Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eszméletlen nap áll mögöttünk... :D

Reggel elmentünk Dunaföldvárra a vásárba. Nagyon régen voltam ilyen helyen, és hát naggggyon tutkeráj volt.... :lol: :lol: :lol: :lol:
1 millió ember, a feeling, meg a közeg....

Dani egész végig nézelődött, sikongatott, csak a végére fáradt el, és megunta.
Ettünk hambit is, igazi nagyot, nem mekis "kapszulákat". Dani szabályosan visított, ha nem adtam neki elég gyorsan a zsemlebelsőt. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Én néha nem bánnám, ha éjjel aludna, főleg amikor egész nap totál nyonyó..., de nem bánom, úgyis olyan hamar felnő, kihasználjuk az összebújást amíg lehet!!!!

Zöldi hajrá újabb 10 kiló mínuszban!!! Ügyi vagy!

Vera nem semmi amit az urad művelt..., én azt hiszem az ő szemét kaparnám ki először, aztán a "barátnőt" intézném el!!!
Még együtt laktok? Mármint a férjeddel?

Laura Hunor nagyon nagyon ügyes!!!! Dani dettó így mászik, csak ő az előszobába megy ki rágja a lábtörlőt, meg a papucsokat, mint egy kiskutya.... :roll: :roll: :roll: :roll:
A gyümölcsös túrókrém nálunk nagyon fogy!!!!!

Gaby egymillió köszke, szuper lesz a talin a maradék egy a többit ha szépen megkérlek postázd! És mondd, hogy mennyivel jövök!!!!! Puszi!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Mush válaszolok Zölddi helyett,a pózolós képen Kincső mellett ott egy plüss Zölddisznó!!! :lol: :lol: :lol:

Jah és anyukák,a mi gyerekeink messze el vannak maradva fejlődésileg az amcsi gyerkőcöktől!
http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hű de örülök, hogy még csak mászik a fiam.....

Kép

Kép
dcili81

Jaj ez a videó halálosan édes!!!!!

Kép
mannababoca

Cili: bakker most volt Földváron vásár???!!! Ezer éve nem voltam!!!! Már éppen beszélegttük apával hogy el kellene menni valamikor!!! Mindig lemaradok róla! :evil:
Vendég

Sarmi: a videó nagyon jó!! Megnéztem azt is hogyan készült. Sőt még apának is megmutattam!!!

Na én lefekszem. Iszonyat éjszakám volt (nem Márton miatt) és nem sokat aludtam. Délután sokat vasaltam (hétköznapi értelemben), meg mire elpakoltam.........kész vagyok!!!!
Vendég

Cili: oksa! Akkor kérek címet priviben :) Ajánlva adjam fel? Apa hoz holnap bubis borítékot a cégtől ingyé', abban tutira nem törik össze :)
Ha feladtam, akkor megmondom, mennyi az annyi.

Sarmi:
[quote]n írta:em is a hús az,ami hízlal!!!
mert még nem láttad, én mennyit eszem belőle :oops: :lol: :lol:

Mush: megint elhánytam anyud címét :oops: :oops: :oops: priviben lécci küldd el, és most már komolyan elmentem valahová...
Kobi odavolt Kincső pózolásától :D

Enikő: meglettek a képek?

Kép

Kép
gabilany79

Gabi!
Láttam jó kis mennyiséget eszik Kobi! :D
akkor te már nem héjazod a borsót? De nincs hasfájás vagy ilyesmi?
Èn nem bírnék minden nap húst enni... :roll:

Mush!
Már kistesón dolgoztok? Tök jó! Drukkolok! :wink:

Kubu!
Na mizújs az iwiw-el. Ha gondolod írok az ismijeidnek egy szolgálati közleményt,hogy kidob a rendszer!!! :lol: :lol: :lol:
Bár akkor tuti a gépeddel van gáz nem?
Ja már nem aggódom Vini "nagyságán", megnyugtattak a többiek! :P :P

Ma itt volt egy ismerös pár babával, egy héttel idösebb mint Vini. Gondoltuk jó móka lesz összeereszteni öket. Hát tojtak egymásra. Vinit se hatotta túlzottan meg a kiscsaj, inkább a felnöttek érdekelték! :lol: :lol:
Ja és a kiscsaj már teper ezerrel négykézláb... :oops: :? :?
susy75

Kukuccs, Musi, bocsi a kései válaszért a zsiráfos polóra a másfél évesre természetesen jó vagyok :D :D :D Az mennyi is?

Kép
Kép
zsiraf8

Zöldi, gratula a kilókhoz, nagyon ügyi vagy,irigy-irigy :D

Sarmi, ez a videó nagyon édes, hátigen ehhez képest mi még le vagyunk maradva :D
Akartam is kérezni, hogy elvileg akkor már lehet olyat, hogy nem megpárolom a husit, hanem kevés oliván megpiritom?

Gabi,beratkoznék hozzád egy kis baba hami készitő tanfolyamra, lehet?

Kubu, nekem is mondta a védőnéni hogy lehet már olajat adni a kajcsikhoz, én még ennek a formáját keresem, hogy lehet e mondjuk olajon piritani.
Ja,igen.és példát vettünk rólatok,hajnyiróval letoltuk Mini haját,mert már nagyon hosszú volt....ez volt 3napja,és már látványosan nőtt azóta.. hihetetlen mennyi haja van és milyen tempóban nő.... köszi a tippet, Marci nem sirt? Mini megijedt nagyon...de majd szoktatjuk...

Pancsi, én is vettem pancsolot, de olyan nagyobbik fajtát... mivel mi társasházban lakunk, kitettem az erkélyre...
Na, most kellene vizet cserélni, és itt állok,hogy hogyan eresszem le a vizet, az alján van a szelep. Alátenni nem tudok semmit, mert a viz elfolyik onnan, ha megemelem, most ott tartok, hogy kimerem belőle a vizet... már a hajamat befonom, és még mindig van benne.
Van esetleg valami ötletetek, hogy tudnám a vizet kivaráysolni belőle? ( ezt a tipust emláxemvalaki feltette hogy ilyene van,kék,és sárga-pink árnyákolóvan rajta féloldalon...)

Vera, le a kalappal ahogy ezt kezeled, én tuti elküldtem volna a csajt melegebbre.. :evil:

Kép
Kép
zsiraf8

Jó reggelt!
Zsiráf:
[quote]a írta:kkor már lehet olyat, hogy nem megpárolom a husit, hanem kevés oliván megpiritom?

Igen!

Írisz 6kor már kiparancsolt az ágyból,nekem mire kiment a szememből az álom,ő meg visszaaludt! :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]E írta:ddig csak Hajdú Péter követhette testközelből azt a változást, amin felesége keresztül ment február óta, amikor is életed adott kislányuknak, Noéminek. Kata azóta sok kilót leadott, csak egy helyről nem ment le semmi. Keble ugyanis valami megmagyarázhatatlan okból ugyanolyan nagy maradt, mint amekkora a kilencedik hónapban volt,

Keble ugyanis valami megmagyarázhatatlan okból ugyanolyan nagy maradt

Mese habbal... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!
Pocsék reggelem volt...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Újra próbálom felvenni a fonalat...

Cili: mi a baj?

Sarmon: látom te is bulvározol kora reggel... :D

Kép
eszterke24

Jó reggelt!

Eszterke! Megkaptam az üzit, hogy tegyek el neked pancsolót. Szükséged van rá? Megvegyem? Szerdáig lesz ennyi az ára.

Nekünk jó éjszakánk volt, Huni fél 4-kor szopizott, aztán 7-ig aludt tovább. Most már torlaszokat építettem a lakásban, mret úgy közlekedik, hogy a vasalódeszkától az állólámpáig, majd a számítógépen villogó gombokig, aztán ki a konyhába ... szóval követhetetlen! :lol:

Cili! mi történt?

Apa 6-ra elment dolgozóba, 1 órakor jön haza, én meg akkor megyek el. Szuper nem? De hát ez van! :?

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Gaby: köszikösziköszi h próbáltál segíteni és h írtál Laurának!

LAURA: én nagyon szeretnék egy olyan gombás pancsolót!! nagyon szépen megköszönném ha "üzletelhetnénk"
Írj priviben bankszámlaszámot ahová majd utalhatok.
Hunor őstehetség! :D nagyon ügyesen ül és zongorázik !

Aida: megint eltűntél... remélem jól vagytok
Noelnek boldog Hófordulót!

Lyndee: Arninak is Boldogat!

Bébikaja: ilyen emberes adagokat tüntet el a fiam is, mint Gaby képén látható.
Én is sózok picit! sőt... már olajozottan sózok.. :wink:

Cili: milyen gyümölcsös túróizé fogy nálatok ? Dani eszi? milyet?

Mush: nagyon édes a bugyitakaró lánykád! Mi az a Fischer Price valami a kiságy szélén? körforgó?

Vera: Iza nagyon édes ! Sajnálom a párod-barátnő dolgot... nem mutattad meg neki kicsit a Balaton alját?

ANDY: minifórumtali Egerben szerdán? összeismerkedtetjük a fiatalokat! :wink: :lol:

Kép
eszterke24

Laura: nagyon hálás lennék ha megtennéd! köszönöm!

Kép
eszterke24

Dani reggal 6-kor keltett..., hulla avgyok, éjjel megint rengetegszer voltam fent vele. Bár csak 2x evett a többi nyűglődés..., tekergett forgott jobbra balra...

Apa megint dolgozóban, ismét egyedül...
És nem dob fel, hogy a hétre 40 fokokat mondanak!

Nagyon negatív vagyok, de igyekszem derűsnek lenni!!!

Gaby írtam privit!

Kép

Kép
dcili81

Eszter a HIPP-nak van olyan desszertje, hogy őszibarack-sárgabarack túrókrémmel, meg alma-mangó túrókrémmel, de van joghurttal is. 7 hónapos kortól adható. Egy üveg simán elfogy belőle uzsira...

Kép

Kép
dcili81

Eszterke! Nem jössz az augusztusi talira? Attól tartok, a pancsoló árához képest aránytalanul magas lesz a postaköltség (a pancsoló most 1600 Ft, de csak a miskolciban). Ha úgyis mész Egerbe, meg tudom kérdezni az egri kolléganőmet, van-e még nekik, ha van, 2.299 most a normál akciós ára. Ha nem mész, akkor szívesen megveszem és postázom neked!

Kép
Kép
szeles4

Eszter:
Kép

Kép

Kép
dcili81

Laura: sajna nem tudok menni az augusztusi talira.. :cry: :cry:
hát csomagként max. 930 ft.. szóval pár száz ft- tal több mintha megvenném.. és lehet h ott nincs is.. :roll:
De ha gondot okozok vele neked ( mert tudom h épp elég dolgod van , én meg még postára is küldelek.. ) akkor majd megoldom.

Cili : hessss negatívság! fel a fejjel! köszi... ilyen túrós cuccot nem is láttam még. Bár inkább kotyvasztom az ebédet és az uzsit is.

Kép
eszterke24

hmmmm jól néz ki ! :D

Kép
eszterke24

Köszi Eszter igyekszem!!!!

Boci a legközelebbi vásár idejét kiderítem, és szólok előtte, okés?

Nem is mondtam. Bizots láttátok már a PED EGG TV Shoppos reklámját. 10 ezer forintért árulják. Nekem sajna elég bőrkeményedéses a lábam, és már tényleg mindent kipróbáltam, de semmi. Vette egyet 900 Ft-ért (!), és nagyon jó! Kicsit megérte...

Kép

Kép
dcili81

Na, most én olyan carul érzem magam. :cry: Én éjszaka nem szoptattam a fiúkat. Próbáltam, de míg olyan picik voltak, nem ettek eleget, (egyszerre meg még nem bírtam őket szoptatni), így mire szopizott a másik és én elaludtam volna már kelt is az első és így tovább. Ekkor Én úgy döntöttem, hogy nappal szopi, éjszaka pedig üvegből etetem Őket :oops: (azt tudtam egyszerre is csinálni). Így legalább aludtam valamennyit. Én akkor kezdtem "leszoktatni" Őket az éjszakai evésről amikor már láttam, hogy csak minimális kaját ettek meg, így próbáltam kihúzni az időt, amikor már csak 4-5 között keltek elsőnek, akkor már szopiztattam Őket.

Mi is keltünk az éjszaka, szerintem a frontok miatt. Hajnalban Tibcsike felsírt, de picit megölelgettem, viszaraktam és aludt tovább. Utána Mátéka is, de nála is elég volt a kicsi babusgatás.

Husit már én is készítettem Nekik, pici olaj és pici só ment bele, lefagyasztottam majd adagonként megy a kajába. Mostmár csak rá kéne magam szánnom a saját főzéshez, de eddig amivel próbálkoztam nem kellett nekik.

Lányok, nálatok hányszor esznek nappal a babák? És alkalmanként mennyit?

verzso

Eszterke! Egyáltalán nem okoz gondot, ma megveszem, holnap feladjuk, majd akkor megírom, összesen mennyibe került.

Verzsó! NEkem Huni szopizik hajnalban, meg reggel 6-7 óra körül. 10 óra körül tejpép + gyümölcslé. Ebéd fél2-2 körül, akkor főzelék + lefejt tejcsi (ha itthon vagyok, természetesen szopi). Általában 1 üvegnyi kaja bemegy, akár bolti, akár ház, ez azt hiszem 160 gr. Van, amikor már nem kéri erre a tejcsit, de van, hogy még 60-at ráhúz. Délután 1 üvegnyi házi vagy bolti gyümölcs, ez 5-fél 6 körül. Este fél 9 körül van szopi, aztán csucsu.

Cili! Sajnálom, hogy mostanában nem túl jók az éjszakáid. Igenis jogod van nyűgösnek lenni!!! Nem lehet az ember minden nap happy! De amennyire itt megismertelek, kemény fából faragott csajszi vagy, hamar túl leszel rajta! Ha tudunk valamiben segíteni, írj!!!

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Ma éjszaka Szabi is felsírt 2X, de csak egy sírás, aztán aludt tovább. :shock: Lehet, hogy újabb fog készülődik?

Verzso! Nálunk reggel ébredéskor (mostanában 9 körül) szopi, de szerintem ez már nem evésnek számít, csak olyan "jó reggelt összebújás". Aztán 10-11 körül 120ml tápi, aztán 1-2 óra körül az ebéd főzelék kb 200g, esetenként + pici gyümi (pl 1db sárgabarack) délután 5 -6 körül az uzsi ált, tejpép gyümivel, 4 kanál tejpép(amiből 5 kanál lenne a teljes adag, de a gyümi miatt adok kevesebbet)+ kb 10 dkg gyümi, este 9 körül a vacsi 210g tápi. Ezen ált. be is alszik. Közben néhányszor van még szopi, de max szomjoltásnak vagy nyűgösség ellen jó, nem éhség ellen.

Cili! Hol vetted a ped egget?

zsebi_baba

A hétvége képekben: Kép
Kép Kép

zsebi_baba

Verzso Danim egész nap enne, ha hagynám... :D

Reggel szopizik :D egyet, aztán gyümölcsöt kap keksszel. Ebédre főzelék (19-22 dkg, de volt már olyan is hogy 30-at simán betolt), alvás, majd szopi és után valami desszert uzsira, vagy gyümölcs, vagy olyan túrókrém vagy joghurt. Vacsira tisztességes adag tejpép, majd szopi.

Zsebi a dunaföldvári vásárban vettem. Ja igen apát puhítom, hogy októberben menjünk el Debrecenbe..., tudsz valami jó szállást??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Laura köszi! Ha meghallgattok, és válaszoltok máris sokkal jobban érzem magam!!!

Látom ma mindenkinél nagggyon hétfő van!

Kép

Kép
dcili81

Én most úgy veszem észre, mintha kevesebbet ennének a fiúk. Létezik olyan, hogy ahogy nagyobbak kevesebbet esznek, nem éppen fordítva kellene lennie? És nem is híznak semmit, sőt Tibcsike fogyott is. Két hete 8800 g volt, most meg 8660g.
Zöldi?

verzso

Szeles,apa érdeklődik,mivel foglalkozik a párod,mit dolgozik?(készül a talira 8) )

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zsebi,az első képen Szabi,mint egy maffiózó!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bár az is igaz, hogy szinte egész nap csak mozog. Ahogy felépbred, rögtön hintázik 4kézláb, van amikor még alvás közben is. :roll: :lol: :lol:

Zebi, nagyon jók aképek!! :lol: :lol:

Lányok, köszi a válaszokat!

verzso

Sarmi, tényleg! :D :D

Cili! Tudok! :wink:

Verzso! Simán lehetnek ilyen időszakok!

zsebi_baba

Szép jó reggelt!

Kobi felkelt, szétszerelte a légzésfigyit (kihúzgálta a zsinórokat :twisted:), szétpakolt az ágyat, hamáztunk, játszottunk és most megint alszik.

Zsiráf: simán :), bár semmi extrát nem csinálok. Külön párolom a dolgokat, az "alapcuccokból" (alma, répa, krumpli) többet, hogy esleg 2 napig elég legyen, összehajigálom, ami nem idény, azt üvegesből öntöm hozzá, husikockát kiveszem a fagyiból, azt jóvan.
[quote]N írta:a, most kellene vizet cserélni, és itt állok,hogy hogyan eresszem le a vizet,

Te HAJNAL 1/2 3-kor medencét akarsz leereszteni???? :P :lol:

Cili: privit megkaptam, holnap repítem a cuccot.
Küldök soksok pozitívat a negatívok ellen. A kánikula híre engem sem dob fel...
viszont írtál egy csomó hasznos infót :), kösziköszi. A túrókrémet már én is akartam kérdezni, és kb. 2 hete szemezek a piacon a pedeggel. Itt is 1000 Ft-ért vesztegetik. Akkor azt mondod, megéri?

Verzsó: miért érzed magad carul? Az éjszaki nem-szopi miatt? Kobi nagyon ritkán evett éjjel, mert aluszékony volt nagyon (napközben is ébreszteni kellett 3 óránként, és sokszor nem is sikerült), és azt mondták, hogy éjjel ne is ébresszem fel, szóval nálunk ez kimaradt (egyébként tuti, hogy ezért alussza át olyan régóta az éjszakát), de én ezt nem bánom, mert nem is igényli, de ha igényelné, akkor nyilván úgy csinálnám.
Neked meg két manóval sokkal nehezebb volt azért...
Evés: naponta 4x (ritkán 5x, mert későn van a reggeli, és utána átalussza a tízórait, és mire felébred, majdnem ebéd van), és sokat :) reggeli: szopi+150 tápi, ebéd: 300 körüli főzi (+ alkalmanként tápi, ha kevesebb a főzit eszik), uzsi: 150-160 gyümi+ gabona (ált. rizs) + 150-180 tápi, vacsi: szopi+200-250 tápi.

Susy: eddig nem fájt a pocak (kopp-kopp), bár elég zsenge volt a borsó, de az most elfogyott, és csak sima bolti fagyasztott van itthon, ma kiderül, hogy bírja, ezzel kicsit óvatosabb leszek.

Kép

Kép
gabilany79

Azt hiszem, Szabin látszik, hogy imád enni. :oops:
Tegnap találkoztunk egy ismerőssel, 1 évvel idősebb a kisfia, mint Szabi és van egy 6 éves kislánya is. A kislánnyal mindíg gondja volt, mert nem akart enni, és most panaszkodott, hogy a kisfiú sem. Aztán apával beszélgettünk itthon, hogy ez vajon inkább genetika, vagy tanult dolog, mert nekem pedig mindhárom gyerekem nagyon jó evő volt mindíg is, és most sem válogatnak a nagyok sem. Szerintetek?

zsebi_baba

Boldog Hetediket Noli és Arni babának!

Kép

Kép
gabilany79

Gabi, hát igen. Én nem vettem magunkhoz Őket, külön ágyban, külön szobában alszanak kezdetektől fogva(én aludtam velük egy darabig). Na,jó azért volt nálunk is olyan amikor felébredtek a mellkasomra raktam Őket és úgy aludtunk.De lehet nagyon önző voltam/vagyok? Na mindegy, már változtatni úgysem tudok rajta.

Hű, Kobi tényleg rengeteget eszik! :shock: :lol:

Jók lettek a vonalzók!!!

verzso

Sarmi! Apa rendőr százados, a lopási alosztályon nyomozó.

Kép
Kép
szeles4

Verzsó: szerintem nem vagy/voltál az. Nálunk is első perctől külön szoba, külön alvás (én még csak nem is aludtam vele, de ha van valami 2 másodperc alatt odaérek...), amíg kisebb volt és párszor hajnalban ébredt, akkor utána köztünk aludt vissza, most pedig minden reggel áthozzuk ébredés után, és játszunk hármasban a nagyágyban (hétvégén kicsit többet :)).
Ahogy Manna írta, különbözőek vagyunk, és ez ettől olyan jó. Szerintem az is teljesen rendben van, ahogy mások csinálják, de én sem érzem, hogy rossz lennék, mert így csinálom/csináltam.
Ha a bébi napközben vidám, kiegyensúlyozott, és éjszaka is nyugodt (vagy mert alszik, vagy mert anya megnyugtatja, ha nem), akkor kár azon rágódni, hogy kéne/kellett volna másképp csinálni :). Én az éjszakai "különlétet" napközben pótolom :lol:

Lehet, hogy hülyeség, de ilyenkor arra gondolok, hogy szép, egészséges babám van, minden oké vele a teljesen hétköznapi "kockázatokon és mellékhatásokon" kívül, sokaknak ez nem adatott meg, és ilyenkor teljesen eltörpülnek ezek a "gondok"...
na, ennyi volt mára szentimenti Gabiból... :oops: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Laura: megírom priviben a címem.
köszönöm ! :D pussz

Zsebi: Szabi nagyon édes!

Danim 5 x eszik. reggel 6 körül 220-240ml tápi , tizórai 200 ml tápi,
ebéd főzelék, másfél üvegnyi házigyártmány :D uzsonna gyümi változó mennyiség, attól függ h mi, vacsi fürdés után tápi 250 körül és szunya reggel 6 ig.. 8)

Kép
eszterke24

Gaby nekem nagyon bejött!

Eszter? A te Danid is olyan rosszcsont, mint az enyém??????

Verzso ebben a melegben egyébként Daniba is alig lehet a kaját beleimádkozni..., de ha lehűl a levegő...

Kép

Kép
dcili81

Szabi nagyon komoly az első képen!!!!!!

Boldog hófordulót mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Szeles:
[quote]r írta:endőr százados, a lopási alosztályon nyomozó
-Hű,de komoly!!! :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Gabi,csak úgy érzem, hogy Ők sokkal többet érdemelnének. Tényleg annyira jó fiúk, szinte soha nem sírnak és olyan rossz érzés néha, hogy nem tudom Őket annyit ölelgetni, puszilgatni vagy csak úgy összebújni Velük, mint amennyit szerintem kapniuk kéne. De azt is tudom, hogy ez nagy részt azért van, mert ketten vannak, ami a legcsodálatosabb dolog a világon, csak így sok mindenből Ők kimaradtak, ami ha egyesével jöttek volna akkor megkaphatták volna. De hálás vagyok a sorsnak, hogy két ilyen gyönyörű, EGÉSZSÉGES, kiegyensúlyozott fiaim vannak.

verzso

zsiraf. oke!

verzso. dehogy vagy onzo! ket babaval azert mas a helyzet. meg hat mindekinel mashogy mukodnek ezek a dolgok! gondolom ok nem kelnek sokszor ejszaka.

gabi. majd megy a privi.puszi Kobinak Kincsotol

esztreke. az egy eso erdos forgo. szereti. neha maganak kapcsolja be (veletlenul) :lol:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... &pid=42525

zsebi. szabi halali. tiszta apukaja

suzy. az tulzas, hogy dolgozunk, inkabb ugy fogalmaznek hogy nem teszunk ellene(vaktaban lovoldozunk :wink: ), de a szoptatas miatt ketlem, hogy osszejon. de nagyon remelem, hogy jovore ismet kismami leszek :lol:

ui: valamilyen oknal fogva lanykam este 10-f7-ig nyomta. mult ejjel ugy tunik ez volt az igenye. semmit sem csinaltunk maskepp.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.20 10:03-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Verzso szuper anya vagy!!!!!!!!!!
Mint ahogy mindenki a topikban! :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Sarmi! Nem olyan komoly, csak annak hangzik! :wink: Egyébként ő maga szabadszájú, nagypofájú, jóhumorú, gyerekimádó, anyaimádó, jég hátán is megélő óriási nagy gyerek!

Kép
Kép
szeles4

Verzsó: butasááááág! De komolyan! Magamból kiindulva, én is sokszor érzem azt, hogy többet kéne ölelgetnem, puszilgatnom, stb. Kristófot, de apa szerint ez ilyen anya-betegség :) , hogy azt hiszem, nem adok elég szeretetet neki. És tudom, hogy igaza van, mégis csomószor gondolok ilyenre.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

nekünk is mozgalmas vasárnapunk volt volt:)

reggeli után fogtunk magunkat, kocsiba be és irány Dorog innen 25 percre van kocsival.
Megkerestük a dorogi tavat, lányok hogy az milyen tuti hely.
kiépített gyerekrész, gondozott füves part, homokos vízpart, tiszta víz, nagyon kulturált tiszta mosdó, nagy lombos fák, nem kell közelharcot vívni ha egy kis árnyékot akarsz.
és a legjobb, hogy napijegy felnőtteknek 400 forint, gyerekeknek 6 év alatt ingyen, 6-14 évig meg 100 forint.

a jegyárus néni nagyon kedves volt és felvilágosított, hogy van lehetőség kempingezésre is az 750 forint egy napra.
szóval jövőre ha már nagy lesz a Réka ide járunk majd hétvégenként fürdeni, nagyon szép a környék is, a Gerecse meg a Pilisi helyek a láthatárba.
csináltam fényképet is,de após gépén van megpróbálom,majd leszedni.
van vízi csúszda, vízibicikli.
meg minden ami egy strandhoz kell, kukoricás, fagyis, halsütő stb.
igazán jó élmény volt.
igaz ma nem volt fürdés idő....ettünk fagyit a stranddal szemben én eddig általában 3 gombóc fagyit eszem, de ez a 3 gombóc kifogott rajtam kiderült, hogy 50 ml egy gombóc, igaz 140 forint, de isteni finom is volt.
volt fahéj, meg szilva is...

http://hu.wikipedia.org/wiki/Palatinus-t%C3%B3

aztán elmentünk a póni fogadóba enni, nincs onnan messze,hát lányok apa megváltoztatta az elképzelését az esküvői helyszínről,azt mondja inkább itt tartsuk majd meg:)
amúgy nekem is nagyon tetszik, kihelyezett anyakönyvezető, nagy sátor max.150 fős lagzis, körasztalos.
és én mindig ilyet szerettem volna, kihelyezett, mert nekünk nem lenne templomi és a polgári szertartás olyan semmilyen a hivatalba, vagyis nekem nem szokott tetszeni.
igen igen aláír egy két kedves szó azt csá.
és én meg szeretném ha emlékezetes lenne ez a szertartás.

de fel is ébredtem az álmodozásból, egyenlőre nincs tervbe ekkora esküvő, csak az ábránd, ez a hely apának különösen tetszett.

este 7 re értünk haza, Réka nagyon élvezte.

kubu:
az auchanba 1000 foritn a gyerekmedence 50 db ajándék labdával, a gombás pancsoló 1500, a zsiráfos 16508akinek még nincs, de a forum többségének már úgyis van):D

KépKép

Kép
orsimorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?