja (kb.80cm) felül sárga. De olyan szép meleg színek.

Kép
screen
 
 


Hahó!!!

Akkor otthon is olyan meleg van mint itt? Mára nálunk is felment a hőmérő 37 fokra!!!!!!(Holnap meg még melegebb lesz és nekem is el kell mennem cukros löttyre!!! ) Ki sem mozdultam egész nap, bár nincsen légkondim, de besötétítettünk már kb. reggel fél 7-től. A lábaim alig tartanak, a pocimat is súlyosabbnak érzem, szóval ettől a héttől kezdődnek a nehézségek úgy vélem! Iliasz is megint egy kicsit érzekenyebb-állandóan nyafog, de ezt biztosan a nagy meleg is okozhatja.

Lányok, köszönjük a bókokat!!!!!!!!!!!!! Iliasz valóban nagyon szép kisfiú, de a Ti csemetéitek is gyönyörűek "már anyucik"!!!!!!
A kislányom szerintem igazi görög kisasszony lesz-kreol bőrü, göndör hajú barna szemű...mint az apukája.

majd még jövök-bár valószinübb, hogy holnap!! Írtam, hogy holnap reggel megyek laborozni-vérvétel, cukor, pisi (jövő hét szerdán van randevúm az orvosommal!)

sziasztok!!!Vigyázzatok nagyon magatokra!!!!!!
Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok!

Újra itt...
Folyamatosan olvastalak titeket, írni viszont nem tudtam, mert vagy 2 hétig nem engedett be a rendszer. Nem tudom mi lehetett vele...

Tényleg kegyetlen ez a meleg. Még a lakásban is nehezen viselem nagyon. Igyekszem nem nagyon kimozdulni.

Annyi minden felvetődött az elmúlt pár hétben, hogy nem is tudok reagálni... :(

Viszont képzeljétek, ma voltam genetikai uh-n. Ééééés.... 1538g Kende, és 30+2-nek mérték!! :D
Járt még valaki így???????
Mondjuk mi sejtettük, hogy idősebb, valahogy mindketten "megéreztük" hogy mikor fogant meg...
Úgyhogy ha ezt nézzük, akkor alig 10 hetem van hátra. Bele kell húzni a vásárlásba!! :-)

Lili

Kép
édi16
 
 


Monica
Hogy vagy?
Remélem, pihengetsz folyamatosan...
Babatabló jó ötlet... én azon drukkolok, hogy ne az én gyerekeim legyenek a kezdők :wink:

Keresztszülők
Mi még nem is tudjuk, kik lesznek :oops:

Pattogo
Bence építkezik rendesen :lol: :wink:

Nitácska
Barnabás is jó nagy lakot épít :lol: :wink:

Idő
Most itt is 30-35 fok van... megyünk is a tóra...
Viszont szombatra megint alig 20-at jósolnak...

Sünci
Virtuálisan küldök neked tortát!

Gmail
Jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok kókadozó kismamik! :D

Én a nap nehezebbik részét a strandon töltöttem, a férjem töltögette nekem az ásványvizes flakont, én meg locsolgattam magam a jó kis hűs vízzel 8) most értünk haza egy fél órája, a lakás meg tök jó hűvös, mert besötétítve hagytuk itt, plusz reggel mostunk egyet és a vizes ruhák is hűtik, úgyhogy én nem "döglődöm" annyira :lol: főznöm se kellett, mert az én drága anyukám tegnap sütött nekünk egy nagy adag rakott krumplit.

Édi, Kende jó nagy baba! Akkor Te vezetsz, Te leszel az úttörő :wink:

Mára elmúlt a fájdalom ott, ahol megütöttem a hasam :roll: még jó :roll: amúgy tényleg nehéz hozzászokni ehhez a nagy pocihoz plusz néha úgy érzem, úgy járok az utcán, mint egy tehén :lol: :lol: :lol:

Megyek megfürdök (én még mindig kádban fetrengve fürdök :oops: ), de majd még leszek!
Vendég
 


twins:
koszi:):):)A virtualis verzio legalabb nem dobja az egekbe a cukromat :D

edi:
Neked milyen lett a cukorterheleses teszt?

sünciboglya
 
 


Sztercsi igaza van a párodnak....nagyon nagyon vigyázni kell a légkondival!!!!!!!!!!párocskám a légkondi miatt kapott tüdőgyulladást......és azt a fajtát aminek 40% a halálozási aránya........ :cry:

Édi akkor akkorra vagy kiírva mint én?!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek


Kép

KépKép
KépKép
fedi
 
 


MEG FOGUNK GYULLADNI :!: :lol: Ilyen melegben tényleg nincs mit tenni, öngyulladok...
Tömöm magamba a hideg dinnyét, iszom az ásványvizet. Bent éppen hogy csak pötyög a légkondi, múlt héten 30 fok volt az irodában, ráadásul ablak sincs, így még a levegő sem jár...
Remélem lesz megint fagyi, de ha nem, fagyikommandót fogok szervezni! (azaz összedobunk néhány doboz jégkrémre)

Édi, ez nem semmi! Másfél héttel előrébb vagy! :shock: Akkor szeptember végén valszeg betoppan Kende. :)

Süncinek, sünci-torta:
Kép

A kajával én is megvagyok lőve. Étvágyam van, de főzni semmi kedvem... :roll: :x

Kép
Kép
vcsibe
 
 


istenien néznek ki a süncik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nyamiiiiii :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


vcsibe:

Csucs a suncitorta!!!!!!! Asszem siman 3 perc alatt elpucolnam az egeszet!!!! :D:D:D:D:D

sünciboglya
 
 


Már bent is kezd meleg lenni, pedig csak 24,5 fok van a házban. :evil: :evil: Szegény kutyám is szenved. Akkora gödröt ásott magának... :evil:

Nincs erőm és kedvem semmit sem csinálni. De visszaolvastam a topic első pár oldalát. De sajnálom azokat, akik elvesztették a picit. :( Ezért nem is olvastam tovább.......

Édi! Hűha, akkor ebből szeptember lesz?
Vendég
 


Hát, nagy az esély rá, hogy szeptember végén megérkezik. Ha most számolok, akkor a 38. hét szeptember 17-én kezdődik, vagyis attól kezdve bármikor jöhet, nem?
De azért maradhatnék köztetek?????? :oops: :)

Sünci
A terheléses cukrom értékére pontosan nem emlékszem, de nem mondott rá semmit a doki, úgyhogy gondolom rendben van...
A vasam lett egyedül picit kevesebb, most emelve kell szednem azt is, és pár hét múlva csináltatni még egy vérképet, mert azt mondta a doki, hogy ha az is kevés lesz még, akkor 2-3 naponta kell majd hozzá járnom vas-injekciókra. Húúú, hát remélem hogy nem lesz szükség rá!!

Keresztszülők:
Őszintén szólva én nem szeretném megkereszteltetni Kendét. Úgy gondoltam, hogy hívőnek nevelem, de nem vallásosnak. Bár mi mindketten meg vagyunk keresztelve, első áldozók is voltunk, mégsem tartjuk az egyházi szokásokat, stb. Akkor meg minek rakjak rá egy plusz keresztet? Majd ha elég idős lesz hozzá, akkor eldönti, hogy szeretné e vagy sem.
Aztán meg azt hallottam nemrég, hogy mivel mi nem házasodtunk még össze ( ezt sem tervezem... ), nem is keresztelik meg a katolikusoknál...

Lili

Kép
édi16
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: