Új privát üzeneted érkezett!

Rita veletek mi újság?

Jön valaki a talira? Én gondolkozom rajta

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi, nagyon édes a kisasszony! Én biztos nem megyek. Nem merem ilyen nagy melegben kivinni Emmát. Itt bennt a lakásban is megpusztulunk. :(

Judit, szakmailag is nagyon jó a doki!

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Marcsi!
Köszönöm!
Tényleg nagyon aranyos kép róla csak kár,hogy végig aludta az egészet és nem grimaszolgatott nekem. :?

Remélem nem depi és tényleg közeledik már a szülés!Mondjuk holnap jön egy kis 15 fokos lehülés....eddig a hidegfrontokra jötték leginkább a jóslók!Remélem megindul!Végül is már nem lenne korai!Mert nayon tartok attól,hogy túlfogom hordani!Nem tudom miért de bennem van ez az érzés.Esetleg ha nagyon közeledik a nap és még nem akar kijönni van valakinek valami jó tippe,hogy tudnám rábírni?? :)
baba0727
 
 

 
 

lehet,hogy a nyákdugó volt?
Az előbb wc-n voltam és ilyen sötét sárgás-pirosasat pisiltem.(véreset)De csak épp hogy olyan volt.Leht,hogy a nyákdugó volt?Vagy az hogy néz ki???
baba0727
 
 


Sziasztok!
Veletek előfordult olyasmi hogy a bébi álmában felsikit , összerezdül , gyorsan piheg majd visszaalszik. De ez egy alvás alatt többször is eljátsza? Mi lehet ez.
A párom szerint azt álmodja elfogyott a tej:)
Szerintem meg lehet újra átéli a születését.

Niki
nikike75
 
 


Sziasztok

Baba

Lehet hogy a nyákdugó, de el kell szomorítsalk mert nem feltételnül jelenti a nyákdugó távozása a pár órán belüli szülés megindulását! Eltelhet pár nap is a dugó távozása és a szülés között, bár nekem a vajúdás alatt távozott. Bármi lehetséges, de a nyákdugóra illik a "leírásod".
Lehet hogy már esetleg megindult a szülés???? Hajrá!

Nikike!

Hanna lányom is többször csinálta ezt éjszakánként a mi legnagyobb rémületünkre, mert annyira keservesnek tünt. Aztán kisimult arcocskával folytatta útját az álomvilágba! Talán álmodnak, de könnyen meglehet hogy a szülést élik át ismételten! Az aranyos gondolat amit írtál a tejcsi elfogyásáról! tetszik! A lényeg mégis az hogy sikkantank és utána tudnak szépen tovább aluszkálni! De azért én remélem nem rémálmok gyötrik ilyenkor őket! Álmodnak egyáltalán????

Mindenki!

Tdtok tippet adni mit csináljak?! HAnna uyganis a két alsó fogacskájával elkezdett szoptatás közben harapdálni! BAromi fájdalmas! úgy megijedtem hogy felsikkantottam alkalmanként és erre ő is anygon elkeseredett, persze együtt nyugtattuk a másikat! :oops: Viszon kialakut bennem egy félsz :shock: állapot amikor a bimbivel a szája felé közelítek! Már előre érzem az éles fogacskák belemélyedésének érzését a mellbimbóba! Próbáltam vele "beszélni" hogy ez fáj anyának és hogy bla-bal-bal....Aért még a reggeli etetésnél is végig azon aggódam hogy ráharap. Mit csináljak?

Cunci!
Reméelm minden rendben van! Ha tudsz írjál nekünk!

Gabi4
Nagyon szépen fejlődik Nóri! És eszméletlenűl hasonlít a nagyobbik fiadra és így rád is! Főleg a te vonásaidat vélem felfedezni az arcocskáján!

Szép napot mindenkinek!

Éav
viccvucc
 
 


viccvucc!
Még nem indult meg sajnos!
De tegnap este miután az a valami kijött jó kis fájásaim voltak.A hasam reggelre megint lejjebb ment egy picit.Ma meg reggel ótaiszonyatosa közérzetem. :?
Remélem ma megindul,mert már nagyon nem bírom.Már csak 9 nap!!!!! :D
Bárcsak ma jönne el az idő....
baba0727
 
 


baba nekem szerdán délután ment el a nyákdugó, és éjjel már fájásaim voltak, és csütörtök dlben megszületett Nóra.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Bocs az eltűnésért, de ha van időm gép elé ülni, először a Lucáról készült képeket rakom fel, meg nézegetem, na és válaszolok a millió mélemre....de most jut időm a fórumra is. :)

Átfutottam az elmúlt napok beirásait, eseményeit, nagyon cukik a gyerekek! Emma nagyon mókásan néz ki a punk hajával! Nórika marha nagyot nőtt, és sztem apukájára hasonlít!
Tengdi, a te Mátéd meg nagyon cuki kisfiú, olyan kis félénknek néz ki, de nagyon édi. Ja, és a nagylányodnak gondolom elég sok rajongója lehet, jó csaj! :) De az összes baba nagyon édi, most már nekem is kéne képeket felraknom, összeszedem magam ez ügyben...
Gabi, te meg hogy birod ezt a gyakori szoptatást+a többi gyerek ellátását? Ez nem semmi!!!

Most épp gigantikus nagy vihar van itt a 17-ben, ömlik az eső, villámlik, és rettenet nagy szél van, Luca meg békésen alszik immár 4 órája, most már fel kéne kelnie enni.

Egyébként jól vagyunk, minden OK velünk. Irtátok ezt a cumizavart páran: hát sztem Luca nem cumizavaros, mert továbbra is ügyesen és kitartóan szopizik, holott még muszáj neki pótlást adni üvegből, és leginkább tápszert kap (Humana HA1, sztem ugyanazt eszi mint Crissy és Marcsi kislánya), néha lefejt tejet, de azt akkorra tartogatom inkább ha én elmegyek itthonról és a férjem fogja megetetni. Jövő héten. pl. bemerészkedek a citybe fodrászhoz.
Szóval Luca imád szopizni, de még mindig nem tud eleget kiszopizni, a max. 110 mili (jobb ciciből, mert a bal sokkal gyengébb), de Luca drága nem elégszik meg 110 milivel, általában 130-140 kell neki egy alkalommal. Ő ugyanis még mindig 3.5-4 óránként kel fel napközben, éjszaka meg simán alszik 5-6 órát. Aztán úgy hajnali 4-f5 körül kel, 1 óra evés, aztán alszik tovább reggel f10-10ig. Én meg alszom vele. :)

De nem idegelem magam ezen a pótlás dolgon, a lényeg h eszik szépen ciciből, kap tejet is, meg kapja a pótlást is, mert igényli és ha nem kapja meg az adagját sir és vergődik.
A napi 480-540 milit simán megeszi, és a születési súlyát már lekőröztük szépen, majd holnap mérjük megint pucéron. :)

A fürdésnél már alig-alig sir, eleinte ordított, mi meg izzadtunk a férjemmel. :) A pelenkázást meg az öltöztetést viszont még mindig rosszul viseli (pláne ha éhes), na meg ezt a nagy meleget sem birja szegénykém, de én sem.
Szigorúan 6 után merészkedünk le az utcára, előbb semmiképp, mert nem akarom Lucát megfőzni. Egyébként imád sétálni, azonnal bealszik.

Ebben a bazi nagy melegben adok neki forralt vizet is, eleinte fintorgott, de most már simán megissza. :)

Anyós: olvastam h van nálatok is probléma....:)
Én elvagyok vele, de bevallom a múlt héten kiakasztott: közölte h vesz vmi könyvet amit ha elolvasok hiper okos leszek: Mit egyen a baba, vagy mifene...és közölte h leszek szíves Lucának 6 hetes (!!!) korától reszelt almát meg zöldséget adni, mert ő a férjemnek adott anno 37 éve....KIT ÉRDEKEL??? jeleztem Luca majd 6 hós kora után eszik ilyeneket, erre besértődött és bepanaszolt a férjemnél h ő csak jót akar nekünk, de a férjem sem volt vevő erre a nagyszabású ötletére. Na azóta engem nem hiv, de nem is hiányzik. Tegnap megszületett a férjem öccsének is a kislánya, mondtam is, h remélem őket fogja fárasztani a kiváló tanácsaival és nem engem.

Nikike, végülis beszéltél a csecsemős Erikával babamasszázs ügyben? Mondta nekem, h szülés után rögtön beszéltetek. :)
Hozzám még mindig jár, segített Lucus köldökét kezelni-tisztitani mert kicsit begyulladt, és még lesz masszázs oktatás is. Luca egyébként csípi a masszázst, főleg ha a hátát meg a popóját masszirozom.

Akik már szültek (normál úton): szülés után meddig véreztetek? 6 hétig? Most szedek méhösszehúzó cseppeket, állitólag görcsölni kéne a hasamnak, de nem eddig semmit nem éreztem.

Megpróbálok képet felrakni, remélem sikerül.

Üdv mindenkinek, és igyekszem többet feljönni!

Rita

Kép
szolnoki rita
 
 


Le kell kicsinyiteni 600X600asra a képeket, nagyobbakat nem tudok ide feltölteni. :)
Most nem érek rá, mert felkelt Lucus, de még ma (legkésőbb holnap) megcsinálom.

R.

Kép
szolnoki rita
 
 


Gabi!

Szerintem is Norbira hasonlít legjobban Nóri, nem is legjobban, hanem nagyon! Tiszta bátyus! Mások is ezt mondják? s szerined?
Nóri annyira nem újszülött kinézetű, már mikor született sem...de olvastam a blog kommentekben, hogy ezt nemcdak én látom így...

Rita!

Végre hírek rólad, várjuk a képeket!!!!

Baba!

Nem tudom másnál hogy volt, nálam a nyákdugó mindig zselés vagy tojásfehérjeszerű állagú és kissé véres volt. Volt hogy kisebb volt hogy nagyobb.

Tücsi!

Azt hittem elolvadok, főleg az utolsó képtől........gratulálok és csupa jót s szépet kívánok nektek! jajjj már annyira vágyom rá, hogy Ábelt ölelhessem!!!!!!!!!!!

Judit!

Mennyi idős voltál, s hogy törtémt? Sejthető mi volt az ok? Nagyon együttérzek veled, végigcsináltam sajnos......

Viccvucc!

Mikor a cicidre harap Hanna ébren van? Nem lehet, hogy épp elszunnyadni készül, s emiatt történik, s amiatt is ijed meg, mikor felsikkantasz? Nekem rémálom volt mátéval a végén, mert mindig elaludt a cicin és nem tudtam elvenni tőle, mert álmában ráharapott, érzékelte, hogy ki akarom venni a szájából. Volt, hogy fél órát próbálkoztam, egyszerűen rettegtem az egésztől ( csak az éjjeli és estinél nappal nem ) ráadásul nagy hézag volt a felső két foga között, úgyhogy nem is az éle, hanem mint egy gombostű, a hegye fúródott felül a mellbimbómba, az alsó kettőnek meg az éle...de én ébren nem tapasztaltam nála, csak ha elaludt vagy féláomban volt.
De ő már 14-15 hónapos volt...
Ha ébren csinálja Hanna, arra nincs tippem....

Kép
Kép
tengdi
 
 


Rájöttem, hogy ha kipihent vagyok, az elmúlt napokban sikerült ilyeet elérnem, és nem nagy ameleg, akkor olyan, mintha nem is lennék várnadós, holott óriási ahasam.

Én azt hittem nyűgös, raplis vagyok, de szerencsére ez a két tényező együttesen irgalmatlanul, de külön külön is elgyengít...s valójában ez a bajom. Mondjuk ez nagyon jó. Legalább tudom mit kell megpróbálni kiküszöbölni, már amennyire lehet...

Kép
Kép
tengdi
 
 


Sziasztok

Rita én még vérezgetek, én is kaptam cseppeket de már régen elfogyott. Szerintem fogok kapni megint, ha megyek majd a 6 hetesre. Te mikor mész? én aug 11-én reggel 3/4 10-re.
Szerencsére anyum itthon van és rengeteget segít. de Bettiről nem is beszélve.Ő róla nem is gondoltam.
Mosásra pl alig van gondom mert nagy részt ő intézi.
Rékával előfordul hogy tovább van pizsiben, mert hát ugye simán öltözködik magától, de most igényli hogy én öltöztessem fel.
Tengdi igen Norbira hasonlít, meg most azt mondták hogy rám. És jól látod már amikor megszületett sem volt újszülött kinézete. De most pl már nézelődik, ha beszélünk hozzá akkor mosolyog, és már az is elő fordul hogy beszélget. Amit azért 3 hetesen még nem igen szoktak. Sokkal fejlettebb.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok

Tengdi
Hát nem alszik amikor a cicire harap, ha őszinte akarok lenni inkább huncutúl rám nézett elötte és csatt! Záródott a szája!!! :-) Mintha a határait próbálgatta volna, bár ezt legalább 5ször egymás után megtette és meg visítottam. De hála tegnap nem történt ilyen malőr! Remélem ez így is marad! Most megint bátran adom a szájába a "kanalat".

AMúgy megpróbáltam múltkor adni neki alma-banán pürét, de nagyon nagyon nem jött be neki! Hogy milyne fintorok ültek ki az arcára! Csuda édes volt.

Amúgy végre sikerült tegnap egy mosolygós képet csinálni Hannáról.

Kép Hanna nagyon nevet
viccvucc
 
 


ez mitől lehet?2 hete már volt egy ugyanilyen.
Elkezdett fájni a derekam,hányingerem volt,fél óra múlva az egész hátam,lapockám zsibbadt,mintha beszorult volna a levegő.Utána hánytam,most meg már elmúlt.már nem fáj semmim.Ez mitől van?
Kép
baba0727
 
 


Jó estét!

Küldök pár kedvenc képet a sok 100 közül, remélem sikerül feltölteni!
Jó éjt Mindenkinek!

Rita


Kép

Kép

Kép

Kép
szolnoki rita
 
 


Kép Hoppá! :)

Kép Apával bandázás

Kép Lucus

Kép
szolnoki rita
 
 


Kép Vidáman

Kép LucaAnya

Kép
szolnoki rita
 
 


Gabi, én még nem tudom mikor megyek, de a héten bejelentkezem. Nekem inkább a késő délutáni időpontok a jók, mert akkor Luca épp nem eszik, a reggel 10 sajna nem oké.
Én is szedem a cseppeket, azt mondták h görcsölni fog a hasam, na én semmit nem érzek, nincsenek görcsök.
Csak volt 1 kis para 3 napja, mert éjjel be kellett menjünk a kórházba, mivel elkezdtem erősebben vérezni. Szegény Lucust összecsmagoltuk éjjel 1-kor, 2-ig bent voltunk a kórházba, kiderült h semmi bajom, csak méhösszehúzó cseppek kellenek. A gyerek ebből a hercehurcából semmit nem érzékelt, végig aludt, csak mi voltunk hullák a férjemmel mikor 5-kor ébresztett minket Luca.
Szóval mi annyira menők vagyunk kéremszépen, hogy éjjel megyünk sétálni! :lol:

Most hallottam a TV-ben, hogy csüt-től 38 fok meleg lesz.
Készüljön mindenki, kibírhatatlan lesz! :cry:

Jó éjt,
Rita

Kép
szolnoki rita
 
 


hát egyszerűen tünemény Luca!!!!!!!!!! nagyon nygaon édes!!!!
ilyen erős apukás bodyja máténak is volt...ergo ábelnek is lesz :D tegnap pakolgattam elő a legkisebb ruhákat.

Jaj teszitek itt fel hetente a gyönyörűbbnél gyönyörűbb picuros képeket, én meg csak simogatom itt a hasam, de én már őt szeretném simizni!!!!!!!!!! persze még ne jöjjön, de azt nem bánom, ha nem vár 40. hétig, a betöltött 37. után már nem bánom.

nem akarok 38 fok meleget!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
tengdi
 
 


Rita általában nekünk is a délután jó mert apa akkor ér de most szabin lesz.
Én viszem magammal Nórát és majd majd megetetem ott. Cseppektől én csak az első pár nap éreztem görcsöket utána már nem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Jó reggelt!

Rita
Gratulálok! Luca nagyon tüneményes "kishölgy"!

Borzalmas!!!!!!!!!! Nem bírooooom a hőséget!!!!!!!!!! Remélem hamarosan véget ér ez a kibírhatatlan kánikula! :evil: :cry:

Vigyázzatok magatokra és a picúrokra!

puszi

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok!

Hazaérkeztünk.próbáltam visszaolvasni,de bocsi ha nem tudok mindenre reagálni,kicsit sok lenne.

mindenki babája csodálatos.

Rita: nekünk is van olyan csíkos napozó,nagyon szeretjük.

dia: szuper képeket tettél fel.fekete fehér hibátlan.

marcsi: nekem 08,17,18 délután még jó,de utána megyünk le vidére(ismét)

nagyon jó időt fogtunk ki,hanna rengeteget volt kinnt a levegőn,persze csak kora reggel és este.elkezdett kacagni,hát egy gyönyörűség hallgatni.dumál megállás nélkül.elkezdett fogni,mindig ülni akar ,fordulni még nem.röviden ennyi a fejlődés-

ma vendégeim lesznek,szóval sütnöm kell valamit,ja meg hát egy hét ruháját pakolom.

holnap ha tudok jövök és teszek fel új képeket.

pusszantás mindenkinek

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


sziasztok!

Végre megjött a székletvizsgálat eredménye! Minden rendben! :D

Andy
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat vidéken! Nem tudtatok volna még maradni a héten? Ne érts félre! Én örülök, hogy itt vagy, de nagy hőséget mondanak a hét közepétől! ( 39-40fok is lehet) :cry:
Rögzítettem az időpontokat!
Gratulálok Hanna fejlődéséhez!

Csajok!!! FIGYELEM!!!!!!!!!!!!
Mit szóltok augusztus 17 vagy 18(hétfő,kedd) délutáni időponthoz???? Várom a visszajelzéseket!

További szép napot!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok!

Annyira édesek a Kisbabák, nekem még várnom kell, hogy a kezemben tartsam, addig is nagyon jó gyönyörködni a Tieitekben!!!!

Marcsi: Nekem elvileg mind a két időpont megfelel.

Olvastam többen írtatok az Anyós problémáitokról, hát csatlakozom Hozzátok. Nekem kettő is van, a Férjem szülei elváltak és mindegyik újraházaodott... Gondolhatjátok... Bár az egyikkel jövök ki csak nehezebben.

A zenebölcsihez mit szóltok? Volt már valaki? Itt az Újhegyi ltp-en nagyon jókiat mondanak róla. Kiváncsi lennék a Ti véleményetekre, tapasztalatotokra.

Esztke

Kép

Kép
esztke
 
 


Hahó Lányok! Mi is megérkeztünk. Nagyon szuper volt minden. Az orvosom a csecsemősök , a szülésznők nagyon profik. Jól vagyunk, tejcsi is szépen beindult. Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat. Mindenki jól választott,aki a Bajcsyban szeretne szülni. Most mennem kell!
cunci
 
 


várjuk a beszámolót cunci!!!

nekem is jó az időpont Marcsi!

én sem jettát nem vittem sem mátét nem fogom sokáig semmi plusz foglalkozásra, egyedül valami mozgásos (volt) máténál meg lenne kivétel, de neki semmi igénye a mozgásra egyelőre :D
mert persze jó lenne egy kis zenei műveltség, egy kis nyelv, időben elkedzve, egy kis mozgás, de valami kreatív foglalkozás dettó.....akkor most melyik???? nem akarom túlterhelni.

arra próbálok meg figyelni, mi az a terület ahol ő kirívóan tehetséges, ( általában ahhoz kedve is van ) és akkor majd azt az egyet igen. Ha akarja.
Mert mi van, ha antitalentum a nyelvhez, én meg elviszem, közben zseniális zenei érzéke van, amit meg nem látok meg, s nem használom ki.....

a tapasztalatom azt mutatja ( persze ettől másé lehet egész más ) de nekem az, hogy 4-6 éves kor tájékán már ki lehet venni mi az terület, amiben az adott gyermek átlagnál magasabban fejlett vagy jobb képességű...és akkor az az egy szóba jöhet.

a mozgást az izomrendszer idegrendszer, fejlődése s általában véve is az egészség miatt nagyon fontosnak tartanám, ehhez képest van 2 égedelem lusta gyerekem :D :D :D

de ez is olyan, hogy nem feltétlenül kell keretek között mozognia ( valahova járni ) elég megadni a lehetőséget, hogy futkározzon, mászókázzon, strandoljon, szánkózzon......csak hát ez panelban nehezebb, mint kertes házban...

szép napot nektek, mi most megyünk a könyvtárba

Kép
Kép
tengdi
 
 


Halihó!

Ki jön szombaton a babanet találkozóra? úgy néz ki mi kinézünk,jó lenne ott is talizni egyet.

ígértem feldobok pár új képet.

Dia: egy téli kabátot tudtam most felhozni,mert a tesóm épp börzére vitte a többit,de legközelebb lesz gatyó.majd megbeszéljük mikor talizzunk és megmutatom.

esztke:biztos jó lehet a zenebölcsi,én sokat énekelek hannának és úgy látom nagyon élvezi.

marcsi: persze maradtunk volna,de apa dolgozik ,és itthon van klíma szóval elviselhető.de megyünk mi még rengeteget augusztusban is kétszer,Hanna nagy útazó nagykövet lesz.de bírja és hát jobb ilyen kicsin hozzászoktatni.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


ja még azzal kiegészíteném, hogy én mindegyik gyerekemnek énekeltem, meséltem, amíg nem tartottam tőle, hogy kinevetnek, addig rajzoltam :D :D ilyen formában fonrosnak tartom hogy minden területet megismerjenek. De csak minimális keretek között nem szervezetten, otthon tőlem. Mert abban még ott van a plusz kapcsolat is meg a lélek, a szeretet......az más.

És nekünk furcsa, de egy picit nem érdekel és nem zavar, ha hamisan énekel az anyukája, vagy csak pálcika embert képes rajzolni...
ők még más módon állnak ezekhez....

Kép
Kép
tengdi
 
 


andy!

tali egyelőre stornó, mert lehet máté bárányhimlős, igazán a drnő sem tudta megmondani biztosra.....jó, mi?
nem sok pöttye van, azok viszont egyértelműen olyanok, de abszolúte nem vakarózik....lehet a kis imádottam még arra is lusta :D :D :D

Kép
Kép
tengdi
 
 


Dia: kis drága Máténak jobbulást és neked és a pocaklakónak pedig sok pihenést addig is míg nem talizunk.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Kép Kép Kép

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Marcsi!
Nekem is tökéletes az időpont!!Már csak a kaja/pia érdekel,hogy mit vigyek.

Lányok!
Jövő hét hétfőre vagyok kiírva!Lehet valami előjele a szülésnek?Mennyi az esélye annak,hogy ne hordjam túl??Nem szeretném ha indítani kéne a szülést.
Már nagyon várom a pillanatot.Valamit lehet tenni annak érdekében,hogy biztosan meginduljon az adott időpontig??

Kép
baba0727
 
 


Sziasztok!

Marcsi

Nekem is jó elvileg az időpont de 18-án Hannát oltásra viszem és nem tudom mennyire üti ki! Így az kérdéses, de ha minden ok és időben visszaérünk Veresegyházról (ott a dokink) akkor az is teljesen ok! A férjem el is tud vinni mert szabin lesz! :lol:

Andy4

Nagyon édes Hanna baba! És milyen nagy haja van hogy kis copfot tudsz neki csinálni! Gratulálok!

:lol:

Dia

Jobbulást Máténak! Remélem hamar meggyógyultok! Kár hogy nem jöttök Marcsihoz!
Vigyázzatok magatokra!

baba

Én nem vagyok otthon a "pont időre való szülés indító technikákban"! :shock: Remélem azért minden időben és rendben zalik le!

JA a babanetes talira azt hiszem mi nem megyünk, mert nagyon melegben nem cígölöm a gyereket a Millenárisra! Ugye ott lesz? Azért aki megy annak jó szórakozást és majd meséljetek mi volt!

Cunci!

Írtam privit!


Mindenkinek szép napot

Kép
viccvucc
 
 


Sziasztok

Andy nagyon szépek vagytok
Én a taliról lemondok, nem akarok 4 gyerekkel odaállítani.

Tengdi Máténak jobbulást.

Cunci gratula nektek. És gyere majd mesélni. Ki is volt a dokid? Kicsinálta a műtétet? És miért kellett csaszi?

Rita küldtem privit.

Nálunk nagyon gáz volt a tegnapi nap. Paradicsomos húsgombócot ebédeltünk, na onnantól kezdve ahogy Nóri szopizott utána este 10-ig ordítás volt annyira fájt a hasa tőle. Utána elaludt és éjjel fél 2-ig aludt, evett, majd ¾ 6-kor evett megint, és ¾ 9-kor.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Először is Cunci-nak hatalmas gratula!!! :) Majd gyere és mesélj! És kérünk képeket is!

Tengdi, esztke, baba, Évi!
Örülök, hogy nektek megfelelő az időpont! Felírtam! Várok még egy kicsit, hogy a többiek mit szólnak, aztán aug. elején megbeszéljük!

Évi!
Még nem is mondtam, de Hannus mosolygós fotója nagyon tetszik! Igazán aranyos! Olyan jó érzés amikor visszamosolyognak és megpróbálnak beszélgetni! Melyik nap jobb? 17 amikor nincs oltás, vagy 18 amikor "apa" fuvaroz? holnapra jó mozizást!
:wink:

Tengdi!
Jobbulást Máténak! Remélem a talira azért már tudtok jönni!?!

Andy!
Hanna nagyon csinos kis hölgy, és mennyi haja van!

Babanet-es talira mi nem megyünk. Messze is van és nagyon meleg is lesz! :(

Vigyázzatok magatokra és a babákra ebben a melegben! Pocakosoknak kitartás!
puszi

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok!

Csak szeretném veletek közölni, hogy Fruzsa drága Benjáminja tegnap este 19:07 kor megszületett, 3020gr.mal és 50 cm-el.
Jól vannak mindketten! Aztán a többit majd Fruzsa...


Gyűlnek a fiúk is :-)

Tünde
tücsi85
 
 
 


Fruzsának és a babának hatalmas gratula.
sok boldogságot és egézséget kívánok?

dia: mátéval mi újság? bárányhimlő már biztos?vigyázzatok magatokra.lassan már jön a kis fickó is.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Sziasztok! Az ügyeletes doki végezte a császárt,mert félő volt, hogy az előző műtétem hege szétnyílik. Kicsit nehezebb a regenerálódás, de már minden rendben van. :wink: Köszönöm a gratulációkat. Fruzsának és kisfiának sok puszi és gyors felépülést kívánok. Pocakosoknak kitartást! :wink: Babásoknak sok pihenést és sok tejcit ! :D
cunci
 
 


Sziasztok!
Hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Az előbb teregettem ki a hálózsákot az erkélyen, és azóta is pihegek...

Cunci és Fruzsának gratula!!! Cunci mesélj kicsit milyen volt? meddig altattak és mikor kaptad meg leghamarabb Esztit?

Baba! én több ismerőstől hallottam, hogy a mozgás beindítja. Egyik ismerős az anyósához járt a 10emeletes házba, hogy lépcsőzhessen :) neki bejött! onnan vitte a taxi szülni :)

Tengdi! most lehet hülyeséget kérdezek, mert bárányhimlő ellen kapnak oltást, de mégis el lehet kapni?... ez rád nincs veszéllyel, mármint a pocaklakóra?

A babás képek gyönyörűek! Bocsánat a csajsziktól, de Bulcsú a kedvencem!
:wink:

Marcsi! még nem tudom, jó-e, mert 20a körül általában megyünk vidékre és több napot veszünk ki szabinak, most még nem tudom, hogy fog alakulni... de szeretnék menni!

Niki

Kép
Kép
nikilány
 
 


még egy kérdés...
Már nem emlékszem ki írta, talán Esztke... hogy jár terhestornára a Bajcsyba. Mikor és hogyan? Én is szeretnék, csak az autót a párom használja, és bkv-val már nem mennék... heti 1szer majd augusztustól járnék én is, akkor már autóval

Kép
Kép
nikilány
 
 


Lányok!
Már 2 órája erősen görcsöl a hasam,mintha menstruálnék.És fáj a derekam.
Ez már valami jel???
baba0727
 
 


baba0727:

ha szabályos időközönként jelentkezik és szinte hasonló érzés,akkor valószínű a mai napot tervezte a kis drágád.ülj bele egy jó meleg kád vízbe,ha nem múllik,akkor lassan anyuka leszel.
5 perces fájásokkal ,vagy ha lefolyik a víz,akkor spuri a kórházba.

nagyon drukkolok neked,sok erőt.koncentrálj nagyon és menni fog.figyelj mindig amit a szűlésznő és a doki mond.ja és ha van rá mód a kádat próbáld ki a kórházban sokat segít.

várjuk majd a babás híreket. itt a számom 06209607937 ha akarod én szívesen kihírdetem a nagy hírt majd.

de lehet már későn írok.

pusszantás.

többieknek már kitartást ebben a nagy hőségben.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Szóval még kitartás a meleg miatt,remélhetőleg enyhül már a jövő héten.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


köszönjük a gyógyulást kívánó üzeneteket!!!


háát azt nemigen fogjuk megtudni bárányhimlő volt-e...mert már csak leszárADT pöttyök vannak...
én voltam gyermekként, így nem aggódtam. Védőoltás van ellene, de nem a kötelezőek között, és én azt is túl soknak találom, nermhogy még pluszban adassak bármit. Sajnos nálunk errről nagyon egyoldalú információk vannak, de ebbe most nem megyek bele.

Viszont 2 napja egyetlen óra alatt 39 fokos láza lett Máténak, vírusos torokgyulladás...kánikulában.... :shock:

gratulálok az új babákhoz, nem lehet semmi ilyen dögmelegben szülni, te jó ég!!!!!!!!!!!!

Hanna nagyon sokat változott mióta nem láttam, egyre csajosabb...még persze csecsemő kinézete van...( jóhogy ) de már nem annyira, mint három hete...

lehet szegény baba kifogja az év legmelegebb napját????? de mindegy drukkolok, hogy legyen túl, nagyon kíváncsi vagyok!

most ennyi, mert megyek mindjárt zuhanyozni, folyik rólam a víz már most....

Kép
Kép
tengdi
 
 


Köszönöm a biztatást!!
Egyenlőre fájdogál,szóval ki lehet bírni.A derekam folyamatosan a görcsök meg kb.20 percenként.De még igazából nem figyeltem.Mostantól nézem azt is!
Remélem tényleg ma jön el a nagy találkozás....
Az a baj,hogy egyedül vagyok itthon és ha beleülök a kádba nem tudok kiszállni... :D
De már szóltam édesanyámnak ő mindjárt itt van és akkor kipróbáljuk.
A víz még nem folyt el.
baba0727
 
 


dia: hát szegény máté akkor megszenved ebben a melegben.puszild meg helyettem,gyógyuljon meg hamar.hát igen hanna hihetetlen hogy változik.kacag,gagyog ,emelgeti a fejét és kúszik mint egy partra vetett hal.nagyon édi

baba0727: nekem sem folyt el a víz,burkot repesztettek. éjjel kezdődőtt 10 perces fájásokal és másnap este 9,55 kor lett meg Hanna,szóval még van időd(bár lehet a melegbe jobban beindul)
figyelj a légzésre az sokat tud segíteni lazítani.és ha van homeósbogyód akkor elkezdheted bevenni őket.izgalmas az egy biztos. egy új élet van készülőnben kifelé juhééé:):):)

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


:D :D :D :D
Köszönöm szépen!
ilyen homeos bogyóim nincsenek.
ha történik valami értesítelek!!
Köszönöm a segítséget!
baba0727
 
 


Sziasztok!

Először is gratula az új Babákhoz!

Baba:
megy a drukk, minden rendben lesz! Várjuk a további történéseket!

Nikilány:
Igen én járok a Bajcsyba tornára. Nagyon jól esik mindíg. Ne valami ugra-bugra tornára gondolj. Jó kis "nyugdíjas torna". :lol:
Az orvosodtól kell beutalót kérni és azzal kell jönni. A honlapon megtalálod a többi infót: http://www.bajcsyszul.hu/elerh.htm

Kép

Kép
esztke
 
 


Hajrá Baba! :lol: Császár nem altatással történt, hanem eda-val. Semmit nem éreztem, semmi nem fájt. Mikor kitoltak a műtőből, nem lehetett mozogni 6 órán keresztül. Ahogy kezdett kimenni az eda hatása, lassan mindenemet kezdtem érezni. Az egy kicsit fájt, de kaptam infúzióba fájdalomcsillapítót. Úgy azért ki lehetett bírni. Amikor már mozgathattam a tagjaimat :D ,kitolták mellém Eszterkémet. Egyből nem fájt semmim. :lol: Minden nap hálát adok az égnek, az orvosnak, és persze a férjemnek, hogy megajándékoztak az élet legnagyobb csodájával. :D . Még később jövök, ha tudok. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cunci 2009.07.23 10:33-kor.
cunci
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: