Új privát üzeneted érkezett!

Annus, vettem néhány cuccot: 2 felső, egy ruha, egy vékony pulcsi, egy mellény és egy kardigán. Az összes nem volt 13e Ft. Tuti leárazások vannak!!! Még néhány felső jól jönne, de meguntam egy idő után a mászkálást. Majd legközelebb. :lol:

Tegnap "kipróbáltam a vizet", Blanki simán elfogadta. Most is lehúzott 40 ml-t, egy órája kajáltunk pedig. De rohadt meleg van, én is kivagyok. :evil:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó! Milyen pihiszéket vettetek? Hol, mennyiért?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Csajok, ma csak annyi, h. Csanikámnak enyge gyomorrontása va, és nincs jól. Szóval ápolgatom. Maj jövök, ha tudok.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 

 
 

Szofi, jobbulást Csaninak! Rajta vagyok a mazda3 témán, de még nem kaptam választ.

Nóri, nincsenek szavaim, nagyon sajnálom!!!! Gyönyörű kisfiú volt, szívet melengető mosollyal.

Mozza, ma mérték 4810 gramm, 3500-tel született. És 62 cm. :roll: Hozok képeket, igyekszem letölteni, már lassan betelik a memóriakártya.
Agykutató a manus??? Te jó ég! Sógorom is pszichológus, ő is érdekesen fogja fel a gyereknevelés kérdését. kedvenc módszere, a 3-ig számolok. :-)

Esztó, én sem hiszem el a javulást! :-) Most már kicsit reménykedek is, hogy lesz még belőle épp ember, bár ez még mindig kétséges.

Netti, 8 hónaposan mentél??? Gyöngyvirág 13 hónaposan.

Mennem kell bodyt venni, nincs 68-as rövidujjú bodynk és a 62-es éppenhogy összeér alul.

Megvolt ma a 2 hós és a prevenar oltás, Gyöngyöm végig a fenekemben volt, azt hitte, hogy Ő is kap. Utána meg elhoztuk a vizünket. Itt minden 1 év alatti babának jár heti 10 liter, most hoztam el először, de ezentúl fogom, csak nagyon nehéz és nem mindig van ott egy apuka, hogy segítsen. (Rekeszben van 20 üveg).
Vendég
 


Csajok!

Nincs valakinek rendőr ismerőse?

Tanácsot szeretnék kérni tőle, ha akad ilyen...
Köszi

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


megjöttünk, inkább nem mondom mennyit költöttünk :)

Mozza,
most olvastam csak amit írtál , bocsiiii. így nem tudtam megnézni. :(

Nóri,
nekünk olyan békás tartó van, majd lefotózom holnap és felteszem.

Trixi,
a gólyahírnél és a bölcső alapítványnál is asszem. (már ha van ilyen :oops: és jól emlékszem)
asszem van rendőr ismerősünk, írj privit mi a gond.

most csak ennyi.
lezuhanyzok mert iszonyat melegem van.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó!
Azt megköszönném, mert azért soká van még, hogy lássam :lol: , főleg így, hogy nem is szombaton, hanem már holnap megyünk! :D Találtam a honlapon minner tükrös tárolót, pirosas narancssárágának néz ki, lehet, hogy inkább olyan lesz, és nem a krokodilos tükör, na persze ha jól néz ki.
Képzeljétek, egy zokszó nélkül hagytunk most a bababoltban kb. 100.000 ft, pedig csak egy hordót vettünk, meg egy kisebb babakocsit, amit csak éppen kapok a hónom alá és már mehetünk is. Ez tök jó lesz otthon, mert így nem kell sza*rakodjak a reptéren sem a nagy behemóttal! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Na Iza már 7kor aludt....hála az égnek!És ahogy mértem visszahízta amit lefogyott....csak nagyon ugrált a mérlegen,nem akartam bosszantani! :wink:

Csaninak mi baja??? :shock: Gyomorontás???Mitől? :shock:


Eszter!
Na mondd mit vettetek végül!Engem érdekel!Még a sok nulla is a végén :lol: :lol:

Anikó!
Akkor az jó vásár volt nagyon!!!

Böbi!
Nekünk is épp h jó a 62es...ma is 68asba tettem,az picit még bővebb,de nem is baj ha nem tapad rá szegénykére ebben a melegben.....
Tesód hihetetlen mértékben gyógyul amúgy!!!!Én reménykednék :wink:


Na apcim mondta h a köv 2 hétben rendeljek megint kaját,ne kelljen főznöm 37 fokos hőségben :lol: :lol: Imádom :oops: :lol:


Ja és a gastroyalnál is van vmi h új megrendelő 50 % kedvezménnyel vásárolhat egy pár kajából...de ezt a neten nem lehet látni,csak szórólapon olvastuk eddig....

annus11
 
 


Úgy látom ma mindenki vásárolt! :lol: :lol: Én 2 zacskó perecet vettem 8) :lol: :lol: És egy sűrített levegőt :wink:

annus11
 
 


na további jó beszélgetést, megyek tusi, aztán csicsika, mert mindjárt reggel van megint! Holnap nem tudom, hogy lesz-e időm benézni, de próbálkozok! :wink: :lol: Sziasztok! Jó és nyugodalmas éjszakát mindenkinek!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


na besurrantam és lefotóztam, nem lett túl jó, de azért a lényeg rajta van :)

Kép Kép

és Álmosom ahogy alszik :) ez bónusz kép :)
Kép

Annus,
hát ugye megvettük a hiányzó két szekrényt, reszelőt, fotelt, és vettem plüssöket, ami közül az egyik Zoli szerint nagyon morbid, mert valami zsiráf szerü (az ikeás plüssöknél sose tudjuk eldönteni milyen állatok :) ) szóval zsiráf szerü és ha felfelé húzom a nyakát zenél :D :lol: :lol: Zoli szerint ezeket magamnak veszem :)
hát majdnem 100ezret otthagytunk...pedig tényleg alig vettünk vmit. Megtiltotta hogy egyedül vagy bárki mással rajta kívül bemenjek oda, mert tuti csődbe megyünk :)

Amit te vettél az se kutya :D

na megyek, felsírt (bizti a vakuzásomtól...)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szofi,

Csaninak jobbulást!!! szegény :cry:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok!

Kicsit húzos volt ez a pár nap.

Azt hiszem visszaolvasni egy élet is kevés lenne.Képeket futottam végig.Mindenki nagyon édi és mekkorák már a babócák.Hihetetlen hogy megy az idő.

Mi is lassan 3 hónaposak leszünk és ma azt hiszem csoda történt.No hasfájás.Reggel 7kor kelt a pici aztán 11kor utána játszottunk egyet, aludt 16ig aztán fürcsi evés, játék és alszik megint.Egésznap napoztam meg tévéztem 8)
Jó volt a sok nehéz nap után ez a kis ajándék.Remélem nem fog visszaesni mert rákaptam a nagy szabadságra. :lol: :wink:

Remélem mindenki jól van.Ha valaki betegeskedik akkor annak jobbulást.Ha sikerülget visszaolvasni akkor majd írogatok de most megyek kikapcsolódni Apával :wink:

Jó éjt mindenkinek

KépKép
harhaj
 
 


Kép


Így éttermezünk kettesben 8)

KépKép
harhaj
 
 


Csajok!

Érdekel valakit 72 db-os neogramormon positörlő 450,- forintért? A mennyiség gyakorlatilag korlátlan, egy kartonban 12 csomag van!
Rendelni nálam lehet! :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Esztó, nekünk is van olyan kék szundikendőnk! 8)

Annus, ahol most vagyunk nagymamánál max. az idősek otthonából lehet kaját rendelni, az ebéd+második 430 HUF :shock: és naggggyon finom! :D

Harhaj, látod, alakulnak a dolgok! :wink:

Jóéjt!

Kép

Kép
adraci
 
 


Trixi,
engem igen :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Sziasztok én csak most értem ide !
Csajok azt olvastam hogy van köztünk olyan aki 2 óránként etet ! :shock: Csak azért mert Lívia 4 óránként eszik 150ml-t Multhét óta előtte meg 3 óránként 120 ml-t ! :lol: ( szóval kis bélpoklos ! :P )
Nekünkaz adataink :
Szül Súly : 3100 g , Korházból haza : 3010 g , ma : 4780 g ! :lol:
Szül hossz : 53 cm , ma :66cm

Nóri Részvétem ! :cry: Nagyon helyes kis ficko volt !

Nagyon csunik a babók !

Majd ha lesz időm jövök ! adig is vigyázzatok magatokra és a családotokra !

KépKép
anyettka
 
 


Trixi, Nóri, hát Titeket megtiport az élet! de nagyon örülök, hogy fel tudtatok állni, és pozitív példát mutattok nekünk!

Csaninak nem tom mitől van... :cry: :cry: Tegnap ettem gombapaprikást, elég fűszeres is volt, talán az? vagy a cumiról benyalt valamit! A lényeg, hogy egész éjjel kínlódott, 2 óránkánt felsírt, váltva altatgattuk vissza. Reggel egy vagon zöldesbarna hasmenés volt a pelusban, délelőtt meg konkrétan TAKONY színű és állagú. Aztán délben hányt is szegénykém... De most délután már javulgat. Hányi nem volt, a kaka még zöld, de már normál állagú. Még sírdogál, de már nem annyira. Megyek, megpróbálom elaltatni... Édes kis prünytyikém, én nem is tudom, de ebbe bele lehet pusztulni... Elé se tudom képzelni, mi lesz, ha nagyobb baj lesz... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, DPT oltást megkapta már?Oltás után is előfordul. (Dispepsia)
zili
 
 


Szofi!

Jobbulást Csaninak!!!!Biztos gyorsan átvonul rajta bármi is legyen az!!!!!Légy erős!!!(mondom ezt én,aki egy kis nátha miatt is pánikol) :lol: :lol:

Anyettka!

Azta!!!!Lívia 66 cm?????Ez komoly????Mondjuk ha jól emlékszem neki voltak olyan nagyon hosszú vékony lábai,nem?Hanyas rucit hordtok akkor???68as jó rá?

Adraci!
Na az teljesen jó ár!!!!Milyen jó h mindig leszabadultok vidékre!Mi is megyünk majd aug elején.....

Eszzter!
Hát igyekszem igyekszem a vásárlással 8) :lol: :lol: Amúgy jókat vetetek nagyon!!!Az állatok,hát igen...érdekesek...szóval a patkány meg az óriáspók.....ezekre rá lehet ismerni.A cuki kutyusok meg olyan felismerhetetlenek...... :lol:
Köszi a bónusz képet!!!Tündéri!!!Látom nálatok nincs körben rácsvédő :shock: Bátor vagy!Álmos nem mászik el álmában?Az elején nekünk az ágy külső részénél nem volt csak h belássak,de miután keresztbe állt az ágyban gyorsban feltettem a másikat is.....Folyton máshonnan szedem össze.....de még így is aggódom h bizti h nem fáj e neki ha "felakad",van h nem tud elfordulni rendesen....... :roll: :wink:


Harhaj!
Nagyon szépek vagytok!Gábor is micsoda nagy fiú!!!Örülök h elmúlt a hsafájós korszak!Mi is kezdünk leállni a gripe waterral.Már csak 1szer ap 1 nap,h bizti ami bizti pukizzon...néha látok még erölködést nála,de keserves sírás nincs! 8)

annus11
 
 


Zili, köszi a tippet, de sajnos az oltás majd csak kedden jön... Lehet, hogy mi már előre letudjuk a dispepsziát!

Egyébként jobban van hála az Úrnak! Egész éjjel aludt (bár kaki nem volt tegnap este óta). Most játszik a játszószőnyegén. Rájött, hogyha rugdossa a rudat, akkor mozognak az állatkák. De lehet, hogy csak véletlen, mindenesetre elvan, mosolyog, jókedvű. Még egy szép sárga kaki, és meg fogok nyugodni.

Ja, még azt nem írtam, hogy borzasutó egy nőszemély vagyok! Nem elég, hogy nem hordok tangát, de vásárolni is utálok... :twisted:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hány kilós korban cseréltétek le a gyerek ruhatárát 56-ról 6r-re? Mert Csani 4800, 55cm és kicsit rövidek a cuccok, de még jó rá....? Nem tudom, hogy már cserélni kéne, vagy ráér, ha már konkrétan nem tudom begombolni...?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jó reggelt,

Harhaj,
szépek vagytok. :)

Annus, nem nincs,az elején se mászott el és most is ez a max hogy így fekszik. párszor volt, hogy keresztben, de akkor se sírt, hogy beverte volna valamilyét. Mindíg olyan kis ügyesen helyezkedik :)

na patkányt meg pókot nem vettem, bár gondolom az egyik fazéknak a másik meg labdának néz ki :lol: :lol:
elbeszélgetnék azzal aki ezeket tervezte :)

Hú Nóri, az a svéd vers :D hát tényleg beteges :)

na megyünk gyúrni. de nincs kedvem ma valahogy :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szofi,
Álmos 5800 kg, és 58 cm de egy ideje már nem jó rá az 56os ruci.
ha már kicsinek látod sztem cserélj.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


ja, nem kg :lol: :lol: :lol: gramm :lol: :lol: :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szép jó reggelt Csajok!

4-kor keltünk először, most már ez tényleg zsínóros!!! :lol: :lol: Remélem nem szakad el a színór! :D
Esztó, köszi a békásat! Ma megyünk! Épp kinéztem a béka mellé, a krokodikos tükör helyett egy kis narancssárágás tükröt, na majd élőben megtapizom, meg megnézem, hogy tuti-e.
Meg ma megvesszük a gyerekszőnyeget is! Apránként rendezkedünk be, de így is egy tök üres lakást fél év alatt gyönyörűen bebútoroztunk :D ! Na majd mesélek, hogy miket vettünk végül, mert szerintem nem csak ennyi lesz! :oops:
Nekem Vilike 57 cm, de a ruhácskákból jók még az 56-sak, de a kombiból elbírja bőven a 62-set!

anyettka, télleg jól belehúztatok! Én meg azon parázok, hogy mennyivel többet eszik egy nap, mint amennyi megengedett lenne, hogy ne legyen kis dundiégó! Vilcsi most 4740 g , tehát, 4.74 * 150= 711 ml, lehetne a napi adagja, tehát egy evésnél kb. 115-120 ml, ehelyett eszik minden evésnél 135 ml-t, az összesen 810, tehát pont egy 100-sal eszik többet, mint kellene! :oops: :shock:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Huh, nagy sárga kaka megérkezett a pelusba, hurráhurrá!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Akit érdekel a popsitörlő,az írja meg privibe, hogy hány db-ot kér!

Böbi!

Apa szívesen megcsinálja Nektek is, ha van elfekvőben egy régi nokia töltőtök. Kb 2 perc alatt kész van vele,és elemről is, meg 220-ról is üzemel!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok !
Annus :
Tényleg ! 68 asat használunk de nem sokátgmert ha tele a pelus már kicsit feszül és azt nem szeretem ! :)
nóri : nekem a védőnöm monta hogy vasárnaptól emelhetem 180-ra ! de majd csak akkor ha kéri ! meg Lívi már kap őszi barack levét napi 2 alkalommal 6 kanállal ! nagyon szereti ! :lol:

KépKép
anyettka
 
 


anyettka- de jó, hogy írtad a barackot, mert én épp tegnap akartam megpróbálni, de féltem, hogy nem e kicsi még! Mi sajnos már tápszeresek vagyunk legalább 3 hete, egy hete teljesen is!Megpróbálhatom?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jó reggelt!

Na mikor keltem ma először????? 8) 8) 8) F8kor!!!! 8) 8) :lol:
Tegnap nyuszkóm annyit kajált, mint még soha: 840g/nap!!!! (az én 4400-es babámnak azért ez kicsit sok!)...meg volt sokat a levegőn este....szóval f10től szundizott.
Tök fura: pár napja nem hajlandó este más karjában elaludni....pedig az apja altatta ált.....Nem értem! Miért?
Egy 10 perc után alvás helyett felvisít.....ekkor jövök én....rajtam meg 5 perc alatt totál elernyedten szundizik... :shock: :shock: :shock: Másnál nem volt még ilyen?????????????

Nóri!
Svéd gyerekvers......mondjuk úgy: fura... :? :?

Esztó!
Jó a béka....nekem is nagyon bejön....majd figyeld Álmid reakcióját és írd meg mennyire tetszik neki.....(bár Álminak sztem minden bejön :lol: ). Lilimnek nem merek ilyen 'vad' állatosat venni....nem akarom, hogy majd 18 évesen közölje, hogy éjszakánként a békástól parrantott 2 évesen.... :? :lol:

Netti!
Megfordul már Boró????!!!!!Húúúúúúúúú!!!!
Valahogy segítettél vagy rávezetted az elején????
Lili még nem fordult meg....lusti.....a fejét szépen tartja, ölben is és hason is, a kiságyban össze-vissza mászkál....de még nem fordult meg!!!! :? :? :? Már kellene neki?????
Csajok mindenkinél megy már a fordulgatás??????

Sztem a lánykám hamarabb fog beszélni, mint járni....ez tutifix.....én 11 hónaposan kezdtem el alapmondatokkal beszélni.
Dokinénim- aki most Lili dokinénije is- azt mondta, hogy Lili kommunikációja is messze meghaladja a korát :lol: :lol: :lol: - oh, jeeeeeeeeeee.....nem is értem.....igazából nonstop dumálunk eg. nap, ha ébren van.....IMÁDJA.....látom ahogy a kis nyelvével formálni próbálja a hangokat....az L betű nagyon tetszik neki....királyul levette a számról, hogy hogy csinálom....azóta L betűs szavakat gyakorlunk.
Valahogy rá kellene vennem, hogy mozogjon is a kis lustim....na, majd megbeszélem vele... :lol: :wink:

Kép
mozza
 
 


Szerencsére mire ideérek Csani meggyógyul, de azért további jobbulást neki!

Aminának van IKEÁ-s patkánya. Fekete. Imádja. Szép patkányomnak hívja. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Csajok!
Lehet már baracklevet adni???? Az nem allergizálja még a babókat?????

Szofi!
Én akkor cserélek Lilinél méretet, amikor lent már nagyon feszül....
Igazából eddig sosem hízta ki a méreteket....hosszban lett rövid....illetve Lilinek brutkó hosszú virgácsai vannak.....lassan a 62 rugik is rövidek!!!! :shock: Szóval most tappancs nélküliben ill. kisgatyókban nyomja....aztán jöhet a 68-as kollekció.

Ja, Tescoban még mindig brutkó babaruci leárazás van! :D
Tegnap sikerült pár cuccot beújítani......legalább már annyi eszem van, hogy ha melegebb cuccot veszek, akkor azt nagyobb méretben teszem....már készülök az őszi szezonra! :lol:

Kép
mozza
 
 


Mozza! Ne légy telhetetlen! Beszéljen is meg mozogjon is egyszerre? Csak szép sorjában! :lol: :lol: :lol: Egyébként nem kell még forogjon. Ráér.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Mozza szerintem nem kell még neki baracklé. Tápszeres babák mindent előbb kapnak. Különben meg úgy emlékszem, hogy régen sem volt szokás a baba 3 hónapos kora előtt mást adni, mint tejcit, most meg ugye ha szoptatsz, akkor 6 hós korig csak anyatejci. Bár ha jól emlékszem, Lili 1* egy nap kap már tápit is? Mondjuk én akkor sem adnék neki még mást.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Huuu,baracklé???Hát én is várok még...mondjuk mi csak szopizunk,én olyan 5 hósan terveztem h megpróbálok vmi gyümit!Remélem addig kitart az anyatej!!!

Egyáltalán nem kell még forogniuk!!!!Nincs lemaradva Lili!!!Amúgy se lesz,mert ez is egyéni kimikor kezd forogni,mászni,menni,beszélni stb...

Iza is nagyon "beszédes"!Annyira édes!!!!!Olyanokat röhögünk rajta!!!

Én mikor 6 hetesen levittem Szolnokra akkor nőtte ki az első ruháit...ugyanis nem tudtam összepatentolni alul...elég ciki volt,de hát az előző héten még jó volt neki..... :lol: :lol: Most a 62es még jó rá,de mondom már épp h jó....Én se szeretek olyanba lenni ami pont passzol...valószínű h a gyerkőcnek se kényelmes :wink:

Eszter :lol: 5800kg :lol: Ja oké,én a kis izgága lányomból indultam ki:)

Szofi!
Hurrá!!!Jó h túl van rajta Csani!!!

annus11
 
 


joreggelt

mozza
igen atfordult mar, de meg nem kellene neki papiron,bar tokre egyenfuggo sztem!
eloszor azt hittem akkor fordul at amikor felhuzza magat ejjel arra h nem akarom kivenni egybol a kisagybo.. mert 2x eljatszotta ugy.
aztan volt h arra keltem nagyon nyuglodik egy ideje.. odamentem hozza es azt vettem eszre h az en hason letett gyerekem a hatan vergodik es nem tetszik neki h ott nem tudja folytatni az alvast...
es bizony megesett az is h haton tettem le mert ugy aludt el es atfordult hasra es kenyelmesen szunditott tovabb. meg a jarokaba is siman kozlekedik ha nem adok ra zoknit :lol: :lol:

nalunk fele tap fele anyatej kb. miket lehetne adnom neki sztetek es mikortol? erdemes kivarni 3-4 honapot? :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Eszto :lol:
Almi tudja akkor hol kell tartozkodni a kenyelmes alvashoz :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Jó reggelt!!!
Ma megint tök meleg lesz. :cry: De jön végre a pesti barátnőm,már alig várom!!!!!! :lol:
Mozza.Nem kell még forogniuk.Elvileg 4-6 hó között "illik".Riki is megfordult már egyszer,de azóta se.Szerintem nála egy túlzottan nagy lendület okozta ezt mocorgás közben,ez még nem a "hivatalos" forgás volt.
Reny!Olyan sokáig csak tejet??? :shock: Én úgy gondoltam, hogy ha megsegít a Jóisten,akkor 4 hós koráig csak szoptatom,aztán elkezdem nála a fokozatos elválasztást. Olyan 7-8-hós korra el szeretném választani(bár bizti nehéz lesz),mert utána kezdenénk a babyprojekt 2. részt. Kolléganőm tápszeres babáját 2 hónapja próbálja rávenni a kajára,de egyszerűen semmit sem hajlandó elfogadni.Még egy kanálkával sem.Pedig már 7 hónapos.
Mindenki olyan sokáig akar várni az elválasztással????
Látom senki sem reagált a korpás fejbőr problémámra. :cry: Akkor csak Rikinél van ilyen.Akkor viszont felhívom a védőnőt, hogy mit lehet tenni vele.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nóri mi azért keztük mert mi is tápszert eszünk és süriti a székletét a barack meg lazítja ! Nekünk ez bevált így nem kell lázmérőzni meg nem szenved ! :D

KépKép
anyettka
 
 


kutyafule!
gyogyszertarit hasznaltok ha jol emlekszem :roll:
nem mindenkinel jon az be!
probald meg vmi baba samponnal!!
en a gyogyszertari popsikenocstol vagyok ki, megint felirt a dokineni a parom meg kivaltotta .. de minek azt nemtudom :roll:
ra nem tennem a gyerekre.. utalja :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Ja még valami.Valaki írta itt korábban,hogy tett el idénycuccot őszre-télre.Hogyan?Barackot meg ilyesmit is lehet?Ha igen,hogyan kell?Mint mondtam konyhai antitalentum vagyok,de irtó jól tudok kaját rendelni. :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


anyettka
es hogy adod neki? mikor? tap helyett vagy mellett? engem tokre erdekel,mert nemtudom meddig eleg a tejem, bar ugy gondoltam eloszor h 3-4honapos kora kozott kezdem el.. 4hostol lehet is ugye.. de regen mar ujszulott kortol adtak almalet is pl :roll:
lehet megvarom a 3 hos korat es utana.. na de tetszik neki akkor ugye?
Boro megnyalta egyik nap a dinnyet :lol: :lol:
ket nyalas volt.. de vigyorgott utana :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Kép
Annus erregondoltál ?

KépKép
anyettka
 
 


Én minden gyerekemet 4 hónaposan kezdtem szoktatni az új ízekhez. Mindegy, hogy tápszeres, vagy anyatejes. A 6 hónapot azért mondják, mert addigra nem elégíti ki a tápanyagszükségletet az anyatej. Ha egy kicsit előbb elkezdi valaki,attól még semmi baja sem lesz a bébinek. Az egyik ismerősöm, két hónaposan már bébiételt, italt adott a gyerekének, mert nem volt teje. Mit mondjak? Állandóan beteg szerencsétlen gyerek. Immunrendszere 0!
Ha egy kicsit iszik mást is a tápon kívül,az nem baj de a kaják 90-95%-a még a tápszer legyen, ne más!
A 4. hónap után már lehet ismerkedni az új ízekkel, hiszen úgysem két nap, míg megszokja, és leválik Anyáról.
Még egy éves korban is szopnia "kell" a Bébinek legalább reggel,és este. És mi tagadás, amikor egyre önállóbbak lesznek, nekünk is jól esik majd egy kis összebújás szemünk fényével! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!
Rég voltam,de az utóbbi pár nap elég rossz volt.Begyulladt a fogam,feldagadt az arcom.Már múlóban az antibiotikumnak köszönhetően.Szinte egész nap csak aludtam!
Visszaolvasni csak épp tudtam,nem mindent. :oops:
Nóri,nagyon megrázó amin átmentél.Részvétem.Csodállak hogy ilyen erős vagy!
Trixi te is jó sok mindenen átmentél,nem lehetett könnyű.
Mozza,nem semmi vendégeid voltak. :) Lili nincs lemaradva.Hanna is eddig még egyszer fordult hasra,oldalfekvésből.Én még nem adnék neki baracklét.Sőt nem is azzal kezdenék,mert szeles.Az első gyümi az alma én úgy tom.Én kb 3 hósan adok neki almalét elöször és aztán fokozatosan vezetek be mindent.Grétivel is így volt.
Szofi,örülök hogy Csani jobban van!!!!
De jó hogy mindenki vásárolgat.Hát én egy darabig meghúzom magam,mert nagyon rosszul állunk most anyagilag.Még a kocsit sem tudjuk le műszakiztatni,pedig jó lenne.Mindegy,nem sopánkodom,nem rontom a hangulatot.
Képzeljétek,most tudtuk meg véletlen hogy sógornőm egyik mellében jóindulatú daganatot leltek. :( Sajnálom nagyon csak bosszant hogy kedden műtik,tudják 2 hónapja és nem mondták el,el sem akarták csak véletlen elszólta magát anyós.Amúgy 19 éves a kis csaj.
Hanna nekem is bejárja a kiságyat hason. :lol:
Ti mit tennétek?Hannit vérvételre kéne vinnem 28-án Karcagra.A vérszegénység miatt.Csak mióta voltunk,álmában felriad egy este 5x legalább és ordít,nagyon keservesen.Most azon agyalok,hogy csak elviszem ladányba laborba és elvileg csak az ujját szúrnák.Felelőtlen lennék,ha nem vinném vissza nagy vérvételre???De úgy megviseli.Meg azért kell sok vért venni mert még mindig nézni akarja a sárgaságot,de már nem is az a picikém.Múltkor is 3x szúrták,összesen kb 20 percig szorongatták míg lejött a vér.Mit csináljak???????
Hanna a melegbe nem sokat eszik,de rengeteg teát iszik.Hogy bírjátok a meleget??
Na mennem kell,ébredezik.
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anyettka!

Szép hosszú lánykád van! :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Igen,erre!!!Írtó hosszú a lába!!!Kitől örökölte??De ahogy nézem a felsőteste is hosszú!!!!

Kuytafüle!
Én írtam h a BABE sampont használom neki!Gyógyszrtárban vettem!!!
Mit akarsz eltenni?Befőtt,savanyú?Vagy csak a fagyóba akarod betenni?


Bár nem értek hozzá,de a hozzátáplálásnál én attól félek h nem bírja majd a gyomra ha túl korán kezdem.De mondom 5 hós kortól szeretném....de csak úgy h 1 kaját váltokki vele...aztán majd fokozatosan!

annus11
 
 


Meghámozott barackot szitán át nyomkodom és azt a lét adok neki hami előtt 6 kanállal ! 12-kor és 17-kor .
Ja és én szimplán a fagyasztóba tettem neki a gyümiket !

KépKép
anyettka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: