Sziasztok!
Köszi mégeccer mindenkinek. Jelentem, jól vagyok, jól vagyunk, illetve Anka most heveri ki a 15 hós oltás hatását, ami két napig tartó magas láz formájában jelentkezett. Szegénykém, még ma is kissé kába, nyügöske, de reggel már nem volt olyan forró. Lázat már nem is mérek neki, inkább puszilgatom, és próbálom megsaccolni, hogy mennyire magas, mert a hömérözést nagyon utálja szegénykém, minden lázmérés egy tortúra. Sír, és próbálja kitépni magát a kezeink közül. Tényleg, van akinek fülhöméröje van? Érdemes beruházni egy ilyenre? Mert nagyon drága, de most már úgy vagyok vele, hogy így hagyományos módon gyakorlatilag képtelenség megmérni a lázát...
Kangi,
köszi neked is. Lakás-ügy hogy áll? Lemaradtam kicsit, sikerült eladni?
Urszila,
"jó" kis sztori az autóbezárásról... Ilyenkor elgondolkodom, hogy mi vár még ránk pár év múlva
.
Sofka,
jobbulást Orsinak!!!
Zsuzsó,
Abigélnek is jobbulást, remélem, hamar elmúlik...
Neked meg kitartást így a két kicsihez, és nagyon ügyes vagy, hogy ezzel együtt még a takarítást is megoldod valahogy!
Tényleg, lányok, van olyan, aki meg tudja oldani a takarítást-fözést-egyéb házimunkát egyedül? Egyedül alatt azt értem, hogy nem segít anyuka, anyós, babysitter, takacsaj, max. csak az este hazaérö Apa??? Mert nekem most még csak-csak megy, de két gyerekkel, tartok töle, nem lesz ilyen háváj az élet, legalábbis az elsö egy évben biztos nem...
Tündér,
én nem találom az idöpontot, hogy mikor lenne a tali. Én azt hiszem, nekünk a 11-ei hétvége nem jó, ha minden igaz.
Ez a Szt. István park hol van pontosan? És mikor lenne a tali? Esetleg megpróbálnánk elnézni oda mi is...
Andi,
klassz a tortád, mutattam Apának is, hátha okul belöle
... Egyébként meg Isten éltessen sokáig!!!
Ortopédiára minket nem is küldtek, csodálkoztam is, hogy itt mindenki megy, nekünk meg egy kukkot se szólt erröl a dokinéni, de hát ezek szerint ez egy mára már elavult vizsgálat, akkor nem forszírozom a doktornönél. Én úgy látom, Ankánál minden rendben.
Fiad nagyon édes, ahogy rötyög, az alvós képen meg gyönyörü.
Momo,
annyira édes lehet a két lányod együtt, én mindig olvadozom, mikor Anka a kétéves unokatesóval játszik. Legutóbb pl. Anka tologatta babytaxin Bencét, körbe-körbe a lakásban, legalább húsz percen keresztül, mi meg csak ültünk, és rötyögtünk.
De a bukfenceiddel azért vigyázz (bár tudom, nem direkt volt
)! Habár, ha jól meggondoljuk, Emesének edzödnie kell egy kicsit, két ilyen növérkével
...
Andy,
az ágyra nincs tippem... Miért akarod átszoktatni? Én úgy gondoltam, elég akkor, ha jön a kistesó, és már neki kell a rácsoságy. Szerintem, ha picit nagyobb lesz Márk, ö maga fogja megelégelni a rácsokat. Legalábbis unokatesónál így müködik a dolog, neki is pont most vették meg a kiságyat, augusztus végén jön a hugi, és Bence már egy ideje nem akart a rácsoságyban aludni. Ö két éves múlt.
Virga,
de ügyes Levi, hogy már bilizik!!!
Gombóc,
jól hangzik a program, köszi az értesítést!
Ma de. nekünk nem jó, esetleg a hétvégén, de azért nem is írtam, mert nem biztos. Tanfolyamokról sajna nem tudok... Neten próbáltál rákeresni?
Réka,
köszi. Huhh, szegények, akkor ti jól megjártátok ezzel az illetékfizetéssel
.
Timi,
hogy te hogy bírod ilyen késöig...???? Örök rejtély...
És akkor pár kép, hogy a gyerekeknek is legyen mit nézegetni (nálunk legalábbis, ha Anka meglátja, hogy megy a gép, egyböl mondja, hogy baba-baba, és akkor mutatni kell neki a babanet társalgót, ahol mindig van egy-két kép
):
És itt a tologatás, persze nem álltak ám meg, amíg fényképeztem, ezért homályos:
Ja, Anka legújabb szenvedélye a kárókatona-nézés, a
www.egyszervolt.hu weboldalon, az animációk közt van egy Gryllus-dal, ami egyébként kazin is megvan nekünk, úgyhogy már jól ismeri, de amióta párszor mutattam neki ezt az animációt a gépen, naponta harminchétszer rohan a számítógéphez, mutogat, és kiabálja, hogy "tokana". Én meg találhatok ki különbözö módozatokat a leszerelésére, mert az okés, hogy egyszer megnézzük, de a nonstop kárókatona nekem kicsit sok...
Na pussz nektek
Franyó