Sziasztok!
Jelentem, Miksabuckó 8040 gramm, és megkapta a második agyhártyagyuszi szurit is, úgyhogy 15 hónapos koráig nem bántják, éljen
Muszáj elmesélnem, hogy akkorát pisilt ma a rendelőben, hogy a doktor csúcstartónak nyilvánította
Éppen a karomon tartottam, akkor jöttünk a mérlegtől, amikor éreztem, hogy valami történik a blúzomon, nohát megmozdítottam a gyereket, ettől kiszabadult a kukija, és óriási ívben, át a doktor íróasztala felett pisilt
A dokinak föl kellett ugrania a helyéről, így is kapott valamennyit. Mondjuk én is elég sokat, a fél pólóm pisis volt
Elégedett volt Miksával a doki, bár mondta, hogy kicsit korai az álldogálás meg a lépegetés, de ha magától csinálja, akkor ez van, örüljünk, hogy ilyet is tud
Kajáról annyi, hogy egyelőre a fehér húsokat propagálja, főziből aszonta, hogy szinte minden mehet. Adhatunk kenyeret is, de ő azon a véleményen van, hogy még ha nem is vagyunk különösebben veszélyeztetettek, a tejtermékeket és a tejet hagyjuk 1 éves kor utánra. Szerinte annyi allergiás felnőtt és gyerek van, hogy kíméljük meg Miksabuckót. Nohát ennyi.
És ültettem ma virágokat is
Manó! Én igyekszem tartani magam a kismamás táblázathoz kajaügyben, meg végülis ma a doki is a fehér húsokat mondta. Így még egy kicsit csirkét és pulykát kap Buckovics, nagyon szereti őket.
Marycus! Én nem akarom osztani itten az észt, de én egy kicsit óvatosabban bánok a kajákkal. Az allergia állítólag nem biztos, hogy azonnal jön ki, lehet, hogy csak évek múltán.
Hanzika! Jobban vagytok? És mikor is jöttök pontosan Horányba?
Kriszta! Nem baj, ha ritkábban jössz (illetve egy fenét nem
), de azért időnként kukkants be, nem ám eltűnni! Sejtem, hogy kemény lehet a két kiskrampusszal. Erőpirulák mennek
Nyugtató is kő?
Nildikó, Mese, Marycus, Hanzi! Nohát, én láttalak benneteket, vita nélkül én voltam a legbálnább. Elhiszem, hogy mindenkinek a maga kilója a nehéz, de szerintem nekem a legnehezebb...khm..
Mese! Én is imádom dicsérni Miksát, úgyhogy nem csodálom, hogy te is odavagy Annácskáért
Dehát oda is lehetsz, klassz kis csaj. Fotó?
Ildikó! Köszi, a teszteket asszem akkor mi is megnézzük! Tényleg a biztonság a legfontosabb, meg az, hogy a kölyöknek kényelmes legyen (meg hogy menjen a színe a kocsimhoz
).
Kaja: szerintem Miksa súlyát egy kicsit elindította a Sinlac, és nagyon szereti is. Mellesleg ő is az apjára ütött, ugyanolyan nyurga, és egyben sajtkukac.
Hoppá, azt meg nem is írtam, hogy most délelőtt Miksa kap kézből kis falatkákra aprított gyümit (má hogy szokja a darabosat), és simán lecsúszik. Délután 3 körül meg kap uzsira gyümit, ennyi a plusz. Simán lenyomja. Mondjuk így most délben husis főzit kap, este meg sima főzit. Így kicsit leredukálódott a szopik száma, de azért igyekszem időnként napközben is mellre tenni. És ma van a 3. nap, hogy nem fekve szopiztunk este, és viszonylag simán le tudtam tenni. Szóval javul a kölyök
szirom