Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Mostanáig alhattam! Olyan jó volt! :D

Kubu: megoldjuk a parit, jöhetsz :lol:

Verzso: részvétem a szunyogok miatt! A Raid night and dayt ajánlom szívből. Egy két általad leírt éjszaka után, megváltás volt a nyugodt alvás zümmögés nélkül :D Nem lehet könnyű a kis örökmozgókkal.

Andy: apa ilyen stílusban beszél Veled? Ez elég elképesztő!!!! Ne hagyd magad, ez nem normális!!!! Ülj le vele és kérdezd meg, hogy miért ilyen?

KépKép
jurmine

Helló Csajok!

Nem tudom, mi hozta ezt ki Zsófiból, de megint végigaludta az éjszakát. :-D Már félek, mi lesz, ha visszaköltözünk a tetőtérbe... Most 3 oka lehet a jó alvásnak: 1. egy gyapjú takaró van alatta, lehet attól komfortos az ágy, 2. hűvös van (bár ez korábban a saját ágyában sosem hatotta meg), 3. jó helyen van az ágya (lehet a rácsost át kéne tenni máshova...???).

Azért az én éjszakám nem volt felhőtlen. A szuterén kijárata az udvar felé kb. 2 m-re van a fejünktől és a kutyánk ott szenvedett egész éjjel. Először ugatott, aztán hajnalban lerángatta a táppal teli műanyag tálját egy beton magaslatról... agyamra ment!

Ma meg már tekertem szobabicajon fél órát, aztán hasizmoztam, majd a kiscsaj elaludt és beültem egy kád vízbe... Isteni volt!

Andy!
Férjed brutál! Én ezt egy percig nem hallgatnám! Szerencsére nálunk ilyen se Zsófi előtt, se mögötte nem történik. Enyém Apának fát lehet vágni a hátán, olyan nyugis, főleg az én rinyáimat viseli jól. :-D Mi is elég sz*r anyagi helyzetben vagyunk mostanság, de azért a fodrász belefér, sőt Apa mondja, hogy menjek el, ennyi igazán jár...

Medence: a Zsiráfos 1000 Ft az Auchanban!!!

Kép
Kép
lbernuska

hahó

hát igen csak nehéz ügy ám ez mert micsinálsz ha nem változik meg? elhagyod? egy kisbabával?
10000000x beszéltünk már róla mindig megigérte h változtat de ez max 2hét és uaz van... pedig szüleinél nem ezt tanulhatta

én is soxor rinyálok neki de a sértegetés csúnya beszéd kizárva. sose tudnám.

sztem ő tehetetlenségében ilyen asziszi igy tud felülkerekedni és amikor "elborul" akkor nem érdekli a gyerek sem :? nem gondol bele olyankor.

na megyek mert ölbebaba hisztizik:)

Kép
andy30

Andy:
[quote]n írta:álatok nincs ilyen?

"ez mér igy van az mér ugy van de hülye béna vagy mér nem csináltad meg ezt látod Regus anya milyen hülye béna még ezt sem tudja megcsinálni rendes

Hát nagyon nincs!Atyaég ez komoly??? :shock: :shock: :shock: Mi 9 éve vagyunk együtt ,3 gyerekkel,és ilyen még csak véletlenül se hangzott el soha.

Zöldi!Hannának csak az egyik lába fázik?! :lol:

A mai nap nagy észrevétele:
A Kecskeméti bébiétel forgalmazója a Hipp Kft.!És a Kecskeméti kaja majdnem fele annyiba kerül mint a Hippes!Ekkora hüléket! :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]m írta:ert micsinálsz ha nem változik meg? elhagyod? egy kisbabával?

Bátraké a szerencse,lásd Aidát!
Ha rendszeresen ilyen lenne én párom,én akár 3 gyerekkel is elhagynám.Ki szeret boldogtalanul,sanyargatva élni?Mindíg van megoldás!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Borsó főzelék készül tükörtojással,valamint palacsintát ígértem a gyerekeknek.
Erre is azt mondja a telóba az előbb apa,jajj ne főzz majd eszek szendót,gondolom Írisz megint nyűgös a meleg miatt,pihenj inkább!!! :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]m írta:ert micsinálsz ha nem változik meg? elhagyod? egy kisbabával?

Hát lehet már csomagolnék...

Sarmon apa aranyos!!!! :D :D :D :D
Én tegnap megfőztem, 29 fok volt a konyhában... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ma csak enni illetve etetni megyek ki!!!!

Kép

Kép
dcili81

az a baj h ellentmondásos. ezeket leszámitva nagyon jó dolgom van mellette, mert sokat segit, dolgozik rendesen, itthon van, stb. stb. ez a nagy kritikusság is abból adódik h nagyon preciz mindent számontart és ezzel nehéz felvenni a versenyt. én hanyagabb vagyok és ezt mindig szóvá teszi.

amugy gondolkodtam már rajta h lemegyünk Regussal pár napra nagyimhoz (20km) csak a családom előtt nem tudnám megmagyarázni na meg itt olyan kényelmes meg Regussal sem akarok kitolni mert ugy odavan az apjáért mikor hazajön és meglátja csak ugy sikongat. és amugy is olyan érzékeny bébi. meg nem vok elég bátor sem.

igazából mikor elkezdeném tragikusan megélni a dolgot mindig rájövök h van, akinek sokkal rosszabb mégsem panaszkodik. szal nem könnyű kérdés.

csak ezt a részét kéne vhogy helyretenni. nekem kéne vhogy okosnak lenni ebben. még próbálkozom.

andy

sarmi pl pont amit leirtál olyan tök soxor van nálunk is. ő pl magának főz 70%ban mióta szültem mert örülök ha magamnak főzök (ő ugye vega) és ezt megérti. mindig mondja h ne főzzek (bár azt nem h inkább pihizzek:)

ki kéne már mozdulnunk mert sztem neki sem tesz jót ez az egyhangúság. azelőtt mindig jártunk társaságba, utazgattunk, most meg csak a 4fal néha 1-1 kirándulás v séta de az nem uaz. pont beszéltük h ilyen nyarunk még sosem volt h már juli vége van és sehol sem voltunk :roll:

bocs ha sok voltam.

Kép
andy30

Andy és miért nem mentetek még sehova idén nyáron? Olyan sokat dolgozik?
Nem tudom milyen lehetőségek vannak Egerben, de biztos van ott is uszoda vagy valami fürdő parkok vagy hasonlok...
Egyedül miért nem vágsz neki?

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Andy!
Fenékberúgás apának! Akármilyen precíz is ne beszéljen így veled!!! :evil: tuti én se bírnám! :? :?

Bernuska!
Szupi,hogy ilyen jól alszik Zsófi! Reméljük igy is marad! :wink:

Itt tök jó idö van, hüvös,és néha esik! :lol: :lol:
Ma Vini megismerkedik a paradicsomos krumplival... :D :D

Parám: túl kicsi Vini! ìrjátok már meg légyszi,mennyit nöttek a babák születés óta!!!Komolyan azon aggódom,hogy alacsony,meg rövidek a lábai! Lehet nem vagyok százas... :? :?
Vinzent mondjuk nem volt nagy baba 47 cm-el született és egy hónapja a dokinál 66 cm-t mértek! :roll:
Èpp elnéztem Hanna fotóját, ö olyan kis nyakiglábnak tünik!! :roll:
susy75

jo reggelt!!!
nagggyon brutal ejszaka van mogottunk. bebi f9-11 koztt aludt, mint a bunda. aztan 4-szer sikerult elaltatni cicin, betenni a kisagyba, szepen megvarta, amig bemaszom en is a meleg agyikomba, elhelyezkedem, es akkor ujra rakezdte (van humora, mi?). aztan meg mar hiaba ringattam, adtam neki cicit, total ebren volt. apa is probalkozott. sikertelenul. hajnali 1-kor athoztam az agyunkba, ahol meg 1:57-kor (ekkor neztem utoljara az orat), porgott-forgott ide-oda, rugdosott, kaparaszta a lepedot. ezutan 5:34-kor megint azt hitte, hogy reggel ujabb porges-forgas egy jo fel oran at, de aztan hala az egnek visszaaludt. 9-ig agyban voltunk, de sokszor felebredt, es persze cicin aludt vissza.
nem ertem en ezt, tegnap elott meg 10-6-ig aludt! nagyon almos vagyok!!!! :cry: :cry: :cry: :evil: :evil:

eniko.zoldi. es hogy hivjak hivatalosan azt a golyot?

zsuzsa. mert novemberben vissza kellett volna mennem dolgzni. es 2 honap a felmondasi ido. a fonokom most megy nyaralni, aztan mi megyunk haza 1 honapra.

andy. te apa eleg furcsa egy szerzet. ne haragudj meg, de ilyeneket mondani Reginek,nem szabadna elturnod ezt! precizitassal kapcsolatban, az emberek kulonbozoek. van, aki precizebb, van aki nem. nehogy mar ezert is piszkaljon!es nehogy mar meg te erezd hibasnak magad! meg ez a vasalas dolog is. sok pasival volt dolgom, de ilyen keveset vasalossal meg nem talalkoztam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.17 10:22-kor.

KépKép
KépKép
mush589

suzy mérd meg a lábhosszt! én is mérek és összehasonlitjuk. regi 69 cm és 53al született.
én akkor aggódtam ezen mikor még pocaklakó volt mert olyan rövidnek mérték mindig a dokik a lábát.

de tuti nincs gond ne félj!

cili nem vok az az egyedül-menős tipus. elég félős vok ah megismerhettetek. pedig régen nem ilyen voltam! kicsit össze kéne szednem magam mert tuti ezért is ilyen könnyű "belémrugni":(
de az én levesem, én főztem, nekem kell megennem. próbálom átfűszerezni.

Kép
andy30

Suzy Dani 54 cm-rel született, és most 74 cm. Mi is 20 cm-t nőttünk mióta megszülettünk.

Mush részvét a szar éjszaka miatt!!!! Átérzem!

Kép

Kép
dcili81

Andy pedig muszáj lesz nekivágni! Ne legyél ennyire gyáva, Regi miatt is jó lenne egy kis levegőváltozás!

Kép

Kép
dcili81

Andy!
Most alszik,ha felkel megmérem! Csípötöl?

Cili!
Na jól hangzik,hogy ti is 20-at nöttetek. Mármint Dani! :lol: :lol:
susy75

gabi. sikerult bankolni?

ti gyerkocotok is elkezdte fogdosni a nunijat, kukijat? ezt hagyni kell, ugye, mert igy ismerkedik a testevel?

orsimorsi. nem ismerem, de szivesen megismernem!!!!! :lol: :lol: kuldj adatokat priviben!

andy. miert nem jossz az augusztusi talira???

vera. jo az antenna. :lol:

zoldi. nagyon aranyos Hanna a bekaval! :lol:

Boldog hofordulot az erintetteknek!

ezer eve akarom kerdezni. tejet csak 1 eves kor utan lehet nekik adni, de mi a helyzet a tejtermekkel?

KépKép
KépKép
mush589

Andy!
És miért nem jöttök el a Gabi féle topiktalira??? Mozdulj ki! Én nem féltem elindulni Győrbe 6 napra Zsófival. Persze volt szívás része is, de Zsófinak is kell a levegőváltozás és nekem is jó volt, hogy nem itthon vagyunk. Most miért nem tudtok jönni-menni? Passzold le Regust vkinek, vagy menjetek hármasban. Mi holnap is megyünk egynapos kirándulásra (remélem idő engedi)...

Mush!
Részvétem a rossz éjszaka miatt! Én is "rettegek", hogy mikor romlik el Zsófi újra. :?

Suzy!
Zsófi 59 cm-vel született és most kb. 73 lehet. Ő kb. 14 cm-t nőtt. Szerintem Vinivel sincs semmi gáz. Dokinál rákérdeztél már, hogy mi az ő véleménye???

Sarmi!
Erre a Kecskeméti = HIPP-re a védőnéni hívta fel a figyelmemet. Állítólag a HIPP vette meg a Kecskemétitől a licencet. De azért azt észrevettem, hogy a Kecskemétikben sokkal többször van cukor.

Kép
Kép
lbernuska

suzy csipőtöl.

aug.i tali kilőve mert akkor megyünk balcsira de a millenárison gondolkozom jövő szombat.
amugy most beizzitottam bnőket h szoljanak és talizzunk vasárnap is jön egyik haza és sétizünk remélem alakul majd ez. pénteken meg elmegyek kollégákkal iszos buliba kicsit kiv vok apa mit szól majd mert eddig csak ő járt el kártyázni szombat esténként.

mamámhoz való lemenetelen nagyon gondolkozok most. komolyan.

na menek mert bealudt

andy

Kép
andy30

Mush Dani minden peluscserénél ellenőrzi, hogy megvan-e a kukija..., csak az a bajom, hogy ha nyakig szaros akkor is.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Andy tényleg miért nem jössz????

Suzy szerintem semmi baja Vininek!!!! Formás aranyos kisfiú... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

de durva! a gyerekem életében először hason aludt el magától!!!:)
annyit nyüglödött h sztem már belefáradt és csak leejtette a fejét:):) olyan édes! de persze fej szigorua balra forditva :evil:

Kép
andy30

Mush Dani minden peluscserénél ellenőrzi, hogy megvan-e a kukija..., csak az a bajom, hogy ha nyakig szaros akkor is.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Andy tényleg miért nem jössz????

Suzy szerintem semmi baja Vininek!!!! Formás aranyos kisfiú... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Dóri! Boldog hófordulót!

Mesi! Oli! Boldog hófordulót!

Solya! Merre vagy???

Suzy! Szerintem ez a méret teljesen jó, ne aggódj. Ne hasonlítsd Hannához, neki anyája és apája is magas!

Andy! Látod Regid is ügyeskedik!
A pároddal meg ülj le beszélni, ha őnem tisztel Regi sem fog, hiszen ezt látja!

Kép
Kép
Kép
erika26

Na, kaptam egy pár percet kislánykámtól: éppen rendet rak a szekrényben... :roll: hagyom, igy legalább nem nyűgöl, hogy vegyem fel. Mostanában nagyon anyás. Ami nem rossz, csak néha fárasztó

Kubu, Verzso: köszi a köszöntéseket, Dóritól is puszi Tibcsinek és Máténak

És mi is kivánunk boldog hófordulót Mesinek és Olivérnek!

Irigy vagyok tali miatt...én is úúúúúúúúgy szeretnék :cry:

Verzso: elképzeletem a jelenetet (anyu a földön, és kiskrapekok megszállják) :lol: nem biztos, hogy birnék még egy Dórival, egy is bőven lefáraszt, hát még kettő. Úgyhogy elismerésem neked

Andy: vezesd rá párodat, hogy ő sem tökéletes, mégsem hülyézed le. Ha pedig meglátása szerint nem csinálsz jól valamit, akkor csinálja meg ő...te meg majd jól leszólod. Hátha igy belátja, hogy bántó a viselkedése

Suzy: kilóra Dórim tegnap érte el a 7et (3,55-tel született), centire 67. 56-ról. Vagyis 11 cm hét hó alatt...

És végül pár kép:
Kép művelődünk...
Kép pancsi otthon
Kép pancsi strandon

Kép
galzsuzsa

Zöldi! Hanna nagyon ügyesen mozog és olyan szép!

Vera! Antennás Iza nagyon aranyos!

Berni! Irigyellek a hűvös éjszakákért!
Már akartam kérdezni, minket nem akarsz meglátogatni egyszer? Mi is elég közel lakunk. :wink:

Kecskeméti-Hipp én már az elején észrevettem, de a kecskemétiből mégsincs akkora választék :cry: és tényleg több a cukros benne.

Kép
Kép
Kép
erika26

Eddig nem volt se net, se TV se telefon, mer valami hülye üzemzavar volt. Csak az a dühítő, hogy mostanság minden hétre jut egy ilyen :evil:

Mush: most próbálok meg bankolni majd...
Kobi ha kipelusozom, azonnal rámar kukira és állig rántja :oops: :lol: nem is értem, hogy nem fáj neki...

Susy: Kobi 52 centivel született és most kb. 75.

Kubu: de buta vaaaaaagy, hát ha apa fog fishyt, azt AZONNAL le kell fotózni, különben összemegy, mire hazaér vele :lol: :lol: :lol:
Amúgy komolyan le szok fotózni rögtön, mert általában még a vízparton zsigereli, hogy ne itthon kenjen össze mindent meg büdösödjön a belsőség. Ráadásul ugye van nála az a mérethatár dolog, ami fölött már szerinte védeni kell, és visszadobja, de fotózni azt is kell.

Zöldi, Andy:
[quote]N írta:álunk - még ha tényleg hülye vagyok is és igaza lenne apának - akkor sem mondunk ilyet egymásra bébi előtt. És senki a környezetünkben nem mondhat csúnyát se apáról, se anyáról. Ez alapszabály!

dettó! Mint az, hogy soha még csak viccből se mondjuk majd a bébinek, hogy nem szeretlek.

Jaj, a cukkini!

Kép

Kép
gabilany79

Bébiétel:

Már hallottam, csak szita az agyam, szóval a kecskeméti egyik felét megvette a Hipp így gyakorlatilag ugyanazon a gyártósoron ugyanaz a kaja fut, alapanyag, csak más címke kerül a dobozra.
az új kecskeméti bébiételek, amelyekre rá van írva, hogy nincs hozzáadott cukor azokat már az univer gyártja.
Szóval a kecskeméti csak a hagyomány miatt kecskeméti.
ja és olcsóbb mint a többi....
ennyit arról, hogy melyik bébiételt érdemes venni.

KépKép

Kép
orsimorsi

zsuzsa de szép és milyen ügyes ez a dórika! amugy én is dórikát akartam egy ideig csak apa nem akarta. olyan szép név!

erika: eccer igy eccer ugy van. periódikus.

ugy sédülök az előbb megmértem a vérnyomim és 90/55 :shock: de már ittam egy kávét! igyak mégegyet? lehet inkább zöld tea.

olyan jó h itt vagytok nem érzem magam olyan egyedül!

andy

Kép
andy30

Nem gáz, hogy nem magoztam ki a cukkinit? Mondjuk a magja is szétpárolódott...

Cili: DVD-k kész vannak, kivéve a Tűz serlegét, mert azt valamiért nem másolja (pedig az is másolat). Most még megkérem barinőmet, hogy adja kölcsön az övét, hátha....

Kép

Kép
gabilany79

Musi! Gergő is szokta piszkálni a kukiját kb. 1 hónapja kezdte.

Tejtermék: nekem védőnő az mondta 9-10 hónapostól lehet, de én joghurtot már adtam Gergőnek 2x is. A tejpépet 1 hete nem akarja megenni, azt szokott uzsira kapni, a joghurt viszont nagyon ízlett neki.

Enikő! Ennyi e-mailt még én sem kaptam egy nap alatt, mióta nem dolgozok. :D

Ja erről jut eszembe, tegnapelőtt voltam bent a cégnél és kértem fizupapírt. Kiderült, hogy a TAVALYI fizetésemelést sem kaptam meg! :twisted: Mert persze Tescoéknál júliusban van emelés és mivel június óta nem láttam fizupapírt, így ki sem derült.

Kép
Kép
Kép
erika26

Dóri, Mesi, Oli: Boldog hófordulót!

Kép

Kép
gabilany79

Gaby nagyon köszke!!!!!!
Remélem sikerül!!!!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Cili: Én is mikulás….így a negyven fokban isteni…

Sarmon: Képet a BIKINIRŐL!!!!

Lyndee: Megnézegettem! Szépek vagytok!!! Párod külföldi?

Orsi: Ugyanilyen kacsát fogyasztunk mi is!

Trombi: Nekem is szokott lenni a céklától… :D

Mush: Felmondtál???? Részleteket!!!!

Laura: Utólag is köszönöm a köszöntést!!!

Andy: Ne haragudj, hogy ezt írom, de ha a férjem a „látod Domi anya milyen hülye” mondatot kiejtené a száján nem egy veszekedés lenne a vége, hanem egy nagyon komoly és komor beszélgetés. Mit képzel magáról? Rohadtul nem mindegy. És ne szokd meg. Ehhez még nagyon fiatal vagy. Szülés utáni depi simán van, főleg, ha Regus kicsit túl van féltve és foglalkozva…. Azonban nem megy a vasalás, este ahogy látom egyedül ülsz és írogatsz, napközben egyedül vagy, ha este hazajön arra a fél órára veszekszi, cseszeget. Nem jó ez így. Tessék bepróbálkozni egy terápiával amíg nem késő!

Berni: Az ágy átrakásban én is hiszek, Dominak bemérettem az ágyát és nagyon jól alszik benne.

Mi jól vagyunk, Domi nagyon jól eljátszik a napokban teljesen egyedül, így kicsit utolértem magamat a melóban. Délután megyek be az irodába dolgozni, aztán jön egy húzós hétvége (vendégségek, angol barátok érkeznek....stb.) régen nem írtam ilyet, deeeeee várom a vasárnap estét. :lol:

Kép
mannababoca

Én is adtam már Daninak túrókrémet, joghurtot (természetesen baba), és nagyon ízlett neki!

Erika: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szerintem ha zsenge a cukkini nem gáz a mag!

Kép

Kép
dcili81

Andy! Alacsony vérnyomásos szédülésnél nem a kávé segít, hanem sok folyadék!!!!!

zsebi_baba

Bernuska!
Dokinál nem kérdeztem,pár napja agyalok ezen!

De ahogy írjátok tényleg teljesen rendben van a növekedése centiben! :wink: Na jó van kicsit megnyugodtam!! :oops: :oops: 8) Csak a lábai olyan kis rövidek. Viszont úgy áll rajtuk mint a cövek. Annyira ügyesen megtartja magát és imád állni. Persze fogom a hóna alatt. sokszor húzná fel magát a pólómon,ami persze nem sikerül! :lol:
susy75

Cili: köszi :) Max ha turmix után is van, akkor átpasszírozom...

Kép

Kép
gabilany79

Nálunk mikor apa hazajön megkérdi mizu? Mondom neki, Dani ma segített anyának pl főzni, mert egyedül nem megy neki... ez azt jelenti jó fiú volt, és aludt, amíg én főztem.

Kép

Kép
dcili81

Galzsuzsa!
édes a lánykád nagyon! :D
susy75

Suzy majd ha elkezd kamaszodni, hirtelen fog annyit nőni, hogy csak mosolyogsz a mostani aggódásodon... :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Zsuzsa! Dórid is olyan nagylányos lett! :D
Kipakolta már a szekrényt?

Kép
Kép
Kép
erika26

kérdés: (egykézzel)
ti szoktátok nézni/nézetni a babókkal a baba iq-t?
Hébe-hóba megnézünk egy részt, és imádja!!!aztán kb a felénél megunja, és elfordul :lol: :lol:

Kép
galzsuzsa

köszi a bókokat :oops:
Erika: leállitottam...most ő is irni akar, alig tudom tartani, mindenféle gombot összenyomogat....

Kép
galzsuzsa

manna: te miért nem jössz aug 8.-án?
ha szabad megkérdezni?

KépKép

Kép
orsimorsi

Gyerekem a tegnapi nemalvás után a második csicsijét tolja reggel óta...

Susy: egyébként úúúúúgy megnyugtatott az a cikked arról, hogy a körbepörgés is "kúszás" :oops: :D

Kép

Kép
gabilany79

Zsuzsa: mi szoktuk, de Kobi is kb. 10 percig bírja. Viszont a kiscsávókat nagyon imádja benne, röhög meg mutogat meg tapsol nekik (csakhát elég rövid ideig vannak mindig). Kell majd kerítenem olyan mesét, amiben ilyen kis izék vannak.

Kép

Kép
gabilany79

[quote]Z írta:öldi,
Hát nálatok van a macska ???? Köszi, végre nyugodt éjszakám lesz
.
Igen, de ez csak egeret eszik, autót nem, úgyhogy ez nem az!

Kép
zölddisznó

[quote]S írta:uzy majd ha elkezd kamaszodni, hirtelen fog annyit nőni, hogy csak mosolyogsz a mostani aggódásodon...

úgy legyen!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi!
Örülök. azt hittem senki nem olvasta el! :shock: :shock: :)
susy75

andy:
ne haragudj amiért, amit most írni fogok...
de amikor megkérte a kezedet, és az első örömön túl végiggondoltad és kérőjelek nélkül bele tudtál menni egy ilyen házasságba?
az én meglátásom szerint, (persze csak az egyik oldalt ismerjük)ez a férfi nem tiszteli benned se nőt sem az anyát.

anno amikor házasság szóba került azért történt, mert már régóta együtt vagytok és már illendő lenne elvennie vagy tényleg öszintén ezt akarta mindkét fél?

nem akarlak megbántani tényleg, mert tudom, mennyire érzékeny vagy, de igaza van mannának,komoly beszélgetésnek kéne történnie köztetek és nem az átfűszerezésen, meg az én főztem én egyem meg dolog.
meg majd változik.
ha most nem állsz a sarkadra és nem leszel határozott a kérdésbe, akkor ne adj isten évekkel később, akár több gyerekkel az oldaladon elhagy és még azt is elhiteti veled, hogy a te hibádból.

nincs félnivalód, a belenyugvás és tűrés egy feltételezett biztonságérzet , nyugalom miatt????
mert mi van ha szólok és nagy veszekedés lesz belőle és mi van ha emiatt akkor elhagy?
aki emiatt elhagyna az más mondvacsinált indokkal is elhagyna
a félelem attól, hogy mi lesz akkor ha....és ezért fenntartasz egy vélt nyugalmat, beletörődsz a sértésekbe évekkel később úgy fog összeomlani mint a kártyavár.

KépKép

Kép
orsimorsi

Mush Írisz már kap joghurtot,krémtúrót.Lassan reszelek sajtot is a főzelékébe.

Suzy ez tök normális hogy a babáknak kisebb a karjuk meg a lábuk,mint a törzsük!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

suzy: ha ez megnyugtat...minden gyerek túlnövi az anyukáját.

KépKép

Kép
orsimorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?