Új privát üzeneted érkezett!

mozza-Jé! Nekünk ugyanilyen ülőgarnitúránk van, csak a sarokülőse, meg a 3 poziciós fotelja! Imádom!

Egyébként nagyon aranyosak! Nálunk is állandóan vagy a foci vagy a tour de france, vagy "tök mindegy csak sport legyen" megy a tv-ben. :?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Borotválkozás? Én megmondtam, hogy naponta van, kikönyörögte, hogy két naponta legyen, és már ott tartunk, hogy örülök ha hetente egyszer, de persze akkor meg meg kell dícsérni, hogy "na látod milyen "szép" vagy?" :wink: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Ja és hál Istennek Vilcsi bőre jól bírja! EDDIG!! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 

 
 

Trixi,
privi ment.

most csak ennyi, büfiztetni próbálok, ha nem aludna be :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hm.. beleolvastam.. hm.. feláll a szőr a hátamon!!!! 1 hónapos gyerekenk BARACKLÉ????? Már ne haragudjatok, de gyerekorvosként nem tudok csendben maradni!!!! 6 hónapos korig BŐVEN ELÉG az anyatej, akkortól lehet szoktatni az izekhez, meg lehet kezdeni az elválasztást!!! KIZÁRÓLAG SZOPTATOTT gyerek tejcsin kivül nem igényel mást, nagy melegben max vizet! 4 hónapos kortól lehet tápszeres babának kinálgatni a leveket, majd a püréket... És mi lesz a következő? 2 hónaposan keksz, hogy félrenyelje? Jó, ez eléggé sarkitott, na mind1...
Igen, nekem is adtak anno 2 hetesen pürét :shock: Meg mi tehéntejes tápszereken nőttünk fel, sok is a bélbeteg, allergiás, kövér felnőtt...

No comment :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.17 11:02-kor.
Vendég
 


Vendég
 


Csajok sos!!!!!!
Riki reggelre keveset pisilt, a legutóbbi pelusban pedig rózsaszínes foltok voltak.Van valakinek tapasztalata? Hívjak dokit?De mintha rémlene valami kristály kicsapódás is.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ez a baracklé engem is megdöbbentett :shock: Ez durvaaa! A tesóm 20 éves, egyszer nem volt otthon más a baracklén kívül, meginni kényszerült fél litert és majd kifeküdt, úgy fájt a hasa. Hát akkor egy 2 hónaposnak? Nemár! :evil:
Én imádkozom, hogy legalább fél éves koráig tartson ki az anyatej.

Én anyára nem nagyon merem bízni Marcellot, olyan hülyén viselkedik vele. :? Ha vele van, férjem hívogatja 10 percenként. Na ennek nem sok értelme van. A férjem anyukájára merjük bízni, csak ő 50 km-re van, anya meg 500 m-re...

Apa is szőrös, de még nem vettem volna észre, hogy Marcit zavarná... :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 


sztem ez azert annyira nem drasztikus.
korulottem sok olyan emberke van akik tapszeren nottek fel es koran kezdtek a hozzataplalast,megse betegek stb.
sztem ez tobb mindentol fugg.. de mivel nalunk fele fele, tap es anytej igy 4honaposan biztosan elkezdem a hozzataplalast.
de mi tobb tapot kiprobbaltunk mire elertuk h tudjon magatol kakilni. nekunk pl dokik is ajanlottak h ha nem javul akkor vmi szekletlazito gyumilet adjak. de halistennek megoldodott...minden reggel ugyanakkor teszi tele magatol a pelust..
csupan ezert utalom a tapot,h jol megfogta a pocakjat..

Netti
Kép
maumau
 
 


"a szoptatás folytatódjék legalább kétéves korig, vagy tovább, amíg a babának és az anyának jól esik" hűűűűű,ez azért durva!!!!!Ne máááár!!!Egy két éves gyerek már ne szopizzon! Az gááááááááz!!!
Petus,Te mint orvos nem tudnál nekem segíteni a rózsaszín pisivel?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!

Lázcsillapító kúpot kapott mostanában a Babád? Attól lehet rózsaszínes a pisi! (germicid)
A kristályok pedig a pelusból jöhetnek. Milyen fajtát használsz? (Libero-nál velünk is előfordult!)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Én nem ítélem el a hozzátáplálást, hisz van, akinek nincs más lehetősége. De az én fogalmaimban a hozzátáplálás nem = azzal, hogy adjunk egy 2 hónaposnak barackot... :shock:

Niki, amikor AndrisMarci született és tanítottak a kórházban pelenkázni, azt mondták, hogy szülés után előfordulhat rózsaszínes folt a pelenkában a vizelettől. Hogy most mi okozhatja azt nem tom.

Kép

Kép
adraci
 
 


Netti!
Nekünk is a natúr ikeás kanapé van, a 3as, a 2es, meg a fotel. :D (Lilinek a szobájában meg a kihúzhatós 2es szintén natúrban)
Meg imádom az ikeás polcokat is.
Kvázi sztem akkor elég hasonló a bútorzat nálatok is! :lol:
A másik mániám: Orchidea minden mennyiségben! Tele van vele a ház! :lol: Mindig van 4-5 ami éppen virágzik .
De alapjában véve is virágfan vagyok...na nekem a cserepesvirág mint ajándék a legtutibb. (örülnek is a barátok...nem kell agyalni rajta)
Nálunk férjem autó és motor őrült....F1, MotoGP és hasonló. Silverkart-ba jártunk anno....de pocakkal azért már nem mertem száguldozni. Ti?

Szőr:
Na, a férjem tematikája: Lilit a kezdetektől szőrösen, szakállal puszilgatta....szokja a gyerek és akkor majd nem fog úgy visongatni, mint ahogy én szoktam néha! :oops:
Eddig úgy néz ki bejön neki! :shock:

Adraci!
Miért? Hogy viselkedik anyukád Marcival? (vagy Marci anyukáddal)

Kép
mozza
 
 


Trixi!
Lázcsillapítót nem,de Liberót.Akkor ok.Csak megijedtem,féltem a kis sza*ost. :roll:
Mozza nagyon tuti kép!!!!Hozok én is.A másodikért,ha Dani megtudná,fejemet venné.A nyáron izé...kissé elengedte magát....
Szoktatás csupa szépre jóra:
Kép Az internetre
Kép A tévére.Riki a kézimeccset nézte apjával elmélyülten.
Te jó ég!Egy újabb kézilabdás hiányzik nekem!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jajj,Mozza!Én pálma mániás vagyok.Cserepesvirágból ha azt kapok,teljesen boldog vagyok.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Na végére értem az előző 2 oldalnak :)

Mozza,
tündéri a kis családod! Hát lehet, Lili a női focicsapatban nyomja majd :lol: :lol:

Bogi is így ül sokszor apa ölében, együtt tv-znek... mondjuk én nem nagyon szeretem, ha tv-zik a gyerek, de gondolom a fények, hangok lekötik rendesen.

Hozzátáplálás
hát én 6 hónapig min. szoptatni akarom, reméljük elég tejem lesz, hozzátáplálni minél késöbb. Amúgy a felicitas-os könyvecskében van egy nagyon szupi tábli meg leírás a témáról.

Kutyafüle,
Boginak is néha mintha korpás lenne a haja. Én simán a gyógyszertári fürdetővel mosom neki minden nap, a korpa eltűnik másnapra.
A pisi miatt én tuti telefonálnék!!!
Amúgy egyik uncsitesóm vele egyidős, 30 éves, a 3. babája most lesz 1éves. Ő kvázi 4 éve folyamatosan szoptat, mert úgy jöttek a babók, teherbe is esett, és a tej is kellett eddig az összes picinek úgy :)

Na én férjem is majomember, megberetválkozik, másnap már borostás, de a lányomat nem zavarja :)

Na megvan a Netti által belinkelt fa babatornáztató - Bogi imádja. Tegnap 2*30 percet (közben felvettem 5 percre mert nyügi volt) m,ajd 1 órát elvolt vele (es sztm még tovább is elett volna, csak vittük le a kutyát)!!! Miközben az én lányomat 30 percnél tovább eddig semmi nem kötötte le!!!

ja Mozza,
már írták, de a forgás ráér még bőven ) Bogi sem forog, csak körbejárja a kiságyat :)

Na még 2kép, a fa tornáztatós meg ma így aludt hason, ált. ha hason alszik, sokszor maga alá húzza a lábijait :)

Kép

Kép

emese1979
 
 


Szőr:Úúúúúúúúútááááááálom.De mindenütt!!!! :oops: Dani is szerencsére!!!Bár az arcán elviseli,én azt sem.Meg kéz és láb.Máshol ne legyen!Főleg a mellkas legyen szép csupasz! A bunda a kutyunknak áll jól! :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle,
cukik :) Rikinek mekkora sérója van! Tök cédesen ül az apja ölében :) :)

emese1979
 
 


Az én férjemnek nincs szőr az arcán. Nem nő neki csak a bajusznál meg egy kicsi az állán. Az arcán nincs. Imádom. Sosem szúr. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


hehe, na találtam én is tévézőst :)
aztán több képet a héten már nem nyomatok fel...

Kép

emese1979
 
 


Nálunk is menő a babatornázó:
Kép
Meg a forgót is bírja:
Kép

Kép
Kép
g_reny
 
 


Jók ezek az Apukás képek.

Emese! Nektek milyen magasságra van állítva a tornázó? Én a legalacsonyabbra raktam, de gondolkodom, hogy feljebb teszem, olyan, mintha túl közel lenne.

Kép
Kép
g_reny
 
 


A forgó Petyának is tetszik, de sem a tornáztató, sem a játszószőnyeg nem érdekli! :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Nálunk moto gp nézős van. Jól látszik Álmost mennyire érdekli Rossi és Talmácsi és az hogy az apja motorost akar belőle is nevelni :)

Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Emese! Amina a mai napig így alszik, mint Bogi. Ez a kedvenc alvó póza.

Esztó! Álmi nem hazudtolja meg önmagát! :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Emese!!!Neeem!Tessék csak tenni fel képeket-sokat!!!!Imádom nézegetni a babákat,olyan szépek!
Tényleg,Reny!Köszi a tanácsot,akkor úgy teszek majd el barackot.
Annus,a tablóhoz a képet hova küldjem?
Próbálom itatni a manót,de nem iszik.Ki ne száradjon nekem.Pisi is alig van.A doki meg nincs ma bent.Áááá,nem akar ez összejönni.
Az egyik áprilisi fórumos lány küldte ezt:http://www.indavideo.hu/video/2009_aprilisi_babavarok?action=video_site&video_title=2009_aprilisi_babavarok%3Ftoken%3Dc9427c88d708024a6ff7b12cc09eceffNézzétek meg,nagyon tuti!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Reny,
nálunk is a legalacsonyabban van!

emese1979
 
 


Sziasztok!

Irtó régen írtam, inkább megfigyelőként csak olvasgattam, de már nem bírom ki... :)

A hozzátáplálós téma még szerintem is kissé korai.
1. Egyrészt azért, mert teljesen felesleges eltervezni, hogy ki meddig szeretne szoptatni, ez nem egy emberes kérdés, hanem a babák is alakítják a dolgokat. Meg a tej. A szoptatás addig jó, amig mindkét félnek jó, de azt senki sem tudhatja előre, hogy ez meddig tart. Egy év alatt az ember véleménye 180 fokot is fordulhat e témában is... Ha valaki azt látja a gyerekén, hogy még egy éves korában is nagyon-nagyon függ tőle, akkor nyilván nem fogja azt mondani, hogy erőszakkal leszoktatom. A fogas babák pedig korántsem biztos, hogy harapnak is, de valóban leszoktathatók róla, emiatt nem kell előre aggódni.
2. Szerintem a hozzátáplálásnál nem lehet irányadó az, hogy ki hány embert ismer, aki születése óta almalevet ivott és semmi baja. Azok más emberek, itt és most a MI gyerekeinkről van szó, akiknek a legjobbat akarjuk. Márpedig a bélrendszerüknek semmi szükség 3-4 hónapos kor előtt az egyéb bevitelre, feleslegesen terhelődne. (Kaki kinyerésére vannak más módszerek is...)
3. Hová ez a nagy sietség :)??? Nekünk anyáknak, azt hiszem, egy-két hónapon nem múlik, tudunk várni, a babáknak viszont nagyon nem mindegy... Az első évben úgyis olyan hihetetlen tempóban fejlődnek és annyi mindent tanulnak meg, és olyan rettentő sok inger éri őket minden téren, hogy nem kell semmit sem erőltetni. Egészséges, aranyos kis babákról beszélünk, garantáltan mindegyik le fog szokni a szoptatásról/tápszerről és mindegyik enni fog rendesen. De ne akarjunk mindent kiszámítani és megtervezni előre, mert feleslegesen aggódhatunk, ha nem úgy mennek a dolgok, mint akarnánk. Az meg csak energiapocsékolás :). Szóval türelem, lesz evés-ivás, fordulás, mászás, gyaloglás és minden még ebben az életévben :)!

Na, ez hosszú lett, elnézést, csak ezt muszáj volt leírni. Tényleg ne haragudjatok, nem bele akarok ugatni így a nagy semmiből, csak a gondolataimat írtam le nagy hirtelen. Lehet kövezni :).
kalloni
 
 


Kutyafüle
Vidd be, mutasd meg! Nem iszik plusz piros pisi, kezdődhet húgyúti fertőzés is, láza nincsen? Pisi nem bűzösebb? Mindenképp mutasd meg!

Igen, hozzátáplálás nem egyenlő 1-2 hónaposan baracklével!! A gyümölcsökben nagyon kevés a kalória, nem megfelelő étel ilyen piciknek!! Ha kevés a tej, akkor is tápszer javasolt 1 éves korig főétkezésnek, a gyümik, főzik is mehetnek mellé, de MELLÉ, nem helyette..

Gastroenterologian láttam nem kevés csoffadt gyerket ilyen hülyeségek miatt... haragszom, ha vki ilyeneket terjeszt és még büszke is magára, hogy a 2 hós gyereke már gyümölcsöt iszik....

sorry, ez a véleményem
Vendég
 


Naggyon jó ez a videó!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Egyébiránt meg vagyunk mi is... S kezd nyugodtabb lenni, J meg nem :). Megtanult mindenhová felmászni, nagyon megnőtt az önbizalma, ez kicsit strapás :). S meg egyre többet mosolyog, jókedvű kiskölök nagyon.

Annus, képzeld, teljesen átálltunk mi is a mosható pelusozásra :). Te is győzöd még? Nekem nagyon tetszik, jó érzés :)!
kalloni
 
 


Én és a férjem is futball rajongók vagyunk. Szerencsére a barátok is többé-kevésbé. Szerintem nagy buli végignézni egy VB-t és osztani az észt, hogy most les volt vagy sem... (van olyan meccs, amit 4x is megnézek... :oops: )

Mozza, a kérdés összetett: anyáék lakásában él a tesóm yorkshire terrier fajtájú és Zsebi névre hallgató kutyuja. Elég gyakran simizik az ebet... Csak 1x felejtsen el véletlenül kezet mosni. :? Anya puszilgatja Marci arcát... (ezt én sem teszem csak max a fejét) És szégyen-nem szégyen anya dohányzik. :oops: Na engem ne puszilgasson és ne dumáljon hozzám egy dohányos közelről, a gyerekemhez meg főleg ne! :evil: (nyilván nem mos minden cigaretta után fogat...) Állandóan betakarja még 25 fokban is, mert az a mániája, hogy megfázik... Itatná teával -na tudod!... :evil: Állandóan sápítozik, hogy az a babahordozó milyen kényelmetlen. Naggyon hülye szöveget nyom neki, ahelyett, hogy valami jó kis gyerekdalt énekelne... Ja és a majdnem tesóm 1,5 éves kisfiát titokban megetette csokival, amikor az anyja határozottan megtiltotta ezt. Szóval csalódtam anyában és nem szívesen hagyom ott Marcit, az apja meg főleg nem... :(

Kép

Kép
adraci
 
 


Na, a babatornáztatót mi is kipróbáltuk ma, és mondhatni nagyon bejött. Ákoskám egyhuzamban 1,5 órát eljátszadozott vele, persze azért én is közreműködtem ezidő alatt, de igazán csak a hangomat igényelte, közben püfölte és dumált neki :lol: Fotót akartam készíteni, de lemerült az aksi, most töltöm... jó mérges voltam. Gyorsba a telómmal csináltam felvételeket, de az meg akkora sz@r minőségben fotóz, hogy botrány. Hozzáteszem a játszószőnyeg, ami felett lóg ezmegaz, korántsem tetszett neki ennyire, azon kb. 5 pecig volt el, azt is velem együtt.

Az apukás fotók nagyon szuperek. :)

Netti, beindult az agyam az ültetésre és előkaptam az autósülés leírását, mert az nekünk is háromféleképpen pozicionálható. Hát, jól ledöbbentem, mert a fekvő és a középső helyzetet is úgy adja meg, hogy max. 5 kg-ig használható. Ákoskám már most 5830 g, de elég érdekes lenne, ha ülve cipelném... én még javában fektetve kocsikáztatom.

Kutyafüle, mi is a Babé koszmóelleni samponját használjuk és bevált. (Nem olcsó, nálunk a patikában 1700 Ft volt, de nagyon kevés kell belőle, szóval nagyon sokáig elég.) Nekem a doki ajánlotta, amikor elkezdett hámlani a Drágám fejbőre, és gyönyörűen elmulasztotta.

KépKép
novygirl
 
 


Petrus,nincs semmi más tünet.Nem lázas,jó a közérzete, jó az étvágya.Olvastam :oops: , hogy kezdődő húgyuti fertőzés is lehet,meg ezt a kicsapódó kristályt is. Hívtam a dokinkat,de nem rendel,a magánon meg nem akarom zavarni így péntek du. Vagy komoly a dolog annyira, hogy zavarhatom.Mert tényleg nem pisil sokat,pedig szokott.A kaját szépen elfogadta,megette,de mikor kanállal beletuszkoltam egy kis vizet,kihányt egy adag kaját is.De azóta sincs semmi baja.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


mozza
hat igen :)
mondjuk nalunk kb minden ikeas,kiveve a ciposzekrenyt.az kika :D
konyha meg szeep nexus sargas barna :roll:

gokart kb mindenhol. szo szerint mindig epp mashol.. kis csoport ahol epp szervezkedett :D


szor: ugyanez kb :D

Eszto,nalatok is meno az ikea ahogy latom :D tv allvany meg asztal detto ittis :)
Almi hatalmas.. lekoti a tv :lol:

kutyafule
Riki is jol elmereng a tvn :D milyen seroja van mar!!!

Boginak meg Miranak is jol bejott a tornaztato!
nalunk is hasonlo a helyzet. tokre szereti.. a jatekiveket pedig nem ...... most az egerke a kedvence!!! :D
a legalacsonyabban van,ugyerzem neha zavarja de akkor oldalra fordul es azokkal mokazik.

korforgorol akartam irni h annyira bejott nekunk. NAGYON!
imadja..... most epp csendben fekszik a jarokaban es hallgatja
ilyenkor nem forog mer zavarna.

novygirl
hat en is eloveszem a papirokat sztem este. hatha benne van vmi okos.. Boro is reg volt mar 5kilo :lol:

hozzataplalas tenyleg nem egyenlo nalam se a baracklevel.
de ha sehogy se jott volna a kaki csak 1ora kinlodassal,biztosan hallgattam volna a dokira.
de persze orulok h megoldodott. mert biztosan nem homeroztem volna minden heten a gyereket azert h kakiljon.
emelett ne szenvedjen naponta orakat a nyomassal...
de mindenkinek a sajat dolga eldonteni h mit mikor es hogyan.
en inkabb kiprobaltam mas tapszert es megoldodott a gondunk :roll:


Multkor lattam egy hatalmas feju kisfiut
mindene hatalmas volt. az elado megkerdezte anyukajatol h sokaig szopizott?vagy meg mindig?!
anyuka valasza: dehogyis, mar 1honaposan zsiroskenyeret evett szalonnaval
mindenki felfigyelt ra a boltban....... ok azt turmixoltak neki!!!!!!!!!
na ezen kiakadtak a nok... kerdeztek h es az orvos mit szolt?
"semmit"
szep...

Netti
Kép
maumau
 
 


Kép

A fotó minősége nagyon gáz, de azért dobok egyet én is. Az egyentornáztató azért ott van a szeren 8)

KépKép
novygirl
 
 


ja akartam meg meselni nektek h tegnap apa vigyazott 2esfel orat Borora mig vasaroltam ugye.. :roll:
ennyi ido alatt 4x csereltek pelust.. hat jot rohogtem :lol:
azert mert szte azert sirt mert pisis a pelus es h elhallgatott mikor kicsomagolta. ah tok cuki volt ahogy eloadta :lol:
Boro szereti ha szelozik azert volt csendben.. utana ugyanugy uvoltott neki tovabb persze.
ha egy napig az apjaval lenne nemtudom hany pelus menne el.. :roll: :roll:
Kép

Netti
Kép
maumau
 
 


Kutyafüle!

Ha szopizik akkor jó! Vizet kiköpi, hát, nem mindenki issza meg ;) A lényeg hogy szopizzon, legyen 4-5 pisis pelusa. Ha folytatódik ez a piros elszineződés, esetleg romlik, azonnal orvos!!! Nem csak húgyúti fertőzéstől lehet pirosat pisilni, de neked, mint paramaminak nem árulom el a másik okot ;) Remélem elmúlik! De tényleg, ha lázas lenne, nem enne, absz. kevés pisi pelus, akkor irány az ügyelet!!!!
Vendég
 


hehe, az egyen Tesco-s nyuszis-macis takaró után az újabb sláger a tornáztaztó :)

látom, Ákoska keze-lába is jár közben :)

emese1979
 
 


Netti,
látnád a ház többi részét :) gyakorlatilag minden ikea. :) imádom én is. meg tudnám venni az egész áruházat :)

kéne takarítani,de semmi kedvem. olyan hulla vagyok nem tudom miért.

nem tudom meséltem e, de múltkor ugye az esküvő után este a kertünkbe bejött egy róka. farkasszemet néztünk, aztán elfutott.
erre most mondja a szomszéd hogy este hozzájuk is bement, elcsórta a cipőt a teraszról, felkapcsolat a villanyt, elfutott, lekapcsola visszajött...jó hogy van őzike is meg róka meg fácán, de remélem a medvefarmról nem jönnek fel a medvék....

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ja, Netti, a konyha nekünk is nexus, csak nyír :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


rossz minoseg,videobol szedtem ki
Kép

Eszto, ez azert durva :roll:
legalabb kozel laktok a medvefarmhoz ? :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Trixi!
Irtam privit, de ide is irom, hogy érdekel a törlőkendő! Sok kakis fenék van itthon :)
Vendég
 


na szep :lol:
ikeat en is felvasarolnam, csak mar helyem se lenne hova tenni oket :roll:
igyis a gyerekkel van tele minden :oops:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,
nem, de manapság már minden lehetséges... :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Oké Petrus, értettem.Akkor most kicsit még parásabban,le is mérem mennyiket eszik ma. Van végülis pisi a pelusban most is(ez a második)csak reggel már totál tele szokott lenni,de ma nem volt csak egy kevés.
Az jó,ha nem árulod el,így is meg vagyok ijedve.Na ha még egyszer ilyen lesz,vagy nem lesz 4-5 pisis pelus,akkor hívom a dokinőt.
Nagyon köszönöm Petrus!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


én mindíg találok valami ficakot ahova még lehet valamit venni :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jajj Petrus,inkább mégis írd meg nekem,legalább kisbetűvel,hogy nem kombináljak.
Trixi a törlőkendő engem is érdekelne,mert az az egyik legjobb,amit eddig próbáltam,csak hogy jutna el Szolnokra??

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jajj Petrus,inkább mégis írd meg nekem,legalább kisbetűvel,hogy nem kombináljak.
Trixi a törlőkendő engem is érdekelne,mert az az egyik legjobb,amit eddig próbáltam,csak hogy jutna el Szolnokra??

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Eszto :lol:
most h mondod...... egy fotel meg elferne vhol :lol:
ha lesz meg egy gyerek, kell egy uj haz is :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: