Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok! :(

vicus! nagyon szupeer a kocsi!

zsu! jó nyaralást!

én ismét érzem h nem sikerült,mint mindig! :cry: :cry: idáig tartott a reménykedés...amugy meg a hőm is mindig 37 felett szokott lenni most meg 36.9 9napja(a tegnapi kiugrás kivételével).így aztán pláne nem vok terhes.még h a duphaston felviszi?pfffff

KépKép
dike
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Ma polcot festünk!

Gröni :)
A kisnevelőit hozzuk rendbe. Na most ez eredetileg (35 éve) szertárnak készült. Ott van a mi kis kuckónk. Szerintem 35 éve nem volt ott festés, portalanítás, stb... Most viszont csecse lesz!!! :wink:

Ilyen volt, már kipakolva...
Kép
Kép

...hogy milyen lesz? Majd megmutizom, ha készen vagyunk! :D

Krisz :)
Naaaa???? :)

KépKép
zapáné
 
 


Szép jó reggelt!

Szupi volt az uh tegnap, de már nem jöttem mert családozás volt este.Anyóssal minden ok, gondolom olvasta levelem, témát nem bolygatjuk.

A méreteit most csekkolom a babónknak, de mindent megnézettem és minden teljesen rendben, a doki nagyon alapos volt. :D

Képek:
Kép A gondolkodó:)
Kép Az alvó:)
Kép A mosolygó:)
Kép A teli szájjal kacagó:)
Kép A viszketős orrú:)
Kép A röhögős:)

Kép
vizkriszisback
 
 

 
 

nagyon édi képek!!!milyen boldog kis kisbabátok lesz, már most ennyit vigyorog :D

KépKép
dike
 
 


Dike!

Ne írd még le az inszemet. Nem kell semmit érezned. Ha megoldható ne is méricskélj. Csak idegesíted magad vele. :wink:
Én se éreztem semmit aztán 3,5 év küzdés és az első inszem után csak ott volt az a második csík a teszten. Most meg ott alszik az 1 éves nagylányom a kiságyba. :D

Hidd el én se éreztem azt hogy sikerült. Egyszerűen csak bízni tudsz.

Drukkolok! :wink:

Vicus!

A mi dokinőnk azt mondta csak 38 felett csillapítsunk lázat.

Bocs a belekottyért. :oops:
csipcsab
 
 


Hali!

Aki kérdezte Eraclea Mare-ba megyünk:
http://www.portofelice.it/

Gyugyi :D

Majd kérjük a képeket, milyen lett.Már alig várjuk,hogy mehessünk, ma este indulunk! :lol: :lol: :lol:

Vicus :D

Hogy van Lilla? Lentebb ment a hőemelkedése? Vagy be is lázasodott?

Gröni :D

Semmi baj nincs, igen ritkán írok.Meg....hááát..... ugye sokáig nem is jött meg. :roll: Én se bánnám, ha nem jönne meg jó sokáig, de ne ilyen okból.:?

Krisz :D

Nagyon jók a képek!!

Ticsi :D

Hogy vagytok???????

Kedden voltam vérvételen, jövő hét végén lesz meg az eredmény. Kivi vagyok a hormonjaim mit produkálnak.

Pusz mindenkinek, ismét nem tudom mikor jövök. :oops:
Majd jelentkezem! Addig is jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


magyarul is van a kempingről:
http://www.portofelice.it/hu/home.aspx

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Zsu!
nagyon szép helyre mentek :lol:
hormonokról majd írj 8)

Csipcsab!
köszi a belekottyot :D adtam neki 2*1/2 kúpot 3 óra különbséggel este, mert 38,4 volt popóban. :oops: olyan forró volt a kis teste. :(
ennek hatására ma reggelre kikakilt mindent amit szombat óta tartogatott 8) még a plafon is kakis volt :lol: :oops:
mér nem dobsz képet Flóráról? :?: :)

Gröni!
a cumis olyan mint egy cumi, csak van benne hőérzékelő.az is digi+csipog ha kész(persze Lilla mindíg kiköpi csipogás előtt) :P

Krisz!
tök jó képek Alexandráról :lol:
anyósnak megmutiztad? :roll:

Dike!
elfenekellek!!!!!!!!!!!! :twisted:
Vendég
 


Dike :D Holnap tesztelsz, ugye? :wink: Nagyon-nagyon drukkolunk!!!! ++++++++

Vicus :D 38,4-nél én is adtam volna kúpot. Szombat óta nem kaksizott a kisasszony? Nálunk 10 nap volt a rekord. :lol: :lol: Mostanság beállt, 2-3 naponta kakil.

2,5 órája alszik a manóm hason. Én mindig háton altatom, de most hogy már át tud fordulni, hason alszik, nagyon élvezi. :lol: Pedig mááá ébredhetne, mert porszívózni akarok. :roll:
Ja, ekcéma eltűnt teljesen, erre most meg 4 piros pötty van az arcán. :evil: Nem szúnyogcsípés, az nagyobb, ez meg pici - nem melegkiütés - valami csípésnek tűnik. Ma pont megyünk tejért délután, majd megmutizom ott valakinek.

Zsu :D Drukk a jó hormonokhoz!

Krisz :D Tök jók a képek! Sokat mocorgott a kisasszony? Ja és még mindig kisasszony?

Pussz mindenkinek
fenci
 
 


fenci!nem tesztelek :wink: hát ha megyünk szombaton a csajokkal siófokra bulizni akkor már szombat reggel lehet el lövük egyet,h ihassak,szülinapot ünneplünk! :D de ha negatív akkor iszok. :P dee akkor meg majd azt mondjátok úgy is h még korai volt!11dpo :D

vicuska!csak azt neee :D befogtam! :D

KépKép
dike
 
 


Dike, Te mindig tesztnél mész bulizni??? Remélem most majd nem ihatsz! :lol: :twisted:

Fencikém, örülök, hogy szebb az arca Márknak, pöttyöket mutasd meg, de csak ha pár nap múlva is csúnya, akkor foglalkozz velük. Hasonalvás... Szokj hozzá, mert szerintem sok gyerek imád úgy aludni. :)

Krisz, édibébi! :) Örülök Anyósnak is... jobb így azért!

Gyugyi, ne pörögj már állandóan! :) Hogy bírjátok ebben a melegben?

Bendének tényleg csak az oltástól volt hőem.-e, reggelre tök elmúlt. Voltunk strandolni, először a csepelire indultunk, de nem mentünk be, mert qva sokan voltak... ha be is jutottunk volna 1 óra múlva, akkor is bent megpusztultunk volna a tömegben. Így inkább átmentünk a tőlünk 3 utcára lévő kis strandocskára. Nem voltak ezren és jó árnyékos... Nagyon élvezte Bende!!! :) Ma meg egyik blogos barátnőmnél voltunk, Bendussal egyidős a kislány, ott is jó volt nagyon! :) De mostmár jöjjön egy kis lehűlés... 30 fok nem jó!!!!!!!!!!!!!!!! :( ja és itthon közben Apa főzött, majd mesélek és mutatok képet. :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Lányok! Vinzent állandóan állni akarna. Persze annyira megy neki,hogy betámasztja a lábait,azon áll mint a cövek,és meg fogom a hóna alatt. De ha pl az ölembe ül,akkor is húzná mindig fel magát,tépi a pólómat. Tök boldog ha felemelem állásba. Kérdésem,hogy nem ártok ezzel?? :roll: :roll: :?: Ugyanis még csak kúszik és ugye felülni se tud egyedül. de valahol olvastam,ha mindig segítünk neki felállni,akkor késöbb is ezt akarja és magától nem fogja csinálni. :shock: Tapasztalat?
susy75
 
 


Fenci!
jó h ekcéma elmúlt!de mik lehetnek azok a pöttyök?enyém sosem aludt még hason :shock: ...nem szeret úgy lenni, sír :roll:
a porszívót viszont imádja, úgy alszik mellette, mint a kisangyal :wink:

Sleepin!
jó lehetett a strand!én megpusztulok, ha nem mehetek el a Balcsira vagy a Velencei tóra.röhej, mind2 itt van egy köpésre tőlünk, és mégse..... :( de babástúl nem mehetek, addig meg nincs kire bíznom :cry:

Suzy!
én nem tudom, csak azt, h a mászás nagyon fontos a beszédközpont fejlődéséhet...kerilányom nem mászott, kihagyta..és nem is beszél rendesen, csak félig érthetően 4 évesen :?
Vendég
 


Vicuska!
Majd alszik hason,ha hasrafordul magától! :D Vini is utált hason,aztán mikor átfordult sokáig csak hason aludt. Aztán mégis csak maradt az oldalon alvás.
na igen, remélem nem marad ki a mászás az életéböl! :roll: :roll:
susy75
 
 


lányok, jó dolog a mászás, de nem feltétlen okoz zavart, ha kimarad. eröltetni ugysem lehet, ha nem jön rá magától. én nem másztam, aztán milyen okos lettem mégis :lol:
suzy
sztem hagyd Vinit, hadd álljon fel egyedül, amikor a lába elbirja a sulyát, rá fog jönni egyedül is a trükkre.

gyugyi
te egy vérbeli pedagogus vagy, nem tudsz szabadulbi szünidöben se a sulitol. Látszik, h imádod a hivatásodat, gondolom a gyerekek meg téged. irigylem az osztályodat!

krisz
miylen szépen látszik az arca! többet jártok 4d-re, mint sima kötelezö uh-ra :wink:
hogyhogy van fekete-fehér kép is, az milyen D ?nekem mindig csak narancssárga képem volt, sose értettem, hogy lesz fekete-fehér

zsu
jó pihit!!! élvezzétek ki az utso kettesben töltött nyarat!!!

fenci
nekem az összes hasonalvós

csipcsap
Flórának utólag is Boldog Szülinapot!! ugye milyen hamar elment ez az egy év? és már el se tudnátok képzelni az életet nélküle

pompom
szopiról: www.lll.hu (3 db L betü) a szoptatosok bibliája sztem. minél többet szoptatsz, annál több tej termelödik, ez az alap. aztán figgyelj arra, hogy az ajkai kifelé legyeneke a mellen, mert ha beszivja az ajkát, nem jol szopik. ha tul kemény a melled a sok tejtöl, fejjél ki annyit elöl a mellbimbonál, hogy puha legyen és be tudja kapni a baba. A tej nemcsak két szopztatás között tremelödik, hanem a szoptatás alatt is. ezért ha ugy érzed, nem lett elég a tejed, akkor is tedd mellre, mert amig szopik a baba, termelödik a cicben a tej. Ha kevés volt neki egy mellböl, átteszed a másikra is, addig az elsöben is még termelödik, és ha a 2.mellböl is kevés, visszateszed az elsöre. A tej eleje szomjoltó, higabb tej, a vége pedig az éhséget oltja, ezért mindig szivja ki a mellet, hogy ne csak a szomjoltó tejet kapja meg. Az elsö pár napban lehet sebes a mell, mert ugye nem ehhez a feláztatáshoz van szokva, amit a baba nyála okoz. Ez kicsit fáj, de elmulik, ahogy megedzödik a bör a mellbimbon. Addig lehet kenni krémmel, ajánlanak a patikában krémet. Nekem is sebes lett a 3.babánál is, pedig akkor 9 honappal ezelött még szoptattam. Mindenképp kérjél majd segitséget a mellretételhez a korházbasn, akár többször is, hiszen az ember nem ugy születik, h tud szoptatni, és a babának is meg kell tanulnia szopni, nem megy elsöre. Én mindig elmondom, miután kisztottam az észt a szopiról, h az elsö babát én se tudtam mellre tenni, neki fejtem 10 honapig, igy a 2.babát szoptattam ugy igazából.
Vendég
 


Kata!

Hát igen az idő repül. Észre se vesszük. Hihetetlen hogy már elmúlt 1 éves. Olyan mintha most született volna. Köszi a köszöntést.
Ági babád csuda édes. :D

Vicus!

Én is mindig popóba mérem Flórának a hőjét. Annyinál már én is adtam volna neki kúpot. De ugye leszoktad vonni a popóba mértből a 0.5-t?
Képet oké akkor rakok fel. Csak kicsit félve. Mert olvastam egy másik topicba hogy néhány hülye pedofil felhasználja. :shock: Aztán hogy igaz e vagy nem azt nem tudom. :roll:
csipcsab
 
 


Kata
A képeket mind a dvdd-ről fotóztam...azaz a laptopot...nemtom az egyik miért sikerült így a másik úgy. :?
Van ilyen ujjszopós képem is 2d-ben:
Kép

Kép
vizkriszisback
 
 


Máté baba kezd sokat aludni éjjel :P tegnap fél10-től alukált 5-ig, ma meg fél9-től 4-ig :D tegnap nem durrant be a cicim, ma igen, 3-kor fejnem kellett belőle, de maradt még neki is elég :P így a cicim nem hagyott aludni :? :lol:
Már néha elkapja a hüvelykujját, de a fránya továbbszalad :lol: így egy idő után ideges lesz, és cumit kap :wink: múltkor betámasztotta a kis kezét, mert az ágy szélére ficánkolt, és úgy elég sokáig szopizta az ujját.

Valaki tud nekem írni rövid összefoglalót? :P sokat írtok, ennyit nincs időm visszaolvani :?

Krisz
micsoda sztárfotók :D 4.5 kiló az nagyon klassz, az csak a poci, nem is ment máshova

Vicuska
azt hiszem te kérdezted :oops: 100-120 ml-t úgy fejtem le, hogy amikor elég volt neki a bal cici, akkor a jobbat lefejtem, és még maradt is benne. Bal cicire néha mérges a ki kópé, pl. ma is hiszti volt, hogy jobb cici kell :? ahogy közelítettem felé a ballal, ordított, ezt most játszotta el másodszor.

Fenci
az jó, hogy elmúlt az ekséma, de sajna akkor erre mindig oda kell majd figyelnetek, érzékeny a kis bőre :? Apának van bőrproblémája, manón eddig még nem jött ki hálistennek.

Hasonalvás: Én nem rakom le hason, oldalra és hátra szoktam, mert hason elkezd tornázni, és nem akarom hogy ettől bukjon, mert amúgy nem igazán szokott. Éjjel van hogy felkelek arra, hogy nyüszög, és látom húzkodja a lábát, akkor átfordítom hasra, simizem a hátát, és úgy még alszik tovább.

Na most mennem kell, mert hallok egy kis nyüszögést.

Kép
gaby25
 
 


Fencikém! Nem jöttök át valamelyik délelőtt hétvégén??? Mondjuk pont mond lehűlést, esőt, de csak jó idő lesz (ami most van az nem az)??? Msn, vagy telózz! Puszika!!!

Mindig nézek elkerekedett szemekkel, amikor megkérdezik, hogy hogy bírom a meleget, mondom magamban, most miért kérdezik??? Aztán leesik, jaaa, hogy van hasam... :D

Suzy! Fog mászni, ne aggódj, nem fog kimaradni. :D Bende sokat mászott, még nem beszél... Nem függ össze szerintem, max. ha nagyon kimarad (abszolút nem mászik), vagy ha nagyon nem beszél (mondjuk 4 évesen sem), akkor visszavetítik vmire. Másszatok Vele! Hátha úgy kedvet kap. Kergetőzzetek stb. Mi még most is szoktunk, hiába jár már Bende. :)

Ma reggel 9:20kor keltünk. :shock: Ilyen nem is tudom, mikor volt utoljára. Tegnap pl reggel 7kor... :( 6kor megébredt Bendus, átraktam a nagyágyra magam mellé, bekapcsoltam a ventillátort (29 fok volt a házban reggel 6kor) és így aludtunk tovább. :) Isteni volt.

Gaby, gratulálok a jó alváshoz! Alakulni fog... lassan eljön az 1 ébredés, majd az is kimarad (na az lesz jó kis dilemma... :D ) És boldog 2. hófordulót!

Csipcsab, Flórának pedig utólag boldog 1. születésnapot!!!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Kata,Sleepin!
Köszi a hozzászólást! Bár igazából azon nem aggódom,hogy kimarad a mászás. Inkább attól tartok,ha sokszor segítek neki abban, hogy felálljon,akkor majd mindig tölem várja és és ö nem fogja kezdeményezni! :roll: :roll:
susy75
 
 


Most csak gyorsan Susynak. Ne aggódj, nálunk is így kezdődött, tök normális. Mindig megszídtam apjukot, hogy segít neki, én is féltem, hogy gond lesz, mondjuk ő még picike volt akkor, de nem lett. Tök önálló, szinte egyedül járna, ha nem esne mindig! :D Segíts neki nyugodtan, aztán pár nap és mászni fog, mászásból felül, mint Levi is és hamarosan, érzésem szerint egy-két hét és feláll! Attól kezdve nem kellesz neki! :P

Kép

Kép
gröni
 
 


sziasztok!

megint le vagyok maradva és le is leszek mert megünk nyaralni a balcsira holnap reggel!

minden babóca nagyon szép és a pocakmanók is aranyosak!

gyugyi!
köszike a marasztalást élek is majd vele ha lesz időm mert most megint építkezünk meg minden!
jó munkát nektek!

ma ismét öregedtünk 1 évet mert az én nagyfiam 5 éves lett!!! nagy volt az ünneplés és persze 5 évvel ezelőtt az öröm is!
majd hozok képeket a nyaralás után!

most puszi mindenkinek és persze sok-sok pozitív energiát küldök kinek mihez kell!!!
jók legyetek sziasztok!
tündi23
 
 


Sziasztok!

Na itt már megint kezd elromlani az idő.Pedig beterveztem egy medence party-t apával,de azt hiszem lőttek a dolognak. :(


Szita az agyam,már nem emlékszem melyikőtök küzd hangyákkal.Nálunk is vannak a panelba,olyan nagyon aprók.Porhangya vagy minek nevezik.Az egyik munkatársam említette hogy náluk is volt és ő fokhagymával irtotta ki őket.Megkereste a fészküket és oda rakta a fokhagymagerezdeket,és állítólag nagyon hatásos,és azt mondta hogy nem volt büdös tőle.

Krisz!

Nagyon jók a fotók.

Dike!

Ez a ház valami gyönyörű.Ilyenért én is egész éjjel csomagolnák. :lol:
Vendég
 


Lili!

Nekünk is vannak hangyáink! Fáraóhangya a panelba!
Mi vettünk fáraóhangya irtót! Behordták a fészekbe (ekkor nagyon sokan voltak átmenetileg) és most nincs egy darab sem!!!!
lamásza
 
 


Sziasztok Csajok!

Végre visszakaptam a laptopon, így tudok írni Nektek! nem is tudom, hogy hol kezdjem, már jó rég jelentkeztem. :oops: Június végén Matyival megjártuk Pestet, a gyermekklinikán meg kellett műteni, mert nem zárult el e bota (?) vezetéke és műtéti úton el kellett kötni. Három nap alatt meg is fordultunk, nagyon ügyesen viselte, a vágás a hónaljánál van és már most alig látszik. Szegény Málnácskát itthon kellett hagyni, de ő is ügyesen viselkedett nélkülünk. Rosszban a jó, hogy kicsit a férjemmel lehettem. Ja és a klinikán apuka is odajöhetett az inkubátorhoz és simizhette Matykót, szegény előtte 3 hétig nem is látta. Mire hazaértünk Málna kikerült az intenzívről, így Matyi is mellé került és már bármikor megnézheti őket.

Holnap leszünk 7 hetesek Matyi 1400, Málna 1220 gr, szépen nőnek és ami a legjobb, hogy úgy szopiznak, mint a kisangyalok. 18 ml az adagjuk kétoránként, Málna van, hogy 30-at is benyakal. :lol: :lol: :lol: Nagyon büszke vagyok rájuk. Ha így nőnek pár héten belül kikerülünk a rooming in-.be és végre egész nap velük lehetek.

Én jól vagyok, a kórházból néha nagyon elég, főleg a sok igen hülye anyukából... :evil: na de nem panaszkodom, örülök, hogy itt lehetek velük és leginkább, hogy itt vannak nekem és ilyen ügyes, erős babák!

Visszaolvasni persze most se volt időm, de mindenkinek pusszantást küldök!!!

Kata!
Gratulálok a pici lányodhoz, nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok Nektek!!!!

KépKép
zsófikukac
 
 


zsófi! nagyon örülök, h jól vagytok, és hogy szépen gyarapodnak a babákok! :D
nem teszteltem mert leesett a hőm.ha holnap reggel is alacsony lesz akkor se biztos h fogok.

KépKép
dike
 
 


azt szeretném kérdezni h hogy tudnám azt elérni h stimulálva legyek a köv alkalomkor?hányadik napon kell elkezdeni bármilyen gyógyszer v inyekció stimut?hivjam fel a dokit(aki szabin van) h nem e kaphatnék, v mit csináljak?vicus?

KépKép
dike
 
 


sziasztok,

Kukac, de örülök a híreknek! :lol: Gratula a 7 hetes babákoknak, szerintem a nehezén már bőven túl vannak!!!!!!!!!!!!! Csak így tovább! Elhiszem, hogy nehéz Neked, sok erőt, kitartást!!!!!! És már úúúúúgy várom, hogy megnézhessem a csöppjeidet fotón!

Dike, sajnálom a hőleesést :( Stimut emlékeim szerint olyan 5. ciklusnap körül kell kezdeni, de azért még drukkolok, hogy ne legyen rá szükség :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++

Susy, ne aggódj Vini miatt! 1-2 hónap ide vagy oda, később nem oszt nem szoroz! Sőt a keresztfiam pl egyáltalán nem négykézlábazott, hanem egyből felállt 9 hónaposan! És beszélni is tud! :wink: :lol: nem is keveset :lol:

Tündi, boldog 5. szülinapot a pici fiadnak!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Zsu, jó nyaralást nektek Olaszban!!!!!!!!!!!!!! EGyetek helyettem is sok pizzát! 8)

Krisz, gyönyörű Alexandra baba!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hú nem tudom, mire akartam még reagálni, vendégeink vannak, jövő héten meg mi utazunk el nagyizni egy hétre 8)

Egyébként mi jól vagyunk, L. egyre ügyesebb, már nagyon gyorsan kotor négykézláb és 2 napja felhúzta magát állásba :shock: majd' szívrohamot kaptam, mert persze nagy borulás lett a vége :lol: azóta is szorgalmasan gyakorolja :lol:
A hozzátápival lassan haladunk, este adok neki tejpépet, meg napközben gyümit-zöldséget, mert már kevés a tejcsi neki, utána fürdés-mosás-takarítás, hát még gyakorolnunk kell a kanálból evést :lol: :lol: :lol: Majd teszek képet, hogy néz ki egy kajcsi után :lol: :lol:

Na megyek fürdetni...

Kolibri, Ditke és a többi eltűntek, hol vagytok????????

Kép
vickybabe
 
 


sziasztok! teszt negatív,hő csak 36.8 görcsöl a hasam.én már abbahagynám a duphastont,mert tényleg úgy néz ki h nem sikerült.doki anno azt mondta,h szerdán teszteljek majd,ha negatív akkor vasárnap és csak utána hagyjam abba.tehát egy hét!(ha addig nem jönne meg) :shock: nem akarok addig várni.szerintetek?
:cry: :cry: :cry:

KépKép
dike
 
 


Dike
Szerintem várd ki azt az időt, amit a doki mondott neked! :)

Kukac
Szuper hírek. REmélem gyors ütemben haza is juttok a kórházból!

Krisz
Nagyon jók a képek! Édes a kis manótok :)

vicky
Lilla hogy van? Lement a láza?

Mami
Nagyon jók a pancsizós képek :)

Fenci
Szuper, hogy már jól vagytok! Hogy mennyi hülyeséget el lehet kapni :shock: De mitől :shock:

Pompom
Gratulálok a kis fügyishez :)

Gyugyi
Hajrá társadalmi munka :) Szépek lesztek. Nekünk ez most a házon belül lesz, itthon....

Kép

Kép
princzike
 
 


Gizi
Szépek az esküvői képek :)

Bocsi, ha valakinek nem írtam, nem szándékos, de annyit írtatok ez alatt az egy hét alatt, hogy szinte képtelenség mindent visszaolvasni :oops:

Aztán mennem kell egy kicsit a kertet a romjaiból összevakarni a tegnapi vihar után :(
Péntekre szorítsatok, mert megyek vérvételre, aztán majd kedden a doki megszakérti a leleteket.
Remélem augusztusban már éleslövészet lehet :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Dike!
írok püt :)

Princi!
szorítok 8) Lilla jól van :D

Kukac!
de ügyesek vagytok! :D Botallo-vezeték. :P meddig kell kórházban maradnotok? :roll: kitartás+++++++++++puszilom a Babákokat is :D
nekünk is romhalmaz a kert, reggel óta csináljuk :shock: :?

Viki!
már fel is állt Levente??? 8) :shock:

Pusz mindenkinek!!!rohanok tovább.. :lol:
Vendég
 


Dike, bacca meg!!! :evil: Várd ki, 1 héten nem múlik semmi. :wink:

Princzike, állítólag nálunk (Te is 18ker, ugye?) volt a legerősebb szél (109 km/h). Attól féltem a kutyákat is felkapja... :shock: Persze betelepítettük őket az előszobába. Én épp várom a tetőst... no comment... :evil: :evil: :evil:

Rákóczi túrós-os cártedórt eszek épp... nyami... :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Kép
így kérem a hugit


Kép
ölembe vettem

Kép
fürdettem is

princi
hú, de vagány a szerelmes vonalzód! :shock: tényleg ilyenek vagytok? :wink:

Zsófi
szupeeeer! nagyon ügyesek vagytok mind a 4en, neked és apának se lehet könnyű! Majd ha nagy leszel, megérted, miért mondom 8)
A babáid csúcs ügyesek, igazi küzdőbébik, és biztosan nagyon érzik, mennyire szeretitek őket!!!!!!!!

fenci
hú, Levi is gyorsan fejlődik, az enyémek ilyenkor fordultak hasra. Na, nemsokára te is rohanhatsz utána!

dike
azért szedjed csak a duph-t, ne sürgesd a természetet. A köv ciklusban lesz egyáltalán inszem, mert akkor a rossz oldalon érik majd a pete, nem? Már ha lesz köv ciklus!!! Buli milyen volt?

lili
hogy használnak a teák és a természetes szerek?

tünde
még neked akartam irni, hogy nagyon örültem, amikor irtad, h a mellszivo gumis része nélkül tudtál csak szivni, mert azzal a szilikonos rátéttel nekem se jött semmi, de magamtol nem jutott volna eszembe levenni rola. Anélkül meg szépen lefejtem! Köszi!!!!
Vendég
 


Sziasztok csajok! :wink:

Látom mindenki mámorosra itta magát a hétvégén, elcsúsztak a babák és mamák nevei, de sebaj, mindenki tudja mire/kire gondoltatok! :lol: :lol: :lol:

Kukac :D Örülök, hogy jól vagytok és mindjárt non-stop együtt lehettek a kicsikkel! Nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább! :P Jövő héten hííílak. :wink:

Princzi :D Drukk a vérvételhez! :wink:

Dike :D Még várj egy kicsit szerintem is, nekem 2 babóval baromi halovány volt a teszt 15. dpon. Nekem asszem 3. nap környékén kellett elkezdeni a stimut.

Kata :D Édesek a kicsik. :wink:

Vicky :D Nem semmi, hogy Levi már a felállással próbálkozik. :wink:

Sleepin :D Basszus, most olvastam csak amit írtál. Hétvége nekünk nem igazán jó, mert akkor végre itthon van apa, délelőtt meg főzök, különben nincs ebéd. A héten hívlak.

Jóccakát mindenkinek és jöjjenek a hiányzók is!
TÜNDE nagyon eltűntél, írrrrjjj! :wink:

Puszi
fenci
 
 


fenci, tényleg, nem is a tied Levi, hanem Vikié 8) pedig mennyit gondolkodtam, kinek kell irnom Leviről :roll: :oops:

na, Gabynak összefoglalót megint megprobálom:

-gyugyi Balcsin táboroztatott, evett-ivott-mulatott, most meg a sulit barkácsolja
-pompomnak és sleepinnek fia lesz, nevek még nincsenek

-krisznek Alexandra
-hagánál nem tudjuk. Most hangyákat akar irtani a homokózóból, met összecsipték Albertet. Apával rendezödnek a dolgaik.
-dike inszemjének pár nap mulva meglesz az eredménye
-mami ikrei továbbra is édesek, Dani mozgásban, Flora fogzásban jár elöl
-gröni Dorája leeszi a hintárol a matricát, már feláll és lápeget, foga bujt
-fenci Márkja tulvan egy arcpöttyösödésen
-vicus Lillája náthás volt, késett a 2 honapos oltás
-viki Levije kuszik, hamarosan felül, hozzátápi elkezdve
-suzy Vinije állni akar
-zsófi ikrei szopiznak, Matyit pesten mütötték, és természetesen minden oké az erös sráccal
-princi hormoneredményekkel jön majd pár nap mulva
-zsu nyaral Olaszban
-nálunk apa sokat segit, eddig itthon volt, rendezte a fiukat, holnap dolgozik, elöször leszek egyedül velük. D kéri Ágit a kezébe, P nem nagyon foglalkozik a hugival, inkább az öccsét szekálja, aki meg vigan üvöltözik
-ticsi, lamásza és gtünde régen irtak
-gizi elkelt, bekötötték a fejét, 12.heti uh még itthon lesz
-lili természetes modszerekkel erösit a bébire
talán senki nem maradt ki :roll:
Vendég
 


ÉjT!

Kata! Te vagy a legszupibb, aki valaha ide írt!

Ticsi: egy lusta dög írni éjjel... Ádi eszik, mint a gép, darabosat, és csak is azt, tegnap elindult, nincs már biztonságban semmi. Árpi megy oviba, szobatiszta, beszél, de még mindig nem eszik! :evil: hogy lesz így ovi? :(

én nem találom az időt,amikor hosszan olvasni, elmélyülni tudnék a neten...remélem, ha félnapos ovink lesz, jobb lesz a helyzet!

mégse megyek dolgozni, nincs meló, csak kamu samu, az nem érdekel...

megyek aludni!
mindenkinek nagy ölelés, cuppantás, pusy

Kép
ticsimû
 
 


no no no...ezt most ne... még ne!

bocsi minden laptetűre gyúrótól!

Kép
ticsimû
 
 


Sziasztok Csajok!

Múlt héten Hajdúszoboszlón nyaraltunk, jó nagy hőség volt, legjobbkor mentünk. Viharra hazaértünk. Le is tépte a kerítésünket, most a héten azt intézem. Utánajárok, hátha a biztosító fizetne valamit.

Dokimtól kértem időpontot, de a szabadságok miatt csak szeptemberre van hely. Az elég későn van, így másban is gondolkodom. Ha most megjön, megyek 3. napi vérvételre.

Kata,
Köszi az összefoglalót! :D

Még visszaolvasok..

Kép
mofly
 
 


szijjja ticsi
minnyá szülinap nálatok, kérünk majd fotokat!! Na, csak beszél Árpi, nem kellett a hülye fejlesztés. És Ádi darabosat eszik, nahát, talán jobb evő lesz a bátyjánál, nem hánynak már? Akkor most 2felé szaladsz? És igy hány kiló minusz eddig?? :lol:

wazz, én ráálltam amérlegre, nem kellett volna, D után 4 kiló maradt egy héttel a szülés után, na most nem ennyi. A hasam lement, ergo minden a combomon hurkázódik :twisted: kétszer is megnéztem, milyen szám van a tizesek helyén.

ma vagyok elöször 3asban a gyerköcökkel. Hát, elég kiabálos lett (részemröl), de majd beáll a rendszer. délre megkajáltak és elaludtak a kicsik, 45 perc alatt sikerült ezt abszolválnom :) büszke vagyok magamra :lol: tudok ám szopi közben nagyobb gyereket ebédeltetni, a holnapi adagot meg a földröl összeszedtem kaja után. tehát majd dupla adagot teszek a tányérba, mert a fele leesik. D is evett egyedül pár falatot. aztán elkezdtem én enni, lemozogtam a kilokat a tányér és ági között, 4xre sikerült megennem, de sebaj, elaludt egész jól.

vicus
ági szeme is nagyon váladékos, eleinte kamilláztam, aztán mondta a védönö, h van olyan baci, ami a kamillát szerti, ugyhog yinkább forralt vizzel tisztitsam. hát, javult, de most megint elöjött, én nem értem, hogyan lehet, h mind3 gyereknek elzárodik a könnycsatorna? majd a napokban elviszem szemészhez, de D-nak elötte és utána nem szabdott 2 oráig enni az érzésteleintö miatt, ezt Ági még nem birná ki.

éjjel jol alszik, megalussza a 3 orát és viszonylag könnyen visszaalszik, saját ágyában alszik, de napközben nehezen alszik el és keveset alszik, kb egy orát, aztán egy ora szopi majd egy ora nyüglödés, nagyon sokat fent van és nem nézelödik, hanem sir. nem értem, mi a nem jó. állandoan nem etethetem, mert ki is bukja, meg ugy az én hasam is fájna, ha oránként ennék. cumit és vizet nem fogadkja el. probáltam 3 oránként etetni, de hát mit csináljak, ha másfél ora mulva sir és nem tudom megnyugtatni, csak ha szopik. nem bögethetem még másfél oráig. napközben azért a 2 ora kajaszünetet probálom tartani. kézben alszik el, vagy ritkán ababkocsiban, most sikerült hasra tenni az ágyon és simogattam a hátát, ugy aludt el.
summa summarum: (sztem)sokat sir, keveset akszik napközben, de nem panaszkodhatok, mert éjjel oké.
probáltam az infacolt, hátha hasfájós (nemtom az milyen), de sztem attol bukik sokat, bakker, kiköpi a cicit és ugy hanyatt fekve kijön az egész tej, orrán-száján, riasztó. sztem ez a csepptől van, de majd megfigyelem, h tényleg összefügg-e ezzel.

na, most csak magamról irtam, de hátha jön vmi tanács, báááármi

látod, gtünde, 3.nál is tanácstalan az embööör

mofly
uuu, csak öszre van idöpont, gondolom, akkor meg jól tele lesznek a dokik. addig vmi természetgyogyi? vérvétel eredményt majd hozzad ám! kikapcsolodni tudtok nyáron?
Vendég
 


sziasztok!

princzike! szorítok péntekre és h minden ok legyen! :)

Kata! annyira édik együtt! :)
buli...ku...jó volt! :D nekem nem mindig felváltva érik...úgyh passz!

mofli! drukk h meg se jöjjön!!!!!

lányok én úgy érzem tudom miért nem sikerült!! :? nekem mindig minimum 14 de INKÁBB 16 napos a pé utáni szakasz.ma már megjelent egy csöpp vér,a 13.napon.én úgy érzem h későn volt az inszem!!!akkor is mondtam, a nyák is előtte 2-3nappal jelent meg plussz a hasam is inszem előtt két nappal azaz az inyekció napján szurkált nagyon.szerintem bőven lekéstük!azért is jön meg már most a bajon! :twisted: a franccccccbaaaa! :twisted:

KépKép
dike
 
 


Halihó! :lol:

Ticsi!
laptetűűűűűűűűű :D ritkán jössz, de megbocsátjuk 8)
hogyhogy nincs meló? :roll: ovihoz drukk, de mi az h nem eszik?? :shock:

Kata!
ügyesen összefoglaltad :D hű, nekünk Infacol azért használt, mert előtte nem akart büfizni és sirt, és azzal meg ment.most már alig használjuk, :roll: nekem a meleget + frontokat nem bírja, meg a szelet akkor nyűgös.sztem Lilla is síros, rokonok szerint nem... :roll:
kitartásssssssssssss :D
nagyon édesek a fotókon,,,,,ti mindíg ott fürdettek? :shock:

Princi!
tecc az uj vonalzód!!!!!!!! :lol: tényleg, van tetkótok? :lol:

Mofly!
örülök h jól telt a nyaralás..és drukk h ne kelljen már szept-re az időpont dokkerhez 8)

Dike!
egy csöpp vér?reméljük nem lesz több.....ma mennyi a hőd? :roll: neked inszem előtt nem nézték meg h megvan-e még a tüsző v már megrepedt? :roll:
azért én még bízom bennetek++++++++++++++++ :D


megjött ma az új babakocsink, abban alszunk., szupi :wink:
majd dobok képet 8)
Vendég
 


dike
akkor szted már megrepedt a tüszörepesztö szuri elött? inszem elött hány nappal volt uh? mert a dokik sztem elég jól ki tudják számolni, mikor reped a tüsző. Bonyolultan müxik a szervezeted , te lyány!!

vicus
méág lusta voltam gyerekkádban fürdetni, mert utána nem igazán tudom hol megszáritani a gy.kádat. Dnál letámasztottuk a fal mellé, de most tuti feldöntenék nagy zajjal, meg belelülnének száraz ruhával.
Vendég
 


Halihóóóó!

Kata!

Tisztára olyan Ágid, mint Dóra! :shock: :D Lesz vele gondod, de kibírod! Én mindig etettem, muszáj volt, ha nem kapott, ordított. Mi értelme lett volna kínozni mindenkit! :D Szóval nálunk soha nem volt kimondott kajaidő....nálatok sem lesz! :P Próbáld meg az Infacolt, ahogy Vicuska is írja, nálunk is nagyon bejött, az Espumisan nem annyira, ráadásul attól büdi volt a szája! Megjött a levél, köszi! :wink:

Vicky!

Hehe, mit mondtam! Vége a nyugis hétköznapoknak meg a hétvégéknek is! :P Nagyon ügyi Levi, napra pontosan követi a menyasszonyát a fejlődésben! Micsoda pár! :lol:

Ticsi!

Gratula Ádi első lépéseihez! Nagyon ügyi, na és persze nagyon rendes tőle, hogy téged tisztelt meg! :wink: Olvastam ám az üzid, de csak ma reggel! :oops: Még jó, hogy írtál ide, így megspóroltál nekem egy sms-t! :P Basszus, hogy állandóan dugnom kell a telefont, a távirányítót stb-t, de legalább a telot megtudom csörgetni, ha nem találom! A többit meg rábízom Dórára, valami hihetetlen érzéke van, hogy hol kell keresni! :lol:

Zsófi!

Örülök, hogy ilyen ügyesek a babák. Nagyon megnőttek és nem semmi, hogy szopizni is tudnak! :D Továbbra is+++++++

Mofly!

Reméljük nem lesz szükség arra a vérvételre! :wink:

Dike!

A pecsába! :( De legalább jót buliztál? :wink: Abbahagytad a gyogyit? Mert akkor persze, hogy megjön! Meg amúgy is mesterséges ciklusban bármi lehet, semmi nem a tankönyvszerint müxik! Soha nem értem meg miért nem uhuznak inszem elött! :?

Vicuska!

Szóval jó a babakocsi? Te, azt olvastam, hogy nem alkalmas futásra, görkorizásra! 8) Nagy visszatartó erő, nem is tom mi legyen! :lol: Nehogy ilyenre használd! :P

Nu, a másik oldalon meg mi vóót még? :roll:

Kép

Kép
gröni
 
 


Kép

Gröni!
hihi.....nem is tudom h fogom kibírni, h ne görkorizzak vele :lol: :lol:

Kata!
beleülnének száraz ruhával!!!!értem én :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Gröni!
Köszi a hsz-át! Szerintem se lesz gond,csak nem akarok azzal hibát elkövetni,hogy segítek a Fiatalúrnak már most felállni,mikor még nem is mászik! :shock: :D

Kata!
Ügyi voltál! Nem semmi,hogy három gyerköc mellett ennyire képben vagy!!! :lol: :lol:
Majd lemennek azok a hülye kilók! :wink:

Vicuska!
Jó a kocsi!

Zsófi!
Pusszantom a babákokat,nagyon ügyesek ,csak így tovább!!!!
Mikor raksz róluk fotót??? :?: :?:

Mofly!
Miben gondolkodsz?? Tényleg jó lenne már neked is valami hatásos megoldás!!

Mi jól vagyunk! Már napi 3x hozzátápi van és kb 2 szopi+tápi!
Mostanság néha felébred a drágám éjjel,ami kicsit szoktalan az átaludt éjszakák után. De olvastam,hogy fogzás és mozgásfeljödés lehet a bünös ilyen korban! :roll: :?
susy75
 
 


Sziasztok!

Vicus!

Az "anyatopicomban" találsz képeket Flóráról ha még érdekel. :D Hagy ne pakoljam fel még ide is. :wink:
csipcsab
 
 


Kata!
Ez az összefoglaló szupi volt,. kicsit képbe kerültem. :lol: Lánykád gyönyörűséges!

Vicus!
Szép az új kocsitok na és persze Lilla baba is!

Gizi!
Gratulálok az esküvőtökhöz így utólag is!

Fenci!
Várom, hogy hívj!

Sleepin!
Hhihihi, még egy Bende! :lol: :lol:

Krisz!
Gratulálok a lányzóhoz!

Ticsi!
Harmadikra gyúrsz? :lol: :wink:

Lili!
Mikkel erősítesz a spontánra?

Zsu!
Jó nyaralást!

Mofly!
Jó, hogy kicsit kikapcsolódtatok! Nagyon szorítok babaügyben!

Gyugyika!
Jó sulifelújítást, Balcsi miatt meg irígy!

Dike!
Ne keseredj el, sikerülni fog!

Remélem senki nem maradt ki. Mindenkinek köszönjük a dícséreteket. Képre még várnotok kell, de azt elárulom, hogy gyönyörűek! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Kukac: köszi, _Babákok és Te is nagyon ügyesek vagytok, továbbra is drukk!

Ticsi, Mofly: sziasztok, jo hogy irtatok!

Vicuska: szép az uj kocsi, mi is megvettük a 7végén, az autosülést is :)

(ex-)utrosok: még én is utrozok. elvileg még 1,5 hét. nektek nem csipte ki a kifolyo trutyi? sokat fexem vele, de pár napja olyan kellemetlen lenn. holnap megprobálok erre is vizsgálatot kicsikarnii, de a dokim még szabin van :( remélem nem baci vagy gomba :(

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Helloka, én is előkerülök...

Összejöttek a dolgok. Nem igazán csíptem már ezt a tartós hőséget, mint a messiást vártam az eső, ami megbontotta a tetőnket, no nem vészesen, de fosunk, ha jön egy újabb vihar, alákap és repülarepüla tető... Plusz Apa dereka megint bekattant, lábra állni alig bír, így most van 2 db nem önellátó egyénem, plusz egy pocakom. Na nem panaszkodom, csak kijut a jóból.
Bende jópár napja rendesen az asztalnál ül széken (mindenfélével megemelve) és egyedül eszik (kisebb segítséggel), olyan szépen. öröm nézni. :)

Ticsi, örülök, hogy előkerültél végrevalahára. És nagyon örülök, hogy Árpi ilyen jól viselkedik mostanában. Gondoloma jóidő meghozta a sikert a szobatisztasághoz! Mi ez a fél ovi dolog? Ez hogy megy? Rendes oviban csak fél nap? Én is ilyenen filóztam Bendusnak majd, mert tartok tőle, hogy mivel januéári majd 4 lesz, mire mehet oviba, főleg, hogy lesz egy -szerintük- itthon unatkozó második gyermekes anyukája is... :evil:

Hamar felálló, elinduló babáknak óriási gratula, bár tök mindegy mikor kezdik, egyszer úgyis elkezdik és onnantól ajjajjaajjj... :D

Zsófi, Nektek külön gratulálok az ügyes, erős, cicizős babákokhoz és még továbbra is sok sok erőt és kitartást!! Hajrá roomin in!

Vicus, szinte tök ugyanilyen a kezdő babakocsink. Nagyon szeretem. Most sikáltam el (sajnos a nagy részét csak slaggal lehet), bebugyoláltam egy nagy zacskóba (éljen bojlercsere) és most várja kistesót. Remélem kapok rá testvérfelépőt... :shock: Ja, a másik (Chicco) babakocsinkat is elsikáltam (szintúgy slag). Olyan szépen világít most.

Na nem tudom, mi volt még, majd még jövök... Jóccakát...

Kép
Kép
sleepin
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?