Új privát üzeneted érkezett!

Hello Kismamik!
Hűűű, Loiséknál nagy életmódváltás van ha ilyen hajnali órán itt kuksol ébren..... :lol:
Na gyorsan irkálok pár sort, mielőtt Enyémújpasim újra óhajt :)
Bár saját vélemény és nem reprezentatív közvélemény-kutatásom szerint egyelőre úgy fest megnyertem a világ legnyugisabb kisbabáját... bár lehet ez csak a beetetés része a dolognak, hagyja hogy jól belebolonduljak, és mire kimutatja a foga fehérjét már nem lesz szívem visszazsuppolni ahonnan jött :D

Az érzésemről:
Minden amit szavakkal le lehetne írni annyira közhelyes lenne, inkább meg sem próbálom, egészen sajátos új érzések, felfoghatatlan és nagyon intenzív :)
Másfél napja vagyunk itthon, eddig igazán jól telt, gyakorlatilag eszik-alszik és hagyja hogy szeretgessem :)
A szüléstörténetünket igyekszem hamar lekörmölni, remélem ma meg tudom oldani, nem akarom sietve írni. Végig dokumentáltuk az egész estét, majd a gmailos-ra teszek fel majd képeket, ha valakit érdekel :)

Most inkább reagálnék rátok:
Tehát név szerint Timi, Baba, Farkasok, Nyulaszmami, Alle, Kiscsillagom és Kincsője, Zsebi, Hanna és Olivér, Dalmikám, Skrisz, Rani, Szandra, Puszi, Vanda, Véda, Orsi, Tilli, régen eltűnt Bellám, Angel és KisMaki, Leo, Rana, Anikó (annyira ritkán olvasok rólad ,
:( ), KAterina, Seszi, Szöcske, Viktu, Konak, Pálgi
Nagyon szépen köszönjük a gratukat :D :D :D Teljesen belehatódtam mikor olvastam őket :roll:
Na ezt most gyorsan elküldöm, mielőtt elszáll, folytköv.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, :lol: :lol: :lol: ...beetetés :D ...várom a folytatást :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!

Skrisz: tényleg nem ér eltűnni! Jól érzem, hogy már nagyon szeretnél szülni?

Leo: én szúrtam Clexant 0,4-et a stimuláció kezdetétől a terhesség 8. hetéig. Nekem is MTHFR mutációm van.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Átlóztam, egyszerűen semmire nincs időm...

Pelenka: nekem Libero vagy Pampers. Most inkább az utóbbi (barinőm a procternél dolgozik, féláronkapjuk).
Amúgy: szerintem peluson nem érdemes spórolni, a gagyiból annyival többet el is lehet dobálni.

Lois!
Lehet, hogy mázlid lesz, szorítok, hogy így legyen! Nyugi baba nagyon jó dolog! Bár pasiknál nem lehessen tudni (ahogy Micimackó mondaná), nekem a kiscsaj sokkal nyugisabb, mint a fiúk.
vovanda
 
 


Leo!
Igen én is heterozigóta vagyok és szúrtam is Cleaxane-t, de egymástól független a két dolog, a heparint a korábbi vetélés miatt használtam nem a mutáció miatt. Miről szeretnél konzultálni?? Nagyon szívesen bármikor :)

No igen kérdésetekre válaszolva, az a tapasztalatom, hogy a szülést nem kezdik el az anyukák nélkül, szóval lehet nyugodtan "szőke nősen" késni :wink:
Nálam végül 9-kor indult a dolog, csak hogy lehessen még fokozni az "irigy-irigy" faktort (bocsi Skrisz, Rana :roll: ), szóval 4,5 óra alatt lett meg KisZé :D És őszintén szólva nagyon klassz volt, és közvetlen utána 2 perccel is ezt mondtam, szóval ez nem csak a "már elmúlt a fájdalom és azért nagyon megérte..... stb" duma. Szívből kívánok ilyet Mindannyiótoknak, mert persze ha keservesebb lett volna sem bánnám, hogy végigcsináltam, de így hogy annyira jó élmény volt, csak még klasszabb az egész. de majd részletesen leírok mindent.
Pár reakció még a gyakorlatias dolgokból:
Peluskérdés:
Itt korlátlan a pelushozzáférés, mindent adtak, csak popsitörlőt kellett vinni. Szerintem a napi 8 teljesen irreális szám, a napi 3 amit adnak nektek nektek Nyulasz sokkal közelebb áll a valósághoz. Persze lehet ti tovább lesztek benn, kisebbek lesznek a babáid (kívánom, hogy hamar szabaduljatok persze :) ), emelkedni fog az igény, de nálunk én kb. a a 3.5 nap alatt használtam el 8 pelust. Na jó a tegnap itthon ügyes tisztába rakásnál ellőttem 4 pelust, de ez már egy másik történet..... :oops:
Itt valami Bella nevű pelust adtak, végül is okés volt, itthon Pamperst használunk, az jobb azért, kisebb, nem olyan vastag. Meg vettem Liberot is, de azt még nem próbáltuk ki. A kórházi popsikrém igen pocsék, gyakorlatilag nem lehet szétkenni, amit itthonra kaptam, az egy álom, ha tudtam volna hogy ekkora a különbség biztos viszek be.
Ja ami fontos és mindenképpen le akartam írni: A Tena hálós bugyi egy rémálom!!! Nekem teljesen megkeserítette az életem, úúúúúúútáltam, kényelmetlen, béna. Persze más esküszik rá, de szerintem ultragáz. Én nem használtam Tena betétet, túl vastag kemény, kényelmetlen. Nem a vastagság a lényeg, a vékony eü. betétek is felszívnak annyit, nekem nagyon bevált a Libressetől az a a tök hosszú fajta (ha valakit érdekel megnézem majd a nevét), nagyon kényelmes. Gátsebbel, higgyétek el nem mindegy.

Vanda!
Édik a srácok, klasszul lekaptad a kis "falkádat" :D

Hanna!

Sajnálom a lázat, a hideg is kiráz ha arra gondolok ezekkel nekem is szembe kell majd néznem.hogy ez a minigyerek beteg is lehet.... :shock:

Árnika!
Téged kifelejtettelek :oops: Köszönöm, édes tőled :)

Viktukám!
Még egyszer nagyon köszi, szuper nagyon :wink:

Skrisz!
Biztató az Nst, méhszájaddal mi a helyzet?? Atomsatu továbbra is?
Ja közben már látom, hogy nem nézték... remélem nyilogatsz azért csendesen :)
Na gyorsan befejezem, (hűű, de sok lettem).... mert még képet is akarok rakni, és kezd az uraság mocorogni.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Első közös képünk .....jééééééé, és fejem is van, mert itt igen bizarr lett volna ha levágom........ :roll:

Kép

És KisZé fél naposan:

Kép

G-mailre majd teszek fel többet :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.02.24 14:41-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois,
Csodaszép kiskirályfi KisZé! Mégegyszer gratulálok! :D
Vendég
 


Lois - gyönyörűek vagytok, gratulálok!!!!!!!

Clexane ügyben - azt olvastam, h a megtapadást is elősegíti, mivel neki 2 szép blasztó nem tapadt meg sajna :-(((( és még heterozigóta is, gondoltam, h neki is kéne szúrni. Neked ki javasolta/írta fel.....stb.?

popsikrém - én Alsol-t használok, a gyerkőc kicsit büdi tőle, viszont egy pötty sincs rajta, tök szép a bőre...

Timi - te heterozigóta vagy? ki javasolta neked a clexane-t és miért csak a 8-ik hétig kellett szúrnod, nekem végig kellett+még 6 hétig szülés után.

Ezt a beetető dumát nekem is mondta egy barátnőm, h a kórházban tök jól viselkednek, alszanak, higy rávegyenek minket, h vigyük őket haza, aztán otthon átkapcsolnak

Gmail-es hozzáférést megkaphatnám én is? :D

Hanna - jobban van Olivér?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára leo50 2009.07.22 08:22-kor.

Kép

Kép
leo50
 
 


Nyulasz - jah és a Pampers még vékonyabb is

vovanda - én is PGs vagyok, de nem féláron kapom, kiváncsi lennék a barinőd hogy csinálja..... :D

Kép

Kép
leo50
 
 


Lois, nagyon szép a babátok! És te is nagyon szép vagy a képen. Mintha nem is te szülted volna. Nagy gratu, hogy ilyen ügyes voltál! Nagyon kedves, ahogy írtál az érzéseidről. Na meg persze vicces is. :lol: Kívánom, hogy nyugodt baba legyen Zé, és ne csak beetetés legyen. :wink: Nagyon várom már, hogy részletesen leírj mindent. (Tena hálós bugyiról csak annyit, hogy vettem M-est és szorít combban. Szerintem nem is fogom tudni használni. Már rendeltem a Brendontól papírbugyit is. Holnap hozzák.)

Timi, igen, szeretnék már szülni, mert rossz a várakozás, elkezdesz agyalni a dolgokon, rosszabbul alszol emiatt. Ezen kívül meg nem vagyok barátságban a vízzel. Nagyon fáj tőle a lábam, ha hozzáérek. Feszíti az ereket. Nagyon kellemetlen. Tudom, ez nyafogásnak hangzik, de szerintem az utolsó két hétben már mindenki nyafog valamiért. :oops: Vagy csak én vagyok ilyen nyámnyila? :oops:

Nyulasz, feltétlenül megvárlak. Nélküled nem szülök! :wink:

skrisz72
 
 


Sziasztok!

Lois!
Annyira jó olvasni a boldogságos soraidat! :D Örülök,hogy ilyen jó és könnyű szülésed volt!
Gyönyörűek vagytok és Te sem vagy meggyötört,szép vagy!A kispasiról nem is beszélve,látszik Rajta is a gyors és könnyű szülés.Szép gyerek,na! :wink:

Nyulasz!
Azt hiszem Te kérdezted a progit:nem,nem említette semelyik doki az emelését,pedig 3 "kezei között" is voltam. :roll:
Igazából már csak nagyon ritkán van barnácska,van,hogy egész nap nincs,aztán este egy kicsi....szóval nem rosszabodott a helyzet.

További szép napot mindenkinek!

puszi,Ági
pálgi
 
 


Skrisz!
Köszi, bókokat elspájzoltuk, nagyon aranyos vagy :roll:
Papírbugyi nem tudom milyen, de a kh-ban nagyjából a kutyát nem érdekelte mi van rajtam, szóval én sima pamutbugyit vinnék. Szerintem vigyél a papírbugyin kívül egyéb alternatív lehetőségeket is. Nekem L-s is volt meg M-s is a hálósból, mindkettő vágott. De még sorolhatnám, ezer dologba bele tudnék kötni vele kapcsolatban :evil:

Bella!
Köszönjük :) Veled mi újság??

Leo!
Köszi :D
igen a megtapadást is elősegíti, de nekem ugye spontán babám van, szóval én a vetélést elkerülendő szúrtam, mikor kiderül hogy megint babát várok. A kaáliba mentem vv-re, progit meg HCg-t méretni anno, és Krizsa doki hívott fel a jó hírrel, és ő javasolta az előzmények fényében hogy szúrjak heparint. De vele csak telefonon beszéltem, a nőgyógyászom írogatta fel meg egyszer a háziorvos is és az első trimeszterben végig szúrtam.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois: gyönyörűek vagytok! KisZé édes pasi!

Leo: én homozigóta vagyok, volt egy vetésélem. Jártam a Fülöp Profnál, ő Aspirin Protectet javasolt, a kaális dokim meg egyből mondta, hogy az ki van csukva, Clexane lesz. Hát mit mondja, én ennek tulajdomítom azt is, hogy kétszer annyi petesejtem lett és a 13-ból 11 meg is termékenyült. Két baba itt rugdos a pocakban és még a fagyóban is vannak néhányan. Talán azért kellett a 8. hétig, mert "csak" homozigóta vagyok. A doki mondta, hogy ő addíg szokta adni és nem lesz semmi gond, ha elhagyjuk. Igaza lett, eddíg úgy néz ki.

Skrisz: abból a rövid hsz-ból kiéreztem, amit leírtál. Barátnőm is hasonlóan van, úgyhogy ez nem nyámnyilaság, mert aztán róla sem lehet elmondani, hogy kényeskedő. Gondolom a végén már tényleg teher igazából. Kitartás! Már biztosan nincs sok hátra!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lois!
Még egy röptében érkező baba! Szerintem Balu születése is ezért volt jó: ő kevesebb, mint 4 óra alatt lett meg.
Popsikrém: Bepanthen forever!!!!

Leo!
Nem ő. Magas beosztású haver. Neki van valami lehetősége, megmondom őszintén, nem kérdeztem. Ő kérdezte mi kell és mennyi, én megmondtam, hozta, fizettem. 2 hónapra el vagyunk látva. És hát a két törpe napi 8 pelust fogyaszt (már ha éppen nem frissen felrakottba tojnak bele 8) )
vovanda
 
 


Lois, tejcsivel hogy álltok?

skrisz72
 
 


Drága Lois anyuci! :)
Még egyszer gratulálok Én is, valami gyönyörűséges a pici fiad!! :) Örülök, hogy szép szülésed volt. :) Most már Te is tudod milyen érzés ez, amit nem lehet leírni!! Várom a képeket, lestem, de még nem voltak fent. :shock: Születéstörténetet ide írod majd??

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Sziasztok! :D

Még vendégségben, úgyhogy gyors leszek:

Lois-mami!!!! :D
Isten hozott Titeket "itthon" :lol: !!! Gyönyörűek vagytok!!!!! :D :D
/Várjuk ám a születés-történetet!!! :wink: /

Pussssz Mindenkinek :P

tillidian
 
 


Halihó!

Lois!Gyönyörűek vagytok :D Még-még-még sok képet!
Örülök, hogy szép élmény volt a szülés, várom a történetet részletesen! Cupp!

Skrisz!Kitartás, -nagyon sajnálom a vizesedést, plusz ez a meleg sem a legjobb...., nem nyafogás, legyünk őszinték, az utolsó két hét már nagyon nehéz...

Cupp Mindenkinek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Lois,nagyon örülök a gyönyörű és gyors szülésednek!És hogy milyen szépek vagytok :D Az alvós képet ugye profi fotós készítette? :roll: mert nagyon művészi :D

Krisz, :D
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk mert főzés közbe vagyok!

Lois megint hatalmas gratula nektek és minden jót kívánok!
A képen gyönyörűek vagytok és ha nem mondod, hogy az az első kép akkor el se hiszem, mert annyira ragyogsz.
Mintha "meg se viselt" volna.
Még egyszer hatalmsa gratula és a következő kismamáknak én is ilyen szép szülést kívánok!!!

Skrisz, Nyulasz rajtatok a világ szeme!!!


A kisfiuról sajna kevés hírem van vannak orvosok akik bizakodnak, de sajnos vannak akik nem. :(
Hát mi bizakodunk és így fel kell épülnie!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
raniko
 
 


-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:16-kor.
seszi
 
 


Lois, tényleg n agyon szépek vagytok.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lois, nagyon szépek vagytok! A közös képen látszik, hogy élmény volt a szülés, és átsüt a boldogság rajta.
Kívánom ezt nektek továbbra is, KisZé meg nőjjön szép nagyra!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro
 
 


sziasztok!

Lois,
jaj de szépek vagytok :D :D átszellemült kismama kicsi fiával :D
én se mondanám meg rólad, hogy épp szülés után! :)

naaa, KisZ műsora átverés vagy sem? :lol:

a napi 8 pelenka annyira nem irreális :wink: bár annyi nálunk se fogy, 6-7. bár volt már, hogy egy cserénél 3 fogyott :roll:

Krisz, Nyulasz,
tudom, unalmas, mindig ezt írom, de most már nagyon közeleg az időtök! :wink: :wink:
angel37
 
 


Angel,egyáltalán nem unalmas,és tényleg közeleg :D
...de Katerina elöttünk van,neki nagyon nagy drukk holnapra!!!

Rani,kisfiúnak++++++++++++++++++++++++++ :wink: mi bizakodunk!!!

Képzeljétek,most volt itt nálam Zétény :D Na nem Lois KisZéje,hanem a barátnőmék 5 hónapos fia...kis vigyori,és olyan mint egy keljfeljancsi,akárhogy teszed le,már ül is fel :lol:
...és kaptam tőlük két csomag popsitőrlőt,meg két csomag dm-es babylove newborn pelust(2-5kg),aminek nagyon-nagyon örültem,mert sokan dícsérik,és így ki is tudom próbálni,mert én nem jutottam még el dm-be,és már nem is fogok a szülésig.
Vendég
 


Hanna,Olivér jobban van?
Vendég
 


Rani,ezt most olvastam az ikresen:

fedi írta:Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek


Kép


Sokan vagyunk,mind szorítunk,pici fiú biztos rendbejön!!!
Vendég
 


Nyulasz
:wink:

Katerina,
te jössz, tényleg! :D
SZURK +++++++++++++++++++

Rolinak:
soksok +++++++++++++++++++++
angel37
 
 


Rolinak+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lois :D
szépek vagytok!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Vovanda - mind1 :-), amúgy ez nem a beosztástól függ, az enyém is elég magas volt :D, de tényleg néha vannak cégen belül akciók

Lányok - köszi a clexane-os segítséget, most egy kicsit okosabb lettem, sztem kéne a tesómnak is szúrnia

Rolinak+++++++++++++++++++

Kép

Kép
leo50
 
 


Nagy-nagy drukkok mennek Rolinak!

Angel, tényleg közeleg az idő. Minden porcikámban érzem. És ez most nem kellemes. Komolyan azt hiszem, hogy ma este szétdurran a lábam. Rettenet ez a meleg és a vizesedés együtt. :oops:

Katerina, gondolok rád holnap!!!

skrisz72
 
 


Louis!
Gyönyörű a kisfiad. :)
Kíváncsian várom a szüléstörténetedet.Nagyon ügyes voltál. :)
Nekem az első fél év tankönyvszerű volt utána kezdék a kis műsorukat :):)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Tegnap egész nap ment a hasam,fájt a fejem,és este hánytam is.Persze utána már a torkom is fájt,gondolom a gyomorsavtól.Ma reggelre sem túl jó a helyzet,fejem még mindig fáj,torkomban érzem a tegnap esti akciót,és erőm sem sok van.Nem tudom mitől lehet,talán gyomorrontás :roll:
Vendég
 


Nyulasz: jobbulást! Reméljük tényleg csak gyomorrontás, vagy a nagy meleg okozta!
Én úgy izgulok ma, hogy ettől lesz hasmenésem, de nem bánom, csak rendben legyenek a lurkók és mutassák meg magukat! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszikám!
Legyen teljes készenlétben az urad meg a kórházi pakk, csak ennyit tudok mondani a tüneteidre!!! :wink:
vovanda
 
 


Timi,köszi.Jó uhuzást :D

Vanda,nem mondod,ezek a tünetek lehetnek azok a tünetek??? :shock: :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Én is jelen.
Tegnap volt az első lázmentes napunk.

Lois! Örülök, hogy jól vagytok. Gyönyörű Zé!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hunci! Mi is megyünk a talira. :wink:

Nyulasz! Csomagolj. :) Csatlakozom Vandához!

Krisz?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Itt vagyok. 2in1! :lol:

Hanna, örülök, hogy Olivér már jól van. Megnyugodtál te is, ugye?

Lányok, nem mondjátok, hogy szülés jele a hányás meg hasmenés? :shock:

Nyulasz, akkor tényleg csomagolj! Meg persze ma pihenj sokat, mert jó car idő lesz ma is.

Timi, minden rendben lesz! Nyugi! Várunk a képekkel!

skrisz72
 
 


skrisz72 írta:
Lányok, nem mondjátok, hogy szülés jele a hányás meg hasmenés? :shock:

a hasmenés simán lehet. A szülés előtti öntisztuló folyamat része lehet.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Jajj csajok,ne ijesztgessetek engem :shock:
Vendég
 


Hahó!
Hááát, Nyulasz-szerintem is legyél készenlétben.Én is azt gondoltam, hogy a túrós derelye, de este kiderült, hogy nem, nem az :lol:
Hanna!Örülök, hogy már jól vagytok!
Seszi! Már itthon...
Timi!Minden rendben lesz!Remélem nem lesznek szégyenlősek sem:)
Krisz!Már csak 4 nap:)

Cupp Mindenkinek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Sziasztok!

Nyulasz!
Mikor olvastalak,nekem is az jutott eszembe,ami a többieknek! :wink: Légy készenlétben. :wink: Nyugi,minden rendben lesz!A babók is szép nagyok már,kifejlődött mindenük.....

Krisz!
Pár nap és Te is sorrakerülsz! :D

Timi!
Minden rendben lesz a babókkal!Nagyon kíváncsi leszek,hogy megmutatják-e magukat!Reméljük!

Rolinak++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szép napot,lehetőleg hűvös helyen!

pussz

Ági
pálgi
 
 


Lányok,mit lehet ilyenkor fejfájásra?

Hanna,örülök,hogy Olivér már nem lázas.

És köszi mindenkinek,csomag összepakolva...még mindig a vadasra gyanakszom :roll: ...de biztos ami tuti,készen vagyok.
Vendég
 


Nyulasz, Algopyrin!

skrisz72
 
 


Krisz,azt lehet még?
Vendég
 


Nyuszi!
Algopyrin, Panadol, Nurofen, Algoflex. Csak semmi forte, meg extra, hanem a sima, mezei.
És én is a gyoromra gyanakodtam... :lol: Még lehet, hogy húzzátok 1-2 napig, de azért erre nem vennék mérget.
vovanda
 
 


Nyulasz - ez már nagyon gyanús

Hanna - örülök, h jobban vagytok!!!!

Timi - remélem kiderül, kik laknak a pocidban :D

csajok, Puszi, Hanna, ki volt annak idején az IR-es 'szakértőnk'? Már írtam a másik fórumba is, h segítsenek értelmezni, mert megjöttek a tesóm eredményei - a második a referencia érték.....azt látom, h a terheléses inzulin magas, csak azt nem tudom, h mennyire, erre már kell Met?

Glucose 4,7 mmol/L 3,8 - 6,0
120 perces glucose 5,8 mmol/L
Inzulin 10,4 mIU/L 3,0 - 25,0
Inzulin terhelés
Inzulin 67,1 mIU/L

köszi a segítséget :D

Kép

Kép
leo50
 
 


Leo!
Dobd fel az adatokat a debreceni kaális topicba. Van IR-esünk, hátha tud segíteni.
vovanda
 
 


-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:15-kor.
seszi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: