Új privát üzeneted érkezett!

Annus,még elég sok.A bevételi rész fele,a költség teljesen,a mutatószámok kb. fele.És még finomítás ebben-abban.Aztán az összefoglalás, külalak,prezentáció.Szal még durván a 40%-a hátravan. Per pill nem látom még az alagút végét, pedig az kicsit megnyugtatna. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hát igen,tudom h megérzik a frontot.....de olyan szörnyű...az előbb is majdnem sírtam h ilyen dög melege van szegénynek....és csak jövőre lesz légkondi :( idén még a férjem nagymamájához kell a pénz a felújításra :( de utána azt hiszem be van fejezve...boldoguljon egyedül,tudom h nem sok a nyugdíja,mert olyan 50 körül van,de ha azt nézzük h mi ketten vagyunk és h mennyiből éltünk...szóval nem jön ki sokkal többre...ráadásul itt a rezsi meg minden sokkal több...na meg mi fizetjüka telefonját,a szennyvízbekötését és sorolhatnám...de már annyit segítettünk neki,nem sajnálom tőle,de itt van Izus,és most úgy érzem h tőle veszünk el emiatt :roll: :( Na de szeptembertől másképp lesz!


na az már nem sok...ha nekiül az ember és 100%osan rákoncentrál akkor gyorsabban is lehet haladni!Csak Riki mellett ez ugye nehéz...szóval ahhoz képest egész jól állsz! :wink:

annus11
 
 


Jó reggelt!

Szofi, jó utat!

Anikó, nekem az 56 sokáig elég volt, a 62 2 hétig, pikk-pakk átnőtte, úgyhogy vigyél! :-)

Annus, sajnálom, hogy sz-r napod van, szerencsére ritkán fordul elő!! Én is okoskodó nagymamába akadtam tegnap a játszón, Gyöngyvirág miért nem szobatiszta már???? Már egyik fülemen be, másikon ki.
Egyébként a törököknél nagyon jó!!!! :-)

Anita, miért kell Hanna babának cebion? Iringó is kevesebbet eszik, mint az "előírt", mégis szépen gyarapodik, úgy látszik, hogy ennyi az igényük.
Vendég
 

 
 

Hali!

Annus! Nyugigumi! :roll:
Néha Lili is a semmiből felvisít....nekem pl. hordozókendőben tetézve azzal, hogy ezerrel elkezdett fickándozni....akkor nálunk is melege volt és büfike is jött.
Okoskodó embereknek meg szólj be!!!!!Hidd el néha olyan jól esik neveletlen bunkó lenni....és elküldeni még melegebb helyre az ilyen kis okoskákat! :twisted: !!!

Böbi!
Cembion? Az mire kell?
Majd írok privit! :wink:

Panndi!
Mit csinál Fruzsi eg. nap? A parton 'henyél' ő is?

Mi voltunk tegnap du-este fürcsizni 2esben a férjemmel!
Anyiiiiiiiiiira jóóóóóóóóóó volt!
Du. kvázi csak kisgyerekes mamik és pocakos 2in1 mamik voltak gyerkőcökkel...este meg senki kvázi! :roll:
(btw, olyan fasza volt, hogy kvázi nekem volt a leglaposabb hasam :oops: ....izé...azért kicsit paráztam ettől a bikini témától.....1részesem meg nincs.....szóval vittel egy toppot...hogyha kopasz maffiózók, vagy 60as papik szilikonos cicáival lennének tele a hotel medencéi....akkor ne legyen annyira ciki.....(én nagyon maximalista vagyok magammal, addig nem nyugszom, amíg vissza nem állítom az 'eredeti hasamat').....de nem ez volt.....így olyan király fesztelen volt az egész!!!!! Sőt még a férjem is megjegyezte.... :oops: :oops: :roll: :lol: 8) )
Szóval ha jó idő lesz heti1szer 2esben, és 1szer pedig Lilivel is megyünk.....na ott tuti fel sem tűnne, ha Lili üvöltene végig.....totál baba-barát! :D

Na, mikor is jön az a vihar? El kellene mennem a Brendonba egy 5000res babakocsi- bigyóért, amit nem hajlandóak kiszállítani!!!!!!! :x :x :x :x

Kép
mozza
 
 


Hol a beigert "jo" ido???
melegebb van nalunk mint tegnap :evil:
ugy volt ma kirandulunk ha nem lesz ilyen dog meleg......
ahhh..
Annus,sajnalom h nincs tul jo napod.
biztos h fozni akarsz ilyen melegben?
en nem merek... itt lent 28fok van most.
pedig 25korul szokott lenni melegben is.
nemtudom most miert ennyi.
na hogy fent mennyi van,azt inkabb meg se nezem.
klima csak jovore lesz.
orulunk h kesz a haz. de levegon Boro csak idegeskedik ilyenkor..
itt mondjuk alszik... de en nemtudok :evil:

panndi, irigy irigy :roll:
nagyon ki kene mozdulnunk vmikor.
szet is nezek ....

amugy miert baj ha nem eszik meg az eloirtat? :roll:
Boro egy hete eszik 700-800 kozott es 5.500 korul van. majd ma kiderul mennyit hizott egy het alatt..
de o ezelott ilyen 100korul evett egy evesre. 6x. 600korul egy nap.. mikor 800korul kene.
engem nem zavart.
miert is zavarna 200gramm korul hizott ......
a legkisebb eddig 140 volt :shock:
pedig kevesebbet evett vegig. de engem total nem zavart.
mostmar megeszik 120at is egyszerre. ha tobbet akkor hiszti van alt es bukik..

Netti
Kép
maumau
 
 


ja,felebredt az iment Boro a jarokaban. es most hasrol nezi a tvt azt vettuk eszre :shock:
maskor nyuszog ilyenkor h fent van... :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Böbi 2 hét alatt? Nem semmi, így vegyen az ember sok rucit egy méretből...

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Az országot már elérte a front....északnyugaton már csak huszon fokok vannak...itt meg reggel 7kor már folyt rólam a víz!!!!És igen,nálunk is reggel melegebb volt mint tegnap délután!!!!

Én épp a mosott ruhák között ülök,megy a ventillátor....apcim az egyik szobában alszik,Iza a másikban gagyarászik....

Főzéshez még nem fogtam hozzá....amúgy hamar megvan a csirkepöri...vmit meg enni kell!De lehet avégén pizza lesz belőle,mert h kimenni se tudunk ilyen melegben....

Holnap meg pecázás lenne,mennénk a Molnár Szigetre ide soroksárra...hát kiderül h milyen idő lesz....

Én nem tudom h Iza mennyit eszik....,nem tudom h mennyi az adagja 1 nap....de éhezni tuti nem éhezik :wink:

Jaj mennem kell...kiabálás esete forog fenn

annus11
 
 


Sziasztok!

Kitartás csajok a nagy meleghez, nemsokára jobb lesz!
szerencsére nálunk van klíma, pedig alapból nem lett volna, és nem is akartuk, de azt hiszem a baba miatt most nagyon jó.

Annus,
sajnálom h nem jól kezdődött a nap, de már csak jobb lehet.
Amúgy Bogi sokszor ilyen, mint Iza, nemegyszer visította végig a parból hazafelé vezető utat :) a lépcsőházban utána meg a hülye kérdések, hogy mért sír...
A klippet köszi, hogy megcsinálod, majd rakom én is össze a képet, szerintem egy részét ma már küldöm is!

Bogi is nyűgi ma, reggel jól teleette magát, majd tiszta nyőgös volt a vállamon, ölben is, kibukott megint egy csomót, most bealudt, de félek, csak percekre...

Kutyafüle,
Steve is durván vedlik, napi többszöri felseprés/porszívózás.. én nem is tudom, hogyan lesz, mikor a gyerek már mászni fog... a gyereknek másznia kell, a kutyát meg nem záthatom ki a teraszra :(

Panndi,
de jó Nektek, hogy ilyen ügyi Fruzsi!!

Mi aug. 5-én tervezünk menni grillpartyra, előtte anyumékhoz kicsit, hogy szokja másutt is. Meg majd szeptemberben hosszúhétvégézni vhova.

Tényleg, tud valaki jó kis bababarát szállodát, ami azért megfizethető, és van wellnes-rsézlege, vagy fürdővel közvetlenül össze van kötve?

emese1979
 
 


Annus!
Én is küldtem képeket. Ha túl sok, nyugodtan szanálj!

Böbi!
Miért kellene, hogy egy 20 hós gyerek szobatiszta legyen? Persze, lehet, de semmit nem szabad erőltetni. Ha megérik rá, úgyis elhagyja a pelust! Az én taktikám is az, hogy egyik fülemen be,a másikon ki, de azért az emberben mégis ott motoszkál, hogy miért szól bele mindenki. Főleg az első babánál esett rosszul, mégha a jószándék is vezette a belebeszélőt. Miért nem foglalkozik mindenki a saját bajával, vagy gyerekével.

Növés: én még 56-os rucit adok rá, de már előszedtem a 62-eseket. Sajnálom elrakni az 56-osokat, mert olyan kis szépek, de tudom, hogy muszáj elővenni a nagyobbat, mert ha halogatom, azokat is nagyon hamar kinövi. Mátéval így voltam. Olyan gyorsan nőnek. Nem érdemes rájuk feszülő, vagy éppen jó ruhát adni.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Ja, azt akartam még kérdezni, tud valaki uszodát, ahol van babaúszás?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emese1979 2009.07.18 10:16-kor.

emese1979
 
 


Na picit arrébb vittem a ventillátort,így a hálóba is kavar picit,de a gyerekre nem megy.El is aludt Izus....

Mozza!
Ez a fürcsi jól hangzik!!!Szerintem Lili bírni fogja :wink: Amúgy Iza szokott sikítozni,de azt jókedvében!Annyira édi!Itt meg nem felvisított,hanem folyamatosan visított!!!Torka szakadtából....Na de mindegy,egyszer ilyet is kell művelnie....

Én meg lehet holnap elugrok egy bababoltba.Találtam egy rögzítőt amivel a mózest is be lehet kötni a kocsiba!Nem ilyen adapter,hanem vmi csatos izé,kb 5 ezer...de muszáj vennem,mert nem tudom lecűgölni a hordozót is meg a mózest is....Szóval nagyon örültem mikor ezt megláttam!!!!Végre vmi jó is ebben a napban :wink:

Na megyek,felteszem a csirkepörit..... :roll: mindegy nekem az az 1-2 fok.....

annus11
 
 


Na, mostmár én is hülyét kapok ettől a melegtől! :?

Képzeljétek, tegnap Marci újra megfordult, csak most a másik oldalra. Bemegyek valami nagy üvöltésre és látom, hogy a keze kívül került az ágy rácsain és nem tudta bevenni...

Éjjel meg 4-kor megébredt (egyértelműen fájt a pocakja) erre az apja azt mondta, hogy hisztizik. Hát persze... :?

Na én is keresgélnék képeket... :arrow:

Kép

Kép
adraci
 
 


Lányok,
a BCG oltás helye mennyi ideig piros, duzzadt? Boginak már 1 hónapja, az még normális?

emese1979
 
 


Annus!
Tegnap még küldtem pár linket zenékkel.
Az a nehéz, hogy elég hosszú dal nem nagyon van.....az áprilisiaké kb. 7 perc volt. (ugye mi youtube-ra töltjük majd fel....az indanetet kb. 45 percig töltötte.....nem szeretem! :x )

R. meleg van.....légkondi nélkül brutkó lehet. Még így is az...

Babaúszás: MOM Wellnessben tudok. Mikortól lehet? 3 hónapos kortól? Mi is akarunk!!!! :)

Kép
mozza
 
 


Emese!
Szerintem teljesen normális, ha még piros. Máténak anno nagyon csúnya volt, és sokáig (pár hós korig). Samunak most még nem is látszik nagyon, csak egy pötty van, és ha megtapizom, egy kis gombóc. A védőnő szerint ez is jó lesz.

Én is nagyon unom már ezt a dög meleget. Bár itt a szél már igencsak lengedez.

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Tényleg Emese!!!!Én is ezen idegeskedek napok óta.Mi lesz,ha mászik a gyerek.Úgy emlékszem nektek is másfél szoba van,szal mázáshoz járóka felejtős,kell az egész kéró.A szőr meg csak ott van,akárhogy igyekszem is. Vagy esetleg ők is nehezebben viselik a meleget?És ha elmúlik lehet nem fogják ennyire dobni? Ebben reménykedem.Van áll. egy új csodaszer:furminátor.Keress rá a neten van video is róla.Én ezen gondolkodom,de nem mertem még venni,mert húzós eléggé.
Előbb olyan cuki volt Riki.Most kell aludnia,és nyöszörög,hogy nem akar.Bementem hozzá,és mondom, hogy most hasra fordítalak,mert alukálni kell.Erre ő:Nyeeeeee,és olyan kétségbeesetten nézett rám.Szívem szerint áthoztam volna ide és összepuszilgatom,de hát fő a következetesség!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


BCG nekünk ugye olyan 5-6 hetesen durrant be,azóta piros és duzzadt. Normálisnak tűnik.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Mozza!
Igen,megkaptam azt is!Valószínű h 2 szám kell majd...nem baj,megoldjuk!

Amúgy Mozza Celin Dion számokat ajánlott,ha van másnak is ötlete szívesen veszem! :wink:

Eddig akiktől kaptam képeket a klipphez: Adraci,Eszti,Moncsi,Kutyafüle,Mozza,Petra,Reny,Zsüci és Harhaj folyamatban.
Ha vki nem látja magát a listán akkor szóljon!!!!Nehogy amiatt maradjon ki mert nem jött át alevél!!

Szerintem youtubra töltöm,de a blogunkba az se kell,simán be tudom rakni!Na de egyenlőre ez még messze van!!!Amúgy ha 27ig megkapom a képeket akkor meg is csinálom azon a héten,mert aug elején megyünk el!!!Tehát aug 1 határidővel tudom vállalni :lol: :lol:

annus11
 
 


babauszas nekem is szimpi,ugytudom 3ho-tol lehet :roll:
en ma ketszer zuhiztam,ebredeskor meg nagytakaritas utan. most vegeztem :x (ES meg fel kene mosni,de nem voltam hajlando most mindenhol.... :oops: )
Boro addig tevezett a jarokabol ahogy eszrevettuk,aztan az apjaval es most alszik....
en most a medencen gondolkodok, lehet veszunk vmit mert tok jol esne.... jovore mindenkepp olyat akarunk ami telen nyaron kint van. es a foldben.. szoval rendeset. de most max egy ilyen 3x4 meteresre gondoltam :roll: tok olcsok!! lehet ma beszarvalok eggyet.. jovohetre ugyis nagyon meleget mondd :evil:
a klimas ismeros meg szeptembertol hozna,csinalna.. ugyhogy az emeletrol sztem lekoltozunk amig ez a nagy meleg tart.
szornyuuu fent a levego :shock:

egyertelmu h youtube-ra toltsuk fel :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


linket dobjatok ide a szamokrol amiket ajanlotok lecci, en meghallgatnam oket szivesen :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus, foztel??
en nem veszem ra magam sehogyse.
Ebbol rendeles lesz ugyerzem ha hamarosan nem jon a hideg :lol:
na de jovohetre is :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza ezeket küldte nekem:

http://www.youtube.com/watch?v=YWjeACoZ ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=RM71kEpD ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=wc9f310U ... re=related


Nekem bejön magyarok közül pl Emberek :Mama,Kovács Kati:úgy szeretném meghálálni, Koncz Zsuzsa: Mama kérlek és ilyesmik.

Csak nem tudom ezek mennyire elcsépeltek :lol:

Most meghallgattam a Spice girls :mama című számát 8)

annus11
 
 


Most fogom feltenni...itt most picit jobb idő van...értem ezalatt h nem olyan fülledt idebenn a levegő....Izusnál is szerintem már nincs 30 fok,a ventillátor megtette hatását!olyan cukin alszik!!!!

Én is akarok rendelni jövőhétre...majd holnap megrendeljük!

annus11
 
 


http://www.idokep.hu/

Lassan eléri Győrt a vihar!!!!Basszus vhol csak 14 fok van :shock: Sőt!Most olvasom,vhol 11!!!!!!! :shock:

annus11
 
 


Én is nézném az időképet, de nekem folyamatosan vacakol. Biztos túlterhelt. Itt nagyon fúj a szél, de különben még mindig marha meleg van.

Kép
Kép
g_reny
 
 


A Mozza által küldött Celine Dion számnak amit először linkeltél Annus más a szövege, mint a The Prayer címen futó Bocellivel énekelt duettnek? Mert nekem a duett jobban tetszik. Csak lehet, hogy más a szöveg. :roll:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Nekem mindegy, hogy milyen dal lesz, mindenevő vagyok.

Babaúszás: mi jártunk, 4 hónapos kortól, de mivel Gyöngyvirág még egy hónap múlva is sírt ha víz alá merült, így abbahagytuk. Utólag tudtam meg, hogy vannak babaúszások, ahol nem kötelező merülni, most már oda mennék, de 2 gyerekkel nem tudok, így marad itthon a kád. :lol:

MOncsi, a múltkor azért okoskodott egy anyuka, hogy az akkor 18 hónapos gyerekem miért nem beszél. Miért kéne? Vannak babák, de azét ritka, akik 18 hónapos korra folyékonyan beszélnek. Én már egy nyinnyany (villany) - tól is boldog vagyok. :D
De a kedvencem az öreg nénikék, akik szerint nem baj, ha két lány van, az is ember. :twisted: (már 3!!! ilyen mamóval találkoztam).

Iringó Elmo-t néz, Ő is fan lesz. :lol:

Mozza, hol a privi? Irigyellek. A cebion-t nem én adom, hanem Anita. Amúgy c vitamin csepp, de én csak októbertől készülök adni neki.

KUtyafüle, tényleg hogy fogjátok megoldani a mászást? Akkor még mindent a szájába vesz. nekem az az elvem, hogy egy kis kosz nem árt :lol: , de azért a szőr az más, attól fulladhat is.
Vendég
 


Böbi!
Durvák a mamák nagyon! A lány is ember ... :shock:
Máté 3 éves múlt, de nem beszél még teljesen tisztán, de én nagyon szeretem hallgatni, mert olyan jó, amíg kicsi, úgyis olyan hamar megnő.Pedig van olyan 3 éves, aki teljesen tisztán, sőt úgy beszél, (hanghordozás, miegymás), mint egy kisiskolás.
Szerintem ezzel egy kicsit "késleltetném" a felnövését. Ha érted, mire gondolok.Persze mondatokban beszél, meg mindent mond, de ahogy mondja ... úgy szeretem hallgatni, és sokszor olyan jókat derülök rajta.
És egy másfél éves babának nem kell folyamatosan beszélnie!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Reny!
Fogalmam nincs...én nem ismerem ezt a számot,Mozza ajánlotta!De ha be tudod linkelni a duetett akkor meghallgatjuk azt is.Vagy mindjárt megpróbálom megkeresni odafenn.

Az is ember...na erre tuti visszaszóltam volna :evil: Nekünk is azt mondják h addig megyünk amíg fiú nem lesz.És ha nem lesz fiam?Akkor mi van????Lesz 20 lányom :lol: :lol: :lol:

Babaúszás...hát én szeretnék menni,de apával menne a vízbe nem velem...szóval szerintem nem fog összejönni időhiányban,na meg picit féltem is ,nehogy összeszedjen vmit...vagy megfázzon stb...nem kell az nekem...... :roll:
Csodálkozom is h Mozza mint paramami(ezt vedd bóknak :lol: )el meri vinni egy ilyen "fertőzés veszélyes" helyre :lol: :lol: :lol: Na szóval még nincs végleges döntésem ebben az ügyben...amúgy azt olvastam h otthon gyakoroljunk vele!Szóval megnézem hogy bírja a vizet itthon a nagykádban :wink: Amúgy a piciben szeret fürödni!

annus11
 
 


Hát Böbi,per pill fogalmam sincs.Kétségbe is vagyok esve.Mert nem tudjuk oadaadni addig Stellát akkor sem,ha csak pár hónapról van szó,mert nincs hova.Szal valamit ki kell addig találni.De miiiit?????????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja,amúgy azért annyi szőr nincsen,hogy a szájába tudja venni,inkább a ruhája lesz csupa szőr és esetleg onnan.Ááááááá,nem agyalok most még,majd akkor.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 



Kép
Kép
g_reny
 
 


Igen,közben megkerestem.Ugyan az szerintem.Amúgy tényleg jó ez a duett!!Nekem is tetszik! :wink:

annus11
 
 


Celine:
Igazából nem a kedvencem....de ez valami olyan albumáról van, amit a gyerekének írt....így ha meghallgatjátok, az össze dal szövege kvázi arról szól, hogy milyen boldog, hogy félti, mekkora kincs stb.... a babája.
A duett, sima pray....a celines pedig mother's pray
A dalok szövege miatt linkeltem ezeket. Meg kvázi elég hosszúak, 4-5 percesek.
Nekem még nagy favoritom:
Kovács Kati: Úgy szeretném meghálálni...imádom :)

Böbi!
pü ment!

Kép
mozza
 
 


Anikó!

Már akartam írni, de szita vk :oops: :lol: ....imádom Blankáról a képeidet! Nagyon szépek! Te nagyon ügyi vagy Blanka meg gyönyörű!(könnyű jó modellel dolgozni :lol: )

Kép
mozza
 
 


Na köszi Mozza. Sejtettem én, hogy nem ugyanaz a szöveg. Csak hát nem mindenki érti. Én sem vagyok perfekt angol, örülök ha egy-két szót megértek. :oops:

Kép
Kép
g_reny
 
 


a vihar 2 eőtt már veszprémnél volt... nemsooká itt van :) állítólag 3-4 fele...

zenékhez, sztm ez a celine dion szám is nagyon szép:
http://www.youtube.com/watch?v=i2JK8waanhs

és a koncz zsuzsa mama kérlek is szép!

emese1979
 
 


Szerintem ugyan az,csak olaszulis van benne,nem??,Vagy én lennék ennyire béna????na komolyan megnézem megint :lol:

annus11
 
 


A Mother's Prayer lyrics

I pray you'll be my eyes
And watch her where she goes
And help her to be wise
Help me to let go

Every mother's prayer
Every child knows
Lead her to a place
Guide her with your grace
To a place where she'll be safe

I pray she finds your light
And holds it in her heart
As darkness falls each night
Remind her where you are

Every mother's prayer
Every child knows
Need to find a place
Guide her to a place
Give her faith so she'll be safe

Lead her to a place
Guide her with your grace
To a place where she'll be safe



A másik meg
I pray you'll be our eyes, and watch us where we go.
And help us to be wise in times when we don't know
Let this be our prayer, when we lose our way
Lead us to the place, guide us with your grace
To a place where we'll be safe

La luce che tu hai
I pray we'll find your light
nel cuore rester�
and hold it in our hearts.
a ricordarci che
When stars go out each night,
eterna stella sei


The light you have
I pray we'll find your light
will be in the heart
and hold it in our hearts.
to remember us that
When stars go out each night,
you are eternal star
Nella mia preghiera
Let this be our prayer
quanta fede c'�
when shadows fill our day


How much faith there's
Let this be our prayer
in my prayer
when shadows fill our day
Lead us to a place, guide us with your grace
Give us faith so we'll be safe
.....

annus11
 
 


Tehát csak hasonló 8)

annus11
 
 


sziasztok!

Jelentem mi jól vagyunk, csak Lara nehezen bírja a meleget, össze-vissza eszik, rendszer már nincs benne, vizet nem nagyon akarja meginni, úgyhogy tejcsit iszik akkor is. :)

Nálunk a napi kaja 500 körül mozog le és fel 100-al.

Kedden kiderül mit alkotott a kiscsaj, de tömni én sem tudom, ennyit fogad el :)

Ezer egy dolgom van mostanában és ez már így is lesz, sokkal kevesebbszer tudok majd jönni, bár egyszer mindenki elkopik majd :)

Nagyon szépek a babák és az anyukák is :)

A panel borzasztó ilyenkor az se jó, ha huzat van, és az se ha zárva vannak az ablakok, éjszaka sem tud lehűlni :(

Szép napot mindenkinek!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Edua!

Ezer dolog??na mesélj!!!Már ha van időd :wink: Mivel töltöd unalmas napjaidat 2 gyerkőc mellett? 8) :lol: :lol:

Jaj én bele se tudok gondolni h "elkopnék"...szerintem én 20 év múlva is irogatok majd,bár lehet akkor már csak magamnak :oops: 8) :lol:

annus11
 
 


mozza, akartam kerdezni milyen volt a tegnapi nap kettesben a ferjeddel :roll: aztan visszaolvasva lattam h irtad :lol:
hol voltatok helyileg?
en is annyira vagyom vmi ilyesmire :roll:
egyebkent en is addok hajtok amig az eredti alakom vissza nem nyerem.. addig nem is fogom magam toekletesen erezni.
persze mondjak sokan h ilyenkora gyerek a fontos stb nem az h h nezek ki. sztem ez hulyeseg :roll:
nekem kell h visszanyerjem ami volt. es kesz :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


addok = addig :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Megérkeztek az első széllökések...durva lesz, asszem.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Mozza, köszi Blanki nevében is!

Macsekok is idesorakoztak a terasz sarkába...ha nagyon csúnya lesz, lehet, h beengedem őket.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó,
akkor lassan Csepelt is eléri, már a fátyolfelhők megérkeztek.

Gyerek most dőlt ki... eddig tiszta nyűgös volt, most nagy nehezen elaludt cumival, miközben ringott a popija alatt a babkocsi...

emese1979
 
 


annus küldtem képeket :)
helyrerakom, amit a helyettesem elcseszett :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Nekem meg eddig aludt,most felkelt...magyaráz az apjának....itt is elborlut...vihar elötti csend!

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: