Új privát üzeneted érkezett!

Pendikém!
kábé 4 napja még én sem hittem volna, hogy lesz mosoly az arcomon! És azt sem hittem volna, hogy kimerek menni a házból egyedül az uttcára, hog yelsétáljak a vonathoz pocak és baba nélkül! Mert olyan stresszben voltam, hogy szégyeltem, hogy se baba se pocak! A szomszédok elöl! De anyumék már szinte világgá kürtölték, hogy meg van az unokájuk csak ugye az van vele ami! Nos ma már másként élem át a dolgokat, hogy hamarosan jöhet haza és mindennek tuttkora kell legyen rendnek és tisztaságnak! Apa megcsinálná, de tudom, hogy melo után fáradt! És csak nem hagyhatok mindent rá meg anyumra! eg különben is jól vagyok! nem fáj semmi csak a szívem! De az hamarbb meggyogyul mint gondolnám!!! A fenekem sem fáj már! Az aranyerem is szépen vissza huzodott már alig van kint belöle egy kicsi! A sebem sem fáj jelen pilben! Ugy hogy melora fel, mert jön a kis manom haza remélem hamarosan!!!!!!!

Anyci! A te imádid segitenek a legjobban! Tudom kérnem sem kell, de a tejcsimért is imádkozz kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!! Most vanb rá nagy szükségünk!!!!

Kitty! Nálatok is csupa jók vannak! Ennek szívből örülök!!!!
És de jó, hogy nem szedsz gyogyot4 Csak az első 3 hónapban ne sikerüljön a bab! És utána meg ha jön azzal se törödj nem baj, ha bárkit is beelözöl!!!!!!!!!! Én mindenkinek egyformán örülök!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi épp punnyadok,pedig boltba kéne mennem :wink:
Mi is akcióztunk volna amikor itt volt az idő csak hát a párom kicsit akadályozta a dolgokat :? Nem baj a következő hónapban :D
Jó az új avatárod :D

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Ne hari, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de sajna egy csepp időm nem volt. Igyekeztem vissza olvasni, de még nem sikerült teljesen.

Elég sok probléma összejött nálam. Párom apukája lassan két hete nem szól a fiához. Az okot mi sem tudjuk pontosan csak annyit, hogy közölte a fiával, hogy mostantól külön kasszán lesznek és csinál amit akar. Azt tudni kell, hogy páromat 7 éves kora óta az apukája neveli egyedül. Szóval nehéz helyzet ez.
Ráadásul még a párom barátai is megtiporták a lelkét most hétvégén. A történet annyi, hogy hivatalosak voltunk szombatra tanyabuliba, pénteken telefonáltak, hogy elmarad. Aztán szombaton kiderült, hogy mégis volt buli, csak mi nem voltunk meghíva.

A szőlő munkát ott hagytam múlt csütörtökön, mert nem bírtam tovább. Plusz csak az idegeskedés volt. Hajtottak minket mint az állatokat, inni is másfél- két óránként. Úgyhogy most álláskeresésben vagyok.

Nócika: Gratulálok Regihez és örülök a jó híreknek.

Kitty: Utólag is Boldog Születésnapot kívánok!


Kép
tündérke25
 
 

 
 

Kitty
Én mindig azt hallottam, hogy várni kell. De lehet, hogy már nem kell, mert ezek a mai gyógyszerek már elég kis adagban tartalmaznak hormont.
A lényeg, hogy nagyon drukkolunk nektek!
Köszi az avatar dicséretet! :)

Nóci
Annyira jó olvasni amiket írsz! Mindig jobb hírekkel jössz! :) :)
örülök, hogy ennyire jól vagy! Peti megszokta már, hogy apuka? Vagy még fura neki?

Anyci
Hogyhogy akadályozott??? Nem akart összebújni? :) Nohát? ilyen pasi nincs is. :) :)
Köszi az avatar dícséretet.
Kellet a herceg is a hercegnő mellé. :)

Tündérke
Sajnálom, hogy ilyen galibátok van otthon. Após majdcsak megnyugszik.
A szőlő munkát meg jó, hogy otthagytad. Ilyen időben nem is szabad kinn lenni. Pláne, ha ennyire nem adnak még inni sem.
Vendég
 


Nócika!
Azért csak óvatosan azzal a takarítással :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Anyci!
Igen, szerdán megyünk egy gyerekszív specialistához. De tudom, hogy nincs semmi baj. De azért biztos, ami biztos :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kitty!
Kép

Bridg!
Tetszik az új avatarod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi!
Neked is nagyon jó lett az új avatarod :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Tündérke!

Remélem, párodék hamarosan kibékülnek egymással. Neked pedig sikeres melókeresést :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Én ma már elmosogattam, össze raktam apa ebédjét, megfürcsiztem, felsepertem, felmostam, a második adag ruci megy a mosógépben.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szia Zsu!!!

Te is nagyon pörögsz úgy látom! :) Azért csak óvatosan kismami!!!!
Hát persze, hogy nem lesz gond! De azért megértem, hogy utána akartok nézni.

Csajok!
Én olyan vagyok, mint a mosott, kicsavart ruha. Szédelgek, úgy érzem nincs erőm. Érzem azt a hülye frontot. :evil: :evil:
Vendég
 


Jajjj! Köszi az avatar dicséretet! :) :) :)
Vendég
 


PendiHát nem tudom, hogy após megnyugszik-e valaha, mert nagyon makacs és önfejű, mint a fia. Egyszerűen nem tudom Őket rávenni arra, hogy megbeszéljék a problémát. Elég fagyos kettőjük között a levegő. Szerintem megijedt attól, hogy a fia komolyan gondolja Velem és ő esetleg egyedül marad. De csak találgatni tudok, hogy mi baja lehet. Akartam már beszélni Vele, de párom nem engedi. De majd csak alakulnak a dolgok.

Unokaöcséd mennyi idős?

Kép
tündérke25
 
 


Zsuzsum!
Én csak ma annyira vagyok ovatos a takaritással, hogy kedvem az volna, de még sincs! Pedig jó lenne! Valahogy el vagyok tunyulva!!!! Ki érti ezt???? Pedig csak egy szobát akartam ma megcsinálni!!!!
De te velem ellentétben nagyon kis ügyes vagy!!!

Pendi! Petinek talán még szokatlan a gondolat, de lehet még nekem is! mikor mondjuk egyásnak, hogy apuci meg anyuci mindig elmosolyodunk! DE talán majd mikor itthon lesz a tünci bogarunk majd már más lesz!!!!!

Tündérke! Nagyon sajnálom az otthoni problémát! Pláne, hogy azok az állitólagos barátok is is ilyen egy szemét modon megaláztak titeket! Szóval most tudom könnyü mondani, de talán ezek az emberek nem is méltoak a ti barátságotokra!!!!!!!
És aszőlő munka meg talán nem is neked való! Hisz inni muszály! És akkor enni nem is lehetet??? Ez katasztrófa! Az emberből még a szart is ki hajtják!!!! Már bocsi, de ez a véleményem!!!!

Kitty! Boldog szüleésnapot neked!!! Jó figyelmetlen vagyok!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


ZsuZsu Hát majd meglátjuk, hogy páromék kibékülnek-e, egyelőre nem sok esélyt láttok a dologra.
Hát az álláskeresés meg nem egyszerű dolog, de jó lenne, ha végre lenne valami, mert nem jó ez a helyzet.

Te pedig ne erőltesd meg magad csak óvatosan a dolgokkal.

Kép
tündérke25
 
 


Ja én meg most beszéltem a korházzal!! Az éjszaka nagy változás nem történt és a tejcsit is elfogadja, bár sok választása nincs mivel szondán keresztül kapja!!!! Alig várom, hogy mehessek!!! Imádom a cseppemet!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Tündérke! Én bizom benne, hogy hamar találsz magadnak munkát, bár sajna mostnaság elég nehéz ez a dolog!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Tündérke
Hát, lehet, hogy most a párodra hallgass, mert ő ismerti jobban az apját. Tudom, nagyon sz@r lehet ez a tehetetlenség, de majdcsak leülnek a dolgok, és helyreáll a rend.
Ja, és az előbb nem reagáltam arra a baráti meghívásos dologba. Ez azért durva. Miért csináltak ilyet? elég szemét dolog.
Milyen jellegű munkát szeretnél? Milyen végzettséged van?

Nócika
[quote]m írta:ikor mondjuk egyásnak, hogy apuci meg anyuci mindig elmosolyodunk

El is hiszem. :) És majd akkor lesz az igazi, amikor otthon fog sírni Gina!
Na akkor lesz csak anyuci, meg apuci :) :) :) :) Gondolom már alig várjátok. De kicsi lányotok nagyon ügyesen fejlődik! :) hamar otthon fog sírni, és akkor majd a szomszédok is azt mondják, hogy na jó kis tüdeje van ennek a lánykának! :)
Vendég
 


Nóci
köszi! Szerencsére már alakulunk! De látom Ti is! Nagyon örülök!

Tündérke
szia, de jó, hogy jöttél :D
Sajnálom, hogy apósod így viselkedik, de remélem, hamarosan rájön a hibájára, és minden rendeződik!
Jól tetted, hogy ott hagytad a munkát, ilyen pokoli melegben ivás nélkül maga a halál...

Zsu
köszi! :D

Pendi
azért még annyira ne drukkolj, jó? :oops: Szeretném, ha rendeződne a ciklusom, mert nekem eddig a legrövidebb is 35 napos volt...
Frontot én is érzem, én múlt héten voltam így, a hidegfront előtt. Jobbulást!

Én meg itt jól elszórakoztam a vonalzóimmal :oops:
Vendég
 


Nóci
Na közben írtál. :)
Az is jó, ha nincs nagy hír. Ha elfogadja a tejcsit, akkor már nincs is baj. Az anyatej a legjobb gyógyszer! :)
Vendég
 


Nócika Ebben teljesen egyetértünk, hogy az ilyen barátok nem is barátok. Amúgy a sztorihoz még tudni kell, hogy a társaságba tartózik a párom volt barátnője is, aki két évig a barátok felé sem nézet, de most kirakta a pasija és mindenki az Ő seggét nyalja. Szóval valószínű, hogy Ő miatta nem mehetünk a buliba. A legrosszabb az volt, hogy amikor be bukták a hazudozást még akkor is tovább hazudtak. Sajnálom nagyon páromat, mert egyszerre fordult el Tőle az apukája és az állítólagos barátok is. Most csak én vagyok neki. Az apukája még születésnapján sem köszöntötte fel, ami akkor volt, mikor a kislányod megszületett. Szóval most nem könnyű.

A szőlőbe úgy volt, hogy 6ra mentünk és délután 2ig voltunk ott. Plusz az utazás. Olyan 9 óra körül ültünk le enni és fél órát kaptunk rá. Hát igen még a szart is kihajtják az emberből.

Kép
tündérke25
 
 


Pendi! A proféta szoljon belöled! Olyan hangosan sírjon mint még senki!!!! Csak azért van bennem egy pici félsz! Mert mikor a kiságyban lesz akkor ott lesz neki a légzés figyelő és annyira nem lesz para4 De mikor a kocsiban lesz akkor meg mindig azt fogom figyelni, hogy lélegzik e! Nem is tudom, hogy ez valaha el fog e mulni! Nagyon féltem már most elöre!!!!!
És hát igen anci meg apcika nagyon jó lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kitty
Milyen jó lett az új arculatod! :) Klassz ez az új avatar! :)
Na jó, akkor csak egy kicsit szorítok! Azzal a ciklus dologgal meg nem ártana dokihoz menni, ha most nem rendeződik! Nekem is kell arra gyógyit szedni.
Hogy kell megcsinálni az alsó vonalzót? Reggel óta keresek ciklus vonalzót, de nem találtam. A régi megszünt. Ez meg amit felraktál nem magyar. Segítesz?
Vendég
 


Kitty! Gyere csak! Szorakozz a vonalzokkal! Nekem bejön amit most látok!!!! De az avatar se rossz!!!!!!!!!!

Pendi!! Hát igen! És közben mondták, hogy ma is vigyek tejcsit!! És ez kasa!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!

Tündérke! Ne is foglalkozzatok velük! Ha nekik egy lány miatt többet ér a dolog akkor basszák meg! Na bocsi! De2 év után Ő kel akkor vigyék! Csak nehogy késő legyen majd a hadakozásra!!!! Nagyon sajnálom a párod, hogy ilyen embereket hitt eddig a bvarátainak!!! És ti még mindig a szülöi házban laktok???
A munkáról meg ne is beszéljünk! na nem úgy hanem amugy na érted ugye??? Szal ez egy gerinctelen szemétláda dolog! És bve voltál jelentve rendesen????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi! Olyan jó, hogy ost itt vagy velünk!!!!!! Én nagyon örülök neked ám!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Tündérke
Azok a barátok nem is azok! Majd lesznek igaziak!
A párodnak pedig utlagosan is(még épp beleférünk) :) :) :
Kép

Nócika
Ne aggódj! Nem lesz semmi baj! Kicsi lányod megtanult lélegezni! Amikor babakocsiba lesz, ránézel, ha ez megnyugtat! A légzésfigyelőről meg azt hallottam, hogy sokszor ad téves riasztást! ezt csak azért írom, hogy ne ijedjetek meg mindig nagyon!
Vendég
 


Na nem akarta berakni a képet! :evil: :evil: :evil: :evil: mindjárt keresek egy újat.
Vendég
 


Tündérke
Még egyszer próbálom. Szóval a párodnak szól!
Kép
Vendég
 


Pendi! attol tartok, hogy pedig ez nekünk mindig nagy riadalom lesz! Lehet el fog telni egy kis idő mire mindent flottul megtanulunk!!! De nem baj! Legalább ez még jobban össze kovácsolja majd a dolgokat!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Az biztos, hogy idő kell, hogy mindent megszokjatok, megtanuljatok. És tényleg össze fog ez benneteket kovácsolni még jobban!

Kitty
az előbb nem írtam, hogy neked is jobbulást! te is frontérzékeny vagy?
Vendég
 


Annyira pörögnek itt az események, hogy már lassan követni sem tudom a dolgokat. :D

PendiHát adminisztrációs munkát szeretnék, de az nem nagyon jön össze. Lassan már minden munkának tudok örülni.
Amúgy elég sok végzettségem van. Szoftverüzemeltetőből és alapfokú számítógép kezelésből van papírom és szeretek is számítógéppel foglalkozni. Van egy weblaptervező oklevelem is (ez nem diploma) de itt csak az alapokat tanultuk meg. Van egy virágkötő szakmám, de ebben nem szeretnék elhelyezkedni, mert mióta levizsgáztam nem is használtam. Érettségim van plusz még van egy Európai üzleti asszisztens végzettségem. Ja és akkor még nincs a kezembe a diploma. A főiskolás éveimről egy papírom van, hogy sikeresen le államvizsgáztam.
Szóval túlképzett vagyok a munkaerő piacra.
A párom nevében is köszönöm a köszöntést.

Nóci Hát igyekszünk nem foglalkozni ezekkel a barátokkal, de még nagyon friss az élmény. Sajnálom, hogy a barátok nem látták párom arcát, amikor meglátta, hogy még is van buli a tanyán. Azt hiszem rádöbbentek volna, hogy mekkora fájdalmat okoztak neki.
Hát mi még nem költöztünk össze. Eredetileg úgy volt, hogy páromékhoz költözök, de most hogy ez a helyzet az apukájával úgy néz ki Ő költözik hozzánk. Anyukámmal és mamámmal élek együtt. Szóval most nem tudom, hogy még hol fogunk élni. Ez még a jövő titka.

Kitty Nagyon jó lett az új profilod nagyon tetszik.

Kép
tündérke25
 
 


Csajok! A front elég gáz! Hisz most vagy a tressz vagy a front inditotta be nálunk a kicsikénk érkezését!!!! Tesség csak nyugiban lenni!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Tündérke
én ilyen munkát alapból nem vállalnék. A páromék szüleinek van szőlője, oda néha kimegyek segíteni, meg ugye szüretkor mindig ott vagyok, de ők legalább nem hajtanak :) Ezt még egészséges ember se bírja :roll:

Pendi
rákatt a vonalzómra :arrow: Trying to conceive :arrow: én ott a második képre kattintottam :arrow: kiválasztod, hogy kicsi vagy nagy tickert akarsz :arrow: választasz tickert (rákatt) :arrow: next-re katt :arrow: figurát választasz rá :arrow: next :arrow: baloldalt rákatt az ovulation counter-nél a selectre :arrow: beírod legfelül hogy mikor jött meg utoljára, alul meg hogy hány napos a ciklusod, legalul meg háttér színt lehet választani :arrow: next :arrow: és kiválasztod, hogy az url-kódot adja ki, azt ide másolod, és kész. Remélem, érthető :)
Orvoshoz meg ősszel szeretnék mindenképp menni, csak addig várok, hogy a ciklusommal mi lesz, és akkor egybe lerendezem. (anyósom is volt múlt hónapban, minden ok, most meg volt hasi uh-n, és találtak egy öt cm-es cisztát).
Vendég
 


Tündérke! Talán én azt mondom jobb is, hogy nem látták, hisz az ilyen emberek lehet még ezen is mulattak volna! Talán jobb így, hogy nem tudják! El hiszem, hogy nagyon friss a seb és ez sokáig begyogyulatlan marad majd, de az idő mindenre jó! Én már tapasztalom a lányom miatt! Nos jobb így, hogy ők nem tudják mit jelent ekkorát csalodni!!!! És nálatok van hely ahol tudtok lakni?? Vagy nem probáljátok meg albérletben???? Tudom az sokba kerül, vagy esetleg nincs pénzetek egy kis lakásra házra??? Tudom most te ráadásul állástalan lettél, de valamit jó lenne nektek egy kis közöset!!!! Ami csak a tiétek amit nem vehet el töletek senki!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Tündérke
Jó sok végzettséged van. A munkanélküli hivatalban nem nézted meg az állásajánlatokat? Vagy neten is próbálhatod! Szorítok, hogy összejöjjön mielőbb.

Nóci
lehet, hogy tényleg a front is beleszólt a dolgokba.

Na én most megyek, mert így sosem végzek. :) Jól itt ragadtam. :)
Vendég
 


Köszi mindenkinek az új arculat dicsit :)

Pendi
nagoyn úgy néz ki, hogy a hidegfrontra érzékeny vagyok, mert múltkor is akkor akart szétrobbanni a fejem, meg most is.

Nóci
elvileg lehet mindkettő szülés indító, de sok más tényező is. Ezt nem vizsgálták ki?

Tündérke
párodnak:
Kép
Vendég
 


Kitty
egyszerre írtunk. :)
jobbulást kívánok neked!
Vendég
 


Pendi! Nem baj, hogy itt ragadtál! Én örülök neked nagyon!!!!!

Kitty! Hát igen mindkettő szülésindíttó! És nem vizsgálták ki! Miért?? ezt ki lehetett volna?? Hogyan nem tudod???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci
azt nem lehet kivizsgálni, hogy a front vagy stressz volt-e a szülésindiító, de ha pl fertőzés, akkor igen. És ennek utána kellett volna nézni (placentavizsgálat, teljes nőgyógyászati vizsgálat).
Vendég
 


Kitty! A placentám teljesen ép volt azzal minden okés volt! Ezt átbeszéltük a szülésznömmel!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na itt vagyok megint egy szó erejéig. :)
Kiteregettem, odakészítettem a tészta vizét, és megcsináltam a pörcöt a túrós tésztának. :)

Reggel meg még annyira kóma voltam, hogy közöltem a párommal, hogy krumplistészta lesz pörccel. :) Visszakérdezett ám, hogy mi????? Aztán mondtam neki, hogy az a krumplis, az túrós lesz. :)
Vendég
 


Na Pendi! Az bizti fini lenne!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bár lehet apácska elé raknád meg lenne illetödve! És lehet jó férjként megenné!!!!! vagy azt mondaná gyere mama menjünk étterembe!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Tündérke
most visszanéztem az írásokat, és nem válaszoltam, hogy hány éves az unokaöcsém. :) :oops:
10 éves. :) És imádja a páromat. :) Egyfolytában őt emlegeti. :) Már igazi kamaszodó fiú. :)

Nócika
:) :) :) Na igen! :) Biztosan furán nézne, ha odatálalnám. :) Anno, csináltam sóban sült csirkecombot. Olyan sós lett, hogy könyörögtem, hgoy ne egye meg, de mire én észrevettem, már hősiesen, szó nélkül legyűrt belőle fél combot. :) Ez a kapcsolatunk elején volt, az első együtt ünnepelt születésnapján. :) Akkor sírtam rajta, azóta nevetünk, ha eszünkbe jut. :) De a Drága hősiesen ette!! :) :) Imádom a pasit! :)
De utána beraktuk forró olajba, és lejött róla a sok rátapadt só, és ehető volt. ez az ötlet is a Drágámé volt. :) Még jó, hogy szeret főzni. :) Na és tud is. :)
Vendég
 


Banyek mennyit írtatatok :shock:

Nóci én nem csak Ginusért imádkozom hanem ti értetek is :D Amúgy nem vagyok vallásos,csak hiszek egy olyan dologban ami nálunk is erősebb és irányítani tud mindent,mert véletlenek nincsenek,mindennek oka van és minden okkal történik. :wink:

Pendi rátapintottál :roll: Az én párom sajnos ilyen :( Én mondtam már neki hogy női agya van,mert ugyebár a nők a kekszet"fejben"élik meg,míg a pasik ott lent :wink: Ezt tudományosan is bebizonyították már :D

Zsu így legalább ti is 100%-ra megnyugodhattok hogy nincs baj :wink:

Kitty micsoda arculat váltás :shock: Tetszik!!! :D

Tündérke remélem minden rendeződik a párod és apukája között.
Ilyen"barátaink"nekünk is voltak :(

Kép
anyci
 
 


Anyci
Na ráéreztem. :( De azért egy kis nógatással csak beadná a derekát. :) :)
Na erről a ki hol éli meg a szexet dologról már én is hallottam. :) És tényleg így van. De azért látjuk, hogy kivétel erősíti a szabályt. Kapd el, és teperd le! :) :) :oops: :oops:
Vendég
 


Pendi,ja csak most már élvezetből bubolhatunk,mert az ovum már elmúlt és pár nap aztán agyvérzést kap a macskám :wink: Nógatom én de ha közben lekonyul akkor mit csináljak :roll: :oops: Döglött kígyót nehéz újra éleszteni(szájon át is próbáltam újra éleszteni) :oops: :oops:

Kép
anyci
 
 


Huhh. ez tényleg elég baj. Mármint a döglött kígyó. De ennyire steresszel? vagy mi a baj? ez csakis idegi alapon van. Lehet, hogy még mindig nem tette túl magát a történteken? Mondott már valamit erről? És ez a probléma már többször előfordult?
Vendég
 


Igen stresszel,mert nincs munkája se meg szerintem nem igazán adta át magát a gyásznak.Beszélgettünk sokat,és eddig ilyen nem volt vele,ez is zavarja meg a csládja se teszi könnyebbé hogy jobb legyen neki,főleg a nagynénje nem.

Kép
anyci
 
 


Anyci
Szegény párod. Ezzel a problémával, meg csak még jobban stresszeli magát. Nem is tudom mi lehet erre a "gyógyír". Nálunk is volt egyszer egy ilyen eset, de miután pihiztünk egy kicsit, és adtam egy kis segítséget, akkor már nem volt baj. Szerencsére párom nem lovagolt sokat a dolgon. Elmúlt. Szerintem ezzel neki kell megbírkózni. Nem szabad sokat lovagolni a dolgon, mert, csak még jobban eluralkodik rajta a pánik.

Lányok én most elköszönök, mert nem igazán vagyok jól. Kezd kiújjúlni a migrénem, most vettem be egy gyógyszert, és lefekszem.

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Pendi így van ahogy mondod neki kell túltennie magát ezeken de én is azért segítek neki :wink:

Megyek én is mert kell a gép gyermekemnek.
Pusszantás mindenkinek!

Kép
anyci
 
 


Előre is bocsi, ha valakinek nem reagálok valamire, de kezdem elveszteni a fonalat!

Kitty: Köszi szépen a párom nevében is! Hát sajna én nem először dolgoztam szőlőben. Tavaly ősszel voltam másfél hónapot szüretelni, plusz februárban 3 napot metszeni is. Most durván 2 hónapot bírtam. Lelkileg is megviselt, mert azért bennem volt a tudat, hogy ennyit tanultam és nekem ott kell dolgoznom napi 3200 Ft-ért. Szóval jobb így, hogy ott hagytam, sokkal nyugodtabb vagyok. Már párommal is sokat veszekedtem annyira ki voltam merülve, mint testileg, mint lelkileg. Te keresel még munkát? Te milyen munkát szeretnél találni?

Nóci: Anyumnál itt van hely, mert az egész felső emelet a kettőnk-é. Van 3 szoba, plusz egy fürdő amit be kell fejezni. Pároméknál is lenne hely, ha az apja végre megnyugodna. Az a ház a párom nevén van. Párom semmiképp nem akar hitelt felvenni. Úgyhogy még nem tisztázott a helyzet. Elég bonyolult, mert az apja azt mondta, ha elköltözik otthonról, akkor onnantól kezdve számára nincs apja se öröksége, mert ráíratja a házat az unokatesójára. Szóval van itt minden. Hány órára mész lányodhoz? Sikerült fejni tejcsit?

Pendi: Tudom milyen lehet egy 10 éves gyerek, nekem is van egy 9 éves unokaöcsém, hát vele sem egyszerű a helyzet. Be vagyok regisztrálva 1 éve már a helyi munkanélkülibe, megnézem az állásajánlatukat, meg itt neten is regisztráltam már majdnem minden álláshirdető portálon, de nem adom fel.

Jó pihenést!!!

Anyci: Hát csak reménykedni tudok, hogy helyre jönnek a dolgok párom és apukája között, de most jelenleg elég reménytelenek látom. Az ilyen "barátokra" meg nincs is szükségünk, ők nem igaz barátok. Az a lényeg mi itt vagyunk egymásnak a többi nem számít.

Kép
tündérke25
 
 


Hu mennyit irtatok :shock: most futok dokihoz aztan meg haza es irok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nóci
azért remélem, hogy tényleg "csak" a stressz v. front volt a hibás.

Anyci
köszi!
Apát nem értem, akiket én ismerek pasikat nem ilyenek. De remélem, vmi női fortéllyal rá tudod venni ;)

Pendi
ilyen kajára én is visszakérdeznék :lol: Érdekes lehet :lol:
Jó pihenést, és jobbulást!

Tündérke
én is dolgoztam szőlőben, de csak hétvégente szüretkor (hétköznap meg suli), de tényleg nagoyn fárasztó.
Igen keresek, de most nem gőzerővel, mert ha anyu hazajön, megyek ápolni.
Amúgy én is adminisztrációsat keresek, mint Te. De néha már úgy vagyok vele, más is jó, csak legyen (persze nem ilyen kőkemény fizikai).

Bridget
várunk ám a jó hírekkel :D

Én meg kitakarítottam, meg sütöttem gombás pizzát, és el is mosogattam :)
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk már lassan 5. napja,hogy hol van net,hol nincs:evil:

Bridget,
most vagy dokinál? Várunk a hírekkel :wink:

Nócika,
mit csinált ma a kiscsillag?

Tündérke,
legalább te nem hagytál el minket végleg:lol: Párodat Isten éltesse :)

Kitty,
utólag is boldog szülinapot :oops:
Tabletta mellett is ilyen hosszú ciklusaid voltak?Nem értem,mellette nem 28 naponként jön meg?Lehet hülyeséget kérdeztem,én nem szedtem soha,de a barinőmnél így láttam :oops:

Pendi,
akkor ti azért gyakorolgattok a kisfiún :wink:

Nem si tudom kinek mit akartam még írni,félek megint megszakad a net,de akkor fel is robbanok.Sül a padlizsánom,kerülöm is nagy ívben a konyhát,mert meleg van :evil:

Az este rákérdeztem a páromnál,hogy komolyan gondolja ezt a gyerek kérdést.Mire ő,hogy persze,hát nem védekezünk,nem?és látom,nem maradtam terhes. :shock: Mondom neki,jó,de nem mindegy mikor és hányszor vagyunk együtt,mert azért ő mikor kéne soha nincs itthon.Miért,mi az,hogy kell,nem mindegy mikor vagyunk együtt,ha nem védekezünk? :shock: Kicsit elképedt mikor elmagyaráztam neki a dolgokat,és azt mondta ezentúl szóljak,mikor kell jobban odatennie magát az ügynek :lol: Előszőr képzeljétek azt mondta készítsek neki egy tervet,mondom mit,majd kiragasztom a táblázatot a vécébe,hogy melyik napokon kell összebújni :lol: :lol: Milyen terv?
:lol:
Szóval ilyen okos az a férfi,akinek elsőre összejött a gyerek :lol: Mondom neki,de azért nyugtasson meg,ugye nem hitt már a gólyában,hogy csak úgy várta a gyereket?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?