Új privát üzeneted érkezett!

Erika: beázás :evil: Ezt kimondja, hogy erre csak 1 évig van garancia???
Érzéstelenítő: nekem két bölcsesség fogam is kihúzták a terhesség alatt, az egyiket 2 hete pont. A fogorvos elmondta, hogy olyan érzéstelenítőt használnak, ami biztosan nem kerül a véráramba, nem okoz problémát, a nődokimmal is egyeztettem, Ő is azt mondta, hogy mehet.
Apa pedig itthon lesz, hazaér, ahogy kell, tuti. :) Egyébként nem vagy kakukktojás. Ha nem császár lenne én sem vágynék arra, hogy a vajúdásnál velem legyen. Már ketten vagyunk. :)

Süti: milyen volt a film? És hányszor kellett kimenni közben? :wink:

Pelus-kérdés: nekem ez Julcsinál korszakonként változott, volt, amikor a Huggies jött be, aztán egy következő méretnél pedig az nem volt jó, jó lett viszont a Babylove .... szóval, én most is így készülök, hogy szerintem gyerek(forma) és korszak függő a dolog :)

Mabe: Pihenj sokat. :) Mi lesz a reggeli köszöntésekkel? :wink: De nemcsak ezért fogsz hiányozni. Vigyázz magatokra!

Viki: pihengess!

Süti: álom, rémálom :evil: állítólag ez is természetes ilyenkor. :roll:

"sereghajtó" 30-asok: gratulálok. :) Ugye, milyen jó érzés? :wink:

Bibi: nagy-nagy drukkok anyukádnak. Tényleg nem kis dologba vágott. Büszke lehetsz rá, és remélem minden rendben lesz, és köztetek is újra, csak higgyél benne. :)
Közben újra megcsodáltam a szerzeményeid és most már nagyon irigy ..... :)

Andi: potya UH volt?

Erika: én is úgy tudom, hogy mehet a Canesten.

Manó: jó babázást, bár nem sokára Ákoskát is a kezedben tarthatod. :)

Most megint elrendelek egy kis pihit, de majd még jövök. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Babcika: úgy látszik tényleg mindenki megbolondult, megjegyzem én is. :) de lehet, hogy ez csak a fészekrakó ösztön :wink:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Babcika: ja és persze gratulálok a Ti szép méreteitekhez is. :)

Bibi: egyetértünk :)

KépKép
KépKép
madar
 
 

 
 

Babcika, gratula a méretekhez :wink:

Madar, örülök, hogy apa hazament veletek a hétvégén, és együtt volt a kis család :)

Ti hogy álltok a festéssel?

Csajok, szita az agyam, visszakeresni képtelenség 8) 8) 8)
Csak a pontosítás kedvéért: :):):)

Akkor 28-án a madarász utcai gyermekkórháznál 15:30-kor találka a bejárat előtt?

Ez a címük, ugye?

1131 Budapest Madarász Viktor u. 22-24.

És, ha utána kedvünk lesz, akkor utána ülünk be valahova még dumcsizni ugyi?

Vendég
 


Andi, grat a 30-hoz! :wink: Természetes h fogysz, de vigyázz vele, kalóriát vigyél be azért!

Babcika, nagyon szép mérete van a babónak!

Erika, Canestent nem tudom, tesómnak Betadin kúpot adtak.

Pelus: tesóm kisfiának a Pampers jött be, de ahány gyerek.... sok múlik a húsos combokon a fokhagyma popsin és h fiú v lány. Persze ezt csak én gondolom így. :lol:

Manó, szép nevet választotattok!

Viki, vigyáz magatokra!

Mabe, jó pihenést nektek, és te is vigyázz magatokra!

Zsófi, nagyon jó volt rólatok olvasni! Nagyon ügyesek a picúrok!

Anna, jó Balcsizást!

Madar, festéssel h álltok?

Brumi, szerintem 2 héten belül megyünk Szadára, esetleg beugorhatunk?

Én ma először apukám halála óta, álmodtam vele. :( Nagyon rossz volt felébredni....
Piheni fogok ezerrel, bár furi lesz h nem kell dolgozni menni.

Kép
kata05
 
 


[quote="boboka"]M írta:bobokaanó, mindig elfelejtem írni neked, hogy köszi a múlt heti táblát, nagyon ügyi voltál vele :wink:

Jó babázást délutánra.

Én is ma gondolkoztam rajta, hogy össze kéne pakolni a leleteimet, eredményeket, jövő héten meg a hálóingeket stb. De annyira nem akarok még hozzákezdeni. Végül is még Niki babának minnnyimum két hónapot bent kellene lennie:):)

Erika, canestent nem tudom, de szerintem is lehet használni.

Bibi, nagyon aranyosak a rucik.

Hányas méreteket veszel? Én leginkább méret ügyileg vagyok elbizonytalanodva, annyira nem lehet tudni, hogy mekkora lesz Nikim.
Én úgy szeretném, hogy legyen egy kezdő pakkunk, aztán majd elmegyünk vásárolgatni (vagy anyukámat megkérjük, hogy szerezzen be pár cuccot) ha esetleg nagyobb lenne a kisasszony:)


Köszi :)

Én vettem alap kezdő pakknak 56-ost ... és a meglévő 62-s méretet, ami Lilláról már jó lesz neki, egészítettem ki őszi-téli darabokkal (Lilla 62vel indult május végén, ezért nincsen róla őszi ... ) ... nem hinném, hogy kisebb babám lesz, de ha igen, az 56os akkor is jó lesz, csak egy kicsit nagy lesz kezdetben ... :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Jaj, tudom mit felejtek el mindig...

Viki, hogy álltok az építkezéssel? Készültek újabb képek? Esetleg láthatnánk milyen lesz a házikó? Tegyél fel képeket, lécci-lécci.

Úgy néz ki nálunk is haladnak a dolgok, már van útpadka és murvával le van szórva az út. Úgy néz ki tényleg tudják tartani a szeptemberi telek átadást. Mondjuk már nem bánnám, ha előrébb járnánk egy kicsit. 8)

Kép Kép
manósziget
 
 


[quote="kata05"]A írta:kata05ndi, grat a 30-hoz! :wink: Természetes h fogysz, de vigyázz vele, kalóriát vigyél be azért!

Babcika, nagyon szép mérete van a babónak!

Erika, Canestent nem tudom, tesómnak Betadin kúpot adtak.

Pelus: tesóm kisfiának a Pampers jött be, de ahány gyerek.... sok múlik a húsos combokon a fokhagyma popsin és h fiú v lány. Persze ezt csak én gondolom így. :lol:

Manó, szép nevet választotattok!

Viki, vigyáz magatokra!

Mabe, jó pihenést nektek, és te is vigyázz magatokra!

Zsófi, nagyon jó volt rólatok olvasni! Nagyon ügyesek a picúrok!

Anna, jó Balcsizást!

Madar, festéssel h álltok?

Brumi, szerintem 2 héten belül megyünk Szadára, esetleg beugorhatunk?

Én ma először apukám halála óta, álmodtam vele. :( Nagyon rossz volt felébredni....
Piheni fogok ezerrel, bár furi lesz h nem kell dolgozni menni.


Kata: miazhogy !!! :) ... vedd úgy, hogy megelőztelek, és én kérem: de jó lenne, ha beugornátok, ha erre jártok, nem jöttök erre véletlenül mostanában valamikor ??? :lol: :lol: :lol:

Babcika: örülök, hogy minden okés ;)

Madar: igen, egyetértünk sok mindenben ... most miben is ? 8)

KRISZTI, merre vagy?

Andi és mindenki, aki vizesedik : véletlenül jöttem rá, és tulképpen a diétának köszönhető: minden nap tetemes mennyiségű kovászos uborkát küldök le a pociba (egy nénitől vezsem, NEM bolti!!!) ... ilyen mennyiségben az uborka vízhajtó !!! (igaz, most nem híztam sokat, de rajtam azért a "versenysúlyomhoz" képest van közel 25 kiló súlyfelesleg, és mégsem vizesedem, én ennek tudom be ... ) ... ja, és görögdinnyét is minden nap eszem, bár azt mértékkel, de annak is van vízhajtó hatása ...

Persze, ezek nem csodaszerek, de lehet, hogy picit tényleg segít (het) ;)

Na megyek, sül a fokhagymás pulykacomb, melegítem a karfiollevest, és csinálok egy fini salit, apika mindjárt itthon van :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi, 2 héten belül megyünk valamikor (közben a lakásfelújítást is felügyeljük otthon). Én már mennék holnap, most h munkanélküli lettem, de van egy pár dolgom.
:lol:

Vizesedés: Borzalom, nekem néha olyan csúnya a lábam és úgy tud feszíteni, aztán leapad. De a vérnyomim jó! Amúgy mindenki akinek dagad a lába mérje szorgalmasan a vérnyomását. Uborkát ki fogom próbálni, nálam a dinnye nem jött be.

Kép
kata05
 
 


Manó: raktam fel a pic-ra egy dokumentumot a tervünkről... a többit jó lenne ha megtalálnám és akkor azt is feltudom rakni... bocs mindenkitől... a saját mappámba szerettem volna rakni... de oda nem engedte... :? :? :? :? :?

Az építkezéssel most "állunk", mert a bank húzza az időt.... :? :? :? :? :? :? bezzeg ha én húznám a fizetéssel.... :evil: :evil: :evil: :evil: na mindegy....
vikiviktor
 
 


Bibi... az uborkát én is eszem kovászosan... nyersen... tényleg jó szerintem is.... de a fekvés-felpocolás nálam a tuti.... 8) 8) 8) 8)
vikiviktor
 
 


Sziasztok!

Újra itt a meleg, hurrá!!! :evil:

Tegnap kirándultunk. Szarvason voltunk az arborétumban. Jó nagyot sétáltunk, a lábam meg is érezte. Éjjel felválta görcsölt, bal-jobb. Utána meg halászleveztünk az ottani csárdában. :lol:

Zsófi: nagyon jó volt hallani felőled, gratula a babáknak, nagyon ügyesek!! Meg persze ti is, így tovább!

Brumi:
beszéltem párom unokahugával, utánaérdeklődik. Állitólag egy másik uncsitesó kint van Londonban, nemsokára jön haza, hátha tud szerezni ott és hazahozni. Megpróbálja becserkészni, aztán értesít engem. Amúgy mostmár totál meggyőztél. Ja, és ma láttam egy babát premaxx-ban. Olyan csíkosban amiről van fent kép, olyan édesen aludt.

Kata:Jó pihit! Akkor mostmár mehetün vmikor fagyizni?
:lol:

Pelus: Nekem már Annával is a babylove vált be. Most kezdésnek majd azt veszek aztán meglátjuk, hogy a fiúnál kell -e változtatni.

Nyaralóknak: jó pihit!

Petra: részvétem, az esküvőhőz pedig gratulálok!

Astrid: Majd írok privit, hogy ne untassam a többieket, összeszedtem miket csináltunk mostanában.

Madar: Rajzolni apa tud jobban, én inkább a kreatív dolgokat szeretem. Amihez nem kell feltétlenül rajztudás. Legalábbis nem olyan profi módon.

Szép estét mindenkinek!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Sziasztok!

Huh, jó sokat írtatok, mióta nem voltam. Kösszi a bíztatást, én is reménykedem, hogy magától elmúlnak azok a tágulatok. Nagyanyám mondta, hogy Bencének ( ő az unokaöcsém, 18 hónapos ) valami ciszta volt a fejében, a fejtető alatt, de mire megszületett, magától felszívódott. Szóval ha az eltűnt, ennek is el kell tűnnie. :)

Pelus: Én Pampers-t vettem, 2-5 kilóig, meg a biztonság kedvéért majd veszek eggyel nagyobbat is, sose lehet tudni :) Húgaimnál bevállt a Pampers, nem volt gond vele. Nekem meg állítólag Liberóm volt, de 20 évvel ezelőtt, mikor még csak külföldön lehetett eldobható pelekát kapni, szóval az minőség volt, nem úgy, mint a maiak. Tescósat meg soha nem vennék, mindenből próbálom a minőséget venni a picinek, mert nagyon sok panaszt hallottam az olcsóbb babás holmikról.

Vihar: Itt nem volt semmi különleges. Igaz, szólt egy-két hangosat, meg esett is, de csak ligth-osan, villám volt 2-3, meg szél, de nem volt annyira durva, mint máshol. Hűlés is csak 5-6 fok volt, bár én nagyon örültem ennek is. :D Bár apa idegbeteg volt, ( mondjuk ez engem is felidegesített ) mert ha vihar-akkor szél- ha szél-akkor FELSŐVEZETÉK SZAKADÁS :evil: :evil: :evil: Naná, hogy meghalt a máv! Az 50 perces hazafele utat a melóból 4 óra alatt tette meg :S Szegénykém így is egész nap lóg az ötödikről ( Újpesten szigetelik a panelokat ), hulla fáradt estére, erre még a máv is besz*patta.

Babaholmik: nekem még egy csomó minden hiányzik.
Kiságy: állítólag anyám szerzett valakitől pakolós kombit, de még nem jutott el idáig-vagyis, nincs. Ágyneműm csak egy garnitúrám van, még legalább egyet vennem kell. Gumilepcsi, sima lepcsi nincs. Szóval ágyneműre mondhatom, hogy nincs. Szivacs az ágyba nincs. Babyruha nincs- illetve van egy 56-os, és egy 62-es body-m, két rugim, azt csókolom. Babakocsiról már rég nem álmodozom, majd kapunk kölcsön, baby-hordozóra azért remélem összejön majd.
Hintőpor, pelus, popsitörlő, rongypelus van. Na meg ami megmaradt rólunk: hálózsák, pólya, plédek. Szóval ennyi :S Nem hiszem, hogy mindent megtudok venni, mire meg lesz a pici. Még a kórházbamenős tatyó sincs öösszerakva: se papucsom, se köntösöm, se hálóingem, se semmi..... :( Na jó, elég a panaszáradatból....

Alvás, álmok: Sajnos én nem tudok éjszaka aludni :S Olyan három-fél négy fele elalszom. Szerintem az agyam blokkol a hülye álmok végett, és nem hagy aludni. :( Aztán apát kelteni kel fél ötkor, meg macskát etetni, hattól meg délután fél kettőig-háromig alszom :D Már amikor Noncsi hagy.... Álmodok én is össze-vissza mindent. Már megálmodtam mindent, amire azt mondtam volna régen, hogy lehetetlen.

Vizesedés: Lekopogom, hál istenek, én nem vizesedek, nem dagadok. Szerintem a rengeteg víztől nem vizesedek: egy nagy kb. 4-5 liter vizet iszom, úgyhogy van ami kihajtsa azt, ami le akarna telepedni :D

Petra: Esküvőhőz gratulálok, részvétem a párod apukája miatt.
Szülinaposoknak utólag is sok boldogságot!!!

Kezdek egyre hisztisebb lenni! :S Ahogy telnek a napok, hetek, egyre inkább úgy érzem, hogy semmi sem lesz meg, mire jön Noncsi! ááááááá. Ez az átkozott pénztelenség kiborít.... Annyira rossz, hogy egy fizetésből kell megoldani mindent. Ez persze apát is idegesíti... Bántja, hogy melózik, mint az őrült, de semmi látszatja...
Na jó...sok voltam :D:D:D

KépKép
Kép
scooper
 
 


Bocsi,de most csak egy reagálás,mert főzök!

Scooper,egy két hasznos tanács,és a pénztelenség bizonyos kompromisszumokat igényel.Kiságyba matrac (bár nem kókusz,de mi is túl éltük anélkül)az ikeában van 1000.-,holnap valszeg megnézem,mert mi lehet hogy kapunk de a biztonság kedvéért kell egy.Kis bodykat meg az auchanba vettünk, a 7 db-os mostmár 1400.-re le van értékelve.Ma mostam ki és megtartotta formáját!!!!
Ha párod dal fel tudtok jönni a józsefvárosi piacon vettem 1000.-ért gumis lepedőt,kimosva formatartó.Ja és gumis lepedő szintén ikea kb.1500.-ért,de lehet hogy ez olcsóbb volt.

sutimano76
 
 


Kovi ubit én is eszem, bár nem nagy mennyiséget, meg vizet is iszom rengeteget.

Hál Istennek (le is kopogom) idáig még nem vizesedtem egyáltalán. (na jó egyszer nagyon picit, de szerencsére elmúlt, remélem nem is fogok.)

Scooper, anyuddal nem szoktál napi szinten beszélni? Ezt nem értem, hogy ilyen hogy létezik, hogy családi vállalkozásnál egy szülő hogy hagyhatja, hogy a lánya x hónapja nem kap táppénzt :roll:
Legyél egy kicsit erőszakosabb, hátha akkor elintézné végre, hogy a könyvelő megkeresse a hiányzó papírokat.

Párodat meg próbáld nyugtatni, hogy azért nem kell megszakadnia a munkában, úgy is fel fog nőni a Pici, a kajcsiját anyuci biztosítja úgy is, a többi meg meglátod meg fog oldódni.

Majd jövő hónapban esetleg nézz el a tescoba, én 1600 forintért 14 darab kis body-t vettem, mindig ki lehet fogni jó cuccokat nagyon olcsón, az elején úgysem érdemes nagyon sok rucit venni szerintem, úgyhogy emiatt se aggódj. + corában, tescoban lehet kapni tök jó áron női hálóingeket is, hidd el, szépen lassan minden meglesz, csak nyugi :wink:
Vendég
 


Süti, mi az ikeában olyan 1400-1500 körüli áron vettük a gumis lepedőt, de kettő volt benne :) úgyhogy nagyon megéri
Vendég
 


Ivásról jut eszembe, már akartam kérdezni:

Régebben volt a bodzaszörpről szó. Valahol azt hallottam, hogy méhösszehúzódásokat idézhet elő :roll: :?:
Ez elég hihetetlen lenne számomra, de gondoltam megkérdezlek titeket is tudtok e erről valamit, mert mióta meghallottam alig merem inni (persze iszom, de még összehúzódás nem volt (kopp kopp). Ráadásul anyum nagyon sokat csinált mert imádjuk :)

Szerintetek lehet inni a terhesség alatt?
Vendég
 


Scooper!

Nincs az ismerőseitek között kisbabás család? Tőlük meg lehet kérdezni, nem tudnak-e kölcsön adni rucit, úgyis csak kevés ideig hordják az elején, a legtöbbször jó állapotban maradnak, és lehet továbbadni. A babarucik sokszor amúgy is kézről-kézre járnak. Még az se baj, ha fiú van valahol, a kékes dolgok a lányoknak is jól állnak.
Ha nem, akkor meg lehet kérdezni a védőnőt, hátha ő tud olyan családot, aki szívesen továbbadná a rucijaikat, vagy a helyi családsegítő szolgálatot, egyházi segítő szervezeteket.
Körül kell nézni, mert lehet, hogy ott a közeletekben is szerveznek babarucibőrzéket, ahol jóval olcsóbban hozzá lehet jutni mindenféle más babaholmihoz is.
Nálunk van helyi piac hetente egyszer, ahol rucikat is árulnak, ilyen helyeken is érdemes nézelődni.
Mindenből kezdj el apránként gyűjtögetni, pár ruci, akár magadnak, akár a babának jobban beletehető a költségvetésbe, mint egyszerre megvenni mindent.

Astrid

Kép
astrid
 
 


Bocsi Boboka nem gumis lepedőt,hanem a vizhatlant akartam írni,a matracot védi az átázástól!!!

sutimano76
 
 


Ja, olyanunk is van :)
Annak az árát nem tudom, de olyasmi volt mint ahogy te is írtad :)
Vendég
 


Nagyon tervezem jö9vőre a bodza eltevést,sajna idén nem jött össze,de valahonnan kéne szereznem bodza bokrot a kertbe,lényegesen egyszerűbb lenne onnan szüretelni.

sutimano76
 
 


Köszi a tippeket. Mondjuk én voltam tescóba, 1200ért 3 darabos body-t árultak. Ti hol láttatok 1600ért 14 darabosat? Auchant nekem messze van, legközelebb Pécelen.
Józsira én is gondoltam, de oda is kéne pénz, és apa hiába kap hetente, egyszerűen mire jutna másra is, megint jönnek a számlák. :S Próbálok mindig félrerakni egy keveset, aztán majd egyszerre megveszünk mindent, ha összejön. A baj csak az, hogy én már nem igazán mozgok jól, de gondoltam, majd írok bevásárlólistát, és elküldöm apát :D Szép is lenne, mondjuk pasiként mellszívót venni :D:D:D
Nálunk piacon is annyiba kerülnek a babadolgok, mintha bemennék egy bababoltba. 1600-nál kezdődik egy rugi. Van ismerős, akinek 4 éves a lánya, de így is már jóformán mindent tőle kértem, és már ég a pofámról a bőr.
Kajak néha úgy érzem, felelőtlenség volt a baba. De amikor megbeszéltük, hogy jó, jöhet a baba, minden rendben volt. Nem voltunk sose gazdagok, de amikor bedöglött a mosógép, zsebből vettem 70ért másikat.( Most meg a kenyeret is hitelre :D Na jó..annyira nem gáz...) Igaz, akkor még én is kaptam fizetést, bár január óta azt se. Tényleg nem akarok én panaszkodni, csak annyira szar. Főleg, hogy abból volt fizum, ha volt forgalom. Csak hát becsődölt a bolt, így fizu se volt.
Táppénzről meg annyit, hogy könyvelő már intézi, de anyámnak ezer baja van nélkülem is, ahogy mondani szokta. Beszélni csak akkor szoktunk, ha felhívóm, vagy ha akar valamit. Ehhez hozzászoktam már, szóval nem is bánt a dolog, csak néha szalad fel a pumpa, mikor túl tesz saját magán. Gondoltam rá, hogy kérek tőle kölcsön, aztán majd visszadom, ha megkapjuk a gyest meg családit, de halott ügy.
Jó nekem használtan is, de nálunk nincs normális turi, Cegléden van ugyan jó, de egyedül oda se akarok egyedül menni, apának egy évig kell könyörögni, ha vásárolni akarok menni. :D De szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Pasik :D
De már megint panaszkodom :S Biztos megoldjuk valahogy, van még idő, inkább tényleg amit írtam, hogy hiszti a köbön.

KépKép
Kép
scooper
 
 


[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76ocsi,de most csak egy reagálás,mert főzök!

Scooper,egy két hasznos tanács,és a pénztelenség bizonyos kompromisszumokat igényel.Kiságyba matrac (bár nem kókusz,de mi is túl éltük anélkül)az ikeában van 1000.-,holnap valszeg megnézem,mert mi lehet hogy kapunk de a biztonság kedvéért kell egy.Kis bodykat meg az auchanba vettünk, a 7 db-os mostmár 1400.-re le van értékelve.Ma mostam ki és megtartotta formáját!!!!
Ha párod dal fel tudtok jönni a józsefvárosi piacon vettem 1000.-ért gumis lepedőt,kimosva formatartó.Ja és gumis lepedő szintén ikea kb.1500.-ért,de lehet hogy ez olcsóbb volt.


Scooper: küldtem privit:) ... és nagyon egyetértek Sütivel: kompromisszum kell, és gondolj arra: amikor a szüleink születtek mi volt??? ... egy jó tanács: csinálj egy listát: elsődleges, legfontosabb dolgok ... fontos, de halasztható (amikor megszületik, abban a hónapban is megvehető holmik) ... és a lista aljára kerül minden más ... pl babakocsi nem szükséges első hat hétben, ráérsz megvenni októberben, de babahordozó kell, mert annélkül veszélyes kocsiba ülni vele ... így értettem

és babakocsit segítek használtan nézegetni, keresgélni (bár én megtehetném, de nem vettem újat, már Lillánál sem: szuper állapotú használt kocsikat lehet találni a különböző babás fórumokon!) ... babaruha: legyen meg a minimum alapcsomag, és majd szépen apránként vásárolsz neki :)

egy hálózsákot itt most felajánlok neked ajándékba, téli, 3 hós kortól lesz jó Noncsikának :)

fel a fejjel, minden szépen megoldódik majd !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="sutimano76"]N írta:sutimano76agyon tervezem jö9vőre a bodza eltevést,sajna idén nem jött össze,de valahonnan kéne szereznem bodza bokrot a kertbe,lényegesen egyszerűbb lenne onnan szüretelni.


Süti: nekünk van a kert végében, csak ki kellene találni, hogyan kell szaporítani ... írunk Bálint gazdának ? ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


ilyen fincsit vacsiztam :)

Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Pelus: én meg azt hittem a legjobbat vettem - pampers-, de ezek szerint mindenkinek más jön be. És ki gondolta volna, hogy nem mindegy, hogy fiú vagy lányra kell. :roll: :roll:

Segítsetek: szeretnék venni cd-ket, amiket lehet hallgatni napközben is a picikkel és esetleg elalvásnál is segítenek. Tudtok ajánlanai valamit?

t-pk
 
 


[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76ocsi,de most csak egy reagálás,mert főzök!

Scooper,egy két hasznos tanács,és a pénztelenség bizonyos kompromisszumokat igényel.Kiságyba matrac (bár nem kókusz,de mi is túl éltük anélkül)az ikeában van 1000.-,holnap valszeg megnézem,mert mi lehet hogy kapunk de a biztonság kedvéért kell egy.Kis bodykat meg az auchanba vettünk, a 7 db-os mostmár 1400.-re le van értékelve.Ma mostam ki és megtartotta formáját!!!!
Ha párod dal fel tudtok jönni a józsefvárosi piacon vettem 1000.-ért gumis lepedőt,kimosva formatartó.Ja és gumis lepedő szintén ikea kb.1500.-ért,de lehet hogy ez olcsóbb volt.


Scooper: küldtem privit:) ... és nagyon egyetértek Sütivel: kompromisszum kell, és gondolj arra: amikor a szüleink születtek mi volt??? ... egy jó tanács: csinálj egy listát: elsődleges, legfontosabb dolgok ... fontos, de halasztható (amikor megszületik, abban a hónapban is megvehető holmik) ... és a lista aljára kerül minden más ... pl babakocsi nem szükséges első hat hétben, ráérsz megvenni októberben, de babahordozó kell, mert annélkül veszélyes kocsiba ülni vele ... így értettem

és babakocsit segítek használtan nézegetni, keresgélni (bár én megtehetném, de nem vettem újat, már Lillánál sem: szuper állapotú használt kocsikat lehet találni a különböző babás fórumokon!) ... babaruha: legyen meg a minimum alapcsomag, és majd szépen apránként vásárolsz neki :)

egy hálózsákot itt most felajánlok neked ajándékba, téli, 3 hós kortól lesz jó Noncsikának :)

fel a fejjel, minden szépen megoldódik majd !!!


Hűűűűűűűűű....Nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy :) Persze tudom én, hogy kompromisszumot kell kötni, kötök is eleget, csak hát bánt. Babakocsit én is nézegettem használtan, egy nagyon teszett is, vaterán vagy hol volt, babahordozóval együtt jó árban, de lecsapták a kezemből :( De nézegetem továbbra is ezerrel. Segítséget meg nagyon-nagyon köszönöm!!!

KépKép
Kép
scooper
 
 


[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76ocsi,de most csak egy reagálás,mert főzök!

Scooper,egy két hasznos tanács,és a pénztelenség bizonyos kompromisszumokat igényel.Kiságyba matrac (bár nem kókusz,de mi is túl éltük anélkül)az ikeában van 1000.-,holnap valszeg megnézem,mert mi lehet hogy kapunk de a biztonság kedvéért kell egy.Kis bodykat meg az auchanba vettünk, a 7 db-os mostmár 1400.-re le van értékelve.Ma mostam ki és megtartotta formáját!!!!
Ha párod dal fel tudtok jönni a józsefvárosi piacon vettem 1000.-ért gumis lepedőt,kimosva formatartó.Ja és gumis lepedő szintén ikea kb.1500.-ért,de lehet hogy ez olcsóbb volt.


Scooper: küldtem privit:) ... és nagyon egyetértek Sütivel: kompromisszum kell, és gondolj arra: amikor a szüleink születtek mi volt??? ... egy jó tanács: csinálj egy listát: elsődleges, legfontosabb dolgok ... fontos, de halasztható (amikor megszületik, abban a hónapban is megvehető holmik) ... és a lista aljára kerül minden más ... pl babakocsi nem szükséges első hat hétben, ráérsz megvenni októberben, de babahordozó kell, mert annélkül veszélyes kocsiba ülni vele ... így értettem

és babakocsit segítek használtan nézegetni, keresgélni (bár én megtehetném, de nem vettem újat, már Lillánál sem: szuper állapotú használt kocsikat lehet találni a különböző babás fórumokon!) ... babaruha: legyen meg a minimum alapcsomag, és majd szépen apránként vásárolsz neki :)

egy hálózsákot itt most felajánlok neked ajándékba, téli, 3 hós kortól lesz jó Noncsikának :)

fel a fejjel, minden szépen megoldódik majd !!!


Hűűűűűűűűű....Nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy :) Persze tudom én, hogy kompromisszumot kell kötni, kötök is eleget, csak hát bánt. Babakocsit én is nézegettem használtan, egy nagyon teszett is, vaterán vagy hol volt, babahordozóval együtt jó árban, de lecsapták a kezemből :( De nézegetem továbbra is ezerrel. Segítséget meg nagyon-nagyon köszönöm!!!


küldj egy képet arról ,ami tetszett, és kb árat, hogy meddig lehet elmenni ,és én is nézelődök ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="t-pk"]P írta:t-pkelus: én meg azt hittem a legjobbat vettem - pampers-, de ezek szerint mindenkinek más jön be. És ki gondolta volna, hogy nem mindegy, hogy fiú vagy lányra kell. :roll: :roll:

Segítsetek: szeretnék venni cd-ket, amiket lehet hallgatni napközben is a picikkel és esetleg elalvásnál is segítenek. Tudtok ajánlanai valamit?


T-pk: nem mindegy, hogy előre pisil, vagy alulra ... más-más az egyes márkák kialakítása, ez ezért van ... a pampers nem gagyi, lehet, hogy neked ez fog bejönni !!! ... ha meg nem, a köv csomag majd más lesz ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Már nincs fennt sajnos. Halványkék színe volt, teljesen kombi, mélykocsiból sportkocsivá alakítható, nagyon szupi volt. A hordozót rá lehetett pattintani a kocsira. 25 000 ért árulták

KépKép
Kép
scooper
 
 


Csajszik: holnap reggel megyek a védőnőhöz, megnézi a cukromat ... egy órával előtte kell megennem a zsemlét, de nem emlékszem, segítsetek: 1 v 2 dl tejet kell hozzá inni ??? :shock: :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Szerintem 2 dl tejet.Bodza ügyben majd érdeklődöm szaporításügyileg,köszi!!!

sutimano76
 
 


Brumi,2 dl tej.HAJRÁ!!!!

Kép
v.andi
 
 


Scooper, itt néz körül, most van egy pár ruhacsomag fent

http://www.vatera.hu/divat_ruha_babaruh ... c5919.html

http://www.vatera.hu/baba_mama_babakocs ... 0&p2=25000

Brumi, holnapra drukk!

Kép
kata05
 
 


[quote="scooper"]M írta:scooperár nincs fennt sajnos. Halványkék színe volt, teljesen kombi, mélykocsiból sportkocsivá alakítható, nagyon szupi volt. A hordozót rá lehetett pattintani a kocsira. 25 000 ért árulták


akkor csak küldj képet hasonló formáról !!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="v.andi"]B írta:v.andirumi,2 dl tej.HAJRÁ!!!!


Köszi ... meg a drukkokat is, neked is Kata :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="boboka"]
írta:
boboka
Csajok, szita az agyam, visszakeresni képtelenség 8) 8) 8)
Csak a pontosítás kedvéért: :):):)

Akkor 28-án a madarász utcai gyermekkórháznál 15:30-kor találka a bejárat előtt?

Ez a címük, ugye?

1131 Budapest Madarász Viktor u. 22-24.

És, ha utána kedvünk lesz, akkor utána ülünk be valahova még dumcsizni ugyi?



ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ,a pontos címet megkérdem telcsin,hogy hány szám,mert én azt így pontosan nem tudom,csak hogy hol van.Arra járokm a dokim magánjába.És igen én utána érek rá maradni,meghát lehet,hogy előtte nagyon meleg lesz!!!!!

Mindenesetre ezúton kérnék minden jelentkezőt,hogy írja meg hogy neki hogy jobb!!!!!KÖSZI

sutimano76
 
 


Szerintem a Gyerekkórház elég könnyen megtalálható. A legkönnyebben annak, aki metróval menne, és a belvárosból Újpest-Központ felé (3-as, kék metró), mert az csak leszáll a Gyöngyösi utcai megállónál, kimegy a metróból és szemben megtalálja a kórház bejáratát.
Autóval a Váci úton a legkönnyebb eljutni (akár bentről a városból, akár valahonnan kívülről), akkor is a Gyöngyösi utcai metrómegállót érdemes figyelni, de talánnem nehéz megtalálni, mert vele szemben van egy bevásárlóközpont, a Duna Plaza, az elég nagy épület. A kórháznál nem biztos, hogy könnyű parkolni, de azért a környező utcákban nem lehetetlen.

Astrid

Kép
astrid
 
 


Na csak ideértem én is :lol:

Brumi,minden elismerésem Anyukád előtt.Remélem sikerül a vizsgája.Mikor derül ki?Szuperek az új szerzemények.Ügyes vagy nagyon!
Lekopogom,egyáltalán nem vizesedem...még,de köszi a tippet :wink:

Erika,jobbulást.Francia bugyi?Az mégsem olyan nagy.

Boboka,hova sietsz :wink:?Mi hajtjuk a csapatot,ráérsz még összepakolni :lol:

Babcika,megírom priviben :wink: Gratulálok a lánykádhoz.Szépen megnőtt ő is.

Kata,köszi,ez egy hasznos mondat volt,bevéstem,kalória.Igazad van.

Viki,szuper a terv,nagyon szép házatok lesz.Nem irigyellek,mi pont egy éve csináltuk ugyanezt,és a bank 9 hónapig hitegetett minket,mert közölte,hogy mégsem adnak hitelt :twisted:

Eljutottam potya UHra.Junior megint hozta a formáját,és bevette a leszarom tablettáját :lol: :lol: :lol: Térdével,kezével és egy nagy kupac köldökzsinórral takargatta az arcát.Egyébként minden rendben vele,papírforma,egy nappal sem több,sem kevesebb.Másfél kiló,és mindene a helyén.
Ennyire futotta:
Kép

Kép
v.andi
 
 


Andi: Barni gyönyörű szép :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="astrid"]S írta:astridzerintem a Gyerekkórház elég könnyen megtalálható. A legkönnyebben annak, aki metróval menne, és a belvárosból Újpest-Központ felé (3-as, kék metró), mert az csak leszáll a Gyöngyösi utcai megállónál, kimegy a metróból és szemben megtalálja a kórház bejáratát.
Autóval a Váci úton a legkönnyebb eljutni (akár bentről a városból, akár valahonnan kívülről), akkor is a Gyöngyösi utcai metrómegállót érdemes figyelni, de talánnem nehéz megtalálni, mert vele szemben van egy bevásárlóközpont, a Duna Plaza, az elég nagy épület. A kórháznál nem biztos, hogy könnyű parkolni, de azért a környező utcákban nem lehetetlen.


Szerintem is nagyon könnyű megtalálni, ott laktam a környéken egy évig, amikor felköltöztem Pestre. Pont a Duna Plázával szemben van, a bejárata a Duna Plázára néz ... ha feljöttök a metróból a Gyöngyösi utcánál, akkor mögöttetek a Pláza, előttetek a kórház ... autóval: a Dun pláza mögött, melletti utcákban általában van hely ... a kórház környéke viszont elég fullos (ott van mellette az OTP egyik központja, meg a Danubius Rádió is ...

én is mennék szívesen, de hétköznap nem tudom hová tenni Lilluskát, vele meg már nagyon megerőltető lenne nekem :(

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Brumi,18-ig leszünk bent ,hagyd apára Lillát és akkor el tudsz jönni kikapcsolódni.Sztem rád férne.legfeljebb 7-8 körül lelépsz!!!????
ha úgy jó a férjed behoz,és én vagy Madar hazaviszünk????

sutimano76
 
 


Andi,nagyon szép Barnabás!!!Hát a fiúk is tudnak szégyenlősek lenni!!!!Gratula!!!

sutimano76
 
 


Bocs ha ma nem nagyon reagálok mindenkire,de ma megint sokat halattam,mert a főzés mellett,kimostam a pici új ruháit,lemostam a konyhaszekrényt,És ezekhez alig aludtam,úgyhogy nemsokára megyek csicsizni.
Madar,az élménybeszámolóval még adós vagy!!!
Vicger,Móka hol vagytok????

sutimano76
 
 


T-pk: CD, ha gondolod átküldök mp3-ba egy-két jó felvételt, amit babáim imádnak és nem kell megvenned :wink: (babazene)

(ehhez kell az email címed)

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Ja igen t-pk,Andi régen rakott fel a picasara is zenéket,nem tudom letölthetők-e még,de próba-cseresznye :D

sutimano76
 
 


Tettem fel a Picasára 2 lemez babazenét

a régi már nem volt meg,ahonnan letölthető volt.Ez most műxik.

Kép
v.andi
 
 


Andi: teljesen jó ez a fotó, és Barnabás nagyon szép :)

Bibi, Süti:
jó az ötlet, Bibi én tényleg haza tudlak szállítmányozni, meg oda is tudlak vinni, meg ... szóval, egyeztessünk :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Máris látszik Mabe hiánya. Sehol egy Buenos dias. :(

Bibi: az egyetértésem ezúttal a ruha minőség stb. kérdésre vonatkozott :)

Kata: Remélem, tudtál pihenni, éjszaka egész kellemes volt a levegő és talán vidámabb álmaid is voltak. Szerencsére engem mostanában kímélnek az álmok.
Hamar meg fogod szokni a bejárás nélküli új ritmust. 8) :wink:
Festés? Csütörtökön-pénteken megcsinálták a felső szintet és alul a folyosót. Ma egyeztetek a festőkkel, hogy az alsó rész elmaradt részeit melyik napra tudják beütemezni, de szerintem a nehezén túl vagyunk. :wink: és egy-két, egyébként is korrigálható apró hibától eltekintve nem is állt égnek a hajam a munkájuktól. :)

Viki: bank :evil:
vizesedés: fekvésre nem sok lehetőségem (időm) van, de az ubit akkor én is kipróbálom :)

taranee: kirándulás? de jó! :) nekem egyébént inkább a pocim szokta megérezni a "túrázást" :roll: Azért csak óvatosan. :)

Boboka: bodzaszörpre vonatkozó ismereteim elég hiányosak, csak azt tudom róla, hogy nagyooooonnnn finom. :)

Scooper: ahogy olvastam, a lányok nagyon jó tanácsokkal láttak el. Szerintem néhány dologgal én is tudok segíteni, körülnézek itthon és írok majd privit. Fel a fejjel. :)

t-pk: csak egy apró észrevétel, ami az én véleményem, tehát lehet, hogy sokan nem értetek egyet vele. Én nem tartom szükségesnek az elalváshoz a zenehallgatást, sőt ..., olyan könnyen megszokják ezeket és később meg leszoktatni sokkal nehezebb róla. Napközben persze, ok, de én az elalváshoz feleslegesnek tartom, amikor picit nagyobb lesz akkor úgyis bejön majd az esti mesélés/beszélgetés, én ilyenkor azt tartom szerencsésnek, hogy tanuljon meg "segédeszközök" nélkül elaludni.

Bibi: mi volt a védőnővel, cukoreredmény? Bár tuti rendben lesz, olyan ügyesen figyelsz a kajára. :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Jó reggelt!

Remélem nem fog megharagudni Mabe,ha kicsit "helyettesítem".Én nem kelek annyira korán,de jó reggelt nem marad el :lol: :lol: :lol: :


Kép

Kép
v.andi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?