Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Előkerültem!Tudjátok,nyár két gyerek,esküvő szervezés...sokszor sok.de most itt vagyok,nemtudom meddig.
rólunk pár szót:Olinak van már 3foga,négykézlábnál megállt,az istenért nem akar tovább haladni,de addig örülök még nem rámol,pakol :lol:
és képzeljétek!nem akarja megenni a főzeléket,így még mindig csak gyümit eszik,meg cicit.Védőnő tanácsára várok vele mos egy jó ideig,utána ismét próba.

Most azt hiszem ennyi de megpróbálok jönni még.

Ja vki nem tudna nekem segíteni?
Látom vkinek akár 3vonalzója is van,nekem még a mini vonalzót sem engedi meg ha kettőt rakok,azt írja túl hosszú aláírás,ti hogy csináltátok?köszi

solya051020
Káld

Megvettem egy babakocsit!!!!!! Szjuper jó!!!!

Kép

Kép
dcili81

gabi: belegondoltam, hogy apák is jönnek aug.8.-án
majd jól kibeszélnek minket,hogy mennyit fórumozunk.....

tényleg csajok: ha szabad tudni apák mivel foglalkoznak?
rajtunk és a gyereken kívül?

én apa értékesítési vezető a G4S-nél
riasztók, ház, lakás, autó távfelügyelet

KépKép

Kép
orsimorsi

Cili kocsiról kép?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jaj, csajok, olyan jó ám, hogy vagytok! Tényleg néha olyan nehéz megbírkozni a hülye gondolatokkal, de Ti mindig segítetek! Pussszi

Tényleg, hogy csináljátok, hogy több vonalzó is befér??? (én is próbálkoztam, de én is úgy jártam mint Solya, de látom, neki már sikerült is, hogy csináltad????)

Mi apánk jelenleg értékesítési vezető egy alumínium vázakat, dobozokat gyártó stb. cégnél.(de már nemsokára a Mercédesznél fog dolgozni, leírom, mert így kell ám bevonzani amit szeretnénk :wink: :lol: )

verzso

Sziasztok4
Raktam fel képeket a decemberi kismamik lapra.ha érdekel nézzétek meg.
Hogy vagytok mostanság?
Remélem mindenkivel minden rendben.
Petrik májusban volt a Balcsin és a vízben is, visszük minden fele.ha tudná hogy már mennyi helyen volt.Nem régen kb 1 hónapja fordult a hátáról a hasára.most már forog, ülni is szokott párnákkal kitámogatva ha eldöl ne üsse meg magát.kész a szobája.nagyon tuti lett.majd rakok képet.
Dióhéjban ennyi.
Mindenkinek szép napot!

Kép

Kép
bellanitta

Enyém apa ezermester, jelenleg ev, házépítés, burkoloás, vízszerelés, meg minden háztáji munka...

Sarmon:
Kép

Kép

Kép
dcili81

Cili, tényleg nagyon szuperül néz ki ez a kocsi!!!!

Minden férj szeret horgászni? Enyim férj igen, de az idén a gyerekek miatt inkább nem ment, de már mondogatja nekik, hogy majd jövőre már együtt mennek. :lol:

verzso

verzso ha ez így müködik akkor:

telekvétel,építkezés,szép nagy lagzi,.....Svájc,Írország, nyaralás,
súlyom 6 számmal kezdődjön, még egy gyerek.

na leírtam......

KépKép

Kép
orsimorsi

megváltozott a profilom

Kép

Kép
bellanitta

Bellanitta! Szia! De jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy jól vagytok! Várunk fotót!!!

Verzsó! Nemrég írtam Sarminak, mi apánk rendőrtiszt, nyomozó. És megboldogult fiatal korában versenyhorgász volt. Őt biztos, hogy a Tisza-parton gyártották a szülei, szerintem hamarabb tudott horgot kötni, mint írni-olvasni. Mai napig imád(na) horgászni, csak ritkán van rá idő. Egyébként én magam is szeretek bámészkodni a csendes vízparton, de ha kell, fel is csalizom a botot és ki is fogom a halat. Nyugodjon szegény apósom olyan büszke volt rá, hogy az ő menye meg meri fogni a kukacot! Hát ha tudná! :lol: :oops: :oops:

Kép
Kép
szeles4

Csatlakozom mi Apánk Tűzoltó és a szabadnapján is szokott dolgozni,akkor riasztó,kamera rendszereket szerel,tv, hifi kábelozások tv rendszerek és nem sokára játék autómatákat is.

Kép

Kép
bellanitta

Verzso:eddig mentek nekem eddig a vonalzók,mármint ilyen kettőt engedett berakni,de szeretnék egy pici 3. is (esküvőset),azt hiszem Cilinek van ilyen pici(nem esküvős :lol: ),na és ezt már nem engedi nekem :cry: :cry: nem értem

solya051020
Káld

én apa mérnök, és a sok rosszgonosz környezetszennyező cég mocskának az eltakarítását tervezi, koordinálja, ilyesmi (mint én, ha épp nem bébizek...)

vonalzó: csak ennyit hagyjatok meg/másoljatok be a profilba:

"(img)blablablabla.hu/blabblaaaaa.jpg vagy .png(/img)"
ami előtte van "(url)izémizé.hu" meg a végéről a "(/url)"-t töröljétek ki :)

orsi: hihi, apa majd jól elviszi többi apát a sarki talponállóba kibeszélni minket :lol:

cili: szupper a kocsi

bellanitta: de jó, hogy írtál! gyere gyakrabban :D

na jó, eddig tűrte fiatalember az ücsörgést...

Kép

Kép
gabilany79

Orsi, ÚGY LEGYEN! (de tényleg így van ám, el kell képzelni, mintha már úgy is lenne, amit szeretnél és akkor úgy is lesz)

Bellanita, de jó, hogy jelentkeztél! Én régebben megnéztem már a képeiteket! De most is megyek megnézem!

verzso

Verzso enyém apa imád horgászni, a halat viszont utálja....
Már mondogatja, hogy jövőre viszi Danit is horgászni..., na akkor lesz nemulass a vízparton... :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Szeles:
[quote]a írta:z ő menye meg meri fogni a kukacot! Hát ha tudná
Te mekkora buggyant vagy!!! :lol: :lol: :lol:

Enyém apa esztergályos,szfehérváron a Grundfosban CNC gépbeállító.

Cili frankó kocsi,szaladhatsz is vele... :lol:

Mi már ebédeltünk,mivel a reggeli kimaradt.Zöldbabfőzi van sült csirke combbal.
Írisz is ugyanezt kapja csak pürésítve.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Cili, nálunk szinte detto.Na jó, nem utálja, csak nem szereti szálkázni, a tengeri halakat azokat viszont nagyon imádja/ná.

verzso

Enyém apa is szeret horgászni,engem meg kiakaszt vele :lol: :lol:

Cili:mennyiért vetted a locsit,ha megszabad kérdezni?

arra vmi ötlet vkinek h hogyna próbáljam etetni a főzeléket?

solya051020
Káld

Verzso nagyon szépek!!!!!

Solya 12 ezer volt!
Sehogy nem eszi a főzeléket?

Dani egy egész üveg bolognai spagettit nyomott be... 22 dkg

Kép

Kép
dcili81

Cili:hú de jó ára volt.
sehogysem eszi meg,próbáltam gyümivel,tejjel,a létező mindenfélével,de sehogyan nem jön be neki.vettem bébiételt is,gondoltam hátha a házi nem tetszik neki,de a boltit sem eszi meg.egy kanál után öklendezik,vagy amit esetleg megeszik az meg vissza is jön neki. :? én nem tudom mi van vele.csak gyümi,meg cici

solya051020
Káld

Solya passz nem tudom mit lehetne még bevetni...

Kép

Kép
dcili81

Lányok! Mondjátok meg miért sóztok!?

[quote] írta:n most úgy veszem észre, mintha kevesebbet ennének a fiúk. Létezik olyan, hogy ahogy nagyobbak kevesebbet esznek, nem éppen fordítva kellene lennie? És nem is híznak semmit, sőt Tibcsike fogyott is. Két hete 8800 g volt, most meg 8660g.
Zöldi?

Verzsó! Kaja mennyiségét illetően lehetnek akár nagy eltérések is, az nem gond - mozgásintenzitás, időjárás, fogzás...és még sokminden befolyásolhatja.
Hízni sem muszáj, néha stagnálhat, de fogyás "nem megengedett". Bár szerintem ez csak "mérési hiba" lehet, pl. egy nagy trottyantás után, vagy több kaja után mérve ...

Kép
zölddisznó

Szerencsére Huni jó barátságban van a főzelékkel. Tegnap krumpli-réka-fehérrépa-karfiol-cukkini + kicsi alma főzelék készült, szinte édes, nekem is nagyon ízlik. Még mára is maradt. Most, hogy délutános vagyok a héten, főzök neki. Szerintem jobb is a házi, meg hát legyünk őszinték: napi 1 üveg bébikaja+ 1 üveg gyümölcs + gyümilé+ tejpép = kb. 8-900 Ft/nap, vagyis 24-27.000 ft/hó. Te jó ég!!!

Kép
Kép
szeles4

[quote]k írta:rumpli-réka-fehérrépa-karfiol

Jaj nem Rékát ettünk! Répát!!! :lol:

Kép
Kép
szeles4

[quote]L írta:ányok! Mondjátok meg miért sóztok!?

én már írtam, hogy mivel, mit és miért (jódozott tengeri sóval a krumplit, husit minimálisan, hogy legyen valami íze), védőnéni-dokinéni mondta, hogy ennyi belefér, sőt ők javasolták, elhiszem nekik...

Kép

Kép
gabilany79

Solya csináld hígabbra a főzeléket.Vagy tényleg édesekkel próbálkozz pl sárgarépa,vagy sütőtök.

Só:én meg úgy tudom hogy nyáron pláne kell egy pici só a sok izzadás pótlására.Mi is jódozottat használunk,és igen mértékletesen.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]A írta:ztán apával beszélgettünk itthon, hogy ez vajon inkább genetika, vagy tanult dolog, mert nekem pedig mindhárom gyerekem nagyon jó evő volt mindíg is, és most sem válogatnak a nagyok sem. Szerintetek?

Zsebi! Mit jelent a jó evő? Aki sokat eszik? Aki mindenfélét megeszik? Aki akkor eszik, amikor "idő van"? ???

Kép
zölddisznó

Zöldi! " jó evő" alatt természetesen nem a sok evést értem, hanem azt, hogy sokfélét (ha nem is mindenfélét) eszik, nem finnyáskodik, szívesen megkóstol újdonságokat, és nem szükséges rossznak tartja az evést, inkább élvezettel eszik. És ez nem kell, hogy azt jelentse, hogy sokat eszik, pláne meg azt nem, hogy időre eszik. Na, valahogy így.... érted! :wink:

zsebi_baba

Egyébként örülök, hogy ilyenek a gyerekeim, mert a környezetemben sok anyukát láttam kínlódni a gyerek evésével. Bár hozzátartozik, hogy én viszonylag lazán kezeltem mindíg is az evés dolgot, ha most nem kér, majd eszik legközelebb, ha éhes lesz. De lehet, hogy ezt pont azért tehetem meg, mert tudom, hogy legközelebb fog enni (ez most bármelyikre vonatkozik)..... na jól elfilozofálgatok ezen.... :wink:

zsebi_baba

Gabi! Most tényleg úgy néz ki, hogy jó időtök lesz a Balcsin!

zsebi_baba

[quote]T írta:egnap krumpli-réka-

Na tessék, megint egy kannibál :)

Zsebi! Akkor Hanna jóevő. Igaz, hogy szinte alig eszik, viszont mindent megkóstol, amit elé teszek.

Kép
zölddisznó

Zsebi: igen, és úúúúgy örülök neki, csak azt sajnálom, hogy csak 3 napra ugrunk le, apa nem tud most több szabira menni :(

Evés: akkor Kobi jó evő (én is az voltam állítólag, apa kevésbé kiskorában, de ezt azóta kinőtte :lol:), amint meglátja a kaját (vagy akár a kellékeket), fellelkesül, látszik, hogy boldog, és végig vidám kaja közben, jóízűen eszik (komolyan, jó nézni), és eddig mindet szívesen evett, és nem is volt baja semmivel (kopp-kopp)

Kép

Kép
gabilany79

Zsebi, hol vetted azt az uszógumit, amiben Szabi az első képen van?

Nagyon klassz!!

Verzsó, édesek a fiúk :D Jöttök a talira?

Gabi, köszi az infot, majd a talin igyexem ötleteket szerezni :D

Kép
Kép
zsiraf8

[quote]I írta:gaz, hogy szinte alig eszik, viszont mindent megkóstol, amit elé teszek

Valószínű, hogy neki ennyire van szüksége. Alényeg szerintem az, hogy szívesen kóstolgat, aztán majd kialakítja a maga ízlése szerint, hogy mit fog szeretni.

Gabi! Szabi is majd' elrepül, annyira mozog keze, lába, amikor meglátja, hogy kaja készül. :)

zsebi_baba

Zsiráf! A Müllerben vettük.

zsebi_baba

Sarmi:répát sem eszi meg,semmivel,sütőtököt meg csak eddig bébikajába adtam neki almával,két kanál aztán kihányja(bocsi)
az én gyerekem az érettségire is szopi után megy már látom :roll: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Kép
Orsimorsi! A tónak melyik felén van a strand? körbejárható a tó?

Kép
zölddisznó

Kép

Itt?

Kép
zölddisznó

zöldi: igen,az a strand.
a strand baloldalán a legszélén vannak a búvárok.
amúgy ennél jóval zöldebb az egész terület, ez egy régebbi kép lehet.
amúgy gyerek felfedező paradicsom az egész lehet látni békát,kacsát.
virágokat.
állítólag van benne édesvízi medúza ami azt jelenti, hogy nagyon tiszta jó minőségű a víz. nem bántja az embert.

http://horgaszat.hu/blogok/edesvizi-med ... i-vizekben

nagyobb gyereknek ki van téve ismeretterjesztő táblák, a növényekről, meg a tó állatvilágáról.

a képen a jobb oldalon vannak a horgásztelkek.
körbe nem jártuk, de a strand zárt terület, szóval a 4 oldalból 3 járható "körbe".
a többi részen szabad strand működik, de mivel ez egy bányató, úgy is mélyül, azért búvárkodnak itt mert van, hogy 20 méter mély.

a délipart a horgásztelkes,a strand délnyugati fekvésű.

megnézem hozott-e kábelt az apósom a géphez.
és akkor megmutizom a strandot.

KépKép

Kép
orsimorsi

hellóka.
csak gyors bejelentkezés mert már lopják alólam a gépet:)))

szóval
a talira ki jön egyedül a manókával? azaz család vagy apa nélkül??

én is sokszor úgy érzem hogy nem eléggé foglalkozom Izával mert 4 gyerek nyaggat egész nap:(( de mától már ez lecsökkent kettőre aki meg kettő itthon van azok már nagyok és önnellátóak:))))

Zöldi te most ivacsot mutatod?

enyim volt apa Bkv-nál fényező. ha láttok egy széép felújjított vilit akkor az ő keze munkája nagyrészben a fényezés festés. No meg a most felújjított sikló is.

harivera
Budapest XXI. kerület

ja és apáknak közvetlenül mellette van egy horgásztó is a lógató:D

apósom nem hozott kábelt, de csütörtökön hazamegy, és akkor lehozza

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsómorsó! Nagyon köszi, holnap felfedezzük Kismacskámmal (végre vonatozhatunk!)

Vera! Mi az az ivacs?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Elég érdekes hétvégénk volt. Jól összevesztünk apával, és most sem tudom hogy min :shock: :shock: :shock: . Szombat reggel egyszer csak elkezdett kiabálni reggeli közben, majd kivonult. Szegény gyerkőcök nem tudták hova tenni. Biztos a stressz, de akkor is gáz volt. Szombat délutánra már régóta kimenőt kértem, hát nem örült neki apa, de azért elmentem Kendével, mert mostanában kiszámíthatatlan a délutáni kaja. Persze jól elkapott minket a vihar, ő az esővédő alatt hangosan röhögött és kiabált annyira tetszett neki én meg jól sz.rrá áztam, de jól esett.
Solya: én fiam se eszik főzeléket, csak gyümölcs és cici. Próbáltad már esetleg kanál helyett az ujjadról adni neki? így nálunk valamennyit hajlandó megenni.
Jó evő-rossz evő: hát nálunk Gyuszi nagyon jó evő, soha nem értettem, hogy milyen az, amikor az ember szenved a gyereke miatt. Gyakorlatilag bármit megeszik, soha nem volt baj a növekedéssel, hízással. Aztán jött Kinga, aki egy darabig nagyon jó evő volt, majd az 5 hós oltás után egyszerűen nem volt hajlandó enni. Azóta küzdünk, 1-1 nap eszik, de többségében alig, pedig ugyanúgy csináltam mint először. Kilátszik az összes csontja, bár ruhában senki nem mondja meg róla olyan szép puha pofija van. Állítólag ilyen voltam én is gyerekkoromban. Most Kende a kettőjük keveréke, tejet imádja, gyümölcsöt 400-500 milit megeszik tízóraira, de főzeléket szinte semmit.
Enyém apa is rendőr, Monoron bűnügyi osztályvezető. És ő nem horgászik.

Kép

Kép

Kép
habe

http://www.terfilmzene.hu/
Nincs valakinek kedve?
Mi tegnap is voltunk, Hanna a Budapest Ragtime Band-re vacsizott, voltak bátrak, akik táncoltak, van büfé, székek-asztalok...
Mai műsor:
18.00 Kíváncsi Fáncsi – rajzfilm
Szarvas kaland
Vuk – rajzfilm
Mesék Mátyás királyról – rajzfilm
A tök és a négy ökör
18.30 Az MTV archívumából
A 60-as, 70-es évek világslágerei
Nosztalgia bár
A The New Orleans Connection koncertje
19.30 Élô mûsor
Night and Day együttes koncertje
20.30 Középpontban: Makk Károly
Szerelem
ff. magyar film, 1970
R.: Makk Károly
Darvas Lili, Darvas Iván, Bitskey Tibor,
Törôcsik Mari
22.00 Némafilm
Oliver Hardy

Kép
zölddisznó

Ja, Orsi+Andi! Ma megnézem a fejvédőt!

Kép
zölddisznó

zöldi az a legviccesebb az egészbe, hogy nem messze van tőle építve egy 4 emeletes pár házas lakótelep, basszus ha ilyen lenne nálunk is......

sőt a vasúttól sincs messze sétával, ha jól emlékszem át kellett mennünk síneken,hogy ott volt-e az állomás tudja a fene.[/b]

KépKép

Kép
orsimorsi

És pár kép:

Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
habe

Zöldi, köszi! Hát remélem csak elmértük. :? Ha hétvégéig sem hízik semmit akkor azért majd beszélek a dokival.

Zsiráf, igen, megyünk!

Aninak és Noelnek boldog hófordulót !

verzso

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?