Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bridget
köszi! apát meg ne kíméld!
Lh teszthez továbbra sem értek :oops: , de remélem, jót mutat!

Zsu
köszi! Bence is aranyos név, ismim babája is Bence :wink: (csak kicsit sok van belőle)

Pendi
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Hát azzal kezdem, hogy képben ne nagyon reménykedjetek! Mert nem valami szívderítő látvány az én kis csillag bogaram és nem engedtem apának tegnap képet csinálni! Én ezt így nem birom! Bár most szépen leálitották a légzését és relative jól van! Aszt mondták a dokik, hogy most már minden csak a Ginán mulik! Összeségében jól van! Tegnap egy tettentő kedves dokibácsival tudtunk beszélni! Ő végre nem a számok világában élt, ha nem pontrol pontra mindent elmagyarázott, de mivel persze sikerült elbögnöm magam a felére nem emlékszem! Totál megzakkantam! És sajna azt látom, hogy apa is! Körülbelül addig lesz bent mig az eredeti születési kiírt időpontja van tehát agusztus 19 plusz 3-4 korházi nap! Nos ez lehet, ha Ő nagyon ugyesen fejlődik meg nől meg minden akkor természetesen lehet ez elöbb is, de erre kell számolni! Nem csalodni a doki szerint, hogy mintha mi arra készülnénk, hogy m,árol holnapra!

Kitty! Örülök, hogy minden rendben anyuddal! Csak igy tovább! Továbra is szurkolok ezerrel!

Pendi! Én tudod béna vagyok ezért képet nem tudok rakni! De3 nagyon boldog házassági évfordulot nektek! Érezzétek jól egymást!!

Brid! Apa ma megy haza akkor legyen ám erezd el a hajamat mozgalom!!! Mert ezek a tezstek nadddon jók!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci
próbálj most megnyugodni, minden rendben lesz! Tudom, hogy tehetetlenül várni a legnehezebb, én is ezt csinálom, de muszáj kibírni!
Tejcsárdáid?

Köszi Anyu nevében, viszont küldöm!

Mindenhol úgy van (tudtommal), hogy a korababák a kiírt időpont körül jöhetnek haza. (van, akinek ez három hónap). Kitartást!
Vendég
 

 
 

Kitty!
Ép most fejtem meg öket! Mondjuk nem tudom mennyi a norma, de én kábé egy fejés alkalmával kb 20és40 között tudok fejni! Bár, ha nagyon erőltetném ami már fájna lehet jönne több is! De most mivel altatják így nem kapja meg tehát fagyasztok! remélem ennyitől nem megy majd el a tejci! Ígyekszem mindent jól csinálni és várni és türelemmel is lenni igyekszem!
És ugy van ahogy mondod! A tehetetlenségnél nincs rosszabb! Mindig imádkozom! És azt hiszem el fogok menni a templomba most ne nevess ki, de most azt hiszem ez segithet rajtunk!!! Ha más nem erőt ad a kitartáshoz!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócikám!
Kitartást drága!!!!! Csak nyugi, próbálj meg nem idegeskedni, mert a tejed is elapadhat!!!!!! Tudom, hogy most nagyon nehéz, de Ginus nagyon erős csajszi!!!!! Hamar itt lesz augusztus!!!!!!! Addig meg igazi kis csajos szobát tudtok neki csinálni :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsu! Hát igen! Olyan szobája lesz mint senki másnak! Holnap jön a sogorom és befejezik a kéményt! Utána lehet vakolni meg festeni és végre jöhet a takaritás! Na ezt várom a legjobban! Hisz talán akkor egy kicsit máson fog járni az agyam! És talán az idő is gyorsabban fog telni!
Látom mész szivuhura! Valamiről lemaradtam?? iért kell oda menjél??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci
tejmennyiséghez nem értek, de elsőre sztem nem rossz! Először úgyis mindig kevesebb jön, aztán meg alkalmazkodik a baba igényeihez (most a fejések számához!
És nem nevetlek ki, én is voltam múltkor templomban, mikor olyan híreket kaptunk. És ha tényleg hiszel benne, jót fog tenni! És sok erőt fog adni!
Vendég
 


Bridget: szerintem még nem volt ám Pé-d. Fog a második csik erősődni még. Szóval most pár napig akciózni kell. Ha meg most előre dolgoztok akkor nagy valószinűséggel egy kislányt hoztok össze.
De ari vagy , hogy a szabina ajiját tartogatod sőt költöztetted is. De biztos fogunk találkozni ha másnem majd pocakosan talizunk:)
És akkor én is vihetek a szépséges babátoknak ajit:)

Nócika: Kitartást drága. Hidd el a lányod erős csajszi. Tudom ez csak közhely de nem lesz baj.
A könyvet meg majd elküldöd. Sőt küld akkor ha a királylánykád már otthon lesz okés??
Én amúgy úgy tudom addig tartják bent amig a 2500gr nem éri el. Ha eléri és jól van nem kell megvárni a kiirt időpontot.
Küldök neked sok sok pozítív energiát most nektek nagyobb szükségetek van rá. Okés?? :)

Zsu: Én is a Leventére szavazok. Szabina Leventének készült csak mikor megtudtuk lány akkor kerestünk lány nevet. :)
De nekem még a Zalán is tetszik.
Na majd ha oda kerülök ráérek ezzel foglalkozni.

Kitty: anyudnak sok sok gyógypuszi:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Nóci én minden nap elmondok egy imát Ginusért!Továbbra is ezt teszem amíg nem jön ki!Nyugodj meg erős babuci ő!és nagyon szép is!

Pendi boldog házassági évfordulót kívánok!

Kitty anyukád nagyon szépen javul,örülök neki :D

Zsu miért mész szív uh-ra?

Csucsu :D

Bridget aztán intézd ám el rendesen apát :D :!:

Kép
anyci
 
 


Nócika!
Láttak 4D-n egy meszes izmot a szívében. De a dokik szerint nem kell izgulni miatta. Azért biztos, ami biztos alapon megnézetjük egy specialistával is.

Csucsu!
Tegnap a voks a Bence mellett volt este :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ma ilyen kedvem van: Kép Na nem este de reggel megtettunk mindent :wink: es olyan edes volt apacska mert este mondta,hogy faradt es reggel dumalunk es mondom neki,hogy majd ma...aztmondja nem ertem,hogy o faradt miert vgyok ilyen ozno...es akkor mondtam neki,hogy hat azok a bizonyos napok vannak es most akar magatol is osszejohet :roll: Aszongya miert nem ezt mondom :lol: azert ez igy mar mashogy hangzik...hat mondom nem akartam ezzel stresszelni,hogy he figyu ma pe van egyutt kell lenni mert en probalom kiszurni a muszaj dolgokat az agybol legalabbis az o tudatabol :roll: de ezek szerint az en parom pont forditva muxik :lol: Ugyhogy mondta,hogy akkor hajra :lol: :oops:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.07.17 19:42-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu
koszi most epp Kép :lol: Na uccso probalkozasra csak sikerult :wink:

Kitty
laptetuuu 8) :lol: Az LH teszt ugye azt mutatja mikor termel a pete a p.feszekben a legtobb LH-t :!: annal jobban erosodik :!: a pozi napokon kell egyutt lenni en elotte es utana is 2nappal meg azert radolgozok :oops: :lol: aztan ma meg mutatok egyet de elmeletben ha mar kiszabadult akkor halvanyodik :roll: aztan mar nincs a p.feszkemben :wink: positiv altalaban 1-2napig szokott lenni es a pozi naptol szamitott 24-36oraban szabadul ki a pete!de kell jo kis ido mire leer es a katonaknak is kell egy kis ido mire felusznak.Aztan a petevezetoben megtermekenyulnek es egyutt jonnek lefele egeszen a mehig :idea: De ha erdekes van egy tok jo kis ismeretterjeszto filmem(na nem az LH tesztrol :lol: ) de a peteerestol a fogantatasig minden egyes apro reszletet elmagyaraz egy fisfilm formajaban :!: ngyon erdekes es ngyon jooooo :!: angolul 2reszben van fent de magyarul 6mert minden klipp 10perces.Szal elkezded a 6/1 nel amit minnya belinkelek es ott oldalt aztan 6/2 es igy tovabb 6/6ig en is egyben megneztem 1ora ossz vissz es sokmindent meglehet tudni :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=xmoTfbq6LG0

Noci
Teljesen aterzem a fajdalmad es ahanyszor csak olvasom a soraid megrigatsz engem is :cry: Mert itt te most nem tehetsz semmit es ez a legrosszabb :? Ngy nagy oleles neked es sok-sok ero Reginek :!: :!: :!: Kép
Nalatok amugy ott mit szolnak?Szomszedok nem kerdik hol a baba? :roll: Anyudek?Szerintem a fejes jol megy neked bar a szamokhoz en sem ertek de mar maga az,hogy fejsz es jon is az mar jo :wink:

Csucsu
Mondassz valamit mert en is ugy erzem ma meg erosebb lesz a tesztem de reggel ragyurtunk 8) hat majd meglatjuk :roll: ha igy van akkor talan meg vasarnap elkapom bar az meg mar keso nem? :roll: szal szerintem ellett kapva apacskanak jok az eredmenyei ugyhogy ha csak ezen mulik szulinapomkor egy pozi HCG-vel jovok 8) :lol: Az aji otthon van Morszagon 8) elvan teve a kis szekrenyembe :wink:

Anyci
Csak halkan kerdem te mesz mostansag valamikor dokihoz?Vgy hol tartotok :roll:

Tobbiek? :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Majd oda adod az ajit ha büszkén mondod itthon mekkora nagy a pocid:) Apácska meg szuper pasi ha ennyire belehúzott. szerintem a vasárnap sem kélső még akciózzatok amennyit tudtok:)
Remélem a kis Bridget már kiválasztott és jön siet felétek:)

Anyci: veletek mi újság?, Doki? Vagy spontánkodtok?

Nóci: Ma is gondoltam rátok remélem ma csak jó híreket kaptál a kis hercegnődről.

Pendi: Boldog házassági évfordulót:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!!
Ma megébredt bennem ujra a remény csillaga!! Bennt voltunk apával a mi kis szívünknél és valahogy jobb szinben láttuk! Mozgatta a kis kezét és a szájával is fintorgott!!! Aztán jött az ügyeletes doki és beszéltünk vele! Lejjebb vették az oxigént amire jól reagál és az antibiotikumokra is remekül reagál!!!!! A sárgaság is szépen muloban van! Már lehet nem is kell neki a kék fény! Aztán nem birtam tovább cérnával és benyultam megsimizni! A kis talpához nyultam amit elhuzott, mert úgy tünik csikis lesz a kis asszony! Ja és nem kell mély altatás már neki! Ma a súlya 1740g! Több mint amivel született!! Pedig anyatejet se sürün kap! Azaz még csak egyszer kapott az Ő kis 5. napos életében! Holnap megint megyünk, de elötte jön sogor már korán és rakják a kémény másik felét! Már alig várom! Ugy hogy ha minden jól megy akkor vasárnap kezdödhet a takaritás! Ja és azt elfelejtettem mondani, hogy ez a doki aszonta, ha ilyen szépen fejlödik akkor lehet 3 hét és hazahozhatjuk! De mi azt beszéltük apával, hogy mi készülünk a hosszabb időre és kellemesen csalodunk! Az a bizti!

Zsuzsu! Hát igen! A legkisebb dolgoknak is elébe kell járni!!!! De remélem tényleg nem lesz semmi gond!!! És hova mentek??

Kitty! Én tudod már mindenben hiszek ami a babának jó!!!

Brid! Drágaság! Olyan édes vagy hogy ezt írod! De ne sírj, mert Ti adtok nekem is erőt és ez kell most nekem!
És apácska remélem ma beleadott minden apait anyait!!!

Anyci! Nagyon köszönöm neked, hogy elmondasz minden nap egy imát a mi kis Ginusunkért!!! Nagy ölelés neked!!

Csucsu! Remélem hamarosan akkor feladhatom a könyvet!! Amugy a 2000g-ot kell elérje és persze, hogy minden okés legyen!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csucsu
Okes megbeszeltuk 8) Majd meglatom a mai teszt fugvenyeben ha ez is pozi vgy erosebb akkor vasarnap feltetlen bevetem apacskat :lol:

Noci
Orulok a jo hireknek :D Kép Ha te szomi vgy en is szomi vgyok... :roll: Ugyhogy azt ajanlom akkor tese legyel szomi :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget dokinál voltam de nem a babaügyben,a lányomnak írattam hancúrbogyót és meg kérdeztem tőle a következő babával mehetek-e hozzá majd.Azt mondta hogy természetesen,azért kérdeztem meg mert úgy éreztem legutóbb hogy keveselte a 10eft-ot amit adtam neki a "szülés" után.
Jövő hónapban ezerrel esünk neki a babaprojectnek :D

Csucsu spontánkodunk,mert nálunk szerencsére nincs gond,legalábbis eddig nem volt,csak erről a hónapról lecsúsztunk.

Nóci szívesen :D Most mormoltam el egy újabb imát :wink: Neked is egy nagy ölelés!
Nagyon jó híreket hoztál :D Akkor még inkább folytatom az ima mormolást :!:

Kép
anyci
 
 


Anyci
Okes csak azert kerdem mert bar itt nem a fotema a gyerekcsinalas de neha szeretem tudni ki hol tart :wink: Hat akkor sok szerencset a kovi ciklusodhoz :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget köszi és én mostanra kívánom neked :D

Na lépek innen is mert megy már a sorozatom :D Bons(bridget te tudod a címet)

Jó éjszakát és szép álmokat :!: :D

Kép
anyci
 
 


Szep almikat es jo tevezest 8) jah es kocce :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Bridget utána még a Fringe-t is elkezdtem nézni csak a felénél elájultam és már horkoltam is :lol:
Jó az avatárod és látom tekit a vonalzó alatt meg van :D

Kép
anyci
 
 


Jo reggelt minkenkinek. Elore is bocsi a sok betuert... mar a hianzyokert....most egz angol lapotopot proalgatok, ami lehet, hogz nalunk landol majd. De mivel angol, nincs rajta ekezet, meg egy csomo irasjel mashol van. Hat meg kell szoknom, na. )közben kiderölt, hogy itt van rajta az összes írásjel, csak meg kell keresnem rajta..... csak át kellett váltanom)

Bridg.
Annyira örülök, hogy apa így reagált.... hátha, hárha.... mennek a drukkhegyek!!!!!

Nócikám!
Úgy örülök,hogy Regi ilyen szépen javulgat. Hátha nem kell megvárni az augusztust!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócika!
Oda megyünk, ahol 4D-nis voltunk. Ott rendel a Dr. Hajdú Júlia szerdánként. Ő gyerekszív specialista.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridget: egyszerre van Pé-k:)Talán egyszerre is leszünk babásak:) De jó is lenne:)
Na csak pozítívan:)

Nócika: Na akkor ez nagyon jó hír. Mikor én szültem akkor 2500gr. volt a határ. De lehet ez kórháztól is függ na meg , hogy nem mindegy valaki koraszülötten ennyi vagy 9hónapra születetten. Amikro szültem egy anyukának 2kg volt a babája és túl is hordta a babát 1héttel. Neki meg kellet várni mig 2,5kg lesz a babája. De Regi nagyon erős ez is bizonyitja hogy szépen fejlődik és már nem kell őt mélyen altatni. Én tudtam, hogy erős kis csajszi ám.

Kép
csucsu05
 
 


Zsu az első mondataid viccesre sikerültek,olyan volt mint aki nem beszélni rendesen ezt nyelvet :lol:
Erről a dokinőről eddig csupa jót hallottam :D

Csucsu megy a drukk hogy most neked is sikerüljön :D :!:

Kép
anyci
 
 


Anyci!
Szerencsre én is csak jókat hallottam és elismert szaktekintély külfödön is....
Én éppen fekszem a kanapén, lábam felpolcolva, ásványvíz mellette, apa rendezegeti a bútorokat, most éppen a tévét teszi át máshova, mellettem a laptop 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu tiszta háváj dizsi napszemüveg,hhö 8) 8)
Nekem bótba kéne mennem meg pakolni sütit sütni meg kaját csinálni,de ráült a vállamra a lusta laci :shock:

Kép
anyci
 
 


Anyci!
Nem is baj, ha néha lusta laci a vendég :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok csajok!

Csak megint jó hirekkel jövök!
Nos a kis punit tegnap megfenyegettük apával, hogy jó lenne, ha kicsit igyekezne, mert uncsi nélküle otthon így siessen megerősödni!! És láss csodát! Ma mikor felhivtam a korházat azt a jó hírt kaptam, hogy megint visszább csökentették az oxigént!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És ugy tünik jól reagál a drágaszágom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma csak öröm könnyek voltak!!!!!!!!!!!

Anyci! Kérek még az imádságodból, ha nem túl nagy kérés!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzsu! Hát remélem, hogy a doktornő csak jókat mond majd nektek!!!!!! Szívből kivánom! Bár mért is mondana mást???? Hisz minden oké én tudom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brid! Olyan édes vagy! De ne legyél szomorú!!!! Már én is kezdek hinni mindenben és tudom, hogy hamarosan hazahozzuk a kis punikát!!!!!!

Csucsu! 2kg-os baba és tulhordva??? Az akkor tényleg nagyon pici!!!! De mára már biztos nagyon rendben van velük!!!!!!!!!!!

Ja és kész a kémény már csak vakolni kell glettelni és festeni és lehet takarítani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika!
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csak gyors bekukk tudjatok hetvege van...internettilalom :oops: :roll:

A tenapi tesztem csont pozi :shock: majd felteszem oket este talan bar este szerintem bulizni megyunk :? na mind1 majd akkor holnap :roll:

Mindenkinek jo hetveget 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget:sejtettem én hoyg erősebb lesz a teszt. Nekem is igy volt. Nem késel le ne félj semmiről. Mert lehet nem is ma hanemholnap reped meg a tüssződ.
Szurkolok a katonáknak nagyon:)


Nócika: Hú de jó hireket írtál. Látod minden rendbe jön és hamarosan a kislányotok nem fog hagyni aludni:)

Kép
csucsu05
 
 


Nócika,
nagyon örülök ,sokat gondoltam rátok :D
Ügyes a kis Regina nagyon :D

Szép vasárnapot mindenkinek :)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok

Tegnapi szülöin csak dicséretet kaptunk a kislányról! Állitolag Ő a legjobb baba az osztáylon! Ő igényli a legkevesebb foglalkozást!!! Amit bánok kicsit, de majd itthon! Nos tegnap átrakták Őt egy sokkal light-osabb lélegesztető gépre mert szinte már nem kell neki oxigén!!!! Csajok és megint ébredezeik és nyitogatta a kis szemét mozgatta a kis kezeit lábait! és végre sírt! Aminek örülni kell, mert ez erősíti a kis tüűdelyét! Én azt hittem ezt csak mondják, de ezek szerint nem! Ja ma már vihetek be tejcsit! Fejek észveszelytőül!!!! Sőt már fáj kicsit a cicim! De én nem bánom! Csak neki legyen jó én nem számitok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És teganp volt egy kis kaki is már és amint nem lesz a kis nunijában katéter már én is rakhatom tisztába!!!!! Alig várom!!!!!

Csajok! Olyan aranyosak vagytok, hogy egyként szurkoltok velünk! Ezt nem is lehet eléggé megköszönni!!! DE most újra zöldelnek a fák és a fű hisz a tél után újra tavasz majd talán jön az örök nyár!!!!!!!!!!!!!! Mert egyszer talán minden bórúra derű jön és a szívem újra sok erőt gyüjt!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika: na látod minden rendbe jött:) Biztunk a kiscsajban nagyon és megérte küzdeni:)
Nem lesz egy elveszett lány az biztos:)
Örülök nagyon a jó hírnek:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Csucsu! Hát igen! Minden jó, ha a vége jó!

Nos amugy most értünk haza a korházból és muszáj jönnöm! Ma megint sírtam, de az örömtől! A kicsi lányom felébredt! És a szemétz mikor kinyitotta és beszéltem hozzá nagyon figyelt! De mikor Peti azaz az apukája szólt füle botját se mozditotta! Jó közel hajoltam hozzá na már azért annyira amennyire csak birtam kb 20 cm-re tőle és le nem vette rólam a tekintetét! És nagyon figyelte, hogy mit mondok! Ma már csak egy nóziban volt cső! Még azért gépen van, de ha minden jól megy akkor remélem nem sokáig és csak a sulya van amit be kell hozni! Jelenleg ma 1780g! Boldog vagyok nagyon!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja és ha minden okés akkor este 9-kor kaphat 5mili tejcsit!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Anyci
Tudom melyik az 8) az is jo kis sorozat :!: Koszi a dicsiket 8)

Zsu
Hat meg en ez nalunk nagy valtozas te mar csak tudod :wink:

Csucsu
Akkor nektek is hajraaaa :wink: Felolem egyutt is babasodhatunk :) es ha latnad a teganpi tesztem :shock: Ma is egymasnak esunk :!: Muszaj.

Noci
Ismet csak orulni tudok veled egyutt :D


Kesobb hozom a fotokat is 8) most mennem kell :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nócika: Nagyon örülök. Hidd el ma az 5milli tejcsit meg fogja kapni:)
Most aztán be fog kajolni és innentől kezdve már csak híznia kell egy kicsit.
Milyen fúra most azért izgulunk, hogy hizzon minnél hamarabb. Bezzeg majd ha serdül akkor azért fog izgulni mindenki . hogy inkább ne hizzon:)
Egy biztos fogsz te még sok öröm könnyet ejteni a kislányod miatt. :)

Bridget: akkor hajrá ma is. Mi is rajta vagyunk ám az ügyön ma is :)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu
Na akkor nektek is hajra!!!Mostmar tortenjen valami!!! :D Nana hogy teszunk erte mondtam,hogy a kotelessge mara van kirva :lol: de tudja mert mar tegnap mondtam neki :roll: es ha latnatok a mai tesztem :shock: majd megmutizom de egyenlore csak a tegnapi van meg :arrow:

Ez a sorozat
Kép
Ez meg a tegnapi azaz a szombati! Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na megvan a maival egyutti sorozatom :shock: ajuljatok el...ez meg meddig fog burjanzani :?: :shock: :roll: Most akkor meg nem volt pe-m se :idea: mar naon szurkal es asszem bal oldalt ami epp jo oldal :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


sziasztok Lányok!

Nócika
Annyira örülök, hogy ilyen jó hírekkel jössz! Jó olvasni, hogy Regi baba egyre ügyesebb, és ha már tejcsit is kap, akkor napról napra jobban lesz, ez biztos!
Te nyugodj meg Drága, mert ha ideges vagy, akkor még a tejcsid is elmehet.
[quote]T írta:egnapi szülöin csak dicséretet kaptunk a kislányról!

Hát persze! Hisz Ő a ti kislányotok! Csak ügyes lehet! :)
Neked is, és Regina babának is:
Kép


Csucsu
Szegénykém! gondolom, hogy a hátad közepére nem kívántad a melót. Megértelek! Most a párod van szabin? Hogy sikerült a hétvége?

Kitty
Hogy sikerült a hétvége? Épp ezt a hülye időt sikerült kifognotok.
Gratulálok a laptetűhöz! :)

Bridget
Remélem nálatok meghozza a várt eredményt az együttlét. Nagyon szépen sötétedik a teszted. De amit ma raktál az aztán szuper erős.
Apácskának meg úgy látszik nem kell mellébeszélni, hanem egy-az egyben megmondani, hogy ma pé van, kell az együttlét. :) Ő így működik. :) Ennek is megvan az előnye. :) Nem kell azon gondolkodni, hogy csábítsd el, ha nincs kedve hozzá. :)

Zsu
Mi ez a szívuh-os dolog??? Én nem értem. A babánál találtak valamit? De hát hogyhogy??? Na biztosan nem lesz semmi baj, mert a doki is azt mondta. De az jó, hogy megnyugtatásként elmentek egy specialistához. Csak nagoyn fura ez, mert még nem hallottam még ilyet.

Nagyon köszönjük a születésnapi, és a házassági köszöntéseket apácska nevében is. :) Ünneplés nem volt, mert ugye itt volt még az unokaöcsém, és nem mentünk sehova. Ráadásul apa dolgozott aznap este. De szülinapra kapott egy gyümölcstortát, amit Szabival együtt csináltunk. :)
Nálam pörögtek az események. :)
A múlt héten itt volt az unokaöcsém. Voltunk strandolni, esténként kimentünk a szomszédos sportpályára focizni, aztán volt főzés, és nagyon jó volt. Jobban meg voltam ijedve a feladattól, mint amilyen volt valójában. :) Szabi jól érezte magát, nem is akart hazamenni. :) Ez volt az igazi dícséret. :) Azt mondta, hogy legközelebb is el akar jönni. :)
Aztán pénteken voltam dokinál. Az eredmény, egy 12 mm-es tüsző. :) Végre van valami változás. :) Nekem már ez is eredmény, mert nem igazán volt ilyen closty nélkül. a 10. napon nézték, és lehet, hogy lesz belőle valami. :)
na majd látjuk.
Most legalább nem mondhatjátok, hogy nem írtam magamról. :)

Mára a feladat megvan, mert mennem kell a gyógyszertárba, meg ki kell takarítanom, mosnom is kell. Szóval van feladat rendesen. :)
De azért majd benézek a nap folyamán.
Vendég
 


Bridg!
A legfelsőnél volt pé-d!!!!! Mindegyiknek ilyennek kell lennie, már minden hónapban pé-kor. Ez az igazi.

Pendi!
4D-n látta a doki ezt az eret. Szerencsére nagyon alaposan megnézte.
Nagy nagy gratula a tüszőcskédnek!!!! Mennek a drukkok!!!!!

Csucsu!
Hétvége hogy telt el???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Nos ma van dolgom bőven! épp most reggelizek utána meg probálok fejni bár ez mostanában az elmúlt 3 napban nagfyon nehéz! Nem nagyon akar jönni szinte semmi! De nem adom fel csak valohogy elkeserit! Szedek homeos gyogyit is rá ilyen tejszaporitot! Iszok rengeteget! Nos utána szedem le a függönyöket és ablakot pucolok! Felcsavarom a szönyeget és levitetetm az apukámmal! Peti mikor este hazajön akkor kipucolja! Meg jöhet a portalanitás!!! És felmosás! Véghre itt tartunk! El sem hiszem! És utána megyek is az én kicsikémhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek köszike a drukkot és a szurcsit! Nagyon arik vagytok!

Brid! Neked nagyon szép tesztjeid vannak! Remélem a hó végén másmilyen szép csikos tesztekkel jössz majd!!! Olvastam a blogod! Egyvalamit ki kellene javitanI! Gina baba nem a 32. hanem a 34 héten született! Végül is mindegy ! Maradhat!!! A kecó is csecse! De végül is mit tudtál venni?? Nem láttam mi van a kezedben??????

Pendi! Ügye nem is ördöngösség a gyerek feladat!! Pláne, ha jó az alany!!!!! És akkor remélem azért tettetek a 12 mm-es ügy érdekében!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu
Látom, pont utánam írtál. Bocsi, de énmeg léptem, mert mentem gyógyszertárba, meg boltba.
Azért hihetetlen, hogy mennyire ma már a tudomány. Ilyeneket ki tudnak szűrni?? Azért ez tök jó! :) Na mondjuk ma már az anyaméhben tudnak babát műteni. Ezek olyan jó dolgok.

Nócika
El sem hiszem, hogy egy hete szültél. :) Máris milyen kis fitt vagy. :) Hogy van a popód? Azért vigyázz magadra, nehogy megerőltesd magad! Még friss a sebed!
Reginának tessék átadni a lehető legtöbb gyógypuszit a nevünkben. :) Isti is megnézte a képeket, amit fenn vannak, és egyből azt mondta, hogy ez a lány tiszta apja! :)

És gondolhatod, hogy "adtunk" az ügynek. :) :) :)


Én is takarításnak kezdtem neki. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Nócikám ezek szuper hírek :D Igazi hős ez a lány :D Azóta is mondok imát és erre természetesen kérned se kell :D

Zsu akkor most szerdán nézik meg jobban a babád?

Csucsu,Bridget lóra fel!!!

Pendi akkor nálatok is akció van?

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket! :D

Bridget
jó az új avatarod, nagyon aranyos! Örülök a jó napodnak, meg hogy hasznosan töltöttétek 8)
Lh felvilágosítást köszi, a videót meg majd megnézem! Legalább művelődök :lol:
De jó, hogy pont a szülinapomon volt a legerősebb :D Látod, szerencsés nap ez :lol:

Nóci
de jó hírek! Csak így tovább kicsi Regi! Örülök, hogy jobb a kedved :)

Pendi
de jó hírek :D (mindenki babája a szülinapomon fog foganni? :lol: )
Szabi dícsérete meg elhiszem, hogy jól esett, ezek szerint jól szerepeltél az anyasági próbán 8)

Nálunk ünneplés nem volt, mivel anyu nincs itthon, és ő a torta felelős 8).
Amúgy már jobban van, már felül, eszik könnyebb ételeket, stb. Csak még lábra nem állhat, de pár nap már remélem, odáig is eljutunk.

Én megkezdtem első gyógyszer nélküli hónapomat, és addig nem is fogok szedni, ameddig meg szülöm az összes gyerekemet (kettőt). Mivel csak jövő nyáron tervezzük a bébiprojekt kezdetét, így azért védekezünk, de nem atombiztosan, ha becsúszik, akkor jöhet előbb is a babuci :) Azért igyekszek nem beelőzni ;)
Vendég
 


Jaj kitty én elfelejtettem :shock: Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Örülök hogy anyukád jobban van és ilyen szépen gyógyul :D
Hiába tervezed te jövőre a babát ő úgyis akkor jön amikor ő akar és nem akkor amikor te.Persze ez csak akkor működik amikor nincs semmi gubanc az embernél,mert sajnos akinek nem lehet spontán azoknak ez nem így van :roll:

Kép
anyci
 
 


Húúúú de össze-vissza szégyenlem magam!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kitty
Utólagosan is
Kép

Ez a tündér varázsolja meg neked a boldogságot, és a jólétet!
Vendég
 


Anyci
Igen akció idő van. :) Rég éreztem már ezt az érzést. :) Most úgy érzem, hogy van értelme... Bár annélkül is van értelme, csak .... Na szóval érted! :) :) :)
Mi jót csinálsz?

Kitty
akkor megkezdted az első lépést, a baba felé! :) Gratulálok. Azért most még 3 hónapig figyeljetek oda, amíg a gyógyszer kiürül a szervezetedből!
Vendég
 


Anyci, Pendi
köszi! Én meg észre se vettem, hogy elfelejtettétek :lol:

Anyci
ez sajnos vagy nem sajnos tényleg így van, még egészséges emberek is sokszor hónapokat, éveket várnak a babára. Akkor jön, amikor a testem úgy érzi, hogy kész a babavállalásra (no meg ez fejben is eldől).

Pendi
persze, nem is akarok én egyből babát, pont ezért. Azért sokáig szedtem a bogyót, és szeretném, ha kiürülne. (de másik topikon olvastam, hogy sok orvos szerint ez hülyeség, és akár a köv. hónapban is lehet problémamentes terhesség - még jó, hogy már ebben sem értenek egyet).

Tök jó az új avatarod! :)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?