Új privát üzeneted érkezett!

Boci!
Tourt én is nézem, de én az előbb felsorolt pálinkaféleségeken leragadtam :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
habe

habe. ugy ertettem, hogy kenyelmes lenne-e neki egy ilyen fajta cipo.
jo fej Kinga, hogy meg meg is magyarazza, hogy miert oltozik at. :lol:

erika. oke. ugye leszedhetem a "felesleges" dolgokat rola. mint valfa, matricak stb (hogy annyival is kevesebbet keljen cipelni)?

andy. az ugy egyben van es 6.50 font.

KépKép
KépKép
mush589

Orsi: hát, én nem vagyok szakértő, de a cikk alapján szerintem nem :? . Kobi úgy forog körbe, hogy végig hason van, és a kezével meg a lábával tolja magát...

Berni: még nem :oops: , de csak mert azt mondtad, hogy elég a talira is, és már csak 3 DVD-m van, most jön majd az újabb adag, boltban meg nem veszem meg tripla áron. :P Ugye nem baj? Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.07.17 14:59-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Mush: Szerintem igen. Kedvenc magyarázatom mostanság: Kinga, miért van rajtad a téli sapkád ebben a melegben? Hát anya! Válaszolja felháborodva. Én beütöttem a hajam és fáj, és most befáslizom, mint apa a lábát. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
habe

Gabi!
Persze ráér a dvd, csak azt hittem, rólam megfeledkeztél. :oops:

Kép
Kép
lbernuska

habe :lol: :lol: :lol:

andy. a cipobol vettem egy 19-20-t es egy 21-22-est. meg nem dontottem el melyiket tartom meg. valoszinuleg a kisebbet. a masikat szivesen atadom, ha erdekel. 3.5 font.

szakad az eso egesz nap. nem tudunk sehova se menni! :cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.17 15:12-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Orsimorsi!
1. Nálunk, ha Zsófi elálmosodik (dörzsöli a szemét, mint őrült), akkor kézben ringatás van. Ha berakom az ágyba, csak felspannolja magát és másnapra sem aludna el. :-D

2. Esti szertartás dettó. Ha épp nem álmos fürcsi+kaja után, akkor tombolás van a nagyágyban. Pörgés, forgás, dumálás, sikongatás... ilyenkor jól felpörgeti magát, még véletlenül sem lehetne csendben összebújni vele. :-D Aztán mikor már totál ko, akkor ismét jön az ölbevevős procedúra.

Kép
Kép
lbernuska

Orsi!
1. Babakocsiban alszik el kaja után azonnal magától - mintha az uramat látnám...no nem babakocsiban, hanem a kanapén - vagy játék közben amilyen pózban éri az álommanó. Van, hogy egyáltalán nem alszik, de most pl 10.30-as kelés után 12.30-kor kezdte, és aludt majdnem 2 órát.

2. Kaja, fürdés, cici, vergődés...vergődés... elalvás, fél óra múlva ébredés, és jáék mellettem a nagyágyon kitikkadásig (egy-másfél óra) addig én net, olvasás, tv-nézés, bazmegolás, hogy miért nem alszol már ;)...ám utána 4-5 cicivel délelőtt 10-ig! Jeeeeeeeeeee

Kép
zölddisznó

Berni: Viccelsz? Hisz megígértem :wink: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Musi! Persze vedd le nyugodtan a felesleget és nagyon köszönöm!

Habe! Igen 190 cm, de remélem má nem nagyon fog nőni.

Orsi! Gergő mióta négykézlábazik azóta sokszor van, hogy tök álmos és mikor berakom teljesen felpörög. Én ilyenkor hagyom, egy idő után elálmosodik, akkor bemegyek hozzá, hasra rakom és alszik. Picit ütögetni szoktam a popsiját, ettől ellazul, de ezt se mindig igényli. Persze van, hogy többször bemegyek, hasra teszem és fél perc múlva ismét négykézláb van. Ilyenkor kimegyek és hagyom még kicsit. Nálunk max. fél óra szokott lenni.

Este általában már olyan fáradt, hogy kaja után már csak egy kis éneklés van, lerakom és alszik.

Kép
Kép
Kép
erika26

Csajok itt mindjárt esik!!!! Kicsit lealább felfrissülünk

Kép
galzsuzsa

Mi van csajok, pörögtök ezerrel!!! :lol: :lol:
Sarmon!
[quote]S írta:uzy ez tök normális hogy a babáknak kisebb a karjuk meg a lábuk,mint a törzsük!!!

Ezt akartam hallani!!!! :lol: :lol:

Andy!
Èn csak nagyjából tudtam megmérni ,mert egyfolytában ficánkol. kb 26 cm!
susy75

Gabi!
Vini is igy forog! Kezével, lábával lök vagy kettöt magán és már meg is fordult 360 fokban!! :D Nagyon professzionálisan üzi!! :wink:
susy75

No mi lassan ki...

Kép
zölddisznó

Ja és köszönöm a sok centis hozzászólást!!! :lol: :lol: :lol:
susy75

Mushi! Micimacis kertésznacit én kérek, ha más nem vitte még el, és a kisfiúpólók mennyibe kerülnek?

zsebi_baba

A rövidnacis kapucnis együttes?

zsebi_baba

zsebi melyik polora gondolsz? a 3db kekre vagy a kettore, ami asszem pirosas?

KépKép
KépKép
mush589

zsebi. a micimacis 4.50; a kapucnis 6.50. a 3 kek polo 3 font. meg a ket polos osszeallitas is 3 font. a 4 db-os nagyobb pedig 6 font, ami ra van irva (az nem volt a kiarusitasba, de ezt csak itthon vettem eszre). de szerintem meg igy is eleg olcso. a csikosat (3db-os) mar elvitte erika. a monsteres meg 1 font.

KépKép
KépKép
mush589

Orsimorsi: napközben ha fáradt akkor ringatom kicsit, felhúzós zenélős kis idő múlva letesz, cumi + kis fenékütögetés és elalvás, ha kipattan a szeme próbálom előlről, vagy ha nagyon nincs türelmem akkor kiveszem játszon és később újra, vagy kimarad az alvás (eddig 1x 2x volt)

este fürcsi kaja alvás, általában már büfi előtt elalszik. Új szokása, hogy mégsem akkor ugyanúgy mint az előbb, bár általában tized annyi idő elég.

KépKép
jurmine

Laura: Eszterke nincs gépközelben, de kéri, hogy ha még megvan az egyik gombás pancsoló, akkor azt tedd már félre neki :)
Köszi!

Na, megyek, kipakolom a vásárolmányt....

Kép

Kép
gabilany79

zsebi. andy. a hetvegen visszaviszem a cuccokat,ugyhogy ha lehet minel hamarabb dontsetek el legyszi, hogy mi kell. koszi

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Sarmon: Én apa sem tud úgy elmenni mellettem, hogy ne csapjon a seggemre, még az utcán is….(pedig aztán feleannyira sem vagyok topmodell mint Andy vagy te…). Szerencsére nálunk sincs lebaszás, sőt szerda esténként ha lerakom Domit elzavar barátnőzni, hogy pihenjek. Ja és persze reggel összehajtogatja a ruhákat a szárítóról, amíg alszom….(nem is érdemlem meg).

Kecskeméti: Úgy tudom más van benne mint a Hippben.

Zöldi: Egész nyugodtan és boldogan elugrom legközelebb!!!!!

Berni: Kijött egy hapi és ingával bemérte. Én annó a mi ágyunkat is így tájoltam és nagyon bejött. Amúgy én sem hittem benne, de azért biztos van valami igazsága, hogy oda fekszik a kutya, így építkeznek évezredek óta stb.

Orsi: 1. kérdés: Nekem nem nyűglődik, ha igen, akkor is bent hagyom 10 percig. 2. kérdés: Fürcsi után nincs játék, semmi!!!! Amúgy a talit azért nem ikszeltem még be, mert férjemnek lehet, hogy pont nem jó egy tárgyalás miatt, de a hétvégén kiderül!!!

Kép
mannababoca

De most megkérdeztem és elvileg szabadok vagyunk, így szívesen megyünk, Gabi lehet még jelentezni?

Kép
mannababoca

Manna: simán! :)

Kép

Kép
gabilany79

Mush! Én kérem a micimacisat, a 3 kék pólót, és a 4db nagyobb pólót. Ha jól számolok, ez 13.5 Font. Én nem megyek a talira, föl tudod majd nekem adni itthonról?

zsebi_baba

[quote="habe"]B írta:habeoci!
Tourt én is nézem, de én az előbb felsorolt pálinkaféleségeken leragadtam :lol: :lol: :lol:

Habe: én meg erről lemaradtam!!!! :twisted: :twisted: Biztos jók voltak!!!! :lol: :lol:
Vendég

zsebi. persze, hogy fol! majd irok privit holnap.

KépKép
KépKép
mush589

TuttKeráj:Nem Marty,a zebra mondja?De a Madagaszkár stimmel! :lol:

Boci,most is barna a hajam már egy ideje,ez az avatar kép ezer éves! :wink:

Jurmi:
[quote]m írta:ikor volt az esküvőtök?

2002-ben,idén lesz a vízválasztó,bűvös hetedik évfordulónk,aug.31-én!
[quote]N írta:agyot változtatok!

Elég nagyot,pontosan +20 kilót fejenként!!! :lol: :lol:

[quote]h írta:a úgy látjátok, hogy fáradt és álmosodik,de amint beteszitek a kiságyba illa berek nád a kerek felébred és nyoma sincs az álmosságnak, akkor kiveszitek és játszotok vele, v

Ez ha nappal van,én kiveszem és nyúzom tovább,míg újra álmos nem lesz,de ezt sem rögtön,mert valamikor egy kis nyűglődés után magától visszaalszik a kiságyban.Este nem szokott ilyen lenni,húzom minél tovább a lefekvést,így mire beteszem az ágyikójába,nem kell 5 perc és elalszik.
Szopizza az ujját.
[quote]2 írta:, esti szertartás...

Esti szertartás nálunk:a két nagyobb gyerek fürdetése,elmosogatás,Írisz ezt nézi az etetőszékből,aztán utána még 3man játszanak a szőnyeget,vagy hintázik az ajtóra akasztott hintában.Dörzsöli a szemét,és gyűrögeti a fülét mikor álmos.Nem ringatom,csak beteszem a kiságyba,megsimizem,puszi,a kislámpa még világít egy darabig,van az ágyban 2-3 játék kicsit megnézegeti őket,bekapja az ujját és alszik.Villany le ajtó becsuk.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

musi hát az együttes nem kell mert csak anaci kellett volna a micimacis se a cipő meg az nagy nekünk nekem is a kisebb lenne jó csak ugyhogy... de köszi a válaszokat!

na azért ez a topmodell enyhe tulzás :oops: .és a vasalás nem ettől függ amint látjátok! pár éve még egy tiz kilóval több voltam mégis többet vasaltunk.

viszont azt irtam h apa sokat segit! a munkmegosztás elvileg jól müködik ő férfi létére bármit elvégez magától is.

még annyit akartam irni arra amit sarmi irt, h mivel nekem csak egy gyerekem van nálunk mindig rendben van minden a lakásban. arra meg külön ügyelek h mire apa hazaér rend legyen mert ő azt szereti. egyedül a főzést nem csinálom mostanában de azt nem bánja. és még sosem vártam ugy haza h ne legyek szépen felöltözve és enyhén kisminkelve. én reggel uugy elkészitem magam ( na jó délelőtt:) mintha dolgozni mennék. én is jobban érzem igy magam és sosem tudhatom ki állit be (a postás?:)
ja és takaritani is soxor fehérneműben szoktam előtte:) mégsem vasalunk :? :)

na megyek mert eldőlök..

vasárnap kitaláltam h menjünk strandolni még nem voltunk 3an sosem, hétfőn meg sztem lemegyek Nagyimhoz pár napta Regussal h kicsit tisztuljon mindenki feje :roll:

szombat meg Millenáris? :wink:
tervezi még vki?

Kép
andy30

Sziasztok!

Naaaaaaaaaa a végére értem,mindent elolvastam! Nem semmi termés volt a mai! :shock:

Manna! Mennyiért mérik be a házat? A mi ágyunkkal sem stimmel valami, mert mióta itt lakunk nagyon vacakul alszom! Ráadásul olyan a szoba, hogy nem is tudom az ágyat másképp tenni! :cry: Pedig tuti az a gond, hogy keletre van a fejünk.

Mush!
Leventének 10 hósan volt 22-es lába, Milánnak most 20-as a lába!

Zsuzsa! Gyönyörű a lányod és nagyon ügyes!

Zöldi! Nagyon édes Hannád! Jól hátat fordított neked! :lol: Jó magas fiaim vannak! :lol:

Menek lefeküdni! Jó éjszakát!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok.

fürcsi szuper volt. képek holnap:))))

"barátnőm" és a párocskám alkottak elég szépet és nagyot így megerősítve a szétmenés.

antenna
ez a babahaja ami csak nő. nem hullott ki neki és hála tűri eleddig szépen:))

babanetes tali a minnelárisban
tavaly is voltam és idén is menek mert szupeer:)))

Andy
én se hagynám.

susy drága. te mondod hogy kicsi Vini?? Iza 52cm-el született és most 64cm:))))))))))
Iza is törpe lábai mint a cövek úgy áll rajta:))
Balum pl most ő kicsinek számít a maga 5 éves elmúltával és 110 cmjével de viszont a lába mint a holdjáróké. 31-es
:shock: így őnála majd várható egy nagy növekedés valamikor

boldog hófordulókat

erika
dettó tesco akkor jó lenne nekem is utána néznem hogy kaptam e? mert fizupapírt én se láttam már évek óta:))))
de én úgy tudom hogy itt a gyedesek gyeseseknek úgy van az emelés hogy majd arányosan lesz mikor visszamész dolizni

sarmi
látom itt ett a fene nem hogy kijöttél volna hozzám a partra:((((

mush
enyim kb 5 éves:)))))))))))

a két lánypóló mennyi magyar pínzben? és a naci póló kardigán?

na csááá majd jövök képekkel

harivera
Budapest XXI. kerület

felrobbanok. bebi bealudt f9-kor, en f11-kor mentem aludni, amint elaludtam felebredt. :evil: cicin visszaaludt, vartam, hogy melyen bealudjon, erre amint leteszem, hasrafordul, uvolt, majd hanyadt es tok ebren nez ram. bakker.miert romlott el mar megint ennyire? most apa setal vele,mert nekem leszakad a hatam.
ha legalabb ellenne a kisagyban, de amint vizszintbe kerul uvolt, mint a sakal.

andy. a cipo nekunk is hatalmas. de mivel nagyon olcso volt es tetszett, megvettem, addig tarolom, amig beleno.

vera. a ket polo mar elkelt. a rovid naci, polo, kardigan meg kb 2200 ft.

KépKép
KépKép
mush589

Hi sorstársak! Enyim most aludt el :)

Kép
zölddisznó

Szép hajnalt Csajok!

Zsófi ismét átaludta az éjszakát és még most is alszik. :-D Csak engem dob ki a matrac hajnalban, ilyenkorra kikészül rajta a hátam... Ma már, ha jó idő lesz, a tetőtérben alszunk, kivi leszek, visszatérnek-e Zsófi nem-alvós szokásai.

Manna!
Te nem érdemled meg tied Apát, se Domit! :-D Beméretésben tuti van valami, azt hiszem Németo.-ban az összes házat ez alapján építik, csak mi van, ha anyósom keze megremegett? :-D

Sarmi!
[quote="sarmon"]D írta:sarmonörzsöli a szemét,és gyűrögeti a fülét mikor álmos.Nem ringatom,csak beteszem a kiságyba,megsimizem,puszi,a kislámpa még világít egy darabig,van az ágyban 2-3 játék kicsit megnézegeti őket,bekapja az ujját és alszik.Villany le ajtó becsuk.

Mit nem adnék egy ilyen gyerekért! :-D Kicsit nézegeti a játékát??? Ráveti magát, harapja, kiabál neki, majd eldobja fél méterre, aztán négykézlábra áll, dumál, pörög, forog... és ez - ha hagynám - kb. reggelig így menne.

Kép
Kép
lbernuska

Ja és szombaton nem érek rá Millenárisra menni. Megyek menyasszonyi ruhát próbálni. :lol:

Kép
Kép
lbernuska

Verzso,
Nyugi még én sem találkoztam senkivel, persze én meg pláne későn kerültem a csapatba.
Majd jöttök legközelebb, az a lényeg h tudj pihenni bárhol is legyen a hely.
Rólam alvós kép ? hát olyan nincs, ja h Marciról van egy-két kép nem voltam aktív fotózásilag a héten, most hétvégén majd pótlom, főleg h fel akarom venni ahogy pancsizunk a Balcsiban.

Mesi, Olivér boldog hófordulót.

Jurmine,
Azt olvastam tévesen h mostanáig altattam, ledöbbentem h 9.36-kor reggel ilyet írsz, de megdörzsöltem szem már látom h mi is helyesen.

Sarmi,
Jaja kecskeméti a hipphez tartozik. Korábban ott dolgoztam, sőt egy gyártósor, sőt, sőőőőőt.
Sőőőőőt ex kecskeméti irodaházon jelenleg Univer felirat van, nos ?
Apa tündér.

Andy,
Lehet apa rendes és legyen is minden másban, de nem beszélhet így, a gyerek előtt meg pláne, mi lesz később ? Regivel összeszólalkozol és majd ő is így vág vissza mert apától ezt hallotta ?
Másik: Eger az egyik legszebb város, hát én állandóan sétálnék, képzeld el ha egy kis faluban laknál, na ott mit csinálnál. Tessék kimozdulni, ott a strand, viszel egy plédet, árnyék stb. stb.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Suzy,
Képet Viniről és ne parázz. Marci 57 cm volt születéskor most asszem 74 (3 hete)

Musi,
Huh nem semmi megint az éjszakátok. Hát őszintén én nem tudnám Marcival hármasban eltölteni a nagyágyban az éjszakát. Mit jelent az „de ilyen keveset vasalossal meg nem talalkoztam” kicsoda ? lemaradtam egy kicsit.

Zsuzsi,
Sajnálom h nem jössz a talira, majd legközelebb nálatok tartjuk. 8)

Gabi,
Apa nagy fishfun lehet. Mióta űzi eme nyugalmas tevékenységet ?

Zöldi,
Igaz, macska itt van, szerintem egy róka és egy macsek keveréke, a feje tök normális a teste is aránylag, de a farka az hatalmas borzas, borzós. Tegnap megkergettem, csakúgy ismerkedésképpen.
Nagybácsi: huh a 2300 centijével akkor Ti csak szabadban tudtok találkozni.

Boci,
Apa lehozta én pároló, ma akarom megcsinálni az első csirkepárolást. Mit csináljak ? Csak rakjam bele ? Oszt ennyi ?

kubuspace

Habe,
Ejnye betegség.
Hát Kingánál a pont. Édes lehet ahogy megmagyarázza a dolgokat.

Cili,
Hát nekem is van tetkóm, egy vagyis öö izé kettő. De eldugható helyen.

Musi,
Mi ez a visszavitel, meg sale ? Te vetted őket ? De minek ? És most miért viszed vissza ?
Itt olyan meleg van h bekapcsoltuk a ventillátort.

Bemérés: macska pl odafekszik ahol valami sugár, káros ketyere van.

Berni,
Már pont akartam kérdezni hogy hogy álltok a szervezéssel, ruhákkal stb.

kubuspace

Nagyon király állat mutatványunk van, tudunk ám hatalmasat tüsszenteni pont azután h bekaptuk a tele kanál zöldborsó főzeléket. Gondolom a fejem (mármint nézés, hangulat) nem kell leírnom.

Boci,
barátnő babakocsi ? Eladta már ? Sógim beszivatott, nagyon ratyi a babakocsijuk, vissza is küldtem, kellene egy. Megkérdeznéd...

Nálunk egyébként minden OK, Marci tegnap este a járókájából nézte ahogy nyírom a füvet. Ja és tegnap pancsiztunk először a Balcsiban, hát tapasott ezerrel, rötyögött, naggggyon élvezte.
Ma Tihanyba megyünk ha enyhébb idő lesz mint tegnap.

kubuspace

Jó reggelt!

Kubu: a macska nem oda fekszik pont ahol jó? Én így tudom, legalábbis eddig.

Mush: sajnálom az éjszakát :( napközben alszik ugyanannyit, mint amikor éjjel jól aludt?

Berni: hová mész ruhát próbálni?

Sarmi: hogyhogy megint barna a hajad?

Ki mikor keni napozó kencével a csemetéjét? Már úgy értem, ha nem viszem napra, csak autó és lakás között van napon, amúgy meg teljesen árnyékban akkor kellene kennem? Du. f5 után szoktam csak kivinni, akkor előfordul, hogy kis nap éri, de nem nagyon, ekkor kellene kenni?

KépKép
jurmine

Kubu: tüsszentés :lol: :lol: (bocsi)
irigy vagyok, hogy egész nyáron ott vagytok és mentek mindenfelé! Irigy irigy!! Na most jól kiírtam magamból :D , tudom, hogy csúnya dolog az irigység :oops: (de nem sajnálom ám Tőletek, nem úgy vagyok irigy)

KépKép
jurmine

Berni: Nem tom mennyit kóstál a bemérés, mi is évekkel ezelőtt csináltuk.

Zöldi, Mush sajnálom a késői elalvást. Nálunk szerencsére 9 után csönd és alvás van, mondjuk az első pár hónap kemény volt, de a 9-ből végül nem lett engedve.

Mushi: a "rosszalvásra" én még mindig azt tanácsolom, hogy kiságy, nem kivenni, mellé állni, és simogatni, énekelni, hogy érezze, hogy ott vagy. Mert ha ez így marad 2-3 éves koráig fogsz szenvedni az elalvással. Meg kell tanulnia rendesen aludni éjszaka, nem csak a ti nyugalmatok miatt, hanem neki is szüksége van a hosszabb és pihentetőbb alvásra. Esetleg kipróbálhatnád két hétig és ha nem lesz jobb majd visszaállsz. De akkor fix időben bearkod, és fix időben egyszer hajnalban szopi. Maradék idő az ágyban így vagy úgy. Tényleg csak segíteni próbálok, de hátha ez bejön. Ha pedig sír, amit biztosan fog az természetes, mert 7 hónapja az van amit ő akar, cicin elalvás, séta, mellettetek alvás. Esetleg csinálhatnál egy terve szerű valamit, hogy két hétig nincs együttalvás, éjszaka hintaszékezés...stb. Ha nem jön be, max. visszaállsz a mostani modellre. Mellesleg szerintem 4 éjszaka lesz kemény és utána biztos, hogy jobb lesz.

Kép
mannababoca

És ha két órát sír, akkor sem lesz semmi baja, ott vagy mellette, érzi tudja és érte küzdesz nem ellene, szóval megsajnálásból nem szabadna kivenni....na eldugultam.

Kép
mannababoca

Anyósom nem normális! A gyerekem kúszik-mászik a földön (még a nagyobb is), ő meg cipőben jár kel, mint egy királylány! Annyira utálom, amikor semmibe veszik a munkámat, de ha rám nem, legalább a gyerekekre lehetne tekintettel! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jurmine,
ha olvasod a korábbi hozzászólásomat

""
- Gyere már nézd már marimar (hogy kell írni) milyen a gyereke, hát Marcika sokkal szebb
- Jaj nézd már a kutyákat a tv-ben
- Jaj itt a szerelmem (echo tv-n valaki) gyere nézd már meg
- Most hallom h nem lesz választás a szocik eltörlik és már ezért kilincselnek az eu-ban

ma mentek el vendégek és takker nem jött én rakom rendbe a pár szobát

- gyere megmutatom h kell ágyneműt húzni

gyerekkel ektiviti
- sír a baba meg kellene vigasztalnod (vagy csak kivenni az utazóból és játszani vele, de éppen valami szart csináltam mamának)
- altasd már el a babát
- jaj de keveset alszik Marcika, mi lesz így este ?

persze imádom és aranyos és ha mobilozok mindig azt hiszi h hozzá beszélek és válaszol a telefontársamnak feltett kérdéseimre, hiába mondom h telefonálok ő csak nyomja

lecsót főzött ma nekem, alapjáraton 35 éve utálom a lecsót, elmondtam, nem hallgatta meg, megettem, brrrr
""

akkor ne tessék irigynek lenni. Granny megőszít. Ő meg fiatalodik. Nagyon kemény vele.
Ma fél hétkor bekopogott h ki kér kávét. :twisted: :twisted: :twisted:
Mindegy befejeztem a fűnyírást apa most fürdik, gyerek pléd alól kukacbarikádból most szedegeti ki a habtapiból a számokat. És úgy h hason fekszik, térdel, fejét a kukacnak szegezi és úgy dolgozik. Le akartam fényképezni nem sikerült.
Na most legyél irigy: megyünk mindjárt reggelizni friss croissant és habos kakaó a menü. nyami nyami.
Utána pedig lehet h Tihany de mivel álomjó idő van (állítólag jön a vihar) lehet h pancsizunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.07.18 09:27-kor.

kubuspace

pár kérdés:
- a gyerek miért úgy néz tv-t figyel minket h ül és a lábát keresztbe teszi
- miért támasztja a fejét miközben hason fekszik és úgy nézelődik
- mit vigyorog állandóan mint egy szélesszájú kisbéka ???

kubuspace

ja Marci egy árva foggal dicsekedhet ezidáig, én most megint szenvedek a bölcsifogtól, terhesség alatt is mocorgott most megint egy kicsit érzem.

kubuspace

Enikő,
hát igen, nálunk is volt ilyen, erre válasz: dehát tiszta a talpa :twisted:

kubuspace

Enikő: Sajnálom tudom milyen... :cry:

Képzeljétek Domi 72 cm, pedig csak 7600 gramm. :D

Nem is meséltem, hogy tegnap beszabadultam a nextbe, ahol leértékelés volt... :oops: :oops: :oops: Kép
Kép
Kép

Kép
mannababoca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?