Új privát üzeneted érkezett!

Nekem a múlt héten kétszer is előfordult, hogy pontban délben elkezdtek fúrni. Második alkalommal elmentem és megkerestem a házban, hogy ki fúr. Közöltem, hogy altatnám a gyereket, monja meg meddig tart, mert addig nem kezdek bele. Tök normális volt a pali, mondta, hogy 5 perc és befejezi és majd 5 után, ha minden gyerek felébredt a házban, újra kezdi. Így is tett. Már csak yehova tanúit kellene kiiktatni, ők ugyanis rendszeresen dél és 2 között csengetnek és nem lehet megmagyarázni nekik, hogy a fél házban alszanak a gyerekek.

Megyek elkezdek összepakolni a 10 napra. Még szerencse, hogy csomó minden van ott is, így inkább a gyerekek dolgaira meg leselejtezni való töülközőkre, poharakra kell koncentrálnom.
Vendég
 


edua, Vilcsi is alszik, akár bomba is robbanhat, de most nyűgös, és nem tudom, hogy mennyire alszik felületesen! :? Na meg arról nem beszélve, hogy Manó mellett én is csucsukáltam volna egy kicsit! :? :wink: Nagyon későn kerülten ágyba az elmúlt pár napban! Pénteken fél 1kor, szombaton 3kor, tegnap éjfélkor, kezdek kibukni!!! Na felébredtünk! MEntem, majd még benézek, remélem lesz rá módom! :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


trixi, én 26 vagyok.
Vendég
 

 
 

Sziasztok,

én hulla vagyok ma, mintha kétszer kimostak volna...próbáltam aludni mert ugye Álmos is ezt teszi, de nem megy...kéne takarítani, de ahhoz sincs erőm, hogy felálljak és igyak. :?

Mozza,
igen, az apukák néha érdekesek :) enyém férj is kiborít néha, főleg amikor megmondja hogy mikor mit csináljak Álmossal, mintha nem én lennék itthon vele egész nap és nem ismerném minden rezdülését. :)

Nóri,
akartalak kérni, hogyha mentek ikeába nézzél takta fogantyút, de erről lekéstem :) úgy megszívtuk mert ugye megvettük a maradék konyhabútort, de a fogantyú kiment a piacról...igy most bajban vagyunk, de gondoltam hátha svédo-ban még van :)
nagyon jó Vili szobája, és Vili is nagyon szép!

na, átmentem anyóshoz, hogy felírom dvd-re a képeinket, hát nem sikerült, mert vmi hibát írt ki, majd felrobbantam.
mindegy, találtam pár képet, azt felteszem, meg majd jövök esküvőssel is.

Annus,
már nagyon kivi vagyok a klippre :) bizti jó lesz , ügyi vagy nagyon :)

Kutyafüle,
grat a majdnem kész dolihoz. nekem majd szeptemberben kezdődik ugyanez :)
remélem akkor is aludni fog Álmi rendületlenül :)

na akkor a képek:
(levágtam a haverokat róla :) )

2005
Kép

2006.
Kép

2007.
Kép
Kép Kép

2008 Brno Moto gp - Rossi pulcsiban :)
Kép
Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Trixi!
Én okt.-ben leszek 30.

Annus!
Hol tudnék /vagy hogyan egy jó kis keresztelői meghívót szerkeszteni? Bár még nincs konkrét időpont, mire az én bénázásommal megcsinálom ... időben el kell, hogy kezdjem. De nem akarok úgy venni, szeretek ilyeneket magam elkészíteni.
Vagy esetleg valaki más? ha lenne ötletetek, hálás lennék.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Trixi,
nekem azt mondták a homeos és szoptatós tea nem jó egyszerre :roll:

én 27 leszek októberben, de még azt mondom, hogy 26 :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hú, ez a keresztelőmeghívó téma engem is érdekelne! Augusztusban amikor otthon leszünk, már megy a szervezkedés!
MAnóval pipa baj votl, már alszik tovább, vagy nem??? :shock:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


JA egyébként tévedtem, mert szakadő esőben nyírják a füvet!

Esztó, még nem késtél el, mert szerintem egy 2-3 héten belül megyünk ismét! Ha megírod konkrétan a nevét, még meg is tudom nézni, hogy van e itt nálunk!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Eszter!

Azt is mondták, hogy miért nem jó együtt?


Én ezt nem értem! Van aki azt mondja lehet,van aki azt mondja,nem lehet. Most akkor hogy is van ez?
Egyik pillanatról a másikra nincs tejem, pedig eszek-iszok rendesen. Marcit egy éves koráig szoptattam, és nem volt semmi gond!
Szabinál volt ilyen, hogy egyik napról a másikra eltűnt a tejcsi, de ott azt hittem, hogy azért mert koraszülött volt, és ugye a szívó nem úgy stimulálja, mint a gyerek.
Nem tudom, mi a fenét csináljak!?

Van valakinek ötlete a csokitorta bevonatára? A cukrászdák vajon hogyan csinálják?
A krém receptjét megkaptam, de a bevonóét nem. :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Én innen loptam ötleteket a meghivóhoz a keresztelőre.
http://www.webalbum.hu/keresztelo.htm

Esztó nagyon csini vagy-voltál,

Én 27 vagyok.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


kicsimet elnyomta a sűrű tejcsi, úgy sikerült összehozni, hogy mindkét ciciből a legvége ment az üvegbe, ezt kapta most, megette és elaludt a válamon :), előtte is aludt 2,5 órát :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Eszti!
Te se sokat változtál!!!nagyon csini vagy!!!

Trixi!
A blogban fenn van a tábli,ott meg a kor :wink:
Én alkohol mentes sört iszom néha!!!Attól nagyon beindul!!!Tudom h van aki nem szereti...na de ha beválik nem mindegy?Elég 1et meginni és kész! :wink:

Én a meghívókat kútfőből nyomom,kitalálom h hogy nézzen ki,milyen színű legyen stb.A neten azért szoktam nézelődni,és akkor összeáll vhogy fejben.A képet eddig az uram rajzolta meg,bescaneltük,öcsém utómunkázta photoshoppal.Szóveget sima wordben megírtuk.Aztán nyomtatuk,összeraktam és kész is volt!

Mozza!
Én eddig minden vizsgálatra egyedül mentem,az uram nem nagyon tud elszabadulni,meg jobb is ha egyedül megyek!Bár nem szokott gond lenni hála az égenk :wink: És ő már nem is okoskodik!!!Egyszer erőteljesebben rászoltam h had tudjam már jobban mi baja a gyereknek stb,azóta csend van ilyen téren!

Ja hát az túlzás h kikapcsolódni megyünk...Én pár napig hazamegyek Szolnokra,aztán át Karcagra.Az uram már 1én lemegy,csináljuk a mamája házát....még mindig!Így lehet h pont ott leszünk megint,csak 1 év különbséggel,ahol Izust összehoztuk!Majd megmutizom neki hol készült :wink:

Majd dobok képet mindjárt.....

annus11
 
 


megyek én is alszok egyet, én is 5-kor keltem :) és minden nap akkor kelek :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Kép

Na ilyen volt és ilyen lett!Tavaly ezt (is)csináltuk többek között!

annus11
 
 


Én 4 kor keltem...de utána visszaaludtam,csak fél8kor hozták a kaját...ez szíven ütött elsőre :lol:

annus11
 
 


Trixi én még 26 vagyok,de már szerdán 27 leszek. :cry:
Annyira kimerültem lányok,hogy megkértem anyut vigye el sétálni manót.Neki kell ugyanis a friss levegő én meg írni is alig tudok.Sok kezd lenni nagyon pihenés nélkül.Mindegy.Kicsit lazítok a szigoron.Stellát csak másodnaponta fésülöm, azzal fél órát nyerek. Meg ha befejezem ezt a szutykot jövőhéten,akkor 2,5 órákat naponta!!!!!!!! Annyira vágyom rá,hogy csak leülhessek Riki ágya mellé és nézhessem,ahogy alszik.Olyan gyorsan elmúlik a kisbabakor és úgy érzem kimaradok belőle. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


http://felujitas.annus.fotoalbum.hu/

Amúgy a többi kép a felújításról!Akit érdekel 8)

annus11
 
 


Kutyafüle!
Akkor lazíts egy kicsit!!!Vagy ennyire hajt a határidő????Szerintem simán belefér 1 nap pihenő is!!!Én azt vallom ha az ember kipihent akkor gyorsabban is halad!!!!Néha muszáj megállni!És neked is jót tenne a friss levegő!Én szaladnék Riki után a helyedben 8) :lol: Picit lazítani :wink:

annus11
 
 


Annus!
Ahogy olvastam a hozzászólásodat, megakadt a szemem valamin: a kacsintó emotikon ugyanúgy néz ki, mint te az avatar-képeden! Megmosolyogtam!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Hát, lyányik, én ezt csak átfutottam...

2 témához azért írok:

1. A klip zenéjét illetően, én megmondom őszintén, ne haragudjatok, hogy Celin Diont túl nyálasnak találom, viszont az Anima meg nem elég megható... persze csak fikázni jöttem mások ötletét, ugyanis nekem nincs jobb. Arra nem gondoltatok, hogy nem feltétlen muszáj direktben anyukás számot választani? Na majd még gondolkozom én is...

A másik: nem rakok magamról régi képet, mert ugyanígy néztem ki! És én se voltam soha sovány, nem is leszek, és nem is érdekel, mert így vagyok gyönyörű! 8) :lol: Meg a régi vinyónk nincs beszerelve a gépbe, és ha be lenne, akkor se tudnám lekicsínyíteni...

Mohácson tök jó volt, sőt, sikerült átállnunk a napi öt étkezésre. Csani most 5ször eszik ilyen 140-170 közt, de ma már besikerült egy 210 is!

Mindenki nagyon csini, és szép és gyönyörű!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na, vagy 1/2 óra alatt sikerült becserkésznem a macsekot....sztem durcizik, hogy kicsit később kapott kaját.... :oops: :?

Férjek:
Nem egyszerű....szerinte túlparázom....sztem ő meg néha még nálam is parásabb.(pl. büfi közben miért bukik a gyerek :shock: ...)
Na, mindegy....én szeretek pontos lenni, amit a doki mond, azt 200%ban betartani....ez van.....
Én ismerem a legjobban Lilit, nem alaptalan a parám...hisztis, ijedős kis manóci....most álmodik sztem a vizsgálatról, mert 10 percenként felvisít (csukott szemmel)! :shock: :cry:
Megviselik az ilyenek....eddig csak 4szer ült pl. autóban, a doki is házhoz jön....nem igazán ismeri még a 'nagyvilágot'.
Lassan el kell kezdenem kicsit vinni....hogy szokja....nem akarom, hogy még 1 évesen is rosszat álmodjon mert a boltban megijed pl. a hentestől... :? :roll:

Esztó!
Tökre nem változtál semmit!!!!!! :D
Rakj mostani képet is! Hogy megy a torni?
Na, a héten ha törik, ha szakad elmegyek kardiózni!
Láttam facebookon a teraszt!!!! Nagyon király!!!! Nekünk 5m x 11m-es a teraszunk...imádom....a kertbe ezek után nem nagyon fogsz kimenni....én a teraszon élek jóidőben....és ápolgatom a kis virágaimat, meg pácolom a kertibútorokat stb.! :lol:

Én is hulla vagyok....jó lenne aludni....de Lili sikolyaira felriadok és futok megnézni, hogy minden oks e..... :?

Ja, nem válaszoltatok, még1szer megkérdezem:
Lehet a tápit mikrózni?????? Hogy???????
Ha megmarad a tápiból be a hűtőbe, aztán mikrózni.
Vagy ha pl. kihűl kicsit a víz, mert sokáig szopizik akkor mikróban rámelegíthetek kicsit????????????????
A tápértékét nem befolyásolja ez??????

Kép
mozza
 
 


Mozza!
Tápiról fogalmam nincs...
Huuu,akkora teraszotok mint nekünk a lakás :shock:
Szerintem is kellene picit szoktatni Lilit....Különben "otthonülős"típus lesz! :wink: Pl eljöhetnétek egy babatalira!!!Max picit sír!De az is lehet h élvezné a többi babát!!!Mondom ezt én,akinek a nyugis babája eddig minden talin sírt...vagyis az első nagyon,a másodikon csak egy picit,a harmadikon meg szinte nem is volt semmi!!(kivéve a kocsiban az utcsó 10 perc...éhes volt a drágám....)

Szofi!
Örülök h jól telt a hétvége!!!A zene még nem dőlt el,amúgy én se vagyok nagy celin dion rajongó :wink: de több zenét is ki lehet próbálni,az csak 1 gombnyomás nekem!Max lesz 3 féle zenére ugyan az a klipp,mindenki azt nézegeti amin a legjobban tud bőgni :wink: :lol: :lol:

Moncsi!
:lol: :lol: lehet rólam mintázták :) :wink:

annus11
 
 


Annus!
Lehet... :roll: :?
De ehhez el kellene kezdenem 2esben vezetni Lilivel....paraparaparapara..........
Szofi (paramamitársnő)!
Te hogy állsz ezzel a témával???????????? :roll:

Kép
mozza
 
 


Mozza :lol: :lol: :lol: most már biztos vagyok abban h Szofival össze kell futnotok!!!!! 8)

annus11
 
 


Mozza, én mikróztam és most is mikrózok. Az anyatejre mondják, hogy annak nem tesz jót. Tápszernek az nem jó, ha 40 fok feletti vízbe teszed, a mikróról nem tudok, hogy ártana.

Annus, mi is felújítani megyünk! :wink: Azét remélem, hogy egy nyíregyházi vadaspark bele fog férni a programba.
Vendég
 


Nemvezetős paramamik! Ha visszajöttem szabolcsból nincs kegyelem, mindkettőtökhöz elmegyek és vezetnetek KELL!!!!! :lol:

Akiknek már átállt a babája a npi ötszörire, az hogy eszik? Nekünk 6 jön mé mindig ki. Reggel 5-fél 6, 9, 12, 15, 18, 21. Elmarad a hajnali?
Vendég
 


Böbi!
Mi most visszaálltunk 6ra a meleg miatt,de ha 5ször ettünk akkor a hajnali kimaradt(mert most megint 4-fél5 körül eszik...)Szóval akkor kb 7,10,13,16,19.És mi 8kor már alszunk.Nincs késő esti kaja,de nálunk nem is volt.

annus11
 
 


Ha már melegítés- hűtés téma feljött, nézzétek, mit találtam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Jópézé mindent eladnak :D :roll: :D :roll: :lol: :lol: :lol:

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... a6b0673724
zili
 
 


Böbi!
Okok, gyere és tarts egy personal baby ride coach-ot!!!!!!!! :lol:
40fok....bakker...... :oops: .....izéééé, én eddig úgy csináltam, hogy a nagyon forró (több mint40fokos)vízhez hozzáöntöttem egy kis szobahőmérsékletű babavizet. Na, most akkor ezzel 'ártottam' szegény tápinak??????
Te hűtőbe is rakod a maradékot?
A forralt vizet a lábasban hagyod?
Érdekelnek a technikai részletek, mert eddig én minden tápi kiegészítős szopinál már fél órával a szopi előtt elkedtem gyártani a forralt vizet, sterilizálni mindent stb....elég fárasztó

Ja, Lili az 5 szopira úgy állt át, hogy a hajnali 4-6 közötti elmaradt.
Most általában: 8-12-3-6-9kor kajál. (ebből utsó 3 szopi+tápi....nem bírom cicivel a 180g-os kajcsikat du.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2009.07.20 15:56-kor.

Kép
mozza
 
 


Képzeljétek nem tudok ilyen mózes bekötőt szerezni....a boltba 3-4 hét lenne mire megjön....nekem meg 2 hét múlva kéne...sehol nem lehet kapni :( Van még egy bolt,most írtam nekik emailt...de valószínű ott is rendelni kéne....
Szóval most gondban vagyok.....Mert lehet h lefelé kocsival mennénk,de akkor most vigyem a hordozót is?Meg mózest is?Vissza meg nemtom még....és akkor azt is cipeljem?ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJaj nem tudom...a mózest nem akarom itthonhagyni...szerintem jobb ha fekszik...bár kezd neki szűk lenni...pedig tök nagy,de Iza terpeszkedni szeret.....

annus11
 
 


Mózest ne hagyd Annus! Abban bárhol kényelmesen tud aludni!!!!!!!!
Most a brendonban sok ilyen van készleten...nem kell rendelni.
Én is megyek adaptert venni. Nekünk meg az kell, hogy az autósülést tehessem a vázra. (ebben már benne van a lelkesedésem is, miszerint vezetni fogok gyerekkel a hátsón!!!!....majd valamikor :roll: )

Kép
mozza
 
 



Kép
mozza
 
 


Úgy néz ki találtam 1 db,azaz 1 db ilyen bekötő szettet...igaz 1000 Ftal drágább mint a másik helyen...de ez legyen a legkevesebb!

annus11
 
 


Amúgy brendonban nem láttam ilyet...igaz csak a neten néztem,de ott nem volt....Szóval viszem a mózest,és az lesz bekötve neki!Talán így nem is izzad meg annyira a kocsiban sem....

Én vmi termoszt akarok venni...
Amúgy minek autós ételmelegítő?Ez is arra ösztönöz h vezess Lilivel? :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


mozza-én melegítem a tápit, ha marad megy a hütőbe, zokszó nélkül! Sőt mivel éjszaka, illetve hajnalban 4kor kelünk, én már azt is este elkészítem, és zsupsz be a hütőbe, hogy amikor kell csak melegíteni kelljen MIKRÓBAN! Nem hallottam, hogy bármi bajt csinálna! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Fruzsi szíve szerint már csak négyszer enne, de amíg bizonytalan a hízása, nem hagyom neki, így ő fél hétkor eszik először, és este nyolckor utoljára. 3,5 óránként eszik kb, csak így tudok ötöt belesűríteni. Ha már fixen hízik rendesen, akkor hagyom neki a négy szopit egy nap.
Vendég
 


Panndi!
Hány kiló most Fruzsi?Mennyit hízik kb hetente?Vagy mit jelent h ha fixen hízik?Volt h egyáltalán nem is hízott?

na végre felkelt Izus....mentem :wink:

annus11
 
 


Annus!
Autó nélkül használnám...melegen tartja addig ameddig szopizunk....mert ugye kiszámíthatatlan...néha 20-30 percet szopizik, ha még éhes akkor jön a tápi...de addig a bekészített meg már rég kihűlt.
Bár ha lehet mikrózni.... :roll: ....akkor élek vele! :D

Panndi!
Tudod, hogy mennyit eszik Friuzsi 1szerre?
Lilinek 210 volt a max eddig.
A doki szerint néha fogjam vissza és ne engedjem, hogy 800at egyen/nap- most 4 és fél kg Lili.

Kép
mozza
 
 


Mozza, sztem praktikus, amit belinkeltél, de ha otthon szeretnéd melegen tartni a kész tápszert, míg szopizik, állítsd a meleg tápszeres cumisüveget egy bögre langyos vízbe, úgy nem hűl ki....Sok mami azt írja, hogy a kihűlt, hideg tápszert jobban elfogadja a bébi, ebből is adódik, hogy nem kell ám melegíteni a babakaját... Persze, ha Lili melegen szereti és elfogadja, ne add nróeki hidegen, ezt nem is szorosan neked írtam, hanem úgy általánosan.A majdani üveges bébiételt sem muszáj melegíteni...
zili
 
 


Zili :lol:

Még 1 hónappal ezelőtt, amikor voltunk vendégségben és még nem volt utazóágyunk, Marcello mózesben aludt. Vagyis aludt volna szegény, ha tudott volna. :? Ugyanis hallottam, ahogy kaparássza az oldalát, kicsi volt neki. Na, be is újítottam egy utazóágyat, hogy többet ne legyen ilyen.

Én még nem tudom átérezni ennek a kajamelegítőnek a fontosságát, míg hála Istennek Marcó csak szopizik.

Kép

Kép
adraci
 
 


Vagy Annus, te nem éjjel gondoltad mózesben altatni? :roll:

Ma voltunk a védőbanyánál és 4300g Marci puckosan. (nektek ruhástól mérik vagy anélkül?)

Kép

Kép
adraci
 
 


Rakok képeket

Kép 2006-Kréta

Kép 2007-Portugália

Kép 2008- Balaton-felvidék

Kép

Kép
adraci
 
 


Mozza,
én mikrózom a vizet és utána rakom a tápszert bele.semmi olyat nem hallottam, hogy ne lehetne.
a facebookon a tesómnál láttad a teraszt? :)
megkérdezte ki az a gyönyörű lány az ismerőseim között ? :lol: jól megy a gyúrás, alakul a testem ezerrel, de nem fogytam... :shock: :? az izom nehezebb ugye de azért jó lenne fogyni is.
majd rakok képet, bár könyörögnöm kell hogy csináljanak rólam :)

Annus,
nagyon nagyon jó lett a ház, ügyesek vagytok!

Trixi,
fogalmam sincs :(

miért paráztok annyira a vezetéstől? :) én bepattintom az ülést a vázra és már suhanunk is :)

Böbi,
sokat csavarogtok még mindíg? :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Adri, nekünk ruha nélkül 6060 gr :)


ja, mi megyünk aug 20-tól Balcsira nyaralni, nagyon várom már :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Panndi!!!!!!Ugyanez most a gondom!!!!!!!!!!!!!!
Rikinek sem kell 5x a kaja.De jó,hogy nem vagyok egyedül.Az előbb próbáltam megetetni,de éktelen ordítás volt a válasz,ami ahogy elvettem a cicit abba is maradt. Riki is kb 3,5 óránként evett,de ő sose jelentkezik magától,hogy éhes lenne,szerintem min.4 órák kellenének neki.Lehet a mellemnek is jót tenni,mert tudna estére tejet termelni.Én ma döntöttem el az előbbi ordításnál, hogy kipróbálom.Elég nagy és erős Riki(ma megmérem,de közel 6kg) kibír egy kísérletet.Csak így is bukik,mikor telezabálja magát,de gyakrabban nem fogadja el.Ördögi kör. :roll:
Annus az előbbire visszatérve.Azért vitte el pont anya sétálni,hogy tudjak aludni egy órát.Ami persze nem igazán jött össze,mert mikor elaludtam a szakdogával álmodtam. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Fruzsi tegnap reggel 5430 gramm volt, már nem mérem, mennyit eszik. Múlt héten egyszer megmértem, mert éreztem, hogy nagyon erősen szív, akkor több, mint 300 grammot evett :shock:

3730 grammal született és holnap lesz 11 hetes. Olyan volt, hogy három hét alatt 50 grammot hízott :roll:
Vendég
 


Amúgy én sem értem,hogy mit jelent,hogy fixen hízik.Riki is olyan 130-170g-okat hízott az utóbbi hetekben,de ez teljesen jó.Ha csak heti 120-akat hízik ezen túl,akkor egyéves korában 11kg lesz.Szal ezen nem izgulok.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Adraci!
De,pont azt mondtam h éjjel nem akarom mózesben altatni,de Szolnokra veszünk egyet,vagy megnézzük a mi régi kiságyunkat(nem fűzök túl sokat hozzá...20 éve a pincében áll)Karcagon meg a szomszédból kérnek kölcsön!
Nappal meg jobban elvan a mózesben ha megyünk vhova babakocsival,nem nagyon szereti a hordozót...és kocsiban is kényelmesebb lesz neki a mózesben!Még akkor is ha nem alszik!

Hát te se sokat változtál!!!Csini vagy nagyon!!!


Minket ruha nélkül mérnek :wink:

annus11
 
 


Akkor itt vannak babák 4-7 kilóig? :lol:

Marci most újra 7x eszik a meleg miatt, szerintem ő se kérné magától, de én nyomatom neki, hadd nőjön. Arról fogalmam sincs mennyiségre mennyit eszik, mert még sose mértem, de gondolom eleget, ha most 1,5 hét alatt 300 grammot hízott...

2 távolabbi ismerősünk is elválik és a gyerekeket 'kissé' megviseli, anya meg a férjemhez irányította a szülőket :? nem szeretem ha ismerősökkel dolgozik...

Kép

Kép
adraci
 
 


Én is csak azóta vagyok ám ilyen "okos" babacucc ügyben , amióta átlépte a csaecsemőkort a nagyobb fiam...Azér osztottam az észt langyosvizes bögre ügyben... Olyan sok kacatot megvettünk, és csak UTÓLAG derült ki, hogy felesleges.Pl a sima hungarocell termosz télen nem jó semmire. A meleg kaját NEM tartja melegen!!!!Nyárpn nem próbáltam, hogy hidegv teát hidegen tart-e, nem kellett hideg tea... Sztem jobban műkszik ebbe az irányba, ezt a felismerést 1000 pénz bánta. Sok ilyen van még. ( fürdetőgyűrű, -nálunk az utazóágy is ez a kategória :oops: :oops: sok-sok csuklyás törcsoi- kinőtte őket, pelenkázó feltét
zili
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: