Új privát üzeneted érkezett!

TWIST
Bizony elég szemétség! Persze ezt még apróbetűkkel sem írják le hogy csókolom nincs benne egy MB hely sem, vegyen jó sok pízé memokártyát. A sonymban volt eredetileg egy 512-es, tök sok szám ráfér. Nem is kell MP3 mert kircsi az egész csak bedugom a fülest és hallgathatom a zenéket.

VIUS
De rendi vagy, mennék én klímázni ha itt laknál a szomszédban.
Tegnap kivételesen a szomszéd kismami jött át hozzánk, jól odaragadtunk mindketten a bőrülőhöz. Náluk megy klíma. Asszem jövő héten én megyek hozzájuk! :)

Kész a kaja! Csomó mindent csináltam. Hétvégén már csak a gombócot fogom kifőzni. Amúgy se leszünk itthon szombat délelőtt.

dita75
 
 


Twist,
még ne várj nagy csodákat, valószínűleg sehova sem ment a méhlepényed még. Majd olyan 30-32 hetesen talán elvándorol.

Vius,
köszi, én jól vagyok. Bár a lakásban jobb, de azért most is indulok Liliért, aztán megyünk anyuékhoz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita
de legalább nem feleslegesen mentél el vásárolni! :wink:

Csajok,nálunk ma is 37 fok meleg van. Már végképp nem bírom ezt hőséget!!! :twisted: alig várom már a lehülést!

Vius
nem akarsz dobni egy pocakfotót?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 

 
 

Dy,

nálunk már egy órája hűvös van, szerintem nemsokára hozzátok is elér :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
jó nektek! most hallottam pont a tv-ben,hogy máshol meg tombol a vihar. Nálunk 7 ágra süt a nap,és semmi jele eddig a lehülésnek. még szél sem fúj... :?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!
Nálunk most van (és volt) vihar és elment az áram és most aggregátorozunk.) De jó, hogy megvettük annak idején!:)))))
Tévézgetünk, laptopozunk, még a ventillátor is megy:)
Végre hidegebb van! Ma de. szétolvadt a fejem a piacon, szabályosan rosszul voltam a melegtől. Én is egyre nehezebben bírom...

De nagyon jó dolog is történt, aranyos sógornőm mondta, hogy nagyon-nagyon sok gyerekrucit tud adni (teherautóval jöjjünk) és kiságyat és etetőszéket és állványos kádat és hordozót is, szóval, mindent, mindent. Aszem még babakocsit is.) Szóval, problémám megoldódott, tök rendi-bendi egy csaj!!!!:))))

Ditus: én fényképezőgéppel jártam így, hogy nem volt benne memóriakártya és ezért 4 képet lehetett vele csinálni és megtelt. Bakker, abba 10 000 Ft-ért vehettem kártyát bele, nagyon káromkodtam!

Vius, ugye neked a méhlepény nem ér a méhszájhoz, szép magasan van, ugye?

Ma vagyok 15 hetes, de jóóóó:))) Szeretem, ha halad az idő és növekszik a babó:)
Vendég
 


Nálunk du. 2 óra óta fúj a szél, jégeső volt, és orkán erejű szél. Most is esik. Pont hazaértünk pestről és akkor kezdődött az egész.
Olyan meleg volt a lakásban hogy amikor melegítettem a kaját le kellett feküdnöm mert teljesen elsötétült minden. Aztán a szél szerencsére kivitte a meleget. Kicsit tudtam is aludni a délután, még be sem kellett sötétíteni mert totál sötét volt a felhőktől.
Nagyon zengett az ég és Bogyóca is szétrugdosta a hasamat.
Már elcsitult az idő de még mindig pörög!

A pesti úttal nagyon nem volt szerencsénk. REggel az M0 volt beállva, aztán meg ahová mentünk a jetsky-ért pont előttünk volt valami baleset és eltereltek minket. Azt sem tudtuk hol járunk összevissza kavarogtunk a kurva utánfutóval.
Végül kikevertünk valahogy a Váci útra erre fel felhív a főnök hogy menjünk be a belvárosba mert az Armaniba vettek cuccokat (fél millió forintért) és egy táskát ott felejtettek. Csak a buszmegállóba tudtunk megállni, fostunk is hogy megbüntet a rendőr. Persze az M7-esen is baleset, lépésben haladtunk a 40 fokban. Fehérváron felnyaláboltuk amiket teszveszeltem aztán így sikerült pont hazaérni még a vihar előtt.

dita75
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, csak az a baj, hogy nem tudok mit írni mostanság. Hónapról-hónapra élünk, na meg reménykedéstől reménykedésig. Azt hiszem, nem jól van ez így.

Régen úgy éltem az életem, hogy mindent megtehettem, amihez csak kedvem volt, most minden megváltozott. Gyökerestől felfordult az életünk. Időre szexelünk, percre pontosan be van osztva, hogy mikor mit ehetek, orvostól orvosig rohanok. Biztos megvettek, de én aki azt mondta, mindennél fontosabb egy gyerek, néha azt gondolom, nekem már nem is kell. Fura dolog ez és nincs is depis hangulatom, na meg nyilván védekezni sem fogunk, de valahol megálljt kell szabnom ennek az őrületnek.
Most még kisírok a dokitól egy hsg-t, amitől egyébként rettegek. Volt esetleg valaki közületek uh-son? Azt mondják, az nem fáj úgy, mint a röntgenes.

Na ennyit rólam.

Mindig meglepődöm, amikor megnézem a vonalzóitokat, hogy mennyire rohan az idő. Mindenkinek szorítok, mindenkinek örülök. De azért azt sérelmezem, hogy kevés a pocikép. :twisted:
Milyen dolog terhesnek lenni? Érdemes küzdenem? (na jó, ez hülye kérdés volt. Na de tényleg milyen? Ilyennek gondoltátok? )

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

BIKFY
Méghogy érdemes-e?????????????????????
Nem tudom szavakba önteni milyen érzés amikor uhu-n láthatom Bogyót, amikor rugdos és fészkelődik a hasamban, amikor elmegyek a tükör előtt mindig megnézem a pocakomat, és alig bírom kivárni a pillanatot amikor végre a karomba foghatom majd őt!
Amikor szomorú vagyok, vagy bánt valami mindig rá gondolok és azt kell hogy mondjam még azt sem tudom ki lakik bennem, de így "ismeretlenül" (bár ez elég hülyén hangzik, de valahol igaz hisz azt sem tudom fiú-e vagy lány, milyen a személyisége, hogy néz ki, stb..) de mindennek ellenére azt mondom hogy ennél jobban soha senkit nem szerettem mint őt, és tudom hogy nem is fogok.
Minden gondolatom körülötte forog, és az tesz boldoggá hogy ő van nekem, és ez éltet! Nincs még egy ilyen érzés. Semmihez sem fogható.

Az amit leírtál mindenki átesett, én is, többször is, de elmúlik majd meglásd.

Én is mindent ahhoz mérten csináltam hogy az árthat-e a babaprojektnek vagy sem. Nem mentünk fürödni sehová nehogy elkapjuk megint a bacikat, időzített keksz, állandó ultrahangra mászkálás, szurizás, gyógyszerezés, inszemek, feszültség, reménykedés.... persze hogy kikészíti az embert egy idő után.
Nagyon sok mindenen keresztülmentem, egyedül azt bánom hogy nem előbb harcoltam ki a lombikot. Ezen kívül semmit sem bánok.
Én komolyabb átjárhatóságin mentem keresztül mint az ultrahangos, ráadásul kétszer is. Ezeket sem bánom, minden dolog annak a része volt hogy most itt van velem Bogyó és hamarosan anyuka lehetek.
Bármit megtettem volna ha azt mondják hogy az segíthet hogy ezt átélhessem. Szívesen örökbe is fogadtam volna babát, ezzel csak egy ellenérzésem volt mindig, hogy ezt a folyamatot ami most történik velem nem élhettem volna át. Nagyon boldog vagyok, hogy ez megadatott nekem. Eljön a te időd is, ebben biztos vagyok!

dita75
 
 


Köszi Ditusom. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Dita tök jól leírta az érzéseit,így ezt már nem lehet sem fokozni,sem kiegészíteni... :P
de hidd el,neked is hamarosan sikerülni fog! mindenki átesett már ezen a nagy traumán, és kérdésen,hogy megéri-e, kell-e. Nekünk szerencsére nem volt szükség inszemre,de a türelmetlenség majdnem rávitt minket. Hidd el,amikor az ember a legkevésbé számít rá,és már minden mindegy,akkor tuti,hogy sikerülni fog!!!! :wink:
lehet,hogy pont ez most a ti hónapotok!!!!!
nagyon szurkolok,hogy mielőbb csatlakozz te is a babások táborába!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Drága Bikfy! Persze, hogy megéri küzdeni a babáért, mert sikerülni fog! Én depressziós voltam 14 évig, hogy nem lehetett babám, elhíztam, társaságkerülő voltam és ingerlékeny, mindent sértésnek vettem. Túlérzékeny és depis lettem. Még azt is elmondhatom, hogy amikor nagyon ki voltam borulva, akkor iszogattam. Állandóan sírtam, ez a fájdalom elviselhetetlen volt. Soha nem hittem volna, hogy nekem is sikerülhet. De amióta Manócska beköltözött, teljesen kivirágzott az életem:) És alig várom, hogy megszülessen, hogy nevelgethessem, megszoptassam, tisztába tegyem és magamhoz ölelhessem:) Az a sok-sok-sok év fájdalom elszállt egy csapásra!:)
Van egy csomó önsegélyező könyvem, mert annyira depis voltam: hogy álljunk talpra, hogyan viseljük el a fájdalmat, a hiányt, az örök vágyakozást. De ezekt most már végre kidobhatom. Vége a szomorúságnak és ez csodálatos érzés:)

Bikfyke, te sem fogsz ezekre a rossz dolgokra gondolni és emlékezni többé, amikor a te babád beköltözik a pocódba:) Meglátod! Drukkolunk ezerrel!
Vendég
 


Bikfy,
állítólag tényleg kevésbé fáj az UH-s átjárhatósági, de ha találnak valamit nem is tudnak vele mit kezdeni, még a röntgenessel lehet, hogy át tudják mosni. Na meg nekem a dokim azt mondta, hogy a röntgenesbe 70.000 Ft a kontrasztanyag. Úgyhogy nekem végül röntgenes volt, nem mondom, hogy leányálom, de nem az volt rossz, hogy nyomták bele a folyadékot, hanem ahogy feltették azt a katéterszerűt. Azt meg mind a kettőnél megtennék. Na meg látszott, hogy el van záródva, így a doki nem is nyomta tovább, hogy fájjon. Utána jött a lapar.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Bikfy,nekem is volt mindkettő,még évekkel ezelőtt.Az uhus alig volt kellemetlen,a röntgenest jobban megszenvedtem,de azt is ki lehetett bírni.
Nem nagyon szoktam olvasni már a babanetet,de most rákattintottam,biztos,hogy lássam a soraidat...
Tudod,ez most egy nagy próba számodra,talán azért kell,hogy annál intenzívebben éld át a gyermekvárás örömét. Nekem egész eddigi életemben a türelmet kellett eddig legjobban tanulnom és soha nem értettem a várakozási időt. Piszok nehéz....De miután a dolgok megoldódtak,minden a helyére került és hálát adtam Istennek,hogy az Ő akarata teljesült. Hiszem,hogy nagyon közel van az,hogy boldog lehess és szívből kívánom is Neked!
Többi Kismaminak is minden jót!!!!!!!!

Kép
f.ancsi
 
 


Köszönöm Lányok, nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyi vígasztaló szót küldtök.

Nyilván ez után is mindent megteszünk, de már nem akarom olyan görcsösen. Eddig minden idegszálammal erre koncentráltam, de ez már nem is volt normális. Most türelemmel várok. Na és persze remélek.

Holnapi Uh-hoz szorítsatok! Majd utána jelentkezem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Tudtok valamit Timejkáról? Nagyon hiányzik nekem. És I.kata? Tartja vele valaki a kapcsolatot? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY

Drukkok mennek természetesen!

Kata a forgácsosba található meg!

Timejka pedig a Jónásba még ezen kívül.

dita75
 
 


Sziasztok lányok!

Jó látni lányok, hogy mindenki rendben van!

Bikfy!
Meg tudom érteni, amin most keresztül mész. Túl sok minden van most az életedben, ami óramű pontossággal kell csinálnod. Lehet, hogy úgy érzed, most ez szép lassan felőröl. Ez nagyon nem könnyű, főleg lelkileg, mindig mindenre odafigyelni. Lehet, hogy jobb ha nem is görcsöltök rá, és csak együtt vagytok. Én például,mikor idő volt, soha nem mondtam a páromnak, hogy most gyereket csináltunk, csak szexeltünk, és vártam, hogy hátha spontán összejön.
DE, NE ADD FEL! Küzdj!!! Tudom, hogy sok minden fájdalommal jár, és a lelki néha sokkal rosszabb, mint a testi. De minden fájdalom egyszer elmúlik, és utána már csak a hasznos eredmény marad.
Én is voltam átjárhatóságin, bár nekem nem fájt, mert teljesen átjárható voltam, de a 6. lufit tudták feltenni, és az összesen 1 órás történetből 5 órás történet lett. Mindegy ez egy hosszú történet.
Egy a lényeg, KÜZDJ, KÜZDJ és KÜZDJ! :) Hidd el megéri, bár még hogy mennyire, azt még én sem tudom!


Na, szóval megcsinálták az inszemet csütörtökön. Minden rendben volt, most a méhszájamat sem kellett erőszakkal kinyitni, és minden rendben volt. Most nem is folyt ki semmi. Érzem, hogy feszül a hasam, és görcsölgetek, no meg fáj a derekam. Szóval most olyanok a tünetek, mint januárban, az első alkalommal volt. Szóval reménykedem!
Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, nagyon kellettek!
:D

rodina74
 
 


Na látom mindenki elment aludni! Nagyon helyes, pihenjenek a kismamák! Majd holnap délután jelentkezem!

rodina74
 
 


Rodina, mivel neked múltkor is görcsölt, amikor sikeres lett az inszemi, ezért a mostani görcsölés nagyon jó jel!:)))++++++++++++ Kinek ilyen, kinek olyan, tudjuk.
Most minden körülmény adott, nyugi van körülötted, és gyönyörű nyár van, ilyenkor öröm egy babának megfoganni!:)
Mikor tesztelsz? Vagy vérvételre mész? Elvileg ha jól számolom, akkor 30-án már lehet tudni valamit, ugye? Mennek a drukkok minden nap!

Ma kaptam az első kis zoknikat a babómnak, ez az első ajándék neki:) Olyan aranyosak: kaptam egy fiúsat és egy kislányosat is, hogy tuti jó legyen:)))
Vendég
 


Mi újság Timejkával? Volt azóta kezelésen? És Katával? Indítottak
újabb lombikot neki?
Vendég
 


Sziasztok!

Most jöttem a kórházból, megvolt az UH. Eddig csak a bal oldali petefészkem működött, de vagy csoda történik, vagy ennyire jó a Meforal, ugyanis most a jobb petefészkemben is látott domináns tüszőt. :lol: Igaz, még csak 10,5 mm, és ma vagyok a 12. napon, de ugyanez volt a múltkor a bal oldalon is, aztán 18. napon szépen magától a kb. 25mm-esesm megrepedt. :lol:

Újra indul a reménykedés. :roll:

Megkérdeztem, csinálna-e nekem egy petevezeték átjárhatóságit, de azt mondta, még várjunk 2 hónapot, szánjam rá a július augusztust. Ő is inkább az Uh-osra szavaz, de itt a helyi kórházban nem csinálnak ilyent, mert állítólag nincs rá igény. Azt mondja a dokim, már régóta könyörög a kórháznak egy ilyen masináért, de sajna nem kapja meg. Én meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy a beteg meg rohadjon meg a fájdalomtól a röntgenes átjárhatóságin, bár az legalább olcsó. Nekik... :twisted:

KépKépKép
bikfy
 
 


TWIST
Nem is mondtam hogy mennyire örülök hogy kaptok babacuccokat.
Bizony ez rengeteg segítség. Pont számbavetettük tegnap a párommal hogy még egy százas kell azokra a cuccokra amit még meg szeretnék venni. Pedig ezek már tényleg akkora kis apróságok, de sok kicsi sokra megy. Ruhát szinte alig vettem, de ha mind meg kellett volna venni akkor ingünk, gatyánk rá ment volna.

RODINA
Nagyon megéri, ezt majd megtapasztalja mindenki.
Amúgy valamennyire folytatódik az az élet ami előtte volt.
Korlátok lesznek továbbra is, de a babáért az ember mindent megtesz, még olyat is amit nem muszáj.
Elvileg nekünk lehetne együtt lenni apával, de én nem merek. Eddig kétszer voltunk együtt, a fél év alatt, de az utolsónál lelkifurim is volt, mert akkor már kialakulóban volt a lepény és csak annyit tudtam, hogy mellső fali de azt nem hogy közel van-e a méhszájhoz. Le is állítottam apát mert nagyon rosszul éreztem így magam hogy nem tudtam ártok-e a bébinek.
Negyed órára van hozzánk a Balcsi és se idén se tavaly nem fürödtem benne. Igaz tervezem hogy csüt-ön megnézetem a méhszájam és megkérdem a dokit hogy engedélyezi-e.
Aztán még kérdés hogy bele merek-e menni.

dita75
 
 


BIKFY
Örülök a tüszőnek, remélem nem kell még a nyarat kibekkelni mert ez a tüsző a nyerő. Beszéld meg te is mint Linácska, hogy te kis tüsző te leszel az én kisfiam vagy kislányom. Hátha hallgat rád! :)

Én is beszéltem Bogyócival és a tesókájával amikor betették őket a pocakomba. Bogyó volt a szófogadóbb! :)

Próbáld ki mit veszíthetsz? :wink:

dita75
 
 


Bikfy
ezek remek hírek!
megy a drukk ezerrel,hogy ez hónap spontán sikert arasson!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++ :lol: :lol:

Rodina
neked is megy a drukk!!+++++++++++++ :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Köszi csajok. :wink:

Dita!

Először nevettem a soraidon, de aztán jobban átgondolva...... No kufirc, no Balaton, no fürdés, no nyaralás. Tőlünk, akik sokat küzdenek a babáért, az élet még a nyugodt, békés babavárás perceit is elveszi. Állandóan idegeskedni, mi árt és mi nem. Pedig nem hiszem, hogy gond lenne belőle, na de ki a büdös fene mer kockáztatni?
Gondolod a bőrszínükben hátrányosak is így vigyáznak a gyerekeikre? Aztán mégis jönnek a bébik nyakra-főre. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, nagyon örülök, hogy csoda történt és mindkét oldalon van szép érett tüsződ! Akkor hajrá spontán babóca!:) Ez egy jó hónap a babásodásra!!:)

Ditus, köszi, hogy te is örülsz a babacuccainknak, velem azóta madarat lehet fogatni! (Kér valaki fekete rigót, vagy verebet??:-)))))))))
Szóval, annyira jó, mert a sógornőm uniszex színű rucikat vásárolt a gyermekeinek, így akár kislányom lesz, akár kisfiam, simán rá tudom adni a holmikat. A felszereléseknek is nagyon-nagyon örülök! Októberben megyünk a dolgokért, megbeszéltük, addig még nem merünk. És ami még kell, azt szerintem használtan megveszem a Vaterán. Mondjuk a body, cumisüveg, meg ilyesmit, természetesen újonnan kerülnek megvételre.
Dituli, nektek már annyi minden megvan!:) Jól álltok! Mi kell még?
Vendég
 


BIKFY
Hát az az igazság hogy ha pl. az unokahúgomat nézzük neki pikk-pakk összejött a baba, de inkább úgy mondom hogy becsúszott.
Úgy döntöttek megtartják, bár a fiú eleinte nagyon ellenkezett, de aztán belement a dologba. Az unokahúgom kis hebrencs kislány, nem bírta letenni a cigit. Sokat is idegeskedett, nem teljesen olyan életet élt mint a kismamák. Most kérdés hogy emiatt vagy sem, de beteg lett a kisbaba és a párja hiába ajánlott fel az orvosnak több millió forintot nem lehetett megmenteni. Azt mondták ez nem pénz kérdés, a baba szíve beteg és életképtelen. Ne félj azóta megfogadta ő is hogy ha mégegyszer terhes lesz úgy fog vigyázni rá mint a hímes tojásra. Amúgy az élet a sors, vagy nevezzük bárhogy úgy látszik tudja mit csinál, nem véletlenül történnek sokszor dolgok vagy épp hogy nem történnek. Nem lett volna igazán jó az unokahúgomnak hogyha a baba világrajön. Nem úgy alakult a kapcsolat végül. Pokol lett volna a család élete. Szóval fura az élet hogy sokszor a rosszból jó is kisülhet.

TWIST
Végülis a táblázatból amit küldtem kiderül hogy mi nincs még nekünk, végülis már nem sok minden. Kókuszmatrac, pelenkázófeltét, kiskád, babaáploási cuccok, mérleg, és még pár apróság (lázmérő, orrszívó) . A babakocsit ugye már leelőlegeztem, legkésőbb ősszel hazahozom addig még pengetem a részleteket. A légzésfigyelőre is nemrég licitáltam a neten. Amit még szeretnék de nem fontos az a szőnyeg, polc, díszek a falra, pihenőszék, mei tai kendő.
De ezeket esetleg felírhatjuk karácsonyra is és megkaphatjuk a nagyiktól. (persze nem mindet)
Játékokat sem igazán veszek csak néhány apróságot, mert még leltározni kell az unokahúgomnál hogy nála egyáltalán mi van amit odaad. A babáit azt mind odaadja azt már mondta, kérdés hogy Bogyó is lány, mert ha fiú nem biztos hogy pont babázni szeretne.
A függönyt, baldachint, szopipárnát, stb. pedig megvarrják nekem a rokonok. Az anyagot már megrendeltem, fel is tettem asszem micimaci és barátai vannak rajta természetesen.
Még előre is haladtam mert már az etetőszék is megvan. Pedig az még egy év mire kelleni fog. De hát ha egyszer megtetszett! :)
Megvan még az ágy is amin a szobában aludni fogok.
NA meg persze amire még félre kell tenni az a doki.
Magamnak is kell még egy két cucc (mellszívó, bimbókrém, bimbóvédő, tena lady betét) vettem homeos bogyót is amit Linacska ajánlott a tágulásra és majd veszek szőlőcukrot is.
Még van végülis 4 hónap, de én úgy számolom hogy 3, mert addigra kész akarok lenni mindennel és feltett lábbal várni a szülést.

dita75
 
 


Ditus, nagyon klassz, hogy már ennyi mindenetek megvan!:) És hogy van nálatok részletfizetés a babakocsira. Kíváncsi vagyok, hogy unokahúgod miket tud még adni, azok is jól fognak jönni nektek:)
Nálunk még a húgom talán tudna adni dolgokat, csak azt mondta, ha jól értettem, hogy ő eladta a cuccokat a Vaterán (pl. kismamiruhák), így elég bizonytalan ez a segítség.

Én sem megyek a Balatonra, meg sehova idén, fürdőruhát sem vettem, szerencsére ezt az egész család tudja, és féltenek a fertőzésektől, így nem is hívnak sehova. Pedig mindig egy hetet töltöttünk a Balatonon, Siófok a kedvencünk. Na, majd babóval megyünk!:)
Vendég
 


Köszönöm mindenkinek a drukkokat!
Nagyon jól jönnek, remélem minden rendben lesz!
Twist! Jól számoltál 30-án kell majd tesztelnem, nem lesz vérvétel. Aztán ha pozitív, akkor a Krizsához kell mennem, mert az én dokim épp szabin lesz.
Dita!
Én biztos, hogy mindent megteszek, hogy babám legyen. Nincs olyan dolog a világban, amely megállíthat engem! :twisted:

Bikfy!
Nagyon örülök, hogy ilyen jó hírekkel szolgáltál nekünk! Látod, csodák vannak, csak hinni kell bennük! Hajrá spontánkodás! :D
Higgy benne, és meglátod összejön!! :D

Dita!
Tök jó nektek, hogy már ennyi minden meg van. Majd ha kell, akkor légyszi nekem is küld el a listádat, mert abban biztosan minden benne van. Igaz én már vettem az elmúlt hónapokban bébiruhákat, különböző méretűeket, pasztel és zöldes szinekben. Így bármilyen nemű lesz is majd a babszi, jók lesznek neki.
Sajnos én nem tudom, hogy bármit is fogok-e kapni a barátnőimtől, ismerőseimtől. Az viszont jó, hogy van, akik kapnak édi rucikat.

rodina74
 
 


Na, úgy látom, hogyha én írok, akkor eltűnik mindenki! :oops:

rodina74
 
 


Én itt vagyok, csak két műsort nézek egész nap a tévében, és az egyik a jóbarátok ami hétkor van, de már vége! :)
Apa sincs itthon, apjánál volt kocsit szerelni és most meg a szomszédnál ajtót tesznek be. Tököm kivan hogy minenkinek azonnal ugrik de nekünk úgy kell könyörögni hogy jöjjenek még akkor is ha fizetünk érte! :twisted:

RODINA
Szívesen elküldöm. 3 helyről szedtem össze a cuccok listáját és elküldtem anyukáknak is hogy egészítsék ki vagy épp húzkodják ki amit feleslegesnek tartanak. Elmondták a véleményüket is hogy miből mit ajánlanak. Szóval azt hiszem tényleg teljes a lista.

dita75
 
 


Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni!!!

Anno a fórum idításakor olvastalak Benneteket, akkor készültem én is az első inszemre, ami szerencsére sikeres volt, így már nem irogattam ide.
Aztán eltelt egy kis iőd, most már egy ideje szeretnénk kistesót, de még várat magára és most az első inszem sem sikerült :cry: :cry: azt elmúlt két hónapban mindig megtermékenyült a petesejt, de nem tapadt meg, az előző hónapban még pozitív teszt is volt, de aztán semmi :cry:
Szóval a megtapadással lehet valami... :shock: :shock:

Van valami ötletetek, hogy mit szedhetnék, ami segít??????

Mindkettőnk egészséges, ismeretlen eredetű a meddőség. Szedek elevitet, e vitamint, folsavat, c vitamint, multi macát. Inszem után duphaston volt. Lehet, hogy azonnal utro kellene?????

Köszi előre is a segítségeteket!!!
Vendég
 


Szia Nati!

Terheléses cukrot és inzulint nézettél mostanság? Inzulinrezisztencia mellett nagyon nehéz megtartani a terhességet.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy, basszuskulcsos, ne feledd soha nem szabad feladni, ideig óráig lehet, néha belefáradunk, de a cél a lényeg és csak azt nézd, mert kapsz egy olyan érzést amiről még jelenleg fogalmad sincs. Gyermeket nevelni, nap mint nap látni, érezni, vele lenni, és élni kimondhatatatlan élmény. Belőlem olyan érzéseket váltott ki amikről talán nem is álmodtam soha, és azt hogy vha magamnál jobban szeretek majd vkit, el sem hittem. Pedig. Mindig azt gondoljuk és most Te is hogy hosszú az út, pedig, nem. Majd ha egyszer visszanézel Te is rájössz. Nem is. Fogd kézzel meg ezt a pillanatot és kapj erőt, ne add fel, és tarts ki, mert az élet nagyon sok mindent tartogat, és Benne van egy Olcsa vagy egy Dorka, csak mondom, és minden rajtad áll, úgyhogy hajrá Bikfy, előre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vagy ahogy legjobb barátom mondaná, arccal a feladat felé!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Suskám!

Köszönöm, nagyon aranyos vagy. Ami kinyír, az a nagy kötöttség. Időre enni, méricskélni, stb. De azt hiszem ezt neked nem kell mesélnem. Úgy irigyellek, hogy a hülye cukorbajjal te a gyerek születése után leszámolhattál.
Persze, hogy nem adom fel, csak néha már unom saját magamat és azt, hogy minden gondolatom a téma körül forog.

Tudod mi a terápiám. Na? Na? Most nem mondod, hogy gondolkodsz? :twisted:

Hááááááát persze, hogy egy fotó Olcsáról. :lol:

Amúgy hogy vagytok? Sokat vagy eszemben. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
te meg majd terhesen fogsz leszámolni a cukorbajjal, mint én :lol: :lol: :lol:
Én soha nem vettem annyira nagyon komolyan a diétát, még babásan sem. Alapvető dolgokat betartottam, de nagyon ritkán méricskéltem, és van, hogy a 3 óránkénti kajázás is 2 vagy 4. Több azért nem szokott lenni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nati!

Én is az inszem után duphastont szedek 3x1-t. Egyszer már bevált. Állítólag a cickafarkfű és a palástfű segít a megtapadásban.
Mást még nem szedtem, úgyhogy a többiről nem tudok nyilatkozni.

rodina74
 
 


Dita!

Látom most is nagyon alapos voltál, mint mindig!
Megköszönném, hogyha elküldenéd nekem. Bár már vettem az elmúlt hónapokban ruhácskákat, semleges színűeket, mert le voltak árazva, és vétek lett volna otthagyni őket. A ruhákból egyébként különböző méretűeket is vettem. Majd ha megjavíttatom a fényképezőt, akkor csinálok fotót róluk!

rodina74
 
 


Sziasztok,

Bikfy,

elhiszem, hogy nagyon megvisel az irányított életmód. Lazíts egy kicsit, és meglátod, hogy szebben fogod látni a világot.
Katával szoktam msn-ezni, a körülmányekhez képest jól vannak. Majd a fagyibabákért fognak visszamenni.

Rodina,

nagyon jó jeleid vannak, remélem a hétvégén még rádolgoztatok a témára.

Dita,

én tavaly kb 12 hetes voltam amikor elmentünk Egerbe fürdeni a strandra. Nagyon jólesett a víz, még úsztam is. Szerintem Danikának is tetszett.
Viszont egy Balatont vagy tót nem vállaltam volna be azt hiszem. :roll:

Twist,

szuper, hogy ennyi mindent kaptok!
Most én is kaptam egy csomó ruhát, aztán amikor kibontottam itthon láttam, hogy mint 68-as, Danika pedig már 74-est hord :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

RODINA
Főleg ha Bogyóról van szó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sztem még nem érdemes ruhácskákat venned, mert nem tudhatod előre mikor fog születni. (reméljük mihamarabb) A tesóm kislánya júniusi és sajnos egy csomó tündéri rucit félre kellett tennem mert Bogyó novemberben nem tudja őket hordani. A szívem szakad meg érte. Pamut rugit, bodyt, előkét, ilyesmit persze lehet mert azok nincsenek évszakhoz kötve.

dita75
 
 


Monic!

Hát az garantálhatom! Nagyon szorgosak voltunk! :oops: :D

Úristen! Mekkora már Danika! Hihetetlen! Hogy szalad az idő! Lassan fél éves! El sem hiszem!

rodina74
 
 


Dita,
mikor mész UH-ra???

Monic,
én ezzel a fürdéssel pont fordítva vagyok. Egy Balatont hamarabb bevállalnék, mint egy medencét. De egyikben sem voltam, amióta babás vagyok. Lili is Balcsiba mehet, medencébe nem. Úgyhogy ma viszem apu tavához.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Rugdalózókat vettem, az bármikor jó! A lakásba tökéletesek. A nagy részét úgyis akkor akarom megvenni, amikor majd tudni fogom a nemét. Remélem erre már csak pár hetet kell várnom és nem éveket!

rodina74
 
 


MONIC
Sztem Linacskanak igaza van, a természetes vizeket ajánlják a dokik is a strandot nagyon ellenzik. Azt mondta a védőnő is hogy akkor már inkább a szex mint a strand. Nagy a fertőzés veszélye, pláne a melegvizes medencében.

A tavak természetesen úton tisztulnak, a medencéket és a vízét ki tudja hogy mikor és hogyan tisztítják. Ha csak te meg a családod használja a medencét akkor gondolom semmi gáz, így majd ha megyek anyuékhoz bele is megyek a medencéjükbe.

LINACSKA
Csüt. délben a legnagyobb hőségben! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

RODINA
Éveket tuti hogy nem! Ebben biztos vagyok!

dita75
 
 


Dita!
Remélem én is!
Elküldöd nekem priviben a listádat? Csak hogy meg legyen, hátha rövidesen kell. :roll:

rodina74
 
 


RODINA
Adj egy emil címet.

Ezt pedig nektek küldöm csajok akiknek még nem sikerült de hamarosan fog:

A paraszt és a csacsi

Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át
szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbálta kitalálni mit is
tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis
ideje már betemetni; nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek
földet hányni a kútba. A szamár megértette mire készülnek, és
rémisztően üvölteni kezdett, majd nemsokára elcsendesedett. Kis idő elteltével a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy
a szamár él, és minden lapátnyi föld után valami csodálatosat művel. Lerázza magáról a földet, majd feláll a tetejére. Ahogy a paraszt és szomszédjai tovább lapátolták a földet a szamárra, ő lerázta magáról azt, és egyre feljebb lépdelt. Hamarosan mindenki ámulatára a szamár átugrott a kút peremén és boldogan elsétált!

Az élet minden fajta szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból
kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden
probléma egy újabb lehetőség a továbblépésre. Bármilyen problémából
van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg! Rázd meg magad és lépj egyet feljebb.

dita75
 
 


Dita!
Priviben küldöm az email címemet.
Nagyon jó a tanmese. Nem ismertem, de nagyon igaz!

rodina74
 
 


Íme néhány kép a fiatalúrról:

Megmondalak anyukámnak:
Kép

A macimat akarom:
Kép

Téged szeretlek a legjobban (a sapkát csak felpróbátuk, hogy kinőttük-e már)
Kép

egy perc alatt megléptünk a játszószőnygről, és anya nem tudja hogy csináltam
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita
megkaphatom én is a listádat????????? :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: