Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsba jöttem,Arni mindjárt ébred...Így sokat nem tudtam olvasni :(

Solya,Bellaanitta:Jó hogy jöttetek,már hiányoztatok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Én is kívánok minden babócának boldog hófordulót aki a napokban fordult!

Arni is mutatott két napja egy négykézlábast,annyira örültem neki :lol:

Enyém apa egy benzinkutat üzemeltet.

gaby:hajrá jóóó idő Csopakra :wink:

Jók az új vonalzók!

Megyek olvasok tovább amíg lehet :wink:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket Noli nevében! ;)

Bocsi, hogy megint eltűntem, jól vagyunk majd mesélek is, de itt most felfordulás van mindig.. sokan vagyunk kicsit, sok a gyerek. Azt már tudom, hogy 4 gyerekem biztos nem lesz :D sajnos én nem bírnám.

Amúgy az is volt a baj, hogy hányingeres-gyomorfájós-fejfájós-szédülős nyavalyám volt, most jobb kicsit, de ma reggel még a Wc-re rohanva indítottam a napot. :(

Arni babának boldog hetediket! ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

csajok. torokfajasra oscillot vagy coryzaliat kell szedni?

apa meg nincs itthon, pedig levalthatna, mert egyre ramatyabbul erzem magam! :evil:

uszis kepek:
http://www.flickr.com/photos/andrew_walker/
majd teszek en is kesobb, ami a mi gepunkkel lett csinalva.

KépKép
KépKép
mush589

Hű Írisz négykézláb rugózik délután óta!!!Majd rakok képet,de lemerült az aksi annyit fotóztam boldogságomban! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

lemegyek hidba. az en nem sokat evo bebim benyomott 60 anyatejes sinlacot es desszertnek 90gr uveges almat. :shock: plussz szopizott elotte. es ma szopizott 1,3,5,7-kor delutan, a fozit meg nem kerte a 3-as szopi utan. csak 3 kanallal evett. :?

nekem meg mar faj a fejem, es hanyingerem is van. kiraly!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Sarka Katára allergiás vagyok!

Verzso!!!! Miért érzed magad szarul? Ne hülyéskedj már!!!! Én is külön szobába altatom, ettől nem vagyok szívtelen, te meg két babát gondozva főleg nem vagy az!!!!! Gabihoz hasonlóan nekem is egy nyugodt mosolygós babám van akivel sülve-főve együtt vagyok nappal és nem gondolom, hogy attól mert külön szobába alszik éjjel, bármit is kihagytunk volna!

Kép
mannababoca

Sziasztok!

ARNIKÁNAK ÉS NOELNEK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!

Bellanitta és Solya: de jó hogy jöttetek!! Azért ha tudtok gyertek gyakrabban!!!!

Bellanitta: voltatok Gunarason? A képek szuperek, megnéztem!!!! Petrik csodaszép gyerkőc!!!
:lol: Jó az új vonalzód!!!

Zöldi: én így látom jónak!!!! Két gyerekorvos és a védőnéni is javasolta!!!

Gabi: na ugye megmondtam!!!! :wink: :lol:

Itt minden OK. Bár Márton éppen nem akar aludni! Nem tudom mi van. Most itt ülnek apával nem messze tőlem!!! Napközben sem sokat aludt. Délelőtt voltunk az Okmányirodában útlevelet csináltatni. Nagyon jó kép készült Mártonról. A legjobb hogy a két ügyintéző közül az egyik azt mondta:" De aranyos gyerkőc! Milyen szép nyaklánca van!!! Na így mindenki tudja hogy LÁNY!!!!!!!" :twisted: :lol: Mondtam a nyaklánc (borostyánkő) nem azért van!!! Hozzáteszem tiszta kékben volt Márton!!! :lol: :lol: Meg szerintem tipikus kisfiú!!!!
Még akartam írni valamit, de most nem jut eszembe!!! :roll:
Vendég

Enyim apa szakmája ács. De nem ezt "műveli", hanem térmester!!! :lol: Maszekban: ácsol, kutat fúr és öntözőrendszereket telepít!!! :lol:
Vendég

Hahó

Hát lányok nem ér ennyit irni! Nem jövök egy napig és kész:)

Sokat tudnék reagálni sokmindenre de majd eldőlök olyan fáradt vok most. Majd talán holnap.

Röviden azért azt elujságolom h tegnap apával kiselejteztünk egy csomó régi ruhát és az ujakat meg jól kivasaltuk:) :D :D 8) :wink:

Viszont jól kitaláltam h vasárnap Zsóry fürdő hétfő-kedden meg levonulunk Nagyimhoz Regussal, mert vasárnap zuhogott, hétfő-kedden meg Nagyim lelépett Pöstre ugyh fujtak mind2nek :roll: de jövő héten lehet bepótolom. nemtom apa mit szól majd, most nem nagyon tiltakozott :( igaz az még a vasalás előtt volt:)

najó erről ennyi.

nekem viszont terjed az ekcémám ugyh felhivom én is abőrgyógyit magamnak...jó mi?

regusé rendben van.

szerdán oltás szoritsatok h az ne hozza ki neki megint ill. beteg se legyen tőle!

képek nagyon jók verzsó én ugy irigyellek h nem 1 de 2 babád is van olyan szupi lehet! tom h fárasztó a családban vannak ikrek de akkor is!

amugy én is éjjel-szoptatós és állandóan ölelgetős tipus vok.
2 babát azért én se tudnék igy. sztem igy is nagyon ügyes és jó anya vagy!

musi h birod h apa mindig elmegy haverokkal? én nem birnám.. v megszokod?

millenáris és MÜPA messze van egymástól?
jönne vki a Millenáris talira? még nem döntöttem..

na még vmit akartam irni.

ja ESZTERKE: OKÉÉÉÉÉÉÉ!! mikor?? jöttök dévényre? annyi gixer van csak a szerdával h aznap van oltásunk.. :roll: ami 11-13 közt lehet menni. utána lehet inkább jönnék vele haza.. de előtte? gastroyal embernek szólhatok h hamarabb jöjjön (mindig fél11kor jön).
privi?

andy

Kép
andy30

ja enyém apa gépészmérnök és egy egri "dobozgyárban" ker.-képviselő

Kép
andy30

ja és köszönjük a köszöntéseket arik vagytok!

andy

Kép
andy30

ja igen ezt akartam még:

két napja tudunk pápázni!:) és hozzá mondjuk h "dájdáj" (a pápá helyett:)
és a lexebb az benne, h mindenhol és mindig mondja azóta (szó szerint mindenhol-az utcán boltban szétröhögik az emberek magukat:)

Kép
andy30

Regusnak utólag is boldog hófordulót!
Arni és Noel babának is boldog 7-et kívánok!

Andy!
Miért hittem,hogy párod szakács??? :oops: :oops: :oops: :roll:
Enyém apa is gépészmérnök! Mi az a dobozgyár??? :shock: :shock:
susy75

Boci:
[quote]n írta:a ugye megmondtam!!!!

most ébredtem meg, és eltartott egy darabig, míg leesett, mire értetted, de leesett :lol: :lol: :lol: (apa kérdezte, miért bámulom ilyen hülyén a monitort :lol: :lol:)
Na, pancsi és húzok vissza csicsizni...

Kép

Kép
gabilany79

Lyndee: gratula a kis Barátunknak a négykézlábazáshoz!!!! :lol:

Andy: hajrá vasalás!!! :lol: :oops: Zsóryért meg irigy-irigy. Anyumék holnap indulnak Egerbe!!!

Mush: na megjött az étvágya Kincsőnek??? Torokfájásra én Tantum Verdet szoktam. Lehet terhesség és szopizás alatt is!!!

Sarmi: gratula Írisz négykézlábhoz is!!!! :lol:

Ja nemrég aludt el!! Szerintetek???!!!!!
Vendég

Gabi: akkor jól van!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon tuti az új avatarod meg a vonalzó is. Főleg az a kis kép mellette!!! Zabálnivaló!!! :lol:
Vendég

Cili: ja én tudom az időpontokat (vásár), csak mindig elfelejtem. Szóval minden hónap 3. vasárnapján!!! Amúgy mi oda járunk fagyizni, mármint Földvárra!! :lol:
Vendég

boci én a tantum verdétől pánikrohamot kaptam kb:) ugy elzsibbasztotta a torkom mindenem! :roll:
anyudéknak jó pihit a szt.istván nagyon jó hely! ha vmi gondjuk van szólj haverunk az üzletvezető 8)

suzy azért mert egyik végzettsége szakács-cukrász-felszolgáló:) keribe járt integráltra! de utána gépésznek tanult fősulin.
a dobozgyár meg: papircsomagoló eszköz gyártó cég:) olyan mint a dunapack v rondó (ez utóbbi lehet német de nem biztos) kartondobozokat csinálnak.

amugy énbébi se akar enni nappal! utsó két éjjel pótolta nemtom ma mi lesz.
mióta 4kézlábazik még aludni se akar nappal! ma 1x félórát meg 1x 40 percet aludt

na mentem téleg jóét mindenkinek eszterke jelezz majd!

andy

Kép
andy30

ja még eszembe jutott h irtátok milyen jó helyen lakunk és tudom és sétálunk is rengeteget amikor jó idő van rá! minden nap 3 óra legalább. hol ide hol oda. na mentem

Kép
andy30

Andy: köszi!!! Bár amennyire ismerem őket, nem sokat lesznek a szállodában!! Nagyon szeretnek csavarogni!!! :lol:
Vendég

mush:

ez a ruci és ez a harisnya, no meg Kincső vmi tündéri itt is
http://www.flickr.com/photos/andrew_walker/3559891260/

KépKép

Kép
orsimorsi

KépKép
KépKép
mush589

Boci: köszi! :D Ja, a kis Arábiai Lawrence :lol:

Lyndee: éljen a 4kézláb :D
[quote]E írta:nyém apa egy benzinkutat üzemeltet.

Milyet? Szolnokon? Mióta? Ott két békúton is munkálkodtam már környvédelmileg... egyiken kicsit, másikon sokat... :D

na, most már tényleg ágyikó, kell olvasnom kicsit, mert felébredtem...

Kép

Kép
gabilany79

orsimorsi. koszi! :lol: :oops: Kép tegnapi fenykepezesen Kép csoros pohar Kép Kép Kép utso uszas a nyari szunet elott Kép miert zavarsz?

KépKép
KépKép
mush589

http://www.youtube.com/watch?v=PiXYWK2iguI

lyndee.sarmi. gratula a negykezlabhoz!

es boldog hofordulot az illetekeseknek

KépKép
KépKép
mush589

Musi, Kincső szupi vagány :D
Én is szeretnék kistesót mielőbb Mininek, nem tom mikor jön össze és hogyan....remélem hamarabb mint legutóbb...:shock:

Mi is négykézlábazunk, YEAHHH,olyan édes...megzabálom..

Zsebi, köszi, és mennyibe kerül a Müllerben egy ilyen szerkezet? Én is szeretnék.............

Gabi, éjjel 3ig fennt voltam, szenvedtema medencével, egyszerűen nem tudtam aludni... :( Laja meg keltett reggel fél 9kor,hát nagyon álmos voltam...
Viszont majdnem kiürült a medence.
Szerdán indulunk nyaralni, vinni akarom magunkal...
Ti mikor indultok?..Ja látom,3nap....tényleg szupi idő lesz. Nagyon szuper nyaralást kivánok.... 1 hét?

Szeles,már akartam irni legutóbb is,amikor irtad milyen jó együtt anyuddal, és a gyerekekkel, hogy teljesen megértem, én is igy érzek... És most szupi, anyuék ideköltöztek két sarokra,igy nagyon sokat vagyunk együtt. Abban ahogy Lajával foglalkozik, azt látom, hogy tuti ilyen volt velem is.... olyan jóóóóó... :D

Andy, Mini popsi szinte teljesen oksé, a kapott kencétől másnapra gyakorlatilag teljesen rendbejött.... Azóta ha kicsit is felbukkan valahol, azonnal kenem, igy ki sem alakul.... Apa nagyon allergiás nálunk, huszon x keresztje van minden hülyeségre, igy Mini hajlamosabb az ekcémára is...
Látom Rugus is okés, most meg nálad? Nem semmi, mennyire szokott makacs lenni? Ezek szerint nem az első...

Manna, hogy álltok a felujitással?

Bébic, Mági hiányoztok!!

Kép
Kép
zsiraf8

Lajánál most ez a favorit, minden nap megnézzük, imádja :D

http://www.youtube.com/watch?v=r0uR2cNaqdE

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok

Orsimorsi,Zöldi

Na ne már,Dorogon a Palától 2 utcányira lakunk!!!Nem ér hogy nem szóltok amikor erre jártok! :twisted:

edoci

Mostanában akárhányszor jelentkeztem, az írásomra reakciót nem vagy csak alig kaptam. :D Pl. múltkor tök boldogan írtam hogy Noli már forog, de senki annyit sem írt, hogy "ügyes".. Kérdezők: Na azért is nem jelentkezem túl sűrűn. Jó igaz, én sem írok senkinek, nincs időm sajnos egyáltalán visszaolvasni most. :( Tudom, tudom most az jön, hogy le leszek hurrogva, hogy ez mással is megesik meg ne sértődjek meg (amúgy előre bocsájtom, hogy nem tettem ilyet ;) ) de végülis nem azért jegyeztem meg, csak úgy leírtam. :) Unatkoztam :D most még mindenki alszik. Követem inkább a példájukat.
Szép napot! ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jó reggelt!

Mush: jó az úszós videó nagyon! Nálunk most úszás tábor lesz, de ilyen felvételeket sajnos nem csinálnak. Az ülős videón magától ült fel Sophie vagy felültetted?

Én sem kaptam egyetlen választ sem a kb. 2 nappal ezelőtti kérdésemre a napozókencével kapcsolatban :cry: Ez van.

KépKép
jurmine

Sziasztok!

ma is villámban, nemsokára indulunk, Apa itthon van velünk.

CILI: Boldog Névnapot Kívánunk Danidnak! :D

MUSH: szuperek a képek!
BOldog Hófordulót Kincsőnek!

Laura: írtam privit a címmel!
Andy : neked is írtam

Szép napot mindenkinek!

Kép
eszterke24

Jó reggelt!

Hajnali 1 és 4 között Danim szórakoztatott... :evil: :evil: :evil: :evil:

Eszterke nektek is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!

Lányok, hogy kell tökfőzeléket csinálni????

Boldog hófordulót mindenkinek!

Megyek, lefordulok a székről olyan álmos vagyok!!!

Kép

Kép
dcili81

Jó reggelt!

Boldog hófordulót a 7 és 8 hónapos babáknak és boldog névnapot az összes Daniknak!!!

Éljenek az újabb négykézlábas-rugózós tündérkék!

Napozószer: ami kilátszik a gyerekből, azt be szoktam kenni séta-játszóterezés előtt. Nekem Rossmann-os 50 faktoros van, eddig bevált.

Nem győzök a gyerek után menni! Bemászik a kanapé mögé, most kedvenc játéka, hogy gurítja az üres ásványvizes flakont. mire utoléri, sikerül újra továbbpöckölnie, így szépen bejárja az egész lakást. Olyan édesen mászik át a küszöbökön!

Mush! Jobbulást!!!

Eszterke! Jól emlékszem, hogy a te páros id rendőr? Azt mondja a párom, hogy valami futárpostával ingyen el tudja küldeni a pancsolót.

Szép napot! Laura

Kép
Kép
szeles4

ciliaz én tökfőzelékem úgy készül,hogy világos rántást készítek olajból+lisztből,pici apróra vágott hagymával és pirospaprikával.beleteszem a legyalult tököt,kaporral.pici ecet,hogy ne főljönszét,kevés vízzel felöntöm,mikor puha,belekeverek egy pohár tejfölt.Vigyázni kell,hogy igy hamar leéghet!De igy nagyon gyors és finom.

Jajj Aida! :x

Enyém apa ilyet is tud: :lol:

Kép
Rugós kutya: :lol:
Kép
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

jurmine. azt a videot en csinlatam, amig az oktato bemutatott egy gyakorlatot Sophien. vizallo a fenykepezogepunk! :wink:
en ultettem oda, aztan o hatradolt, meg felult ujra, de egyedul meg nem tud felulni.

eszterke. koszi!

jurmine. itt alig sut a nap, ha neha igen akkor 50-es kencevel kenem. simple a markaja.

sarmi. nagyon ugyi Irisz, meg apa is!

KépKép
KépKép
mush589

zsiráf

http://egyszervolt.hu/anim/mome-harom-szeklab.html

mi ezt szoktuk nézni:)[/quote]

Kép
andy30

Röff!

A ti kölkötök is hisztizik, ha akar valamit és az nem úgy van? :twisted:

Kép
zölddisznó

Bocika: Mit csinál egy térmester?

Andy: Jééééééééééé!

Jurmine: Esetleg ha fontos kérdésed van emeld ki, így mindenki jobban látja. Amúgy én nem kenem Domit, nem is viszem napra soha.

Kép
mannababoca

[quote]Z írta:öldi: én így látom jónak!!!! Két gyerekorvos és a védőnéni is javasolta!!!

Boci! Ez nem kérdőrevonás volt, hanem az indok érdekelne, amiért sózni kell.

[quote]j írta:a enyém apa gépészmérnök

Enyim is. Családi cég 3. generációja, csapágyakat, és furcsa-egyedi-mégnemlétező-kisszériás bizbaszokat gyárt és forgalmaz.

Kép
zölddisznó

Musi! Nagyon ügyes a kis halacskád!

Sarmi! Gratula Írisznek!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Ezt nézzétek meg!
Nem lehet elég korán kezeni a zenét.
http://www.indavideo.hu/video/Rakendrol ... a603513377

Zöldi! Azoknak a nyugtató bogyeszoknak a nevét írd le légyszives, mert nem találom hiába keresem. Köszi.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

"A sóra, mint nátriumra és klórra szüksége van a szervezetnek elsősorban az ingerületvezetésben és a folyadékháztartásban van szerepük." Nekem is valami ilyesmit mondott a védőnő !

verzso

Lyndee! Te bébidnek is gratula!

[quote]O írta:rsimorsi,Zöldi

Na ne már,Dorogon a Palától 2 utcányira lakunk!!!Nem ér hogy nem szóltok amikor erre jártok!

Edóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Ma mégsem megyünk, mert jön apa. Holnap szeretném felderíteni, és jövő hét második felében mennénk pár napra, ha találunk óccccsó és jó apartmant a közelben.
HELP! Nem ismersz ilyet?

Kép
zölddisznó

[quote] írta:n sem kaptam egyetlen választ sem a kb. 2 nappal ezelőtti kérdésemre a napozókencével kapcsolatban Ez van.

Zsörmi! Az nem fordult meg a fejedben, hogy esetleg azért, mert senki nem tudott rá válaszolni?

Kép
zölddisznó

Zöldi az nem kifejezés, hogy mekkora hisztiket vág le, ha valami nme úgy megy ahogy ő akarja...

Sarmon köszönöm a receptet!

Kép

Kép
dcili81

zsiráf milyen krémetek van a popsira?
amugy nekem sose volt ekcémám! azért is akarok elmenni dokihoz vele h az-e egyáltalán meg h jöhetett ki pont most! mondjuk én allergiás vagyok pár dolgora és mióta terhes lettem nem szedhetem a gyóccereimet lehet most igy jön ki ezért. v a stressz. nemtom.

hülye kérdések:

1. a cumisüveget h sterilizáljátok és milyen gyakran? a chicco lötty nem jó mert olyan ize lesz a viznek utána amit beleteszek :roll: ha kifőzöm meg csupa vizkő lesz az egész! néztem vmelyik nap ah itta avizet tele volt kis darabkákall és nyelte befelé :roll: az nem baj? hiába szürtem át. apa szerint nem baj mert az majdnem kalcium.. hát nemtom.

2. ha pancsizott nappal a gyerek este akkor is megfürdetitek?

3. a medencében fürdés: az hideg viz ami ezekben a medencékben van? pl. zsebiéknél a nagyviz? v a strandokon? nem fázik meg benne? mennyi ideig lehet benne?

köszi

andy

ui musi nagyon tuti a videó. de a hideg kicsit kirázott! én nem merném...

Kép
andy30

Olyan szépek a babák, és nagyon ügyesek!!!!!

Kép

Kép
dcili81

ja és még az is érdekelne h volt már vki lagziban a bébivel? h birta? 3 hét mulva meg 1 hó mulva is megyünk és nemtom vigyem-e meeddig maradjak vele aludjon ott v fektessem le v jöjjünk haza...

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?